OFF
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 18:53Mintha nem találnék kiutat ebből a négy fal közüli állapotból,biztosan a betegségem van de ha már ennyire megnyomoritott minden,senki nem ért meg engem 🙁
Mintha nem találnék kiutat ebből a négy fal közüli állapotból,biztosan a betegségem van de ha már ennyire megnyomoritott minden,senki nem ért meg engem 🙁
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 18:49Az anyukámat kikészitem idegileg,csoda hogy még ennyi idő után nem kapott stroke ot miattam,isten ments hogy ilyen legyen ő az egyetlen sajnos aki szeret ezen a földön engem
Az anyukámat kikészitem idegileg,csoda hogy még ennyi idő után nem kapott stroke ot miattam,isten ments hogy ilyen legyen ő az egyetlen sajnos aki szeret ezen a földön engem
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 18:44Bevettem vagy 6 fajta gyógyszert,lehet hivom magamra a mentőt elég furcsán viselkedem napok óta,az ilyen rosszindulatu írásaimról nem tehetek,csak nehezen érti meg az emberek ne haragudjatok az elkeseredség szólt belőlem
Bevettem vagy 6 fajta gyógyszert,lehet hivom magamra a mentőt elég furcsán viselkedem napok óta,az ilyen rosszindulatu írásaimról nem tehetek,csak nehezen érti meg az emberek ne haragudjatok az elkeseredség szólt belőlem
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2017.12.09., 18:44annyira lehengerlő a stílusa, nem is értem miért nem jött még össze semmi! hát ki érti ezeket a mai lányokat?
annyira lehengerlő a stílusa, nem is értem miért nem jött még össze semmi! hát ki érti ezeket a mai lányokat?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 18:18Sztem hosszú tavú kapcsolat es alkalmi is érdekli. Kb 2 éve hol baratnőt keres itt, hol alkalmi partnert, hol puffog, h nincs nője.
Még egy ilyen év és befizetem egy prostihoz..:-)
Sztem hosszú tavú kapcsolat es alkalmi is érdekli. Kb 2 éve hol baratnőt keres itt, hol alkalmi partnert, hol puffog, h nincs nője.
Még egy ilyen év és befizetem egy prostihoz..:-)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 18:13miért pont alkalmi miért nem tartós kapcsolatot keresel?
vagy hosszútávút
miért pont alkalmi miért nem tartós kapcsolatot keresel?
vagy hosszútávút
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 18:04sziasztok nagyon zavar hogy szűz vagyok még,ezért arra gondoltam itt valamelyik nőnek lenne e alkalmi szex hez kedve?
sziasztok nagyon zavar hogy szűz vagyok még,ezért arra gondoltam itt valamelyik nőnek lenne e alkalmi szex hez kedve?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 17:10
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 14:27
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 12:27v
v
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.07., 20:45Oké, köszönöm a választ.
Oké, köszönöm a választ.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.07., 20:23A chat-et csak én nem látom, vagy mások sem?
A chat-et csak én nem látom, vagy mások sem?
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2017.12.07., 16:25
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.07., 08:38azt hiszem ma egy kicsit túl friss vagyok 😀
pedig nem is ittam energiát
azt hiszem ma egy kicsit túl friss vagyok 😀
pedig nem is ittam energiát
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.06., 21:38
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.06., 21:30
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.06., 21:26kihagyhatatlan 😀
kihagyhatatlan 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.06., 20:52
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.06., 19:11Semennyit. 15 napot voltam betegszabin, 1 napot táppénzen. 2/3-a pszichés, 1/3 a nem pszichés betegség miatt volt.
Semennyit. 15 napot voltam betegszabin, 1 napot táppénzen. 2/3-a pszichés, 1/3 a nem pszichés betegség miatt volt.
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2017.12.06., 16:52ki mennyit volt ebben az évben kórházban? én csak 17 hetet
mennyire vagytok hospitalizálva?
ki mennyit volt ebben az évben kórházban? én csak 17 hetet
mennyire vagytok hospitalizálva?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.02., 14:22Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagValaki meg tudja mondani (linkelni), hogy hol van a relaxáció, meditáció topik?
Csillag, a szorongás topikban írtam róla (5. hsz.).
Közben azt az infót is kaptam, hogy az Animula kiadónál lehet vásárolni progresszív izomrelaxációs CD-t. Én asszem megveszem.
Lehet, hogy kéne csinálni egy autogén tréning, relaxáció, mindfulness, meditáció, pr. izomrelaxáció topikot...
Volt egy topik hasonló névvel. Azt keresem.
Kipróbáltam a villámrelaxációt, amit javasoltál. Tényleg nagyon jó. Jövő héttől folytatom a terappal az autogén tréninget. Kombinálni fogom a módszereket.
Megpróbáltam (újra) a relax zenét hallgatni. 2 hete még nem ment. Most nem paráztam be. Kb 20 percig hallgattam és nem füleltem közben. 🙂
Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagValaki meg tudja mondani (linkelni), hogy hol van a relaxáció, meditáció topik?
Közben azt az infót is kaptam, hogy az Animula kiadónál lehet vásárolni progresszív izomrelaxációs CD-t. Én asszem megveszem.
Lehet, hogy kéne csinálni egy autogén tréning, relaxáció, mindfulness, meditáció, pr. izomrelaxáció topikot...
Volt egy topik hasonló névvel. Azt keresem.
Kipróbáltam a villámrelaxációt, amit javasoltál. Tényleg nagyon jó. Jövő héttől folytatom a terappal az autogén tréninget. Kombinálni fogom a módszereket.
Megpróbáltam (újra) a relax zenét hallgatni. 2 hete még nem ment. Most nem paráztam be. Kb 20 percig hallgattam és nem füleltem közben. 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.02., 14:09Idézet tőle: KiscsillagValaki meg tudja mondani (linkelni), hogy hol van a relaxáció, meditáció topik?
Idézet tőle: KiscsillagValaki meg tudja mondani (linkelni), hogy hol van a relaxáció, meditáció topik?
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.11.30., 18:36"az autizmus spektrumzavar.-" "
ehhez a rendellenességhez könnyen kapcsolódhat
A TÁRSAS KÖRNYEZET HATÁSAIT KIZÁRNI KÉPES MEGSZÁLLOTT ÉRDEKLŐDÉS
és egyes részfunkciókban (pl. számolás, emlékezet, zene) mutatkozó kiemelkedő képesség."
"mely pszichopatológiai és személyiségvonások állnak legszorosabb kapcsolatban a kreativitás jelenségével. Érdekes módon a szkizotípiás vonások álltak legszorosabb kapcsolatban a Csíkszentmihályi Mihály által is megfogalmazott kreatív tevékenység szubjektív élményével, az alkotás tárgyával történő eggyé válással, az abszorpcióval, a befelé fordulással és az élvezettel."
"A bipoláris zavar egyik szélsőséges megnyilvánulása a mánia, amelynek klinikai tünetei közé sorolható a felhangoltság, a gáttalan eufória és a kritikátlanság. Enyhébb formája azonban olyan szintén adaptív, pozitívnak ítélt tulajdonságokat eredményezhet, mint például a fokozott energia, a gyors gondolkodás, az intenzív érzelmek megélése, és a megnövekedett, erős motiváció. "
"az autizmus spektrumzavar.-" "
ehhez a rendellenességhez könnyen kapcsolódhat
A TÁRSAS KÖRNYEZET HATÁSAIT KIZÁRNI KÉPES MEGSZÁLLOTT ÉRDEKLŐDÉS
és egyes részfunkciókban (pl. számolás, emlékezet, zene) mutatkozó kiemelkedő képesség."
"mely pszichopatológiai és személyiségvonások állnak legszorosabb kapcsolatban a kreativitás jelenségével. Érdekes módon a szkizotípiás vonások álltak legszorosabb kapcsolatban a Csíkszentmihályi Mihály által is megfogalmazott kreatív tevékenység szubjektív élményével, az alkotás tárgyával történő eggyé válással, az abszorpcióval, a befelé fordulással és az élvezettel."
"A bipoláris zavar egyik szélsőséges megnyilvánulása a mánia, amelynek klinikai tünetei közé sorolható a felhangoltság, a gáttalan eufória és a kritikátlanság. Enyhébb formája azonban olyan szintén adaptív, pozitívnak ítélt tulajdonságokat eredményezhet, mint például a fokozott energia, a gyors gondolkodás, az intenzív érzelmek megélése, és a megnövekedett, erős motiváció. "
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.30., 16:09Idézet tőle: holdfényJa most félszemmel működök.....a műtöttel nem.
Mindegy az ablak meg......vár...
Hadd várjon. 🙂
Te meg a műtétet várod és utána jobban leszel!
Idézet tőle: holdfényJa most félszemmel működök.....a műtöttel nem.
Mindegy az ablak meg......vár...
Hadd várjon. 🙂
Te meg a műtétet várod és utána jobban leszel!
Idézet tőle: szonyecska ekkor: 2017.11.28., 11:59Idézet tőle: akbarSziasztok!
Nem tudjátok, hogy egy beutaló(szakrendelésre) meddig jó? Úgy emlékszem 1 év? Vagy 3 hónap? Köszi
szia,
úgy tudom, 90 nap...
Idézet tőle: akbarSziasztok!
Nem tudjátok, hogy egy beutaló(szakrendelésre) meddig jó? Úgy emlékszem 1 év? Vagy 3 hónap? Köszi
szia,
úgy tudom, 90 nap...
Idézet tőle: akbar ekkor: 2017.11.28., 08:33Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.11.27., 18:57
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.24., 20:50Égetésre gondolni sem akarok most, felejteni szeretnék. Papíron nem tudok mással beszélni.
Égetésre gondolni sem akarok most, felejteni szeretnék. Papíron nem tudok mással beszélni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.24., 20:34Lucy! Tőlem kérdezed?
Én töröltem blogot, a hszeddel nem volt bajom. A rossz emléket dobtam ki.
Lucy! Tőlem kérdezed?
Én töröltem blogot, a hszeddel nem volt bajom. A rossz emléket dobtam ki.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.11.24., 20:26ha megint hozzászólok a blogodhoz, megint törlöd az egész bejegyzést, vagy amúgy is törölted volna? csak érdekel...
ha megint hozzászólok a blogodhoz, megint törlöd az egész bejegyzést, vagy amúgy is törölted volna? csak érdekel...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.11.24., 19:32aki jártas th-es témában, jönne kicsit csetre? köszi 🙂
aki jártas th-es témában, jönne kicsit csetre? köszi 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.11.22., 22:17