Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 565 / 569Következő

Hú,ez komoly?Bár a perifériás bénulásnál sajnos már kiszakadt sérv van.Nagyon sajnálom,ez durva azért.

S belegondolok,ki sem tud menni rágyújtani,még a végén leszokik.Várjuk vissza,s ha műtét,akkor műtét,nincs mese....

Drága Jolán tőtöm a whiskyt duplán

Kleóval beszéltem mevolt a gerinc MR a lumbális 4-5 porckorongja kiszakadt most vár szállítást az idegsebészetre műteni fogják pontosan nem tudom hogy abban a kórházban vagy egy másikban mindenkit puszil és üdvözöl

Millgammát igértem neki majd otthon nagygépen fel is teszem . Drukkolás van ezerrel neki hogy birja a streszt

Idézet tőle: Jolán

Sziasztok! Szarul vagyok, duplaviszkit kérek.... aztán majd sírva vigadok. (Most egyenlőre csak a sírás van sajnos)

Lécci próbálj meg egy kicsit megnyugodni.

Nem tudsz esetleg egy pohár sört inni? Az elég jó nyugtató hatású. 

Én most ezt tenném, ha tudnám, mert el kell mennem vásárolni... Boá. 

Sziasztok! Szarul vagyok, duplaviszkit kérek.... aztán majd sírva vigadok. (Most egyenlőre csak a sírás van sajnos)

Vannak fájdalmai de azt jobban  elviseli mint  azt hogy nem tud járni. Köszi a kávét 🙂

Idézet tőle: dopamin

Sziasztok, este felhívtam Kleót, koponya ct-t csináltak róla ott nem találtak semmit majd csinálnak Mr-t is a gerincéről( de arra várólistások a kórházi betegek is.  jó szobatársai vannak sajnos ma hazamenniek mondtam az újjakat majd tanítsa be 🙂

Szóval kivizsgálás alatt van gyógyszert infúziót nem kap csak a saját pszich tabijait eszi. 

Még mindig perifériás bénulás a diagnózis.

Megígértem küldök neki vodkát 🙂

Jó reggelt! De jó, hogy te is felhívtad! Biztos nagyon örül neki. 

Hát gondolom ezek viszonylag jó hírek, hogy nincs a koponyában baj. Az MR-re mennyit kell várni? 

Nem kap sem infúziót, sem gyógyszert? Érdekes. Akkor remélhetőleg nincsenek fájdalmai. 

Kávé és egy szééép french press. A bögrét is elfogadnám.

Sziasztok, este felhívtam Kleót, koponya ct-t csináltak róla ott nem találtak semmit majd csinálnak Mr-t is a gerincéről( de arra várólistások a kórházi betegek is.  jó szobatársai vannak sajnos ma hazamenniek mondtam az újjakat majd tanítsa be 🙂

Szóval kivizsgálás alatt van gyógyszert infúziót nem kap csak a saját pszich tabijait eszi. 

Még mindig perifériás bénulás a diagnózis.

Megígértem küldök neki vodkát 🙂

Idézet tőle: holdfény

Sziasztok!

Beszéltem ma is Kleóval, mondtam neki hogy gondoltok rá....és hogy így kell táncolnia.....amit tegnap heartandsoul feltett számot.....legalább úgy.....aggódom miatta....

Semmi változás, csak cigihiánya van a drágámnak.

Megigértem neki hogy majd még hívni fogom.....még egy darabig bentlesz.

Szép estét jó éjszakát kívánok mindenkinek.

Ja és puszi ölelés.

Drága Holdfény! De jó, hogy felhívtad, biztos nagyon örült neki. heart 

Neked is jó éjt. 

Idézet tőle: heartandsoul

Jó reggelt Neked is!

Sikerült kialudnod magad?

Találtam egy jó kis helyet, valami ínyenc saláta bár...

https://youtu.be/ZKuFNng4YMM

Éjjel 3 óta még nem. 🙂

Imolka!

Választ lásd a szerk üzi topikban.

bocsánat hogy ide pofátlankodok csak itt tűnt a legfrissebbnek a bejegyzés csak nálam nem működik a cset?

Sziasztok!

Beszéltem ma is Kleóval, mondtam neki hogy gondoltok rá....és hogy így kell táncolnia.....amit tegnap heartandsoul feltett számot.....legalább úgy.....aggódom miatta....

Semmi változás, csak cigihiánya van a drágámnak.

Megigértem neki hogy majd még hívni fogom.....még egy darabig bentlesz.

Szép estét jó éjszakát kívánok mindenkinek.

Ja és puszi ölelés.

Jó reggelt Neked is!

Sikerült kialudnod magad?

Találtam egy jó kis helyet, valami ínyenc saláta bár...

https://youtu.be/ZKuFNng4YMM

Jó reggelt (??) mindenkinek. 

Kleónak jobbulást!

A többiek hol járnak? 

Jó estét kedves vidám halottmosó kocsmázók!

Indulhat az esti parti?

https://youtu.be/6DUZgPXE11g

jobbulást, Kleó! 

🙁

Sikerült.

Köszönöm.

Perifériás bénulása van....nem tud többet, még vizsgálják.

Puszil mindenkit.

Idézet tőle: holdfény

Sziasztok!

Ha megadod a számát én szívesen felhívom.

Köszönöm, Holdfény. Priviben átküldöm. 

A kocsmárosné is ígérte, hogy felhívja. 

Sziasztok!

Ha megadod a számát én szívesen felhívom.

Megvan Kleó száma, Matiri megírtam nekem. 

Ha valaki felhívja, biztos örül neki. 

akkor passz

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0

Kleóról tudtok valamit?

Sajna semmit. Matirinél rákérdek, ők találkoztak személyesen. Hátha megvan neki Kleó tel.száma. 

De ki hívja fel? 

Ha szoktak telón beszèlni, akkor Matiri lehet szívesen felhívja és tájékoztat minket. 

Nem szoktak. 

Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0

Kleóról tudtok valamit?

Sajna semmit. Matirinél rákérdek, ők találkoztak személyesen. Hátha megvan neki Kleó tel.száma. 

De ki hívja fel? 

Ha szoktak telón beszèlni, akkor Matiri lehet szívesen felhívja és tájékoztat minket. 

Elmondod, mit tudtál meg, dopamin? Beleépíthetjük a történetedbe?

Kleóról tudtok valamit?

De ki hívja fel? 

Kleóról tudtok valamit?

Idézet tőle: dopamin

Más 13 éve nem beszéltem anyám testvérével most meg akartam tudni valamit tőle a gyerekkoromról nehéz beszélgetés volt elöször hárított meg belekeverte a sértettségét hogy nem beszélek vele és támadott is aztán elmondta amit tudni akartam és sirt .Kimerültem lelkileg fizikailag teljesen az információ feldolgozás alatt

Bátor vagy. Hogyan kerested meg, személyesen? 

Csetben vagy priviben írok neked.

Itt a kávé mindenkinek ! laugh

dopamin: sok erőt a feldolgozáshoz! 🙁

Más 13 éve nem beszéltem anyám testvérével most meg akartam tudni valamit tőle a gyerekkoromról nehéz beszélgetés volt elöször hárított meg belekeverte a sértettségét hogy nem beszélek vele és támadott is aztán elmondta amit tudni akartam és sirt .Kimerültem lelkileg fizikailag teljesen az információ feldolgozás alatt

Itt mindenért egy szép szó a fizettség.

Azért nem javítottam ki a rtg írásod mert soha nem javasoltam volna Kleónak rajtam kívül más csontkovácsot mint irgalmatlan nővér meg tudom hogy az mr a kagjobb képalkotó eljárás ami valóban megmutatja mi van odabenn. De eddig is és most is az a vágyam hogy Kleó jobban legyen és visszanyerje az önellátó képességét

Csak közben írtam egy blődséget.A rtg.nem mutat ki semmit,ehhez MRI kell.A lágyrészeket is látni kell.Ja,Kleo,elfelejtettem mondani,műtünk is a búrán!!!!Tudod....van az a pénz..:))))

Parott kár hogy nem hoztad a hasznos ötleteidet előbb Kleónak.

Gyere bármikor a Vidám halottmosó kocsma és kávézó mindenki előtt nyitva áll.

Kleó, drukkolok én is...

Kleo gondolok rád!Nem akartam belefolyni a beszélgetés ezen részébe,de tény,gyógytornász végzettségem is van.

Nehéz fizikális vizsgálat nélkül diagolni gerinc eredetű problémát.Nyilván,ha akut,s otthon van az illető,s nem kizáródott sérv,akkor fekvés kemény helyen,lábak térdben behajlítva,feltéve székre.Gyulladáscsökkentő ,Aflamin,fájd.csillapító,s ez megy napokig.Igen,injekcióban hatásosabb a voltaren.

Most valszeg infuzióban kapod majd ezeket.

A csontkovácsolást csak rtg.kép után javasolnám,mivel egy félig kiboltosult sérvet akár ki is szakíthat...

Ritkán műtik,de a csigolya stabilizáziós műtét manapság rutin,s ez tűnik a leghatásosabbnak.

Ha minden ok lesz,bár ezt kétlem a tüneteid alapján,felírnak fizikot,gyógytornát.

No,majd értesítesz.

Idézet tőle: Kleó

2 órán belül jön a mentő. Drukkoljatok nekem.

Nagyon drukkolok. Szerintem jó kezekbe fogsz kerülni. Remélem és így is érzem.

Idézet tőle: Kleó

Drukkolok!

Tudja valaki a telszámod, aki tud minket informálni, ha esetleg bent tartanak?

feltétlenül drukkolok,  Kleó mondj el mindent az orvosnak! 

Hogy tudsz eljutni?

Nehezen, azért nézegetem a gyszereket...

Voltarent kaptam már injekcióban.

Gerincműtéttől félek én is, hogy ez vmi elmozdult csigolya/porckorong.

Ja mellette csökkenti a gyulladást is rendesen diclofenac hatóanyaga jelentős, én már kikészültem volna ha olyasmi is mint a wc-re jutás minimál mozgás önellátási képességem nincs meg. Feküdtem már 2 x lebénulva egyszer a gerincem miatt akkor ugy lebénultam hogy pisilni sem tudtam be kellett kathéterezni és 2 liter vizelet pangott bennem. Borzalmas volt a kiszolgáltatottság. Szóval nem tudom te ezt hogy birod most ki 

Ez egy jó kocsma. De nem elsősorban a fájdalom zavar, nem attól nem bírok járni. Azért van fájdalom is. Sztem nem vagyok allergiás, ha nem paracetamol.

Igazi túlélő kincsek vannak a mi kocsmánkban 😀

Amennyiben nem vagy algériás már kötném is be faszán csillapítja a fájdalmat

Neked is köszi.

Én is szorítok és várom a fejleményeket!

Addig tudok gépezni, amíg itthon vagyok. Csak régi telóm van.

Eszem a lelked azzal a gerincinfúzióval 🙂

Kösz a szorítást.

Szerintem random kivizsgálnak el tudok képzelni infúziós kezelést is.

Hmm ha a közeledben lehetnék tudnék adni spéci gerinc infúziót itt van nállam meg szerintem meg is csontkovácsolnálak és már lépkednél is. Nagyon várom hogy híreket ossz meg mikor mi lesz hogy legalább szorítsak

ElőzőOldal 565 / 569Következő