Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 567 / 569Következő

Kissebb csodákat azonnal teljesítek a nagyobbakra kicsit várni kell 🙂

Idézet tőle: Kiscsillag

Kleó, kapj be valami gyogyeszt. Lassabb tempóban is ráér leszoknod, főleg, h az aripipet nem az orvos állította le. Holnap ragaszkodj ahhoz, h alaposan vizsgáljanak ki. 

Ne légy türelmetlen, ez lassan gyógyuló betegség. És valszeg pár hét és futni fogsz, mint a nyúl, ha oxigénnel bírod. 

Xanax, ha már muszáj lesz. Arról a doki szoktat le. Arisppa-t már több napja nem szedem, nem kezdem újra.

A COPD-vel semmiképp sem futkározok, csak a klotyiig ki bírjak menni a saját lábamon.

Tudom, ez 6 hét. Kivizsgálni csak kh.-ban tudnak, mert ugye menni nem bírok.

Fogyasztási javaslatok a konyakhoz:

Dopamin!

Ez a bár a mennyorszàg? Itt minden álma megvalósulhat az embernek? Kezdem azt hinni.

Kleónak a legjobbakból műtéti komplikáció nem lesz alternatív kezelést fognak javasolni.

Kleó, kapj be valami gyogyeszt. Lassabb tempóban is ráér leszoknod, főleg, h az aripipet nem az orvos állította le. Holnap ragaszkodj ahhoz, h alaposan vizsgáljanak ki. 

Ne légy türelmetlen, ez lassan gyógyuló betegség. És valszeg pár hét és futni fogsz, mint a nyúl, ha oxigénnel bírod. 

Idézet tőle: sTrZ

Kleó, óhajod parancs, íme:

Óóóó, köszönöm.

Nem múlik ez, semmi jele. Jó volna egy mr.

Rendesen parázok, közben a gyszer-elvonástól meg még dől rólam a víz. Hej, de jól érzem magam, ihaj-csuhaj. (Ez most a poz. gondolkodás.)

Kleó, óhajod parancs, íme:

Idézet tőle: Kleó

Jaaaj, de innék vmi erőset, mondjuk Henessey-t! Mert mi van, ha megműtenek, és vmi komplikáció lép fel? Kezdek hisztis lenni.

Valszeg elmúlik, ahogy jött. Ha mèg is kell műtrni valszeg semmi komplikáció nem lêp fel. 

Ne paráztasd magad!

ZomboriFO 🙂

Köszönjük az úri közönség csak úgy ropja smiley

juhúúúúú, pezsgőzés a budoárban wink

Jaj, nem tudok meghallgatni semmit, mert nincs bekapcs. a hangfal, és ahhoz föl kéne állni...

Speciálba küldeném burás tesókáimnak,és minden faja gyereknek ,és a sukár leányzóknak.Szabadítsuk ki Lakatos Brandon-t, igazságot a népnek.:)

Jaaaj, de innék vmi erőset, mondjuk Henessey-t! Mert mi van, ha megműtenek, és vmi komplikáció lép fel? Kezdek hisztis lenni.

Idézet tőle: sTrZ

juhúúúú! vidámat!

működik a videó behelyezés!

szeretettel küldöm legújabb műalkotásomat:

"Az istenek bevonulása a Valhallába" -=>

Köszönjük Krisz

sTrZ Nagyszerű vagy!angel

Pezsgőt bontok a tiszteletedre smiley

természetesen a legújabb alien film ihletett meg. nagyon ott van a befejezése! wink

juhúúúú! vidámat!

működik a videó behelyezés!

szeretettel küldöm legújabb műalkotásomat:

"Az istenek bevonulása a Valhallába" -=>

Nene ő csak zongorázzon -zenéljen   https://youtu.be/KwwwWz6Ef3I

Nem bánom merre van Levin étterme ? 😀 

Idézet tőle: dopamin

Kiscsillag

A két feles Jéger előált ( német gyártású ital 57 gyógynövényből készült likör alkohol tartalma 35% 

A kóla (Coca ) 1886 körül gyártották az eredeti recept máig titkos.

A sarki asztalnál áll a vízipipa 🙂 és a csinos kancsóban gőzölgő fantasztikus illatú erdei gyümölcs tea 

A zene 🙂

érezd nagyszerüen magad 🙂

amennyiben szükséges kötszer vagy varrószett a pultnál található

Csak ragtapasz és alkoholos lemosó. Örömteli helyzetben a falcolás szinte csak karcolás. 

Megvalósítottad borderes álmaimat! 

Yann Tiersent lehet élőben is hallgatni? esetleg ő töltené a gyümölcsteát? 🙂 Az úri közönség pedig természetesen táncol... (előtte elmehetnénk Nagy Levin éttermébe vacsorázni)

Kiscsillag

A két feles Jéger előált ( német gyártású ital 57 gyógynövényből készült likör alkohol tartalma 35% 

A kóla (Coca ) 1886 körül gyártották az eredeti recept máig titkos.

A sarki asztalnál áll a vízipipa 🙂 és a csinos kancsóban gőzölgő fantasztikus illatú erdei gyümölcs tea 

A zene 🙂

érezd nagyszerüen magad 🙂

amennyiben szükséges kötszer vagy varrószett a pultnál található

2 feles Jaigert innèk 5 dl kólával, 0,25 mg Frontinnal. Utána vanilia illatú vizipipát szívnék (nem drogosat) és erdei gyümi teát innék egy félreeső, hangulatfényes sarokban. Yann Tiersent hallgatnék és egy picurit falcolnék. A végén megcsókolnék valakit és boldogan távoznék.

Mindezt olyan emberi környezetben, ahol senkit nem ijesztek v botránkoztatok meg ezzel.

Úgy érezném, hogy ez egy olyan nap volt, amiért érdemes volt megszületni. 

Szia Jolán 🙂 

Örülök hogy idetaláltál .

A  név persze hogy Rejtő ihletésű ámbár minimálisan a szakmámba is vág (nővér) 

A mochitó hagyományos kubai eredetű itóka  fehér rum cukormálé  lime lé ásványvíz és menta alkotja kellemes hűsítő alkoholos ital fogyaszd egészséggel 🙂

kacsingass bátram max visszakacsintanak vagy megérdeklődik belement e valami a szemedbe 😀

A vidám halottmosó kocsma és kávéház ahol az úri közönség táncol 🙂 minden igényt kielégít alkohol, kávé és tea tekintetében valamint deszerteket, csokoládékat  is kínál életmentő gyógyszerek nyugibogyók  a pult alól virtuálisan kivehetők feltöltése folyamatos 😛  baseball ütők mint fa testápolók a falról bármikor leemelhetőek virtuális fizetőeszköz egy szép szó 🙂

Gyere, Jolán, de a felszolgálásra várni kell, míg megjön Dopamin, ő a pultos.

Jaj, jönnék én is a kocsmába, ha lehet, leülhetek az asztalotokhoz? Egy Mochito koktélt kérnék. Ja, hogy ez valami talponálló? Akkor fröccsöt. (A név Rejtőtől van?) Tudom, hogy hivatalosan nem leszbibár, igérem, óvatosan fogok kacsingatni. 🙂

Ez a visszajelzés jólesett.

Ha mániában vagyok, akkor olykor szétesek, főleg, ha piálok is.

Veled kapcsolatban mindig az az érzésem, h minél kevesebb a gyszered, annál jobban leszel. Kivéve ha visszaesel a mániába. 

A személyiségedről meg úgy érzem, h egyben van. Nem tudom, h mi a jó szó arra, ami gondolok. (nem szétesett)

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0

Nem mánia, csak jár a lehetőségeken.

Nem hiszem, h mostanában kitör.

Hangulatstabiból még egyszer (ötödször) leírnád, hogy miket szedtél eddig? Nekem is kell majd valami lítium pajtás helyett. 

Csak Depakine-Chrono-t a lítiumon kívül. Az semmi nem hatott, eltekintve attól, h olykor össze f.stam magam. Állítólag bizonyos AD-knek és AP-knek is van stab. hatásuk. Az Olwexya pl. nekem nem hatott. Az Arisppa igen, attól jött a parkinsonizmus.

Melyik AD-nek van stab hatása? Én attól félek, hogy ha elkezdenèm szedni előhozza a màniát. (ha nincs mellette hangstab. v AP)

Pl. az Olwexyának. Állítólag, nekem depire sem hatott.

- Mi a faltörő kos rémálma?
- ???
- A fotocellás ajtó.laugh

Hangulatstabiból még egyszer (ötödször) leírnád, hogy miket szedtél eddig? Nekem is kell majd valami lítium pajtás helyett. 

Csak Depakine-Chrono-t a lítiumon kívül. Az semmi nem hatott, eltekintve attól, h olykor össze f.stam magam. Állítólag bizonyos AD-knek és AP-knek is van stab. hatásuk. Az Olwexya pl. nekem nem hatott. Az Arisppa igen, attól jött a parkinsonizmus.

Melyik AD-nek van stab hatása? Én attól félek, hogy ha elkezdenèm szedni előhozza a màniát. (ha nincs mellette hangstab. v AP)

Hogyne lenne Roxy, 

Artur Guinness kezdte készíteni 1730 körül, a fekete sör Írország nevezetessége lett.

Jó hatással van a szívre a koleszterint csökkenti és kevés a kalória tartalma. Alkohol tartalma 4,2% a dobozokban kis műanyag golyó van ami a frissen csapolthoz teszi hasonlóvá a dobozos italt.

Fogyaszd egészséggel 

Kicsit keveslem az alkohol tartalmát. 🙂 De fogok venni egy ilyen dobozosat, már nagyon régóta szemezek vele. 

Hogyne lenne Roxy, 

Artur Guinness kezdte készíteni 1730 körül, a fekete sör Írország nevezetessége lett.

Jó hatással van a szívre a koleszterint csökkenti és kevés a kalória tartalma. Alkohol tartalma 4,2% a dobozokban kis műanyag golyó van ami a frissen csapolthoz teszi hasonlóvá a dobozos italt.

Fogyaszd egészséggel 

Jó reggelt mindenkinek! 

Imádom az esőt. A ködöt még jobban. Csak már rég volt.

Kávé... semmi élénkítő hatása nincs rám, viszont imádom és állítólag hangulatjavító hatása van. Nnnna ezért iszom. 🙂

Jó reggelt, Roxy!

Kv-t én is főleg azért iszom, mert szeretem. Élénkíteni engem sem, ihatok éjfélkor is, ha különben aludnék, akkor semmi hatása nincs az alvásra.

Szépreggeltet Kleó,

Erős kávék vannak a képen mindenfajta laugh én már kb egy liternél tartok de pótkávé hmm akkor is egy liternél tartanék ha nem pótkávé lenne laughgyors készitettem egy friss kávét kivételesen Jakobs márkát mmmm de finom és koffein

Ahogy tegnap beszélgettünk eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat.

Halottakkal valamit kerestünk ezt álmodtam 

Hogy vagy ma Kleó?

"eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat."

Izgi téma... minket tesómmal vakbélműtek után alig tudtak felkelteni (ezt onnan tudni, hogy a dokik mondták). 

A xanaxról mostanáig azt hittem, hogy nem nyugtat és nem altat, de rájöttem, hogy de. 

A gyerekeim a bárányhimlő alatt kapott fenistil csepptől úgy felpörögtek, hogy nem aludtak egész éjjel. (Barátnőm már beígérte, hogy az egész napot át fogják aludni.)

Akkor lehet, hogy ezért nem alszol a szedáló hatású gyógyszerektől? 

Jó reggelt mindenkinek! 

Imádom az esőt. A ködöt még jobban. Csak már rég volt.

Kávé... semmi élénkítő hatása nincs rám, viszont imádom és állítólag hangulatjavító hatása van. Nnnna ezért iszom. 🙂

Biztos, hogy úgy van, ahogy írod. Az első férjem is rögtön azt mondta, hh bilaterális, akkor az porckorong "elmászása". 

Igazából mr kellene, de az eü. nem kívánságműsor.

hát valamennyit a fiam de inkább a hurcibálásban. Gyere Roxy igyá te is a kocsmámban valamit most éppen a vodka kör van 

Kleó egs! laugh

Köszönöm, én csak sört kérek, Guinness van? Egyszer ittam eddig, akkor ízlett.

Jó megérzéseim szoktak lenni betegségekkel kapcsolatban és egyetlen másodpercig sem gondoltam arra, hogy hipochondria lenne. 

Magamban a lumbális 3-4-5 csigolyák porckorongjainak a kinyomódását ( ami az idegszálakat nyomja) esetleges szakadására vagy sérülésére gondolok ami természetesen a lábakba kisugárzó zsibbadást vagy érzéskiesést okoz.

nem hinném, hogy egy röntgen elég lenne inkább ct vagy mr.

Holnap màr talán többet tudsz!

A derekamról nem tudni semmit, ahhoz min. egy rtg kéne. A lábaim mondták fel a szolgálatot. Nem tudok járni, még felállni se igazán, csak kapaszkodva. Nem hipochondria, hanem bénulás.

Imádom a Jakobs érzést a fene se tudja mikor engedtem meg magamnak 

Én is pörgök most csak agyban vadd fruttikat hallgatok meg ezt :

https://youtu.be/bhoH0bhej-k

Hogy van a Derekad?

Kleó!

Hogy érted, h pörög? Mánia kezdődik? 

Mit fogsz csinálni, ha hangstab ès AP nélkül jön a mánia?

Szia Dopamin. Az az egy Jacobs nem fog megártani.

Kösz, rosszul vagyok, már pörög az agyam.

Eső itt is esik.

Szépreggeltet Kleó,

Erős kávék vannak a képen mindenfajta laugh én már kb egy liternél tartok de pótkávé hmm akkor is egy liternél tartanék ha nem pótkávé lenne laughgyors készitettem egy friss kávét kivételesen Jakobs márkát mmmm de finom és koffein

Ahogy tegnap beszélgettünk eszembe jutott hogy a fiam úgy reagál az altatásra vagy olyan szerekre amik nyugtatnak hogy felpörög. A műtőből meg mindig ébren hozták ki. És rájöttem én is így vagyok ezzel a nyugtató nem nyugtat max placebó alapon de semmiképpen nem altat.

Halottakkal valamit kerestünk ezt álmodtam 

Hogy vagy ma Kleó?

Egészségedre Kiscsillag , 

Ez a kocsma és kávéház rengeteg finomságot és kedvességet tárol 🙂

Ott is esik az eső?

ElőzőOldal 567 / 569Következő