Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 08:56Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóVodka nyami.
Hát, elég sokat szedsz. Sőt, nagyon sokat.
Állítólag skizo- diag. mellett nincs bipol. is.
én kaptam 1x skizoaffektív zavar, mániás szakasz diagot. Ez a skizó és a bipol tüneteket lefedi.
Ilyen értelemben ez igen. A tüneteket. A diag. maga meg csak egy címke...
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóVodka nyami.
én kaptam 1x skizoaffektív zavar, mániás szakasz diagot. Ez a skizó és a bipol tüneteket lefedi.
Ilyen értelemben ez igen. A tüneteket. A diag. maga meg csak egy címke...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 08:55Idézet tőle: dopaminKöszönöm Kiscsillag meghívlak egy teára
köszönöm.
Kattintgattam ide-oda, de nem megy. Nem állítgatom tovább.
Idézet tőle: dopaminKöszönöm Kiscsillag meghívlak egy teára
köszönöm.
Kattintgattam ide-oda, de nem megy. Nem állítgatom tovább.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 08:53Idézet tőle: KleóVodka nyami.
Idézet tőle: KleóVodka nyami.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 08:44Idézet tőle: dopamináááá eztet a skizot is csak rámfogták 😀
Hozok neked egy kis túlélő vodkát 🙂
Az meglehet, ez a skizoaff. lehet bármi aff. zavar, az meg van bipolnál. Nem haluzol?
Kösz, ez mára tán elég lesz.
Idézet tőle: dopamináááá eztet a skizot is csak rámfogták 😀
Hozok neked egy kis túlélő vodkát 🙂
Az meglehet, ez a skizoaff. lehet bármi aff. zavar, az meg van bipolnál. Nem haluzol?
Kösz, ez mára tán elég lesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 08:18Vodka nyami.
Vodka nyami.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 08:04Kleó ,
kventiax 100-100-200,
lamolep 2x200
duloxetin R120 mg-E 60mg
olanzapin R 5mg E 20 mg
tegretol 2x200mg
ha már sorolom frontin 3x 0,5 meg rivotril 3x2 mg meg zolsana 10 mg. meg pár vérnyomáscsökkentő amit szedek.
Hú hogy ez mennyi most hogy leírtam azta mennyi szemestakarmány!
a dg skizoaffektív zavar meg személyiség zavar meg szorongásos depresszió
Kleó ,
kventiax 100-100-200,
lamolep 2x200
duloxetin R120 mg-E 60mg
olanzapin R 5mg E 20 mg
tegretol 2x200mg
ha már sorolom frontin 3x 0,5 meg rivotril 3x2 mg meg zolsana 10 mg. meg pár vérnyomáscsökkentő amit szedek.
Hú hogy ez mennyi most hogy leírtam azta mennyi szemestakarmány!
a dg skizoaffektív zavar meg személyiség zavar meg szorongásos depresszió
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 07:38Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóSzedsz hangulatstabilizálót vmit?
Nem. (morcos szmájli - de nem neked szól Kleó)
De fogok.
Dopamintól kérdeztem. 🙂
Tudom, te hol szedsz, hol nem - mint én.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóSzedsz hangulatstabilizálót vmit?
De fogok.
Dopamintól kérdeztem. 🙂
Tudom, te hol szedsz, hol nem - mint én.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 07:35Idézet tőle: KleóSzedsz hangulatstabilizálót vmit?
De fogok.
Idézet tőle: KleóSzedsz hangulatstabilizálót vmit?
De fogok.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 07:27Roxy, csóri közös képviselő
a gyors takarítás rendezgetés na meg a sok gyors duma van amikor az agyamban minden úgy van nem tudom kivárni hogy válaszoljanak kapásból válaszolok is a kérdésemre elég sűrűn megfelelően ahogy a másik reagált volna
Látom jobboldalt én is a hozzászólást
na erre iszok!
Roxy, csóri közös képviselő
a gyors takarítás rendezgetés na meg a sok gyors duma van amikor az agyamban minden úgy van nem tudom kivárni hogy válaszoljanak kapásból válaszolok is a kérdésemre elég sűrűn megfelelően ahogy a másik reagált volna
Látom jobboldalt én is a hozzászólást
na erre iszok!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 07:22Kleó nem pörgök annyira hosszan,de pörgök fene se akar bipol lenni van elég bajom , ők mondták, hogy szerintük az vagyok én aztán nem kérdeztem .
Kleó nem pörgök annyira hosszan,de pörgök fene se akar bipol lenni van elég bajom , ők mondták, hogy szerintük az vagyok én aztán nem kérdeztem .
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 07:09Idézet tőle: dopaminA bipolosok mondták nekem, hogy meglehet én is az vagyok. Tény hogy állandóan valami hullámvasúton élek fenn és lenn akár egy nap alatt többször is.
De azt a pörgést nem tapasztaltam meg azt a kilengést ami jobban jellemző a bipolra.
Jó a kép!! 🙂
A bipolban a "fent" fázis lehet hipománia és mánia. Nekem az előbbi van. Ilyenkor pörögök, irritált vagyok, dühöngök, satöbbi. Jah, és kényszeresen intézkedek (általában a közös képviselőt találom meg 🙂 ), no meg írogatok a búrára. A mánia idején van költekezés, felelőtlen viselkedés és ... vidámság.
Idézet tőle: dopaminA bipolosok mondták nekem, hogy meglehet én is az vagyok. Tény hogy állandóan valami hullámvasúton élek fenn és lenn akár egy nap alatt többször is.
De azt a pörgést nem tapasztaltam meg azt a kilengést ami jobban jellemző a bipolra.
Jó a kép!! 🙂
A bipolban a "fent" fázis lehet hipománia és mánia. Nekem az előbbi van. Ilyenkor pörögök, irritált vagyok, dühöngök, satöbbi. Jah, és kényszeresen intézkedek (általában a közös képviselőt találom meg 🙂 ), no meg írogatok a búrára. A mánia idején van költekezés, felelőtlen viselkedés és ... vidámság.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 07:04
https://www.facebook.com/thedodosite/videos/1364284550372883/
pelikános megható
https://www.facebook.com/thedodosite/videos/1364284550372883/
pelikános megható
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 06:45A bipolosok mondták nekem, hogy meglehet én is az vagyok. Tény hogy állandóan valami hullámvasúton élek fenn és lenn akár egy nap alatt többször is.
A bipolosok mondták nekem, hogy meglehet én is az vagyok. Tény hogy állandóan valami hullámvasúton élek fenn és lenn akár egy nap alatt többször is.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 06:26Idézet tőle: dopaminLegyen ez egy beszélgetős gyorsreagálású szoba ahol tényleg mindenki mindent leírhat és válaszolhatunk egymásnak .
Alapból humorosnak szánnám majd meglátjuk mi lesz belőle.
Gyertek írjatok aztán majdcsak lesz valami...
vagy nem 😛
Hú, dopamin, ez szupernek ígérkezik! 🙂
Nézd, itt megvan: https://bura.hu/forumok/csoporttopicok , csak a főoldalon a jobb oldalon nem frissül. De annyi baj legyen.
Itt megtaláljuk vagy hogy ne kelljen kattintgatni, el kell tenni kedvencek közé (könyvjelzők közé) és hamar megtaláljuk.
Idézet tőle: dopaminLegyen ez egy beszélgetős gyorsreagálású szoba ahol tényleg mindenki mindent leírhat és válaszolhatunk egymásnak .
vagy nem 😛
Hú, dopamin, ez szupernek ígérkezik! 🙂
Nézd, itt megvan: https://bura.hu/forumok/csoporttopicok , csak a főoldalon a jobb oldalon nem frissül. De annyi baj legyen.
Itt megtaláljuk vagy hogy ne kelljen kattintgatni, el kell tenni kedvencek közé (könyvjelzők közé) és hamar megtaláljuk.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.21., 11:14Legyen ez egy beszélgetős gyorsreagálású szoba ahol tényleg mindenki mindent leírhat és válaszolhatunk egymásnak .
vagy nem 😛
Legyen ez egy beszélgetős gyorsreagálású szoba ahol tényleg mindenki mindent leírhat és válaszolhatunk egymásnak .
vagy nem 😛