OFF
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 08:17miért kéne törülni? én a macskákat törülném.
Miért van az,hogy te akadékoskodsz állandóan?. Nem foglalkoznék veled,átnézek rajtad ,mint az üvegen,de mégis küzdesz.Megbeszéltük,nem írunk,egymásnak.Inkább olvasnál,vagy főznél az emberednek,ha megvan még
Azon gondolkodom,neked íráskényszered van.Csak volna értelme. de az nincs .Most kezd a cirkuszt megint!
Inkább a siratófalra írj,és sajnál a negyede búra! Chá:atti
miért kéne törülni? én a macskákat törülném.
Miért van az,hogy te akadékoskodsz állandóan?. Nem foglalkoznék veled,átnézek rajtad ,mint az üvegen,de mégis küzdesz.Megbeszéltük,nem írunk,egymásnak.Inkább olvasnál,vagy főznél az emberednek,ha megvan még
Azon gondolkodom,neked íráskényszered van.Csak volna értelme. de az nincs .Most kezd a cirkuszt megint!
Inkább a siratófalra írj,és sajnál a negyede búra! Chá:atti
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.10.21., 07:53Idézet tőle: heartandsoulMegérkezett a tollfelvásárló, akinek toll van eladó tessenek szólni,vagy kézzel inteni!
Hiánypótló alkotás!
https://youtu.be/Fjn3YCbizds
királyság
szerintem az a legjobb rész amikor megy a verze,hogy "dunnákat-párnákat",és közben szórják a csajok a tollat a ladán táncoló gyerekre akire megy a füstgép:)
Idézet tőle: heartandsoulMegérkezett a tollfelvásárló, akinek toll van eladó tessenek szólni,vagy kézzel inteni!
Hiánypótló alkotás!
királyság
szerintem az a legjobb rész amikor megy a verze,hogy "dunnákat-párnákat",és közben szórják a csajok a tollat a ladán táncoló gyerekre akire megy a füstgép:)
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.10.21., 07:21Megérkezett a tollfelvásárló, akinek toll van eladó tessenek szólni,vagy kézzel inteni!
Hiánypótló alkotás!
https://youtu.be/Fjn3YCbizds
Megérkezett a tollfelvásárló, akinek toll van eladó tessenek szólni,vagy kézzel inteni!
Hiánypótló alkotás!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 07:04Idézet tőle: holdfényDopamin részvétem.
Én is úgy meghalnék úgy érzem....
Holdfény! Fáj valamid? Hogy vagy?
Idézet tőle: holdfényDopamin részvétem.
Én is úgy meghalnék úgy érzem....
Holdfény! Fáj valamid? Hogy vagy?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 07:02Atti, van valami oka annak, hogy ha Holdfény írna ilyet, akkor együttéreznél vele és fel sem merülne, hogy az ilyen jellegű hozzászólását igazából törölni kéne?
Atti, van valami oka annak, hogy ha Holdfény írna ilyet, akkor együttéreznél vele és fel sem merülne, hogy az ilyen jellegű hozzászólását igazából törölni kéne?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 06:46No megyeggy ok,hogy küzdj ellenem!
No megyeggy ok,hogy küzdj ellenem!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 06:45
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.21., 06:42Bizton tudom,megint én leszek a hunyó! Miért kell ekkora feneket keríteni valakinek a halálából. Most akkor ríjon mindenki?
Ha születtél,egy dolog biztos:meghalsz.Ennyíi. Nekem ebben az évben több mint 10 ismerősöm,barárom halt meg.Nekem itt kell helytállni. Oszt ha menni kell ,megyek.
Nem a haláltól kell félni,hanem az odavezető úttól!!!!!!!!!!!!
Én az adminok helyében ,ezeket a kommenteket tiltanám is.Nembeszélve,lehúz,és egy ostoba irányt ad,hogy nekem is meg kellene halnom már rég.
Itt van május elseje,ja okt 23. Döntsd el forradalom,vagy ellenforradalom!!
Oszt menj kirándulni,szőlőt böngészni szilvát,birset szedni. Mert élsz vagy leszel,és lehet,valakinek fontos vagy. Chá:atti
Bizton tudom,megint én leszek a hunyó! Miért kell ekkora feneket keríteni valakinek a halálából. Most akkor ríjon mindenki?
Ha születtél,egy dolog biztos:meghalsz.Ennyíi. Nekem ebben az évben több mint 10 ismerősöm,barárom halt meg.Nekem itt kell helytállni. Oszt ha menni kell ,megyek.
Nem a haláltól kell félni,hanem az odavezető úttól!!!!!!!!!!!!
Én az adminok helyében ,ezeket a kommenteket tiltanám is.Nembeszélve,lehúz,és egy ostoba irányt ad,hogy nekem is meg kellene halnom már rég.
Itt van május elseje,ja okt 23. Döntsd el forradalom,vagy ellenforradalom!!
Oszt menj kirándulni,szőlőt böngészni szilvát,birset szedni. Mert élsz vagy leszel,és lehet,valakinek fontos vagy. Chá:atti
Idézet tőle: Parci123 ekkor: 2017.10.20., 23:33Ricsi95, nem vagy itt valamerre véletlenül? (Parcika500 vagyok, ha esetleg keresel.)
Elnézést, hogy megint én, és megint ezzel jövök, csak reménykedem, hogy ha néha frissen kiírom ezt valahova, akkor több az esélyem a sikerre. (Volt egy levelezésem, ami az októberi rendszerleállás miatt eltűnt, az én regisztrációmmal, és a beszélgetőpartnerem regisztációjával együtt. Most őt próbálom keresni.)
Ricsi95, nem vagy itt valamerre véletlenül? (Parcika500 vagyok, ha esetleg keresel.)
Elnézést, hogy megint én, és megint ezzel jövök, csak reménykedem, hogy ha néha frissen kiírom ezt valahova, akkor több az esélyem a sikerre. (Volt egy levelezésem, ami az októberi rendszerleállás miatt eltűnt, az én regisztrációmmal, és a beszélgetőpartnerem regisztációjával együtt. Most őt próbálom keresni.)
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.20., 17:1359 éves volt, fiatal, egyszerű, jólelkű őszinte ember sokkal er)sebb volt a kapcsolatunk nem tartottam magam távol nagyon fáj
59 éves volt, fiatal, egyszerű, jólelkű őszinte ember sokkal er)sebb volt a kapcsolatunk nem tartottam magam távol nagyon fáj
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.20., 16:25Idézet tőle: dopaminKöszönöm. Annyira korán ment el és most amikor talált társat és boldogok voltak nincs igazság
Nagyon sajnálom. 🙁 Hány éves volt?
Idézet tőle: dopaminKöszönöm. Annyira korán ment el és most amikor talált társat és boldogok voltak nincs igazság
Nagyon sajnálom. 🙁 Hány éves volt?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.20., 14:55Köszönöm. Annyira korán ment el és most amikor talált társat és boldogok voltak nincs igazság
Köszönöm. Annyira korán ment el és most amikor talált társat és boldogok voltak nincs igazság
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 22:23Talán ha itt találsz gondolatokat.
Talán írsz olyan gondolatokat,melyek könnyítenek a fájdalmaidon.
Talán beleszaladsz egy olyan valakibe ,aki miatt érdekes lépned.
Talán valaki összejön veled,kihúz a szurokból.
Talán csak egyszerüen te akarsz változtatni az életeden.
Talán jórafordul az életed,valami oknál fogva.
Talán ha itt találsz gondolatokat.
Talán írsz olyan gondolatokat,melyek könnyítenek a fájdalmaidon.
Talán beleszaladsz egy olyan valakibe ,aki miatt érdekes lépned.
Talán valaki összejön veled,kihúz a szurokból.
Talán csak egyszerüen te akarsz változtatni az életeden.
Talán jórafordul az életed,valami oknál fogva.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.10.19., 20:23Fogászati kezelésnél ma már a legtöbb országban használnak fájdalomcsillapítót, nem csak nekiállnak fogóval kitépni a fogat.
Tudom, hogy lépnem kell valamerre, de nem megy, beleragadtam a fekete szurokba.
Fogászati kezelésnél ma már a legtöbb országban használnak fájdalomcsillapítót, nem csak nekiállnak fogóval kitépni a fogat.
Tudom, hogy lépnem kell valamerre, de nem megy, beleragadtam a fekete szurokba.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 18:17Mindenben az igazság,csak az a gazság,hogy ki kell hámozni.
A mai hozzászólásokat köszönve elcsendesülök mára.Volt aki küzdött,volt aki védett,és volt aki belátta.Reményteljes nap volt.Egy tény ,őszinte tisztes bizalom az alap ,és ez tény
Az eddigiekhez viszonyítva magasan a béka segge felett volt a komment.Köszönet Nektek érte! Chá:atti
Mindenben az igazság,csak az a gazság,hogy ki kell hámozni.
A mai hozzászólásokat köszönve elcsendesülök mára.Volt aki küzdött,volt aki védett,és volt aki belátta.Reményteljes nap volt.Egy tény ,őszinte tisztes bizalom az alap ,és ez tény
Az eddigiekhez viszonyítva magasan a béka segge felett volt a komment.Köszönet Nektek érte! Chá:atti
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.19., 17:35Rettenetes ekveszetten jöttem ide.
Alapból én nagyon kemény és határozott tudok lenni magammal is.
De nagyon jól esett hogy voltak akik hozzám szóltak és nagy szükségem volt bármi visszajelzésre, de főleg egy pici megértésre, nem siratófalként vettem hogy irtam a blogjaim és biztos fogok írni amikor rendezni akarok valami folyamatot.
Noha tudtam nem róllam és nem nekem szólnak a topik hozzászólások amikor olyan volt a téma majdnem magamra vettem és elmenekültem.
Az hogy vannak sorstársaim nekem segít ...
Igazából engem annyit rugdostak életemben, hogy a túl sok kedvességgel pl nem tudok mit kezdeni el sem tudom hinni hogy megérdemlem...sokan vagyunk különböző dolgokkal küzdünk a tolerancia sosem okozhat gondot.
De ha a másikat lefelé minősítjük észben vagy képességben az szerintem nem segítség senkinek
Rettenetes ekveszetten jöttem ide.
Alapból én nagyon kemény és határozott tudok lenni magammal is.
De nagyon jól esett hogy voltak akik hozzám szóltak és nagy szükségem volt bármi visszajelzésre, de főleg egy pici megértésre, nem siratófalként vettem hogy irtam a blogjaim és biztos fogok írni amikor rendezni akarok valami folyamatot.
Noha tudtam nem róllam és nem nekem szólnak a topik hozzászólások amikor olyan volt a téma majdnem magamra vettem és elmenekültem.
Az hogy vannak sorstársaim nekem segít ...
Igazából engem annyit rugdostak életemben, hogy a túl sok kedvességgel pl nem tudok mit kezdeni el sem tudom hinni hogy megérdemlem...sokan vagyunk különböző dolgokkal küzdünk a tolerancia sosem okozhat gondot.
De ha a másikat lefelé minősítjük észben vagy képességben az szerintem nem segítség senkinek
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.19., 16:41Idézet tőle: Angel to HellHa valakinek fáj a foga,segít-e az együttérzés? Vagy a fogkezelés a megoldás,esetleg a húzás? Ami szintén fájdalommal jár,de utána , rendbe jön,és teljes életet él .
Csak kérdezem!
Nehéz a lehetőségek közül választani,de van úgy hogy muszály beáldozni dolgokat. Egy doki ,ha megsimogatja naponta,az még egész nap fájni fog !!
Akkor Ő árt neked?
Keskeny mezsgye ez ,mind a két széle rögös szar.
Én tartom magam a tőlem néha nehezen elviselhető gondolatokhoz,de hittel tudom,hogy utána lehet jó is,még úgy is,hogy sokan ,mást gondolnak.
Ez hit kérdése is,de a hite miatt sok embert itéltek öltek meg.Azt nem írom,hogy aláztak,mert azt kegyetlenül megtorlom,megtorolták
Ez is egy változat,nekem az egyedüli! Chá:atti
Ui.: nekünk nincs őrláng a fördőkben
Fogfájásnál semmiképpen. És sok mas helyzetben sem.
Rogersi terápiánál viszont eléggé központi szerepe van.
"Ha a terapeuta vagy más segítő személy gondoskodást, mély, érzékeny, ítéletmentes megértést tapasztal és azt a másikkal közölni képes, a pozitív irányú változások nagy valószínűséggel megjelennek. Az egész terápiás folyamatban a viszony milyensége a döntő."
"A rogersi személyközpontú terápia három központi alapelve - empátia, feltétel nélküli elfogadás, hitelesség (kongruencia) - minden pszichoterápiás módszer alapja, nélkülözhetetlen eszköze a bizalmon alapuló, egyenrangú kliens-terapeuta kapcsolatnak."
Igaz a Búra nem terápia...
Idézet tőle: Angel to HellHa valakinek fáj a foga,segít-e az együttérzés? Vagy a fogkezelés a megoldás,esetleg a húzás? Ami szintén fájdalommal jár,de utána , rendbe jön,és teljes életet él .
Csak kérdezem!
Nehéz a lehetőségek közül választani,de van úgy hogy muszály beáldozni dolgokat. Egy doki ,ha megsimogatja naponta,az még egész nap fájni fog !!
Akkor Ő árt neked?
Én tartom magam a tőlem néha nehezen elviselhető gondolatokhoz,de hittel tudom,hogy utána lehet jó is,még úgy is,hogy sokan ,mást gondolnak.
Ez hit kérdése is,de a hite miatt sok embert itéltek öltek meg.Azt nem írom,hogy aláztak,mert azt kegyetlenül megtorlom,megtorolták
Fogfájásnál semmiképpen. És sok mas helyzetben sem.
Rogersi terápiánál viszont eléggé központi szerepe van.
"Ha a terapeuta vagy más segítő személy gondoskodást, mély, érzékeny, ítéletmentes megértést tapasztal és azt a másikkal közölni képes, a pozitív irányú változások nagy valószínűséggel megjelennek. Az egész terápiás folyamatban a viszony milyensége a döntő."
"A rogersi személyközpontú terápia három központi alapelve - empátia, feltétel nélküli elfogadás, hitelesség (kongruencia) - minden pszichoterápiás módszer alapja, nélkülözhetetlen eszköze a bizalmon alapuló, egyenrangú kliens-terapeuta kapcsolatnak."
Igaz a Búra nem terápia...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.19., 16:36S Red-re emlékeztek???Mekkora tudása volt a bipolból,s nem keresgette a szavakat,beszólt simán,ha azt látta,pörög valaki..
Ne üldözzünk el senkit,ha határozott véleménye van.
S Red-re emlékeztek???Mekkora tudása volt a bipolból,s nem keresgette a szavakat,beszólt simán,ha azt látta,pörög valaki..
Ne üldözzünk el senkit,ha határozott véleménye van.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.19., 16:02Persze,kell az empátia,megértés,de figyeljetek!Mi megpróbáljuk a való életet is tükrözni,számos különféle stílusú hozzászólással.
Ha csak simogatunk,s együttérzünk,az illető max.megnyugszik,de továbbra sem lesz hajlandó kimozdulni a holtpontról.
Itt a búrán ne csak a sorstársaknak adjunk teret,merjünk nyitni,elolvasni más,esetleg nem pszichésen sérült társainkat is.
Ők mit gondolnak,fenékbe rúgnak,vagy felébresztenek...bármi jöhet.
A célja ennek a fórumnak ne csak a siratófal stabilizálása legyen.
Jöjjenek a vélemények,pro kontra.S van gyógyszer,van terápia,de emelett ,ezzel párhuzamosan van az élet.S azt élni kell.
Nem elüldözni fogunk itt senkit,hanem a problémájával foglalkozni.
S mindenki tiszteletet érdemel,ha ír ,véleményt alkot.
Persze,kell az empátia,megértés,de figyeljetek!Mi megpróbáljuk a való életet is tükrözni,számos különféle stílusú hozzászólással.
Ha csak simogatunk,s együttérzünk,az illető max.megnyugszik,de továbbra sem lesz hajlandó kimozdulni a holtpontról.
Itt a búrán ne csak a sorstársaknak adjunk teret,merjünk nyitni,elolvasni más,esetleg nem pszichésen sérült társainkat is.
Ők mit gondolnak,fenékbe rúgnak,vagy felébresztenek...bármi jöhet.
A célja ennek a fórumnak ne csak a siratófal stabilizálása legyen.
Jöjjenek a vélemények,pro kontra.S van gyógyszer,van terápia,de emelett ,ezzel párhuzamosan van az élet.S azt élni kell.
Nem elüldözni fogunk itt senkit,hanem a problémájával foglalkozni.
S mindenki tiszteletet érdemel,ha ír ,véleményt alkot.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.19., 15:43Idézet tőle: Angel to HellKivételesen nem esek Neked!
Több 5 éve írok itt! A stílusom,egy stílus,és ez nem fog ,akar,tud változni!
A csomagot fel lehet tépni,nyitni,stb,de a tartalom a fontos,én úgy gondolom.Azt értetted,hogy jó gondolatok vannak benne,de én nem a szart csomagolom, diszkivilágításban.
Ehez mit szólsz? nem ugattalak le,láttam a szándékot,és tetszett!! Chá:atti
Ui.: hányszor van ,hogy elmész egy pszihez,és ríva mész el!!! Az sem ok nélkül van,de ezt nem én akarom magyarázni,ott van a könyvekben
Értékelem, hogy nem "ugattál le".
Biztos, hogy megvan a helye a kritikának is a terápiában. Ahogy a megértésnek, empátiának is. Én főként az utóbbiban részesülök.
Annak nagyon kevés hasznát vennèm, ha állandóan leoltana...még így is sokszor bizanytalanok az emlékeim, sztem bestresszelek és pszichotikus tünetekkel reagálok. Megtartott emlékek hiányában a terápiára való alkalmasságom is megkérdőjelezhető.
Idézet tőle: Angel to HellKivételesen nem esek Neked!
A csomagot fel lehet tépni,nyitni,stb,de a tartalom a fontos,én úgy gondolom.Azt értetted,hogy jó gondolatok vannak benne,de én nem a szart csomagolom, diszkivilágításban.
Ui.: hányszor van ,hogy elmész egy pszihez,és ríva mész el!!! Az sem ok nélkül van,de ezt nem én akarom magyarázni,ott van a könyvekben
Értékelem, hogy nem "ugattál le".
Biztos, hogy megvan a helye a kritikának is a terápiában. Ahogy a megértésnek, empátiának is. Én főként az utóbbiban részesülök.
Annak nagyon kevés hasznát vennèm, ha állandóan leoltana...még így is sokszor bizanytalanok az emlékeim, sztem bestresszelek és pszichotikus tünetekkel reagálok. Megtartott emlékek hiányában a terápiára való alkalmasságom is megkérdőjelezhető.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.19., 12:36Döntésképtelen v bizonytalankodó embernek segíthet, ha azt mondjuk, h költözz el, válj el, menj máshova dolgozni, keress orvost, lógust. De nem biztos, h sokra megy vele, ha valamilyen tünet akadályozza abban, h változtasson. És van amin változtatni sem lehet vagy több éves küzdelem után van realitása.
Ha valaki azt írja, h depressziós, szorong, mániás stb arra akármit mondunk, nem lesz jobban. Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne szükség szakemberre. Ilyen esetben szerintem az empátia, megértés segíthet. Az egészséges emberek többsége nem igazán ért a pszichès kórságokhoz, van aki még azt sem hiszi h ez valódi betegség, sorstársak jobban megértik h ez mivel jár, látja az ember, h nincs egyedül. Es azt is, h van aki talál kiutat, más nem.
Keveset tudunk a másikról, nincsenek minden esetre jó válaszok. Az egyik embernek segít, ha azt mondjuk h kapd össze magad (van aki a kisujját sem mozdítja, belekényelmesedik a beteg szerepbe) és erőltesd a dolgokat, a másiknak épp a pihenés (szarul van a túlhajszoltságtól) lehet hasznára.
Döntésképtelen v bizonytalankodó embernek segíthet, ha azt mondjuk, h költözz el, válj el, menj máshova dolgozni, keress orvost, lógust. De nem biztos, h sokra megy vele, ha valamilyen tünet akadályozza abban, h változtasson. És van amin változtatni sem lehet vagy több éves küzdelem után van realitása.
Ha valaki azt írja, h depressziós, szorong, mániás stb arra akármit mondunk, nem lesz jobban. Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne szükség szakemberre. Ilyen esetben szerintem az empátia, megértés segíthet. Az egészséges emberek többsége nem igazán ért a pszichès kórságokhoz, van aki még azt sem hiszi h ez valódi betegség, sorstársak jobban megértik h ez mivel jár, látja az ember, h nincs egyedül. Es azt is, h van aki talál kiutat, más nem.
Keveset tudunk a másikról, nincsenek minden esetre jó válaszok. Az egyik embernek segít, ha azt mondjuk h kapd össze magad (van aki a kisujját sem mozdítja, belekényelmesedik a beteg szerepbe) és erőltesd a dolgokat, a másiknak épp a pihenés (szarul van a túlhajszoltságtól) lehet hasznára.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 12:06Én ezért is gondolnám fontosnak a kommunikáció azon részét ,amit hívnak őszinteségnek is. Persze a kontrolok mindíg csak feltevések maradnak.El kell hinni,hogy amit írt,mondott valós.Mi van,ha csak szórakozik? Öngyi leszek,mert felszaladt a harisnyám!
Viszont vannak millió privátok is.Ott már talán ténylegesen a való van.Viszont ott meg az egyén felelőssége nől az égig.
Ezért nem tanávsokat,és áltanácsokat igyekszem adni,hanem lehetőségeket,amiből választ.A különbség annyi,itt van ok és okozat.
Persze ez nem vonatkozik olyanra,hogy a vonat elé ugorjon,vagy a kádba ülve szárítsa a haját.
És még ott marad a felelősség kérdése is. Na akkor legyél csendbe,vagy ne?
És ha teljességet akarsz,nézzük meg mióta is tart a téma? Itt olvas évek óta,hátha kiszedi a megoldást a másik bajából,próbál vele azonosulni.Rájön,nem megy,leír egy rövid 50 karaktert,ami kb. 50 éve tart.Teljesen belekeseredve,kontrára harcra készen,a legkisebb neki nemtetsző dologra ugrik,besértődik,stb.
Nem tehetem meg ,hogy ne egy szerintem bevált redszert alkalmazzak,igazítva az ő dolgaihoz. Ha csúnyaszóval írnám, nem kímélem,nem vagyok határozott,hittel bíró,ott leszek a letargiájában.Nem kímélheted (rossz kifejezés)de érthető.
Vagy, sztem utolsó,csendbe vagy és elolvasod a hírekben ,csak nem vagy benne biztos,hisz nevek helyett nevecskék vannak.
Én ezért is gondolnám fontosnak a kommunikáció azon részét ,amit hívnak őszinteségnek is. Persze a kontrolok mindíg csak feltevések maradnak.El kell hinni,hogy amit írt,mondott valós.Mi van,ha csak szórakozik? Öngyi leszek,mert felszaladt a harisnyám!
Viszont vannak millió privátok is.Ott már talán ténylegesen a való van.Viszont ott meg az egyén felelőssége nől az égig.
Ezért nem tanávsokat,és áltanácsokat igyekszem adni,hanem lehetőségeket,amiből választ.A különbség annyi,itt van ok és okozat.
Persze ez nem vonatkozik olyanra,hogy a vonat elé ugorjon,vagy a kádba ülve szárítsa a haját.
És még ott marad a felelősség kérdése is. Na akkor legyél csendbe,vagy ne?
És ha teljességet akarsz,nézzük meg mióta is tart a téma? Itt olvas évek óta,hátha kiszedi a megoldást a másik bajából,próbál vele azonosulni.Rájön,nem megy,leír egy rövid 50 karaktert,ami kb. 50 éve tart.Teljesen belekeseredve,kontrára harcra készen,a legkisebb neki nemtetsző dologra ugrik,besértődik,stb.
Nem tehetem meg ,hogy ne egy szerintem bevált redszert alkalmazzak,igazítva az ő dolgaihoz. Ha csúnyaszóval írnám, nem kímélem,nem vagyok határozott,hittel bíró,ott leszek a letargiájában.Nem kímélheted (rossz kifejezés)de érthető.
Vagy, sztem utolsó,csendbe vagy és elolvasod a hírekben ,csak nem vagy benne biztos,hisz nevek helyett nevecskék vannak.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.10.19., 11:25Sziasztok!
Olvasom itt a az adott témával kapcsolatos véleményeket.
Számomra egy nagyon fontos szempontot kifelejtettek: Minden ami itt zajlik írásban történik.Magyarán 1 kommunikációs csatornán.Nincsenek egyéb verbális nonverbális kapaszkodók ami alapján bemérhetnénk hol is tart,milyen állapotban van ,milyen megküzdési stratégiákat képes létrehozni ,végrehajtani az, aki itt segítséget kér.
És még egy fontos dolgot ne felejtsünk el:Mentális betegségekkel,zavarokkal küzdő sorstársak vagyunk.Jó lenne,ha azok a tanácsok , ,,áltanácsok"amiket az egészségesek esetében laikus laikusnak osztogat,nálunk is ugyanúgy működne.De sajnos nem így van ,bár még az egészségesek esetében is sokszor van ,hogy valamiért nem működik, minden segítő, jó szándék ellenére.
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni az itt leírtakhoz.
Most nem sorstársként,nem moderátorként.
Sziasztok!
Olvasom itt a az adott témával kapcsolatos véleményeket.
Számomra egy nagyon fontos szempontot kifelejtettek: Minden ami itt zajlik írásban történik.Magyarán 1 kommunikációs csatornán.Nincsenek egyéb verbális nonverbális kapaszkodók ami alapján bemérhetnénk hol is tart,milyen állapotban van ,milyen megküzdési stratégiákat képes létrehozni ,végrehajtani az, aki itt segítséget kér.
És még egy fontos dolgot ne felejtsünk el:Mentális betegségekkel,zavarokkal küzdő sorstársak vagyunk.Jó lenne,ha azok a tanácsok , ,,áltanácsok"amiket az egészségesek esetében laikus laikusnak osztogat,nálunk is ugyanúgy működne.De sajnos nem így van ,bár még az egészségesek esetében is sokszor van ,hogy valamiért nem működik, minden segítő, jó szándék ellenére.
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni az itt leírtakhoz.
Most nem sorstársként,nem moderátorként.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.19., 11:08Az igazság rettenetesen tud fájni.Aki belemerült és szarul van azt emelni kell nem lenyomni, hiába rugod orrba segítő igazaddal ha ő még kéotelen felfogni és lépni... ő még nem látja azt amit te vagy egészen másképp látja. Hajlamos vagyok belerúgni valakibe ha tudom hogy attól feláll lelki megbicsaklása időleges de mindig mérlegelek... nem biztos hogy csak az a jó amit én annak gondolok... segíteni pedig összetett dolog... bizonyítani meg magamnak fogok vagy inkább felismerem magam...
És bizony volt olyan dolog amihez nekem is jócskán kellett idő...
A csend ritkán jó ha valaki választ vár és nekem jólesett hogy hozzánszóltak gondolom vagyunk igy ezzel páran.
Az igazság rettenetesen tud fájni.Aki belemerült és szarul van azt emelni kell nem lenyomni, hiába rugod orrba segítő igazaddal ha ő még kéotelen felfogni és lépni... ő még nem látja azt amit te vagy egészen másképp látja. Hajlamos vagyok belerúgni valakibe ha tudom hogy attól feláll lelki megbicsaklása időleges de mindig mérlegelek... nem biztos hogy csak az a jó amit én annak gondolok... segíteni pedig összetett dolog... bizonyítani meg magamnak fogok vagy inkább felismerem magam...
És bizony volt olyan dolog amihez nekem is jócskán kellett idő...
A csend ritkán jó ha valaki választ vár és nekem jólesett hogy hozzánszóltak gondolom vagyunk igy ezzel páran.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 11:07Mindenki máshogy eszi a pörköltet.Te így én úgy.Szerinted úgy jó szerintem így.
Nem eszem máshogy.
Aztán eldöntik,hogy nekik így,vagy úgy jó,ha akarják,vagy nem esznek.
Mindenki máshogy eszi a pörköltet.Te így én úgy.Szerinted úgy jó szerintem így.
Nem eszem máshogy.
Aztán eldöntik,hogy nekik így,vagy úgy jó,ha akarják,vagy nem esznek.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 10:42akkor már linkeld be a "struccpolitikát"is,hisz ez az .
Van mikor csendbe kell lenni,szó se róla de itt nem ! Nem azért ír a nyomorult. Válszt vár,és bízva abban ,hogy csak simogatják a fejét.Nem baj ,hogy ilyen szarul vagy --magában :leszel még szarabbul is . Akkor megalkuvó hazug vagy,és még a szerencsétlent is félrevezeted !
Persze a legegyszerübb ülni a székben ,és titkon szurkolni,hisz itt senki nem látja.Egy sportoló kiáll a tömeg elé,és bizonyítania kell. Ülve cigizve ,sörrel a kézben csendben,no ebből nem lesz így semmi.
No,hazug vagy őszinte?
Itt sokan a háttérből próbálnak csendben konvenciót ,mert félnek a saját valóságuktól.
Akkor ők hazugok,vagy őszinték?
Viszont a megoldásokat keresnék a válaszokban ,mégha az csak fájdalmas őszinteség is.
akkor már linkeld be a "struccpolitikát"is,hisz ez az .
Van mikor csendbe kell lenni,szó se róla de itt nem ! Nem azért ír a nyomorult. Válszt vár,és bízva abban ,hogy csak simogatják a fejét.Nem baj ,hogy ilyen szarul vagy --magában :leszel még szarabbul is . Akkor megalkuvó hazug vagy,és még a szerencsétlent is félrevezeted !
Persze a legegyszerübb ülni a székben ,és titkon szurkolni,hisz itt senki nem látja.Egy sportoló kiáll a tömeg elé,és bizonyítania kell. Ülve cigizve ,sörrel a kézben csendben,no ebből nem lesz így semmi.
No,hazug vagy őszinte?
Itt sokan a háttérből próbálnak csendben konvenciót ,mert félnek a saját valóságuktól.
Akkor ők hazugok,vagy őszinték?
Viszont a megoldásokat keresnék a válaszokban ,mégha az csak fájdalmas őszinteség is.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.19., 09:28http://onmegvalositas.hu/topik/mennyire_legyunk_oszintek
Mennyire legyünk őszinték?
Az őszinteség az önismeret és az igaz élet feltétele. Azonban az őszintén kimondott szó, az abban levő igazság fáj.
Mennyire legyünk, lehetünk őszinték másokkal? Okozhatunk-e fájdalmat az őszinteségünkkel vagy adott esetben jobb hallgatni?
Válasszuk a kegyes hazugságot és hallgassuk el az igazságot vagy legyünk kegyetlenül őszinték minden esetben?
http://onmegvalositas.hu/topik/mennyire_legyunk_oszintek
Mennyire legyünk őszinték?
Az őszinteség az önismeret és az igaz élet feltétele. Azonban az őszintén kimondott szó, az abban levő igazság fáj.
Mennyire legyünk, lehetünk őszinték másokkal? Okozhatunk-e fájdalmat az őszinteségünkkel vagy adott esetben jobb hallgatni?
Válasszuk a kegyes hazugságot és hallgassuk el az igazságot vagy legyünk kegyetlenül őszinték minden esetben?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 09:21Ha valakinek fáj a foga,segít-e az együttérzés? Vagy a fogkezelés a megoldás,esetleg a húzás? Ami szintén fájdalommal jár,de utána , rendbe jön,és teljes életet él .
Csak kérdezem!
Akkor Ő árt neked?
Ha valakinek fáj a foga,segít-e az együttérzés? Vagy a fogkezelés a megoldás,esetleg a húzás? Ami szintén fájdalommal jár,de utána , rendbe jön,és teljes életet él .
Csak kérdezem!
Akkor Ő árt neked?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.19., 09:06Én is a fürdőszobai őrlánggal küzdök már egy hete
Nagyon nehéz jól hozzászólni valamihez egyrészt mert beteg vagyok másrészt aki benne van és nem lát ki belőlle annak elvehetem az utolsó lehetőségét is attól hogy legalább kiírja ami bántja...
Néha egy együttérző jelzés is sokat segíthet a mottóm meg ne árts
Én is a fürdőszobai őrlánggal küzdök már egy hete
Nagyon nehéz jól hozzászólni valamihez egyrészt mert beteg vagyok másrészt aki benne van és nem lát ki belőlle annak elvehetem az utolsó lehetőségét is attól hogy legalább kiírja ami bántja...
Néha egy együttérző jelzés is sokat segíthet a mottóm meg ne árts
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 07:15Ismered a mondást : " Megbocsájtani rögtön,felejteni soha !" " . "
Ismered a mondást : " Megbocsájtani rögtön,felejteni soha !" " . "
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 06:05meg tudnám nézni,de nem érdekel!! Chá:atti
meg tudnám nézni,de nem érdekel!! Chá:atti
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.19., 05:55Bár a dühöngőben folyt a dühöngés, inkább ide írom.
Elnézést kérek Atti az egyik hozzászólásomért, törölve van.
Bár a dühöngőben folyt a dühöngés, inkább ide írom.
Elnézést kérek Atti az egyik hozzászólásomért, törölve van.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 05:30Kivételesen nem esek Neked!
Kivételesen nem esek Neked!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.19., 04:27Angel!
Még az okos gondolattal/ötlettel is nehéz mit kezdeni, ha a csomagolás problèmás.
Tovább nem folytatom, mert nem hiányzik, h nekem ess és a nyakamba zúdítsd a velem kapcsolatos kritikád. Nem veszekedni jöttem.
Angel!
Még az okos gondolattal/ötlettel is nehéz mit kezdeni, ha a csomagolás problèmás.
Tovább nem folytatom, mert nem hiányzik, h nekem ess és a nyakamba zúdítsd a velem kapcsolatos kritikád. Nem veszekedni jöttem.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 01:53
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.19., 01:18Én tudom mit kell ilyenkor tenni,Te még nem hiszed el.
Nem kell menekülnöd,Isten ments!!!
Egyszerűen nem írok,és ennyi. Olvashatsz,mejd helyette néhány ,szerintem lealázó megértést .Főleg olyanoktól,kik tényleg nem tudják,ilyenkor mit kellene tenni.
Te vagy az első kinek így írtam.Meglátom,mi lessz belőled .Semmi. Félsz,gondolatképtelen vagycsak azt hiszed,hogy a veled vagyunk Jolán ,olvasása rendbehoz.
Sok ember volt itt kik kicsit,időszakosan,teljesen más gondolatokkal indultak tovább,mert hittek nemcsak a Búrában,bennem is.
Most hagylak,nehogy gondod legyen pluszban
Chá:atti
A pokol útja is jóindulattal van kikövezve,ne feledd soha!!
Az elefántos,sértés volt,én nem felejtem !!
Én tudom mit kell ilyenkor tenni,Te még nem hiszed el.
Nem kell menekülnöd,Isten ments!!!
Egyszerűen nem írok,és ennyi. Olvashatsz,mejd helyette néhány ,szerintem lealázó megértést .Főleg olyanoktól,kik tényleg nem tudják,ilyenkor mit kellene tenni.
Te vagy az első kinek így írtam.Meglátom,mi lessz belőled .Semmi. Félsz,gondolatképtelen vagycsak azt hiszed,hogy a veled vagyunk Jolán ,olvasása rendbehoz.
Sok ember volt itt kik kicsit,időszakosan,teljesen más gondolatokkal indultak tovább,mert hittek nemcsak a Búrában,bennem is.
Most hagylak,nehogy gondod legyen pluszban
Chá:atti
A pokol útja is jóindulattal van kikövezve,ne feledd soha!!
Az elefántos,sértés volt,én nem felejtem !!