Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 25 / 202Következő

De, megértünk. Csak már nem tudok ötletet adni, újat mondani. 

Mintha nem találnék kiutat ebből a négy fal közüli állapotból,biztosan a betegségem van de ha már ennyire megnyomoritott minden,senki nem ért meg engem 🙁

Az anyukámat kikészitem idegileg,csoda hogy még ennyi idő után nem kapott stroke ot miattam,isten ments hogy ilyen legyen ő az egyetlen sajnos aki szeret ezen a földön engem

Bevettem vagy 6 fajta gyógyszert,lehet hivom magamra a mentőt elég furcsán viselkedem napok óta,az ilyen rosszindulatu írásaimról nem tehetek,csak nehezen érti meg az emberek ne haragudjatok az elkeseredség szólt belőlem

annyira lehengerlő a stílusa, nem is értem miért nem jött még össze semmi! hát ki érti ezeket a mai lányokat?laugh devil

Nem itt kért meg.

Nem értem, hogy miért nem jó a fizetős.

Menj már el egyhez.

És érezd jól magad.

Idézet tőle: robi91

kiscsillag lefekszel velem?

nem

😀 Bocsánat, de ezzel a kommentel felvidítottál. 😀

Szia Robi. Ne haragudj, de nem én leszek az, aki elveszi a szűzességed. 

Sztem hosszú tavú kapcsolat es alkalmi is érdekli. Kb 2 éve hol baratnőt keres itt, hol alkalmi partnert, hol puffog, h nincs nője. 

Még egy ilyen év és befizetem egy prostihoz..:-)

miért pont alkalmi miért nem tartós kapcsolatot keresel?

vagy hosszútávút

sziasztok nagyon zavar hogy szűz vagyok még,ezért arra gondoltam itt valamelyik nőnek lenne e alkalmi szex hez kedve? 

v

Oké, köszönöm a választ.

Idézet tőle: try

A chat-et csak én nem látom, vagy mások sem?

Úgy látom, most nincs cset.

A chat-et csak én nem látom, vagy mások sem?

azt hiszem ma egy kicsit túl friss vagyok 😀

pedig nem is ittam energiát 

kihagyhatatlan 😀

Semennyit. 15 napot voltam betegszabin, 1 napot táppénzen. 2/3-a pszichés, 1/3 a nem pszichés betegség miatt volt. 

ki mennyit volt ebben az évben kórházban? én csak 17 hetet

mennyire vagytok hospitalizálva?

.

Idézet tőle: roxána2.0

Idézet tőle: Kiscsillag

Valaki meg tudja mondani (linkelni), hogy hol van a relaxáció, meditáció topik?

Csillag, a szorongás topikban írtam róla (5. hsz.). 

Közben azt az infót is kaptam, hogy az Animula kiadónál lehet vásárolni progresszív izomrelaxációs CD-t. Én asszem megveszem. 

Lehet, hogy kéne csinálni egy autogén tréning, relaxáció, mindfulness, meditáció, pr. izomrelaxáció topikot...

Volt egy topik hasonló névvel. Azt keresem. 

Kipróbáltam a villámrelaxációt, amit javasoltál. Tényleg nagyon jó. Jövő héttől folytatom a terappal az autogén tréninget. Kombinálni fogom a módszereket.

Megpróbáltam (újra) a relax zenét hallgatni. 2 hete még nem ment. Most nem paráztam be. Kb 20 percig hallgattam és nem füleltem közben. 🙂

Idézet tőle: Kiscsillag

Csillag, a szorongás topikban írtam róla (5. hsz.). 

Közben azt az infót is kaptam, hogy az Animula kiadónál lehet vásárolni progresszív izomrelaxációs CD-t. Én asszem megveszem. 

Lehet, hogy kéne csinálni egy autogén tréning, relaxáció, mindfulness, meditáció, pr. izomrelaxáció topikot...

"az autizmus spektrumzavar.-" " 

ehhez a rendellenességhez könnyen kapcsolódhat

A TÁRSAS KÖRNYEZET HATÁSAIT KIZÁRNI KÉPES MEGSZÁLLOTT ÉRDEKLŐDÉS

és egyes részfunkciókban (pl. számolás, emlékezet, zene) mutatkozó kiemelkedő képesség."

"mely pszichopatológiai és személyiségvonások állnak legszorosabb kapcsolatban a kreativitás jelenségével. Érdekes módon a szkizotípiás vonások álltak legszorosabb kapcsolatban a Csíkszentmihályi Mihály által is megfogalmazott kreatív tevékenység szubjektív élményével, az alkotás tárgyával történő eggyé válással, az abszorpcióval, a befelé fordulással és az élvezettel."

"A bipoláris zavar egyik szélsőséges megnyilvánulása a mánia, amelynek klinikai tünetei közé sorolható a felhangoltság, a gáttalan eufória és a kritikátlanság. Enyhébb formája azonban olyan szintén adaptív, pozitívnak ítélt tulajdonságokat eredményezhet, mint például a fokozott energia, a gyors gondolkodás, az intenzív érzelmek megélése, és a megnövekedett, erős motiváció. "

http://mindset.co.hu/szkizofren-muveszek-es-autista-matekzsenik-avagy-hogyan-valhatnak-elonyosse-a-mentalis-betegsegek-tunetei/

Idézet tőle: holdfény

Ja most félszemmel működök.....a műtöttel nem.

Mindegy az ablak meg......vár...

Hadd várjon. 🙂

Te meg a műtétet várod és utána jobban leszel! 

Ja most félszemmel működök.....a műtöttel nem.

Mindegy az ablak meg......vár...

Idézet tőle: holdfény

13 nap....

Köv. műtét?

13 nap....

Szia kedves akbar!

3 hónap.

Angel köszi a számot.

Idézet tőle: akbar

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy egy beutaló(szakrendelésre) meddig jó? Úgy emlékszem 1 év? Vagy 3 hónap? Köszi

szia,

úgy tudom, 90 nap...

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy egy beutaló(szakrendelésre) meddig jó? Úgy emlékszem 1 év? Vagy 3 hónap? Köszi

Idézet tőle: roxána2.0

Köszi Csillag, megvagyok. 🙂

🙂

Köszi Csillag, megvagyok. 🙂

Roxy!

Hova tűntél? Mióta nem írsz, szinte egy helyben áll a Búra. 

Égetésre gondolni sem akarok most, felejteni szeretnék. Papíron nem tudok mással beszélni. 

OK!

Papíron cerkával is ilyen hatásos ha utána elégeted mondjuk

Lucy! Tőlem kérdezed?

Én töröltem blogot, a hszeddel nem volt bajom. A rossz emléket dobtam ki.

ha megint hozzászólok a blogodhoz, megint törlöd az egész bejegyzést, vagy amúgy is törölted volna? csak érdekel...

Idézet tőle: delia0

aki jártas th-es témában, jönne kicsit csetre? köszi 🙂

Tündérhegyes?

aki jártas th-es témában, jönne kicsit csetre? köszi 🙂

ElőzőOldal 25 / 202Következő