OFF
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.11.02., 12:48Idézet tőle: HateHateÉn sose mennék a Holdra, nyomasztaná szívemet az ottani üresség.
Engem meg ,hogy nem láttam egy rendes kocsmát sőt,egy rendetlent sem
Idézet tőle: HateHateÉn sose mennék a Holdra, nyomasztaná szívemet az ottani üresség.
Engem meg ,hogy nem láttam egy rendes kocsmát sőt,egy rendetlent sem
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.11.02., 12:47én olvastam az anyag felszabadított részét,kezdve a start csúszásától ,a képeken át ahogy egy Ufo kisérte őket,stb. a gond csak ott kezdődik,hogy Amstrongnak a csizma talpa más mintával van volt,mint a holdi leszállás utáni képen a nyoma.
Természetesen írhatunk,vitatkozhatunk,de ez is egy fél rejtély marad.
Az maradjon nyitott kérdés: miért nem mentek többet,hisz a technika fejlődött azóta valamicskét.
Ui.: érdekes módon,viszonylag gyorsan csendben meghaltak,és már nem írták a facerbukkra,hogy :" hallóvén"
én olvastam az anyag felszabadított részét,kezdve a start csúszásától ,a képeken át ahogy egy Ufo kisérte őket,stb. a gond csak ott kezdődik,hogy Amstrongnak a csizma talpa más mintával van volt,mint a holdi leszállás utáni képen a nyoma.
Természetesen írhatunk,vitatkozhatunk,de ez is egy fél rejtély marad.
Az maradjon nyitott kérdés: miért nem mentek többet,hisz a technika fejlődött azóta valamicskét.
Ui.: érdekes módon,viszonylag gyorsan csendben meghaltak,és már nem írták a facerbukkra,hogy :" hallóvén"
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.11.02., 12:19"A holdra se biztos,hogy leszálltak"
szerintem ezen túl kéne jutni,mert igenis leszálltak.
csak a leszállás ,a holdkomp Holdra érése után volt valami amiről hallgatnak.
valami olyat láttak az asztronauták, ami miatt nem mertek fél órán keresztül vagy legalább is hosszú időn keresztül kiszállni,és itt a percek másodpercek is számítottak volna,hogy azonnal kilépjenek a világürbe a Hold felszínére.
Én ezt a sztorit ismerem.
🙂
"A holdra se biztos,hogy leszálltak"
szerintem ezen túl kéne jutni,mert igenis leszálltak.
csak a leszállás ,a holdkomp Holdra érése után volt valami amiről hallgatnak.
valami olyat láttak az asztronauták, ami miatt nem mertek fél órán keresztül vagy legalább is hosszú időn keresztül kiszállni,és itt a percek másodpercek is számítottak volna,hogy azonnal kilépjenek a világürbe a Hold felszínére.
Én ezt a sztorit ismerem.
🙂
Idézet tőle: HateHate ekkor: 2017.11.02., 11:36De igen, az is öngyilkosságnak számít, hogyha tudatosan nem érdekelte hogy meghalhat amiért a dührohamát nem akarta csökkenteni.
De igen, az is öngyilkosságnak számít, hogyha tudatosan nem érdekelte hogy meghalhat amiért a dührohamát nem akarta csökkenteni.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.11.02., 11:33Idézet tőle: HateHateHa már a halálról van szó.
Egyedül gyenge vagyok ahhoz hogy öngyilkos legyek, támogassatok azzal, hogy írjátok meg nekem azt: üssön el téged egy vonat, mint József Attilát.Ott is kérdések vannak,mert lehet nem öngyilkos lett
A holdra se biztos,hogy leszálltak
A média nagy úr ,csak azt mutatja írja,amit ők akarják ,hogy tudd
Egy biztos dolg van a születésünk után,hogy meghalunk,a többi tényleg lehet szoftver
Idézet tőle: HateHateHa már a halálról van szó.
Egyedül gyenge vagyok ahhoz hogy öngyilkos legyek, támogassatok azzal, hogy írjátok meg nekem azt: üssön el téged egy vonat, mint József Attilát.
Ott is kérdések vannak,mert lehet nem öngyilkos lett
A holdra se biztos,hogy leszálltak
A média nagy úr ,csak azt mutatja írja,amit ők akarják ,hogy tudd
Egy biztos dolg van a születésünk után,hogy meghalunk,a többi tényleg lehet szoftver
Idézet tőle: HateHate ekkor: 2017.11.02., 10:24Ha már a halálról van szó.
Egyedül gyenge vagyok ahhoz hogy öngyilkos legyek, támogassatok azzal, hogy írjátok meg nekem azt: üssön el téged egy vonat, mint József Attilát.
Ha már a halálról van szó.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.11.02., 10:17Köszönöm,és a hozzászólásokat is,de akkor sem értem
Köszönöm,és a hozzászólásokat is,de akkor sem értem
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.11.02., 04:02Angel részvétem!
Gondolj rá úgy, hogy elvesztettél egy barátot.....de kaptál helyette egy Angyalt....
Angel részvétem!
Gondolj rá úgy, hogy elvesztettél egy barátot.....de kaptál helyette egy Angyalt....
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.11.01., 16:19Idézet tőle: HateHateMert a szellemek mindenkivel kibasznak.
ez így van.mindig ott repkednek körülöttem,és kommentálják a hülyeségeikkel amit teszek
nem lehet így élni
Idézet tőle: HateHateMert a szellemek mindenkivel kibasznak.
ez így van.mindig ott repkednek körülöttem,és kommentálják a hülyeségeikkel amit teszek
nem lehet így élni
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.11.01., 15:33Tegnap meghalt egy kedves régi munkatársam.Öreg sem volt,csúnya sem volt,halni sem akart.
Miért van az aki megakar nem ,aki nem akar meg igen???!!
Tegnap meghalt egy kedves régi munkatársam.Öreg sem volt,csúnya sem volt,halni sem akart.
Miért van az aki megakar nem ,aki nem akar meg igen???!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.11.01., 11:16zöld az erdő zöld a hegy is a szerencsee jön is megy is
zöld az erdő zöld a hegy is a szerencsee jön is megy is
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.31., 19:52Semmi baj.????Tényleg bekötötték a fejét.
Semmi baj.????Tényleg bekötötték a fejét.
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.31., 19:50Azt nem néztek. Csak ilyen véroxigént mértek az 97%
Azt mondta az orvos, hogy kicsit, de írt fel gyógyszert.
Azt nem néztek. Csak ilyen véroxigént mértek az 97%
Azt mondta az orvos, hogy kicsit, de írt fel gyógyszert.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.31., 18:59Idézet tőle: BipolárisLányJa. Ne haragudj. Kicsit szétszórt vagyok ma.
Semmi gond, én voltam kicsit ... khm ... kötekedő. Csak a szövegösszefüggésből tényleg nem volt egészen világos, hogy tényleg bekötötték-e a fejét vagy csak esetleg megmosták. 🙂
Idézet tőle: BipolárisLányJa. Ne haragudj. Kicsit szétszórt vagyok ma.
Semmi gond, én voltam kicsit ... khm ... kötekedő. Csak a szövegösszefüggésből tényleg nem volt egészen világos, hogy tényleg bekötötték-e a fejét vagy csak esetleg megmosták. 🙂
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.31., 18:53Ja. Ne haragudj. Kicsit szétszórt vagyok ma.
Ja. Ne haragudj. Kicsit szétszórt vagyok ma.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.31., 18:41Idézet tőle: BipolárisLányIgen. Március 14. Jó soká lesz. Milyen válaszomat Roxána? Nem írtam semmit, vagy megbántottalak? Csak magasságot, testsúlyt, vérnyomást mértek. A vérnyomásom magas volt.
Tudod, a Bernadett fejének a bekötése.
Dehogy bántottál meg!
Idézet tőle: BipolárisLányIgen. Március 14. Jó soká lesz. Milyen válaszomat Roxána? Nem írtam semmit, vagy megbántottalak? Csak magasságot, testsúlyt, vérnyomást mértek. A vérnyomásom magas volt.
Tudod, a Bernadett fejének a bekötése.
Dehogy bántottál meg!
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.31., 18:36Igen. Március 14. Jó soká lesz. Milyen válaszomat Roxána? Nem írtam semmit, vagy megbántottalak? Csak magasságot, testsúlyt, vérnyomást mértek. A vérnyomásom magas volt.
Igen. Március 14. Jó soká lesz. Milyen válaszomat Roxána? Nem írtam semmit, vagy megbántottalak? Csak magasságot, testsúlyt, vérnyomást mértek. A vérnyomásom magas volt.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.31., 18:31TSH mennyi volt?A március érthető,mert hónapokig tart,mire jobb lesz az érték.Viszont a jelentős túlsúly oka nem hinném,hogy ez.
Ha fogyni szeretnél,valami mozgást be kellene iktatni...Sikerélményed lesz,a hangulatodon is dob...
TSH mennyi volt?A március érthető,mert hónapokig tart,mire jobb lesz az érték.Viszont a jelentős túlsúly oka nem hinném,hogy ez.
Ha fogyni szeretnél,valami mozgást be kellene iktatni...Sikerélményed lesz,a hangulatodon is dob...
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.31., 18:27Idézet tőle: BipolárisLánySziasztok.
Voltam a pajzsmirigy vizsgálaton. Azt mondta az orvos is, hogy kicsit működik alul, de kaptam gyógyszert. Majd március 14-én megyek laborra.
Köszönöm a múltkori válaszodat.
Ez komoly, hogy március 14-én?
Idézet tőle: BipolárisLánySziasztok.
Voltam a pajzsmirigy vizsgálaton. Azt mondta az orvos is, hogy kicsit működik alul, de kaptam gyógyszert. Majd március 14-én megyek laborra.
Köszönöm a múltkori válaszodat.
Ez komoly, hogy március 14-én?
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.31., 16:32Sziasztok.
Sziasztok.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.31., 13:02
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.31., 03:39a francba ez így tényleg nem egyszerű
mit tanulsz,nem írtad,és mi a munkád ,azt sem.Érdekel.
És hol?
Lehet ez az irány zsákutca,nem akarlak ölni,basztatni.Fordítsuk a fejünket másfelé
Szereted csinálni,vagy csak ez van?
Mi az amit szeretnél?
Család, férj,?
Nem vallatlak,csak a gondolataimhoz szükséges lenne.Írhatod privbe is ,ha titkos.
Nem randikapcsolatra apellálok.,Nős családos ember vagyok.
a francba ez így tényleg nem egyszerű
mit tanulsz,nem írtad,és mi a munkád ,azt sem.Érdekel.
És hol?
Lehet ez az irány zsákutca,nem akarlak ölni,basztatni.Fordítsuk a fejünket másfelé
Szereted csinálni,vagy csak ez van?
Mi az amit szeretnél?
Család, férj,?
Nem vallatlak,csak a gondolataimhoz szükséges lenne.Írhatod privbe is ,ha titkos.
Nem randikapcsolatra apellálok.,Nős családos ember vagyok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.30., 23:06Diáktárstól tudok tananyagot kérni. Ezen túl vagyok. A semminél több, de nem ugyanaz mintha ott ülnèk. Igaz, ha bent vagyok is zombi vagyok, beszélhet hozzám...
A vizsga kérdéseket nem a suli állítja össze, központilag adják meg, küldik ki. A tanár sem tudja előre. Tanít, amit jónak lát és vagy azt kérdezik v nem. Legutóbb 40 %-át tanultuk, 60 %ról szó sem volt. Azt tankönyvből (3 db, összesen 8-900 oldal) lehetett volna megtanulni. A számolós feladat a tankönyvben sem volt...pfff... Aki sokat készül 2 est vagy 3 ast összehozhat.
Más csoportba való átszervezèsre nincs lehetőség ès mhelyen így sem tetszik nekik, hogy csak jövőre végzek.
Azt lehet tenni, hogy innen kiíratkozok és egy most indulóra beíratkozok. (ami nem ingyenes) Mhely nem engedné.
Ha lenne rá pénzem, kereshetnék magántanárt.
Fél éve agyalok ezen, agyal a lógusom, az orvosom, de ötletük nem volt. Vagyis nem sok. Menjek könyvtárba tanulni...kár h nincs nyitva vasármap.
Próbáljak ismerősnèl aludni, tanulni, ha zavar itthon a zaj stb. Nincs ilyen ismerősöm.
Dokim táppenzt javasolt kimerültségre és tanulás cèljàból. Mhelynek nyilvàn nem tetszik.
Azt senki sem tudja hogyan legyek jobban, energikusabb állapotban, hogyan legyen elég kevesebb alvás.
Orvosom szerint pszichésen alkalmatlan vagyok a suli + munka kombóra, főként itt, ahol nincs egy nyugodt zugom tanulni. Másodállásról is ugyanezt gondolja.
Azt mondják költözésig bírjam ki, nincs ötletük hova menjek.
Az állapotommal nem tudnak mit tenni. Próbáltam más, fizetős terápiát kezdeni. Nem vàllalták.
Kerték, hogy családtagot próbáljam oda irányítani, hátha tudnak rà hatni. Hallani sem akar róla.
Javasolták, h kérjem meg erre, arra. (ami zavar). Kértem, dühös lett, balhézott.
Más ötletem nincs. Fél évig kerestem megoldást, ndm találtam, feladtam.
Az utolsó vizsgámon depssziós voltam, az azelőttin mániás és pszichotikus. Ez ellen sem tudtam tenni.
Diáktárstól tudok tananyagot kérni. Ezen túl vagyok. A semminél több, de nem ugyanaz mintha ott ülnèk. Igaz, ha bent vagyok is zombi vagyok, beszélhet hozzám...
A vizsga kérdéseket nem a suli állítja össze, központilag adják meg, küldik ki. A tanár sem tudja előre. Tanít, amit jónak lát és vagy azt kérdezik v nem. Legutóbb 40 %-át tanultuk, 60 %ról szó sem volt. Azt tankönyvből (3 db, összesen 8-900 oldal) lehetett volna megtanulni. A számolós feladat a tankönyvben sem volt...pfff... Aki sokat készül 2 est vagy 3 ast összehozhat.
Más csoportba való átszervezèsre nincs lehetőség ès mhelyen így sem tetszik nekik, hogy csak jövőre végzek.
Azt lehet tenni, hogy innen kiíratkozok és egy most indulóra beíratkozok. (ami nem ingyenes) Mhely nem engedné.
Ha lenne rá pénzem, kereshetnék magántanárt.
Fél éve agyalok ezen, agyal a lógusom, az orvosom, de ötletük nem volt. Vagyis nem sok. Menjek könyvtárba tanulni...kár h nincs nyitva vasármap.
Próbáljak ismerősnèl aludni, tanulni, ha zavar itthon a zaj stb. Nincs ilyen ismerősöm.
Dokim táppenzt javasolt kimerültségre és tanulás cèljàból. Mhelynek nyilvàn nem tetszik.
Azt senki sem tudja hogyan legyek jobban, energikusabb állapotban, hogyan legyen elég kevesebb alvás.
Orvosom szerint pszichésen alkalmatlan vagyok a suli + munka kombóra, főként itt, ahol nincs egy nyugodt zugom tanulni. Másodállásról is ugyanezt gondolja.
Azt mondják költözésig bírjam ki, nincs ötletük hova menjek.
Az állapotommal nem tudnak mit tenni. Próbáltam más, fizetős terápiát kezdeni. Nem vàllalták.
Kerték, hogy családtagot próbáljam oda irányítani, hátha tudnak rà hatni. Hallani sem akar róla.
Javasolták, h kérjem meg erre, arra. (ami zavar). Kértem, dühös lett, balhézott.
Más ötletem nincs. Fél évig kerestem megoldást, ndm találtam, feladtam.
Az utolsó vizsgámon depssziós voltam, az azelőttin mániás és pszichotikus. Ez ellen sem tudtam tenni.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.30., 22:08valahogy azt érzem,csak a kifogásokat keresed
Az már jó,hogy kimozdítottalak a közönyből,ezt a válaszban érzem.
Még mindíg ott tartunk,hogy sehol.
Tegyünk már egy listát,egyik oldal lehetőség,másik oldal intézendő
Mindenhol van egy ember,aki tud segíteni.Nem a profilja,és nem is a munkája.Egyszerű jóhiszemű ember,kit ha kérdezel,elmond olyan dolgot,amit nem szoktak,mert minek.Vagy elmond egy nevet,ki segít a megoldásban,lehetőséget kínál.
pl:áttesz egy újabb csoportba,kik a tanulásban nem tartanak ott ,ahol a tieid.
Nem én akarok prosperálni ebből,Neked volna fontos talán!!!
valahogy azt érzem,csak kifogásokat keresed
Chá:atti
valahogy azt érzem,csak a kifogásokat keresed
Az már jó,hogy kimozdítottalak a közönyből,ezt a válaszban érzem.
Még mindíg ott tartunk,hogy sehol.
Tegyünk már egy listát,egyik oldal lehetőség,másik oldal intézendő
Mindenhol van egy ember,aki tud segíteni.Nem a profilja,és nem is a munkája.Egyszerű jóhiszemű ember,kit ha kérdezel,elmond olyan dolgot,amit nem szoktak,mert minek.Vagy elmond egy nevet,ki segít a megoldásban,lehetőséget kínál.
pl:áttesz egy újabb csoportba,kik a tanulásban nem tartanak ott ,ahol a tieid.
Nem én akarok prosperálni ebből,Neked volna fontos talán!!!
valahogy azt érzem,csak kifogásokat keresed
Chá:atti
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.30., 19:58Idézet tőle: Angel to HellÉn kicsit komolyabban venném!! Egyztetnék a sulival.Megnézném,mintha valami albérlet is lenne! Húznék át! Anyámmal helyretenném a világot! Kifújnám magam,és nem a sebeim számolnám.
Könnyen írok? Igen csak nem tolom tele a fejed az én gondjaimmal. Nekem kell megoldani! A mazohizmus nem a kedvencem.
Buddha mondta,de szerintem már tettem föl: Az embernek 2 nap van az életében ,mikor nem tud változtatni az életén!!!! Az egyik a tegnap,a másik a holnap!!
Tehát a mának kell élni!
Lehet úgy élni,minta sose halnál meg,aztán rájössz,úgy halsz meg,hogy nem éltél.
Foghatna vékonyabban is a tollam,de azt elveszítettem.
Kérlek,ülj le gondold át mit akarsz,csoportosítsd az erődet,az a picit és lépj előre. Megvan benned a tennivágyás,csak nem mered elhinni.Ott van,csak nézz magadba.
" oszt" had olvassuk ,hogy ez is rendeződött,ez is folyamatban van...... Chá:atti
Szuper ötlet. Kár, h megvalósíthatatlan.
Mit egyeztessek vele? Nem halasztható, nincs extra konzultáció. Nincs pótóra. Kit hívjak? Hívogassam a pénzügyesüket? Tud majd segíteni? Miben?
Tudsz ingyenes albérletet? Én igen, szexért cserébe. Az nem kell. Van jobb ötleted? Szólj és költözök!
Szerinted itt rinyálnék, ha tudnék költözni? Már ott lennék.
Idézet tőle: Angel to HellÉn kicsit komolyabban venném!! Egyztetnék a sulival.Megnézném,mintha valami albérlet is lenne! Húznék át! Anyámmal helyretenném a világot! Kifújnám magam,és nem a sebeim számolnám.
Könnyen írok? Igen csak nem tolom tele a fejed az én gondjaimmal. Nekem kell megoldani! A mazohizmus nem a kedvencem.
Buddha mondta,de szerintem már tettem föl: Az embernek 2 nap van az életében ,mikor nem tud változtatni az életén!!!! Az egyik a tegnap,a másik a holnap!!
Tehát a mának kell élni!
Lehet úgy élni,minta sose halnál meg,aztán rájössz,úgy halsz meg,hogy nem éltél.
Kérlek,ülj le gondold át mit akarsz,csoportosítsd az erődet,az a picit és lépj előre. Megvan benned a tennivágyás,csak nem mered elhinni.Ott van,csak nézz magadba.
" oszt" had olvassuk ,hogy ez is rendeződött,ez is folyamatban van...... Chá:atti
Szuper ötlet. Kár, h megvalósíthatatlan.
Mit egyeztessek vele? Nem halasztható, nincs extra konzultáció. Nincs pótóra. Kit hívjak? Hívogassam a pénzügyesüket? Tud majd segíteni? Miben?
Tudsz ingyenes albérletet? Én igen, szexért cserébe. Az nem kell. Van jobb ötleted? Szólj és költözök!
Szerinted itt rinyálnék, ha tudnék költözni? Már ott lennék.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.30., 14:29Idézet tőle: holdfényMegmondom a dokinak ha elbassza a műtétet kiugrok az ablakon, de csak utána nehogy remegjen a keze ha előtte mondom....és azért bassza el.....
Hú ez jár az agyamban bocsika és kikívánkozott belőlem.....
Tudod ,utálom a negatív gondolatot. !!!
Sikerül és kész!!
Ha meg ugrani akarsz ,elviszlek "bandzsi dzsampingolni"
Idézet tőle: holdfényMegmondom a dokinak ha elbassza a műtétet kiugrok az ablakon, de csak utána nehogy remegjen a keze ha előtte mondom....és azért bassza el.....
Tudod ,utálom a negatív gondolatot. !!!
Sikerül és kész!!
Ha meg ugrani akarsz ,elviszlek "bandzsi dzsampingolni"
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.30., 13:32Megmondom a dokinak ha elbassza a műtétet kiugrok az ablakon, de csak utána nehogy remegjen a keze ha előtte mondom....és azért bassza el.....
Megmondom a dokinak ha elbassza a műtétet kiugrok az ablakon, de csak utána nehogy remegjen a keze ha előtte mondom....és azért bassza el.....
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.30., 13:03Kharzak mi nem vagyunk orvosok.....
És a kérdésedben ott a válasz is.
Adj időt magadnak légyszí.....
Kharzak mi nem vagyunk orvosok.....
És a kérdésedben ott a válasz is.
Adj időt magadnak légyszí.....
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.30., 12:55Én kicsit komolyabban venném!! Egyztetnék a sulival.Megnézném,mintha valami albérlet is lenne! Húznék át! Anyámmal helyretenném a világot! Kifújnám magam,és nem a sebeim számolnám.
Tehát a mának kell élni!
Én kicsit komolyabban venném!! Egyztetnék a sulival.Megnézném,mintha valami albérlet is lenne! Húznék át! Anyámmal helyretenném a világot! Kifújnám magam,és nem a sebeim számolnám.
Tehát a mának kell élni!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.30., 11:18Várom, h válaszoljon az orvosom.
A boltig alig jutottam el. Es meg mennem kell orvoshoz is. Áterhez táppénzes javaslatert (de ilyenkor nem találkozok vele, ezert írtam mailt), utána házidokihoz.
Munkahelyemen csak annyit mondtam, h beteg vagyok. Nem tetszett nekik, mert nincs aki helyettesítsen.
Várom, h válaszoljon az orvosom.
A boltig alig jutottam el. Es meg mennem kell orvoshoz is. Áterhez táppénzes javaslatert (de ilyenkor nem találkozok vele, ezert írtam mailt), utána házidokihoz.
Munkahelyemen csak annyit mondtam, h beteg vagyok. Nem tetszett nekik, mert nincs aki helyettesítsen.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.10.30., 11:07Risperdal Consta helyett ripedont kaptam gyógyszerbe 1 mg ot , nem leszek rosszabul vagy nem esek vissza? azaz 1 mg szerintem kevés bár az orvos tudja
Risperdal Consta helyett ripedont kaptam gyógyszerbe 1 mg ot , nem leszek rosszabul vagy nem esek vissza? azaz 1 mg szerintem kevés bár az orvos tudja
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.30., 05:55Kimerült és befordult. Mailben próbálom utolérni az orvosom, hogy tartson táppénzen a felmondási időre.
Remélem tud/szeretne ebben segíteni. A lakhatási/családi gondommal eddig sem tudott mit kezdeni (mert erre nincs gyszer, nincs terápia), csak költözés...amihez tudja, h nincs pénzem.
Kibbekelést javasolt.
A sulis gondommal fél éve nem tud mit kezdeni.
Remélem most VÉGRE olyat kérek, ami orvosi kompetenciájába tartozik és tud értem tenni.
Az a baj, hogy soron kívül nem szokása foglalkozni velem, de a rosszulléteimet/táppénz/beutaló igényemet baromira nehéz a 4-6 hetenkénti ip-hez igazítani. (Életem első mániás szakaszával is várnom kellett hetekig...).
De remélem a mailt elolvassa és reagál rá.
Kimerült és befordult. Mailben próbálom utolérni az orvosom, hogy tartson táppénzen a felmondási időre.
Remélem tud/szeretne ebben segíteni. A lakhatási/családi gondommal eddig sem tudott mit kezdeni (mert erre nincs gyszer, nincs terápia), csak költözés...amihez tudja, h nincs pénzem.
Kibbekelést javasolt.
A sulis gondommal fél éve nem tud mit kezdeni.
Remélem most VÉGRE olyat kérek, ami orvosi kompetenciájába tartozik és tud értem tenni.
Az a baj, hogy soron kívül nem szokása foglalkozni velem, de a rosszulléteimet/táppénz/beutaló igényemet baromira nehéz a 4-6 hetenkénti ip-hez igazítani. (Életem első mániás szakaszával is várnom kellett hetekig...).
De remélem a mailt elolvassa és reagál rá.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.29., 21:58
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.29., 21:09na arra megint rájöttünk hogy aki huszonötcsillió reklámblokkolót meg mindenféle egyéb kiegészítőt használ a böngészőjében előbb utóbb összeakadnak és a búrán nem jelenik meg a szövegbeviteli mező vagy az automata videó beillesztő meg ilyen "aprócska" kiegészítők. akinek ilyen gondja van annak csak azt találtuk megoldásnak hogy csökkentse a script blokkolókat hogy ne akadjanak össze és fehérlistázza a búrát ha érdemben használni gondolja. üdv, k. (ui: read-only módban bármilyen blokkolási kombóval műxik )
na arra megint rájöttünk hogy aki huszonötcsillió reklámblokkolót meg mindenféle egyéb kiegészítőt használ a böngészőjében előbb utóbb összeakadnak és a búrán nem jelenik meg a szövegbeviteli mező vagy az automata videó beillesztő meg ilyen "aprócska" kiegészítők. akinek ilyen gondja van annak csak azt találtuk megoldásnak hogy csökkentse a script blokkolókat hogy ne akadjanak össze és fehérlistázza a búrát ha érdemben használni gondolja. üdv, k. (ui: read-only módban bármilyen blokkolási kombóval műxik )
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.29., 21:06
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.29., 21:04yuppi Krisz köszii 🙂 <3
yuppi Krisz köszii 🙂 <3
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.29., 20:34olyan szívhez szóló, mikor süt a nap
olyan szívhez szóló, mikor süt a nap
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.29., 15:16És még én vagyok a fekete bárány ,ki " facéba" ír???
Ha nem magas az óradíjad nagyon,jöhetsz ,"oszt " égetjük a két végén
És még én vagyok a fekete bárány ,ki " facéba" ír???
Ha nem magas az óradíjad nagyon,jöhetsz ,"oszt " égetjük a két végén
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.29., 13:58mindíg olyan figyelmes vagy,és kedves !!
mindíg olyan figyelmes vagy,és kedves !!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.29., 13:54Ezt a cikket olvastam tegnap.óriási,s megdöbbentő,bár valahol tudjuk,ez a helyzet.A másfél millió ember,aki orvoshoz sem kerül,se diag,se semmi....
Ezt a cikket olvastam tegnap.óriási,s megdöbbentő,bár valahol tudjuk,ez a helyzet.A másfél millió ember,aki orvoshoz sem kerül,se diag,se semmi....