Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 26 / 202Következő
Idézet tőle: roxána2.0

Beteg lett. 

Köszi. Sajnálom szegényt. Remélem hamarosan meggyógyul.

A munkaruhám (pénzt adnak és ruhára kell költeni) kihordási ideje 2 év. Ha kilépek v. kirúgnak időarányosan vissza kell fizetni. Ha meghalok felmentenek ez alól!!! 🙂 

NAPI MORBIDITÁSOK A LESZÁZALÉKOLÁSOK HÁZA TÁJÁRÓL

rovatunkat olvashatják:

sacperábé idézet:

"Az igazolvány a jogosultsági idő lejárta előtt hatályát veszti ha

a) bla bla
b) bla bla bla

c) a jogosult meghalt"

na tessék ... pf

Idézet tőle: Red

És Kleóval mi van? Tud valaki valamit?

Ő olyan aranyos és jókat írt.

Beteg lett. 

Meg is kellett műteni.

A vidám halottmosóban van róla szó. 

És Kleóval mi van? Tud valaki valamit?

Ő olyan aranyos és jókat írt.

A Búra nem azonos a fórummal...

A fórum csak egy kicsi szelet a Búrából...

Ha nem lenne a fórum, nem lenne a búra sem. 

A fórum a lelke a búrának. 

A Búra nem azonos a fórummal...

A fórum csak egy kicsi szelet a Búrából...

Idézet tőle: holdfény

Szia Red...

Avana már rég nem járt erre....

De egy férfi sem....

Rosszul vagyok...:(  szar lett az eredményem....

Nagyon sajnálom, holdfény. Szorítunk neked és szeretünk!

Hozzáteszem, hogy azok nélkül az emberek nélkül, akik sokat írnak (akár magukról, akár másoknak, akár mindkettő), a búra nem is nagyon menne. 

Mert lehet privizni meg csetelni, én elfogadom, ha valakinek csak ennyi a vágya. 

De vajon a sok bejelentkezett tag és a néha extrém mennyiségű látogató (akik nem is tudnak csetelni meg privizni), azok mit csinálnak az oldalon? 

Idézet tőle: onlywriter

Sziasztok!

Nem írtam még nagyon fórumra semmit, nemtudom, nemnagyon szeretek nyilvánosan "szerepelni", de ezt meg kell hogy kérdezzem. Vannak itt személyiségzavarosok? Nem konkrétan a borderline-ra gondolok, hanem a többi fajtájára. Nem találtam még konkrétan ezekről szóló topicot. Az én diagnózisom kevert és egyéb személyiségzavar. Szívesen beszélgetnék ilyen vagy hasonló emberekkel, mert még sokmindent nem értek köztük magamat sem. Nyugodtan írhattok privátban is.

Köszönöm ezt a kevés figyelmet. Szép napot mindenkinek! 🙂

Vannak, de rejtőzködnek!

A borderek egy része imád szerepelni, nyilvánosan jeleneteket rendezni itt. stb. És a többségük 24 órás panaszáradat (ezt nem bántásból mondom). Ezért csak őket látod. A többiek rejtőzködnek.

Sokan elkövetik azt a hibát hogy csak azokra koncentrálnak akik nyilvánosan írnak a fórumra. Pedig nagyon sok érdekes ember van azok között, akik nyilvánosan egy mukkot sem szólnak.

Egyetértek azzal, h lehetnek értékes, érdekes emberek azok között is, akik nem aktívak.

Sokunknak nehéz beszélgetést kezdeményezni olyan tagokkal, akik úgy regiznek, h semmit nem írnak adatlapra és nyílt fórumba sem jelennek meg. Ha ír 1-2 hsz-t v blogot arra szoktunk reagálni.

Aki többet ír vagy érdekeset arra értelemszerűen több válasz is érkezik. Sajnos ezzel az is jár, h a kötekedők leginkább őket találják meg. Rosszabb esetben kissé rá is szállnak. Ha valaki örömteli dologról ír, az valahogy elsikkad, néhány komment érkezik, párbeszéddé ritkán alakul. 

A sokat írogatók közül van, aki leginkább magáról ír és van, aki főként mások hsz-ére válaszol.  Kb 6-7 éve regiztem, de voltak hosszabb időszakok, amikor különböző okok miatt nem írtam (jobb passzban voltam, túl rosszul voltam,  nem volt időm v netem stb)

Évekig alig írtam magamról, elsősorban mások írását olvastam, ezekre reagáltam. Emlékszek, h mennyire nehéz volt bekapcsolódnom egy összeszokott társaságba. Sztem kb 4-5 év után fordult meg az arány. Nekem ennyi idő kellett itt, h magamról is tudjak írni. Nyitottam krízis topikot, majd eszembe sem jutott írni mielőtt túladagoltam a gyszert. Egy másik alkalommal eszembe jutott, de nem tudtam h mit írjak. 

Lehet más is hasonlóan van ezzel, nehezen kapcsolódik. Vagy nem e céllal jött ide.

Avanáról mit tudtok? Mi lett vele?

Kicsit le vagyok maradva...

Avana jól van. Szoktam vele levelezni.

Kedves Holdfény!

Sajnálom,hogy rosszak lettek az eredmények.

Nagyon szorítok Neked, melletted vagyok,

küldöm neked a gyógyító energiákat!

Az angyalok is melletted vannak! angel

Nem szabad feladnod még bírnod kell

Azt kívánom, hogy gyógyulj meg!

Köszönöm a férfi napi köszöntést.smiley

Igazábol szerintem ez nincs benne a köztudatba,

mint az anyák napja, vagy nők napja.

nem szoktam ünnepelni.

Sokan azt mondják, hogy május 19-én van a férfi nap Ivó napján,

de én akkor se ünnepelem.

4 hónap  után kaptam meg a szövettani erwdményt, jobb volt nem tudni róla..

Ne sajnáld Csillag, majd meghalok, csak nem látom értelmét az egésznek....

Holdfény!

Sajnálom. 🙁

Szia Red...

De egy férfi sem....

Rosszul vagyok...:(  szar lett az eredményem....

Szia Red...

De egy férfi sem....

Rosszul vagyok...:( 

Sziasztok!

Nem írtam még nagyon fórumra semmit, nemtudom, nemnagyon szeretek nyilvánosan "szerepelni", de ezt meg kell hogy kérdezzem. Vannak itt személyiségzavarosok? Nem konkrétan a borderline-ra gondolok, hanem a többi fajtájára. Nem találtam még konkrétan ezekről szóló topicot. Az én diagnózisom kevert és egyéb személyiségzavar. Szívesen beszélgetnék ilyen vagy hasonló emberekkel, mert még sokmindent nem értek köztük magamat sem. Nyugodtan írhattok privátban is.

Vannak, de rejtőzködnek!

A borderek egy része imád szerepelni, nyilvánosan jeleneteket rendezni itt. stb. És a többségük 24 órás panaszáradat (ezt nem bántásból mondom). Ezért csak őket látod. A többiek rejtőzködnek.

Sokan elkövetik azt a hibát hogy csak azokra koncentrálnak akik nyilvánosan írnak a fórumra. Pedig nagyon sok érdekes ember van azok között, akik nyilvánosan egy mukkot sem szólnak.

Avanáról mit tudtok? Mi lett vele?

Kicsit le vagyok maradva...

Boldog Férfinapot kívánok minden fiúnak és férfinak így utólag is sok sok szeretettel.:-)

Csak most jutott eszembe. Bocsika.

Puszi ölelés.

Szia kedves Red!

Jaj nagyon örülök Neked, hogy visszajöttél.

Sokat gondoltam Rád. Remélem jól vagy?

Még Marci hiányzik nagyon, ő is visszajöhetne.

Vigyázz magadra, puszi ölelés.:-)

Szia Holdfény!

Na vagyok. Végre nem kértek ujjlenyomatot és vénaszkenner vagy mi a lóf*sz se volt belépéskor. laugh

a karácsony érzete kb augusztusban tör rám decemberre ki is hal. Nem tudom hogy kell karácsonyozni gyerekkoromban nem volt aztán minden 24-25-26 dolgoztam 22 évig folyamatosan éjjelezve szóval valahogy a karácsony nem jön télen, de ha egyzser havazna és sétálnánk egyet  pont karácsonykor 

Nincs faxni a gyerek 5 éves kora óta műfát követelt ( érte ne öljenek fát) azota évente elővettük feldíszítve laugh

Egyzser ilyen bogarakat akart rátenni minből szörpöket ivott töménytelen ilyesmi volt lesz ami lesz megcsináltam a müanyagfa díszítését és ahogy a fényeket ráraktuk egyszerüen irizálva ragyogott a sok dög csodaszép volt föleg a gyereknek de tényleg nem fájt nekem sem 😀

A mikulásban 12 éves koráig tudott hinni a gyerek mert sikerült úgy csempészni  mostmár kezébe adom a cuccot.

Karácsonykor egyszerü mindenki által kedvelt ételt eszünk nincs új recept kevés a hagyományos étel a hal meg a krumplisali ilyen a többi változik nincs őrült takarítás mert már előtte egy hónappal lassan mindent megcsinálok addigra egy sima takaritás és kész

De csodák vannak, angyalok is vannak, és nagyon furcsa megmagyarázhatatlan dolgok is vannak elhiszem mert éppen elégszer tapasztaltam meg mindig addig amig elfogadtam és véletlen sem halu voltak tanúk is pl 

bakker lehet nem szabadulok olyan könnyen? 🙁

Lucyliu kedves vagy köszönöm, szeretlek.

Én szeretem az ünnepeket, főleg az angyalokat.....és hinni szeretnék a nemlétező dolgokban vagy a mesékben.....

Parrot köszi.

Sziasztok.

Köszönöm mindenkinek.

Megvagyok csak közelre nem látok ....mindegy .

Távolra jó....egy hónap múlva a másik.

Puszi ölelés Nektek.

Csak bátran! angel

Volt már veletek, hogy este isssssszzzzzonyatttt mérgesen aludtatok el, de másnap olyan kb 11kor jut eszetekbe, hogy ma tulajdonképp haragudni kéne???

😀

a mindennapok varázsa, az ember nem csak szorongani "felejt el", de mérgelődni is !

nyakunkon a (nemlétező) Mikulás és a karácsony, ünnepel itt valaki egyáltalán ilyesmit? vagy mindenki úúútálja? hm?

Így elgondolkodtató 🙂 Köszi! Ebben lehet vmi..

Folyamatosan haldoklom...Ált.délig.Utána jobb,este pörgök,s olyankor jön a szorongás is.

Szia drága parrot!

Te valaha meg akartál halni? 

Idézet tőle: parrot

Vannak -e NEM személyiségzavarosok?Inkább így kérdezném.

Hehe. 

:)))

Vannak -e NEM személyiségzavarosok?Inkább így kérdezném.

Sziasztok!

Szia!!

Szerintem ez egy divatos dolog, hogy cluster A, B, C szem.zavar ( https://en.wikipedia.org/wiki/Personality_disorder ). Szerintem egyfajta van, a bordi. De lehet velem vitatkozni. 🙂

Elnézést az angol nyelvű infóért, majd keresek magyart is.

Na itt van. 

http://psychiatry.pote.hu/pdf/hun_2_001_szemelyisegzavarok_emlekezteto.pdf

Sziasztok!

http://lelekespsyche.blogspot.hu/2017/06/igazi-en-es-hamis-en-tenyleg-az-vagy.html

Köszönöm drága dopamin, Roxy.<3

Ti hogy vagytok? Még ugyanolyan.

Már megint elkapnak a pánikrohamok, pedig mondogatom magamnak hogy nem félek, és jó lessz....

Puszi ölelés.

Szia Holdfény drukkoltam neked remélem javul a látásod mindenap gondoltam rád. Örülök hogy jelentkeztél és túl vagy az első műtéten.

Szia Holdfény drukkoltam neked remélem javul a látásod mindenap gondoltam rád. Örülök hogy jelentkeztél és túl vagy az első műtéten.

Sziasztok.

Köszönöm mindenkinek.

Puszi ölelés Nektek.

Szia Holdfény!

De jó, hogy írtál! Jobbulást!!!

Sziasztok.

Köszönöm mindenkinek.

Puszi ölelés Nektek.

Tud valaki valamit Holdfényről?

Idézet tőle: Kiscsillag

Holdfénynek ès Kleónak kitartást ès jobbulást kívánok!

Én is!!

Holdfénynek ès Kleónak kitartást ès jobbulást kívánok!

Egy kis pesszimizmus:

http://diamonds.cafeblog.hu/2017/11/07/marai-sandor-37-eve-megjosolta-az-emberiseg-hanyatlasat/

Semmi gond Stella!Aggódsz kicsit jobban.Múltkor parrot-ot kerested,de szerencsére meglett,csak a macska wc-t almolta.blush

Idézet tőle: stella83

Sziasztok! Na megvan Bipoláris Lány!

Csak lelépett egy időre! Nincs semmi baja,szerencsére!

Köszi mindenkinek!

smiley

Sziasztok! Na megvan Bipoláris Lány!

Csak lelépett egy időre! Nincs semmi baja,szerencsére!

Köszi mindenkinek!

Idézet tőle: stella83

Sziasztok!

Segítsetek,ha tudtok! Tudja valaki BipolárisLány elérhetőségét? Egy órája még beszéltünk,de azóta nem érem el neten,és innen is kilépett! Félek,rosszul van!

Szia stella!

Köszönjük a jelzést!

Ha te nem tudod BipolárisLány telefonszámát, és valakinek megvan a moderátorok közül,esetleg valaki másnak itt a tagok közül ,: adat és  személyiségvédelmi okokból nem adhatjuk ki más személy részére.

Megnézem mit tehetek,reméljük,hogy semmi baj nincs!

Mégegyszer köszönöm a jelzésed és a megértésed!

Holnap légyszíves szorítsatok, és imátkozzatok értem....műtét...

Köszönöm.

A szeretet legyőzi a félelmet, remélem....

Puszi ölelés mindenkinek.

drukkolok! 

Colombot látom az ügyeletben,megkérjük nézzen rá

Sziasztok!

Segítsetek,ha tudtok! Tudja valaki BipolárisLány elérhetőségét? Egy órája még beszéltünk,de azóta nem érem el neten,és innen is kilépett! Félek,rosszul van!

ElőzőOldal 26 / 202Következő