OFF
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.10.18., 19:46Angel, szerintem nem tudod, hogy mikor vagy "elefánt a porcelánboltban". Elhiszem, hogy jót akarsz, de ezt nem biztos, hogy mindenki leveszi rögtön, és akkor így többet árthatsz, mint használsz. De én semmiképp sem szeretnék konfliktusban lenni bárkivel is a Búrán. Viszont, ha gúnyolnak, elmenekülök. Nincs semmi önbizalmam, szét vagyok esve. Köszönöm a megértést.
Angel, szerintem nem tudod, hogy mikor vagy "elefánt a porcelánboltban". Elhiszem, hogy jót akarsz, de ezt nem biztos, hogy mindenki leveszi rögtön, és akkor így többet árthatsz, mint használsz. De én semmiképp sem szeretnék konfliktusban lenni bárkivel is a Búrán. Viszont, ha gúnyolnak, elmenekülök. Nincs semmi önbizalmam, szét vagyok esve. Köszönöm a megértést.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.18., 14:44Na, alacsony lehet a légnyomás. A fürdőszobában már másodszor is kialudt a bojlerben az őrláng...
Na, alacsony lehet a légnyomás. A fürdőszobában már másodszor is kialudt a bojlerben az őrláng...
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.18., 14:30Idézet tőle: holdfényEz nagyon jó Roxi köszi.
Más..... hullául érzem magam mintha agyonvertek volna, a szívem meg zakatol....pánikol.....hú de utálom....jó lenne ha leállna....
Jobbulást, drága Holdfény!
Ma én sem futok csúcsformát...
Idézet tőle: holdfényEz nagyon jó Roxi köszi.
Más..... hullául érzem magam mintha agyonvertek volna, a szívem meg zakatol....pánikol.....hú de utálom....jó lenne ha leállna....
Jobbulást, drága Holdfény!
Ma én sem futok csúcsformát...
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.10.18., 12:39Sziasztok! A CometChat csak nálam nem működik?
Sziasztok! A CometChat csak nálam nem működik?
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.18., 11:34Ez nagyon jó Roxi köszi.
Ez nagyon jó Roxi köszi.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.18., 05:12http://deluxe.cafeblog.hu/2017/07/01/keanu-reeves-az-eletet-erdemes-elni/
Keanu Reeves.
http://deluxe.cafeblog.hu/2017/07/01/keanu-reeves-az-eletet-erdemes-elni/
Keanu Reeves.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.17., 12:41Elgondolkodtató !
Lehet másnak törvényszerű! Ha írsz valamit ,rögtön leugatnak.Lehet az a jó,hogy veled vagyunk,és már meg is tettünk mindent a napi jó cselekedetért?
Érdemben mást nem látok.Vagy csinálsz egy új topikot,valami dologért.Van már vagy 100,vagy több.Blogot írsz? Monománia.Használtam már anno ezt a kifejezést,emlékeztetve ,a Mézga családra.Minden gondolatot ,lehetőség villantást támadásnak veszel. "nem egy emberre gondolok " A pszinél meg csendbe vagy ,alig várod ,hogy leródd az apanázst,és huss haza a krízisbe,bogyó bevéve kettő.
Tulajdonképpen mi volna a jó? A jó Megoldás? Magadtól nem megy ,a másik legyen csendbe,a gyogyóban meg TE vagy csendbe.Ezt hívják gordiuszi csomónak.
Talán Krisznek küldök át egy programot,csak rá kell kattintani,és lehúzza az ideget,amit itt másnak szánsz.
Kivételesen nem háborút akarok indítani,csak írva gondolkodom,olvasatban.
Jelen állapotában a Búra egy egyoldalu,beírósfüzet ,ami semmi ,semmi haszonnal nem üzemel.Persze a krízis helyzeteket kivéve.Ezért hála azoknak,kik figyelnek,tesznek érte.
Nosztalgiázva ez máshogy volt.Még ha voltak is csaták,de nem a mocskolódás,szájkarate volt a meghatározó.
Néhány régi Búrás írását még csak elolvasom,de talán ezzel ennyi.
Persze ,az én konvencióm a hibás,fogom ezt esetleg írásban kapni.
Lehet Te várod ,hogy végre kiírd magadból a keserűséget,a másik bírja,ja és nem is kell tőle félni mint a pszitől.Hisz letilthatod,leugathatod.Csak mikor a valóság rémálommá válik,és azonosulsz a nappal rájössz,ugyan ott tartasz,mint az elején .Sehol !! Chá :atti
Elgondolkodtató !
Lehet másnak törvényszerű! Ha írsz valamit ,rögtön leugatnak.Lehet az a jó,hogy veled vagyunk,és már meg is tettünk mindent a napi jó cselekedetért?
Érdemben mást nem látok.Vagy csinálsz egy új topikot,valami dologért.Van már vagy 100,vagy több.Blogot írsz? Monománia.Használtam már anno ezt a kifejezést,emlékeztetve ,a Mézga családra.Minden gondolatot ,lehetőség villantást támadásnak veszel. "nem egy emberre gondolok " A pszinél meg csendbe vagy ,alig várod ,hogy leródd az apanázst,és huss haza a krízisbe,bogyó bevéve kettő.
Tulajdonképpen mi volna a jó? A jó Megoldás? Magadtól nem megy ,a másik legyen csendbe,a gyogyóban meg TE vagy csendbe.Ezt hívják gordiuszi csomónak.
Talán Krisznek küldök át egy programot,csak rá kell kattintani,és lehúzza az ideget,amit itt másnak szánsz.
Kivételesen nem háborút akarok indítani,csak írva gondolkodom,olvasatban.
Jelen állapotában a Búra egy egyoldalu,beírósfüzet ,ami semmi ,semmi haszonnal nem üzemel.Persze a krízis helyzeteket kivéve.Ezért hála azoknak,kik figyelnek,tesznek érte.
Nosztalgiázva ez máshogy volt.Még ha voltak is csaták,de nem a mocskolódás,szájkarate volt a meghatározó.
Néhány régi Búrás írását még csak elolvasom,de talán ezzel ennyi.
Persze ,az én konvencióm a hibás,fogom ezt esetleg írásban kapni.
Lehet Te várod ,hogy végre kiírd magadból a keserűséget,a másik bírja,ja és nem is kell tőle félni mint a pszitől.Hisz letilthatod,leugathatod.Csak mikor a valóság rémálommá válik,és azonosulsz a nappal rájössz,ugyan ott tartasz,mint az elején .Sehol !! Chá :atti
Idézet tőle: Parci123 ekkor: 2017.10.17., 00:45Helló! Ricsi95-öt keresem, nem tudom itt van-e valahol újra esetleg (megkedzett levelezésünk volt, még a rendszer elszállása előtt, és akkor mindkettőnk eredeti regje eltűnt az éterben sajnos). Elnézést kérek az abszolút OFF-ért, csak próbálom kiírni ide is, hogy én itt vagyok, és ezen a néven vagyok jelenleg elérhető.
Szép hetet kívánok mindenkinek!
Üdv.: Parci123 (eredeti regjén: Parcika500)
Ui.: Ki hogy van jelenleg? 🙂
Helló! Ricsi95-öt keresem, nem tudom itt van-e valahol újra esetleg (megkedzett levelezésünk volt, még a rendszer elszállása előtt, és akkor mindkettőnk eredeti regje eltűnt az éterben sajnos). Elnézést kérek az abszolút OFF-ért, csak próbálom kiírni ide is, hogy én itt vagyok, és ezen a néven vagyok jelenleg elérhető.
Szép hetet kívánok mindenkinek!
Üdv.: Parci123 (eredeti regjén: Parcika500)
Ui.: Ki hogy van jelenleg? 🙂
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.16., 20:34Köszönöm, és elnézést.
Köszönöm, és elnézést.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.16., 20:29Szerintem örüljünk annak is,hogy van Búra!!!
Szerintem örüljünk annak is,hogy van Búra!!!
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.10.16., 19:57Sziasztok.
Meddig nem lesz privátüzenet és chat?
Sziasztok.
Meddig nem lesz privátüzenet és chat?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.16., 19:48Így viszont ,tényleg nem egyszerű!
Ilyenkor következik egy fontos kérdés: értelmes lényhez mentél feleségül,vagy valami baromhoz?
nem nézlek hülyének,miért tenném? A kommentjeimből is láthatod!!!
A következő lehetőségeden,mit is volna értelme cssinálnod,nekem is gondolkodnom kell ++
Így viszont ,tényleg nem egyszerű!
Ilyenkor következik egy fontos kérdés: értelmes lényhez mentél feleségül,vagy valami baromhoz?
nem nézlek hülyének,miért tenném? A kommentjeimből is láthatod!!!
A következő lehetőségeden,mit is volna értelme cssinálnod,nekem is gondolkodnom kell ++
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.10.15., 15:25" itten vagyok é"
várom mindazok jelentkezését,kik azon agyalnak,amin én!
" itten vagyok é"
várom mindazok jelentkezését,kik azon agyalnak,amin én!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2017.10.15., 15:21Szia Kedves KisCsillag! Jó, ezt nem Értem, mármit hogy hogyan lesznek itt a dolgok!
Hálásan Köszi, hogy amint Tudhattál írtál!
Kissé elfogódott vagyok, mert sajnos Nálam meg elindult netán egy rémületes folyamat, hogy nagyobb Gyógyszer-adagot vagyok kénytelen szedni, hogy ne érezzem paranoid Lényem testi tünetekben manifesztálódtát!
Egyelőre nem veszéyles még, de ha tovább kéne emelni az adagokat, az ijesztő volna!
Tudo hogy Én mennyire Gyógyszer-párti vagyok és eddig nagyjából meg se kell tagadgyjam ezt, csakhát ha kilátások kissé megriasztottak, hogy nehogy függő voljak!
Amellett sajnos nem mennek Intellektuálisan se úgy a Dolgok, ahogyan kellenének és ez is elbizonytalít!
Sajnos az itten, a röghözkötésbeni pszichiáterekkel se Értek már több éve szót, de annyit kiderítettünk Rozival a Gondnokommal, hogy az itteni "orv"-osnő nem Javasol semmiképp se pszichoterápiát, hogy rendezhetném a Dolgokat, mert állítólag sötét bunkó paranoiásoknak ez nem jár, illetve olyan az egészség-ügy helyzzete, hogy nincs is ilyen Tevékenység, mert se pénz rá se szakember úgy mondd!
Ezért nézd el Kérlek ha netán több hibával Dolgozom!
Továbbra is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokbaa!
Szia Kedves KisCsillag! Jó, ezt nem Értem, mármit hogy hogyan lesznek itt a dolgok!
Hálásan Köszi, hogy amint Tudhattál írtál!
Kissé elfogódott vagyok, mert sajnos Nálam meg elindult netán egy rémületes folyamat, hogy nagyobb Gyógyszer-adagot vagyok kénytelen szedni, hogy ne érezzem paranoid Lényem testi tünetekben manifesztálódtát!
Egyelőre nem veszéyles még, de ha tovább kéne emelni az adagokat, az ijesztő volna!
Tudo hogy Én mennyire Gyógyszer-párti vagyok és eddig nagyjából meg se kell tagadgyjam ezt, csakhát ha kilátások kissé megriasztottak, hogy nehogy függő voljak!
Amellett sajnos nem mennek Intellektuálisan se úgy a Dolgok, ahogyan kellenének és ez is elbizonytalít!
Sajnos az itten, a röghözkötésbeni pszichiáterekkel se Értek már több éve szót, de annyit kiderítettünk Rozival a Gondnokommal, hogy az itteni "orv"-osnő nem Javasol semmiképp se pszichoterápiát, hogy rendezhetném a Dolgokat, mert állítólag sötét bunkó paranoiásoknak ez nem jár, illetve olyan az egészség-ügy helyzzete, hogy nincs is ilyen Tevékenység, mert se pénz rá se szakember úgy mondd!
Ezért nézd el Kérlek ha netán több hibával Dolgozom!
Továbbra is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokbaa!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2017.10.15., 15:06Szia Kedves KisCsillag!
Hát ezt hogyan Csináltad?!? Mármint, hogy az "OFF"-ból egyszercsak BESZÉLGESSÜNK topik Lett?!?
Szia Kedves KisCsillag!
Hát ezt hogyan Csináltad?!? Mármint, hogy az "OFF"-ból egyszercsak BESZÉLGESSÜNK topik Lett?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2017.10.15., 14:43Szia KisCsillag! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Véletlenül Sikerült Nekem is visszakozzak ide!
Sajnálom hogy ennyi idő után se Lett Jobb Nálad a körülményeződés!
Ennek ellnére is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!
Szia KisCsillag! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Véletlenül Sikerült Nekem is visszakozzak ide!
Sajnálom hogy ennyi idő után se Lett Jobb Nálad a körülményeződés!
Ennek ellnére is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.15., 14:15Idézet tőle: holdfényNagyon szépen köszönöm.:-)
Mindkettőtöknek, mindenkinek köszönöm.
Örülök, h sikerült visszajutnod! 🙂
Idézet tőle: holdfényNagyon szépen köszönöm.:-)
Mindkettőtöknek, mindenkinek köszönöm.
Örülök, h sikerült visszajutnod! 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.15., 11:15Idézet tőle: kharzakanyátokat
Kharzak!
Kérlek a dühöngőbe menj anyázni! Még jobb lenne, ha leirnád újra., h mi a bajod. Hátha lesz valakinek valamilyen jó ötlete a problémádra.
Idézet tőle: kharzakanyátokat
Kharzak!
Kérlek a dühöngőbe menj anyázni! Még jobb lenne, ha leirnád újra., h mi a bajod. Hátha lesz valakinek valamilyen jó ötlete a problémádra.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.15., 08:30Idézet tőle: KiscsillagColumbo hsz-e. (Technikai hiba miatt nem tud képet feltölteni)
Haha. Nagyon jó. 🙂
Idézet tőle: KiscsillagColumbo hsz-e. (Technikai hiba miatt nem tud képet feltölteni)
Haha. Nagyon jó. 🙂
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.14., 08:49Nekem nagyon sokat ad a búra,s mondhatom,az elmúlt években/mióta itt vagyok/ jelentősen javult az állapotom,köszönhetőleg ennek az oldalnak.
Olvasva más történeteit,kínlódásait,már nem éreztem többé,hogy el vagyok szigetelve egy vidéki városban,ahol max a pszichiátrián beszélhetnék ilyen témákról.
S bármi történt,leállás,adatvesztés,a búra megy tovább...folytatjuk,ahol abbahagytuk.
Az elveszett anyagok fájdalmat jelentenek természetesen ,de a lényeg,hogy itt vagyunk,figyelünk,segítünk továbbra is.
Nekem nagyon sokat ad a búra,s mondhatom,az elmúlt években/mióta itt vagyok/ jelentősen javult az állapotom,köszönhetőleg ennek az oldalnak.
Olvasva más történeteit,kínlódásait,már nem éreztem többé,hogy el vagyok szigetelve egy vidéki városban,ahol max a pszichiátrián beszélhetnék ilyen témákról.
S bármi történt,leállás,adatvesztés,a búra megy tovább...folytatjuk,ahol abbahagytuk.
Az elveszett anyagok fájdalmat jelentenek természetesen ,de a lényeg,hogy itt vagyunk,figyelünk,segítünk továbbra is.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.04.10., 08:46Békeffy István-Kellér Dezső: Pomócsi marad! 1964
Békeffy István-Kellér Dezső: Pomócsi marad! 1964
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.04.10., 08:02Idézet tőle: roptataropternekem azt mondták "feldobódós" betegségem van. van valakinek itt ilyen? hát teljesen meg vagyok zavarodva.
Eza "feldobódós" nem épp szakszerű meghatározás. Ki mondta neked? Mert ha nincs kifejezetten dg., mindenképp kérdezz rá! Pörgés lehet mánia jele (ha voltál már depressziós is, gyanítható), meg lehet különféle személyiségzavarok - mint borderline - tünete is. Kapsz erre valami gyógszert? Jársz terápiába?
Idézet tőle: roptataropternekem azt mondták "feldobódós" betegségem van. van valakinek itt ilyen? hát teljesen meg vagyok zavarodva.
Eza "feldobódós" nem épp szakszerű meghatározás. Ki mondta neked? Mert ha nincs kifejezetten dg., mindenképp kérdezz rá! Pörgés lehet mánia jele (ha voltál már depressziós is, gyanítható), meg lehet különféle személyiségzavarok - mint borderline - tünete is. Kapsz erre valami gyógszert? Jársz terápiába?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.10., 04:21Próbálom visszaolvasni Eszter règebbi hsz-eit. Emlèkeim szerint valami olyasmit írt, hogy nem szeretné, hogy a fórum 3-4 ember magánklubjává változzon.
Ha jól értelmezem, azt szeretné, hogy az új tagok bátrabban merjenek csatlakozni, írni (ès kapjanak is releváns választ), ne vesszen el a hsz-ük. De azt sem tartja jónak, ha valaki nagyon sokat ír. Konkrétan ilyet nem írt, de több, korábbi hsz-èből, privijèből ezt szűrtem le. Talán rosszul.
Nem teljesen èrtem...hogy mennyi a sok vagy túl sok. Vagy mihez/kihez kèpest sok. Ezèrt èn arra törekszek, hogy kevesebbet írjak.
Nem gondolom, hogy porondon ugráló majom/uszkár lennèl.
Próbálom visszaolvasni Eszter règebbi hsz-eit. Emlèkeim szerint valami olyasmit írt, hogy nem szeretné, hogy a fórum 3-4 ember magánklubjává változzon.
Ha jól értelmezem, azt szeretné, hogy az új tagok bátrabban merjenek csatlakozni, írni (ès kapjanak is releváns választ), ne vesszen el a hsz-ük. De azt sem tartja jónak, ha valaki nagyon sokat ír. Konkrétan ilyet nem írt, de több, korábbi hsz-èből, privijèből ezt szűrtem le. Talán rosszul.
Nem teljesen èrtem...hogy mennyi a sok vagy túl sok. Vagy mihez/kihez kèpest sok. Ezèrt èn arra törekszek, hogy kevesebbet írjak.
Nem gondolom, hogy porondon ugráló majom/uszkár lennèl.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.04.09., 19:39Basszus,én vagyok nagyon porondon ugráló törpeuszkár(vagy inkább majom)vagy komolyan a többség nem szeretne ..hagyjuk ellaposodni az oldalt ,nem érdeklődünk egymás iránt?Így a régi tagok se jönnek vissza ,de az újak se fognak írni.
Mi történt?
Basszus,én vagyok nagyon porondon ugráló törpeuszkár(vagy inkább majom)vagy komolyan a többség nem szeretne ..hagyjuk ellaposodni az oldalt ,nem érdeklődünk egymás iránt?Így a régi tagok se jönnek vissza ,de az újak se fognak írni.
Mi történt?
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.04.09., 18:32Én meg annak örülök,hogy úgy néz ki múlik a túlpörgős időszakom.
Más
Már egyre többen írnak a topicokba és ez nagyon jó!(szerencsére egyre kevesebb topicban látom a nevem első helyen sokáig.)
Mindenkinek: Hajrá így tovább !!
Én meg annak örülök,hogy úgy néz ki múlik a túlpörgős időszakom.
Más
Már egyre többen írnak a topicokba és ez nagyon jó!(szerencsére egyre kevesebb topicban látom a nevem első helyen sokáig.)
Mindenkinek: Hajrá így tovább !!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.09., 17:22Jobb volna, ha magától elmúlna. Mielőtt hangulatstabilizálóval vagy antipszichotikummal kikezelnek a jókedvemből.
Jobb volna, ha magától elmúlna. Mielőtt hangulatstabilizálóval vagy antipszichotikummal kikezelnek a jókedvemből.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.09., 17:20Hááát ....nèha 1-2-3 órára nekem is van kóros vidámságom. Nagyon kellemes, kár hogy patológiás ...
Hááát ....nèha 1-2-3 órára nekem is van kóros vidámságom. Nagyon kellemes, kár hogy patológiás ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.04.09., 17:10nekem azt mondták "feldobódós" betegségem van. van valakinek itt ilyen? hát teljesen meg vagyok zavarodva.
nekem azt mondták "feldobódós" betegségem van. van valakinek itt ilyen? hát teljesen meg vagyok zavarodva.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.09., 15:58A mai napom karasztrófálisan sikerült.
Lelkileg sikerèlmèny. Kb 4 ève ugyanebben a szituban 2 antidepi ès nyugtató kombóval is erősebb volt a szorongásom, mint most gyógyszer nèlkül.
Talán azèrt sem érzékelem igazán a javulást mert egy gyógyszeres és egy gyszer nélküli állapotot nehéz összemérni.
Sokan mondják, hogy a gyakorlás gyors javulást hozott. Èn mertem, csináltam, jártam iskolába, dolgoztam, ügyeket intéztem telefonon, személyesen. Sokáig gyszer nèlkül. Kèsőbb kaptam gyszert, ìgy könnyebb volt, de nem voltam tünetmentes. Most újra anélkül. Mègis nagyon sok idő kellett pici javuláshoz is.
Nekem önmagában a "gyakorlás" kevès...
Úgy érzem, hogy nem is feltétlenül "terepen" tudok haladni, hanem az önelfogadás, önértékelés, önbizalom terén kell(ett) haladni. Ezt nem terepen "szerzem".
A mai napom karasztrófálisan sikerült.
Lelkileg sikerèlmèny. Kb 4 ève ugyanebben a szituban 2 antidepi ès nyugtató kombóval is erősebb volt a szorongásom, mint most gyógyszer nèlkül.
Talán azèrt sem érzékelem igazán a javulást mert egy gyógyszeres és egy gyszer nélküli állapotot nehéz összemérni.
Sokan mondják, hogy a gyakorlás gyors javulást hozott. Èn mertem, csináltam, jártam iskolába, dolgoztam, ügyeket intéztem telefonon, személyesen. Sokáig gyszer nèlkül. Kèsőbb kaptam gyszert, ìgy könnyebb volt, de nem voltam tünetmentes. Most újra anélkül. Mègis nagyon sok idő kellett pici javuláshoz is.
Nekem önmagában a "gyakorlás" kevès...
Úgy érzem, hogy nem is feltétlenül "terepen" tudok haladni, hanem az önelfogadás, önértékelés, önbizalom terén kell(ett) haladni. Ezt nem terepen "szerzem".
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.09., 15:38Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: vanitadivanitaIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Mivel nem vacakolt,hanem határozottan kezdett túrkálni,nem kímélt,nyíltan odamondta a dolgokat(Csernus 2)de másfelöl meg óvott is hogy bírjam a terápiát.Nagyon betartotta a határokat. Viszonylag hamar néhány hónap alatt, nekem erre a módszerre volt szükségem,hogy kibillenjek.De szorongásos dep és PTSD-vel kezelt.Tehát nem tudom más esetnél milyen módszert alkalmaz ill szerintem személyre szabja kinél mi lehet hatékony.Az utolsó 1,5 évben már én jeleztem mikor érzem szükségét az ülésnek ez kb 2-3 havonta volt 1 ülés, de e-mail ban rendszeresen tudott tud az állapotomról arról ,hogy hol tartok.. és már sokszor 1 mondata elég,hogy realizálni tudjam a problémát.De sajnos az alapszorongást ami valószínüleg ezt az egészet okozzhatja a hullámokat,pszichózisos fázisokat,szuicid késztetést , egy szakembernek ,se nekem se gyógyszerrel se terápiával nem sikerült belőlem kiírtani.Még keressük a megoldást, de nem adjuk fel.Mert tudjuk mi a forrás, csak túl erős és sokszereplős.
De a régi énhez képest mérföldekkel vagyok előrébb.
Ez hatalmas előrelèpès! Ügyes vagy, hogy eddig eljutottál!
,,A beteg sikere nem lehet a terapeuta sikere" --mondják. Szerintem egyik sem működik a másik nélkül.Tehát közös a siker.
Tulajdonkèppen ő is megèrdemli a dícsèretet. Egyetértek veled. 🙂
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: vanitadivanitaIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Mivel nem vacakolt,hanem határozottan kezdett túrkálni,nem kímélt,nyíltan odamondta a dolgokat(Csernus 2)de másfelöl meg óvott is hogy bírjam a terápiát.Nagyon betartotta a határokat. Viszonylag hamar néhány hónap alatt, nekem erre a módszerre volt szükségem,hogy kibillenjek.De szorongásos dep és PTSD-vel kezelt.Tehát nem tudom más esetnél milyen módszert alkalmaz ill szerintem személyre szabja kinél mi lehet hatékony.Az utolsó 1,5 évben már én jeleztem mikor érzem szükségét az ülésnek ez kb 2-3 havonta volt 1 ülés, de e-mail ban rendszeresen tudott tud az állapotomról arról ,hogy hol tartok.. és már sokszor 1 mondata elég,hogy realizálni tudjam a problémát.De sajnos az alapszorongást ami valószínüleg ezt az egészet okozzhatja a hullámokat,pszichózisos fázisokat,szuicid késztetést , egy szakembernek ,se nekem se gyógyszerrel se terápiával nem sikerült belőlem kiírtani.Még keressük a megoldást, de nem adjuk fel.Mert tudjuk mi a forrás, csak túl erős és sokszereplős.
,,A beteg sikere nem lehet a terapeuta sikere" --mondják. Szerintem egyik sem működik a másik nélkül.Tehát közös a siker.
Tulajdonkèppen ő is megèrdemli a dícsèretet. Egyetértek veled. 🙂
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.04.09., 15:30Idézet tőle: vanitadivanitaIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Mivel nem vacakolt,hanem határozottan kezdett túrkálni,nem kímélt,nyíltan odamondta a dolgokat(Csernus 2)de másfelöl meg óvott is hogy bírjam a terápiát.Nagyon betartotta a határokat. Viszonylag hamar néhány hónap alatt, nekem erre a módszerre volt szükségem,hogy kibillenjek.De szorongásos dep és PTSD-vel kezelt.Tehát nem tudom más esetnél milyen módszert alkalmaz ill szerintem személyre szabja kinél mi lehet hatékony.Az utolsó 1,5 évben már én jeleztem mikor érzem szükségét az ülésnek ez kb 2-3 havonta volt 1 ülés, de e-mail ban rendszeresen tudott tud az állapotomról arról ,hogy hol tartok.. és már sokszor 1 mondata elég,hogy realizálni tudjam a problémát.De sajnos az alapszorongást ami valószínüleg ezt az egészet okozzhatja a hullámokat,pszichózisos fázisokat,szuicid késztetést , egy szakembernek ,se nekem se gyógyszerrel se terápiával nem sikerült belőlem kiírtani.Még keressük a megoldást, de nem adjuk fel.Mert tudjuk mi a forrás, csak túl erős és sokszereplős.
Idézet tőle: vanitadivanitaIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Mivel nem vacakolt,hanem határozottan kezdett túrkálni,nem kímélt,nyíltan odamondta a dolgokat(Csernus 2)de másfelöl meg óvott is hogy bírjam a terápiát.Nagyon betartotta a határokat. Viszonylag hamar néhány hónap alatt, nekem erre a módszerre volt szükségem,hogy kibillenjek.De szorongásos dep és PTSD-vel kezelt.Tehát nem tudom más esetnél milyen módszert alkalmaz ill szerintem személyre szabja kinél mi lehet hatékony.Az utolsó 1,5 évben már én jeleztem mikor érzem szükségét az ülésnek ez kb 2-3 havonta volt 1 ülés, de e-mail ban rendszeresen tudott tud az állapotomról arról ,hogy hol tartok.. és már sokszor 1 mondata elég,hogy realizálni tudjam a problémát.De sajnos az alapszorongást ami valószínüleg ezt az egészet okozzhatja a hullámokat,pszichózisos fázisokat,szuicid késztetést , egy szakembernek ,se nekem se gyógyszerrel se terápiával nem sikerült belőlem kiírtani.Még keressük a megoldást, de nem adjuk fel.Mert tudjuk mi a forrás, csak túl erős és sokszereplős.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.09., 14:16Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Mivel nem vacakolt,hanem határozottan kezdett túrkálni,nem kímélt,nyíltan odamondta a dolgokat(Csernus 2)de másfelöl meg óvott is hogy bírjam a terápiát.Nagyon betartotta a határokat. Viszonylag hamar néhány hónap alatt, nekem erre a módszerre volt szükségem,hogy kibillenjek.De szorongásos dep és PTSD-vel kezelt.Tehát nem tudom más esetnél milyen módszert alkalmaz ill szerintem személyre szabja kinél mi lehet hatékony.Az utolsó 1,5 évben már én jeleztem mikor érzem szükségét az ülésnek ez kb 2-3 havonta volt 1 ülés, de e-mail ban rendszeresen tudott tud az állapotomról arról ,hogy hol tartok.. és már sokszor 1 mondata elég,hogy realizálni tudjam a problémát.De sajnos az alapszorongást ami valószínüleg ezt az egészet okozzhatja a hullámokat,pszichózisos fázisokat,szuicid késztetést , egy szakembernek ,se nekem se gyógyszerrel se terápiával nem sikerült belőlem kiírtani.Még keressük a megoldást, de nem adjuk fel.Mert tudjuk mi a forrás, csak túl erős és sokszereplős.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Mivel nem vacakolt,hanem határozottan kezdett túrkálni,nem kímélt,nyíltan odamondta a dolgokat(Csernus 2)de másfelöl meg óvott is hogy bírjam a terápiát.Nagyon betartotta a határokat. Viszonylag hamar néhány hónap alatt, nekem erre a módszerre volt szükségem,hogy kibillenjek.De szorongásos dep és PTSD-vel kezelt.Tehát nem tudom más esetnél milyen módszert alkalmaz ill szerintem személyre szabja kinél mi lehet hatékony.Az utolsó 1,5 évben már én jeleztem mikor érzem szükségét az ülésnek ez kb 2-3 havonta volt 1 ülés, de e-mail ban rendszeresen tudott tud az állapotomról arról ,hogy hol tartok.. és már sokszor 1 mondata elég,hogy realizálni tudjam a problémát.De sajnos az alapszorongást ami valószínüleg ezt az egészet okozzhatja a hullámokat,pszichózisos fázisokat,szuicid késztetést , egy szakembernek ,se nekem se gyógyszerrel se terápiával nem sikerült belőlem kiírtani.Még keressük a megoldást, de nem adjuk fel.Mert tudjuk mi a forrás, csak túl erős és sokszereplős.
Idézet tőle: Mahagóni ekkor: 2017.04.09., 10:08Én valahogy nem tartom sokra az életet. Rájöttem.
De nem érzem magam depressziósnak sem.
Annyira erős testi tüneteim vannak,amik valószínűleg az agyam produktumai,hogy hozzászoktattam az elmémet a halál mindenfajta gondolatához,jóisten nélkül.!
Rohadt rosszul vagyok...nyugtatózom magam,és még így is...és így beszéltem meg az erdélyi rokonommal,hogy repülővel kimegyek a barátnőmmel hozzá,Kolozsvárra.(vonat 14 óra,meghalnék)
Igaz,gyűlölöm az ottani rokonaim,de a "nagynéném" szintén pánikbeteg,csinos hölgy,nem sarkos véleményű,vele szívesen találkozok.
SZóval tényleg,a kibaszott testi tüneteim miatt rohadt pesszimista ember vagyok. Higgyétek el,ti is azok lennétek.
SZóval isten nincs,bár anyukám szűzmáriás,így hagyományból én is az vagyok.
Az emberek mindig csak a problémát okozzák,ha nincs ember,nincs probléma sem,erre rájöttem a betegségem folyamán,hogy engem az emberek tettek tönkre.
Egyébként rendkívül szívós vagyok,csak sokan nem tudják,micsoda küzdelmet folytatok a saját testemmel.
Halál....semmi,csak legalább legyen utánad valami...itt közületek páran "szerencsések",vannak már gyerekeitek,ha nem,akkor a testvéreiteknek gyerekei,féltestvéretek,szóval így mindjárt más lenne bennem is a kép.
Most ez kijött belőlem.
Én valahogy nem tartom sokra az életet. Rájöttem.
De nem érzem magam depressziósnak sem.
Annyira erős testi tüneteim vannak,amik valószínűleg az agyam produktumai,hogy hozzászoktattam az elmémet a halál mindenfajta gondolatához,jóisten nélkül.!
Rohadt rosszul vagyok...nyugtatózom magam,és még így is...és így beszéltem meg az erdélyi rokonommal,hogy repülővel kimegyek a barátnőmmel hozzá,Kolozsvárra.(vonat 14 óra,meghalnék)
Igaz,gyűlölöm az ottani rokonaim,de a "nagynéném" szintén pánikbeteg,csinos hölgy,nem sarkos véleményű,vele szívesen találkozok.
SZóval tényleg,a kibaszott testi tüneteim miatt rohadt pesszimista ember vagyok. Higgyétek el,ti is azok lennétek.
SZóval isten nincs,bár anyukám szűzmáriás,így hagyományból én is az vagyok.
Az emberek mindig csak a problémát okozzák,ha nincs ember,nincs probléma sem,erre rájöttem a betegségem folyamán,hogy engem az emberek tettek tönkre.
Egyébként rendkívül szívós vagyok,csak sokan nem tudják,micsoda küzdelmet folytatok a saját testemmel.
Halál....semmi,csak legalább legyen utánad valami...itt közületek páran "szerencsések",vannak már gyerekeitek,ha nem,akkor a testvéreiteknek gyerekei,féltestvéretek,szóval így mindjárt más lenne bennem is a kép.
Most ez kijött belőlem.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.04.09., 08:50Én személy szerint nagyon szeretem olvasni Dr Mező Ferenc és Mező Katalin cikkeit,tanulmányait a (tehetséggondozás) a kreativitás fejlesztése témakörben.
Én személy szerint nagyon szeretem olvasni Dr Mező Ferenc és Mező Katalin cikkeit,tanulmányait a (tehetséggondozás) a kreativitás fejlesztése témakörben.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.04.09., 08:23Mit csináljak, ha a pasi vélhetően érzelmi analfabéta?
Mondjuk a borderline-ommal én sem vagyok a top-on.
Nem tudok benne bízni, munkamániás és elvan nélkülem rohadtul.
Persze, minden esetben azt hinném, hogy csajozik és stb., de bent a terápián nem erősítik ezt meg bennem.
Meg amikor beszélek vele és amikor velem van, akkor bízom benne és hitelesnek látom.
Amikor nincs velem, meg nem hív napokig, akkor is tudom, hogy dolgozik, de azért rám csöröghetne.
De én meg nyaggattam ma.
Az sem jó, ha beszélek az érzéseimről, mert akkor bántom őt akaratlanul is, akárhogy fogalmazok.
Ha pedig nem beszélek, akkor elfojtom és meghalok.
Amikor együtt éltem egy fickóval két évig, akkor is mindig féltékeny voltam stb.
Sokáig nem volt rá okom.
Persze a végén már lett.
Az is lehet, hogy a mostani az nárcisztikus.
Igazából fogalmam sincs még magamról se nagyon.
Lehet, hogy én vagyok a hülye.
Én mindig azt hiszem, hogy én komoly kapcsolatot akarok.
De mi van, ha nem?
De ki mondja meg ezt nekem?
Másfél év intenzív terápián vagyok túl.
Holnap lesz az utolsó csoport.
Én meg azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány.
Ha azt mondják, hogy "Te fiú vagy, akkor azt hiszem el.
Ha pedig, hogy lány, akkor azt!"
Na jó, ez sarkÍtás volt, csak ezzel érzékeltettem a bizonytalanságomat.
Mit csináljak, ha a pasi vélhetően érzelmi analfabéta?
Mondjuk a borderline-ommal én sem vagyok a top-on.
Nem tudok benne bízni, munkamániás és elvan nélkülem rohadtul.
Persze, minden esetben azt hinném, hogy csajozik és stb., de bent a terápián nem erősítik ezt meg bennem.
Meg amikor beszélek vele és amikor velem van, akkor bízom benne és hitelesnek látom.
Amikor nincs velem, meg nem hív napokig, akkor is tudom, hogy dolgozik, de azért rám csöröghetne.
De én meg nyaggattam ma.
Az sem jó, ha beszélek az érzéseimről, mert akkor bántom őt akaratlanul is, akárhogy fogalmazok.
Ha pedig nem beszélek, akkor elfojtom és meghalok.
Amikor együtt éltem egy fickóval két évig, akkor is mindig féltékeny voltam stb.
Sokáig nem volt rá okom.
Persze a végén már lett.
Az is lehet, hogy a mostani az nárcisztikus.
Igazából fogalmam sincs még magamról se nagyon.
Lehet, hogy én vagyok a hülye.
Én mindig azt hiszem, hogy én komoly kapcsolatot akarok.
De mi van, ha nem?
De ki mondja meg ezt nekem?
Másfél év intenzív terápián vagyok túl.
Holnap lesz az utolsó csoport.
Én meg azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány.
Ha azt mondják, hogy "Te fiú vagy, akkor azt hiszem el.
Ha pedig, hogy lány, akkor azt!"
Na jó, ez sarkÍtás volt, csak ezzel érzékeltettem a bizonytalanságomat.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.04.09., 07:05
http://www.ujnemzedek.hu/trend/video-hat-pont-igy-oli-ki-a-kreativ-gyereket-belolunk-a-tarsadalom
http://www.ujnemzedek.hu/trend/video-hat-pont-igy-oli-ki-a-kreativ-gyereket-belolunk-a-tarsadalom