Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 29 / 202Következő

Angel neked meg a sok számot köszönöm.

Heimweh köszönöm a cikket.

Köszi, nagyon kedves vagy. Akkor nagyon jó és színvonalas suliba jártál.

Igen, ezt akartam írni. Ezáltal talán megkomolyodott.

Idézet tőle: BipolárisLány

A nők kegyetlenebbek, mint a fiúk. Itt is a Trefortba inkább a lányok uralták a világot. Én eltűntem előlük, nem leszek megint céltábla. A Bernadettet is részben azért kerestem fel, mert vele voltak gondok és láttam, hogy bekötötték a fejét. Elején nem akart a dolgokról beszélni, aztán leírtam nem érdekel végigolvassa. 

Parrot, nagyon sajnálom és megértem, hogy nem akartál osztálytalira menni. Engem a külsőmmel csúfoltak. De azzal nagyon...

Nekem soha nem volt ilyen élményem. Nagyon sajnálom, nagyon rossz lehetett. Engem nagyon szerettek az osztálytársaim és én is őket. Soha nem találkoztam női kegyetlenséggel. Inkább szolidaritással, együttérzéssel, satöbbi. 

"A Bernadettet is részben azért kerestem fel, mert vele voltak gondok és láttam, hogy bekötötték a fejét."

A bekötötték a fejét azt jelenti, hogy férjhez ment. Ezt akartad írni?

http://index.hu/tudomany/2017/10/28/pszichoterapia_hozzaferes_allami_egeszsegugy/

Igen, ezt is olvastam, hogy diétázni kell. Apu elég sok édességet hoz. Ő cukorbeteg, tehát kizárásos alapon én eszem meg. :S Mondom neki, hogy ne vegye, de veszi, mert kedveskedni akar. 100 miligramosból szedtem korábban 2-öt estére, mostmár csak egyet szedek estére. 

A madártejet meg a mákosgubát én is imádom, viszont az oreo rettenet cukros. Egyszer vettem egy oreo csokit, de megbántam. Bűnédes. Meg egy gyenge pilótakeksz koppintás, már ne haragudj. 

A pajzsmirigy alulműködésre már jó gyógyszerek vannak.A jód ok,de nálam sokat nem javított...kwentiből sokat szedhetsz,tény.A diéta minden fogyás alapja.A mozgás  30 % ban játszik szerepet,a kaja 70.Csupán egy helyes diétával is rengeteg értéked javulhat,de nehéz,mert a csoki,édesség mind tiltólistára kell kerüljön,s nélkülük élni meg minek...

Az üdítők szintén mumusok,asszem egy 2,5 deci kólában kb.25 kockacukor mennyiség van.

Áh,a fogyás egy állandó figyelés,s pl.nekem,ha bánatos,vagy feszult vagyok,az édesség adja az endorfint.

A madártej,mákos guba,mindent imádok.De legjobban a táblás csokit.

Oreo,istenem....sad

Nézzél Robert Planra !!  

Nem írom ki a Dr-t mert ezért megint kapnék,de a ez a súlyeltolódás valszeg a pajzsmirigy alulműködéstől van.

Rehabba először a súlyt kell csökkenteni,mert addig komoly edzés,mentális edzés ,öngyilkosság. Gyógyszer,úszás,majd 85 körül el lehet kezdeni a testi edzést is.

Van akinek jól áll egy +size ,én személy szerint inkább a kisugárzásra adok.De nem hátrány ,ha valaki nem nagyon kövér.Én is ígyekszem vigyázzni az alakomra,Ha 2 sörrel többet iszom,már pedzegetnek,nől a hasad!

Én meg gondolom,mert mondani nem illik,nagy anyádnak,meg neked

😀 Ezen jót nevettem, köszi. 🙂

Dokinő azt mondja, hogy a kventiaxtól hízok és a pajzsmirigyem is attól tré. :S Na mindegy, majd Kedden kiderül. Csak azért ilyen fura ez, mert a pajzsmirigy előtt se mozogtam többet, mint most és tök vékonyka voltam. :S Na mindegy elkezdek mozogni és minden rendben lesz.

Ez érdekes, amit írsz. És gondolom ritka nagy hülyeséget kérdezek, ha megkérdezem, hogy mindenhonnan fogyok-e. Én azt hittem jódot kapok majd. Jaj eszembe jut mit akartam kérdezni. Dr. Chen Pajzsmirigy egyensúly gyógybogyó az használ? Mert, apu azt vett, amíg nem jutok szakorvoshoz, hogy addig is javuljon a pajzsmirigy gond.

A pajzsmirigy a ludas,valszeg.A qventiax -tól nem leszel 100 kiló,van valami más is a hízás mögött.Na,atti most kaparja a falat,nők,s a súlyukról beszélnek.

De ez nagyon visszavethet,a ha kiderül,mi az oka,s talán kapsz a pajzsmirigyre gyógyszert,elvileg leolvad majd sok rólad.S nem én lennék,ha erre nem szedtem volna,TSH 5 re kaptam letroxot,nem volt problémám vele.Már nem kell szednem ezt sem.

mára már nem hasad tovább,kicsit hallgassátok,ígyekeztem sorba tenni,tudatosan.

Még egyet búcsúzóul .Chá:atti

Köszi a dalokat.Na,igen,ha volna két életem...

Tudom! azért nem teszek képet! Vigyázznom kell magamra,írtam!!! (arcom-arcom)

Csajszi,Te így átlátsz a tereken?

102 kg, de mozdulni alíg bírok. Igen a Kventiaxtól hízok a háziorvos szerint, de csak nyáron kaptam beutalót pajzsmirigy ultrahangra és most keddre kaptam időpontot a szakvizsgálatra. Nagyon szépen köszi, te is nagyon szép vagy. De akkoriban nem sminkeltem. Nem voltam olyan kipingált csajszi. A trefort az minden, csak nem elit és nem gimi. Kispesti trefortról beszélek. 

Igen, Apámmal beszéltük, hogy jövőre elkezdem a sulit. Budakalász Gimi, esti tagozatát. Van több tagintézményük és jövőre tudok jelentkezni. Elterveztem, hogy majd a vizsgákra tanulni is fogok, hogy már úgy menjek oda, hogy ne úgy, hogy ostobán, hanem legyen valami fogalmam a dolgokról. Főleg a matekra kéne meg a fizikára ráfeküdni, mert szerencsék csillagász lenni, tudom nem jövedelmező, de engem nagyon érdekel.

Pedig a fényképen nagyon szép vagy!/Atti,te issmiley/.A gyógyszerekből a qwenti csinál étvágyat,a truxal nekem szívritmuszavart okozott,fú ,ez amúgy egy régi szer,modernebb gyógyszerek is vannak.

S mennyire vagy elhízva??Egy értelmes ,elit gimnáziumban végzett lánynak még mindent el lehet érni.

Akár sulit is elkezdeni..

Nem vagyok egy Majkás,de ez bejön.

Tolok már egy nótát,hiányérzetem volt

az én fiatalságomban olyan dobókockákat használtam,hogy max 4-nél többet ne mutasson összesenben az 5 kocka.

Középiskola volt a nehezebb nekem is ,ráadásul koleszos voltam.De megtanultam sok minden mellett,magamat rendben tartani,fenn tartani,megvédeni ,Ezek szerint minden iskolában megvan ez a hierarhia,meg kell küzdeni a pozícióért.

Fekete István :Tüskevár című könyvéből idéznék,mikor az öreg Matula figyelmezteti a fiatal Tutajost :Ha nem vigyáz magára,itt a Berekben nem vigyáz senki.

Tedd át a környezetedre,és magold be,és élj is úgy!!!

A nők kegyetlenebbek, mint a fiúk. Itt is a Trefortba inkább a lányok uralták a világot. Én eltűntem előlük, nem leszek megint céltábla. A Bernadettet is részben azért kerestem fel, mert vele voltak gondok és láttam, hogy bekötötték a fejét. Elején nem akart a dolgokról beszélni, aztán leírtam nem érdekel végigolvassa. 

Parrot, nagyon sajnálom és megértem, hogy nem akartál osztálytalira menni. Engem a külsőmmel csúfoltak. De azzal nagyon...

A nők is kegyetlenek tudnak lenni,nekem a középsuli volt egy pokol.Egyedüli vidéki lányként kerültem egy Bp-i suliba.Csak lányok.S a koleszban is.Az a négy év maga a pokol volt.Csúfoltak,mert tanultam,mert nem volt pasim,minden miatt.

Fura,ennyi év után,mikor hívnak osztálytalira,s tudom,megkomolyodtak,máshogy látják a múltat,mégsem megyek.Nem akarok velük találkozni,még mindig fáj a sok lelki terror.

Többször elkezdtem tornázni, de folyamatosan hízok. Azért írtam, hogy ahogy elkezdenek kedden kezelni igyekszem többet mozogni. Orvosok mondták, hogy visszafogom hízni, amit leadtam.

Igen, megkaptam a bipolár diagnozíst. Van a Rivotril, Kventiax, Truxal, Restigulin. Ezeket szedem estére és reggelre a Duciltiát. Bipoláris affektív zavar, enyhe vagy közepes depresszió.

Én nem menekülök. Mint írtam felkerestem és leírtam neki a véleményem arról, amiket művelt. Kultúráltan, nem úgy, ahogy ő beszélt még a pofozás napján. Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok.

Idézet tőle: lucyliu

Idézet tőle: Angel to Hell

Szemét egy dolog. 

Vissza kellene helyezned az önbizalmadat a megfelelő szintre.Én egy módját látnám helyesnek,ha valami küzdő sportot kezdenél el,rendszeresen.

Van egy másik is ,azt a rohadt kurvát szétverni egy nagy műfas...lDe azt büntetik.Maradna az első.

Gondolkodj el rajta 

yes

na igen.

és nehogy azt hidd, te lány, hogy ha elmenekülsz, akkor túl leszel rajta! ezek a "bernadettek" és amiket csináltak, belénk égnek hacsak nem teszünk valamit - az emlékeinkkel ÉS hogy a jövőben ilyen NE fordulhasson elő! mert jön majd egy újabb - és a "tanult" reakciót váltják ki majd belőled, kivéve ha rendezed... drukkolok.

Tetszett a hozzászólás!!

Ami fontos,ha elkezded kedden jó,de ha vársz szerdáig csütörtök lesz,de akkor meg edzés nincs,pénteken meg már minek menjél,hisz itt a hétvége.

Ha ezt megértetted,jó,ha nem kérdezd meg ,akár mástól is.

Ne az legyen,hogy olvassuk a mások problémáit,könnyezünk rajta,a sajátunk meg megöl!!!!!!!!!! Chá:atti

S mi ez a sok gyógyszer a rivo-n kívül?A bipol diagot megkaptad?

Idézet tőle: Angel to Hell

Szemét egy dolog. 

Vissza kellene helyezned az önbizalmadat a megfelelő szintre.Én egy módját látnám helyesnek,ha valami küzdő sportot kezdenél el,rendszeresen.

Van egy másik is ,azt a rohadt kurvát szétverni egy nagy műfas...lDe azt büntetik.Maradna az első.

Gondolkodj el rajta 

yes

na igen.

és nehogy azt hidd, te lány, hogy ha elmenekülsz, akkor túl leszel rajta! ezek a "bernadettek" és amiket csináltak, belénk égnek hacsak nem teszünk valamit - az emlékeinkkel ÉS hogy a jövőben ilyen NE fordulhasson elő! mert jön majd egy újabb - és a "tanult" reakciót váltják ki majd belőled, kivéve ha rendezed... drukkolok.

Én köszönöm, hogy kiírhattam. És sajnálom, hogy ilyen durva lett, de ez sajnos így igaz. :S

Nem dolgozok. A pajzsmirigy gondommal felmondtam, mert nem tudtam tovább végezni a munkámat. Alúlműködésem van már 2 éve. És a háziorvos tett rá magasról. Már előre félek, hogy kedden úgy leszidnak másnak a hülyesége miatt. Édesapámmal élek. Édesanyám több, mint 7 éve meghalt. Nem tanulok, hanem, ahogy írtad a lakásban a nettel vagyok. De tervezem, hogy továbbtanulok, mert nem akarok a legalján maradni az idióta osztályom miatt. 

Leírtam neki tavaly a véleményem az összes hülyeségéről, hogy mi az, ami bánt. azóta kicsit könnyebb már. Igen ezt sokan javasolják. Majd kedden megyek pajzsmirigy szakvizsgálatra, ahogy elkezdenek kezelni az alulműködésemmel, elkezdek valami önvédelmi sportot tanulni. Ennek több éve már, hogy történt, de még azért bennem van ez a sok kaki bocsánat.

Köszi,hogy megírtad a történetedet.Jelenleg dolgozol valahol,vagy bent vagy egy lakásban,nettel,s kész? Sok fórum van,pl.a bipoláris,ahol szintén találnál érdekes hsz-t,de tény,nagyon fájó azt olvasni,miken kell átmenni egy fiatal lánynak,amit nem tud többé feldolgozni.Ez mind 14 évvel ezelőtt volt,s olyan,mintha most lett volna,annyira él benned az egész.

Szemét egy dolog. 

Gondolkodj el rajta 

Sziasztok.

Cornelya vagyok és megszeretném osztani a történetem, hogy mi váltotta ki a betegségem.

Ez visszanyúlik a 8. osztályra, amit már egy másik iskolában fejeztem be. 
Családi okok miatt elköltöztünk Rákospalotáról Soroksárra. Édesapám nyert egy garzonszállót Soroksáron és Palotán pont balhé miatt is költöztünk el. A régi suliba jól éreztem magam, nekem se volt könnyű a változás, ahogy Édesanyámnak és Édesapámnak se, de költözni kellett. 

Az új suliban volt 2 lány Ági és Cinthia, akik csak szánalomból barátkoztak velem és az internet miatt. Tudom ez nevetségesen hangzik, de tényleg csak a net miatt barátkoztak. Ezt később az Ági bátyjától tudtam meg.

Elhatároztuk, hogy egy középiskolába megyünk. Felvettek mindhármunkat. Nagy volt az öröm. Egy harmadik lánynak is örültem, aki az osztálytársam lett. Őt egy Linkin Parkos fúrumon ismertem meg. Ő volt az Ildi. Ahogy minden osztályban, itt is volt egy hangadó, egy alfanőstény. Bocsánat, hogy így hívom. Nem tudom erre van-e megfelelő szó. Szóval ez az alfanőstény volt a Bernadett, aki mindig elkezdett kóstolgatni. Próbálta a fogást keresni rajtam. Elég szépen megkeserítette az életem.

Emlékszem volt egy balhé. De előtte való hét pénteken a lányok elkezdték kérdezgetni, hogy a Bernadettről mit gondolok. Leírtam, hogy semmit, nem ismerem. Sűrűn piszkáltak a külsőmmel is, hogy rondának tartottak és visszahúzódó voltam. Hétfőn jött a balhé. Bernadett minden szünetbe becibált a lány mosdóba, hogy a szemébe mondjam, hogy büdös k...a. Elég naív voltam, de megmondtam neki és egy másik lánynak, kaptam két pofont, de a többinek már nem mondtam, mert tudtam, hogy arra megy ki a játék, hogy megverjenek. Kellett nekik az indok, hogy kicsináljanak. Főleg a Bernadettnek.

Ildikó a saját Linkin Park fórumán leírta, hogy Ági hazudtolt meg a Bernadett előtt, mert állítólag bunkó voltam vele és jóba akart a Bernadettékkel lenni. Ez később derült ki. Illetve később tudtam meg. 

Másfél hétig nem mentem suliba, mert féltem ezektől a bestiáktól. Persze, amíg nem voltam suliba Ági kiadta a telefonszámomat és ott zaklatott a Bernadett, hogy jaj reméli hamar bemegyek a suliba. Persze, majd neki bemegyek a suliba, hogy zaklasson nem?
Másfé hét után bementem Apámmal és egy másik osztálytársammal Gáborral a suliba. Félévkor osztálytváltottam. De Bernadett továbbra se hagyott békén. Egyik szünetbe megkérdezte, hogy jól érzem-e magam az új osztályba, mire én megmondtam kerekperec, hogy jobban, mint nálatok. Egy hétfői nap elmentem a lánymosdóba inni. Mire a Gábor nevű haver utánam jött és másnap már tudtam, hogy mi lesz. Bejött, hogy legyen egy szaftos pletyka másnapra. 

Másnap minden a f...szopó összes szinonímáját köpte az arcomba. Tudtam, hogy a Bernadett műve az egész. Kellett neki a bosszú. A suli összes tanulója ezzel szórakozott, az az 1% pedig nem foglalkozott vele. Persze a Bernadett is terjesztette nagyba. Nem tudtam magam megvédeni. Senki nem állt mellettem.

Apu kivett a suliból és kezdődtek a gondok. Szorongásos roham, öngyilkossági gondolatok. Emlékszem egyszer rámjött egy erős pánikroham és bevittek az akkori OPNI-ba és 14 éve beteg vagyok. Szedem a Rivotrilt. Két hétig feküdtem az OPNI-ba. És azóta szedem a sok mocsok gyógyszert.

Bipoláris zavarral kezelnek jelenleg is, depressziós és egyéb szorongásos tünetekkel.
Barátaim nincsenek, de nagyon szeretnék barátkozni és szocializálódni.

Köszi, hogy elolvastátok.

Minden jót.

magyarul van

http://mindset.co.hu/mind-the-mind/

stigmatizáció ellen edukáció

https://www.youtube.com/watch?v=skjggJ3weMU

"Mi a f.szért kell tudni, hogy hol van vasérc?"

:)))

Amikor mindenkivel haverkodsz.

ez igem 446 vendég!!! csak azt nem értem,mit olvasnak,csak csinálnak?lesik a pontot,és éneklik: pont pont vesszőcske......

Ez az élet Babocsai néni !Meg az étkezési utalvány! (egyben 10000 ! )

Chá:atti

-

ElőzőOldal 29 / 202Következő