Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.25., 18:14Idézet tőle: dopaminHát itt már senki nem kér virtuálisan se piát se kaját se csokit? Se mást? Hát felkopik a virtuális állacskám 🙂
Ma hirtelen mozdulattal voltam az áternél nem tetszem neki hogy talán mégsem vagyok tökéletesen, mondtam küzdök rámhagyta felírt mindent aztán annyit mondott micsoda pszichoterápiát folytatok itt? Mert mindenki odajött és mondta nekem a dolgait ezerrel, legyintettem és annyit mondtam Önnek segítettem főorvos úr ezekkel már magát nem fogják vegzálni akkor nagyot röhögött.
Jaj, Dopamin. Végre röhögtem egy jót.
Esetleg egy koktélt? Kérhetnék? Nekem tök mindegy, milyen, csak lehetőleg jó édes legyen. Esetleg színes. A színt rád bízom.
Idézet tőle: dopaminHát itt már senki nem kér virtuálisan se piát se kaját se csokit? Se mást? Hát felkopik a virtuális állacskám 🙂
Ma hirtelen mozdulattal voltam az áternél nem tetszem neki hogy talán mégsem vagyok tökéletesen, mondtam küzdök rámhagyta felírt mindent aztán annyit mondott micsoda pszichoterápiát folytatok itt? Mert mindenki odajött és mondta nekem a dolgait ezerrel, legyintettem és annyit mondtam Önnek segítettem főorvos úr ezekkel már magát nem fogják vegzálni akkor nagyot röhögött.
Jaj, Dopamin. Végre röhögtem egy jót.
Esetleg egy koktélt? Kérhetnék? Nekem tök mindegy, milyen, csak lehetőleg jó édes legyen. Esetleg színes. A színt rád bízom.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.25., 16:17
Hát itt már senki nem kér virtuálisan se piát se kaját se csokit? Se mást? Hát felkopik a virtuális állacskám 🙂
Hát itt már senki nem kér virtuálisan se piát se kaját se csokit? Se mást? Hát felkopik a virtuális állacskám 🙂
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.04.24., 19:12Egyszer mikor még Pesten laktam ,és már régóta nem szedtem semmit,és hát mondjuk úgy bekattantam,akkor ha megláttam egy "rasztát",akkor elkezdte csípni a szemem a hajából ,meg a lényéből áradó "szag".Mondjuk annyira nem értek hozzá,de biztos van az a fajta raszta,aki tényleg nem mossa a haját,hát az számomra felfoghatatlan.A "raszta szív örökké dobog",énekli a ladánybene27,hát felőlem szívják csak amit akarnak, a zöld cigit sem "kamázom".
Mai sztorim.Vettem a tesco-ban egy saláta mixet meg egy johurtot,mert mostanában ilyeneket eszem,és fizetéskor 598 ft-ot mutatott a gép,én meg gondoltam inkább fizetek bankkártyával,ha már hagytam rajta pénzt.(nem szeretek 5ezer forintnál többet kártyán hagyni,most volt rajta azért 4e körül).Egy fiatal vidéki egészséges pirospozsgás lány,anyuka volt a pénztárnál,és mikor átadtam a kártyámat,fizetés után szépen odaadta a blokkot,és elköszönt.Én meg fogtam a joghurtot meg a salátát a kezemben,és vártam.Ő meg közben elkezdett valakivel társalogni,én meg nézem a szép kék bankkártyámat,ahogy ott pihen a terminálba dugva tőlem jó két méterre a kassza túloldalán.Volt időm,hát vártam.Aztán a lánynak nem esett le ,hogy miért vagyok ott,ekkor megszólaltam egy hirtelen támadt ötlettel ,és a következőket mondtam: "Látom a bankkártyámra hajtassz!" ,és hamisan mosolyogtam hozzá...Erre szegény csajszi még azt is közölte velem,hogy neki otthon férje van ,és gyereke,és hozzá szokott,hogy megmondják neki mit csináljon..stb.stb. és visszaadta a kártyámat....Én vidáman jöttem ki az áruházból....
Egyszer mikor még Pesten laktam ,és már régóta nem szedtem semmit,és hát mondjuk úgy bekattantam,akkor ha megláttam egy "rasztát",akkor elkezdte csípni a szemem a hajából ,meg a lényéből áradó "szag".Mondjuk annyira nem értek hozzá,de biztos van az a fajta raszta,aki tényleg nem mossa a haját,hát az számomra felfoghatatlan.A "raszta szív örökké dobog",énekli a ladánybene27,hát felőlem szívják csak amit akarnak, a zöld cigit sem "kamázom".
Mai sztorim.Vettem a tesco-ban egy saláta mixet meg egy johurtot,mert mostanában ilyeneket eszem,és fizetéskor 598 ft-ot mutatott a gép,én meg gondoltam inkább fizetek bankkártyával,ha már hagytam rajta pénzt.(nem szeretek 5ezer forintnál többet kártyán hagyni,most volt rajta azért 4e körül).Egy fiatal vidéki egészséges pirospozsgás lány,anyuka volt a pénztárnál,és mikor átadtam a kártyámat,fizetés után szépen odaadta a blokkot,és elköszönt.Én meg fogtam a joghurtot meg a salátát a kezemben,és vártam.Ő meg közben elkezdett valakivel társalogni,én meg nézem a szép kék bankkártyámat,ahogy ott pihen a terminálba dugva tőlem jó két méterre a kassza túloldalán.Volt időm,hát vártam.Aztán a lánynak nem esett le ,hogy miért vagyok ott,ekkor megszólaltam egy hirtelen támadt ötlettel ,és a következőket mondtam: "Látom a bankkártyámra hajtassz!" ,és hamisan mosolyogtam hozzá...Erre szegény csajszi még azt is közölte velem,hogy neki otthon férje van ,és gyereke,és hozzá szokott,hogy megmondják neki mit csináljon..stb.stb. és visszaadta a kártyámat....Én vidáman jöttem ki az áruházból....
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 18:56Jól van, hát én nem kerültem még közelébe raszta hajnak, csak messziről imádom. 🙂 Hallottam, hogy undorító.
Jól van, hát én nem kerültem még közelébe raszta hajnak, csak messziről imádom. 🙂 Hallottam, hogy undorító.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.24., 17:30Igen, ezért undorító, mert gyakorlatilag az el nem távolított kihullott hajszálak rasztásítanak. De azért ismertem olyat, aki mosta, de nem fésülte, és úgy is berasztásodott.
Igen, ezért undorító, mert gyakorlatilag az el nem távolított kihullott hajszálak rasztásítanak. De azért ismertem olyat, aki mosta, de nem fésülte, és úgy is berasztásodott.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.24., 17:27Idézet tőle: KleóJaj, volt egy pasim, a beceneve Raszta, neki volt az elsők közt Pesten Bob Marley-frizurája. Nem fodrász-csinálta, "eredeti". Szerintem oltári gusztustalan.
Nekem is volt egy ismerősöm (csaj), aki arra verte magát, hogy neki úgy lett rasztája, hogy nem mosta, nem fésülte. Tényleg dicsekedett vele. Észre se vette, hogy mikor bedobta a társaságban, kb. fél percnyi kussal adóztunk a szekunder szégyenérzetnek. 😀
Idézet tőle: KleóJaj, volt egy pasim, a beceneve Raszta, neki volt az elsők közt Pesten Bob Marley-frizurája. Nem fodrász-csinálta, "eredeti". Szerintem oltári gusztustalan.
Nekem is volt egy ismerősöm (csaj), aki arra verte magát, hogy neki úgy lett rasztája, hogy nem mosta, nem fésülte. Tényleg dicsekedett vele. Észre se vette, hogy mikor bedobta a társaságban, kb. fél percnyi kussal adóztunk a szekunder szégyenérzetnek. 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.24., 17:23Idézet tőle: murray headIdézet tőle: PhilCKhm. Én is általában a cicomázott nőket nézem meg. De nem azért, mert cicomázva vannak. Az csak a terhes plusz. Általában a fellépésük fog meg, vagy a bőrük tisztasága, vagy a fenekük. Meg hajfetisiszta vagyok, tehát ha meglátok egy nagy, "életerős" hajzuhatagot, akkor már minden mindegy. 😀
Hajfetisiszta no.2 jelen!
Jaj de jó, már annyira egyedül éreztem magam! XD Már azt hittem, hogy perverz vagyok! 😀
Idézet tőle: murray headIdézet tőle: PhilCKhm. Én is általában a cicomázott nőket nézem meg. De nem azért, mert cicomázva vannak. Az csak a terhes plusz. Általában a fellépésük fog meg, vagy a bőrük tisztasága, vagy a fenekük. Meg hajfetisiszta vagyok, tehát ha meglátok egy nagy, "életerős" hajzuhatagot, akkor már minden mindegy. 😀
Jaj de jó, már annyira egyedül éreztem magam! XD Már azt hittem, hogy perverz vagyok! 😀
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 16:11Idézet tőle: KleóJaj, volt egy pasim, a beceneve Raszta, neki volt az elsők közt Pesten Bob Marley-frizurája. Nem fodrász-csinálta, "eredeti". Szerintem oltári gusztustalan.
Nagyon én sem nézek meg senkit. Pasit meg csak tévén, mert nem bámulhatok egy lányom-korú fickót. A "hozzám illők" meg jobbára gusztustalan vén faszik.
:))
Idézet tőle: KleóJaj, volt egy pasim, a beceneve Raszta, neki volt az elsők közt Pesten Bob Marley-frizurája. Nem fodrász-csinálta, "eredeti". Szerintem oltári gusztustalan.
Nagyon én sem nézek meg senkit. Pasit meg csak tévén, mert nem bámulhatok egy lányom-korú fickót. A "hozzám illők" meg jobbára gusztustalan vén faszik.
:))
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.24., 16:02Jaj, volt egy pasim, a beceneve Raszta, neki volt az elsők közt Pesten Bob Marley-frizurája. Nem fodrász-csinálta, "eredeti". Szerintem oltári gusztustalan.
Jaj, volt egy pasim, a beceneve Raszta, neki volt az elsők közt Pesten Bob Marley-frizurája. Nem fodrász-csinálta, "eredeti". Szerintem oltári gusztustalan.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 15:43Idézet tőle: KleóAz én tekintetemet a lábak vonzzák. Sajnos 10 miniszoknyás nőből 9 jobban tenné, ha elrejtené a lábait. De egyszer volt olyan nap, hogy 3 olyat is láttam, akinek érdemes volt minit felvenni.
A haj... na az enyém olyan pocsék, hogy szökőévben egyszer látni rosszabbat. Persze van feltűnően gyönyörű is, mint a samponreklámokban.
Most már jobbára a korombeli nőket figyelem. Múltkor meghallottam (orvosnál), hogy valakivel egy évben születtünk. Alig vártam, hogy előbukkanjon. Semmivel sem nézett ki jobban, mint én, ám pont olyan öreg volt. Megnyugtató.
Sem férfiakat, sem nőket nem szoktam nagyon megnézni. Ami ellenállhatatlan: a haj (lehetőleg legyen raszta), férfiaknál nagyon jó testfelépítés (jó arányok, izmosság), nőknél szép váll.
"Semmivel sem nézett ki jobban, mint én, ám pont olyan öreg volt. Megnyugtató."
🙂
Idézet tőle: KleóAz én tekintetemet a lábak vonzzák. Sajnos 10 miniszoknyás nőből 9 jobban tenné, ha elrejtené a lábait. De egyszer volt olyan nap, hogy 3 olyat is láttam, akinek érdemes volt minit felvenni.
A haj... na az enyém olyan pocsék, hogy szökőévben egyszer látni rosszabbat. Persze van feltűnően gyönyörű is, mint a samponreklámokban.
Most már jobbára a korombeli nőket figyelem. Múltkor meghallottam (orvosnál), hogy valakivel egy évben születtünk. Alig vártam, hogy előbukkanjon. Semmivel sem nézett ki jobban, mint én, ám pont olyan öreg volt. Megnyugtató.
Sem férfiakat, sem nőket nem szoktam nagyon megnézni. Ami ellenállhatatlan: a haj (lehetőleg legyen raszta), férfiaknál nagyon jó testfelépítés (jó arányok, izmosság), nőknél szép váll.
"Semmivel sem nézett ki jobban, mint én, ám pont olyan öreg volt. Megnyugtató."
🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 15:40Idézet tőle: PhilCKhm. Én is általában a cicomázott nőket nézem meg. De nem azért, mert cicomázva vannak. Az csak a terhes plusz. Általában a fellépésük fog meg, vagy a bőrük tisztasága, vagy a fenekük. Meg hajfetisiszta vagyok, tehát ha meglátok egy nagy, "életerős" hajzuhatagot, akkor már minden mindegy. 😀
Idézet tőle: PhilCKhm. Én is általában a cicomázott nőket nézem meg. De nem azért, mert cicomázva vannak. Az csak a terhes plusz. Általában a fellépésük fog meg, vagy a bőrük tisztasága, vagy a fenekük. Meg hajfetisiszta vagyok, tehát ha meglátok egy nagy, "életerős" hajzuhatagot, akkor már minden mindegy. 😀
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 15:39Idézet tőle: KleóA ffiak "vizuálisan orientáltak", bámulnak, de ez semmi többet nem jelent, mint hogy bámulnak. Képzeljétek, a múltkor a rakodómelósok megnézték a seggem (farmerban), de megbeszélték, hogy hát szemből... Szóval még egy szemmel láthatólag vén pics@ seggét is képesek megnézni.
Én csak arra törekszem, hogy a velem egykorú nők közül ne én nézzek ki azért a legrosszabbul. Meg ne legyek röhejes, pl. nem vakolom ki a pofám vastagon.
A nem-fürdésnek nálam előnye van, nem szárad ki a bőröm. Mondjuk a stratégiai pontokat célszerű lenne naponta mosni, mondjuk ha lenne egy bidé. De ebben a fürdőszobában annak is elmenne a kedve a tisztálkodástól, aki vízimádó. Meg hát igen, depisen olyan "jó" nem foglalkozni ilyesmivel.
Kábé. 🙂 Volt olyan tél, amikor volt minden nap szorgos zuhanyozás (na akkor viszont orrvérzésig), tél végére a bőröm olyan száraz volt, hogy gyak.lag fájt.
Idézet tőle: KleóA ffiak "vizuálisan orientáltak", bámulnak, de ez semmi többet nem jelent, mint hogy bámulnak. Képzeljétek, a múltkor a rakodómelósok megnézték a seggem (farmerban), de megbeszélték, hogy hát szemből... Szóval még egy szemmel láthatólag vén pics@ seggét is képesek megnézni.
Én csak arra törekszem, hogy a velem egykorú nők közül ne én nézzek ki azért a legrosszabbul. Meg ne legyek röhejes, pl. nem vakolom ki a pofám vastagon.
A nem-fürdésnek nálam előnye van, nem szárad ki a bőröm. Mondjuk a stratégiai pontokat célszerű lenne naponta mosni, mondjuk ha lenne egy bidé. De ebben a fürdőszobában annak is elmenne a kedve a tisztálkodástól, aki vízimádó. Meg hát igen, depisen olyan "jó" nem foglalkozni ilyesmivel.
Kábé. 🙂 Volt olyan tél, amikor volt minden nap szorgos zuhanyozás (na akkor viszont orrvérzésig), tél végére a bőröm olyan száraz volt, hogy gyak.lag fájt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.24., 14:04Az én tekintetemet a lábak vonzzák. Sajnos 10 miniszoknyás nőből 9 jobban tenné, ha elrejtené a lábait. De egyszer volt olyan nap, hogy 3 olyat is láttam, akinek érdemes volt minit felvenni.
Az én tekintetemet a lábak vonzzák. Sajnos 10 miniszoknyás nőből 9 jobban tenné, ha elrejtené a lábait. De egyszer volt olyan nap, hogy 3 olyat is láttam, akinek érdemes volt minit felvenni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.24., 12:47Khm. Én is általában a cicomázott nőket nézem meg. De nem azért, mert cicomázva vannak. Az csak a terhes plusz. Általában a fellépésük fog meg, vagy a bőrük tisztasága, vagy a fenekük. Meg hajfetisiszta vagyok, tehát ha meglátok egy nagy, "életerős" hajzuhatagot, akkor már minden mindegy. 😀
Khm. Én is általában a cicomázott nőket nézem meg. De nem azért, mert cicomázva vannak. Az csak a terhes plusz. Általában a fellépésük fog meg, vagy a bőrük tisztasága, vagy a fenekük. Meg hajfetisiszta vagyok, tehát ha meglátok egy nagy, "életerős" hajzuhatagot, akkor már minden mindegy. 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.24., 12:27A ffiak "vizuálisan orientáltak", bámulnak, de ez semmi többet nem jelent, mint hogy bámulnak. Képzeljétek, a múltkor a rakodómelósok megnézték a seggem (farmerban), de megbeszélték, hogy hát szemből... Szóval még egy szemmel láthatólag vén pics@ seggét is képesek megnézni.
A ffiak "vizuálisan orientáltak", bámulnak, de ez semmi többet nem jelent, mint hogy bámulnak. Képzeljétek, a múltkor a rakodómelósok megnézték a seggem (farmerban), de megbeszélték, hogy hát szemből... Szóval még egy szemmel láthatólag vén pics@ seggét is képesek megnézni.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 12:06Idézet tőle: KleóNa, basszus, nekem hirsutizmusom is van, szóval a pofámon is van szőr... Azt talán mégse. Persze volt olyan pasi, aki azt mondta, minek szedegetem, hisz az természetes... mondjuk nagyanyám járt is kackiás kis bajusszal, irtó undorító. De sajnos ma már az "ápoltsághoz" az intim szőrtelenítés is hozzátartozik, bizony kb. 50 alatt elvárják a pasik.
Szag? Én bagózok, és nem bírom elviselni a nem-dohányosok leheletét. Mondjuk a piaszagot igyekszem elfedni, de tök mind1, ha már az állapoton látszik.
Én még azt is megtettem, hogy ha szabadnapos voltam és nem kellett menni sehova, nem is tisztálkodtam. Most még többször. Ez kb. 150 éves divat, hogy folyton le kell oldani magadról a védő savköpenyt. A francia királyok évente 1x fürödtek, dézsában nagy hiszti közepette. Valahol olvastam, hogy ez a nem-tisztálkodás tulajdonképp a saját magad és a környezeted leszarása. (Nem így írták, de ez a lényege.) Van benne valami.
Ja, ezt a női szépítkezést azzal magyarázzák, hogy a női nemben fejlődött ki a szépérzék, mert hogy a díszes hímek közül válogat az állatvilág. Apám szerint a nők egymásnak "öltözködnek". Ebben is van valami.
Tapaztalatom szerint ha odáig eljut, 100 pasiból 98-at az sem érdekel, hogy milyen bugyi van rajtad, lehet akár rongyos is. Na aztán volt, aki rühellte a sminket, a volt férjem, a 2. meg imádta, ő meg a szerinte "cserebogárszagú" parfümöket utálta.
De végül is az a lényeg, hogy saját maga jól érezze magát. Ha valaki kiteszi miniben a karfiolos combját, és neki meggyőződése, hogy milyen jól néz ki, hát egészségére.
A nem-fürdés igen jó dolog, főleg télen. Ha nem minden nap zuhanyzom, nem fázok annyira. (Lakásban 18 fok télen.) Persze imitt-amott nem árt megmosakodni minden nap. Nyilván. Kánikulában napi 3x zuhanyozás, 20 percig utána kicsit nem akarok meggyulladni.
A bagó szag engem sem zavar, kicsit sem. Sem a sajátom, sem másé. Bár állítólag rajtam alig érezni.
Jó, én vagyok beteg, én csak azt látom, hogy a férfiaknak kiesik a szemük, mikor a cicomázott cica-micák ellejtenek előttük. De am. nyilván le kell sz.rni és nem foglalkozni vele. 🙂
Idézet tőle: KleóNa, basszus, nekem hirsutizmusom is van, szóval a pofámon is van szőr... Azt talán mégse. Persze volt olyan pasi, aki azt mondta, minek szedegetem, hisz az természetes... mondjuk nagyanyám járt is kackiás kis bajusszal, irtó undorító. De sajnos ma már az "ápoltsághoz" az intim szőrtelenítés is hozzátartozik, bizony kb. 50 alatt elvárják a pasik.
Szag? Én bagózok, és nem bírom elviselni a nem-dohányosok leheletét. Mondjuk a piaszagot igyekszem elfedni, de tök mind1, ha már az állapoton látszik.
Én még azt is megtettem, hogy ha szabadnapos voltam és nem kellett menni sehova, nem is tisztálkodtam. Most még többször. Ez kb. 150 éves divat, hogy folyton le kell oldani magadról a védő savköpenyt. A francia királyok évente 1x fürödtek, dézsában nagy hiszti közepette. Valahol olvastam, hogy ez a nem-tisztálkodás tulajdonképp a saját magad és a környezeted leszarása. (Nem így írták, de ez a lényege.) Van benne valami.
Ja, ezt a női szépítkezést azzal magyarázzák, hogy a női nemben fejlődött ki a szépérzék, mert hogy a díszes hímek közül válogat az állatvilág. Apám szerint a nők egymásnak "öltözködnek". Ebben is van valami.
Tapaztalatom szerint ha odáig eljut, 100 pasiból 98-at az sem érdekel, hogy milyen bugyi van rajtad, lehet akár rongyos is. Na aztán volt, aki rühellte a sminket, a volt férjem, a 2. meg imádta, ő meg a szerinte "cserebogárszagú" parfümöket utálta.
De végül is az a lényeg, hogy saját maga jól érezze magát. Ha valaki kiteszi miniben a karfiolos combját, és neki meggyőződése, hogy milyen jól néz ki, hát egészségére.
A nem-fürdés igen jó dolog, főleg télen. Ha nem minden nap zuhanyzom, nem fázok annyira. (Lakásban 18 fok télen.) Persze imitt-amott nem árt megmosakodni minden nap. Nyilván. Kánikulában napi 3x zuhanyozás, 20 percig utána kicsit nem akarok meggyulladni.
A bagó szag engem sem zavar, kicsit sem. Sem a sajátom, sem másé. Bár állítólag rajtam alig érezni.
Jó, én vagyok beteg, én csak azt látom, hogy a férfiaknak kiesik a szemük, mikor a cicomázott cica-micák ellejtenek előttük. De am. nyilván le kell sz.rni és nem foglalkozni vele. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.24., 11:43Idézet tőle: KleóNa, basszus, nekem hirsutizmusom is van, szóval a pofámon is van szőr... Azt talán mégse. Persze volt olyan pasi, aki azt mondta, minek szedegetem, hisz az természetes... mondjuk nagyanyám járt is kackiás kis bajusszal, irtó undorító. De sajnos ma már az "ápoltsághoz" az intim szőrtelenítés is hozzátartozik, bizony kb. 50 alatt elvárják a pasik.
Kleo, en is probaltam ezt a furdeskihagyasos dolgot, ugyanezen okbol, amit te is irtal (na, meg a depresszio melyen ez olyan kenyelmes is volt). De ha meg ritkan tisztalkodsz, eltomodnek a porusok es begyulladnak. Nalam ez legalabbis jellemzo kovetkezmeny volt. Ugyhogy inkabb visszatertem a megszokott rendre.
Idézet tőle: KleóNa, basszus, nekem hirsutizmusom is van, szóval a pofámon is van szőr... Azt talán mégse. Persze volt olyan pasi, aki azt mondta, minek szedegetem, hisz az természetes... mondjuk nagyanyám járt is kackiás kis bajusszal, irtó undorító. De sajnos ma már az "ápoltsághoz" az intim szőrtelenítés is hozzátartozik, bizony kb. 50 alatt elvárják a pasik.
Kleo, en is probaltam ezt a furdeskihagyasos dolgot, ugyanezen okbol, amit te is irtal (na, meg a depresszio melyen ez olyan kenyelmes is volt). De ha meg ritkan tisztalkodsz, eltomodnek a porusok es begyulladnak. Nalam ez legalabbis jellemzo kovetkezmeny volt. Ugyhogy inkabb visszatertem a megszokott rendre.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.24., 11:04Na, basszus, nekem hirsutizmusom is van, szóval a pofámon is van szőr... Azt talán mégse. Persze volt olyan pasi, aki azt mondta, minek szedegetem, hisz az természetes... mondjuk nagyanyám járt is kackiás kis bajusszal, irtó undorító. De sajnos ma már az "ápoltsághoz" az intim szőrtelenítés is hozzátartozik, bizony kb. 50 alatt elvárják a pasik.
Na, basszus, nekem hirsutizmusom is van, szóval a pofámon is van szőr... Azt talán mégse. Persze volt olyan pasi, aki azt mondta, minek szedegetem, hisz az természetes... mondjuk nagyanyám járt is kackiás kis bajusszal, irtó undorító. De sajnos ma már az "ápoltsághoz" az intim szőrtelenítés is hozzátartozik, bizony kb. 50 alatt elvárják a pasik.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 08:10Idézet tőle: dopaminVerseng a fene nagy vész esetén előveszem a vibrit és nincs vita nincs gatya nincs veszekedés nincs sértődöttség ( persze könnyű úgy beszélni hogy valami furcsamód van férfi az életemben aki nagyon szeret)
:)))
Hehe.
Idézet tőle: dopaminVerseng a fene nagy vész esetén előveszem a vibrit és nincs vita nincs gatya nincs veszekedés nincs sértődöttség ( persze könnyű úgy beszélni hogy valami furcsamód van férfi az életemben aki nagyon szeret)
:)))
Hehe.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.24., 08:08Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: murray headIdézet tőle: PhilCTe jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
A double standard indított be.
Csak megsúgom, hogy a double standard a női nem EGYIK általános tévhite. Nem mondom, a bajszos nőket tényleg kevesen szeretik, de hogy rohadtul nem izgatja a férfit, hogy szőrös-e a lábad, szőrös-e a hónaljad stb., az biztos. Én legalábbis eddig még mindig csak olyan fickókkal találkoztam, akik azt kérdezték tőlem, miért hiszem azt, hogy nekem ennyit kell melóznom a szőrtelenítéssel, mondván, hogy ez valójában senkit sem érdekel.
Egyébként a kisminkelt nőktől is sokszor borzadnak a pasik (tehát ez sem elvárás, legalábbis nem általános elvárás a teljes férfi nem részéről), nekem meg személyes tapasztalatom is van arról, hogy milyen "kellemes" egy kis szintetikus parfümpermetet nyalni egy női nyakról. Rühelltem.
Az én elvem az, hogy tisztálkodj és válts ruhát rendszeresen, és ügyelj a szagokra (és itt nem csak a testszagokra gondolok, hanem a bagószagra is - én is bagózom, de az összes lehetséges óvintézkedést bevetem, hogy bagószagom viszont ne legyen). A többi már csak ízlés dolga - márpedig az egyéni ízlésé, nem pedig a közízlésé.
Phil, alapjában véve egyetértek, csak akkor a nézőpontomon kell változtatni, mert én azt hittem, a férfiak várják el ezeket a dolgokat. (Egyébként volt exem, aki rühellte a lábamon a szőrt, pedig nem játékból/viccbből nincs az leszedve, hanem mert nem bírja a bőröm a nyúzást.) A másik kedvencem, hogy nekem több férfi az életemben várta volna, hogy "csinosan" öltözzek, jelentsen ez bármit. (Amit én természetesen nem tettem meg, több okból sem.) Miközben ők valóban farmer + póló kombóban jártak.
Lehet, hogy nem a férfiak a szemetek, hanem a nők fordulnak ki önmagukból, de miért? Miért kell nekem más nők alaposan közszemlére kitett porcikáit bámulnom? {Parfüm, eh... na ezzel kapcsolatban bárki bármit mondhat, soha nem fogok használni. Undorítónak tartom (bocsánat).}
Ott van a fb is. Hát siralomvölgy. Kutyás oldal: beírok egy kérdést, mittómén, ételallergiás a kutyám, melyik tápot javasoljátok? Válaszolnak a nők szép sorban, harmincas, negyvenes éveikben járó nők. Néha (nagyon ritkán) nem bírom ki, rákattintok a profilképükre: smink, smink, smink, fürdőrucis kép, dekoltázsok, popsik, nem sorolom. Miééééééééééért? Ja, a lényeg most jön. Elmegyek a futiba, látom ezeket a nőket élőben. A fb profilképük és a valóság között ég és föld a különbség.
Nnna, megint sikerült nagyot alkotnom.
Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: murray headIdézet tőle: PhilCTe jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Csak megsúgom, hogy a double standard a női nem EGYIK általános tévhite. Nem mondom, a bajszos nőket tényleg kevesen szeretik, de hogy rohadtul nem izgatja a férfit, hogy szőrös-e a lábad, szőrös-e a hónaljad stb., az biztos. Én legalábbis eddig még mindig csak olyan fickókkal találkoztam, akik azt kérdezték tőlem, miért hiszem azt, hogy nekem ennyit kell melóznom a szőrtelenítéssel, mondván, hogy ez valójában senkit sem érdekel.
Egyébként a kisminkelt nőktől is sokszor borzadnak a pasik (tehát ez sem elvárás, legalábbis nem általános elvárás a teljes férfi nem részéről), nekem meg személyes tapasztalatom is van arról, hogy milyen "kellemes" egy kis szintetikus parfümpermetet nyalni egy női nyakról. Rühelltem.
Az én elvem az, hogy tisztálkodj és válts ruhát rendszeresen, és ügyelj a szagokra (és itt nem csak a testszagokra gondolok, hanem a bagószagra is - én is bagózom, de az összes lehetséges óvintézkedést bevetem, hogy bagószagom viszont ne legyen). A többi már csak ízlés dolga - márpedig az egyéni ízlésé, nem pedig a közízlésé.
Phil, alapjában véve egyetértek, csak akkor a nézőpontomon kell változtatni, mert én azt hittem, a férfiak várják el ezeket a dolgokat. (Egyébként volt exem, aki rühellte a lábamon a szőrt, pedig nem játékból/viccbből nincs az leszedve, hanem mert nem bírja a bőröm a nyúzást.) A másik kedvencem, hogy nekem több férfi az életemben várta volna, hogy "csinosan" öltözzek, jelentsen ez bármit. (Amit én természetesen nem tettem meg, több okból sem.) Miközben ők valóban farmer + póló kombóban jártak.
Lehet, hogy nem a férfiak a szemetek, hanem a nők fordulnak ki önmagukból, de miért? Miért kell nekem más nők alaposan közszemlére kitett porcikáit bámulnom? {Parfüm, eh... na ezzel kapcsolatban bárki bármit mondhat, soha nem fogok használni. Undorítónak tartom (bocsánat).}
Ott van a fb is. Hát siralomvölgy. Kutyás oldal: beírok egy kérdést, mittómén, ételallergiás a kutyám, melyik tápot javasoljátok? Válaszolnak a nők szép sorban, harmincas, negyvenes éveikben járó nők. Néha (nagyon ritkán) nem bírom ki, rákattintok a profilképükre: smink, smink, smink, fürdőrucis kép, dekoltázsok, popsik, nem sorolom. Miééééééééééért? Ja, a lényeg most jön. Elmegyek a futiba, látom ezeket a nőket élőben. A fb profilképük és a valóság között ég és föld a különbség.
Nnna, megint sikerült nagyot alkotnom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.24., 07:03Idézet tőle: murray headIdézet tőle: PhilCTe jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Idézet tőle: murray headIdézet tőle: PhilCTe jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.24., 04:35Verseng a fene nagy vész esetén előveszem a vibrit és nincs vita nincs gatya nincs veszekedés nincs sértődöttség ( persze könnyű úgy beszélni hogy valami furcsamód van férfi az életemben aki nagyon szeret)
Verseng a fene nagy vész esetén előveszem a vibrit és nincs vita nincs gatya nincs veszekedés nincs sértődöttség ( persze könnyű úgy beszélni hogy valami furcsamód van férfi az életemben aki nagyon szeret)
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.23., 20:25Idézet tőle: KleóEmberből több a nő...
Ah, értem. Versengeni kell a férfiakért. Erre nem gondoltam.
Idézet tőle: KleóEmberből több a nő...
Ah, értem. Versengeni kell a férfiakért. Erre nem gondoltam.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.23., 20:11Idézet tőle: PhilCTe jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Idézet tőle: PhilCTe jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.23., 19:39Te jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Te jo eg. Nagyon beinditott teged ez a szor tema.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.23., 15:32Idézet tőle: PhilCNekem egyébként volt már pl. kék hajam is, annyira lesz@rom, az embereknek mi a véleménye a kinézetemről. Én akkor éppen így éreztem jól magam, valamiért jó érzést keltett bennem ez a szín, hát kipróbáltam, és jó volt, ennyi. Én se szólok bele, hogy kinek milyen színű a haja, sminkeli-e magát, hord-e inget stb. (pedig tudnék mutatni egy-két embert, nőt is, férfit is, aki szerintem iszonyatosan ízléstelenül alakítja a kinézetét, mégis befogom a pofámat), és én is ugyanezt várom el.
Az biztos, hogy most már mindent lehet. Bármit, gyak.lag szó szerint bármit csinálhatsz. Testékszer, tetkó, színes haj, raszta haj, minden játszik. Egyetlen elvárásom az lenne, hgoy nézzen ki jól. Semmi más. Illjen a viselőjéhez. Amit nem szeretek, hogy nők túlzottan levetkeznek, túl sokat mutatnak magukból. Bármelyik meleg nyári napon nézzünk meg egy random férfit és nőt. A férfin póló, farmergatya. A nőn mininél is minibb szoknya, némi dekoltázs, csinos (kényelmetlen) cipő, kiló smink, vasalt haj, ha hullámos a haja, göndörített haj, ha egyenes a haja (ááááááááááá), parfüm. Nem látom a dolog értelmét, soha nem is láttam. Az állatvilágban a hímek tesznek ki magukért, nem a nőstények... Ha valakinek van bármilyen okos válasza erre a jelenségre, megköszönöm.
Idézet tőle: PhilCNekem egyébként volt már pl. kék hajam is, annyira lesz@rom, az embereknek mi a véleménye a kinézetemről. Én akkor éppen így éreztem jól magam, valamiért jó érzést keltett bennem ez a szín, hát kipróbáltam, és jó volt, ennyi. Én se szólok bele, hogy kinek milyen színű a haja, sminkeli-e magát, hord-e inget stb. (pedig tudnék mutatni egy-két embert, nőt is, férfit is, aki szerintem iszonyatosan ízléstelenül alakítja a kinézetét, mégis befogom a pofámat), és én is ugyanezt várom el.
Az biztos, hogy most már mindent lehet. Bármit, gyak.lag szó szerint bármit csinálhatsz. Testékszer, tetkó, színes haj, raszta haj, minden játszik. Egyetlen elvárásom az lenne, hgoy nézzen ki jól. Semmi más. Illjen a viselőjéhez. Amit nem szeretek, hogy nők túlzottan levetkeznek, túl sokat mutatnak magukból. Bármelyik meleg nyári napon nézzünk meg egy random férfit és nőt. A férfin póló, farmergatya. A nőn mininél is minibb szoknya, némi dekoltázs, csinos (kényelmetlen) cipő, kiló smink, vasalt haj, ha hullámos a haja, göndörített haj, ha egyenes a haja (ááááááááááá), parfüm. Nem látom a dolog értelmét, soha nem is láttam. Az állatvilágban a hímek tesznek ki magukért, nem a nőstények... Ha valakinek van bármilyen okos válasza erre a jelenségre, megköszönöm.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.23., 15:24Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: Panda63Kedves Dopamin
Ez most baromira nem tartozik ide de az átherem állandóan azzal piszkál, hogy nem vagyok frissen borotvált. Na most meghagytam szakállnak. Igaz most úgy nézek ki mint egy hajléktalan (fel is raknám ide de nem tudom hogy kell) és így is marad míg egy szívem számára fontos hölgy azt nem mondja, hogy talán ezt mégsem kéne.
Szóval kérnék szépen egy deci rumot
Egyébként sajnálom hogy ilyen lelkiismereti válságos helyzetbe kerültél
Az emberek úgy szeretik megmondani, ki hogy nézzen ki. Szerintem se a borotváltság, se a borosta, se a szakáll nem néz ki se rosszul, se jól. Úgy értem: nézz ki úgy, ahogy otthonosabban érzed magadat a bőrödben. Az igényességet szerintem egyébként is hülyeség azon mérni, hogy van-e pl. borostád. Ha az ember tisztálkodik/vált ruhát megfelelő időközönként, igazán senkinek egy szava sem lehet.
Sajnos mivel szőrről van szó, elő kell állnom a szokásos témámmal. Igenis, hogy vannak olyan elvárások, amik eléggé meg tudják az ember (lányának) az életét keseríteni. Lásd: különböző látható és nem látható helyeken található szőrök. Ha nem borotválod le a hónaljad: igénytelen állat vagy. Ha nem borotválod le a lábad: dettó. A többit most nem feszegetem. 🙂
Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: Panda63Kedves Dopamin
Ez most baromira nem tartozik ide de az átherem állandóan azzal piszkál, hogy nem vagyok frissen borotvált. Na most meghagytam szakállnak. Igaz most úgy nézek ki mint egy hajléktalan (fel is raknám ide de nem tudom hogy kell) és így is marad míg egy szívem számára fontos hölgy azt nem mondja, hogy talán ezt mégsem kéne.
Az emberek úgy szeretik megmondani, ki hogy nézzen ki. Szerintem se a borotváltság, se a borosta, se a szakáll nem néz ki se rosszul, se jól. Úgy értem: nézz ki úgy, ahogy otthonosabban érzed magadat a bőrödben. Az igényességet szerintem egyébként is hülyeség azon mérni, hogy van-e pl. borostád. Ha az ember tisztálkodik/vált ruhát megfelelő időközönként, igazán senkinek egy szava sem lehet.
Sajnos mivel szőrről van szó, elő kell állnom a szokásos témámmal. Igenis, hogy vannak olyan elvárások, amik eléggé meg tudják az ember (lányának) az életét keseríteni. Lásd: különböző látható és nem látható helyeken található szőrök. Ha nem borotválod le a hónaljad: igénytelen állat vagy. Ha nem borotválod le a lábad: dettó. A többit most nem feszegetem. 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.23., 15:21Idézet tőle: Panda63Kedves Dopamin
Ki a francot érdekel, hogy frissen borotvált legyél? Meg: ez ízlések és pofonok kérdése, apám egész életében bajszos-szakállas volt, ezért nekem például ez bizalomgerjesztő, otthonos. Nyilván nem kell ronda bajusszal és szakállal járkálni, vmilyen szinten ápolni kell.
Az meg sztem nem jó irány, hogy majd a leendő nőd mondja meg, hogy borotválkozz már meg. Lehet, hogy neki tetszik a bajusz-szakáll VAGY nem akar megbántani azzal, hogy az mondja, "borotválkozz már meg az isten szerelmére".
Egyszerű lesz ez a dolog, hidd el. Ha leborotválod és a nyakadba ugrik, akkor úgy jó. Ha leborotválod és elsírja magát, akkor sincs gond. Ti. az a jó hír, hogy a bajusz-szakáll tudtommal bármikor tetszőlegesen előállítható-eltüntethető. Tehát itt nem plasztikai sebészetről dumálunk. 🙂
Idézet tőle: Panda63Kedves Dopamin
Ki a francot érdekel, hogy frissen borotvált legyél? Meg: ez ízlések és pofonok kérdése, apám egész életében bajszos-szakállas volt, ezért nekem például ez bizalomgerjesztő, otthonos. Nyilván nem kell ronda bajusszal és szakállal járkálni, vmilyen szinten ápolni kell.
Az meg sztem nem jó irány, hogy majd a leendő nőd mondja meg, hogy borotválkozz már meg. Lehet, hogy neki tetszik a bajusz-szakáll VAGY nem akar megbántani azzal, hogy az mondja, "borotválkozz már meg az isten szerelmére".
Egyszerű lesz ez a dolog, hidd el. Ha leborotválod és a nyakadba ugrik, akkor úgy jó. Ha leborotválod és elsírja magát, akkor sincs gond. Ti. az a jó hír, hogy a bajusz-szakáll tudtommal bármikor tetszőlegesen előállítható-eltüntethető. Tehát itt nem plasztikai sebészetről dumálunk. 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.04.23., 15:13Idézet tőle: dopaminKleó összekötlek a tesómmal egésznap jár a nyelve cuppog a fogaival az idegeimre megy ráadásul passziv "bordelányosként" kiharapja a felső ajkát állandóan és folyton örjöng valamin mindegy, hogy min, olyan dolgokon amit én egy mondatra sem tartok érdemesnek. NEKEM A GYÖKEREKET KIKAPTA EGY FRANKÓ SZÁJSEBÉSZ KÉT ÜLLÉSBŐL PÉNTEKEN FELÜL 5 HÉTFŐN ALUL 6 hülye nagybetüs caps gomb azonnal ittam mindkettő után egy unikumot az alkohol nem volt javasolva de az unikumon ott a kereszt tehát gyógyszer.
Kaptam egy munka lehetőséget egy néni ápolására de sajnos nem telefonálnak pedig jó lett volna újra a beteg ágy mellett lenni még akkor is ha az otthoni ápolás nehezebb és a beteggel haláláig foglalkozom közben a családot is vezetem pszichésen. Úgy tünik nem jön össze.
A gyümölcs szedés a másik lehetőség csak ezért nem megyek magamnak hogyha van munka azt csinálhassam. Jó kifogás.
A bentfekvő társam telefonált este hogy a másik kiment kimenőre valakihez, de öngyilkos is akar lenni szóval nem biztos hogy odamegy és mivel öngyilkos akar lenni vett patkánymérget plussz vonat elé akar feküdni fekete ruhában persze inni is akar mondatam a volt szobatársamnak hogy várjon 2 órát és szóljon a nővéreknek akkor elkezd a rendörség keresni és vagy ott van ahova indult vagy a sinek közt. Megráz e? Mig bent voltam szinte minden halál lehetőséget átbeszéltünk melyik miért jó mitől kiméletesebb mitől hatékonyabb ő nem játszott ezzel ,tudtam de mást nem tehettem csak átbeszélgettük magunkat ezeken és találtam kifogásokat hibákat. Én is aggódok érte de néha nincs mit tenni abba a fájdalomba amiben ő él abban a reménytelenségben amiben én sem találok kapaszkodót se kiutat nos ő mindennap ebben él, ha rákos lennél senki nem vetne meg amiért eutanizációra gondolsz de a pszichés betegeknek ez nem jár. Magyarországon amúgy sem etikus a törvény nem engedi.
fogalmam sincs miért mondtam hogy várjon 2 órát esélyt adni a másiknak? Nem érzek büntudatot nem érzek fájdalmat azt tudom hogy a méregből kijön K vitamin kérdése, a vonat elött meg sokan kifordulnak a sinről pláne ittasan lehet, hogy rosszul gondolom? Hogy a betegségem miatt...
nem nem Ő már nem képes bent élni a kórházban már másfél két éve ott van és csak a fájdalom van benne azt a minimális munkát sem képes elvégezni amit ott rehabra adnak odakinti életre semmi esélye 22 ezres a rokkantnyugdíja nem látok számára esélyt nagyjából rendesen élni mert nem tud és nem akar élni egy sikertelen öngyilkosság után már tud élni egy ideig.
AZtán este2 óra múlva felhivta a másik csajszi .....és hát nem bírta megenni a patkánymérget sem a vonatot kivárni persze beivott ugyhogy elment oda amit jelzett hogy ott alszik ténylegesen és ezzel vége a dolognak.egyenlőre.
Tovább fog tervezni mert nem bír- akar élni ezt most kudarcnak éli meg.
De milyen ember vagyok én hogy semmi olyan érzésem nem volt hogy megállítsam, hogy végig arra gondoltam valami nem sikerül..... ??????
Én aki az élet mentését tartom a legfontosabnak ( kivétel a haldoklók) mi és miért értékelődött át bennem?
Vagy Ő is haldokol?
"Vagy Ő is haldokol?"
Mármint ki? (Becsülettel végigolvastam!)
Idézet tőle: dopaminKleó összekötlek a tesómmal egésznap jár a nyelve cuppog a fogaival az idegeimre megy ráadásul passziv "bordelányosként" kiharapja a felső ajkát állandóan és folyton örjöng valamin mindegy, hogy min, olyan dolgokon amit én egy mondatra sem tartok érdemesnek. NEKEM A GYÖKEREKET KIKAPTA EGY FRANKÓ SZÁJSEBÉSZ KÉT ÜLLÉSBŐL PÉNTEKEN FELÜL 5 HÉTFŐN ALUL 6 hülye nagybetüs caps gomb azonnal ittam mindkettő után egy unikumot az alkohol nem volt javasolva de az unikumon ott a kereszt tehát gyógyszer.
Kaptam egy munka lehetőséget egy néni ápolására de sajnos nem telefonálnak pedig jó lett volna újra a beteg ágy mellett lenni még akkor is ha az otthoni ápolás nehezebb és a beteggel haláláig foglalkozom közben a családot is vezetem pszichésen. Úgy tünik nem jön össze.
A gyümölcs szedés a másik lehetőség csak ezért nem megyek magamnak hogyha van munka azt csinálhassam. Jó kifogás.
A bentfekvő társam telefonált este hogy a másik kiment kimenőre valakihez, de öngyilkos is akar lenni szóval nem biztos hogy odamegy és mivel öngyilkos akar lenni vett patkánymérget plussz vonat elé akar feküdni fekete ruhában persze inni is akar mondatam a volt szobatársamnak hogy várjon 2 órát és szóljon a nővéreknek akkor elkezd a rendörség keresni és vagy ott van ahova indult vagy a sinek közt. Megráz e? Mig bent voltam szinte minden halál lehetőséget átbeszéltünk melyik miért jó mitől kiméletesebb mitől hatékonyabb ő nem játszott ezzel ,tudtam de mást nem tehettem csak átbeszélgettük magunkat ezeken és találtam kifogásokat hibákat. Én is aggódok érte de néha nincs mit tenni abba a fájdalomba amiben ő él abban a reménytelenségben amiben én sem találok kapaszkodót se kiutat nos ő mindennap ebben él, ha rákos lennél senki nem vetne meg amiért eutanizációra gondolsz de a pszichés betegeknek ez nem jár. Magyarországon amúgy sem etikus a törvény nem engedi.
fogalmam sincs miért mondtam hogy várjon 2 órát esélyt adni a másiknak? Nem érzek büntudatot nem érzek fájdalmat azt tudom hogy a méregből kijön K vitamin kérdése, a vonat elött meg sokan kifordulnak a sinről pláne ittasan lehet, hogy rosszul gondolom? Hogy a betegségem miatt...
nem nem Ő már nem képes bent élni a kórházban már másfél két éve ott van és csak a fájdalom van benne azt a minimális munkát sem képes elvégezni amit ott rehabra adnak odakinti életre semmi esélye 22 ezres a rokkantnyugdíja nem látok számára esélyt nagyjából rendesen élni mert nem tud és nem akar élni egy sikertelen öngyilkosság után már tud élni egy ideig.
AZtán este2 óra múlva felhivta a másik csajszi .....és hát nem bírta megenni a patkánymérget sem a vonatot kivárni persze beivott ugyhogy elment oda amit jelzett hogy ott alszik ténylegesen és ezzel vége a dolognak.egyenlőre.
De milyen ember vagyok én hogy semmi olyan érzésem nem volt hogy megállítsam, hogy végig arra gondoltam valami nem sikerül..... ??????
Én aki az élet mentését tartom a legfontosabnak ( kivétel a haldoklók) mi és miért értékelődött át bennem?
Vagy Ő is haldokol?
"Vagy Ő is haldokol?"
Mármint ki? (Becsülettel végigolvastam!)
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.23., 06:06Köszi Kleó,
Engem nem érdekel ki hogy néz ki,lehet túlápolt és lehet igénytelen, ápolatlan,kövér, sovány, leszbi vagy meleg nem érdekel,
az érdekel ami bent van .....
Köszi Kleó,
Engem nem érdekel ki hogy néz ki,lehet túlápolt és lehet igénytelen, ápolatlan,kövér, sovány, leszbi vagy meleg nem érdekel,
az érdekel ami bent van .....
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.22., 20:41Idézet tőle: dopaminKleó összekötlek a tesómmal egésznap jár a nyelve cuppog a fogaival az idegeimre megy ráadásul passziv "bordelányosként" kiharapja a felső ajkát állandóan és folyton örjöng valamin mindegy, hogy min, olyan dolgokon amit én egy mondatra sem tartok érdemesnek. NEKEM A GYÖKEREKET KIKAPTA EGY FRANKÓ SZÁJSEBÉSZ KÉT ÜLLÉSBŐL PÉNTEKEN FELÜL 5 HÉTFŐN ALUL 6 hülye nagybetüs caps gomb azonnal ittam mindkettő után egy unikumot az alkohol nem volt javasolva de az unikumon ott a kereszt tehát gyógyszer.
A bentfekvő társam telefonált este hogy a másik kiment kimenőre valakihez, de öngyilkos is akar lenni szóval nem biztos hogy odamegy
és mivel öngyilkos akar lenni vett patkánymérget plussz vonat elé akar feküdni fekete ruhában persze inni is akar mondatam a volt szobatársamnak hogy várjon 2 órát és szóljon a nővéreknek akkor elkezd a rendörség keresni és vagy ott van ahova indult vagy a sinek közt. Megráz e? Mig bent voltam szinte minden halál lehetőséget átbeszéltünk melyik miért jó mitől kiméletesebb mitől hatékonyabb ő nem játszott ezzel ,tudtam de mást nem tehettem csak átbeszélgettük magunkat ezeken és találtam kifogásokat hibákat. Én is aggódok érte de néha nincs mit tenni abba a fájdalomba amiben ő él abban a reménytelenségben amiben én sem találok kapaszkodót se kiutat nos ő mindennap ebben él,
ha rákos lennél senki nem vetne meg amiért eutanizációra gondolsz de a pszichés betegeknek ez nem jár. Magyarországon amúgy sem etikus a törvény nem engedi. .
Vagy Ő is haldokol?
Azt hiszem, tényleg hasonlítunk a tesóddal.
Vonatsínhez oda is kell kötözni magad, de nem árt hozzá egy kis hegymászó-kötélkötési ismeret.
Hát igen. Valószínűleg ő is haldoklik...
Idézet tőle: dopaminKleó összekötlek a tesómmal egésznap jár a nyelve cuppog a fogaival az idegeimre megy ráadásul passziv "bordelányosként" kiharapja a felső ajkát állandóan és folyton örjöng valamin mindegy, hogy min, olyan dolgokon amit én egy mondatra sem tartok érdemesnek. NEKEM A GYÖKEREKET KIKAPTA EGY FRANKÓ SZÁJSEBÉSZ KÉT ÜLLÉSBŐL PÉNTEKEN FELÜL 5 HÉTFŐN ALUL 6 hülye nagybetüs caps gomb azonnal ittam mindkettő után egy unikumot az alkohol nem volt javasolva de az unikumon ott a kereszt tehát gyógyszer.
A bentfekvő társam telefonált este hogy a másik kiment kimenőre valakihez, de öngyilkos is akar lenni szóval nem biztos hogy odamegy
és mivel öngyilkos akar lenni vett patkánymérget plussz vonat elé akar feküdni fekete ruhában persze inni is akar mondatam a volt szobatársamnak hogy várjon 2 órát és szóljon a nővéreknek akkor elkezd a rendörség keresni és vagy ott van ahova indult vagy a sinek közt. Megráz e? Mig bent voltam szinte minden halál lehetőséget átbeszéltünk melyik miért jó mitől kiméletesebb mitől hatékonyabb ő nem játszott ezzel ,tudtam de mást nem tehettem csak átbeszélgettük magunkat ezeken és találtam kifogásokat hibákat. Én is aggódok érte de néha nincs mit tenni abba a fájdalomba amiben ő él abban a reménytelenségben amiben én sem találok kapaszkodót se kiutat nos ő mindennap ebben él,
ha rákos lennél senki nem vetne meg amiért eutanizációra gondolsz de a pszichés betegeknek ez nem jár. Magyarországon amúgy sem etikus a törvény nem engedi. .
Vagy Ő is haldokol?
Azt hiszem, tényleg hasonlítunk a tesóddal.
Vonatsínhez oda is kell kötözni magad, de nem árt hozzá egy kis hegymászó-kötélkötési ismeret.
Hát igen. Valószínűleg ő is haldoklik...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.22., 09:38Nekem egyébként volt már pl. kék hajam is, annyira lesz@rom, az embereknek mi a véleménye a kinézetemről. Én akkor éppen így éreztem jól magam, valamiért jó érzést keltett bennem ez a szín, hát kipróbáltam, és jó volt, ennyi. Én se szólok bele, hogy kinek milyen színű a haja, sminkeli-e magát, hord-e inget stb. (pedig tudnék mutatni egy-két embert, nőt is, férfit is, aki szerintem iszonyatosan ízléstelenül alakítja a kinézetét, mégis befogom a pofámat), és én is ugyanezt várom el.
Nekem egyébként volt már pl. kék hajam is, annyira lesz@rom, az embereknek mi a véleménye a kinézetemről. Én akkor éppen így éreztem jól magam, valamiért jó érzést keltett bennem ez a szín, hát kipróbáltam, és jó volt, ennyi. Én se szólok bele, hogy kinek milyen színű a haja, sminkeli-e magát, hord-e inget stb. (pedig tudnék mutatni egy-két embert, nőt is, férfit is, aki szerintem iszonyatosan ízléstelenül alakítja a kinézetét, mégis befogom a pofámat), és én is ugyanezt várom el.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.22., 09:36Idézet tőle: Panda63Kedves Dopamin
Idézet tőle: Panda63Kedves Dopamin
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.04.22., 09:09Kedves Dopamin
Kedves Dopamin
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.22., 04:43Kleó összekötlek a tesómmal egésznap jár a nyelve cuppog a fogaival az idegeimre megy ráadásul passziv "bordelányosként" kiharapja a felső ajkát állandóan és folyton örjöng valamin mindegy, hogy min, olyan dolgokon amit én egy mondatra sem tartok érdemesnek. NEKEM A GYÖKEREKET KIKAPTA EGY FRANKÓ SZÁJSEBÉSZ KÉT ÜLLÉSBŐL PÉNTEKEN FELÜL 5 HÉTFŐN ALUL 6 hülye nagybetüs caps gomb azonnal ittam mindkettő után egy unikumot az alkohol nem volt javasolva de az unikumon ott a kereszt tehát gyógyszer.
Vagy Ő is haldokol?
Kleó összekötlek a tesómmal egésznap jár a nyelve cuppog a fogaival az idegeimre megy ráadásul passziv "bordelányosként" kiharapja a felső ajkát állandóan és folyton örjöng valamin mindegy, hogy min, olyan dolgokon amit én egy mondatra sem tartok érdemesnek. NEKEM A GYÖKEREKET KIKAPTA EGY FRANKÓ SZÁJSEBÉSZ KÉT ÜLLÉSBŐL PÉNTEKEN FELÜL 5 HÉTFŐN ALUL 6 hülye nagybetüs caps gomb azonnal ittam mindkettő után egy unikumot az alkohol nem volt javasolva de az unikumon ott a kereszt tehát gyógyszer.
Vagy Ő is haldokol?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.21., 14:57Cohen és Vall OK.
Na de a fogakon túllépni nem olyan egyszerű, ébredéstől elalvásig megállás nélkül kényszeresen piszkálom őket a nyelvemmel. Hogy tudnám hát elfeledni?
Cohen és Vall OK.
Na de a fogakon túllépni nem olyan egyszerű, ébredéstől elalvásig megállás nélkül kényszeresen piszkálom őket a nyelvemmel. Hogy tudnám hát elfeledni?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.21., 06:45Baszki ! elgyössz hozzám a kocsmába liter vodka meg egy kis halothán gáz beszippantása után kiszedek mindent alol felöl is ha van mit emlékezni sem fogsz rá lépjünk mát túl a fogakon
két imádatom tárgya egy müben Leonard Cohen énekel és Josephine Vall festő művei
Baszki ! elgyössz hozzám a kocsmába liter vodka meg egy kis halothán gáz beszippantása után kiszedek mindent alol felöl is ha van mit emlékezni sem fogsz rá lépjünk mát túl a fogakon
két imádatom tárgya egy müben Leonard Cohen énekel és Josephine Vall festő művei
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.20., 18:22Előbb fogó is kell... de azért kösz, ha kiszedtem a betört gyökereket is, jöhet egy alsó protkó.
Előbb fogó is kell... de azért kösz, ha kiszedtem a betört gyökereket is, jöhet egy alsó protkó.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.20., 16:47Kleó a protkók a pult jobboldali alsó fiókban van válogass vigyázz van üvegszem is meg láb is 😀
Kleó a protkók a pult jobboldali alsó fiókban van válogass vigyázz van üvegszem is meg láb is 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.19., 17:12🙂 Nincs mivel rágni... Ahogy a barinőm mondta, nem gondoltuk, hogy egyszer nem fogunk tudni elmenni fogorvoshoz...
🙂 Nincs mivel rágni... Ahogy a barinőm mondta, nem gondoltuk, hogy egyszer nem fogunk tudni elmenni fogorvoshoz...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.04.17., 19:33Jaj, kérek egy üveg Cinzano biancót, egy tábla tört mogyorós Milkát és egy doboz Saratoga cigit (ez nehéz lesz).
Ezt a kombót fogyasztottam egyszer tizenévesen az előszobában a földön ülve, mert onnan tudtam lesni, hogy mikor jönnek haza, és akkor gyorsan eldugni mindent, meg ott eloszlott a füst is. Szóval még megfelelő adrenalinszint-emelkedést is okozott, hogy le ne bukjak. Jó emlék. Csupa hedonizmus.
Jaj, kérek egy üveg Cinzano biancót, egy tábla tört mogyorós Milkát és egy doboz Saratoga cigit (ez nehéz lesz).
Ezt a kombót fogyasztottam egyszer tizenévesen az előszobában a földön ülve, mert onnan tudtam lesni, hogy mikor jönnek haza, és akkor gyorsan eldugni mindent, meg ott eloszlott a füst is. Szóval még megfelelő adrenalinszint-emelkedést is okozott, hogy le ne bukjak. Jó emlék. Csupa hedonizmus.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.04.17., 04:23Philc , igen választhatsz enni , innivalót,dalt alkoholista italt és alkoholmentest ezer dolgot
a pult alatt is sokminden van gyógyszerpótlás virtuálisan falceszközök vízipipa
lehet itt élni duhajkodva szomorkodva
Philc , igen választhatsz enni , innivalót,dalt alkoholista italt és alkoholmentest ezer dolgot
a pult alatt is sokminden van gyógyszerpótlás virtuálisan falceszközök vízipipa
lehet itt élni duhajkodva szomorkodva
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.04.16., 18:16Micsoda szlapálás van itt. 😀
Micsoda szlapálás van itt. 😀