Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.27., 16:41Hú,ez komoly?Bár a perifériás bénulásnál sajnos már kiszakadt sérv van.Nagyon sajnálom,ez durva azért.
S belegondolok,ki sem tud menni rágyújtani,még a végén leszokik.Várjuk vissza,s ha műtét,akkor műtét,nincs mese....
Hú,ez komoly?Bár a perifériás bénulásnál sajnos már kiszakadt sérv van.Nagyon sajnálom,ez durva azért.
S belegondolok,ki sem tud menni rágyújtani,még a végén leszokik.Várjuk vissza,s ha műtét,akkor műtét,nincs mese....
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.27., 14:23Kleóval beszéltem mevolt a gerinc MR a lumbális 4-5 porckorongja kiszakadt most vár szállítást az idegsebészetre műteni fogják pontosan nem tudom hogy abban a kórházban vagy egy másikban mindenkit puszil és üdvözöl
Millgammát igértem neki majd otthon nagygépen fel is teszem . Drukkolás van ezerrel neki hogy birja a streszt
Kleóval beszéltem mevolt a gerinc MR a lumbális 4-5 porckorongja kiszakadt most vár szállítást az idegsebészetre műteni fogják pontosan nem tudom hogy abban a kórházban vagy egy másikban mindenkit puszil és üdvözöl
Millgammát igértem neki majd otthon nagygépen fel is teszem . Drukkolás van ezerrel neki hogy birja a streszt
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.27., 12:24Idézet tőle: JolánSziasztok! Szarul vagyok, duplaviszkit kérek.... aztán majd sírva vigadok. (Most egyenlőre csak a sírás van sajnos)
Lécci próbálj meg egy kicsit megnyugodni.
Nem tudsz esetleg egy pohár sört inni? Az elég jó nyugtató hatású.
Én most ezt tenném, ha tudnám, mert el kell mennem vásárolni... Boá.
Idézet tőle: JolánSziasztok! Szarul vagyok, duplaviszkit kérek.... aztán majd sírva vigadok. (Most egyenlőre csak a sírás van sajnos)
Lécci próbálj meg egy kicsit megnyugodni.
Nem tudsz esetleg egy pohár sört inni? Az elég jó nyugtató hatású.
Én most ezt tenném, ha tudnám, mert el kell mennem vásárolni... Boá.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.10.27., 11:44Sziasztok! Szarul vagyok, duplaviszkit kérek.... aztán majd sírva vigadok. (Most egyenlőre csak a sírás van sajnos)
Sziasztok! Szarul vagyok, duplaviszkit kérek.... aztán majd sírva vigadok. (Most egyenlőre csak a sírás van sajnos)
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.27., 05:54Idézet tőle: dopaminSziasztok, este felhívtam Kleót, koponya ct-t csináltak róla ott nem találtak semmit majd csinálnak Mr-t is a gerincéről( de arra várólistások a kórházi betegek is. jó szobatársai vannak sajnos ma hazamenniek mondtam az újjakat majd tanítsa be 🙂
Szóval kivizsgálás alatt van gyógyszert infúziót nem kap csak a saját pszich tabijait eszi.
Még mindig perifériás bénulás a diagnózis.
Megígértem küldök neki vodkát 🙂
Jó reggelt! De jó, hogy te is felhívtad! Biztos nagyon örül neki.
Hát gondolom ezek viszonylag jó hírek, hogy nincs a koponyában baj. Az MR-re mennyit kell várni?
Nem kap sem infúziót, sem gyógyszert? Érdekes. Akkor remélhetőleg nincsenek fájdalmai.
Kávé és egy szééép french press. A bögrét is elfogadnám.
Idézet tőle: dopaminSziasztok, este felhívtam Kleót, koponya ct-t csináltak róla ott nem találtak semmit majd csinálnak Mr-t is a gerincéről( de arra várólistások a kórházi betegek is. jó szobatársai vannak sajnos ma hazamenniek mondtam az újjakat majd tanítsa be 🙂
Szóval kivizsgálás alatt van gyógyszert infúziót nem kap csak a saját pszich tabijait eszi.
Jó reggelt! De jó, hogy te is felhívtad! Biztos nagyon örül neki.
Hát gondolom ezek viszonylag jó hírek, hogy nincs a koponyában baj. Az MR-re mennyit kell várni?
Nem kap sem infúziót, sem gyógyszert? Érdekes. Akkor remélhetőleg nincsenek fájdalmai.
Kávé és egy szééép french press. A bögrét is elfogadnám.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.27., 05:22Sziasztok, este felhívtam Kleót, koponya ct-t csináltak róla ott nem találtak semmit majd csinálnak Mr-t is a gerincéről( de arra várólistások a kórházi betegek is. jó szobatársai vannak sajnos ma hazamenniek mondtam az újjakat majd tanítsa be 🙂
Sziasztok, este felhívtam Kleót, koponya ct-t csináltak róla ott nem találtak semmit majd csinálnak Mr-t is a gerincéről( de arra várólistások a kórházi betegek is. jó szobatársai vannak sajnos ma hazamenniek mondtam az újjakat majd tanítsa be 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.26., 18:45Idézet tőle: holdfénySziasztok!
Beszéltem ma is Kleóval, mondtam neki hogy gondoltok rá....és hogy így kell táncolnia.....amit tegnap heartandsoul feltett számot.....legalább úgy.....aggódom miatta....
Semmi változás, csak cigihiánya van a drágámnak.
Megigértem neki hogy majd még hívni fogom.....még egy darabig bentlesz.
Szép estét jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Ja és puszi ölelés.
Drága Holdfény! De jó, hogy felhívtad, biztos nagyon örült neki.
Neked is jó éjt.
Idézet tőle: holdfénySziasztok!
Beszéltem ma is Kleóval, mondtam neki hogy gondoltok rá....és hogy így kell táncolnia.....amit tegnap heartandsoul feltett számot.....legalább úgy.....aggódom miatta....
Ja és puszi ölelés.
Drága Holdfény! De jó, hogy felhívtad, biztos nagyon örült neki.
Neked is jó éjt.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.26., 18:44Idézet tőle: heartandsoulJó reggelt Neked is!
Sikerült kialudnod magad?
Találtam egy jó kis helyet, valami ínyenc saláta bár...
Éjjel 3 óta még nem. 🙂
Idézet tőle: heartandsoulJó reggelt Neked is!
Éjjel 3 óta még nem. 🙂
Idézet tőle: imolka23 ekkor: 2017.10.26., 16:47bocsánat hogy ide pofátlankodok csak itt tűnt a legfrissebbnek a bejegyzés csak nálam nem működik a cset?
bocsánat hogy ide pofátlankodok csak itt tűnt a legfrissebbnek a bejegyzés csak nálam nem működik a cset?
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.26., 16:24Sziasztok!
Ja és puszi ölelés.
Sziasztok!
Ja és puszi ölelés.
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.10.26., 15:19Jó reggelt Neked is!
Jó reggelt Neked is!
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.10.25., 19:59Jó estét kedves vidám halottmosó kocsmázók!
Indulhat az esti parti?
Jó estét kedves vidám halottmosó kocsmázók!
Indulhat az esti parti?
Idézet tőle: holdfény ekkor: 2017.10.25., 15:56Sikerült.
Köszönöm.
Perifériás bénulása van....nem tud többet, még vizsgálják.
Puszil mindenkit.
Sikerült.
Köszönöm.
Perifériás bénulása van....nem tud többet, még vizsgálják.
Puszil mindenkit.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.25., 15:24Idézet tőle: holdfénySziasztok!
Ha megadod a számát én szívesen felhívom.
Köszönöm, Holdfény. Priviben átküldöm.
A kocsmárosné is ígérte, hogy felhívja.
Idézet tőle: holdfénySziasztok!
Ha megadod a számát én szívesen felhívom.
Köszönöm, Holdfény. Priviben átküldöm.
A kocsmárosné is ígérte, hogy felhívja.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.25., 10:23Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagKleóról tudtok valamit?
Sajna semmit. Matirinél rákérdek, ők találkoztak személyesen. Hátha megvan neki Kleó tel.száma.
De ki hívja fel?
Ha szoktak telón beszèlni, akkor Matiri lehet szívesen felhívja és tájékoztat minket.
Nem szoktak.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagKleóról tudtok valamit?
Sajna semmit. Matirinél rákérdek, ők találkoztak személyesen. Hátha megvan neki Kleó tel.száma.
De ki hívja fel?
Ha szoktak telón beszèlni, akkor Matiri lehet szívesen felhívja és tájékoztat minket.
Nem szoktak.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.25., 09:40Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagKleóról tudtok valamit?
De ki hívja fel?
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagKleóról tudtok valamit?
De ki hívja fel?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.25., 09:20Elmondod, mit tudtál meg, dopamin? Beleépíthetjük a történetedbe?
Elmondod, mit tudtál meg, dopamin? Beleépíthetjük a történetedbe?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.25., 09:01Idézet tőle: KiscsillagKleóról tudtok valamit?
De ki hívja fel?
Idézet tőle: KiscsillagKleóról tudtok valamit?
De ki hívja fel?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.25., 05:18Idézet tőle: dopaminMás 13 éve nem beszéltem anyám testvérével most meg akartam tudni valamit tőle a gyerekkoromról nehéz beszélgetés volt elöször hárított meg belekeverte a sértettségét hogy nem beszélek vele és támadott is aztán elmondta amit tudni akartam és sirt .Kimerültem lelkileg fizikailag teljesen az információ feldolgozás alatt
Bátor vagy. Hogyan kerested meg, személyesen?
Csetben vagy priviben írok neked.
Idézet tőle: dopaminMás 13 éve nem beszéltem anyám testvérével most meg akartam tudni valamit tőle a gyerekkoromról nehéz beszélgetés volt elöször hárított meg belekeverte a sértettségét hogy nem beszélek vele és támadott is aztán elmondta amit tudni akartam és sirt .Kimerültem lelkileg fizikailag teljesen az információ feldolgozás alatt
Bátor vagy. Hogyan kerested meg, személyesen?
Csetben vagy priviben írok neked.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 18:18Más 13 éve nem beszéltem anyám testvérével most meg akartam tudni valamit tőle a gyerekkoromról nehéz beszélgetés volt elöször hárított meg belekeverte a sértettségét hogy nem beszélek vele és támadott is aztán elmondta amit tudni akartam és sirt .Kimerültem lelkileg fizikailag teljesen az információ feldolgozás alatt
Más 13 éve nem beszéltem anyám testvérével most meg akartam tudni valamit tőle a gyerekkoromról nehéz beszélgetés volt elöször hárított meg belekeverte a sértettségét hogy nem beszélek vele és támadott is aztán elmondta amit tudni akartam és sirt .Kimerültem lelkileg fizikailag teljesen az információ feldolgozás alatt
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 18:10Itt mindenért egy szép szó a fizettség.
Azért nem javítottam ki a rtg írásod mert soha nem javasoltam volna Kleónak rajtam kívül más csontkovácsot mint irgalmatlan nővér meg tudom hogy az mr a kagjobb képalkotó eljárás ami valóban megmutatja mi van odabenn. De eddig is és most is az a vágyam hogy Kleó jobban legyen és visszanyerje az önellátó képességét
Itt mindenért egy szép szó a fizettség.
Azért nem javítottam ki a rtg írásod mert soha nem javasoltam volna Kleónak rajtam kívül más csontkovácsot mint irgalmatlan nővér meg tudom hogy az mr a kagjobb képalkotó eljárás ami valóban megmutatja mi van odabenn. De eddig is és most is az a vágyam hogy Kleó jobban legyen és visszanyerje az önellátó képességét
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.24., 17:25Csak közben írtam egy blődséget.A rtg.nem mutat ki semmit,ehhez MRI kell.A lágyrészeket is látni kell.Ja,Kleo,elfelejtettem mondani,műtünk is a búrán!!!!Tudod....van az a pénz..:))))
Csak közben írtam egy blődséget.A rtg.nem mutat ki semmit,ehhez MRI kell.A lágyrészeket is látni kell.Ja,Kleo,elfelejtettem mondani,műtünk is a búrán!!!!Tudod....van az a pénz..:))))
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 15:39Parott kár hogy nem hoztad a hasznos ötleteidet előbb Kleónak.
Gyere bármikor a Vidám halottmosó kocsma és kávézó mindenki előtt nyitva áll.
Parott kár hogy nem hoztad a hasznos ötleteidet előbb Kleónak.
Gyere bármikor a Vidám halottmosó kocsma és kávézó mindenki előtt nyitva áll.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.10.24., 15:16Kleo gondolok rád!Nem akartam belefolyni a beszélgetés ezen részébe,de tény,gyógytornász végzettségem is van.
Nehéz fizikális vizsgálat nélkül diagolni gerinc eredetű problémát.Nyilván,ha akut,s otthon van az illető,s nem kizáródott sérv,akkor fekvés kemény helyen,lábak térdben behajlítva,feltéve székre.Gyulladáscsökkentő ,Aflamin,fájd.csillapító,s ez megy napokig.Igen,injekcióban hatásosabb a voltaren.
Most valszeg infuzióban kapod majd ezeket.
A csontkovácsolást csak rtg.kép után javasolnám,mivel egy félig kiboltosult sérvet akár ki is szakíthat...
Ritkán műtik,de a csigolya stabilizáziós műtét manapság rutin,s ez tűnik a leghatásosabbnak.
Ha minden ok lesz,bár ezt kétlem a tüneteid alapján,felírnak fizikot,gyógytornát.
No,majd értesítesz.
Kleo gondolok rád!Nem akartam belefolyni a beszélgetés ezen részébe,de tény,gyógytornász végzettségem is van.
Nehéz fizikális vizsgálat nélkül diagolni gerinc eredetű problémát.Nyilván,ha akut,s otthon van az illető,s nem kizáródott sérv,akkor fekvés kemény helyen,lábak térdben behajlítva,feltéve székre.Gyulladáscsökkentő ,Aflamin,fájd.csillapító,s ez megy napokig.Igen,injekcióban hatásosabb a voltaren.
Most valszeg infuzióban kapod majd ezeket.
A csontkovácsolást csak rtg.kép után javasolnám,mivel egy félig kiboltosult sérvet akár ki is szakíthat...
Ritkán műtik,de a csigolya stabilizáziós műtét manapság rutin,s ez tűnik a leghatásosabbnak.
Ha minden ok lesz,bár ezt kétlem a tüneteid alapján,felírnak fizikot,gyógytornát.
No,majd értesítesz.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.24., 11:51Idézet tőle: Kleó2 órán belül jön a mentő. Drukkoljatok nekem.
Nagyon drukkolok. Szerintem jó kezekbe fogsz kerülni. Remélem és így is érzem.
Idézet tőle: Kleó2 órán belül jön a mentő. Drukkoljatok nekem.
Nagyon drukkolok. Szerintem jó kezekbe fogsz kerülni. Remélem és így is érzem.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.24., 11:48Idézet tőle: Kleó2 órán belül jön a mentő. Drukkoljatok nekem.
Drukkolok!
Tudja valaki a telszámod, aki tud minket informálni, ha esetleg bent tartanak?
Idézet tőle: Kleó2 órán belül jön a mentő. Drukkoljatok nekem.
Drukkolok!
Tudja valaki a telszámod, aki tud minket informálni, ha esetleg bent tartanak?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 08:53Nehezen, azért nézegetem a gyszereket...
Voltarent kaptam már injekcióban.
Gerincműtéttől félek én is, hogy ez vmi elmozdult csigolya/porckorong.
Nehezen, azért nézegetem a gyszereket...
Voltarent kaptam már injekcióban.
Gerincműtéttől félek én is, hogy ez vmi elmozdult csigolya/porckorong.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 08:44Ja mellette csökkenti a gyulladást is rendesen diclofenac hatóanyaga jelentős, én már kikészültem volna ha olyasmi is mint a wc-re jutás minimál mozgás önellátási képességem nincs meg. Feküdtem már 2 x lebénulva egyszer a gerincem miatt akkor ugy lebénultam hogy pisilni sem tudtam be kellett kathéterezni és 2 liter vizelet pangott bennem. Borzalmas volt a kiszolgáltatottság. Szóval nem tudom te ezt hogy birod most ki
Ja mellette csökkenti a gyulladást is rendesen diclofenac hatóanyaga jelentős, én már kikészültem volna ha olyasmi is mint a wc-re jutás minimál mozgás önellátási képességem nincs meg. Feküdtem már 2 x lebénulva egyszer a gerincem miatt akkor ugy lebénultam hogy pisilni sem tudtam be kellett kathéterezni és 2 liter vizelet pangott bennem. Borzalmas volt a kiszolgáltatottság. Szóval nem tudom te ezt hogy birod most ki
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 08:11Ez egy jó kocsma. De nem elsősorban a fájdalom zavar, nem attól nem bírok járni. Azért van fájdalom is. Sztem nem vagyok allergiás, ha nem paracetamol.
Ez egy jó kocsma. De nem elsősorban a fájdalom zavar, nem attól nem bírok járni. Azért van fájdalom is. Sztem nem vagyok allergiás, ha nem paracetamol.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.24., 07:41Addig tudok gépezni, amíg itthon vagyok. Csak régi telóm van.
Eszem a lelked azzal a gerincinfúzióval 🙂
Kösz a szorítást.
Addig tudok gépezni, amíg itthon vagyok. Csak régi telóm van.
Eszem a lelked azzal a gerincinfúzióval 🙂
Kösz a szorítást.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.24., 07:29Szerintem random kivizsgálnak el tudok képzelni infúziós kezelést is.
Hmm ha a közeledben lehetnék tudnék adni spéci gerinc infúziót itt van nállam meg szerintem meg is csontkovácsolnálak és már lépkednél is. Nagyon várom hogy híreket ossz meg mikor mi lesz hogy legalább szorítsak
Szerintem random kivizsgálnak el tudok képzelni infúziós kezelést is.
Hmm ha a közeledben lehetnék tudnék adni spéci gerinc infúziót itt van nállam meg szerintem meg is csontkovácsolnálak és már lépkednél is. Nagyon várom hogy híreket ossz meg mikor mi lesz hogy legalább szorítsak