Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 03:49Jóreggelt, errefelé szakadt az eső egész éjjel, el szerettem volna menni kirándulni na ennek lőttek pedig egy hete készülök rá...amúgy kicsit meg is könnyebbültem, hogy nem mehetek
A krumplileves meg a mázsa gofri készen van
most iddogálom a pótkávém az a jó benne hogy büntetlenül bármennyit beihatok nem basztat érte senki és az a szar benne hogy annyira szeretem a jó erős kávét...
Na ha én nem ihatok hozok nektem, csak vegyetek el egy bögrével ami szimpi 🙂 egészségetekre
Jóreggelt, errefelé szakadt az eső egész éjjel, el szerettem volna menni kirándulni na ennek lőttek pedig egy hete készülök rá...amúgy kicsit meg is könnyebbültem, hogy nem mehetek
A krumplileves meg a mázsa gofri készen van
most iddogálom a pótkávém az a jó benne hogy büntetlenül bármennyit beihatok nem basztat érte senki és az a szar benne hogy annyira szeretem a jó erős kávét...
Na ha én nem ihatok hozok nektem, csak vegyetek el egy bögrével ami szimpi 🙂 egészségetekre
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 17:19Idézet tőle: dopaminKiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát kicsit morbi de nekem belefér
a pult alatti választék
Anyááááááááááám. 🙂
Idézet tőle: dopaminKiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát kicsit morbi de nekem belefér
a pult alatti választék
Anyááááááááááám. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 17:16Idézet tőle: dopaminKiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát kicsit morbi de nekem belefér
a pult alatti választék
na ez egy jó hely!
Idézet tőle: dopaminKiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát kicsit morbi de nekem belefér
a pult alatti választék
na ez egy jó hely!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 17:15hát valamennyit a fiam de inkább a hurcibálásban. Gyere Roxy igyá te is a kocsmámban valamit most éppen a vodka kör van
Kleó egs!
hát valamennyit a fiam de inkább a hurcibálásban. Gyere Roxy igyá te is a kocsmámban valamit most éppen a vodka kör van
Kleó egs!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 17:12Kiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát kicsit morbi de nekem belefér
a pult alatti választék
Kiscsillag, Rejtő jenő ihlette a vidám halottmosó kocsmát kicsit morbi de nekem belefér
a pult alatti választék
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 17:07Idézet tőle: dopaminSzia Kleó,
Nem volt könnyű menet a dokival se neki se nekem megküzdöttünk egymással egymásért végül is ott dölt el amikor orvost akartam cserélni és mondta menjen nyugodtan megmondom mi lesz úgy leszedálják hogy csorogni fog a nyála aztán meg kibasszák mert nincs hely és rájöttem, hogy értem harcol .
Na igyunk egy kis vodkát 🙂
Mert a költözést megcsinálom de aztán összerogyok így rá is rám fér
A költözésben nem tud valaki segíteni?
Idézet tőle: dopaminSzia Kleó,
Nem volt könnyű menet a dokival se neki se nekem megküzdöttünk egymással egymásért végül is ott dölt el amikor orvost akartam cserélni és mondta menjen nyugodtan megmondom mi lesz úgy leszedálják hogy csorogni fog a nyála aztán meg kibasszák mert nincs hely és rájöttem, hogy értem harcol .
Na igyunk egy kis vodkát 🙂
A költözésben nem tud valaki segíteni?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 17:03Szia Kleó,
Szia Kleó,
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 16:16Idézet tőle: KleóIdézet tőle: dopamináááá eztet a skizot is csak rámfogták 😀
Hozok neked egy kis túlélő vodkát 🙂
Az meglehet, ez a skizoaff. lehet bármi aff. zavar, az meg van bipolnál. Nem haluzol?
Kösz, ez mára tán elég lesz.
ja, itt iszol...
Ki agyalta ki ezt a topikcímet?
És hol vannak a hullák?
Frontin van a pult alatt?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: dopamináááá eztet a skizot is csak rámfogták 😀
Hozok neked egy kis túlélő vodkát 🙂
Az meglehet, ez a skizoaff. lehet bármi aff. zavar, az meg van bipolnál. Nem haluzol?
Kösz, ez mára tán elég lesz.
ja, itt iszol...
Ki agyalta ki ezt a topikcímet?
És hol vannak a hullák?
Frontin van a pult alatt?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 15:46Apám meg ilyen:
- Doktor úr, hogy is hívják azt a német orvost, aki mindenemet eldugja?
- Alzheimer, Mari néni, Alzheimer!
Apám meg ilyen:
- Doktor úr, hogy is hívják azt a német orvost, aki mindenemet eldugja?
- Alzheimer, Mari néni, Alzheimer!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 11:31Ha megvan a bizalmad a dokiban, az nagy dolog. Remélem, megtalálja neked a megfelelő kombót.
Hát, egy költözés... sok erőt hozzá!
Ha megvan a bizalmad a dokiban, az nagy dolog. Remélem, megtalálja neked a megfelelő kombót.
Hát, egy költözés... sok erőt hozzá!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 11:15Kiscsillag, Kleó
A doki mindent kipróbált az altatókat is és mellé srt is xanax 1 mg, 4 mg rivó ettől sem aludtam
A nővérek inkább kiengedtem hajnal 2-3 közt az udvarra hogy ne verjem a fejem a falba nem zajongtam szép csendesen csináltam.
Hiszek ebben a dokiban harcol értem.Szerintem a végén összeáll majd rendesre a gyógyszer.
Amitől én tartok , az hogy el kell költöznöm innen és van rá 2 hónapunk aztán a picimama halála is nagy fájdalommal érkezett ,
attól félek hogy nem bírom ki az elköltözést. rengeteg holminkat fogjuk kidobni vagy adományozni ...
A családomnak kevés sejtelme van mi megy bennem mikor nem bírtuk kiváltani a tabikat és egy hét mulva nem tudtam mozdulni na azt megértették
Kiscsillag, Kleó
A doki mindent kipróbált az altatókat is és mellé srt is xanax 1 mg, 4 mg rivó ettől sem aludtam
A nővérek inkább kiengedtem hajnal 2-3 közt az udvarra hogy ne verjem a fejem a falba nem zajongtam szép csendesen csináltam.
Hiszek ebben a dokiban harcol értem.Szerintem a végén összeáll majd rendesre a gyógyszer.
Amitől én tartok , az hogy el kell költöznöm innen és van rá 2 hónapunk aztán a picimama halála is nagy fájdalommal érkezett ,
attól félek hogy nem bírom ki az elköltözést. rengeteg holminkat fogjuk kidobni vagy adományozni ...
A családomnak kevés sejtelme van mi megy bennem mikor nem bírtuk kiváltani a tabikat és egy hét mulva nem tudtam mozdulni na azt megértették
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 11:04Ez kevés, de az aktivitásod fenntartása is fontos. Remélem hamarosan találtok olyan megoldást, ami mellett aludni is tudsz és tevèkeny maradsz.
Ez kevés, de az aktivitásod fenntartása is fontos. Remélem hamarosan találtok olyan megoldást, ami mellett aludni is tudsz és tevèkeny maradsz.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 10:55Idézet tőle: KleóAz nagyon rossz állapot, de ami most van, az sem "egészséges", alvás nélkül előbb-utóbb kipurcansz, és megint jön a depi...
rengeteg gyógyszert kipróbáltunk a dokival , kávét sem iszom már csak inka vagy maci kávét
Most " jól" vagyok meg alszom is ha nem is sokat.
- Miért jobb az Alzheimer kór, mint a Parkinson kór?
- ???
- Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem!
Idézet tőle: KleóAz nagyon rossz állapot, de ami most van, az sem "egészséges", alvás nélkül előbb-utóbb kipurcansz, és megint jön a depi...
rengeteg gyógyszert kipróbáltunk a dokival , kávét sem iszom már csak inka vagy maci kávét
Most " jól" vagyok meg alszom is ha nem is sokat.
- Miért jobb az Alzheimer kór, mint a Parkinson kór?
- ???
- Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 10:34Idézet tőle: dopaminRoxy azt akartam jelezni, hogy nincs olyan érzésem, hogy elálmosodnék. Inkább a tesómnak van baja pl bepisilt, bekaksizott és ritkán hogy éhes ezeket meg kell oldani
Igen, tudom, értem, pont ez a baj, hogy sok a teher rajtad (beteg ellátása) és ezért kéne pihenned... Hogy bírd.
Nem is álmosodsz el?
Idézet tőle: dopaminRoxy azt akartam jelezni, hogy nincs olyan érzésem, hogy elálmosodnék. Inkább a tesómnak van baja pl bepisilt, bekaksizott és ritkán hogy éhes ezeket meg kell oldani
Igen, tudom, értem, pont ez a baj, hogy sok a teher rajtad (beteg ellátása) és ezért kéne pihenned... Hogy bírd.
Nem is álmosodsz el?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 10:32Roxy azt akartam jelezni, hogy nincs olyan érzésem, hogy elálmosodnék. Inkább a tesómnak van baja pl bepisilt, bekaksizott és ritkán hogy éhes ezeket meg kell oldani
Roxy azt akartam jelezni, hogy nincs olyan érzésem, hogy elálmosodnék. Inkább a tesómnak van baja pl bepisilt, bekaksizott és ritkán hogy éhes ezeket meg kell oldani
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 10:27Az nagyon rossz állapot, de ami most van, az sem "egészséges", alvás nélkül előbb-utóbb kipurcansz, és megint jön a depi...
Az nagyon rossz állapot, de ami most van, az sem "egészséges", alvás nélkül előbb-utóbb kipurcansz, és megint jön a depi...
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 10:21a 60-30 as duloxetin beállításnál meg semmi nem ment nem beszéltem nem csináltam semmit igaz akkor sem aludtam. Az egy rohadt időszak volt belül rohantam kint meg semmi.
a 60-30 as duloxetin beállításnál meg semmi nem ment nem beszéltem nem csináltam semmit igaz akkor sem aludtam. Az egy rohadt időszak volt belül rohantam kint meg semmi.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 10:21Idézet tőle: dopaminátlagba kb 3-4 a négy az már rengeteg inkább 3, napközben nem alszom csak éjjel hát ezen nem tudtunk segíteni de ez is több mint a 48-72 órás sorozatébrenléteim. Na ettől kikészültek a nővérek ültem kint a folyosón és olvastam egész éjjel napokon át.
Persze nyilván beleszámol hogy kb 20 évet éjszakáztam de nappal sem alszom az áter azt mondta nappal nincs alvás és szót fogadok
Fantasztikus, hogy üzemképes vagy ennyi alvással.
A "nappal nincs alvás" valószínű azért van, mert a depit mélyíti (mélyítheti) a napközbeni alvás.
Ööö, ezt nem lehetne valahogy másként? Mégis rajtad van minden teher, neked is muszáj pihenned. "csak egyszer úgy döntök lefekszem és akkor elalszom ha nem szól bele senki de ha valamelyik családtagom beleszól akkor nem alszom megcsinálom amit akar"
Idézet tőle: dopaminátlagba kb 3-4 a négy az már rengeteg inkább 3, napközben nem alszom csak éjjel hát ezen nem tudtunk segíteni de ez is több mint a 48-72 órás sorozatébrenléteim. Na ettől kikészültek a nővérek ültem kint a folyosón és olvastam egész éjjel napokon át.
Persze nyilván beleszámol hogy kb 20 évet éjszakáztam de nappal sem alszom az áter azt mondta nappal nincs alvás és szót fogadok
Fantasztikus, hogy üzemképes vagy ennyi alvással.
A "nappal nincs alvás" valószínű azért van, mert a depit mélyíti (mélyítheti) a napközbeni alvás.
Ööö, ezt nem lehetne valahogy másként? Mégis rajtad van minden teher, neked is muszáj pihenned. "csak egyszer úgy döntök lefekszem és akkor elalszom ha nem szól bele senki de ha valamelyik családtagom beleszól akkor nem alszom megcsinálom amit akar"
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 10:19Idézet tőle: parrotEnnyi duloxetin mellett nem is fogsz aludni jól!Alapból pörgetős,étvágycsökkentő antidepi.Azon kellene variálni.S nagyon sok ez a gyógyszermennyiség.Volt,hogy hasonló helyzetben voltam,mármint sok gyógyszer....átállítás alatt.Egyiket csökkentettük,a másikat emeltük,plusz a mellékhatásokra is valami.
igazad van
nem értem hova pörgetik még...
Idézet tőle: parrotEnnyi duloxetin mellett nem is fogsz aludni jól!Alapból pörgetős,étvágycsökkentő antidepi.Azon kellene variálni.S nagyon sok ez a gyógyszermennyiség.Volt,hogy hasonló helyzetben voltam,mármint sok gyógyszer....átállítás alatt.Egyiket csökkentettük,a másikat emeltük,plusz a mellékhatásokra is valami.
igazad van
nem értem hova pörgetik még...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.22., 10:12Ennyi duloxetin mellett nem is fogsz aludni jól!Alapból pörgetős,étvágycsökkentő antidepi.Azon kellene variálni.S nagyon sok ez a gyógyszermennyiség.Volt,hogy hasonló helyzetben voltam,mármint sok gyógyszer....átállítás alatt.Egyiket csökkentettük,a másikat emeltük,plusz a mellékhatásokra is valami.
Ennyi duloxetin mellett nem is fogsz aludni jól!Alapból pörgetős,étvágycsökkentő antidepi.Azon kellene variálni.S nagyon sok ez a gyógyszermennyiség.Volt,hogy hasonló helyzetben voltam,mármint sok gyógyszer....átállítás alatt.Egyiket csökkentettük,a másikat emeltük,plusz a mellékhatásokra is valami.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 10:09átlagba kb 3-4 a négy az már rengeteg inkább 3, napközben nem alszom csak éjjel hát ezen nem tudtunk segíteni de ez is több mint a 48-72 órás sorozatébrenléteim. Na ettől kikészültek a nővérek ültem kint a folyosón és olvastam egész éjjel napokon át.
- Hány órát alszol egy nap Móricka? - kérdezi az iskolaorvos.
- Két-három órát.
- Jajj, de hát ez nagyon kevés!
- Mind az öt órán nem merek aludni.
átlagba kb 3-4 a négy az már rengeteg inkább 3, napközben nem alszom csak éjjel hát ezen nem tudtunk segíteni de ez is több mint a 48-72 órás sorozatébrenléteim. Na ettől kikészültek a nővérek ültem kint a folyosón és olvastam egész éjjel napokon át.
- Hány órát alszol egy nap Móricka? - kérdezi az iskolaorvos.
- Két-három órát.
- Jajj, de hát ez nagyon kevés!
- Mind az öt órán nem merek aludni.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 09:52Idézet tőle: KleóAludnod pedig kéne, mert kikészülsz. Ha ennyi gyszer mellett még pörögsz, nem szovjetorosz tank vagy, hanem búgócsiga 😀
na kb annyi agyam van mint a búgócsigának állandóan elfelejtek mindent .
igen aludni jó lenne az egyik betegtársam még februárban megszánt és inkább nem aludt és adott 45 mg yarocent na akkor aludtam 4 órát!! Csodálatos volt, de amikor megint adott már nem aludtam tőle.
Idézet tőle: KleóAludnod pedig kéne, mert kikészülsz. Ha ennyi gyszer mellett még pörögsz, nem szovjetorosz tank vagy, hanem búgócsiga 😀
na kb annyi agyam van mint a búgócsigának állandóan elfelejtek mindent .
igen aludni jó lenne az egyik betegtársam még februárban megszánt és inkább nem aludt és adott 45 mg yarocent na akkor aludtam 4 órát!! Csodálatos volt, de amikor megint adott már nem aludtam tőle.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 09:42Aludnod pedig kéne, mert kikészülsz. Ha ennyi gyszer mellett még pörögsz, nem szovjetorosz tank vagy, hanem búgócsiga 😀
Aludnod pedig kéne, mert kikészülsz. Ha ennyi gyszer mellett még pörögsz, nem szovjetorosz tank vagy, hanem búgócsiga 😀
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 09:38nem nyom le egyáltalán sőt az esti sem csak egyszer úgy döntök lefekszem és akkor elalszom ha nem szól bele senki de ha valamelyik családtagom beleszól akkor nem alszom megcsinálom amit akar .
Ma hajnal 2 kor döntöttem úgy hogy kimosok mindent megfőztem és feltakarítottam már 6 órára kész voltam, de nem aludtam csak egy órát.
nem nyom le egyáltalán sőt az esti sem csak egyszer úgy döntök lefekszem és akkor elalszom ha nem szól bele senki de ha valamelyik családtagom beleszól akkor nem alszom megcsinálom amit akar .
Ma hajnal 2 kor döntöttem úgy hogy kimosok mindent megfőztem és feltakarítottam már 6 órára kész voltam, de nem aludtam csak egy órát.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 09:35Én nem tudom,
nem néztem utánna
nem vagyok orvos csak azt tudom, hogy most képes vagyok ha nyögve is meg szorongva de főzni, felöltözni, elmenni dolgokat intézni és rendszerezni a feladataim.
Azt tudom hogy nagyon küz értem volt még ba+elés is köztünk és sokáig azért nem gyógyszerezett mert vissza akartam menni dolgozni
Azt is mondta, hogy ezt le fogjuk csökkenteni illetve az Olant és a tegretolt akarja elvenni.
A frontinból ,meg sze. még ehetek is pluszba.
Talán azért írt ennyit mert olyan vagyok mint egy orosz tank megállíthatatlan és hatalmas
Én nem tudom,
nem néztem utánna
nem vagyok orvos csak azt tudom, hogy most képes vagyok ha nyögve is meg szorongva de főzni, felöltözni, elmenni dolgokat intézni és rendszerezni a feladataim.
Azt tudom hogy nagyon küz értem volt még ba+elés is köztünk és sokáig azért nem gyógyszerezett mert vissza akartam menni dolgozni
Azt is mondta, hogy ezt le fogjuk csökkenteni illetve az Olant és a tegretolt akarja elvenni.
A frontinból ,meg sze. még ehetek is pluszba.
Talán azért írt ennyit mert olyan vagyok mint egy orosz tank megállíthatatlan és hatalmas
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 09:30Idézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Fura, hogy kétféle hangulatstabi (tegretol, lamolep), kétféle AP (keti, olzin) és kétféle nyugató. A doki kettős látásban szenved?
Kettős személyiség.
1 AD, 1 AP, 1 hang.stab., 1 nyugtató és esetleg 1 altató. Több minek?
Bennem is ez fogalmazódott meg ill hogy miért lépi túl a max adagot.
Nagyon pöröghettél, ha ennyi gyszer sem nyom le.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Fura, hogy kétféle hangulatstabi (tegretol, lamolep), kétféle AP (keti, olzin) és kétféle nyugató. A doki kettős látásban szenved?
Kettős személyiség.
Bennem is ez fogalmazódott meg ill hogy miért lépi túl a max adagot.
Nagyon pöröghettél, ha ennyi gyszer sem nyom le.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 09:27Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Ha a max adag AP nem hat, akkor szoktak adni még egyet.
Hangstabnál nem tudom, hogy szokás.
Cymbaltánál, olanzapinnál ez több, mint a maximálisan adható adag.
Nyugibogyóból 2 félét nem szoktak adni.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Ha a max adag AP nem hat, akkor szoktak adni még egyet.
Hangstabnál nem tudom, hogy szokás.
Cymbaltánál, olanzapinnál ez több, mint a maximálisan adható adag.
Nyugibogyóból 2 félét nem szoktak adni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 09:26Idézet tőle: dopaminNos suicidálásnak vették de nem emlékszem pontosan miért szedtem be egy havi gyógyszert meg ami volt otthon gondosan kihagyva ami nem árt szóval algopyrin vitaminkapszullák stb megmaradtak.
Igen vele, másfél hetente variállta . hol szaladgátam énekelve hol azt sem vettem észre hogy vizitel és kommunikálni akar velem hol a combom ütöttem hogy a haluk kussoljanak el.
ami feltünt a kventiax mindig sokat javított az első körben is látványos volt.
Értem.
Minek akkor az olan?
Idézet tőle: dopaminNos suicidálásnak vették de nem emlékszem pontosan miért szedtem be egy havi gyógyszert meg ami volt otthon gondosan kihagyva ami nem árt szóval algopyrin vitaminkapszullák stb megmaradtak.
Igen vele, másfél hetente variállta . hol szaladgátam énekelve hol azt sem vettem észre hogy vizitel és kommunikálni akar velem hol a combom ütöttem hogy a haluk kussoljanak el.
Értem.
Minek akkor az olan?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.22., 09:25Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Kettős személyiség.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Kettős személyiség.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 09:24Nos suicidálásnak vették de nem emlékszem pontosan miért szedtem be egy havi gyógyszert meg ami volt otthon gondosan kihagyva ami nem árt szóval algopyrin vitaminkapszullák stb megmaradtak.
Nos suicidálásnak vették de nem emlékszem pontosan miért szedtem be egy havi gyógyszert meg ami volt otthon gondosan kihagyva ami nem árt szóval algopyrin vitaminkapszullák stb megmaradtak.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 09:21Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Idézet tőle: KiscsillagRengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 09:16Idézet tőle: KleóVodka nyami.
Hát, elég sokat szedsz. Sőt, nagyon sokat.
Állítólag skizo- diag. mellett nincs bipol. is.
Ez az én mániám! 🙂
Szerintem sincs skizo és bipol együtt. Így viszont a skizoaffektív diagot is ki kell lőni logikai alapon. Szerintem. Mint totál laikus mondom.
http://ajp.psychiatryonline.org/doi/abs/10.1176/ajp.137.8.921?journalCode=ajp
Majd lefordítom.
Idézet tőle: KleóVodka nyami.
Hát, elég sokat szedsz. Sőt, nagyon sokat.
Állítólag skizo- diag. mellett nincs bipol. is.
Ez az én mániám! 🙂
Szerintem sincs skizo és bipol együtt. Így viszont a skizoaffektív diagot is ki kell lőni logikai alapon. Szerintem. Mint totál laikus mondom.
http://ajp.psychiatryonline.org/doi/abs/10.1176/ajp.137.8.921?journalCode=ajp
Majd lefordítom.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 09:14Rengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Rengeteg. Több gyszered is nagyobb a normál adagnál, illetve 2 féle nyugtatót sem szoktak adni.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 09:14Idézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóSzedsz hangulatstabilizálót vmit?
Nem. (morcos szmájli - de nem neked szól Kleó)
De fogok.
Dopamintól kérdeztem. 🙂
Tudom, te hol szedsz, hol nem - mint én.
Közben rájöttem. 🙂
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóSzedsz hangulatstabilizálót vmit?
Nem. (morcos szmájli - de nem neked szól Kleó)
De fogok.
Dopamintól kérdeztem. 🙂
Tudom, te hol szedsz, hol nem - mint én.
Közben rájöttem. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 09:02Az első körben alig volt gyógyszerem azt is beszedtem egyszerre
másodjára folyamatosan emelte a doki a tabikat meg változtatta is itt álltunk meg de nem szedál ugyanúgy teszek veszek.
Kicsi korom óta van halu képi hangi a képi segít (betegek életét mentem vele) a hangi engem gyötör
nem emlékszem olyan időszakra amikor nem volt halu , de megtanultam kiválogatni, ellenálni, használni és elhazudni mások elől 95% ban egyedül tudom kezelni
Igazából most volt egy féléves osztályos kezelésem itt találkoztam először komolyan áterrel szerencsétlen abból indult el hogy szorongok és nem tudok aludni meg nyugton maradni.
Az első körben alig volt gyógyszerem azt is beszedtem egyszerre
másodjára folyamatosan emelte a doki a tabikat meg változtatta is itt álltunk meg de nem szedál ugyanúgy teszek veszek.
Kicsi korom óta van halu képi hangi a képi segít (betegek életét mentem vele) a hangi engem gyötör
nem emlékszem olyan időszakra amikor nem volt halu , de megtanultam kiválogatni, ellenálni, használni és elhazudni mások elől 95% ban egyedül tudom kezelni
Igazából most volt egy féléves osztályos kezelésem itt találkoztam először komolyan áterrel szerencsétlen abból indult el hogy szorongok és nem tudok aludni meg nyugton maradni.