Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 07:14Idézet tőle: dopaminKleó, baszki az se jó hogy az ágyban élsz a neurológus fogja tudni mi sérült célzott kivizsgálás lesz és elmúlik a fájdalmad igen addig szopás van meg kinlódás de ha nem az ágyból nézed a tabit hanem érte is mehetsz az már siker 😛
Hej, ha csak a wc-ig eljutnék! Nem tabi, asztali gép az ágy fejénél egy asztalon, parádés alakítás így gépezni. Már a fájdalom nem is annyira érdekel, csak lábra tudnék állni.
Idézet tőle: dopaminKleó, baszki az se jó hogy az ágyban élsz a neurológus fogja tudni mi sérült célzott kivizsgálás lesz és elmúlik a fájdalmad igen addig szopás van meg kinlódás de ha nem az ágyból nézed a tabit hanem érte is mehetsz az már siker 😛
Hej, ha csak a wc-ig eljutnék! Nem tabi, asztali gép az ágy fejénél egy asztalon, parádés alakítás így gépezni. Már a fájdalom nem is annyira érdekel, csak lábra tudnék állni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 07:11Persze h nem jó, de egyáltalán nem bírok járni. Ha bírnék, elérném a sok gyszert, de akkor nem is kéne...
Persze h nem jó, de egyáltalán nem bírok járni. Ha bírnék, elérném a sok gyszert, de akkor nem is kéne...
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 07:10Kleó, baszki az se jó hogy az ágyban élsz a neurológus fogja tudni mi sérült célzott kivizsgálás lesz és elmúlik a fájdalmad igen addig szopás van meg kinlódás de ha nem az ágyból nézed a tabit hanem érte is mehetsz az már siker 😛
Kleó, baszki az se jó hogy az ágyban élsz a neurológus fogja tudni mi sérült célzott kivizsgálás lesz és elmúlik a fájdalmad igen addig szopás van meg kinlódás de ha nem az ágyból nézed a tabit hanem érte is mehetsz az már siker 😛
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 07:02Ez megnyugtató. Csak a gyakorlatban hogy lesz, azt nem tudom elképzelni. Már nézegetem, milyen gyszereket érnék el innen az ágyból, de kevés.
Ez megnyugtató. Csak a gyakorlatban hogy lesz, azt nem tudom elképzelni. Már nézegetem, milyen gyszereket érnék el innen az ágyból, de kevés.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 06:51A házidoki beküld a neurológiai klinikára vizsgálatra. "csak ki ne kelljen jönnie"-jelszóval
Ezenkívül totál ledörzsölődött a bal könyököm, azon támaszkodok mindenhez. Géphez is.
És akkor anyám kitalálta, h én hívjam fel a kéményseprőket, pont az hiányzik még nekem.
Panasz vége.
A házidoki beküld a neurológiai klinikára vizsgálatra. "csak ki ne kelljen jönnie"-jelszóval
Ezenkívül totál ledörzsölődött a bal könyököm, azon támaszkodok mindenhez. Géphez is.
És akkor anyám kitalálta, h én hívjam fel a kéményseprőket, pont az hiányzik még nekem.
Panasz vége.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.24., 06:07Idézet tőle: dopaminKinéztem a google-ból ezt a french prest 🙂 nekem van egy long főzőm egy kotyogósom egy szarvaspresszó főzőm és most hehe nescafét iszok pótkávéból mert hát a 260 as vérnyomásomnál már valamit kellett tenni meg a fél éves kórházi bennfekvésnél ...amúgy a stresztől emelkedett a vérnyomásom ha kiakadtam akkor súlyosan tartotta magát hiába nyomták belém a rivót halot dupla adagnál is közlekedtem hmm tényleg jelzem a dokinak ezt a sajátosságom más rendes ember ettől azért megfekszik.
Milyen az a long főző?
Magas vérnyomásnál rivo-t adtak? De miért? Miért nem vérnyomáscsökkentőt?
Idézet tőle: dopaminKinéztem a google-ból ezt a french prest 🙂 nekem van egy long főzőm egy kotyogósom egy szarvaspresszó főzőm és most hehe nescafét iszok pótkávéból mert hát a 260 as vérnyomásomnál már valamit kellett tenni meg a fél éves kórházi bennfekvésnél ...amúgy a stresztől emelkedett a vérnyomásom ha kiakadtam akkor súlyosan tartotta magát hiába nyomták belém a rivót halot dupla adagnál is közlekedtem hmm tényleg jelzem a dokinak ezt a sajátosságom más rendes ember ettől azért megfekszik.
Milyen az a long főző?
Magas vérnyomásnál rivo-t adtak? De miért? Miért nem vérnyomáscsökkentőt?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 05:31Kinéztem a google-ból ezt a french prest 🙂 nekem van egy long főzőm egy kotyogósom egy szarvaspresszó főzőm és most hehe nescafét iszok pótkávéból mert hát a 260 as vérnyomásomnál már valamit kellett tenni meg a fél éves kórházi bennfekvésnél ...amúgy a stresztől emelkedett a vérnyomásom ha kiakadtam akkor súlyosan tartotta magát hiába nyomták belém a rivót halot dupla adagnál is közlekedtem hmm tényleg jelzem a dokinak ezt a sajátosságom más rendes ember ettől azért megfekszik.
Kinéztem a google-ból ezt a french prest 🙂 nekem van egy long főzőm egy kotyogósom egy szarvaspresszó főzőm és most hehe nescafét iszok pótkávéból mert hát a 260 as vérnyomásomnál már valamit kellett tenni meg a fél éves kórházi bennfekvésnél ...amúgy a stresztől emelkedett a vérnyomásom ha kiakadtam akkor súlyosan tartotta magát hiába nyomták belém a rivót halot dupla adagnál is közlekedtem hmm tényleg jelzem a dokinak ezt a sajátosságom más rendes ember ettől azért megfekszik.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.24., 05:04Idézet tőle: dopaminhttps://youtu.be/LgJqmK1DPCc
Jóreggelt Kívánok!
Jó reggelt! Nekem köszönöm pont jó lesz a "másik". 🙂 Már ennyitől is felmenne a pulzusom és vérnyomásom.
Törökös kávét csinálok, két befőttesüveg és egy szűrő segítségével. Nesze neked french press (nem találok magyar nevet). Már két french press-t eltörtem.
Idézet tőle: dopamin
Jóreggelt Kívánok!
Jó reggelt! Nekem köszönöm pont jó lesz a "másik". 🙂 Már ennyitől is felmenne a pulzusom és vérnyomásom.
Törökös kávét csinálok, két befőttesüveg és egy szűrő segítségével. Nesze neked french press (nem találok magyar nevet). Már két french press-t eltörtem.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.24., 04:58Idézet tőle: dopaminÉn a baba, vagy Palmolíve levendulásat használtam-lom meg párologtatom is az illó olaját az picit nyugtat
Köszi!
Én a levendulát per pillanat tea formájában veszem magamhoz. A Lipton-nak végre megjelent egy elfogadható árú, nagyon finom, gyógynövényes teacsaládja.
Sajnos nem használhatok akármilyen tusfürdőt, paraben allergiám van, általában alverde (dm saját márka) jön szóba (az elvileg paraben mentes). De órákig tudom nézegetni a tusfürdőket. Nyami, olyan guszták.
Idézet tőle: dopaminÉn a baba, vagy Palmolíve levendulásat használtam-lom meg párologtatom is az illó olaját az picit nyugtat
Köszi!
Én a levendulát per pillanat tea formájában veszem magamhoz. A Lipton-nak végre megjelent egy elfogadható árú, nagyon finom, gyógynövényes teacsaládja.
Sajnos nem használhatok akármilyen tusfürdőt, paraben allergiám van, általában alverde (dm saját márka) jön szóba (az elvileg paraben mentes). De órákig tudom nézegetni a tusfürdőket. Nyami, olyan guszták.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 18:36Igen az áternek megint felakad a szeme az infótól.
Fincsi volt az ánizsos hp.
Szőke hajamból sötétbarna lett de van
Igen az áternek megint felakad a szeme az infótól.
Fincsi volt az ánizsos hp.
Szőke hajamból sötétbarna lett de van
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 18:27Igen most hogy erről beszéltem veletek leirtam pár szóban majd felvilágosítom ezekről az orvost és igen van a hütőben egy kis ánizsos görög házipálinka megkóstoltam. Régen derékig ért a hajam a kemo kivitte azóta nem birom a hajat
Igen most hogy erről beszéltem veletek leirtam pár szóban majd felvilágosítom ezekről az orvost és igen van a hütőben egy kis ánizsos görög házipálinka megkóstoltam. Régen derékig ért a hajam a kemo kivitte azóta nem birom a hajat
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 18:20Dopamin, csuda egy szervezeted van...
Én már azt is utálom, ha hajmosáskor a pofámba folyik a víííz. Amúgy van víziszonyom, úszni se tudok.
Túlélted a fodrit, az a lényeg, igyál egy kis vodkát! 😉
Dopamin, csuda egy szervezeted van...
Én már azt is utálom, ha hajmosáskor a pofámba folyik a víííz. Amúgy van víziszonyom, úszni se tudok.
Túlélted a fodrit, az a lényeg, igyál egy kis vodkát! 😉
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 18:00Én a baba, vagy Palmolíve levendulásat használtam-lom meg párologtatom is az illó olaját az picit nyugtat
Én a baba, vagy Palmolíve levendulásat használtam-lom meg párologtatom is az illó olaját az picit nyugtat
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 17:55Idézet tőle: sTrZfranc az egészbe nincs gomb
attól még pont használni fogom a stresszoldó tusfürdőm amit kiwitől kaptam
zuhizás közban hangosan dúdolom, hogy: "LE SZA ROM"
szal aki nem tud linket beilleszteni sajnálom
attól még működik a facse, meg a u2b linkek
és pont hogy ÖRÜLÜNK ENNEK IS, így e:
:)))
Milyen stresszoldó tusfürdőd van? Márka, név? Szeretnék én is venni megint valami jót.
Idézet tőle: sTrZfranc az egészbe nincs gomb
:)))
Milyen stresszoldó tusfürdőd van? Márka, név? Szeretnék én is venni megint valami jót.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 17:53Idézet tőle: KiscsillagMajd előző vagy másnap este elmennek oda, akik sokat írtak. Én 2 feles + 0,25 mg Frontin előtt/után nem fogok hányni.
Sokat írtak... hát ez is kész. :)))
Idézet tőle: KiscsillagMajd előző vagy másnap este elmennek oda, akik sokat írtak. Én 2 feles + 0,25 mg Frontin előtt/után nem fogok hányni.
Sokat írtak... hát ez is kész. :)))
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 17:52Nem te drága Kleó vodkát csak emlegetem , ritkán iszom alkoholt kár belém 2-3 deci házi pálesztől vagy vodkától még csak be sem csípek ráadásul van egy alkohol stopp bennem amikor megállok az ivással nem tudok többet inni
Az elmúlt 10 évben egyszer csíptem be fél órára akkor egy délután beittam fél liter vodkát meg kisértem szorgalmasan sörrel a kedvesem boldog volt hogy végre kicsit becsíptem hatalmas élmény volt neki. Igen akkor nevettem rengeteget na ez is volt vagy 6 éve.
Álmos meg nem vagyok a tabiktól sem a piától sem keverve sem kipróbáltam Mariskát és lsdt is némely növényi cuccot is még és szarra sem jutottam velük ezek is kár belém .
Ha a haj ráesik az arcomra sikoltozni kezdek borzalom gyúlölöm undorító.
De ma túléltem gyorsan. ez szuper.
Nem te drága Kleó vodkát csak emlegetem , ritkán iszom alkoholt kár belém 2-3 deci házi pálesztől vagy vodkától még csak be sem csípek ráadásul van egy alkohol stopp bennem amikor megállok az ivással nem tudok többet inni
Az elmúlt 10 évben egyszer csíptem be fél órára akkor egy délután beittam fél liter vodkát meg kisértem szorgalmasan sörrel a kedvesem boldog volt hogy végre kicsit becsíptem hatalmas élmény volt neki. Igen akkor nevettem rengeteget na ez is volt vagy 6 éve.
Álmos meg nem vagyok a tabiktól sem a piától sem keverve sem kipróbáltam Mariskát és lsdt is némely növényi cuccot is még és szarra sem jutottam velük ezek is kár belém .
Ha a haj ráesik az arcomra sikoltozni kezdek borzalom gyúlölöm undorító.
De ma túléltem gyorsan. ez szuper.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.23., 17:46Idézet tőle: dopaminÉn most mobilon vagyo arról nem próbálkozom örülök ha búra van közben jött a fodrász birka nyírás van a fodrász váratlanul érkezett mi ezzel a bajom írtózom a hajvágástól persze már loboncos vagyok de most kivettem a pult alól a túlélő frontint meg kéne inni valami pálinkát igaz a fodrászom ismer hogy villámgyorsan kell dolgozzon különben sikoltozni kezdek felvettem a hajvágós rövidgatyám meg az atlétám 🙂 ha túléltem jövök
Hát ez kész. Röhögök. :))) A fodrász váratlanul érkezett... Filmcím lehetne.
Idézet tőle: dopaminÉn most mobilon vagyo arról nem próbálkozom örülök ha búra van közben jött a fodrász birka nyírás van a fodrász váratlanul érkezett mi ezzel a bajom írtózom a hajvágástól persze már loboncos vagyok de most kivettem a pult alól a túlélő frontint meg kéne inni valami pálinkát igaz a fodrászom ismer hogy villámgyorsan kell dolgozzon különben sikoltozni kezdek felvettem a hajvágós rövidgatyám meg az atlétám 🙂 ha túléltem jövök
Hát ez kész. Röhögök. :))) A fodrász váratlanul érkezett... Filmcím lehetne.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 17:38na csak kibaszarintottam azzal a link cuccal, ...
/közben rájöttem egy dologra és mostmár jó lesz!/
keep calm and twerk on!
na csak kibaszarintottam azzal a link cuccal, ...
/közben rájöttem egy dologra és mostmár jó lesz!/
keep calm and twerk on!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 17:25ez tényleg fóbia 🙁
és ennyi gyszerre komolyan még vodkát is iszol, és semmi? egy kis álmosság?
ez tényleg fóbia 🙁
és ennyi gyszerre komolyan még vodkát is iszol, és semmi? egy kis álmosság?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 17:20Igen, rettenetes, de nem bírom a hosszú hajat sem mindegy túl vagyok rajta hajat is mostam 4x . Sepregettem porszívóztam magam is padlót is seprűt is és a tesóm is kidobtam a ruhát mosni most ,majd vagy két hónapig mosom aztán beteszem egy nylonba a következő hajvágásig. A tesóm cseles volt nem mondta hogy már délután lecsetelték
most megyek és iszom egy kis Finlandia vodkát 🙂
Mert sohasem hátra miondig előre ha betöröm a fejem akkor is
https://youtu.be/sb2YOg_dkQM
Igen, rettenetes, de nem bírom a hosszú hajat sem mindegy túl vagyok rajta hajat is mostam 4x . Sepregettem porszívóztam magam is padlót is seprűt is és a tesóm is kidobtam a ruhát mosni most ,majd vagy két hónapig mosom aztán beteszem egy nylonba a következő hajvágásig. A tesóm cseles volt nem mondta hogy már délután lecsetelték
most megyek és iszom egy kis Finlandia vodkát 🙂
Mert sohasem hátra miondig előre ha betöröm a fejem akkor is
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 17:20franc az egészbe nincs gomb
franc az egészbe nincs gomb
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 15:52Én most mobilon vagyo arról nem próbálkozom örülök ha búra van közben jött a fodrász birka nyírás van a fodrász váratlanul érkezett mi ezzel a bajom írtózom a hajvágástól persze már loboncos vagyok de most kivettem a pult alól a túlélő frontint meg kéne inni valami pálinkát igaz a fodrászom ismer hogy villámgyorsan kell dolgozzon különben sikoltozni kezdek felvettem a hajvágós rövidgatyám meg az atlétám 🙂 ha túléltem jövök
Én most mobilon vagyo arról nem próbálkozom örülök ha búra van közben jött a fodrász birka nyírás van a fodrász váratlanul érkezett mi ezzel a bajom írtózom a hajvágástól persze már loboncos vagyok de most kivettem a pult alól a túlélő frontint meg kéne inni valami pálinkát igaz a fodrászom ismer hogy villámgyorsan kell dolgozzon különben sikoltozni kezdek felvettem a hajvágós rövidgatyám meg az atlétám 🙂 ha túléltem jövök
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 14:39na jó csinálok GOMBOT IS WAZZA MEG nem igaz ááááááááááááááááá, na chill ....
na jó csinálok GOMBOT IS WAZZA MEG nem igaz ááááááááááááááááá, na chill ....
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 14:38nekem mobilról is desktopról is jó. továbbiakban user error.
nekem mobilról is desktopról is jó. továbbiakban user error.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 14:36ezt a mobiltelefonomrol küldöm
ezt a mobiltelefonomrol küldöm
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.23., 14:32Itt senki sincs berugva kérem szépen itt csak jólérzik magukat lájtosan az úri népek 😀
Basszus megváltozott a beíró panel és nem találom hova illeszem a videót mire is kattintsak?
Aki tudja az Kiscsillagnak is válaszoljon hogy a mobillal ő is boldoguljon 🙂
Itt senki sincs berugva kérem szépen itt csak jólérzik magukat lájtosan az úri népek 😀
Basszus megváltozott a beíró panel és nem találom hova illeszem a videót mire is kattintsak?
Aki tudja az Kiscsillagnak is válaszoljon hogy a mobillal ő is boldoguljon 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 14:32gyerekek. a linket egyszerűen be kell illeszteni a szövegszerkesztő mezőbe és kész, automatice megjelenika videó. de pill megnézem mobilról is!
gyerekek. a linket egyszerűen be kell illeszteni a szövegszerkesztő mezőbe és kész, automatice megjelenika videó. de pill megnézem mobilról is!
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.10.23., 14:30Idézet tőle: KiscsillagMajd előző vagy másnap este elmennek oda, akik sokat írtak. Én 2 feles + 0,25 mg Frontin előtt/után nem fogok hányni.
Freudi elszólás/elírás
Idézet tőle: KiscsillagMajd előző vagy másnap este elmennek oda, akik sokat írtak. Én 2 feles + 0,25 mg Frontin előtt/után nem fogok hányni.
Freudi elszólás/elírás
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 14:29ezt a videjót azért tettem be MERT AMERIKAI HALOTTLÁTÓ!!! ... khm ... akarom mondani mosó, igazi amerikai halottmosó!
ezt a videjót azért tettem be MERT AMERIKAI HALOTTLÁTÓ!!! ... khm ... akarom mondani mosó, igazi amerikai halottmosó!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.23., 14:27DIKK MÉG A FÉSZBÚKK VIDEJÓ IS JÓ (valaki megcsinálta)
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Röhrig Géza, Washington. Hiszem, hogy érdemes megnézned és megosztanod... Az Oscar-díjas Saul fia című film főszereplője az élő interjú során megrázó őszinteséggel beszél életéről, mindennapjairól. Azt hiszem most nagyon sokan elgondolkoznak, nagyon sok mindenen...
Posted by Vujity Tvrtko on Sunday, February 19, 2017
DIKK MÉG A FÉSZBÚKK VIDEJÓ IS JÓ (valaki megcsinálta)
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Röhrig Géza, Washington. Hiszem, hogy érdemes megnézned és megosztanod... Az Oscar-díjas Saul fia című film főszereplője az élő interjú során megrázó őszinteséggel beszél életéről, mindennapjairól. Azt hiszem most nagyon sokan elgondolkoznak, nagyon sok mindenen...
Posted by Vujity Tvrtko on Sunday, February 19, 2017
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 14:25Majd előző vagy másnap este elmennek oda, akik sokat írtak. Én 2 feles + 0,25 mg Frontin előtt/után nem fogok hányni.
Majd előző vagy másnap este elmennek oda, akik sokat írtak. Én 2 feles + 0,25 mg Frontin előtt/után nem fogok hányni.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.10.23., 14:21Nagy Levin étterme amúgy létezik Csepelen, és nem is rossz. De ha már ennyire beviszkiztetek, akkor felesleges finom kaját kihányni.... marad a sarki hamburgeres.
Nagy Levin étterme amúgy létezik Csepelen, és nem is rossz. De ha már ennyire beviszkiztetek, akkor felesleges finom kaját kihányni.... marad a sarki hamburgeres.
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.10.23., 14:01Idézet tőle: dopaminZomboriFO 🙂
Köszönjük az úri közönség csak úgy ropja
Szívesen!Van még jóféle.:)
Idézet tőle: dopaminZomboriFO 🙂
Köszönjük az úri közönség csak úgy ropja
Szívesen!Van még jóféle.:)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.23., 13:59Idézet tőle: dopaminKissebb csodákat azonnal teljesítek a nagyobbakra kicsit várni kell 🙂
Nekem már teljesítetted az àlmom! Gyógyíthatatlanul hedonista vagyok.
Idézet tőle: dopaminKissebb csodákat azonnal teljesítek a nagyobbakra kicsit várni kell 🙂
Nekem már teljesítetted az àlmom! Gyógyíthatatlanul hedonista vagyok.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.23., 13:52Idézet tőle: dopamin
Kleónak a legjobbakból műtéti komplikáció nem lesz alternatív kezelést fognak javasolni.
Ez ám a választék!
Lassan jobban szeretném, ha műtét lenne, komplikációmentes.
Idézet tőle: dopamin
Kleónak a legjobbakból műtéti komplikáció nem lesz alternatív kezelést fognak javasolni.
Ez ám a választék!
Lassan jobban szeretném, ha műtét lenne, komplikációmentes.