Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 13:50Idézet tőle: KiscsillagKleó, kapj be valami gyogyeszt. Lassabb tempóban is ráér leszoknod, főleg, h az aripipet nem az orvos állította le. Holnap ragaszkodj ahhoz, h alaposan vizsgáljanak ki.
Ne légy türelmetlen, ez lassan gyógyuló betegség. És valszeg pár hét és futni fogsz, mint a nyúl, ha oxigénnel bírod.
Xanax, ha már muszáj lesz. Arról a doki szoktat le. Arisppa-t már több napja nem szedem, nem kezdem újra.
A COPD-vel semmiképp sem futkározok, csak a klotyiig ki bírjak menni a saját lábamon.
Tudom, ez 6 hét. Kivizsgálni csak kh.-ban tudnak, mert ugye menni nem bírok.
Idézet tőle: KiscsillagKleó, kapj be valami gyogyeszt. Lassabb tempóban is ráér leszoknod, főleg, h az aripipet nem az orvos állította le. Holnap ragaszkodj ahhoz, h alaposan vizsgáljanak ki.
Ne légy türelmetlen, ez lassan gyógyuló betegség. És valszeg pár hét és futni fogsz, mint a nyúl, ha oxigénnel bírod.
Xanax, ha már muszáj lesz. Arról a doki szoktat le. Arisppa-t már több napja nem szedem, nem kezdem újra.
A COPD-vel semmiképp sem futkározok, csak a klotyiig ki bírjak menni a saját lábamon.
Tudom, ez 6 hét. Kivizsgálni csak kh.-ban tudnak, mert ugye menni nem bírok.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 13:46Fogyasztási javaslatok a konyakhoz:
Fogyasztási javaslatok a konyakhoz:
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 13:45Dopamin!
Ez a bár a mennyorszàg? Itt minden álma megvalósulhat az embernek? Kezdem azt hinni.
Dopamin!
Ez a bár a mennyorszàg? Itt minden álma megvalósulhat az embernek? Kezdem azt hinni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 13:43Kleó, kapj be valami gyogyeszt. Lassabb tempóban is ráér leszoknod, főleg, h az aripipet nem az orvos állította le. Holnap ragaszkodj ahhoz, h alaposan vizsgáljanak ki.
Kleó, kapj be valami gyogyeszt. Lassabb tempóban is ráér leszoknod, főleg, h az aripipet nem az orvos állította le. Holnap ragaszkodj ahhoz, h alaposan vizsgáljanak ki.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 13:38Nem múlik ez, semmi jele. Jó volna egy mr.
Rendesen parázok, közben a gyszer-elvonástól meg még dől rólam a víz. Hej, de jól érzem magam, ihaj-csuhaj. (Ez most a poz. gondolkodás.)
Nem múlik ez, semmi jele. Jó volna egy mr.
Rendesen parázok, közben a gyszer-elvonástól meg még dől rólam a víz. Hej, de jól érzem magam, ihaj-csuhaj. (Ez most a poz. gondolkodás.)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 13:37Kleó, óhajod parancs, íme:
Kleó, óhajod parancs, íme:
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 13:34Idézet tőle: KleóJaaaj, de innék vmi erőset, mondjuk Henessey-t! Mert mi van, ha megműtenek, és vmi komplikáció lép fel? Kezdek hisztis lenni.
Valszeg elmúlik, ahogy jött. Ha mèg is kell műtrni valszeg semmi komplikáció nem lêp fel.
Ne paráztasd magad!
Idézet tőle: KleóJaaaj, de innék vmi erőset, mondjuk Henessey-t! Mert mi van, ha megműtenek, és vmi komplikáció lép fel? Kezdek hisztis lenni.
Valszeg elmúlik, ahogy jött. Ha mèg is kell műtrni valszeg semmi komplikáció nem lêp fel.
Ne paráztasd magad!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 13:29juhúúúúú, pezsgőzés a budoárban
juhúúúúú, pezsgőzés a budoárban
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 13:25Jaj, nem tudok meghallgatni semmit, mert nincs bekapcs. a hangfal, és ahhoz föl kéne állni...
Jaj, nem tudok meghallgatni semmit, mert nincs bekapcs. a hangfal, és ahhoz föl kéne állni...
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.10.23., 13:21Speciálba küldeném burás tesókáimnak,és minden faja gyereknek ,és a sukár leányzóknak.Szabadítsuk ki Lakatos Brandon-t, igazságot a népnek.:)
Speciálba küldeném burás tesókáimnak,és minden faja gyereknek ,és a sukár leányzóknak.Szabadítsuk ki Lakatos Brandon-t, igazságot a népnek.:)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 13:15Jaaaj, de innék vmi erőset, mondjuk Henessey-t! Mert mi van, ha megműtenek, és vmi komplikáció lép fel? Kezdek hisztis lenni.
Jaaaj, de innék vmi erőset, mondjuk Henessey-t! Mert mi van, ha megműtenek, és vmi komplikáció lép fel? Kezdek hisztis lenni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 13:06Idézet tőle: sTrZjuhúúúú! vidámat!
működik a videó behelyezés!
szeretettel küldöm legújabb műalkotásomat:
"Az istenek bevonulása a Valhallába" -=>
Köszönjük Krisz
Idézet tőle: sTrZjuhúúúú! vidámat!
Köszönjük Krisz
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 12:25természetesen a legújabb alien film ihletett meg. nagyon ott van a befejezése!
természetesen a legújabb alien film ihletett meg. nagyon ott van a befejezése!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 12:23juhúúúú! vidámat!
juhúúúú! vidámat!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 12:12Nene ő csak zongorázzon -zenéljen https://youtu.be/KwwwWz6Ef3I
Nem bánom merre van Levin étterme ? 😀
Nene ő csak zongorázzon -zenéljen https://youtu.be/KwwwWz6Ef3I
Nem bánom merre van Levin étterme ? 😀
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 12:08Idézet tőle: dopaminKiscsillag
A két feles Jéger előált ( német gyártású ital 57 gyógynövényből készült likör alkohol tartalma 35%
A kóla (Coca ) 1886 körül gyártották az eredeti recept máig titkos.
A sarki asztalnál áll a vízipipa 🙂 és a csinos kancsóban gőzölgő fantasztikus illatú erdei gyümölcs tea
A zene 🙂
https://youtu.be/bAPprG-oWd8
érezd nagyszerüen magad 🙂
amennyiben szükséges kötszer vagy varrószett a pultnál található
Csak ragtapasz és alkoholos lemosó. Örömteli helyzetben a falcolás szinte csak karcolás.
Megvalósítottad borderes álmaimat!
Idézet tőle: dopaminKiscsillag
A két feles Jéger előált ( német gyártású ital 57 gyógynövényből készült likör alkohol tartalma 35%
A sarki asztalnál áll a vízipipa 🙂 és a csinos kancsóban gőzölgő fantasztikus illatú erdei gyümölcs tea
A zene 🙂
Csak ragtapasz és alkoholos lemosó. Örömteli helyzetben a falcolás szinte csak karcolás.
Megvalósítottad borderes álmaimat!
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.10.23., 12:02Yann Tiersent lehet élőben is hallgatni? esetleg ő töltené a gyümölcsteát? 🙂 Az úri közönség pedig természetesen táncol... (előtte elmehetnénk Nagy Levin éttermébe vacsorázni)
Yann Tiersent lehet élőben is hallgatni? esetleg ő töltené a gyümölcsteát? 🙂 Az úri közönség pedig természetesen táncol... (előtte elmehetnénk Nagy Levin éttermébe vacsorázni)
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 11:38Kiscsillag
A zene 🙂
https://youtu.be/bAPprG-oWd8
Kiscsillag
A zene 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 11:192 feles Jaigert innèk 5 dl kólával, 0,25 mg Frontinnal. Utána vanilia illatú vizipipát szívnék (nem drogosat) és erdei gyümi teát innék egy félreeső, hangulatfényes sarokban. Yann Tiersent hallgatnék és egy picurit falcolnék. A végén megcsókolnék valakit és boldogan távoznék.
Mindezt olyan emberi környezetben, ahol senkit nem ijesztek v botránkoztatok meg ezzel.
Úgy érezném, hogy ez egy olyan nap volt, amiért érdemes volt megszületni.
2 feles Jaigert innèk 5 dl kólával, 0,25 mg Frontinnal. Utána vanilia illatú vizipipát szívnék (nem drogosat) és erdei gyümi teát innék egy félreeső, hangulatfényes sarokban. Yann Tiersent hallgatnék és egy picurit falcolnék. A végén megcsókolnék valakit és boldogan távoznék.
Mindezt olyan emberi környezetben, ahol senkit nem ijesztek v botránkoztatok meg ezzel.
Úgy érezném, hogy ez egy olyan nap volt, amiért érdemes volt megszületni.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 10:45Szia Jolán 🙂
Örülök hogy idetaláltál .
A név persze hogy Rejtő ihletésű ámbár minimálisan a szakmámba is vág (nővér)
A mochitó hagyományos kubai eredetű itóka fehér rum cukormálé lime lé ásványvíz és menta alkotja kellemes hűsítő alkoholos ital fogyaszd egészséggel 🙂
kacsingass bátram max visszakacsintanak vagy megérdeklődik belement e valami a szemedbe 😀
A vidám halottmosó kocsma és kávéház ahol az úri közönség táncol 🙂 minden igényt kielégít alkohol, kávé és tea tekintetében valamint deszerteket, csokoládékat is kínál életmentő gyógyszerek nyugibogyók a pult alól virtuálisan kivehetők feltöltése folyamatos 😛 baseball ütők mint fa testápolók a falról bármikor leemelhetőek virtuális fizetőeszköz egy szép szó 🙂
Szia Jolán 🙂
Örülök hogy idetaláltál .
A név persze hogy Rejtő ihletésű ámbár minimálisan a szakmámba is vág (nővér)
A mochitó hagyományos kubai eredetű itóka fehér rum cukormálé lime lé ásványvíz és menta alkotja kellemes hűsítő alkoholos ital fogyaszd egészséggel 🙂
kacsingass bátram max visszakacsintanak vagy megérdeklődik belement e valami a szemedbe 😀
A vidám halottmosó kocsma és kávéház ahol az úri közönség táncol 🙂 minden igényt kielégít alkohol, kávé és tea tekintetében valamint deszerteket, csokoládékat is kínál életmentő gyógyszerek nyugibogyók a pult alól virtuálisan kivehetők feltöltése folyamatos 😛 baseball ütők mint fa testápolók a falról bármikor leemelhetőek virtuális fizetőeszköz egy szép szó 🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.10.23., 10:27Jaj, jönnék én is a kocsmába, ha lehet, leülhetek az asztalotokhoz? Egy Mochito koktélt kérnék. Ja, hogy ez valami talponálló? Akkor fröccsöt. (A név Rejtőtől van?) Tudom, hogy hivatalosan nem leszbibár, igérem, óvatosan fogok kacsingatni. 🙂
Jaj, jönnék én is a kocsmába, ha lehet, leülhetek az asztalotokhoz? Egy Mochito koktélt kérnék. Ja, hogy ez valami talponálló? Akkor fröccsöt. (A név Rejtőtől van?) Tudom, hogy hivatalosan nem leszbibár, igérem, óvatosan fogok kacsingatni. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 09:59Veled kapcsolatban mindig az az érzésem, h minél kevesebb a gyszered, annál jobban leszel. Kivéve ha visszaesel a mániába.
A személyiségedről meg úgy érzem, h egyben van. Nem tudom, h mi a jó szó arra, ami gondolok. (nem szétesett)
Veled kapcsolatban mindig az az érzésem, h minél kevesebb a gyszered, annál jobban leszel. Kivéve ha visszaesel a mániába.
A személyiségedről meg úgy érzem, h egyben van. Nem tudom, h mi a jó szó arra, ami gondolok. (nem szétesett)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 09:41Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Nem hiszem, h mostanában kitör.
Hangulatstabiból még egyszer (ötödször) leírnád, hogy miket szedtél eddig? Nekem is kell majd valami lítium pajtás helyett.
Csak Depakine-Chrono-t a lítiumon kívül. Az semmi nem hatott, eltekintve attól, h olykor össze f.stam magam. Állítólag bizonyos AD-knek és AP-knek is van stab. hatásuk. Az Olwexya pl. nekem nem hatott. Az Arisppa igen, attól jött a parkinsonizmus.
Melyik AD-nek van stab hatása? Én attól félek, hogy ha elkezdenèm szedni előhozza a màniát. (ha nincs mellette hangstab. v AP)
Pl. az Olwexyának. Állítólag, nekem depire sem hatott.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Hangulatstabiból még egyszer (ötödször) leírnád, hogy miket szedtél eddig? Nekem is kell majd valami lítium pajtás helyett.
Csak Depakine-Chrono-t a lítiumon kívül. Az semmi nem hatott, eltekintve attól, h olykor össze f.stam magam. Állítólag bizonyos AD-knek és AP-knek is van stab. hatásuk. Az Olwexya pl. nekem nem hatott. Az Arisppa igen, attól jött a parkinsonizmus.
Melyik AD-nek van stab hatása? Én attól félek, hogy ha elkezdenèm szedni előhozza a màniát. (ha nincs mellette hangstab. v AP)
Pl. az Olwexyának. Állítólag, nekem depire sem hatott.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 09:37Idézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 09:22Idézet tőle: dopaminHogyne lenne Roxy,
Artur Guinness kezdte készíteni 1730 körül, a fekete sör Írország nevezetessége lett.
Jó hatással van a szívre a koleszterint csökkenti és kevés a kalória tartalma. Alkohol tartalma 4,2% a dobozokban kis műanyag golyó van ami a frissen csapolthoz teszi hasonlóvá a dobozos italt.
Fogyaszd egészséggel
Kicsit keveslem az alkohol tartalmát. 🙂 De fogok venni egy ilyen dobozosat, már nagyon régóta szemezek vele.
Idézet tőle: dopaminHogyne lenne Roxy,
Artur Guinness kezdte készíteni 1730 körül, a fekete sör Írország nevezetessége lett.
Jó hatással van a szívre a koleszterint csökkenti és kevés a kalória tartalma. Alkohol tartalma 4,2% a dobozokban kis műanyag golyó van ami a frissen csapolthoz teszi hasonlóvá a dobozos italt.
Fogyaszd egészséggel
Kicsit keveslem az alkohol tartalmát. 🙂 De fogok venni egy ilyen dobozosat, már nagyon régóta szemezek vele.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 08:43Hogyne lenne Roxy,
Fogyaszd egészséggel
Hogyne lenne Roxy,
Fogyaszd egészséggel
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 08:25Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 08:21Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Jó reggelt mindenkinek!
Imádom az esőt. A ködöt még jobban. Csak már rég volt.
Kávé... semmi élénkítő hatása nincs rám, viszont imádom és állítólag hangulatjavító hatása van. Nnnna ezért iszom. 🙂
Jó reggelt, Roxy!
Kv-t én is főleg azért iszom, mert szeretem. Élénkíteni engem sem, ihatok éjfélkor is, ha különben aludnék, akkor semmi hatása nincs az alvásra.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Jó reggelt mindenkinek!
Kávé... semmi élénkítő hatása nincs rám, viszont imádom és állítólag hangulatjavító hatása van. Nnnna ezért iszom. 🙂
Jó reggelt, Roxy!
Kv-t én is főleg azért iszom, mert szeretem. Élénkíteni engem sem, ihatok éjfélkor is, ha különben aludnék, akkor semmi hatása nincs az alvásra.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 08:20Idézet tőle: dopaminSzépreggeltet Kleó,
Erős kávék vannak a képen mindenfajta én már kb egy liternél tartok de pótkávé hmm akkor is egy liternél tartanék ha nem pótkávé lenne gyors készitettem egy friss kávét kivételesen Jakobs márkát mmmm de finom és koffein
Ahogy tegnap beszélgettünk eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat.
Halottakkal valamit kerestünk ezt álmodtam
Hogy vagy ma Kleó?
"eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat."
Izgi téma... minket tesómmal vakbélműtek után alig tudtak felkelteni (ezt onnan tudni, hogy a dokik mondták).
A xanaxról mostanáig azt hittem, hogy nem nyugtat és nem altat, de rájöttem, hogy de.
A gyerekeim a bárányhimlő alatt kapott fenistil csepptől úgy felpörögtek, hogy nem aludtak egész éjjel. (Barátnőm már beígérte, hogy az egész napot át fogják aludni.)
Akkor lehet, hogy ezért nem alszol a szedáló hatású gyógyszerektől?
Idézet tőle: dopaminSzépreggeltet Kleó,
Erős kávék vannak a képen mindenfajta én már kb egy liternél tartok de pótkávé hmm akkor is egy liternél tartanék ha nem pótkávé lenne gyors készitettem egy friss kávét kivételesen Jakobs márkát mmmm de finom és koffein
Ahogy tegnap beszélgettünk eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat.
Hogy vagy ma Kleó?
"eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat."
Izgi téma... minket tesómmal vakbélműtek után alig tudtak felkelteni (ezt onnan tudni, hogy a dokik mondták).
A xanaxról mostanáig azt hittem, hogy nem nyugtat és nem altat, de rájöttem, hogy de.
A gyerekeim a bárányhimlő alatt kapott fenistil csepptől úgy felpörögtek, hogy nem aludtak egész éjjel. (Barátnőm már beígérte, hogy az egész napot át fogják aludni.)
Akkor lehet, hogy ezért nem alszol a szedáló hatású gyógyszerektől?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 08:19Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Idézet tőle: KleóNem mánia, csak jár a lehetőségeken.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 08:12Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 08:10Biztos, hogy úgy van, ahogy írod. Az első férjem is rögtön azt mondta, hh bilaterális, akkor az porckorong "elmászása".
Igazából mr kellene, de az eü. nem kívánságműsor.
Biztos, hogy úgy van, ahogy írod. Az első férjem is rögtön azt mondta, hh bilaterális, akkor az porckorong "elmászása".
Igazából mr kellene, de az eü. nem kívánságműsor.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 08:09Idézet tőle: dopaminhát valamennyit a fiam de inkább a hurcibálásban. Gyere Roxy igyá te is a kocsmámban valamit most éppen a vodka kör van
Kleó egs!
Köszönöm, én csak sört kérek, Guinness van? Egyszer ittam eddig, akkor ízlett.
Idézet tőle: dopaminhát valamennyit a fiam de inkább a hurcibálásban. Gyere Roxy igyá te is a kocsmámban valamit most éppen a vodka kör van
Kleó egs!
Köszönöm, én csak sört kérek, Guinness van? Egyszer ittam eddig, akkor ízlett.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 07:55Jó megérzéseim szoktak lenni betegségekkel kapcsolatban és egyetlen másodpercig sem gondoltam arra, hogy hipochondria lenne.
Magamban a lumbális 3-4-5 csigolyák porckorongjainak a kinyomódását ( ami az idegszálakat nyomja) esetleges szakadására vagy sérülésére gondolok ami természetesen a lábakba kisugárzó zsibbadást vagy érzéskiesést okoz.
nem hinném, hogy egy röntgen elég lenne inkább ct vagy mr.
Jó megérzéseim szoktak lenni betegségekkel kapcsolatban és egyetlen másodpercig sem gondoltam arra, hogy hipochondria lenne.
Magamban a lumbális 3-4-5 csigolyák porckorongjainak a kinyomódását ( ami az idegszálakat nyomja) esetleges szakadására vagy sérülésére gondolok ami természetesen a lábakba kisugárzó zsibbadást vagy érzéskiesést okoz.
nem hinném, hogy egy röntgen elég lenne inkább ct vagy mr.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 07:41A derekamról nem tudni semmit, ahhoz min. egy rtg kéne. A lábaim mondták fel a szolgálatot. Nem tudok járni, még felállni se igazán, csak kapaszkodva. Nem hipochondria, hanem bénulás.
A derekamról nem tudni semmit, ahhoz min. egy rtg kéne. A lábaim mondták fel a szolgálatot. Nem tudok járni, még felállni se igazán, csak kapaszkodva. Nem hipochondria, hanem bénulás.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 07:38Imádom a Jakobs érzést a fene se tudja mikor engedtem meg magamnak
Én is pörgök most csak agyban vadd fruttikat hallgatok meg ezt :
Hogy van a Derekad?
Imádom a Jakobs érzést a fene se tudja mikor engedtem meg magamnak
Én is pörgök most csak agyban vadd fruttikat hallgatok meg ezt :
Hogy van a Derekad?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 07:29Kleó!
Hogy érted, h pörög? Mánia kezdődik?
Mit fogsz csinálni, ha hangstab ès AP nélkül jön a mánia?
Kleó!
Hogy érted, h pörög? Mánia kezdődik?
Mit fogsz csinálni, ha hangstab ès AP nélkül jön a mánia?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 07:25Szia Dopamin. Az az egy Jacobs nem fog megártani.
Kösz, rosszul vagyok, már pörög az agyam.
Eső itt is esik.
Szia Dopamin. Az az egy Jacobs nem fog megártani.
Kösz, rosszul vagyok, már pörög az agyam.
Eső itt is esik.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 07:16Szépreggeltet Kleó,
Hogy vagy ma Kleó?
Szépreggeltet Kleó,
Hogy vagy ma Kleó?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 07:15Egészségedre Kiscsillag ,
Ez a kocsma és kávéház rengeteg finomságot és kedvességet tárol 🙂
Ott is esik az eső?
Egészségedre Kiscsillag ,
Ez a kocsma és kávéház rengeteg finomságot és kedvességet tárol 🙂
Ott is esik az eső?