Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 547 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Murray, ugye nem kötelező kertészkedni? Meg ugye kutya is lesz?

Nem kötelező. Kutya minden mennyiségben. Meg cica. Meg tűzrakóhely. Meg tudod mit? Legyen egy medence is. Ha más nem, kerti zuhany. Körül lehet kerítve mondjuk náddal. És olyan feketére festett tartályból jöhet a víz. Halastó is lehet. 

Te mit szeretnél? 🙂

Murray, ugye nem kötelező kertészkedni? Meg ugye kutya is lesz?

Murray!

De, elmebetegség, de nem köznapi értelemben. Ők ezt a hülye helyett mondják mint "korrektebb" kifejezést. Szóval stigmaként.
Azt szoktam mondani: nem hülye vagyok, hanem pszichiátriai beteg!

Ó, értem, köszi! enlightened

Murray!

De, elmebetegség, de nem köznapi értelemben. Ők ezt a hülye helyett mondják mint "korrektebb" kifejezést. Szóval stigmaként.
Azt szoktam mondani: nem hülye vagyok, hanem pszichiátriai beteg!

"|KARESZ HÜJE| 
|GYÖNGYI HÜJE| 
csak én vagyok okos 
énnekem a segembe is felyem van."
(Weöres Sándor)

Köszönöm a pezsgőt!
Ez még kimaradt. 🙁

Kérek szépen rumos kávét dupla adag rummal, meg Raffaellot (nem festményt).

Túl kommunás. Hogy én miért nem élhetek az 1920-as, '30-as években mint nagypolgár? (Na, jó a közép is.)

Bocs, nincs egy kis pezsgő? Советское игристое.

Kommunás?? Hát ez kész. 🙂 Dehogyis kommunás. Mindenkinek van egy saját lakása (ez lehet albérlet vagy saját tulajdon) és vannak közösségi terek (kert, közös nappali). 

Sóhaj. Jó, akkor én elmegyek egy ilyen co-housingba és JÓL FOGOM ÉREZNI magam. 🙂

Idézet tőle: dopamin

Igen nincs hol laknia van egy barátnője ahhoz szokott ritkán kimenni őt hívják Juditnak .

Az ő neve legyen Barbi baba még az intenzíven van

az én volt szobatársam neve legyen helló Kitti 😀

Szóval helló Kittinek telefonált a Barbi baba hogy megette a mérget  helló kitti meg nekem hogy mit csináljon.

Barbi baba ha kijön az intenzívről zártra megy. ezért nagyon sajnálom.

Kleó nem te okádtad teli a topikot de azt a témát rendeztem. Itt ne offljon ne szítson vitát senki itt elfér bú és öröm és akár a kétségbe esett harag is.

Barbi baba és Helló Kitti. Kész. 🙂

Remélem, Barbi baba jól lesz!!

És hogy Helló Kitti is meg tudja az egészet emészteni. (Mert korábban ezt írtad: "A csóri szobatársam meg nagyon lebaszták a nővérek hogy már először is szólni kellett volna.".)

Majd én eljárogatok intézni vásárolni csak le kell írni mert molylepke az agyam meg valakivel telcsizni vagy valami hogy bírjam az utat laughlaughdevil

Nagyon sok szeretettel küldöm minden kocsmatársnak ezt a dalt: 

Igen nincs hol laknia van egy barátnője ahhoz szokott ritkán kimenni őt hívják Juditnak .

Az ő neve legyen Barbi baba még az intenzíven van

az én volt szobatársam neve legyen helló Kitti 😀

Szóval helló Kittinek telefonált a Barbi baba hogy megette a mérget  helló kitti meg nekem hogy mit csináljon.

Barbi baba ha kijön az intenzívről zártra megy. ezért nagyon sajnálom.

Kleó nem te okádtad teli a topikot de azt a témát rendeztem. Itt ne offljon ne szítson vitát senki itt elfér bú és öröm és akár a kétségbe esett harag is.

Lehettem volna valaki más,
de más az valaki más lett,

mert a szerencsét keserű cseppekben
diktálta belém akkor az élet.
Mert egy furcsa tanár nem engedte meg,
hogy igazi művész legyek.
Bár a keserű lassan édes lett,
most valamit mégis kérdezek:

Hé, mondd, mi lesz velem,
ha halkabban szól a rock and roll?
ha elfáradtál a dalomtól?

A kalapács lassan a két kezemből
az olajos földre hullt,
mikor először hallottam igazán szólni
az ezüstös hat húrt.
És ma semmi más nem érdekel,
csak a zene, a zene, a zene,
és most azt játszom, amit én akarok,
de kalapálni már rég nem tudok.

Hát hé, mondd, mi lesz velem,
ha kihullott a gitár a kezemből?

ha elfáradtál a zenémtől?

Én éltem úgy, ahogy te is éltél,
mikor gyerekek voltunk még,
s aztán oldalba vágtak:
"Ideje már, hogy komolyabb ember légy!"
Hát megráztam magam, és játszani kezdtem,
hogy ne legyen velem gond.
De azóta is csak gondolkodom,
csak azon, csak azon, csak azon, csak azon:

ha elfáradtál a dalomtól?

ha nem kapsz semmit a dalomtól?

Hé, mondd, mi lesz velem?
Hé...

Túl kommunás. Hogy én miért nem élhetek az 1920-as, '30-as években mint nagypolgár? (Na, jó a közép is.)

Bocs, nincs egy kis pezsgő? Советское игристое.

murray head

az illető nem adta meg az adatait a topichoz, hogy birtokolja

babarczyeszter megadta az adatait.

Megmondták, nem lehet, mert anyám belehalna... Most meg kell várnom, amíg meghal. Egyébként úgy ezósan ő a lélekpárom (ezért is nem bírunk egymással), és így amúgy is egyszerre kell meghaljunk. Ha neki vége, értesítem a lányom, hogy dugja be a hülyét egy otthonba, aztán VÉGE.

Na, Kleó. Csináljunk már egy co-housing-ot. Keresünk pár épkézláb, életképes, mobilis, egészséges embert, akiket elküldünk vásárolni és ügyet intézni és hajrá! Lehet kertészkedni, dumálni, főzni, külön vonulni, barátkozni, néha talán vitatkozni.

Ő ma nevezzük megint megpróbálta az öngyilkosságot most jobban csúszott a patkányméreg de jött kifelé is mi már azt hittük nincs belőlle aztán felhívta a szobatársamat felhívta alkoholos állapotban HOGY SEGÍTSE KIJÓZANODNI, AZ MEG MONDTA EZ TÖBB MINT AMIRE KÉPES, de ,hogy zártra fog kerülni.... akkor zártra kerülsz mondta a volt szobatársam közben a mentők keresték a rendőrökkel hol lakhat az a judit. 3 óra alatt meg is találták Őt.Most az intenzíven van.

A csóri szobatársam meg nagyon lebaszták a nővérek hogy már először is szólni kellett volna. 

Mergvolt a mai napi menet is az életemben totál megfeszültem az agodalomtól.

Sajnálom. 🙁

Kérek szépen rumos kávét dupla adag rummal, meg Raffaellot (nem festményt).

Dopamin, bocs, teleokádtam a topicodat. 🙁

Aszongya, a pénz nem boldogít. Na ezt csakis valami qrva gazdag ember találhatta ki... Aztán meg  – kutatások szerint – "egy bizonyos összegen felül" nem tesz boldogabbá. Vállalom, hogy vizsgálják rajtam azt a bizonyos határt! Majd szólok 😉

Ő ma nevezzük megint megpróbálta az öngyilkosságot most jobban csúszott a patkányméreg de jött kifelé is mi már azt hittük nincs belőlle aztán felhívta a szobatársamat felhívta alkoholos állapotbAN HOGY SEGÍTSE KIJÓZANODNI, AZ MEG MONDTA EZ TÖBB MINT AMIRE KÉPES, de ,hogy zártra fog kerülni.... akkor zártra kerülsz mondta a volt szobatársam közben a mentők keresték a rendőrökkel hol lakhat az a judit. 3 óra alatt meg is találták Őt.Most az intenzíven van.

A csóri szobatársam meg nagyon lebaszták a nővérek hogy már először is szólni kellett volna. 

A múltkor azt írtad, nincs is hol laknia
?

Megmondták, nem lehet, mert anyám belehalna... Most meg kell várnom, amíg meghal. Egyébként úgy ezósan ő a lélekpárom (ezért is nem bírunk egymással), és így amúgy is egyszerre kell meghaljunk. Ha neki vége, értesítem a lányom, hogy dugja be a hülyét egy otthonba, aztán VÉGE.

Ő ma nevezzük megint megpróbálta az öngyilkosságot most jobban csúszott a patkányméreg de jött kifelé is mi már azt hittük nincs belőlle aztán felhívta a szobatársamat felhívta alkoholos állapotbAN HOGY SEGÍTSE KIJÓZANODNI, AZ MEG MONDTA EZ TÖBB MINT AMIRE KÉPES, de ,hogy zártra fog kerülni.... akkor zártra kerülsz mondta a volt szobatársam közben a mentők keresték a rendőrökkel hol lakhat az a judit. 3 óra alatt meg is találták Őt.Most az intenzíven van.

remélem a virtuál kocsmát nem hanyagolod laughlaugh a szeretés megvan a kártyámról az egység lefogyott most várok új töltésre az 26. lesz kb 

A fél kocsma gránátalma leveses lett a kis gubicsok megszöktek de csak előállt az áhított leved Murray head szeretés van

Imádlak. heart Köszönöm.

A fél kocsma gránátalma leveses lett a kis gubicsok megszöktek de csak előállt az áhított leved Murray head szeretés van

Befejezve:

"NEM mindenki olyan mint itt önök a pár kb. 10 ember beteg és az offoló banda ami szerintem kb 20 fő ha van. Több százezer beteg pillanthat be a honlapra előbb vagy utóbb, de ha nem talál semmit, vagy ezt a zavaró társalgát itt akkor elmegy innen, hisz nincs mit kapnia. De a leendő betegek mielőtt korházba kerülnének , mert észlelik a rosszul létet magukon, megtalálhatják a honlapot, de jelenleg ránézve a semmiért. Viszont élett lehetne menteni."

Kedves Philc, nem haragszom én senkire főleg rád nem. Az Eszternek szóló üzeneteknél olvastam hogy konkrétan Palack szerint káros a topik mert mindent megenged.

Én nem láttam a te írásod ezért arra gondoltam Palack 1 félreoffol veled

2 ezt a topikot kereste csak nem tudja hogy az enyém.

Eszternek küldött üzenete a következő:  

Kedves Babarczy Eszter

Szeretnék arról beszélni, hogy a Vidám halottmosó kocsma és kávéházat törölni kellene. Én 2007-ben, mielőtt bekerültem volna korházba, pont 3/4 nappal azelőtt neten sikerült megtalálnom az ön honlapját. Interneten msn messengerben is kaptam segítséget egészségügyből, illetve neten tudtam tájékozódni, mert a kialakult helyzetből tudtam, hogy nagy rá az esélye annak, hogy mentővel bevigyenek a pszichiátriára. Viszont az ön honlapjáról nem lehetet segítséget kapni. Olyan írások voltak amihez nem lehetet kapcsolódni.lásd pl. szörnyi és társai Fáj

Fáj

Fáj ...

írásai és a kialult közhangulat. Jól jött volna segítségként, akkor ha tudok a honlaphoz csatlakozni. Itt lehetnek önveszélyesek, vagy ön és közveszélyesek akik nem tudnak önhöz csatlakozni. Ilyen írásoknál kilátszik az, hogy nem normális beszélgetés folyik, durvaságok vannak. Az italozás, kávézás és élvezeti szerek+drog ami a topicba fel van sorolva nem kell egy betegnek. Ránézve honlapjára rögtön idgesítőnek tűnik amit itt csinálnak. Van egy pár régi ember aki nem csinál bajt pl. roboman, sweet harmony... , de az új nem orvoshoz járó offoló bandája a honlapnak merőben zavaró, mert a régihez képest nincs beszélgetés vagy érdemi kommunikáció és empátiával nem fordulnak a nickekhez, hogy segítsenek bárkin. NEM mindenki olyan mint itt önök a pár kb. 10 ember beteg 

szóvsl erre reagáltam gyakorlatilag 

Most hoztam teqillát te meg keverj beléje valami izgit megvan itt minden a kocsmában 🙂 szörnyen sajnálom, hogy ennyi energiád elpocsékoltam a válaszadással ugyanakkor a Nem vagyok a tulajdonod igen ismerős életérzés számomra is.

szeretlek 🙂

Ahhoz, hogy aki inni akar, az enélkül a topic nélkül is fog.
Igen, de ha valaki nem akar inni, akkor emellet SEM fog! Én amikor több mint 4 évig nem ittam, akkor is jártam kocsmába, rendszeresen, kv-zni-üdítőzni. És felőlem mindenki annyit és azt ivott, amit és amennyit akart, akkor sem piáltam.

Kleó laugh legyen meg a te akaratod

kezdheted nállam minden ivásért egy pár szó, vicc, videó, dal vagy kép a fizetség mint eddig.

kezdő adag tessék válogatni 😀

Kezdem a gyümölcsvodkával.

Holnaptól új életet kezdek. A másik sarokra járok kocsmába!

Kérek szépen egy narancslevet, egy grépfrút levet (és tényleg így írják magyarul helyesen ... https://hu.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A9pfr%C3%BAt) (amit a keti  miatt am. nem lehet), egy gránátalma levet, egy szűretlen almalevet és vmit, amitől nem fog fájni a hasam. 

Köszönetképpen:

A szövege is csodálatos. Bárcsak lenne kedvem/energiám/tehetségem lefordítani.

https://genius.com/Loreena-mckennitt-the-mystics-dream-lyrics

Dopamin! Palack egy szóval sem mondta (ebben a topikban legalábbis), hogy az itteni, piákról való beszéd akárkinek az akaraterejére is káros lehet. Ezt én mondtam. Mint ahogy nem csak palack tért el a tárgytól az Ivás c. (azóta törölt) blogbejegyzésemre hivatkozva, hanem én is. Azt hiszem, te valójában rám haragszol, de valamiért inkább affelé az ember felé irányítod a haragod, akit (lehet, hogy most csak az önhittségem beszél belőlem, ha igen, elnézést, mert tévedni fogok) kevésbé kedvelsz. Kérlek, ha haragszol rám, felém irányítsad, el tudom viselni. Arról nem is beszélve, hogy úgy érzem, hogy a haragod mögött valójában aggodalom (és az aggodalomból fakadó fájdalom) van: elbizonytalanodtál, hogy azzal, hogy ezt a topikot viszed, vajon tényleg jót teszel-e. Úgyhogy szeretném megadni neked a feloldozást: nem csak Eszter gondolja úgy, hogy aki inni akar, az enélkül a topik nélkül is inni fog. Én is így gondolom. És azután is így gondolom, hogy én tegnap tényleg ittam.

Merthogy régóta ott volt már a fejemben, hogy mennyire szeretnék inni. De azt hiszem, időközben, az "egészséges" étrendemmel valójában eltűnt ebből az igazi vágy az italra magára. Átalakult a dolog azzá, hogy: valamit szeretnék, de nem engedik. És kvázi azért ittam tegnap is, mert bizonytalan voltam abban, hogy hazamenjek-e, féltem egy újabb veszekedéstől, pontosabban attól, hogy a tegnapelőtt éjszakai veszekedés folytatódik, és rosszul esett, hogy a párom nem mondta ki nyíltan, nyomatékosan, hogy ő azért engem hazavár. Hanem amikor nem mondott nekem semmit, és én dacosan felvetettem, hogy "oké, én akkor benn alszom a munkahelyen", akkor azt mondta, hogy "tiszteletben tartom a döntéseid", és legyen úgy, ahogy én akarom. És akkor már nem voltam képes azt se visszaszívni, hogy azt mondtam, hogy itt alszom. Hát végül hazaküldtem, és itt aludtam. De még az este elmentem inni, és annak is az volt az üzenete, hogy "fityiszt neked, tiszteletben tartod a döntéseimet, mi? de ez azért zavarna, nem igaz? hát, leszarom, én attól még inni fogok". De aztán nem esett jól a pia, két üveggel vettem, és csak az egyiket ittam meg, amit gyakorlatilag meg sem éreztem, aztán a másik üvegnyit pedig ma reggel kiöntöttem a wcbe, mert rá sem akartam nézni. És az a helyzet, hogy rájöttem, hogy én akartam, hogy a párom megtiltsa, hogy igyak. Mert úgy éreztem, alkoholista leszek, ha nem mondja nekem azt bárki, hogy én ennél neki fontosabb vagyok. Meg arra is rájöttem, hogy azt vártam volna, hogy a párom mondja ki, hogy menjek haza - de mégis miért mondta volna ki, mikor a tegnapelőtti éjjel is arról szólt, hogy azt üvöltöttem neki, hogy "Nem vagyok a tulajdonod!" - persze, hogy az van, hogy ha szeret, akkor ennek hatására egyet hátralép, és azt fogja mondani, amit úgy érzi, hogy várok: "Tiszteletben tartom a döntéseid." Pedig én valójában inkább azt akartam volna mondani, hogy "Annyira fáj, hogy amikor korlátozol, akkor mindig az anyámat juttatod az eszembe - de bárcsak lehetnék a tulajdonod! Szeretném, ha úgy élhetnék, ha úgy élhetnénk, ahogyan te akarod - mert az annyira békés és szeretetteljes, annyira nincsen benne semmi sötétség -, és fáj, hogy valami bennem viszont csak újra meg újra elutasít téged, és én ez ellen nem tudok tenni - semmit."

Szóval összegezve: igen. Aki inni akar, az enélkül a topik nélkül is inni fog. Én a valóságban többé nem fogok. Dopamin, ne érezd magadat rossz embernek amiatt, hogy felnőtt embereket felnőttként kezelsz, és mert van egy kis humorérzéked. Szóval:

kérek tőled egy koktélt. Valami tequilásat.

Palack , nem értem miért itt csevegsz erről ezt priviben is elintézhetnéd így offolsz 

Egyébként tájékoztatlak , hogy ezt a topicot Eszter jóváhagyásával sőt segítségével indítottam el

Aki inni akar az inni fog ennélkül a kocsma nélkül is .

viszont fergeteges jó kis dumcsik szoktak kialakulni vagy éppen lelombozott, mindegy megt emberek vagyunk és a vágyam az volt bárki jöhessen gond és ítélet nélkül ide és védve legyen.

Idézet tőle: palack

PhilC

törölted az Ivás blog-ot, mert nem látom, ép írtam oda neked? Lehet nem ment át. áprilistól egy lassabb netre cseréltem.

Igen, toroltem. Kerlek, masold be a kommented egy masik bejegyzeshez - ha meg megvan.

Kleó laugh legyen meg a te akaratod

kezdheted nállam minden ivásért egy pár szó, vicc, videó, dal vagy kép a fizetség mint eddig.

kezdő adag tessék válogatni 😀

PhilC

törölted az Ivás blog-ot, mert nem látom, ép írtam oda neked? Lehet nem ment át. áprilistól egy lassabb netre cseréltem.

Hej, ha az a sok pénz itt lenne, amit életemben eddig elittam! Újra elinnám....

:DD

a kávé mellé igyanak kísérő vizet.

Hej, ha az a sok pénz itt lenne, amit életemben eddig elittam! Újra elinnám....

Idézet tőle: murray head

Dehogy káros a kocsma, mindenki örül neki, igaz, Phil? 🙂

Azt kerdezed tehat, hogy leszek-e poengyilkos, avagy sem? KELL erre valaszolnom? 😀

hoztam egy videót kb 3. meghallgatásra    szoktak  csorogni a könnyeim úgy röhögök jó szórakozást 😀

Minenki megkapta a kakaóját a koktélját a wiszkijét a gordon ginét stb inkább virtuákisan igyatok mint valósan,

de ha annyira káros rátok a virtuális kocsma leállíthatom 🙂

Vagy az sem kell elengeditek a sülyesztőbe

apropó valaki tudja mi van jolánnal? aggódom érte.

Na ezt halgassátok nekem ma nagyon bejött

Köszönöm!! heart

Dehogy káros a kocsma, mindenki örül neki, igaz, Phil? 🙂

Én is sokat gondolok Jolánra.

Minenki megkapta a kakaóját a koktélját a wiszkijét a gordon ginét stb inkább virtuákisan igyatok mint valósan,

de ha annyira káros rátok a virtuális kocsma leállíthatom 🙂

Vagy az sem kell elengeditek a sülyesztőbe

apropó valaki tudja mi van jolánnal? aggódom érte.

Na ezt halgassátok nekem ma nagyon bejött

Idézet tőle: PhilC

Őszintén kérdezem, mert én is széporladni érzem lassanként az akaraterőmet.

elhatározás, kitartás, támogatás

Őszintén kérdezem, mert én is széporladni érzem lassanként az akaraterőmet.

Nemrég olvastam, hogy az akaraterő önmagában semmire sem elég.

Mi kellene még hozzá?

bocs leittam magam kakaóval

gordons gin kinley toniccal repül

Nemrég olvastam, hogy az akaraterő önmagában semmire sem elég.

Konkrétan ez a kocsmás topik káros az akaraterőre, csak úgy mondom. 😀

Idézet tőle: PhilC

Úristen, már ezer éve nem ittam!

Amúgy tényleg évek óta nem ittam már semmit, most viszont eszembe jutott a whisky, a tequila és egyéb finomságok. Basszus, rám tört a vágy, a sóvárgás, az epedés, a hiányérzet, a honvágy, a szerelem - ez mind egyszerre. xD (Véletlenül sem egészséges a viszony, de mindegy. :D) Lökjed, dopamin, ma leiszom magam. xD

Idézet tőle: Tribute78

Erre szegény csajszi még azt is közölte velem,hogy neki otthon férje van ,és gyereke,és hozzá szokott,hogy megmondják neki mit csináljon..stb.stb.

Az kemény. 😀

Én egy pohár whiskyt kérek, jéggel. 😉 Úristen, már ezer éve nem ittam!

ElőzőOldal 547 / 569Következő