Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 24 / 202Következő
Idézet tőle: Red

Idézet tőle: roxy

Mi meg annak örülönk, hogy te itt vagy.

Hogy lehet hogy nem mindenhol a te nevedet látom? És már 2 órája nem léptél fel... Új rekord. 🙂

Köszi, Red. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk? 

Hogy lehet hogy nem mindenhol a te nevedet látom? És már 2 órája nem léptél fel... Új rekord. 🙂

Zavar, ha valaki sokat vagy gyakran ír?

Sikerült kikerülnöd a mélypontról?

Bocs nem bírom kihagyni laugh most jött velem szembe

Idézet tőle: dopamin

Robi91. most ahogy  a véleményed kifejtetted a nőkről akik nem állnak szóba veled eléggé lehangoló.

Picsa? neked egy nő picsa? Már miért állna szóba veled egy picsa? És  kis kérdés lepicsázod vagy a "szépségkirálynőkre- gazdagcsávót kereső pláza cicára" gondolsz vagy egy kedves lányra aki lehet nem annyira csinos lehet kicsit duci de a szíve lelke aranyból van?

Amúgy a picsa szó számomra valahogy annyira leértékeli a nőket akiket annyira szeretnél magadnak hogy nem is értem minek neked egy nő? 

Picsa? Most komolyan? Mi lenne a célod? Dugni vagy szeretni?

Ebben sok igazság van.

Robi91. most ahogy  a véleményed kifejtetted a nőkről akik nem állnak szóba veled eléggé lehangoló.

Picsa? neked egy nő picsa? Már miért állna szóba veled egy picsa? És  kis kérdés lepicsázod vagy a "szépségkirálynőkre- gazdagcsávót kereső pláza cicára" gondolsz vagy egy kedves lányra aki lehet nem annyira csinos lehet kicsit duci de a szíve lelke aranyból van?

Amúgy a picsa szó számomra valahogy annyira leértékeli a nőket akiket annyira szeretnél magadnak hogy nem is értem minek neked egy nő? 

Picsa? Most komolyan? Mi lenne a célod? Dugni vagy szeretni?

hülye picsák hogy annyira fen hordja mindegyik az orrát hogy képtelenek velem szóba állni

Idézet tőle: robi91

Valaki tud budapesten normális pszichiátriát ami alapitvány és bejáros plusz beszélgetnek veled normálisan? ahova most járok egy faszopó az orvos velem beszél velem 2 percet azt kész,tömnek szar gyógyszerekkel,én belemártok egy kést ha n em beszél többet velem, ROHADT GECI magyar egészségügy alig várom hogy menjek külföldre

Hol voltál eddig? Hogy olyat ne írjunk, ami már volt. 

Szia Kleó!

Jó hogy itt vagy! Örülünk Neked! 🙂

Idézet tőle: Kleó

Holdfénnyel beszéltem, üzeni, hogy mindenkit puszil.

Köszi! Hogy van? 

🙂

Valaki tud budapesten normális pszichiátriát ami alapitvány és bejáros plusz beszélgetnek veled normálisan? ahova most járok egy faszopó az orvos velem beszél velem 2 percet azt kész,tömnek szar gyógyszerekkel,én belemártok egy kést ha n em beszél többet velem, ROHADT GECI magyar egészségügy alig várom hogy menjek külföldre

Szia Kleó!

Jó hogy itt vagy! Örülünk Neked! 🙂

Holdfénnyel beszéltem, üzeni, hogy mindenkit puszil.

"örök nyár van a szívemben!" és ezt nektek köszönhetem! örülök, hogy itt lehetek köztetek! heart

http://mindset.co.hu/mi-az-en-rendeltetesem-mama-a-forrest-gump-lelektani-uzenetei/

"

Elöljáróban azt az érdekes párhuzamot szeretnénk ezzel kapcsolatban kiemelni, ami a már említett lélektani regény műfajának egyik kiemelkedő darabja, a Félkegyelmű című kötet és a Forrest Gump között feszül. Dosztojevszkij ugyanis regényében

EGY NEM TÚL OKOS, UGYANAKKOR GYERMEKIEN TISZTA, „JÓ EMBER” IDEALIZÁLT TÍPUSÁT JELENÍTI MEG.

A párhuzam abban rejlik, hogy a szóban forgó film vezérfonalát gyakorlatilag ugyanez a téma adja. Ám ahogy a szépirodalmi mű, úgy a Forrest Gump lélektani vonatkozásai is messze túlmutatnak ezen. A film olyan mindannyiunkat foglalkoztató témákat feszeget, mint az Istenhez, a halálunkhoz és a sorsunkhoz való viszony, és mindezt nagyon jellegzetes karakterek személyiségábrázolásán keresztül teszi meg. A következőkben a főbb karakterek filmben betöltött szerepét vizsgáljuk meg pszichológiai szemüvegen keresztül, felhasználva néhányat a legemlékezetesebb jelenetek közül."

Igen. Mindenki kérjen moderálást, ha valaki túl megy egy határon.

Csajok, legyetek már normálisak.

Van határ és mi tudjuk, hogy mi az!!

Az erotikust pont az én önző vágyaim kiélesere találtak ki. Jól hangzik, azt leszámítva h nem teljesen egyeztethető az értékrendemmel. Pontosabban határeset.

Nem szeretnek párt (se nőt, se ferfit). Nem szeretnék alkalmi szexet, más szexuális vágyait kielégíteni. Flörtölni sem. A fizetősnél nincs elvárás, nem az érzelmekről szól. 

nem ismerem ennyire robit

Úgy gondoltam, h nekem ez nem akkora gond, h feltetlen moderálja valaki. De magamból kiindulva meg tudom érteni azokat, akiket zavar. 

ok csillag miért nem szóltál h téged is zavar? rögtön eltüntetem mert más mindenkinek a meglátása 

Köszönöm Kiscsillag, Delia és Roxána. Nem kell eltüntetni, csak döbbenten néztem, hogy mindenki közönnyel siklik tovább a dolgon. Értem én, mi van, csak ilyen esetben már rohadtul nem érdekel. Moderálja magát, talán akkor (később..., sokkal később) jön a barátnő is...

Delia!

Nekem nem viccnek tűnt.

try!

Engem is zavar, megalazó az ilyen kijelentés. Igyekszek megerteni, h amikor szarul van így szokott reagálni es rugalmasan túllendülni. 

eltünjtettem, de ez csak vicc volt, elhiszem h téged ezek után zavar.bocs

Idézet tőle: try

há feküdj má mit válogatsz,kinek képzeled te magad

Csak engem zavar itt a búrán egy ilyen mondat? Kimeríti a zaklatás fogalmát, az előzményeivel együtt. Volt részem szexuális abúzusban, úgyhogy bevallom, igen érzékenyen érint. Ti lehet, évek óta ismeritek az íróját, de én nem hiszem, hogy engem érdekelnie kellene, hogy ő ezt elkeseredettségből meg ki tudja miből írta le. Így szokott kezdődni élőben is.

Ne haragudj rá. Kétségbe van esve.

há feküdj má mit válogatsz,kinek képzeled te magad

Csak engem zavar itt a búrán egy ilyen mondat? Kimeríti a zaklatás fogalmát, az előzményeivel együtt. Volt részem szexuális abúzusban, úgyhogy bevallom, igen érzékenyen érint. Ti lehet, évek óta ismeritek az íróját, de én nem hiszem, hogy engem érdekelnie kellene, hogy ő ezt elkeseredettségből meg ki tudja miből írta le. Így szokott kezdődni élőben is.

https://youtu.be/_qTRcLYA_WU

Idézet tőle: Kiscsillag

A sima masszázs is nagyon jó. Szerintem ez kerület függő, ill gondolom valamilyen mozgásszervi indikáció is szükséges.

Egyelőre gyógyszer, aztán terápia, aztán jöhet a masszázs.

Hogy ki fogja kifizetni, majd meglátjuk.

A sima masszázs is nagyon jó. Szerintem ez kerület függő, ill gondolom valamilyen mozgásszervi indikáció is szükséges.

Idézet tőle: roxána2.0

Idézet tőle: Wanderer Ági

miért vársz egy évet? lepd meg karácsonyra!

Nezegetem az erotikus masszázs szalonokat. (masszazs + orál/kezi/sima szex befejezes). A végén magamat fizetem be. 🙂 női verzió is van. 

Ha lenne rá pénzem sztem már befizettem volna.

:)))

Nekem a sima masszázs is megteszi. Nem kell a végén semmi levezetés. Csak annyi, hogy érjenek hozzám. Az mindent megér.

Azt nem sikerült kideríteni, h nőknél mi a befejezés. A fenti 3 eset pasiknál szokott lenni. A netes oldalakon nem részletezik. 

Nem erotikust tb-re is lehet kérni. Ingyen.

Nem olyan rég járt hozzám egy nő, aki megmasszírozott. Egy évig. Az égvilágon semmi erotikus nem volt benne. De nagyon jó volt.

Nem tudtam, hogy tb-re jár.

Anyám azt mondta, hogy járhatok masszázsra itt a környéken, kifizeti. Asszem élni fogok a lehetőséggel.

Idézet tőle: roxána2.0

Nezegetem az erotikus masszázs szalonokat. (masszazs + orál/kezi/sima szex befejezes). A végén magamat fizetem be. 🙂 női verzió is van. 

Nekem a sima masszázs is megteszi. Nem kell a végén semmi levezetés. Csak annyi, hogy érjenek hozzám. Az mindent megér.

Azt nem sikerült kideríteni, h nőknél mi a befejezés. A fenti 3 eset pasiknál szokott lenni. A netes oldalakon nem részletezik. 

Nem erotikust tb-re is lehet kérni. Ingyen.

Kapok az önkormányzattól hétfőn 20 ezret abból max 5 ezret szánnék prostira,többet nem annyiért kapok? értelmesebb dolgokra szeretném költeni

Most akarsz nőt vagy nem? Döntsd már el. 🙂

tudom...Ági masik üzijere szerettem volna válaszolni, csak mellényúltam...azóta megírtam (8910 es hsz)

Nem tudom. Nem járok prostikhoz. A masszázs + szex programok 18 ezernél indulnak. Sima szex árakat nem tudom. 

Nekem szánja ági az önbizalmas mondókáit.

Kapok az önkormányzattól hétfőn 20 ezret abból max 5 ezret szánnék prostira,többet nem annyiért kapok? értelmesebb dolgokra szeretném költeni

nem vettem észre,hogy megkért volna rá....az önbizalom megvan,az már kiderült

a masikra szerettem volna válaszolni

Pedig én egy szerethető fiú vagyok,aki nemis csúnya nem is kövér sőt még a karomra is edzek akkor mi a baj?

Nálam sokkal ocsmányabb, rosszab stilusu csávóknak akad barátnőjük nekem meg semmi.....Hát igazságtalan az élet

Hát ha az anyagiam megtehette volna már elmentem volna eg fizetőshöz....Csóró vagyok

Adj el valamit. Csak van otthon bármi érték?? Tévé, mobil? Bármi???

Hát ha az anyagiam megtehette volna már elmentem volna eg fizetőshöz....Csóró vagyok

Idézet tőle: heimweh.

annyira lehengerlő a stílusa, nem is értem miért nem jött még össze semmi! hát ki érti ezeket a mai lányokat?laugh devil

Ne humorizálj ezen lécci.

Hát már adtál pár tippet,és köszönöm szépen aranyos tőled de nehéz változtatnom a jelenlegi életvitelemen

Robi, az isten szerelmére. Nem az a baj, hogy szűz vagy (vagyis nem az a legnagyobb baj), hanem hogy ANYÁDDAL kikészítetik egymást.

Szerintem itt többen drukkolunk neked, meg jót akarunk.

Tényleg menj el egy fizetőshöz. Komolyan mondtam.

ElőzőOldal 24 / 202Következő