OFF
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 22:52Idézet tőle: tryIdézet tőle: Liliána2.0Az agorafóbiások tudnivalóan vidáman jönnek-mennek a nagyvilágban és élénk társadalmi életet élnek. 🙂
Ahogy mondod! 😀 Ezen túl a nem mentális betegek is jellemzően kerülik az okostelefonok sőt, a netes kommunikálás minden formáját napjainkban.
:)))
Idézet tőle: tryIdézet tőle: Liliána2.0Az agorafóbiások tudnivalóan vidáman jönnek-mennek a nagyvilágban és élénk társadalmi életet élnek. 🙂
Ahogy mondod! 😀 Ezen túl a nem mentális betegek is jellemzően kerülik az okostelefonok sőt, a netes kommunikálás minden formáját napjainkban.
:)))
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 22:49Azzal a résszel teljesen egyetértek, hogy aki ide sorstársként regisztrál az nincs jól. Nálam az aktivitás és a pillanatnyi állapotom között viszont nincs ilyen összefüggés.
Azzal a résszel teljesen egyetértek, hogy aki ide sorstársként regisztrál az nincs jól. Nálam az aktivitás és a pillanatnyi állapotom között viszont nincs ilyen összefüggés.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.27., 22:48Idézet tőle: Liliána2.0Az agorafóbiások tudnivalóan vidáman jönnek-mennek a nagyvilágban és élénk társadalmi életet élnek. 🙂
Idézet tőle: Liliána2.0Az agorafóbiások tudnivalóan vidáman jönnek-mennek a nagyvilágban és élénk társadalmi életet élnek. 🙂
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 22:44Az agorafóbiások tudnivalóan vidáman jönnek-mennek a nagyvilágban és élénk társadalmi életet élnek. 🙂
Az agorafóbiások tudnivalóan vidáman jönnek-mennek a nagyvilágban és élénk társadalmi életet élnek. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.27., 22:39Idézet tőle: Nap
Tudjátok,szerintem az oldalon lévő aktivitásotok fordított arányos az egészséges létetekkel.
Ha én jól vagyok,nem jövök ide pofázni.
Szia Nap! De ugye te is érzed, hogy egy elég magától értetődő, nem pedig valami rejtett igazságot írtál itt le? A Búra a "nem egészséges létűeknek" lett elvileg létrehozva.
Idézet tőle: Nap
Tudjátok,szerintem az oldalon lévő aktivitásotok fordított arányos az egészséges létetekkel.
Szia Nap! De ugye te is érzed, hogy egy elég magától értetődő, nem pedig valami rejtett igazságot írtál itt le? A Búra a "nem egészséges létűeknek" lett elvileg létrehozva.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.27., 22:37Idézet tőle: KiscsillagPontosítok:
Összességében véve az aktivitásom olyan mintha egészseges lennék, de sokszor nagyon fáradtan teszem a dolgom. Evente 1-2 x kimerültség vagy más pszichés gondok miatt betegszabit veszek ki. (pár napot, max 2 hetet). Többnyire erre akkor van szükség, amikor egyeb betegségem is van (pl nátha).
De még te is többet élvezted az életet mint én...
Amit írtam neked Kiscsillag,nem tudok belegondolni a helyzetedbe.
Nem rosszindulatból.
Amiket írtál,azokat nem tapasztaltam,és nem tudom tudom,vagy nem merem átérezni.
Az én problémám is közrejátszik.
Idézet tőle: KiscsillagPontosítok:
Összességében véve az aktivitásom olyan mintha egészseges lennék, de sokszor nagyon fáradtan teszem a dolgom. Evente 1-2 x kimerültség vagy más pszichés gondok miatt betegszabit veszek ki. (pár napot, max 2 hetet). Többnyire erre akkor van szükség, amikor egyeb betegségem is van (pl nátha).
De még te is többet élvezted az életet mint én...
Amit írtam neked Kiscsillag,nem tudok belegondolni a helyzetedbe.
Nem rosszindulatból.
Amiket írtál,azokat nem tapasztaltam,és nem tudom tudom,vagy nem merem átérezni.
Az én problémám is közrejátszik.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.27., 22:33Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: tryNem tudom, mi megy megint a háttérben köztetek, és lehet, most is hülye vagyok, hogy így nem értek semmit. Csak annyit akarok hozzászólni mégis a lentiekhez, hogy Kiscsillag: a fórumbejegyzéseid számomra mindig az egyik legtisztábban megfogalmazott, egyik legépítőbb jellegű, és az egyik legtöbb segítő információt tartalmazó posztok egyikei voltak/vannak. Regisztrálásom előtt is mindig szívesen olvastam tőled, és évekkel ezelőtt is, amikor szintén gyakran megfordultam itt, is ilyennek láttam a posztjaidat. Sosem vettem még csak azt sem észre, h. átszerkesztetted volna őket (amit amúgy miért ne tehetnél...?) Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hogy van annyi erőd és motivációd a saját betegségeddel, a meglévő körülményeiddel a háttérben küszködve minderre.
Bocsánat, hogy beleszóltam, és sem benyalni nem akartam ezzel senkinek, se valaki ellenében mondjuk elfogultan megszólalni. Mindössze nem érzem jogosnak a Kiscsillagot érintő némely krikákat, sőt őszintén szólva most én már inkább kötekedést látok, Nap részéről főleg. De ti tudjátok, na meg én új vagyok itt, ennyit szerettem volna csak.
(Nyilván feltételezve ismét, hogy az igazat írja általában mindenki magáról.)
Köszönöm. 🙂 A motivációmra nem hat negatían a betegség, ezért az aktivitásom ugyanolyan mintha egészséges lennék.
Semmi nem megy a háttérben. Sem privin, sem chaten nem beszélek Nappal. Ha a fórumon ír nekem, arra reagálok, tehát az van, amit Te is látsz. Pontosabban az, ami nincs moderálva Nap hsz-ei közül.
Oké.
Hát, sok "egészséges" ember sincs ennyire motivált, vagy nincs benne ekkora tudatos élni akarás, ..-azok alapján, amiket olvastam tőled, és beleképzelve magam. Ha anyámnál alszom egyébként, ő sem kapcsolja ki a tévét, bár mostmár hajlandó volt legutóbb, és lehalkítani is. Úgyhogy nekem ez önmagában hajtépős (lenne).
Amúgy önmagában a nemalvás is okoz koncentrációzavart, miegymást, ami miatt "bizonytalan" lehet az ember (én pl. az vagyok! és nem a nemalvástól), és újraszerkeszti, amit írt.
És még egyszer, nem nyalni akarok. Rég tartogatom ezeket a benyomásokat.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: tryNem tudom, mi megy megint a háttérben köztetek, és lehet, most is hülye vagyok, hogy így nem értek semmit. Csak annyit akarok hozzászólni mégis a lentiekhez, hogy Kiscsillag: a fórumbejegyzéseid számomra mindig az egyik legtisztábban megfogalmazott, egyik legépítőbb jellegű, és az egyik legtöbb segítő információt tartalmazó posztok egyikei voltak/vannak. Regisztrálásom előtt is mindig szívesen olvastam tőled, és évekkel ezelőtt is, amikor szintén gyakran megfordultam itt, is ilyennek láttam a posztjaidat. Sosem vettem még csak azt sem észre, h. átszerkesztetted volna őket (amit amúgy miért ne tehetnél...?) Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hogy van annyi erőd és motivációd a saját betegségeddel, a meglévő körülményeiddel a háttérben küszködve minderre.
Bocsánat, hogy beleszóltam, és sem benyalni nem akartam ezzel senkinek, se valaki ellenében mondjuk elfogultan megszólalni. Mindössze nem érzem jogosnak a Kiscsillagot érintő némely krikákat, sőt őszintén szólva most én már inkább kötekedést látok, Nap részéről főleg. De ti tudjátok, na meg én új vagyok itt, ennyit szerettem volna csak.
Köszönöm. 🙂 A motivációmra nem hat negatían a betegség, ezért az aktivitásom ugyanolyan mintha egészséges lennék.
Semmi nem megy a háttérben. Sem privin, sem chaten nem beszélek Nappal. Ha a fórumon ír nekem, arra reagálok, tehát az van, amit Te is látsz. Pontosabban az, ami nincs moderálva Nap hsz-ei közül.
Oké.
Hát, sok "egészséges" ember sincs ennyire motivált, vagy nincs benne ekkora tudatos élni akarás, ..-azok alapján, amiket olvastam tőled, és beleképzelve magam. Ha anyámnál alszom egyébként, ő sem kapcsolja ki a tévét, bár mostmár hajlandó volt legutóbb, és lehalkítani is. Úgyhogy nekem ez önmagában hajtépős (lenne).
Amúgy önmagában a nemalvás is okoz koncentrációzavart, miegymást, ami miatt "bizonytalan" lehet az ember (én pl. az vagyok! és nem a nemalvástól), és újraszerkeszti, amit írt.
És még egyszer, nem nyalni akarok. Rég tartogatom ezeket a benyomásokat.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 22:26Pontosítok:
Pontosítok:
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 22:15Idézet tőle: Napletépném*
És azaz igazság,hogy mindenki gondolom hasonlót vél,hogy jó hogy van ilyen felület,van a rendszergazda,aki technikailag kivitelezi ezt.(végső soron rajta múlik minden,pedig úgy hallottam,neki is van problémája.)
Bár ez nálam van.
És most hangulatom ide,vagy oda,kurvára megsajnáltam mindenkit,aki ideír,mert ez azt mutatja hogy nincs komplex kiterjedt fizikai életünk,társadalmi értelemben.
Igen, jó hogy van ez a felület. Remélem, hogy a jövőben békésen tudunk itt mindketten kedvünkre írkálni.
Az aktivitásom nekem az elfoglaltságaimtól függ. Ha nagyon sok dolgom van kevesebbet írok. Ha szabadnapom van általában több időm jut erre.
Sokszor valami más tevékenyseg mellett írkálok. Pl fürdés közben. Néha takarítás közben, amikor leülök pihenni. Főzéssel is összehangolható, amikor épp várom, hogy megsüljön a hús.
Idézet tőle: Napletépném*
És azaz igazság,hogy mindenki gondolom hasonlót vél,hogy jó hogy van ilyen felület,van a rendszergazda,aki technikailag kivitelezi ezt.(végső soron rajta múlik minden,pedig úgy hallottam,neki is van problémája.)
Bár ez nálam van.
És most hangulatom ide,vagy oda,kurvára megsajnáltam mindenkit,aki ideír,mert ez azt mutatja hogy nincs komplex kiterjedt fizikai életünk,társadalmi értelemben.
Igen, jó hogy van ez a felület. Remélem, hogy a jövőben békésen tudunk itt mindketten kedvünkre írkálni.
Az aktivitásom nekem az elfoglaltságaimtól függ. Ha nagyon sok dolgom van kevesebbet írok. Ha szabadnapom van általában több időm jut erre.
Sokszor valami más tevékenyseg mellett írkálok. Pl fürdés közben. Néha takarítás közben, amikor leülök pihenni. Főzéssel is összehangolható, amikor épp várom, hogy megsüljön a hús.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 22:09Idézet tőle: tryNem tudom, mi megy megint a háttérben köztetek, és lehet, most is hülye vagyok, hogy így nem értek semmit. Csak annyit akarok hozzászólni mégis a lentiekhez, hogy Kiscsillag: a fórumbejegyzéseid számomra mindig az egyik legtisztábban megfogalmazott, egyik legépítőbb jellegű, és az egyik legtöbb segítő információt tartalmazó posztok egyikei voltak/vannak. Regisztrálásom előtt is mindig szívesen olvastam tőled, és évekkel ezelőtt is, amikor szintén gyakran megfordultam itt, is ilyennek láttam a posztjaidat. Sosem vettem még csak azt sem észre, h. átszerkesztetted volna őket (amit amúgy miért ne tehetnél...?) Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hogy van annyi erőd és motivációd a saját betegségeddel, a meglévő körülményeiddel a háttérben küszködve minderre.
Idézet tőle: tryNem tudom, mi megy megint a háttérben köztetek, és lehet, most is hülye vagyok, hogy így nem értek semmit. Csak annyit akarok hozzászólni mégis a lentiekhez, hogy Kiscsillag: a fórumbejegyzéseid számomra mindig az egyik legtisztábban megfogalmazott, egyik legépítőbb jellegű, és az egyik legtöbb segítő információt tartalmazó posztok egyikei voltak/vannak. Regisztrálásom előtt is mindig szívesen olvastam tőled, és évekkel ezelőtt is, amikor szintén gyakran megfordultam itt, is ilyennek láttam a posztjaidat. Sosem vettem még csak azt sem észre, h. átszerkesztetted volna őket (amit amúgy miért ne tehetnél...?) Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hogy van annyi erőd és motivációd a saját betegségeddel, a meglévő körülményeiddel a háttérben küszködve minderre.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.27., 22:02letépném*
Bár ez nálam van.
letépném*
Bár ez nálam van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.27., 21:56Nem tudom, mi megy megint a háttérben köztetek, és lehet, most is hülye vagyok, hogy így nem értek semmit. Csak annyit akarok hozzászólni mégis a lentiekhez, hogy Kiscsillag: a fórumbejegyzéseid számomra mindig az egyik legtisztábban megfogalmazott, egyik legépítőbb jellegű, és az egyik legtöbb segítő információt tartalmazó posztok egyikei voltak/vannak. Regisztrálásom előtt is mindig szívesen olvastam tőled, és évekkel ezelőtt is, amikor szintén gyakran megfordultam itt, is ilyennek láttam a posztjaidat. Sosem vettem még csak azt sem észre, h. átszerkesztetted volna őket (amit amúgy miért ne tehetnél...?) Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hogy van annyi erőd és motivációd a saját betegségeddel, a meglévő körülményeiddel a háttérben küszködve minderre.
Nem tudom, mi megy megint a háttérben köztetek, és lehet, most is hülye vagyok, hogy így nem értek semmit. Csak annyit akarok hozzászólni mégis a lentiekhez, hogy Kiscsillag: a fórumbejegyzéseid számomra mindig az egyik legtisztábban megfogalmazott, egyik legépítőbb jellegű, és az egyik legtöbb segítő információt tartalmazó posztok egyikei voltak/vannak. Regisztrálásom előtt is mindig szívesen olvastam tőled, és évekkel ezelőtt is, amikor szintén gyakran megfordultam itt, is ilyennek láttam a posztjaidat. Sosem vettem még csak azt sem észre, h. átszerkesztetted volna őket (amit amúgy miért ne tehetnél...?) Nem is beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hogy van annyi erőd és motivációd a saját betegségeddel, a meglévő körülményeiddel a háttérben küszködve minderre.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.27., 21:50Mindenkinek vannak ellenfelei,én ellenfelet írtam,nem ellenséget,az nem ugyanaz.
Ellenfél a munkahelyeden akárki,a családodban az anyós,após is lehet,de még a közvetlen rokonod is,ellenfél az a személy,aki az életedre hatással van,és vagy akadályozza,vagy egyéb ehhez hasonló.
Vagy hogy nevezzem ezeket az embereket? Akadály-emberek?
Az hogy ide írkálok,az csak a torta habjának egy pici része,mert itt kiadom azt,amit visszafogok akárhol,ahol legszívesebben letéptém a fejét annak a valakinek,nőként is,érted?
Szóval visszatérve ezért felesleges ezen a felületen görcsölni,mert amikor te írkáltál,legyen örömödre,rohadt ideges voltam.
De amikor láttalak milyen vagy adott pillanatban,akkor gondoltam magamban hogy nem kéne ezt,mert neked is van bajod.
Fiúk/lányok,milyen jó lenne,ha mint Elisz csodaországban a probléma-indexünk 10 %-al esne? Fuhh...az már nyerő lenne...
Mindenkinek vannak ellenfelei,én ellenfelet írtam,nem ellenséget,az nem ugyanaz.
Ellenfél a munkahelyeden akárki,a családodban az anyós,após is lehet,de még a közvetlen rokonod is,ellenfél az a személy,aki az életedre hatással van,és vagy akadályozza,vagy egyéb ehhez hasonló.
Vagy hogy nevezzem ezeket az embereket? Akadály-emberek?
Az hogy ide írkálok,az csak a torta habjának egy pici része,mert itt kiadom azt,amit visszafogok akárhol,ahol legszívesebben letéptém a fejét annak a valakinek,nőként is,érted?
Szóval visszatérve ezért felesleges ezen a felületen görcsölni,mert amikor te írkáltál,legyen örömödre,rohadt ideges voltam.
De amikor láttalak milyen vagy adott pillanatban,akkor gondoltam magamban hogy nem kéne ezt,mert neked is van bajod.
Fiúk/lányok,milyen jó lenne,ha mint Elisz csodaországban a probléma-indexünk 10 %-al esne? Fuhh...az már nyerő lenne...
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 21:18Én is járok áterhez, terapot meg most keresek.
Rossz lehet, ha valakinek ellenségei vannak. "Gyűlölj kevésbé, szeress jobban!"
Én is járok áterhez, terapot meg most keresek.
Rossz lehet, ha valakinek ellenségei vannak. "Gyűlölj kevésbé, szeress jobban!"
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 20:48Majd veszek egyszer egy olyan telót, ami nem száll el időnként és ha a Búra sem fagy le, akkor nem mentem le a félkész írást, amit átszerkesztéssel szoktam kiegészíteni. És máris határozottá válok.
Amikor több hsz-be írtam meg, ami egybe is mehetett volna, akkor az volt a baj...
Valóban nem jó, ha valakinek kezeletlen a pszichés betegsége. Gondolom nem rám értetted, hisz orvoshoz és teraphoz is járok.
Majd veszek egyszer egy olyan telót, ami nem száll el időnként és ha a Búra sem fagy le, akkor nem mentem le a félkész írást, amit átszerkesztéssel szoktam kiegészíteni. És máris határozottá válok.
Amikor több hsz-be írtam meg, ami egybe is mehetett volna, akkor az volt a baj...
Valóban nem jó, ha valakinek kezeletlen a pszichés betegsége. Gondolom nem rám értetted, hisz orvoshoz és teraphoz is járok.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.27., 19:18Egyetértek Crasy-vel,Kiscsillag próbálj meg kicsit határozottabb lenni az életben,ha ennyire határozatlan vagy itt.(900x változtatod a kommented).
Ezt más is látja .
A mentális betegség/probléma nem daganat,de nagyon komoly probléma,hiszen ott van a baj,ami működteti az egész organizációdat/testedet.
A mentális betegség,főleg ha kezeletlen,nagyon,de NAGYON hátrányba hozza a "tulajdonoság".
Én emiatt nem bántottam többet Lilit,és Kiscsillagot sem,vannak a való életben pl nekem 10000x nagyobb ellenfelek,akik nem betegek,mellesleg maga a betegség és egy iszonyú küzdelem.
Egyetértek Crasy-vel,Kiscsillag próbálj meg kicsit határozottabb lenni az életben,ha ennyire határozatlan vagy itt.(900x változtatod a kommented).
Ezt más is látja .
A mentális betegség/probléma nem daganat,de nagyon komoly probléma,hiszen ott van a baj,ami működteti az egész organizációdat/testedet.
A mentális betegség,főleg ha kezeletlen,nagyon,de NAGYON hátrányba hozza a "tulajdonoság".
Én emiatt nem bántottam többet Lilit,és Kiscsillagot sem,vannak a való életben pl nekem 10000x nagyobb ellenfelek,akik nem betegek,mellesleg maga a betegség és egy iszonyú küzdelem.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 05:45Milyen meg egy utolsó "belekérdezésem" volt, ami félreérthető? Ha Nap és Liliána közötti konfliktusra gondolsz, akkor végképp nem értem. Egyetlen kérdest tettem fel, azt is priviben, a vitához nem kapcsolódott közvetlenül és a 2 napig tartó vita első napján volt, nem a lezárása után. Ezen kívül leírtam Napnak, hogy valamit rosszul tud Lilánával kapcsolatban, hátha elhiszi és megnyugszik. Liliánát is kértem, hogy ha provokálják (pl IRL, valótlan dolgok közlése, fenyegetés stb) kérjen moderálást és ne ugorjon a másiknak, tiltsa le a privit, ha valaki ott cseszteti. Ezzel a mit teszek a Búra nyugalma érdekében kérdésed részben meg is válaszoltam. Sztem a moderálás is ezek közé tartozott. Segítséget kérni és segíteni jöttem ide kb 6-7 éve, nem a nyugalom helyreállítása a fő célom.
A kríziselő képe moderálva lett. Próbáltam segíteni: leírtam, hogy a falcolásról (csukló) feltett kép moderálva lett. Attól tartottam, hogy ha moderálva van az egyetlen hsz-e, akkor nem reagál Liliánán kívül senki, hisz nincs nyoma annak, hogy írt és nem fogják tudni, hogy milyen jellegű a gond. Azért írtam le, hogy MILYEN kép volt kinn, hogy érkezzen a moderált hsz-re is válasz. Sokan (köztük én is) megnyugvást éreznek (egyesek eufóriát) vágás után, ezt szakirodalom is írja, más sorstárs is említette az oldalon. Ezért írtam, hogy REMÉLEM már jobban ("édes megnyugvás") van.
Én leginkább olyan vitákról tudok, amikor a másik fél belém kötött, majd szabálytalankodás (pl IRL, provokáció) miatt rászóltak, zárolták.
Mivel nem vagyok moderator max sorstarskent tudok írni, ha valaki anyázik. Amíg moderátorkodtom mindig közbeléptem, ha szüksegesnek láttam. Sorstárskent viszont nem szívesen folyok bele másik 2 vagy 3 ember veszekedésébe.
Nem egy felhasználó igényeinek a kielégítese miatt vagyok/voltam itt, több emberrel beszélgetek nyíltban, chaten és priviben is. Az előmoderátori rendszerben sem egy emberre fókuszáltam, ami jött elolvastam es döntöttem a megjelenésről. Ezt a részt abszolút nem értem. Nem tudom, hogy milyen dolgom elvégzésére írod azt, hogy legyen rá energiám.
Az elmúlt hetekben nem moderátori felületről írtam, így ha akarnék sem tudnék idézett hsz-t átszerkeszteni. Moderátori jogkörrel ha átszerkesztem a hsz-em és közben valaki idézi (amit csak akkor látook, amikor MAR megjelent), mas jelenik meg az idézésben és más az eredeti hsz-emben. Ez engem is zavar. Hosszabb hsz-t, privit részletekben írok mert többször elszállt.
Milyen meg egy utolsó "belekérdezésem" volt, ami félreérthető? Ha Nap és Liliána közötti konfliktusra gondolsz, akkor végképp nem értem. Egyetlen kérdest tettem fel, azt is priviben, a vitához nem kapcsolódott közvetlenül és a 2 napig tartó vita első napján volt, nem a lezárása után. Ezen kívül leírtam Napnak, hogy valamit rosszul tud Lilánával kapcsolatban, hátha elhiszi és megnyugszik. Liliánát is kértem, hogy ha provokálják (pl IRL, valótlan dolgok közlése, fenyegetés stb) kérjen moderálást és ne ugorjon a másiknak, tiltsa le a privit, ha valaki ott cseszteti. Ezzel a mit teszek a Búra nyugalma érdekében kérdésed részben meg is válaszoltam. Sztem a moderálás is ezek közé tartozott. Segítséget kérni és segíteni jöttem ide kb 6-7 éve, nem a nyugalom helyreállítása a fő célom.
A kríziselő képe moderálva lett. Próbáltam segíteni: leírtam, hogy a falcolásról (csukló) feltett kép moderálva lett. Attól tartottam, hogy ha moderálva van az egyetlen hsz-e, akkor nem reagál Liliánán kívül senki, hisz nincs nyoma annak, hogy írt és nem fogják tudni, hogy milyen jellegű a gond. Azért írtam le, hogy MILYEN kép volt kinn, hogy érkezzen a moderált hsz-re is válasz. Sokan (köztük én is) megnyugvást éreznek (egyesek eufóriát) vágás után, ezt szakirodalom is írja, más sorstárs is említette az oldalon. Ezért írtam, hogy REMÉLEM már jobban ("édes megnyugvás") van.
Én leginkább olyan vitákról tudok, amikor a másik fél belém kötött, majd szabálytalankodás (pl IRL, provokáció) miatt rászóltak, zárolták.
Mivel nem vagyok moderator max sorstarskent tudok írni, ha valaki anyázik. Amíg moderátorkodtom mindig közbeléptem, ha szüksegesnek láttam. Sorstárskent viszont nem szívesen folyok bele másik 2 vagy 3 ember veszekedésébe.
Nem egy felhasználó igényeinek a kielégítese miatt vagyok/voltam itt, több emberrel beszélgetek nyíltban, chaten és priviben is. Az előmoderátori rendszerben sem egy emberre fókuszáltam, ami jött elolvastam es döntöttem a megjelenésről. Ezt a részt abszolút nem értem. Nem tudom, hogy milyen dolgom elvégzésére írod azt, hogy legyen rá energiám.
Az elmúlt hetekben nem moderátori felületről írtam, így ha akarnék sem tudnék idézett hsz-t átszerkeszteni. Moderátori jogkörrel ha átszerkesztem a hsz-em és közben valaki idézi (amit csak akkor látook, amikor MAR megjelent), mas jelenik meg az idézésben és más az eredeti hsz-emben. Ez engem is zavar. Hosszabb hsz-t, privit részletekben írok mert többször elszállt.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.26., 23:33Crazy, kicsit nyugodj meg lécci.
Crazy, kicsit nyugodj meg lécci.
Idézet tőle: crazy ekkor: 2017.12.26., 23:05rendben,csak kérdéseket teszek fel... a kavaráson kívül mit teszel a búra nyugalma érdekében? miért nem tudod elfogadni,ha egy téma le van zárva,anélkül,hogy még egy utolsót belekérdezz,ami félreérthető,s újragenerálja az aktuálisan lezárt vitát? ha nem tudsz pl a kríziselőnek segíteni,miért teszel fel,ill be buta dolgokat? ha leírsz valamit,miért kell legalább háromszor újraszerkeszteni? utóbbi nem probléma,míg nem válaszolnak rá. nem egyszer volt olyan,amikor beírtál (faszságot), válaszként,majd 2 óra múlva szerkesztetted,de akkor más volt rá 3 válasz? aki nem paranoid,az is ez lesz ettől..írd másik hszbe,idézve az előzőt!!!! kb ennyi.. sok sok vita s baromság volt úgy,h ha nem is közvetve,de benne voltál!
a kövi.. itt fogtok szopni,mert leadom-felveszem-kérem-nemakarom-nembírom-stb... egy ember van aki kitart még,mert már nekem is tele a zacsim az ilyenekkel..fent vagytok hárman,de mindenki félrenéz az anyázásra is..majd valaki megoldja...majd valaki szól nekik..
édesem, te amiatt vagy itt,h kielégítsd egy felhasználó igényeit,s teljesítsd bármi áron a parancsait.. ha erre van energiád, akkor legyen arra is,hogy elvégzed a dolgod! tudom, már nem vagy a csapatban,de voltál,s tkp ezen kívül semmi más nem volt,csak ez a kapcsolat,ami szintén beteges, mert te akartad kielégéteni őt,mert parancsolt...
remélem megfelel a normális kommunikáció elveinek,nem akartam cifrázni,pedig tudtam volna....
félreértés elkerülése, nem konkrét nickről van szó..általában
rendben,csak kérdéseket teszek fel... a kavaráson kívül mit teszel a búra nyugalma érdekében? miért nem tudod elfogadni,ha egy téma le van zárva,anélkül,hogy még egy utolsót belekérdezz,ami félreérthető,s újragenerálja az aktuálisan lezárt vitát? ha nem tudsz pl a kríziselőnek segíteni,miért teszel fel,ill be buta dolgokat? ha leírsz valamit,miért kell legalább háromszor újraszerkeszteni? utóbbi nem probléma,míg nem válaszolnak rá. nem egyszer volt olyan,amikor beírtál (faszságot), válaszként,majd 2 óra múlva szerkesztetted,de akkor más volt rá 3 válasz? aki nem paranoid,az is ez lesz ettől..írd másik hszbe,idézve az előzőt!!!! kb ennyi.. sok sok vita s baromság volt úgy,h ha nem is közvetve,de benne voltál!
a kövi.. itt fogtok szopni,mert leadom-felveszem-kérem-nemakarom-nembírom-stb... egy ember van aki kitart még,mert már nekem is tele a zacsim az ilyenekkel..fent vagytok hárman,de mindenki félrenéz az anyázásra is..majd valaki megoldja...majd valaki szól nekik..
édesem, te amiatt vagy itt,h kielégítsd egy felhasználó igényeit,s teljesítsd bármi áron a parancsait.. ha erre van energiád, akkor legyen arra is,hogy elvégzed a dolgod! tudom, már nem vagy a csapatban,de voltál,s tkp ezen kívül semmi más nem volt,csak ez a kapcsolat,ami szintén beteges, mert te akartad kielégéteni őt,mert parancsolt...
remélem megfelel a normális kommunikáció elveinek,nem akartam cifrázni,pedig tudtam volna....
félreértés elkerülése, nem konkrét nickről van szó..általában
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.24., 22:00
Idézet tőle: csakegylány ekkor: 2017.12.24., 20:39
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.12.24., 19:22
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.12.24., 19:22
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.24., 16:28Azt még nem tetted oda akárki,hogy a hobbim a fülbevaló gyűjtés.
De jó poén,ugyanezt játszottátok búra indexen mással.
Most akkor ez mi?
Azt még nem tetted oda akárki,hogy a hobbim a fülbevaló gyűjtés.
De jó poén,ugyanezt játszottátok búra indexen mással.
Most akkor ez mi?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.24., 15:11Az oldalról hiányolom. Azt nem pótolja, ha telefonon vagy e-mailen beszélek vele.
Huligánt sem tudom elfelejteni.
Az oldalról hiányolom. Azt nem pótolja, ha telefonon vagy e-mailen beszélek vele.
Huligánt sem tudom elfelejteni.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.24., 14:28Idézet tőle: KiscsillagLiliána!
Hiányollak! 🙁
hívd fel,azt mondtad ismered 🙂
a telefon közvetlenebb 🙂
Idézet tőle: KiscsillagLiliána!
Hiányollak! 🙁
hívd fel,azt mondtad ismered 🙂
a telefon közvetlenebb 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.23., 19:15Kellemes Karácsonyt kívánok Eszternek, Krisznek, a modiknak, sorstársaknak és az oldal látogatóinak!
Kellemes Karácsonyt kívánok Eszternek, Krisznek, a modiknak, sorstársaknak és az oldal látogatóinak!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.22., 19:15
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.12.21., 11:40"Úgy tűnik, nem a mentális zavarok meglétéből kell azonban kiindulni, ha azt akarjuk megbecsülni, mennyire lehet veszélyes valaki. dr. Szuromi Bálint szerint ehhez sokkal jobb szempontok is vannak."
"Úgy tűnik, nem a mentális zavarok meglétéből kell azonban kiindulni, ha azt akarjuk megbecsülni, mennyire lehet veszélyes valaki. dr. Szuromi Bálint szerint ehhez sokkal jobb szempontok is vannak."
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.20., 15:08
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.19., 11:30
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.19., 11:20
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.19., 07:31
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.12.18., 21:33
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.12.18., 19:55Idézet tőle: roxyIdézet tőle: KleóHoldfénnyel beszéltem, üzeni, hogy mindenkit puszil.
Köszi! Hogy van?
Ki van tőle borulva, hogy közelre nem lát rendesen. Mindeni mondja neki, h ez javulni fog. De addig Búrázni sem lát.
Idézet tőle: roxyIdézet tőle: KleóHoldfénnyel beszéltem, üzeni, hogy mindenkit puszil.
Köszi! Hogy van?
Ki van tőle borulva, hogy közelre nem lát rendesen. Mindeni mondja neki, h ez javulni fog. De addig Búrázni sem lát.