Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 549 / 569Következő

Nos rajta Panda, de bevallom én is megkívántam ugy 3 duplát le bírok ereszteni a torkomon 🙂 a többi a tiedé 😀 ereszd el a hajad aztán viritykálj be legalább virtuálisan. 🙂

Mindkettőknek köszönöm!

Dopamin igen bőséges a választék. Lehet hogy ma elázom?devil

Panda 63 skót whiskiben állítólag a jonny walker viszi a primet dén hoztam egy csomó másfélét nehogy szomjanhaljál ebben a kocsmában laugh

Idézet tőle: Panda63

Kérek egy tripla skót whiskyt jéggel. Nem tartok itthon szeszet

Majd Dopamin gondoskodik rólad, addig érd be ezzel:

Idézet tőle: Panda63

Már megint nem találtam a fórumokat.  Csak azt szeretném mondani hogy olyan jó lenne most valakivel együtt kint a szabadban, de már a szomorkodó hely is eltünt előlem.

Tessék.

https://bura.hu/forum/rossz-dolgok-amik-ma-tor/szomorkodo-hely

Kérek egy tripla skót whiskyt jéggel. Nem tartok itthon szeszet

Már megint nem találtam a fórumokat.  Csak azt szeretném mondani hogy olyan jó lenne most valakivel együtt kint a szabadban, de már a szomorkodó hely is eltünt előlem.

Idézet tőle: Kleó

Hangstabik kilőve. Most majd kitalálhat az áter olyan AP-t ami nem hizlal és nem parkinzonizál. Ha van olyan.

Értem...

Parancsolj

Hangstabik kilőve. Most majd kitalálhat az áter olyan AP-t ami nem hizlal és nem parkinzonizál. Ha van olyan.

Idézet tőle: Kleó

Gatya-ég. Már 5x Kleó... Juj, úgy látszik, kezdek pörögni. Kedden így is-úgy is áter. 
Közben beleakadtam egy röv. Beck-tesztbe. Eredmény: kezelendő depresszió.
Kellene vmi hangstabi, csak már nincs alternativa. Doki AP-t akarna adni, de a gerincem miatt nem hízhatok, a parkinsonizmusból meg még egyszer nem kérek. Nagyon kicsi a mozgástér, ha van még egyáltalán...

Kérek egy vodka-martinit citrommal.

Végre nem csak én pörgök, ó jeee. 🙂

Egyik hangulatstabi vagy AP sem jó?

Gatya-ég. Már 5x Kleó... Juj, úgy látszik, kezdek pörögni. Kedden így is-úgy is áter. 
Közben beleakadtam egy röv. Beck-tesztbe. Eredmény: kezelendő depresszió.
Kellene vmi hangstabi, csak már nincs alternativa. Doki AP-t akarna adni, de a gerincem miatt nem hízhatok, a parkinsonizmusból meg még egyszer nem kérek. Nagyon kicsi a mozgástér, ha van még egyáltalán...

Kérek egy vodka-martinit citrommal.

Köszönöm. 🙂

😀 Persze ismertem, de jóóó!

wáh vagány már tekerem is 🙂 ilyet még senki nem kért elszivom veled devil

Persz jön a vicc nyuszika a folyóparton üldögél és vigan szívja a mariskát arra megy a hörcsög megkérdezi hát te mit csinálsz nyuszika mariskát szívok 

és jó az neked ?

Nagyon jó

kaphatok belőlle

persze és mit lell csinálni?

szivd be úggy a túlpartra és ereszd ki a füstöt

igy is tezs a hörcsög betépve élvezkedik a túlparton amikor arra kovog a viziló megkérdezi a hörcsögöt mitől van ilyen jól 

hát a túlparton a nyuszika adott a mariskából

szerinted ha átúszom nekem is ad

hát perzse ere megindul a túlpartra a viziló a 

nyuszi meg ordítva bameg hörcsög mondtam hogy a túlparton ereszd ki laughdevil

De, tudom, hogy fogyózol, csak vigyázz, mert "az vagy, amit megeszel". 😀

A Bár mindenki tudná a depresszióról-ra én már évekkel ezelőtt rátaláltam... Szoktam is belőle felolvasgatni ennek-annak, de hát elég reménytelen.

A vércukrom, az éhomi túl alacsony, csináltak már 3 hónapost is, az is jó volt. Csak terhelésest nem csináltak még, pedig jó lenne. Még egy terheléses EKG-t is szeretnék kisírni, még a "magán" kardiológus se csinált 🙁

Na, amíg a többiek nem kérnek, csavarj nekem egy jointot léci! Az engem mindig lenyugtat.

Ma megolvastam a Bár mindenki tudná a depresszióról Esztr által felrakott írást humoros volt és igaz, nagyon magamra ismertem cheeky aztán elmentem az asszociálós topikba asszociálni....

kerestem a google reklámjaimat hogy kattintgassak de nem leltem vagy ki van kapcsolva vagy megszünt vagy majd meglesz.

aztán idejottem és felnyerítettem a rasszizol beszólásodon talán nem tudod fogyókurázom és kib@szott éhes vagyok, még egy cigányt is megennék nem hogy cigánypecsenyét egy cigányrpecsenyét mégse hívhatom roma pecsenyének kiröhögne a pincér laugh. Innen jut eszembe egy vicc ül a cigány az árokparton megy arra a skinhed és bekérdez mit csinálsz cigány ? Koncentrálok. Na gyere velem barátom pont most nyitottam egy ilyen tábort...

oké gáz vicc de vicc

Hát a lélegeztető gép vagy respirátor már elúszott, saját oxigén palackjaid lesznek amiket majd cserélgetnek de ne félj ha a kezeim alá kerülsz én megcigiztetlek mint valamelyik bádoglavoros blogomban írtam devil

az én koleszterinem nagyon is jó ki is van borulva tőle minden orvos na mert megnéznek jó kövér mérjünk vérnyomást okés na jó akkor vércukrot okés na jó hajoljon előre és minden hájam elenére majdnem letenyerek a földre azt nem kötöm az orrukra hogy 20 évesen 69 kilósan már megszereztem a sérvet porckorong ügyben nem tartozik rájuk. Na ilyenkor vesznek totál nagyvérképet méh a cukrom is visszanézik 3 hónapra visszamenőleg ez a vérlemezkék lebomlásánál és az azokból mért érték átlagából jön ki az is szuper na most akkor a BMI extra mértékemmel csesztetnek egyedül az utolsó orvos volt kiakadva hogy ez szegénységi elhízott vitamin hiányos vagyok de ha a ződséget nem tudom megvenni akkor a multivitamint sem patthelyzet. Most utoljára fogyózom aztán ugyis beledöglök ha nem sikerül.

Jó hogy írtál jókat vihogtam, kár hogy már nem jönnek piáért, csokiért, vizipipáért zenéért falcolási sarokért a többiek.

Kár azért a lélegeztetőgépért... Ha ennyit cigizek a COPD-mre, hamarosan vevő lennék rá.

Én megnéztem a koleszterint is, már évtizedek óta halott kéne legyek. Micsoda igazságtalanság!

Cigánypecsenye? Rasszizol?! :O

A vidám halottmosó kocsma vacsora ajánlata 🙂

Most, hogy megnéztem az OTP lakásmegtakarítási reklámját a szörnyű igazságot a körömgombáról és betértem a fitneszgép szaküzletbe gondosan devilbő  fél percig tanulmányozva az infókat betolok egy veder kávét mint a kedves barátomnál jó hogy nem vágott ki az ajtón cheeky de azt hiszem simán csinált volna még két veder kávét nekem wink mert egy angyal angel

és ezzel együtt a google ajánlatából betolok még vagy két reklámot..... most miért? a tévében is azt látjuk csak semmi haszna itt legalább van.....

Kovács Katit hallgatok melankólikos és békés a hangulatom elég érdekes ez a kettő együtt.... érzésben....

Ma nem piskóztam be sőt a wcig is eltudtam menni nagyon boldogság volt ez nekem.. A matracom csak azért úszta meg mert a tesóm ki akarta dobni az ágyvédőt én meg rátettem az enyémre még költözéskor hogy ki ne doja , hát bámulatos mennyire véd az a semmi kis anyag ráadásul frotir nem nylon vagy gumi. A tesóm szedett elő pelenkát is rosszul is voltam ha ránéztem, hát igen némi keresgélés után gyakorlatilag agy csomó eüs cucc fellelhető mikor a szabolcsutcai kórházat fosztották bekérdeztek kell e e gy lélegeztető gép mivel egyel több volt mint a leltáron na azt nem igényeltem kihasználatlanság miatt blush

Kati meg azt énekli a boldogságunk mellett csendben elmegyünk érdemes ezen elgondolkozni. ÍGy tennénk legtöbben? Nekem sok ismerősöm van aki nem látja meg a szépet ami csodálatos percnyi boldogság sok az ismerősöm aki számolatlanul dobja el a szerelmeit vagy a szerelempótlójait és több ismerősöm van akinek a panaszkodás a természetes.

Apropó kimentem a tesómmal a méter x méteres teraszra és megkérdeztem ma milyen nap van fel sem nézve benyögte borús persze hogy lehülyéztem

erre jött hogy keddlaugh

A volt szobatársam írt hogy szarul van mint meséltem két idős velociraptorral van egyszobában én felkötném magam mindkettővel voltam egy szobában de nem egyszerre és már akkor is önkiírtásra gondoltam. Igyekeztem megnyugtatni remélem sikerült

Most, hogy megnéztem az OTP lakásmegtakarítási reklámját a szörnyű igazságot a körömgombáról és betértem a fitneszgép szaküzletbe gondosan devilbő  fél percig tanulmányozva az infókat betolok egy veder kávét mint a kedves barátomnál jó hogy nem vágott ki az ajtón cheeky de azt hiszem simán csinált volna még két veder kávét nekem wink mert egy angyal angel

és ezzel együtt a google ajánlatából betolok még vagy két reklámot most miért a tévében is azt látjuk csak semmi haszna itt legalább van.

Most elviszlek benneteket nyaralni Sarti kicsiny városába Görögországba a gyros finom a halfélék finomak az édeségek isteniek a helyiek kedvesek Imádom azt a falut. Ime egy napfelkelte : 

ehez egy frappét vagyis jeges kávét tudok ajánlani egy kis úzóval. 🙂

A nemevést nem ivást már kipróbáltam vitaqminokat most kzdtem el szedni mert a hzi orvos süvöltött hogy olyan vitaminhiánym van hogy belepusztulok. az egyik gyógyszert csata hozzá amit már szedtem kilépésem előtt, most hogy visszaemlékszem a kórházban is előfordult csak ráfogtam a rossz álmaimba. Feltétlen konzultálok jó tanács sosem gagyi köszönom Philc!

Idézet tőle: dopamin

Ma megint bepisiltem valahogy későn ébredek és nem tudok felászálódni az ágyból és nem érek ki a fürdőbe,,,, nem tudom melyik tabi okozza, de rettenetesen szégyelem magam miatta.Persze megint megfordult az agyamban az önkiírtás a tesóm az orvost akarja felhívni ,ha azt is megteszi haottra szégyelem magam. Ma odavolt kszíve a vödör bele is pissantottam de amikor elfeküdtem még jött egy csomó ki midenhova crying

Dopamin! Ezek szerint nemrég gyógyszerváltás történt nálad? Esetleg érdemes lenne róla az átereddel konzultálnod, hogy mellékhatásként inkontinenciát tapasztaltál, és szeretnél egy gyógyszercserét.

A mellékhatásos dolgok mellett azonban vitaminhiány is okozhat ilyen problémát (pl. alacsony D-vitamin szint). Érdemes lenne egy vitamin- és ásványi anyagszinteket részletező vérképet is csináltatni!

Tudom, hogy kellemetlen az ilyesmi, de nem kell, hogy szégyelld magad. Általános tévhit, hogy ilyesmi sosem esik meg a felnőttekkel. 🙂 Egyszerűen tudni kell a helyén kezelni: utánajárni, mi okozhatta - és ennyi.

Ideiglenes megoldásként valamennyit segíthet, ha lefekvés előtt egy-két órával már nem iszol. De a fenti utánajárásokat sajnos nem spórolhatod meg!

bármikor bármit Kleó 🙂

Ma megint bepisiltem valahogy későn ébredek és nem tudok felászálódni az ágyból és nem érek ki a fürdőbe,,,, nem tudom melyik tabi okozza, de rettenetesen szégyelem magam miatta.Persze megint megfordult az agyamban az önkiírtás a tesóm az orvost akarja felhívni ,ha azt is megteszi haottra szégyelem magam. Ma odavolt kszíve a vödör bele is pissantottam de amikor elfeküdtem még jött egy csomó ki midenhova crying

Köszönöm, ez jólesett!

Eltalicskáztam a tesóm szavazni már fel volt hergelve az a nép ami ott volt elszörnyedve hallgattam őket hát ennyi. erre vodkázni kell!

kleónak 🙂

Olvasunk-vagyunk...

Tényleg, dobhatnál egy Campari-juice-t jéggel...

Most miután megnéztem a Pánikbetegség, van kiút  és az otp lakástakarékot reklámot ( tuti nem birom megkötni) és a trianon hősőkterén c reklámfelhívást rájöttem hogy sürgősen kell egy kávé. Ma nem lesz vizünk 8-13 ig mert vízórákat cserélnek többek közt a miénket is ki is vagyok akadva ma senki nem vesz be vízhajtót.

A gyerekem nélkülem utazott pestre ez is eljött az egyedülléte lassan teljesen leválik rólam mondanám hogy nem fáj de hazudnék ettől független engedem mert ennek van az ideje és ez nem rólam szól. Abba kell hagynom a lelki szoptatást és csak igény szerint alkalmazni  ő a fiam és imádom ezt a képét angel és büszke vagyok rá rühelli ha fotózom most ez a kórság rágja neki csak perfct fotó kell és egyik sem az szerinte cheeky

Tegnap elájult a boltban egy bácsi és én boldog voltam hogy megfogtam leeresztettem felemeltem a lábát és magához tért mentőt az istennek sem akart kicsit melegen volt öltözve. Milyen szánalmas hogy ettől boldog voltam....

sose hal ki belőllem a nővérseg wink ?

Volt egy klassz telefon beszélgetésem amig utaztam sokkal könnyebb ugy utazni hogy vagy írok, vagy beszélek velekivel akit kedvelek ez is jó volt.

ímeglátogattam a volt pszichiátriai szobatársam totálisan ki van akadva két gonosz dinoszauruszt tettek melé olyan velociraptor szerüt ,egyenként kicsinálják az embert ,de ketten az tragédia. Tudom mert feküdtem velük külön külön én is.Ugyhogy 3/4 óráig csak a panasz ment.... szegénykém. közben boldog boldogtalan odaült és beszélgetni akart velem vagy bele komolyan azt hittem a szobatársam felrobban..

Mi ez a beszélgetnek velem? Sosem értettem sose hagynak békén már reggel sem az első kávémnál pedig akkor gyilkos indulataim vannak....ez van szelavi

ja meg 10 -re el kell mennem a könyvtárba a régi lakásunkból oda adtak le egy csomó levelet hiába fizettünk majd 5000 forintot az utánküldésért oda is mennek a levelek angry

szr érzés hogy mindenütt a nevem van elől kicsit olyan mintha nem hagynálak megszólalni benneteket, de ez nem igaz csak ti nem írtok de akkor mijafenét csináltok csendben olvastok? cseteltek? vagy csak vagytok? Szóljatok hozzánk egymáshoz úgy van csapat kérlek titeket

Egyetek igyatok:) 

Nehogy szomjazzatok éhezzetek

blogba is írhatnám mert olyasmi de ha már halottmosó kocsma akkor ideteszem. Egy hajnalon ( sok hajnalon, de ez most egy hajnal) elhunyt egy betegem.

Ideje volt megszenvedte a halált szépen settenkedve lemostam rendbe tettem tisztára cseréltem a lepedőket tetem ezt úgy hogy azt hittem senki nem látja csendesen tisztességgel. Nem nagyon értettem a hozzátartozó másnap esti ajándék kosarát és az abba rejtett borítékot csodálatos idézetes képeslappal, de az elhunytak hozzátartozói kiszámíthatatlanok voltak vagy átkoztak vagy érdeklődtek vagy hálásak voltak vagy azt sem tudták létezem.

Este vigan megyek a kórterembe üdvözlöm az urakat és osztom a gyógyszert szerettem ha felderültek nevetgéltünk kicsit kitéptem őket a fájdalmaikból amikor a még üres ágy egyik oldalán fekvő beteghez lépek borítékot csusztat a zsebembe (alig 40 éves) és azt mondja ha meghal tudja, hogy én tisztességgel ellátom ....azt hittem alszik többször ránéztem így már indent értettem..

Tisztázzuk vidáman halottat nem mosunk de sok halotmosó lehet vidám amikor nem halottat mos sőt szükséges nem léphettem be a másik kórterembe búsan sirva szomorúan ott szükség volt rám másfajta gondoskodásra.

Talán a vérbeli ápolók lelke oly mély lehet mint az óceán és a felszínen ragyog a napfénytől.

De volt amikor a nővérszoba rejtekében zokogtam egyet hogy kiadjam a fájdalmam.

"Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom. Lehet prófétálótehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat; hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. Szétoszthatom bár mindenemet a nélkülözők között, odaadhatom a testemet is égő áldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem.
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik. Megismerésünk most még töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. Ha azonban elérkezik a tökéletes, véget ér az, ami töredékes..."(1Kor 12,30–13,13)  A szeretet himnusza.

Annyian kértek már tőlem kilókat hogy el is fogynék.devil Jó Jó van benne egészség. is.angel

Idézet tőle: dopamin

Na húsvét van csóresz nyuszik segge fáj a legó, a barbi házak és egyébb játékok tojásától megszavaztam nekik a reparon kenőcsőt...

két napja eldöntöttem hogy fogyókúrába kezdek nem azért hogy szép legyek mert van az a hájréteg ami ha csökken az ember csúnyúl mégcsak az egészségemért sem mert eddig mindig azért csináltam aztán egyre kövérebb lettem. Szóval most csak fogyizok mondjuk a könnyebb járásért ( mindig utáltam sétálni de sebaj) ezután összeszedtem a fogyasztható élelmiszerekekt és közöltem a családdal azok örültek.Ja a kibiceknek könnyű.

Jó lenne szerezni egy szobabiciklit vagy vegyes kondigépet  az elejére kölcsönbe ( ha valakinek van használaton kivüli székesfehérvárhoz közel szeretettel fogadok felajánlást.)wink

Egyetlen nevetséges dolog ebben hogy most nem engedhetem meg a jojó efektust kvázi nagyon ott kell maradnom a diétán és később a sporton. Na így teljesül a pszichiáterem  álma is.az én börlebenyeim meg majd plasztikázzák.

szegény melleim tényleg át fogom dobni a hátamra cheeky

Mindig rüheltem az ilyen volt ilyen lett képeket szerintem hazugság.semmi narancsbőr lelógó hasika fodros combika és lottyadt karocska, tokácska.

Hej de fertelmesen fogok kinézni laugh Mert fogok, mert nem adom fel, mert ha feladom, eldöglök a túlsúlyba. Asszem erről majd vezetek fogyiblogot és oda sok biztatást kérek  laugh

A cél 50 kg minusz. a küzdelem hossszútávú lesz.egy év az 50 kilóhoz minimum. még úgy is kövér ember leszek. Mert nincs lefogyott ember csak sovány kövér ahogy nincs leszokott cigista csak nemdohányzó.... sem alkoholista csak nem ivó alkoholista stb....

most ráérek végre ezzel küzdeni amig dolgoztam nem értem rá....

A másik hogy a pszichológusom kérésére megpróbáljam kihozni magamból az énjeimet szerinte disszociatív  vagyok nem tudom de ha megpróbálom ez is blogba megy lecke címen kb.Nem tudom sikerül e a személyiségeim előhozni ő az írást ajánlotta mert szerinte jól írok ( már megint) blush Na jó írni szeretek ha tudom megosztom veletek.

Drága Dopamin! Csak rámutatok, hogy igenis, hogy az egészségedért csinálod, hiszen a) dopamint termelsz (jaj de fog doki bá örülni) b) a könnyebb járás is az egészséges élethez tartozik. 

Kár, hogy nem lehet azokat a hülye kilókat szépen elosztani, én vállalnék egy 5 kilót. Még 9 jelentkező és nem kellene fogyiznod. 

Nem leszel ronda!!! Ha fokozatosan csinálod, márpedig úgy akarod. 

Na húsvét van csóresz nyuszik segge fáj a legó, a barbi házak és egyébb játékok tojásától megszavaztam nekik a reparon kenőcsőt...

két napja eldöntöttem hogy fogyókúrába kezdek nem azért hogy szép legyek mert van az a hájréteg ami ha csökken az ember csúnyúl mégcsak az egészségemért sem mert eddig mindig azért csináltam aztán egyre kövérebb lettem. Szóval most csak fogyizok mondjuk a könnyebb járásért ( mindig utáltam sétálni de sebaj) ezután összeszedtem a fogyasztható élelmiszerekekt és közöltem a családdal azok örültek.Ja a kibiceknek könnyű.

Jó lenne szerezni egy szobabiciklit vagy vegyes kondigépet  az elejére kölcsönbe ( ha valakinek van használaton kivüli székesfehérvárhoz közel szeretettel fogadok felajánlást.)wink

Egyetlen nevetséges dolog ebben hogy most nem engedhetem meg a jojó efektust kvázi nagyon ott kell maradnom a diétán és később a sporton. Na így teljesül a pszichiáterem  álma is.az én börlebenyeim meg majd plasztikázzák.

szegény melleim tényleg át fogom dobni a hátamra cheeky

Mindig rüheltem az ilyen volt ilyen lett képeket szerintem hazugság.semmi narancsbőr lelógó hasika fodros combika és lottyadt karocska, tokácska.

Hej de fertelmesen fogok kinézni laugh Mert fogok, mert nem adom fel, mert ha feladom, eldöglök a túlsúlyba. Asszem erről majd vezetek fogyiblogot és oda sok biztatást kérek  laugh

A cél 50 kg minusz. a küzdelem hossszútávú lesz.egy év az 50 kilóhoz minimum. még úgy is kövér ember leszek. Mert nincs lefogyott ember csak sovány kövér ahogy nincs leszokott cigista csak nemdohányzó.... sem alkoholista csak nem ivó alkoholista stb....

most ráérek végre ezzel küzdeni amig dolgoztam nem értem rá....

A másik hogy a pszichológusom kérésére megpróbáljam kihozni magamból az énjeimet szerinte disszociatív  vagyok nem tudom de ha megpróbálom ez is blogba megy lecke címen kb.Nem tudom sikerül e a személyiségeim előhozni ő az írást ajánlotta mert szerinte jól írok ( már megint) blush Na jó írni szeretek ha tudom megosztom veletek.

HAJRÁ BLOGGEREK!

Lista csakis a legmenőbbekről! wink

Felül a "Felhasználók" fül alatt -> "Bloggerek" fül! (Csak tagok látják.)

Peace, respect!

Ui.: Kedvencem ópiátok fogyasztása közben devil laugh -=>

Borozás lassan kortyolgatva, sajtdarabkákat felszurt fogpiszkálóról lecsippenteni. A teraszon ülni beszélni és ugy érezni soha nem hagynánk abba , pedig minden szónak kimondottnak és kimondatlannak értelme és értéke volt. Ilyen az én teraszom de van más ilyen terasz is.....

elképzeltem, türelmes mint pók a hálójában vajon a pók tudja hova kell szőni azt a hálót? Vagycsak úgy vaktában szövi?

Ja türelem a kocsmába is szükséges

meg az empátia amikor" azúri közönség táncol" 🙂

Szóval vannak a hátráltató erőid, ha hagyod, hogy másfelé nézelődjenek mást kezdjenek hátráltatni akkor te szabadá válsz

és láthatod mennyi másra fordíthatod az energiádat immár.

A világunk sosem volt csak fekete vagy csak fehér

az élet meg mindig stratégiai játék.... 

Dopamin, kösziii. Még múltkorjában nagy nehezen rájöttem, hogy hogyan lehet a képeket átméretezni.

Írom.

Hsz-ban képecske ikon, böngészés a szerveren, fájl kiválasztása, feltöltés, dupla klikk, szélességet 200-ra átállítod, automatikusan átállítja a magasságot. Voilá.

Köszönöm am. a képet! Már elsőre is megcsodáltam (volna). Ha friss a hsz, akkor belelóg a jobb oldali menüsor. Ahogy lejjebb kerül, úgy már meg lehet nézni. 

Már megint elfelejtettem, hogy szóljak a google a te és az oldal barátja a reklámok nézegetése közben cseng a perselye a búrának, ha nem akarjátok hogy Eszterék bugyija is rámenjen a Búrára nyomkodjatok a reklámokra naponta párszor....

Ez jó Krisztián! erre lehet mozogni kitáncolni hát ha kokó nem jön be

de a dopamin tuti beszáguld az agyamba 😀 köszönet érte!!!!!!!!!!

na igen. 

Veszélyes állat szemébe nem nézünk sokáig mert támadásnak vehetik 🙂 Jó hogy utánna nem mondtam hogy bocs nem néztem állatnak csak alkalmanként veszélyesnek. a képek túl nagyok 

1 macskasimiző hely ( bár nekem helybe jöttek a macsekok akárhol voltam 

Köszönjük szépen.

Én ugyan nem élek vele.

De tessék, itt van ez:

ElőzőOldal 549 / 569Következő