OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.24., 17:11https://www.youtube.com/watch?v=rfLXXqXIXTE&list=RDv9AFhLn7ynU&index=4
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.24., 17:07https://www.youtube.com/watch?v=v9AFhLn7ynU&list=RDv9AFhLn7ynU 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=v9AFhLn7ynU&list=RDv9AFhLn7ynU 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.24., 16:58https://www.youtube.com/watch?v=9TW1zt8KkVk :O
https://www.youtube.com/watch?v=EUgCvcjcyRg
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.24., 16:49https://www.youtube.com/watch?v=xRGNzR34FKU
ha hagyták volna 🙂
ha hagyták volna 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.24., 16:46https://www.youtube.com/watch?v=0KNbrqVeAx4
Idézet tőle: Hektor ekkor: 2017.10.22., 12:16Sziasztok! Valakinek megvan Döme László személyiségzzavarok című könyve? Már írtam egyszer de senki se válaszolt! -.-
Sziasztok! Valakinek megvan Döme László személyiségzzavarok című könyve? Már írtam egyszer de senki se válaszolt! -.-
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 06:53Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
a kapálást meg a gondolkodást hol hagytad?
Köszi, dopamin!!
Persze, hogy nem ide írom meg. Nem is a búrára.
Már írtam mesét, lehet, hogy írok megint, megihlettetek.
Kapálás még nem volt, fűrészeltem kicsit a konyhabútort, ebédet főztem, ettem, kutyát sétáltattam, most meg heverészek. A gyerekek meg kiteregettek.
Itt nálunk a közös udvarban a kapálás nem jön szóba, asszem gereblyézni fogok.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, dopamin!!
Kapálás még nem volt, fűrészeltem kicsit a konyhabútort, ebédet főztem, ettem, kutyát sétáltattam, most meg heverészek. A gyerekek meg kiteregettek.
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.22., 06:36Köszönöm Nektek....nagyon megnevettetetek.:-)
Majd beszámolok az eredményről ha meglesz.
Visszatérve a meséhez én szeretnék giliszta lenni , mert öt szíve van...és talán nem gondolkodik...
Heimweh ezt kinek írtad? Nálam a hsz-ok száma összevissza van.
Roxy nagyon szépek a cicusok.
Csilla tarts ki, drukkolok Neked szeretettel.
Köszönöm Nektek....nagyon megnevettetetek.:-)
Majd beszámolok az eredményről ha meglesz.
Visszatérve a meséhez én szeretnék giliszta lenni , mert öt szíve van...és talán nem gondolkodik...
Heimweh ezt kinek írtad? Nálam a hsz-ok száma összevissza van.
Roxy nagyon szépek a cicusok.
Csilla tarts ki, drukkolok Neked szeretettel.
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.10.22., 06:12Igen itthon vagyok...
Igen itthon vagyok...
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 17:56https://www.facebook.com/Orthopedie.traumatologie/videos/1719140858126501/
ortopédia és reumatológia
https://www.facebook.com/Orthopedie.traumatologie/videos/1719140858126501/
ortopédia és reumatológia
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 17:55Idézet tőle: csilla96Egyre nehezebben bírom...vita van....falcolni akarok.....
Otthon vagy hosszú hétvégére?
Idézet tőle: csilla96Egyre nehezebben bírom...vita van....falcolni akarok.....
Otthon vagy hosszú hétvégére?
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.10.21., 17:43Egyre nehezebben bírom...vita van....falcolni akarok.....
Egyre nehezebben bírom...vita van....falcolni akarok.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.21., 16:56https://www.facebook.com/100015743525568/videos/227737924427657/
minden lehetséges
https://www.facebook.com/100015743525568/videos/227737924427657/
minden lehetséges
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.21., 16:25na mi a pálya erre? meneküljetek!!!!
na mi a pálya erre? meneküljetek!!!!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.21., 14:12Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Lemaradtam. Mire írtad, h köszönöm??
Elnézést tőled és dopamintól is. Néha (?) kicsit benézem, hogy ki mit írt. 🙁
Semmi gond.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Semmi gond.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 14:11Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.21., 14:08Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 14:04Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Idézet tőle: dopamingondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Köszi, Csillag.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 13:50blogot nem olvasok,de szólj,érdekel.
Ha én vagyok a mázsa,ja múzsa ,ne feledd,fehér,rasssszista,magas,jóképű,mindek nők alma,...álma. Heteróóóóóóóóóóó,és nem ratyi,mosolygós,és van humora.
Ezt az utcsót ki kell érdemelni,hisz ez egyférfi egyik legkülönlegesebb tulajdonsága,ha van (100-21)
lehet beszélgetni,de blogoggal síppal ,nádihegedűvel ne úntassuk a tisztelt nagyérdeműt.Nem azért fizettek,hogy belepunnyadjanak a sztoriba!!
blogot nem olvasok,de szólj,érdekel.
Ha én vagyok a mázsa,ja múzsa ,ne feledd,fehér,rasssszista,magas,jóképű,mindek nők alma,...álma. Heteróóóóóóóóóóó,és nem ratyi,mosolygós,és van humora.
Ezt az utcsót ki kell érdemelni,hisz ez egyférfi egyik legkülönlegesebb tulajdonsága,ha van (100-21)
lehet beszélgetni,de blogoggal síppal ,nádihegedűvel ne úntassuk a tisztelt nagyérdeműt.Nem azért fizettek,hogy belepunnyadjanak a sztoriba!!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.21., 12:18gondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
gondoltam azt nem ide írja de az ötlet az elmúlt posztok alapján mulattató
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 12:04Egyébként ez megihletett. Egy mese a tündérről, aki űrhajó, a gilisztáról, aki elefánt, a fekete férfiről, aki hiéna.
Megírom asszem.
Egyébként ez megihletett. Egy mese a tündérről, aki űrhajó, a gilisztáról, aki elefánt, a fekete férfiről, aki hiéna.
Megírom asszem.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 11:48Kiváncsivá tettél
Kiváncsivá tettél
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 11:41A halott embernek természetesen nem rossz.
Annak, aki életben marad és szerette azt, aki meghalt, annak rossz.
Ha szeretsz valakit tiszta szívből (mint mondjuk anya a gyeremekét), örökké ott lesz a szívedben a félelem, hogy nehogy elveszítsd őt.
Nagyon sokat lehetne erről beszélni, beszélgetni.
A lényeg az, hogy még az elefántok is megsiratják elhunyt társukat. Órákig álldogálnak a tetem mellett, sőt, ágakkal lefedik azt.
Akkor ha egy elefánt ezt megteszi, vajon mi emberek miért ne gyászolnánk?
És átérezve más fájdalmát, miért ne mondhatnánk, hogy sajnáljuk a veszteségét?
A halott embernek természetesen nem rossz.
Annak, aki életben marad és szerette azt, aki meghalt, annak rossz.
Ha szeretsz valakit tiszta szívből (mint mondjuk anya a gyeremekét), örökké ott lesz a szívedben a félelem, hogy nehogy elveszítsd őt.
Nagyon sokat lehetne erről beszélni, beszélgetni.
A lényeg az, hogy még az elefántok is megsiratják elhunyt társukat. Órákig álldogálnak a tetem mellett, sőt, ágakkal lefedik azt.
Akkor ha egy elefánt ezt megteszi, vajon mi emberek miért ne gyászolnánk?
És átérezve más fájdalmát, miért ne mondhatnánk, hogy sajnáljuk a veszteségét?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 11:40Idézet tőle: Angel to HellHoldfény ,egy mindenki által szeretett tündér!
Nem is kéne neked említeni őt,mert az ürhajó,meg a giliszta kategóriája vagytok
Remélem nem kell ecsetelnem,ki hol!!
Akkor Holdfény egy tündér és egy űrhajó?
Én meg egy fekete férfi vagyok hiénával és jól beleharapok a seggedbe.
Remélem, nem kell ecsetelnem, kiébe.
Idézet tőle: Angel to HellHoldfény ,egy mindenki által szeretett tündér!
Akkor Holdfény egy tündér és egy űrhajó?
Én meg egy fekete férfi vagyok hiénával és jól beleharapok a seggedbe.
Remélem, nem kell ecsetelnem, kiébe.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 11:21Meglep,és egy szintel feljebb tettelek.
Egy modinak eldönteni,mi mehet mi nem,kihívás.Én azért nem lettem,mert nem olvasnátok.
Írtam a piacot! Faterom 42 évesen halt meg,én 16 voltam.Megtanultam,mi a kegyelet ,mi a vigyünk egy baszott koszorút,mert azt lesik mekkora!
Meg adom a kegyeletet,még ha egy tetű is volt az a valaki (általános) de ennyi!! Haladj tovább,mert Te még nem vagy a tepsiben,és lehet szeret vár valaki! Ha nem hát szedd magad össze,mert a tepsinél ,még csak röhögni sem fog senki.
Ennyi,majd nov 1 ,ríjjunk akkor ,és jön a feltámadás,nemsokára.Magyarul: kezdődik minden előlről,csak lehet,a szereposztás lesz más
Chá :atti
Ui.Ki mit főzött,volt-e olyan dolog,ami kedvessé tette a napját?
Meglep,és egy szintel feljebb tettelek.
Egy modinak eldönteni,mi mehet mi nem,kihívás.Én azért nem lettem,mert nem olvasnátok.
Írtam a piacot! Faterom 42 évesen halt meg,én 16 voltam.Megtanultam,mi a kegyelet ,mi a vigyünk egy baszott koszorút,mert azt lesik mekkora!
Meg adom a kegyeletet,még ha egy tetű is volt az a valaki (általános) de ennyi!! Haladj tovább,mert Te még nem vagy a tepsiben,és lehet szeret vár valaki! Ha nem hát szedd magad össze,mert a tepsinél ,még csak röhögni sem fog senki.
Ennyi,majd nov 1 ,ríjjunk akkor ,és jön a feltámadás,nemsokára.Magyarul: kezdődik minden előlről,csak lehet,a szereposztás lesz más
Chá :atti
Ui.Ki mit főzött,volt-e olyan dolog,ami kedvessé tette a napját?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.21., 10:47Idézet tőle: Angel to HellBizton tudom,megint én leszek a hunyó! Miért kell ekkora feneket keríteni valakinek a halálából. Most akkor ríjon mindenki?
Ha születtél,egy dolog biztos:meghalsz.Ennyíi. Nekem ebben az évben több mint 10 ismerősöm,barárom halt meg.Nekem itt kell helytállni. Oszt ha menni kell ,megyek.
Nem a haláltól kell félni,hanem az odavezető úttól!!!!!!!!!!!!
Én az adminok helyében ,ezeket a kommenteket tiltanám is.Nembeszélve,lehúz,és egy ostoba irányt ad,hogy nekem is meg kellene halnom már rég.
Itt van május elseje,ja okt 23. Döntsd el forradalom,vagy ellenforradalom!!
Oszt menj kirándulni,szőlőt böngészni szilvát,birset szedni. Mert élsz vagy leszel,és lehet,valakinek fontos vagy. Chá:atti
Moderátorként:
Nem tiltom az ilyen kommenteket. A gyásznak , fájdalomnak és a részvétnyilvánításnak sztem van helye ezen az oldalon.
Sorstársként:
Egyetértek veled abban, h nem a haláltól kell félni, hanem az oda vezető úttól (ha hosszas szenvedès előzi meg). Nem hiszem, h a halottnak rossz lenne, sajnálni kellene. De ez az én sajátos (talán patológiás, nem tudom) felfogásom és elfogadom, ha más ezzel nem ért egyet vagy nem így érez.
A másik elvesztése, hiánya viszont nagyon fàjó tud lenni. Annak rossz, aki él és ezt a veszteséget megéli.
Idézet tőle: Angel to HellBizton tudom,megint én leszek a hunyó! Miért kell ekkora feneket keríteni valakinek a halálából. Most akkor ríjon mindenki?
Ha születtél,egy dolog biztos:meghalsz.Ennyíi. Nekem ebben az évben több mint 10 ismerősöm,barárom halt meg.Nekem itt kell helytállni. Oszt ha menni kell ,megyek.
Nem a haláltól kell félni,hanem az odavezető úttól!!!!!!!!!!!!
Én az adminok helyében ,ezeket a kommenteket tiltanám is.Nembeszélve,lehúz,és egy ostoba irányt ad,hogy nekem is meg kellene halnom már rég.
Itt van május elseje,ja okt 23. Döntsd el forradalom,vagy ellenforradalom!!
Oszt menj kirándulni,szőlőt böngészni szilvát,birset szedni. Mert élsz vagy leszel,és lehet,valakinek fontos vagy. Chá:atti
Moderátorként:
Nem tiltom az ilyen kommenteket. A gyásznak , fájdalomnak és a részvétnyilvánításnak sztem van helye ezen az oldalon.
Sorstársként:
Egyetértek veled abban, h nem a haláltól kell félni, hanem az oda vezető úttól (ha hosszas szenvedès előzi meg). Nem hiszem, h a halottnak rossz lenne, sajnálni kellene. De ez az én sajátos (talán patológiás, nem tudom) felfogásom és elfogadom, ha más ezzel nem ért egyet vagy nem így érez.
A másik elvesztése, hiánya viszont nagyon fàjó tud lenni. Annak rossz, aki él és ezt a veszteséget megéli.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 10:30Ochoékkal mit szeretnél? barátok ! nekem régi,lehet neked új?!
jó nekem? lehetne másnak is ha szeretné!
Egyszerübb ríni,sajnáltatni magát az embernek
Egy idős néni mondta: ha kitennéd a piacon a bajaidat,lehet a sajátodat vinnéd haza
ha nem érted,kérj segítsegget valakitől,hogy értsd!
a linkre egyedül azért néztem,azt gondoltam a mentsmeg Uram!,francba ,nem.
Kérlek ,mostmár ne küzdj ezzel,lement,mint a hasa a basanak
Gyilkos soraimra verso:engem is megroppant,ha egy barátom ,ismerősöm világot vált.,de ezért még nem kell belehalni,majd amikor ki vagyunk írva.Tudod,mint Gercsska dr -nál a 9. hónapban szüléskor . vagy 10. hónap,mert még egy hónap a füstölőn?
No ,megyek ebédelni.
Ochoékkal mit szeretnél? barátok ! nekem régi,lehet neked új?!
jó nekem? lehetne másnak is ha szeretné!
Egyszerübb ríni,sajnáltatni magát az embernek
Egy idős néni mondta: ha kitennéd a piacon a bajaidat,lehet a sajátodat vinnéd haza
ha nem érted,kérj segítsegget valakitől,hogy értsd!
a linkre egyedül azért néztem,azt gondoltam a mentsmeg Uram!,francba ,nem.
Kérlek ,mostmár ne küzdj ezzel,lement,mint a hasa a basanak
Gyilkos soraimra verso:engem is megroppant,ha egy barátom ,ismerősöm világot vált.,de ezért még nem kell belehalni,majd amikor ki vagyunk írva.Tudod,mint Gercsska dr -nál a 9. hónapban szüléskor . vagy 10. hónap,mert még egy hónap a füstölőn?
No ,megyek ebédelni.
Idézet tőle: Hektor ekkor: 2017.10.21., 09:58Sziasztok!
Döme lászló személyiségzavarok című könyvét keresem. Meg van valakinek? A scribd nevű oldal fizetős így onnan nem tudom letölteni
Sziasztok!
Döme lászló személyiségzavarok című könyvét keresem. Meg van valakinek? A scribd nevű oldal fizetős így onnan nem tudom letölteni
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.21., 09:55Köszönöm az együttérzéseteket.
Holdfény kedves, tarts ki! Majdcsak jön valami jó is! Van már vizsgálati eredményed valami?
Tegnap útközben telefonáltak rám ezzel a hirrel, kiakadtam teljesen.
Hirtelen ért nagy veszteség. Kevés ember van a szívemben.
Angel to Hell:
Köszönöm az együttérzéseteket.
Holdfény kedves, tarts ki! Majdcsak jön valami jó is! Van már vizsgálati eredményed valami?
Tegnap útközben telefonáltak rám ezzel a hirrel, kiakadtam teljesen.
Hirtelen ért nagy veszteség. Kevés ember van a szívemben.
Angel to Hell:
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 09:45Idézet tőle: Kleója, eltereli a figyelmemet
Tudod ,hogy imádlak!!Csak a figyelmed egy pici része rajtam legyen
Idézet tőle: Kleója, eltereli a figyelmemet
Tudod ,hogy imádlak!!Csak a figyelmed egy pici része rajtam legyen
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 09:43mégvalaki benyöszög,belinkelem a : " mencsmeg Uramat"
Inkább igyekezzél,a dolgaiddal,és ha teheted,húzz el kirándulni,vagy ha kevés a Zs,sétálni.
Hofi Géza bácsi mondta : pusszantás !! Chá :atti
mégvalaki benyöszög,belinkelem a : " mencsmeg Uramat"
Inkább igyekezzél,a dolgaiddal,és ha teheted,húzz el kirándulni,vagy ha kevés a Zs,sétálni.
Hofi Géza bácsi mondta : pusszantás !! Chá :atti
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 09:39Holdfény ,egy mindenki által szeretett tündér!
Holdfény ,egy mindenki által szeretett tündér!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 09:36Idézet tőle: Kleóajjjaj, kezdődik...
legalább nem únod magad!
Idézet tőle: Kleóajjjaj, kezdődik...
legalább nem únod magad!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 09:35Idézet tőle: ZomboriFOatti: roxy megy főzni,te meg mész vissza a kocsmába forradalmat csinálni,ok?
tetszik,egy ember a kevesek közül,ki gondolkodik,és okosan dönt!!!!
Idézet tőle: ZomboriFOatti: roxy megy főzni,te meg mész vissza a kocsmába forradalmat csinálni,ok?
tetszik,egy ember a kevesek közül,ki gondolkodik,és okosan dönt!!!!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 08:57Idézet tőle: holdfényMiattam ne kezdjétek el légyszíves.
Mindkettőtök hozzászólása hasznos, vagy bárkié, mert kizökkent abból amiben vagyok.
Úgyhogy köszönöm.
Kókusz van?
Félek főleg ez a baj.....és csodállak Kleó....
Holdfény, nem miattad van. Dopamin írta, hogy meghalt egy barátja. És erre képesek voltak többen is (én is) részvétet nyilvánítani. Ez a nagy probléma Atti szerint.
Elhiszem, hogy félsz. Én is félnék. Viszont a humorod nagyon jó még mindig. És az nagyon fontos.
Idézet tőle: holdfényMiattam ne kezdjétek el légyszíves.
Mindkettőtök hozzászólása hasznos, vagy bárkié, mert kizökkent abból amiben vagyok.
Úgyhogy köszönöm.
Kókusz van?
Holdfény, nem miattad van. Dopamin írta, hogy meghalt egy barátja. És erre képesek voltak többen is (én is) részvétet nyilvánítani. Ez a nagy probléma Atti szerint.
Elhiszem, hogy félsz. Én is félnék. Viszont a humorod nagyon jó még mindig. És az nagyon fontos.
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.21., 08:50Miattam ne kezdjétek el légyszíves.
Úgyhogy köszönöm.
Kókusz van?
Miattam ne kezdjétek el légyszíves.
Úgyhogy köszönöm.
Kókusz van?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 08:39Idézet tőle: ZomboriFOatti: roxy megy főzni,te meg mész vissza a kocsmába forradalmat csinálni,ok?
Most még nem főzök, egyelőre teregetek. 🙂
Lehet, nekem kéne a kocsmába menni.
Idézet tőle: ZomboriFOatti: roxy megy főzni,te meg mész vissza a kocsmába forradalmat csinálni,ok?
Most még nem főzök, egyelőre teregetek. 🙂
Lehet, nekem kéne a kocsmába menni.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 08:39Idézet tőle: Angel to Hellmiért kéne törülni? én a macskákat törülném.
Miért van az,hogy te akadékoskodsz állandóan?. Nem foglalkoznék veled,átnézek rajtad ,mint az üvegen,de mégis küzdesz.Megbeszéltük,nem írunk,egymásnak.Inkább olvasnál,vagy főznél az emberednek,ha megvan még
Azon gondolkodom,neked íráskényszered van.Csak volna értelme. de az nincs .Most kezd a cirkuszt megint!
Inkább a siratófalra írj,és sajnál a negyede búra! Chá:atti
Nem olvaslak el, mert unlak.
Ezt írtad, nem emlékszel?
"Én az adminok helyében ,ezeket a kommenteket tiltanám is."
A tiltás és a törlés között van valami különbség itt, ebben a szövegkörnyezetben?
Idézet tőle: Angel to Hellmiért kéne törülni? én a macskákat törülném.
Miért van az,hogy te akadékoskodsz állandóan?. Nem foglalkoznék veled,átnézek rajtad ,mint az üvegen,de mégis küzdesz.Megbeszéltük,nem írunk,egymásnak.Inkább olvasnál,vagy főznél az emberednek,ha megvan még
Azon gondolkodom,neked íráskényszered van.Csak volna értelme. de az nincs .Most kezd a cirkuszt megint!
Inkább a siratófalra írj,és sajnál a negyede búra! Chá:atti
Nem olvaslak el, mert unlak.
Ezt írtad, nem emlékszel?
"Én az adminok helyében ,ezeket a kommenteket tiltanám is."
A tiltás és a törlés között van valami különbség itt, ebben a szövegkörnyezetben?