Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 27 / 202Következő

Kicsi holdfény!

Tudod,hogy gondolunk Veled és drukkolunk is. Ja konkrétan én ,miért is írtam többesben?

Azért egy -két felest reggel beküldenék a büfében , vagy hármat.És mire 10-ig számolsz kész is leszel .  Chá:atti

Köszönöm Nektek.

Reggel 7-re kell menni, és ha minden jól megy csütörtökön  jövök. Csak nem tudom hogy fogok-e látni.

Puszi ölelés mindenkinek.

Idézet tőle: holdfény

Holnap légyszíves szorítsatok, és imátkozzatok értem....műtét...

Köszönöm.

A szeretet legyőzi a félelmet, remélem....

Gondolni fogok rád. 

Már bent vagy a kórházban? 

Idézet tőle: holdfény

Köszönöm.

Holdfény!

Nagyon fogunk szorítani neked!

Legyőzi a szeretet a félelmet, és téged nagyon sokan szeretnek!!!!

Búra szeretet fog búraként védeni a műtét alatt!

Várunk vissza mielőbb!

Puszi és nagyölelés!!

Köszönöm.

Idézet tőle: stella83

Sziasztok!

Én egy kényszerbeteg+borderline vagyok. Nemnagyon ismerek itt mmég senkit! Ha vannak hasonló gondokkal küzdők,nyugodtan írjanak nekem,tapasztalatcseréért!

Bocs,hogy belezavartam a beszélgetésbe!

Előre is köszi!

Szia Stella!

Bordi: https://bura.hu/forum/borderline

Kényszer: https://bura.hu/forum/bajok/panik-es-szorongas/kenyszergondolatok-es-sz

Sziasztok!

Én egy kényszerbeteg+borderline vagyok. Nemnagyon ismerek itt mmég senkit! Ha vannak hasonló gondokkal küzdők,nyugodtan írjanak nekem,tapasztalatcseréért!

Bocs,hogy belezavartam a beszélgetésbe!

Előre is köszi!

Jaj istenem.

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/25-felelmetes-tervezesi-hiba-amelyet-a-gyarto-sem-gondolhatott-komolyan/

http://www.nlcafe.hu/szabadido/20140122/boggie-parfum-magyar-lany-klip/

Tudom, tudom. Bocsánat amiért így írtam.De egy érzelmi állapot tényleg nem ad hallucinációt. Nem fogok rombolni semmit sem, nyugalom van. wink

Csilla!

Találtam egy elég jó cikket hanghallásról.

http://pszichiatria.olo.hu/cikkek/hallasi-hallucinaciok-felnott-populaciokban-pt?t=3330f740d5b24e7316a5b13e0e1e9635f119b388609f507ed214460088158410

HateHate!

Kérlek nagyon gondolkozz el,olvass utána dolgoknak,mielőtt másokat teljes vakvágányra viszel.

S ez most figyelmeztetés is,figyelem a búrai munkásságodat.Ha rombolni jöttél,keress más csatamezőt.

Üdv.

Columbo

Megmondom neked, nem borderline okozza. Ha borderline lennél, inkább te próbálnál meghallucinálni embereket miközben neked semmi hallucinációd, akiktől nem kapod azt, amit elvársz. Megalázod az embereket, hogyha nem teszik azt, amit szeretnél. A borderline ez...  Megzsarolod az embereket, akik úgy gondolod megérdemlik.
Ez nálad csak valami mellékbetegség, de nem borderline, nekik csak öngyilkosságra való hajlamosságuk van, impulzivitással, a lelki szükségleteik határtalan kielégítésére való törekvés, fóbiákkal, depressziókkal. De hallucinációik nincsenek, nem esnek el a valóságtól. Lehetnek realisták, feltalálók, kutatók, bűnözők, hívők, ateisták.

Máig eldöntetlen kérdés, h a hanghallásom border v skizó okozza. Ha border nem járhatna hallucinációval, akkor a kèrdés már rég eldőlt volna. 

Az vitathatatlan, h többféle borderes vonásom van, de nem azok, mint neked. 

A border sem ugyanazokkal a nehézségekkel, tünetekkel jár mindenkinél. 

Nem igaz, a borderline egy cseppet sem jár hallucinációval. Egy borderline sem hallucinál.
Ezt én abból tudom, mert én nagyon is az vagyok. A borderline-nak olyan tünete nincs.

Skizofréniánál gyakori tünet, de nem minden skizofrén hall hangot.

Skizoaffektív zavar, depresszió, mánia, border is járhat hallucinációval.

Szorongás okozta pszichoszomatikus tünet is lehet hallucinációhoz hasonló. 

A skizofénia tünete a hanghallás?

Csilla96 én azt tanácsolnám hogy fokozatosan, lassan próbálj leszokni a gyógyszerről, mert ha nem segít semmit, akkor jobb minél hamarabb leszokni róla.
Szerintem skizofrénia állhat a háttérben... szerintem a terapod azt se tudja mi a skizofrénia. Hogyan lett terap...

A feszültséget szerintem gyorsan kellene oldania. Rám a nyugtatóhoz hasonlóan hatott. Bevettem és 0,5-1 óra múlva nyugodtabb voltam.

Antipszichotikus (halu űző) hatáshoz több hét is kellhet. Én csak 5 napig szedtem, halura nem hatott, de ennyi idő alatt az lett volna fura, ha hat.

Kesőbb más gyszert (Seroquel) adtak hangra. Azt mondták h 6-8 hetet várni kell, utána lehet kimondani, h hatástalan. Kb 2 hónap után hatástalanság miatt mèg egy antipszichotikumot adtak mellè (Ripedont). 2 hét után a Ripedont elvették mert kombináció mellett is folyamatosan hallottam hangot és nagyon szét voltam csapva (átaludtam az éjszakát és a reggeliző időt is és nappal is elaludtam a csoportokon). Maradt a hatástalan önmagában. Sztem le kellett volna cserélni, de féltek tovább variálni. 

Hát nem tudom... 10én lesz egy hónapja hogy szedem folyamatosan de semmi szorongásoldó hatás, pedig arra kapom. A terapom szerint a feszültség miatt hallom a hangokat...

Ha egy gyógyszer nem segít heteken belül, az a gyógyszer csak rosszat tehet velünk.

Valszeg ők is erre gondoltak ès azért adnak AP-t.

Lehet több idő kell a gyszernek. 

Kicsit se csökkenti. Nem tudják mitől lehet, de sztem halu.

A hanghallást kis mértékben sem csökkentette?

20 mg a max adag, talán hosszabb udő kella hatáshoz.

Mit mondanak, mi ez a hanghallás? Halu? Pszichoszomatikus tünet? Egyéb?

15mgot kapok, hétfőn emelés lesz. Csak azt szedem. Csak tompít, növeli az étvágyat, meg álmosít.

Idézet tőle: csilla96

10én lesz egy hónapja hogx szedem. Felhoztam a terapomnak de nem állítanak be más gyógyszert... Pont a szorongást nem enyhíti pedig arra kapom...

Elég sokat is kapsz belőle, ugye? 15 mg?

Nyugtatót nem kapsz?

Nagyon zavaró mellékhatásai nincsenek?

10én lesz egy hónapja hogx szedem. Felhoztam a terapomnak de nem állítanak be más gyógyszert... Pont a szorongást nem enyhíti pedig arra kapom...

Mióta szeded a gyszert? Csökkentette?

Beszélj a dokiddal, vsgy emelni kell v más gyszer.

frown

Igen gyakran vannak. Szinte kétnaponta... Igen, Tündérhegyen vagyok

Semmiképpen nem normális, a gyszernek el kellene nyomnia. Csökkentette valamennyire?

Folyamatosan hallod? 

Idézet tőle: csilla96

Sziasztok! 

Ha hangokat hallok, az normális? Kb két éve van. Olyan mintha tömegbe lennék, és sokan beszélnének érthetetlenül. Ijesztő zavaros. Olyan mintha megőrülnék... Erre (is) szedem az Olanzapint, de nem hat.

Valaki hasonlóval?

Szia!

Csillagot kérdezd esetleg. 

Bent vagy még a Varázshegyen?

Hogy vagy?

Sziasztok! 

Ha hangokat hallok, az normális? Kb két éve van. Olyan mintha tömegbe lennék, és sokan beszélnének érthetetlenül. Ijesztő zavaros. Olyan mintha megőrülnék... Erre (is) szedem az Olanzapint, de nem hat.

Valaki hasonlóval?

OROSZ  "bolondokháza"  ...ők is táncolnak.vicces???

mert most ez a menő

csá mki jó 8

Thx

Kiscsillag tetszik az új profilképed.

🙂 nagyon kevés a változás... próbálok elszakadni a tudod kitől 🙂 most nagyon elhatároztam magam 

rég nem beszéltünk

Idézet tőle: akbar

Aki élni akar az gyakran idő előtt meghal,és akik halnának meg élnek.

Ja értem.

Isten addig akar bántani minket, míg bűnösök nem leszünk. Legyünk bűnösök!

Aki élni akar az gyakran idő előtt meghal,és akik halnának meg élnek.

Idézet tőle: akbar

Ez is az élet egyik,ha nem a legnagyobb kib@szása.

Mármint mi?

ElőzőOldal 27 / 202Következő