OFF
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 19:32Idézet tőle: RedIdézet tőle: roxyMi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Hogy lehet hogy nem mindenhol a te nevedet látom? És már 2 órája nem léptél fel... Új rekord. 🙂
Köszi, Red. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk?
Idézet tőle: RedIdézet tőle: roxyMi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Hogy lehet hogy nem mindenhol a te nevedet látom? És már 2 órája nem léptél fel... Új rekord. 🙂
Köszi, Red. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.18., 18:50Idézet tőle: RedIdézet tőle: roxyMi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Zavar, ha valaki sokat vagy gyakran ír?
Sikerült kikerülnöd a mélypontról?
Idézet tőle: RedIdézet tőle: roxyMi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Zavar, ha valaki sokat vagy gyakran ír?
Sikerült kikerülnöd a mélypontról?
Idézet tőle: Red ekkor: 2017.12.18., 18:45Idézet tőle: roxyMi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Idézet tőle: roxyMi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.18., 17:11Idézet tőle: dopaminRobi91. most ahogy a véleményed kifejtetted a nőkről akik nem állnak szóba veled eléggé lehangoló.
Picsa? neked egy nő picsa? Már miért állna szóba veled egy picsa? És kis kérdés lepicsázod vagy a "szépségkirálynőkre- gazdagcsávót kereső pláza cicára" gondolsz vagy egy kedves lányra aki lehet nem annyira csinos lehet kicsit duci de a szíve lelke aranyból van?
Amúgy a picsa szó számomra valahogy annyira leértékeli a nőket akiket annyira szeretnél magadnak hogy nem is értem minek neked egy nő?
Picsa? Most komolyan? Mi lenne a célod? Dugni vagy szeretni?
Ebben sok igazság van.
Idézet tőle: dopaminRobi91. most ahogy a véleményed kifejtetted a nőkről akik nem állnak szóba veled eléggé lehangoló.
Picsa? neked egy nő picsa? Már miért állna szóba veled egy picsa? És kis kérdés lepicsázod vagy a "szépségkirálynőkre- gazdagcsávót kereső pláza cicára" gondolsz vagy egy kedves lányra aki lehet nem annyira csinos lehet kicsit duci de a szíve lelke aranyból van?
Amúgy a picsa szó számomra valahogy annyira leértékeli a nőket akiket annyira szeretnél magadnak hogy nem is értem minek neked egy nő?
Ebben sok igazság van.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.18., 16:24Robi91. most ahogy a véleményed kifejtetted a nőkről akik nem állnak szóba veled eléggé lehangoló.
Robi91. most ahogy a véleményed kifejtetted a nőkről akik nem állnak szóba veled eléggé lehangoló.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 13:24Idézet tőle: robi91Valaki tud budapesten normális pszichiátriát ami alapitvány és bejáros plusz beszélgetnek veled normálisan? ahova most járok egy faszopó az orvos velem beszél velem 2 percet azt kész,tömnek szar gyógyszerekkel,én belemártok egy kést ha n em beszél többet velem, ROHADT GECI magyar egészségügy alig várom hogy menjek külföldre
Hol voltál eddig? Hogy olyat ne írjunk, ami már volt.
Idézet tőle: robi91Valaki tud budapesten normális pszichiátriát ami alapitvány és bejáros plusz beszélgetnek veled normálisan? ahova most járok egy faszopó az orvos velem beszél velem 2 percet azt kész,tömnek szar gyógyszerekkel,én belemártok egy kést ha n em beszél többet velem, ROHADT GECI magyar egészségügy alig várom hogy menjek külföldre
Hol voltál eddig? Hogy olyat ne írjunk, ami már volt.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 13:19Idézet tőle: RedSzia Kleó!
Jó hogy itt vagy! Örülünk Neked! 🙂
Mi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Idézet tőle: RedSzia Kleó!
Jó hogy itt vagy! Örülünk Neked! 🙂
Mi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2017.12.18., 13:18Idézet tőle: KleóHoldfénnyel beszéltem, üzeni, hogy mindenkit puszil.
Köszi! Hogy van?
Idézet tőle: KleóHoldfénnyel beszéltem, üzeni, hogy mindenkit puszil.
Köszi! Hogy van?
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.18., 11:41Valaki tud budapesten normális pszichiátriát ami alapitvány és bejáros plusz beszélgetnek veled normálisan? ahova most járok egy faszopó az orvos velem beszél velem 2 percet azt kész,tömnek szar gyógyszerekkel,én belemártok egy kést ha n em beszél többet velem, ROHADT GECI magyar egészségügy alig várom hogy menjek külföldre
Valaki tud budapesten normális pszichiátriát ami alapitvány és bejáros plusz beszélgetnek veled normálisan? ahova most járok egy faszopó az orvos velem beszél velem 2 percet azt kész,tömnek szar gyógyszerekkel,én belemártok egy kést ha n em beszél többet velem, ROHADT GECI magyar egészségügy alig várom hogy menjek külföldre
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.17., 13:43
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.17., 11:37
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.12.14., 19:30"örök nyár van a szívemben!" és ezt nektek köszönhetem! örülök, hogy itt lehetek köztetek!
"örök nyár van a szívemben!" és ezt nektek köszönhetem! örülök, hogy itt lehetek köztetek!
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.12.13., 14:33http://mindset.co.hu/mi-az-en-rendeltetesem-mama-a-forrest-gump-lelektani-uzenetei/
"
Elöljáróban azt az érdekes párhuzamot szeretnénk ezzel kapcsolatban kiemelni, ami a már említett lélektani regény műfajának egyik kiemelkedő darabja, a Félkegyelmű című kötet és a Forrest Gump között feszül. Dosztojevszkij ugyanis regényében
EGY NEM TÚL OKOS, UGYANAKKOR GYERMEKIEN TISZTA, „JÓ EMBER” IDEALIZÁLT TÍPUSÁT JELENÍTI MEG.
A párhuzam abban rejlik, hogy a szóban forgó film vezérfonalát gyakorlatilag ugyanez a téma adja. Ám ahogy a szépirodalmi mű, úgy a Forrest Gump lélektani vonatkozásai is messze túlmutatnak ezen. A film olyan mindannyiunkat foglalkoztató témákat feszeget, mint az Istenhez, a halálunkhoz és a sorsunkhoz való viszony, és mindezt nagyon jellegzetes karakterek személyiségábrázolásán keresztül teszi meg. A következőkben a főbb karakterek filmben betöltött szerepét vizsgáljuk meg pszichológiai szemüvegen keresztül, felhasználva néhányat a legemlékezetesebb jelenetek közül."
http://mindset.co.hu/mi-az-en-rendeltetesem-mama-a-forrest-gump-lelektani-uzenetei/
"
Elöljáróban azt az érdekes párhuzamot szeretnénk ezzel kapcsolatban kiemelni, ami a már említett lélektani regény műfajának egyik kiemelkedő darabja, a Félkegyelmű című kötet és a Forrest Gump között feszül. Dosztojevszkij ugyanis regényében
EGY NEM TÚL OKOS, UGYANAKKOR GYERMEKIEN TISZTA, „JÓ EMBER” IDEALIZÁLT TÍPUSÁT JELENÍTI MEG.
A párhuzam abban rejlik, hogy a szóban forgó film vezérfonalát gyakorlatilag ugyanez a téma adja. Ám ahogy a szépirodalmi mű, úgy a Forrest Gump lélektani vonatkozásai is messze túlmutatnak ezen. A film olyan mindannyiunkat foglalkoztató témákat feszeget, mint az Istenhez, a halálunkhoz és a sorsunkhoz való viszony, és mindezt nagyon jellegzetes karakterek személyiségábrázolásán keresztül teszi meg. A következőkben a főbb karakterek filmben betöltött szerepét vizsgáljuk meg pszichológiai szemüvegen keresztül, felhasználva néhányat a legemlékezetesebb jelenetek közül."
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 21:22Igen. Mindenki kérjen moderálást, ha valaki túl megy egy határon.
Csajok, legyetek már normálisak.
Van határ és mi tudjuk, hogy mi az!!
Igen. Mindenki kérjen moderálást, ha valaki túl megy egy határon.
Csajok, legyetek már normálisak.
Van határ és mi tudjuk, hogy mi az!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 21:11
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 20:58Az erotikust pont az én önző vágyaim kiélesere találtak ki. Jól hangzik, azt leszámítva h nem teljesen egyeztethető az értékrendemmel. Pontosabban határeset.
Nem szeretnek párt (se nőt, se ferfit). Nem szeretnék alkalmi szexet, más szexuális vágyait kielégíteni. Flörtölni sem. A fizetősnél nincs elvárás, nem az érzelmekről szól.
Az erotikust pont az én önző vágyaim kiélesere találtak ki. Jól hangzik, azt leszámítva h nem teljesen egyeztethető az értékrendemmel. Pontosabban határeset.
Nem szeretnek párt (se nőt, se ferfit). Nem szeretnék alkalmi szexet, más szexuális vágyait kielégíteni. Flörtölni sem. A fizetősnél nincs elvárás, nem az érzelmekről szól.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:51nem ismerem ennyire robit
nem ismerem ennyire robit
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 20:50Úgy gondoltam, h nekem ez nem akkora gond, h feltetlen moderálja valaki. De magamból kiindulva meg tudom érteni azokat, akiket zavar.
Úgy gondoltam, h nekem ez nem akkora gond, h feltetlen moderálja valaki. De magamból kiindulva meg tudom érteni azokat, akiket zavar.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:48ok csillag miért nem szóltál h téged is zavar? rögtön eltüntetem mert más mindenkinek a meglátása
ok csillag miért nem szóltál h téged is zavar? rögtön eltüntetem mert más mindenkinek a meglátása
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:47Köszönöm Kiscsillag, Delia és Roxána. Nem kell eltüntetni, csak döbbenten néztem, hogy mindenki közönnyel siklik tovább a dolgon. Értem én, mi van, csak ilyen esetben már rohadtul nem érdekel. Moderálja magát, talán akkor (később..., sokkal később) jön a barátnő is...
Köszönöm Kiscsillag, Delia és Roxána. Nem kell eltüntetni, csak döbbenten néztem, hogy mindenki közönnyel siklik tovább a dolgon. Értem én, mi van, csak ilyen esetben már rohadtul nem érdekel. Moderálja magát, talán akkor (később..., sokkal később) jön a barátnő is...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 20:38Delia!
Nekem nem viccnek tűnt.
try!
Engem is zavar, megalazó az ilyen kijelentés. Igyekszek megerteni, h amikor szarul van így szokott reagálni es rugalmasan túllendülni.
Delia!
Nekem nem viccnek tűnt.
try!
Engem is zavar, megalazó az ilyen kijelentés. Igyekszek megerteni, h amikor szarul van így szokott reagálni es rugalmasan túllendülni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:34eltünjtettem, de ez csak vicc volt, elhiszem h téged ezek után zavar.bocs
eltünjtettem, de ez csak vicc volt, elhiszem h téged ezek után zavar.bocs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:27
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 20:26Idézet tőle: tryIdézet tőle: robi91há feküdj má mit válogatsz,kinek képzeled te magad
Csak engem zavar itt a búrán egy ilyen mondat? Kimeríti a zaklatás fogalmát, az előzményeivel együtt. Volt részem szexuális abúzusban, úgyhogy bevallom, igen érzékenyen érint. Ti lehet, évek óta ismeritek az íróját, de én nem hiszem, hogy engem érdekelnie kellene, hogy ő ezt elkeseredettségből meg ki tudja miből írta le. Így szokott kezdődni élőben is.
Ne haragudj rá. Kétségbe van esve.
Idézet tőle: tryIdézet tőle: robi91há feküdj má mit válogatsz,kinek képzeled te magad
Csak engem zavar itt a búrán egy ilyen mondat? Kimeríti a zaklatás fogalmát, az előzményeivel együtt. Volt részem szexuális abúzusban, úgyhogy bevallom, igen érzékenyen érint. Ti lehet, évek óta ismeritek az íróját, de én nem hiszem, hogy engem érdekelnie kellene, hogy ő ezt elkeseredettségből meg ki tudja miből írta le. Így szokott kezdődni élőben is.
Ne haragudj rá. Kétségbe van esve.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:24Idézet tőle: robi91há feküdj má mit válogatsz,kinek képzeled te magad
Idézet tőle: robi91há feküdj má mit válogatsz,kinek képzeled te magad
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.09., 20:22
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 20:15Idézet tőle: KiscsillagA sima masszázs is nagyon jó. Szerintem ez kerület függő, ill gondolom valamilyen mozgásszervi indikáció is szükséges.
Egyelőre gyógyszer, aztán terápia, aztán jöhet a masszázs.
Hogy ki fogja kifizetni, majd meglátjuk.
Idézet tőle: KiscsillagA sima masszázs is nagyon jó. Szerintem ez kerület függő, ill gondolom valamilyen mozgásszervi indikáció is szükséges.
Egyelőre gyógyszer, aztán terápia, aztán jöhet a masszázs.
Hogy ki fogja kifizetni, majd meglátjuk.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 20:09A sima masszázs is nagyon jó. Szerintem ez kerület függő, ill gondolom valamilyen mozgásszervi indikáció is szükséges.
A sima masszázs is nagyon jó. Szerintem ez kerület függő, ill gondolom valamilyen mozgásszervi indikáció is szükséges.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 19:59Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Nezegetem az erotikus masszázs szalonokat. (masszazs + orál/kezi/sima szex befejezes). A végén magamat fizetem be. 🙂 női verzió is van.
Ha lenne rá pénzem sztem már befizettem volna.
:)))
Nekem a sima masszázs is megteszi. Nem kell a végén semmi levezetés. Csak annyi, hogy érjenek hozzám. Az mindent megér.
Azt nem sikerült kideríteni, h nőknél mi a befejezés. A fenti 3 eset pasiknál szokott lenni. A netes oldalakon nem részletezik.
Nem erotikust tb-re is lehet kérni. Ingyen.
Nem olyan rég járt hozzám egy nő, aki megmasszírozott. Egy évig. Az égvilágon semmi erotikus nem volt benne. De nagyon jó volt.
Nem tudtam, hogy tb-re jár.
Anyám azt mondta, hogy járhatok masszázsra itt a környéken, kifizeti. Asszem élni fogok a lehetőséggel.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Nezegetem az erotikus masszázs szalonokat. (masszazs + orál/kezi/sima szex befejezes). A végén magamat fizetem be. 🙂 női verzió is van.
Nekem a sima masszázs is megteszi. Nem kell a végén semmi levezetés. Csak annyi, hogy érjenek hozzám. Az mindent megér.
Azt nem sikerült kideríteni, h nőknél mi a befejezés. A fenti 3 eset pasiknál szokott lenni. A netes oldalakon nem részletezik.
Nem olyan rég járt hozzám egy nő, aki megmasszírozott. Egy évig. Az égvilágon semmi erotikus nem volt benne. De nagyon jó volt.
Nem tudtam, hogy tb-re jár.
Anyám azt mondta, hogy járhatok masszázsra itt a környéken, kifizeti. Asszem élni fogok a lehetőséggel.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 19:49Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 19:41Idézet tőle: robi91Kapok az önkormányzattól hétfőn 20 ezret abból max 5 ezret szánnék prostira,többet nem annyiért kapok? értelmesebb dolgokra szeretném költeni
Most akarsz nőt vagy nem? Döntsd már el. 🙂
Idézet tőle: robi91Kapok az önkormányzattól hétfőn 20 ezret abból max 5 ezret szánnék prostira,többet nem annyiért kapok? értelmesebb dolgokra szeretném költeni
Most akarsz nőt vagy nem? Döntsd már el. 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 19:40Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 19:25tudom...Ági masik üzijere szerettem volna válaszolni, csak mellényúltam...azóta megírtam (8910 es hsz)
tudom...Ági masik üzijere szerettem volna válaszolni, csak mellényúltam...azóta megírtam (8910 es hsz)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 19:24Nem tudom. Nem járok prostikhoz. A masszázs + szex programok 18 ezernél indulnak. Sima szex árakat nem tudom.
Nem tudom. Nem járok prostikhoz. A masszázs + szex programok 18 ezernél indulnak. Sima szex árakat nem tudom.
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 19:17Kapok az önkormányzattól hétfőn 20 ezret abból max 5 ezret szánnék prostira,többet nem annyiért kapok? értelmesebb dolgokra szeretném költeni
Kapok az önkormányzattól hétfőn 20 ezret abból max 5 ezret szánnék prostira,többet nem annyiért kapok? értelmesebb dolgokra szeretném költeni
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 19:16Idézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Idézet tőle: Wanderer Ágimiért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.09., 19:14Idézet tőle: Wanderer Áginem vettem észre,hogy megkért volna rá....az önbizalom megvan,az már kiderült
a masikra szerettem volna válaszolni
Idézet tőle: Wanderer Áginem vettem észre,hogy megkért volna rá....az önbizalom megvan,az már kiderült
a masikra szerettem volna válaszolni
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 19:07Pedig én egy szerethető fiú vagyok,aki nemis csúnya nem is kövér sőt még a karomra is edzek akkor mi a baj?
Pedig én egy szerethető fiú vagyok,aki nemis csúnya nem is kövér sőt még a karomra is edzek akkor mi a baj?
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 19:06Nálam sokkal ocsmányabb, rosszab stilusu csávóknak akad barátnőjük nekem meg semmi.....Hát igazságtalan az élet
Nálam sokkal ocsmányabb, rosszab stilusu csávóknak akad barátnőjük nekem meg semmi.....Hát igazságtalan az élet
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 19:03Idézet tőle: robi91Hát ha az anyagiam megtehette volna már elmentem volna eg fizetőshöz....Csóró vagyok
Adj el valamit. Csak van otthon bármi érték?? Tévé, mobil? Bármi???
Idézet tőle: robi91Hát ha az anyagiam megtehette volna már elmentem volna eg fizetőshöz....Csóró vagyok
Adj el valamit. Csak van otthon bármi érték?? Tévé, mobil? Bármi???
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 19:01Idézet tőle: heimweh.annyira lehengerlő a stílusa, nem is értem miért nem jött még össze semmi! hát ki érti ezeket a mai lányokat?
Ne humorizálj ezen lécci.
Idézet tőle: heimweh.annyira lehengerlő a stílusa, nem is értem miért nem jött még össze semmi! hát ki érti ezeket a mai lányokat?
Ne humorizálj ezen lécci.
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.09., 19:01Hát már adtál pár tippet,és köszönöm szépen aranyos tőled de nehéz változtatnom a jelenlegi életvitelemen
Hát már adtál pár tippet,és köszönöm szépen aranyos tőled de nehéz változtatnom a jelenlegi életvitelemen
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.12.09., 19:00Robi, az isten szerelmére. Nem az a baj, hogy szűz vagy (vagyis nem az a legnagyobb baj), hanem hogy ANYÁDDAL kikészítetik egymást.
Szerintem itt többen drukkolunk neked, meg jót akarunk.
Tényleg menj el egy fizetőshöz. Komolyan mondtam.
Robi, az isten szerelmére. Nem az a baj, hogy szűz vagy (vagyis nem az a legnagyobb baj), hanem hogy ANYÁDDAL kikészítetik egymást.
Szerintem itt többen drukkolunk neked, meg jót akarunk.
Tényleg menj el egy fizetőshöz. Komolyan mondtam.