Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 564 / 569Következő

segítő munkaköre volt, átszervezés történt

i don't think so

asszem, ezeken a körökön már túlvagyunk pro és kontra

Idézet tőle: roboman

Felőlem felhúzott izével is várhatnak, azoknak az időknek már vége.

De érted Robi.Mondjuk van egy kutyád.Elmész este a boltba cigiért.Vagy sörért. A kutyát a bolt előtt kikötöd,de mielőtt ki tudnád kötni elránt.Elesel kezedben egy üveg sörrel,fellöksz két nyugdíjast akik arra járnak.....Ez most úgy fog lejönni,hogy Roboman ittasan zaklatta az időseket nyíregy külkerületében.Jönnek  megint a zsaruk,hívják a szírénázós autót. Nem?

Idézet tőle: ZomboriFO

Roxy: Who the f.ck is Rejtő Jenő?:)

Egy író. 🙂

Roxy:WHo the f.ck is Rejtő Jenő?:)

Ja, BDK, szerintem nem. Nem az írásban vagyok esetlen. Nem kontaktolok szinte senkivel, csak felszínesen. Ezt gondolhatják nagyképűségnek is a környezetemben, de nem az. Védem magam. A bnőmet kirúgták a pszichiátriáról. Sztem miattam. Nem könnyű. Ez van.

Mármint milyen minőségben volt a barátnőd a pszichiátrián? 

Felőlem felhúzott izével is várhatnak, azoknak az időknek már vége.

Idézet tőle: ZomboriFO

Lejött dekázgatni  Christiano Ronaldó a Fradi újoncokhoz?"R" ,a sztárblogger megjelent a burán?

Vidám halottmosás helyett nem vidám halotti tor kéne ? Olyan rossz gondolataim támadnak a halott szó leírása után.A kocsma meg végképp nem jön össze a halottakkal valahogy.

Pont ma gondollkoztam, hogy milyen jó ez a név. 

http://mek.oszk.hu/01000/01064/01064.pdf

Rejtő Jenő: Piszkos Fred, a kapitány

- És... Szingapurban hová megy, ha megérkezik?

- Barátaimhoz. Például a Négy Vidám Halottmosó étterembe.

(Nekem Rejtőtől a Csontbrigád a kedvencem.)

Ja, BDK, szerintem nem. Nem az írásban vagyok esetlen. Nem kontaktolok szinte senkivel, csak felszínesen. Ezt gondolhatják nagyképűségnek is a környezetemben, de nem az. Védem magam. A bnőmet kirúgták a pszichiátriáról. Sztem miattam. Nem könnyű. Ez van.

Igen,Roboman,mert nagyképű is vagy! 🙂 De aki évekig tol egy blogot ilyen össztűzben,annak muszáj lepattintania a "csőcseléket",szerintem ez van.Egyébként nekem van egy rossz megérzésem most veled kapcsolatban.Szinte láttam ahogyan  felhúzott fecskendőkkel álldogállnak egy szobában a nagy szakemberek,és várják P urat. 🙂 Az origo legyen veled 🙂

A bloggerkedés magányos dolog, ahogy egy BDK nevű ismerősöm mondta, "a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány". Amúgy a mindennapokban eléggé esetlen tudok lenni.

Roboman:Mármint miben? Az írásban? 🙂

Ez a BDK ez nem százas ugye?

A bloggerkedés magányos dolog, ahogy egy BDK nevű ismerősöm mondta, "a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány". Amúgy a mindennapokban eléggé esetlen tudok lenni.

Lejött dekázgatni  Christiano Ronaldó a Fradi újoncokhoz?"R" ,a sztárblogger megjelent a burán?

Vidám halottmosás helyett nem vidám halotti tor kéne ? Olyan rossz gondolataim támadnak a halott szó leírása után.A kocsma meg végképp nem jön össze a halottakkal valahogy.

Én is örülök, hogy újra itt vagyok, és láthatlak téged, titeket. Ezzel páran így vannak, hogy örülnek, hogyha látnak, mert az utóbbi időben, úgy érzem, elfolyt az idő haszontalan, vagyis nem haszontalan, de nem látványos dolgokra, "élet" címszó alatt. Na, ennek holnaptól, terveim szerint vége. Na, nem az életemnek, hanem a tingli-tanglinak. Sokkal fárasztóbb, mint a netes jelenlét, érdekes módon.

Örülök, h újra látlak.

Itt vagyok. Utoljára óraátállítási bulin voltam. Illetve én neveztem el bulinak. Eddig nem voltam olyan állapotban soha, hogy ezt meg tudjam tenni. Úgy érzem, jobb állapotban vagyok, mint valaha. Ez mondjuk felvet egy csomó problémát. Mivel kéne igazából foglalkoznom, és mivel nem... sokan kérnek fel sok mindenre egy idő óta (érdekes). Legalábbis a 0-hoz képest sokan, ugye. Szeretném úgy csinálni, hogy a bura beleférjen. Ez a topik kifejezetten marasztaló, végig is olvastam. A kocsmákat jellemzően nem szoktam végigolvasni (max. végiginni), de ezt igen. Amúgy csak vicceltem, nem ragaszkodom feltétlenül az órabizgeráláshoz sem. Szerintem többet leszek, relaxálni, ilyesmi.

Idézet tőle: Kiwi1.2.3.

Bedobok egy felest,addig hozzátok elém azt a kretént aki az óraátállítás támogatja még mindig!!angry

két n-re kellene változtatni a helyes írásmódot, ahogy faluhelyen használják és minden félreértés elkerülhető lenne

Idézet tőle: heartandsoul

Csak magyar nyelven tudok gépelni,

nem tudtam rányomni kukacot!

Képzelj rá kis kukacot, vagy valamit! wink

Jó, csak tudod, nehogy félreérthető legyen. 

:)))

Csak magyar nyelven tudok gépelni,

nem tudtam rányomni kukacot!

Képzelj rá kis kukacot, vagy valamit! wink

Idézet tőle: heartandsoul

Szép napot kívánok! Kicsit megszomjaztam, koktélotok van? 

Egy kis Pina Colada jó esne most! smiley

Ugye az n betűn ott van egy kis kukac? 

Szép napot kívánok! Kicsit megszomjaztam, koktélotok van? 

Egy kis Pina Colada jó esne most! smiley

Sziasztok! Örülök a jó híreknek Kleóval kapcsolatban! 🙂

Dopamin: a gyerekkel való eü kálváriád groteszk színdarabba való 🙁

Kiszolgálom magam, maradok a mochitonál, nem keverem, nehogy megártson... Lesz valamilyen koncert? Vagy az úri közönség cd-re táncol?

Bedobok egy felest,addig hozzátok elém azt a kretént aki az óraátállítás támogatja még mindig!!angry

Kleónak jobbulást kívánok!

Idézet tőle: dopamin

Jóreggeltet , beszéltem Kleóval ma vagy.holnap visszaszállítják a neuróra  kicsit jobban rá tud lépni a gyengébb lábára de egyedül még nem tud mozogni lényeges fájdalmat nem érez  üdvözöl mindenkit. Most mentem leletért a rengeteg ember közzé. Majd később leszek

A kocsma és kávéház jelenleg önkiszolgáló fogyasszatok bátran kegyszerek a pult alatt 🙂 a standolás miatt jelezzétek mit fogyasztottatok  🙂

Szuper jó hírek! Köszönjük.

Én per pill iszom egy kis bort (bár fogalmam sincs, miért, mert egész jól vagyok). 

Kitartás!! Írj a telódról privit, ha úgy jobban bírod. Itt leszek valahol. 

Jóreggeltet , beszéltem Kleóval ma vagy.holnap visszaszállítják a neuróra  kicsit jobban rá tud lépni a gyengébb lábára de egyedül még nem tud mozognilényeges fájdalmat nem érez  üdvözöl mindenkit. Most mentem leletért a rengeteg ember közzé. Majd később leszek

A kocsma és kávéház jelenleg önkiszolgáló fogyasszatok bátran kegyszerek a pult alatt 🙂 a standolás miatt jelezzétek mit fogyasztottatok  🙂

Crazy van friss híref én napota 1 x beszélek vele hogy ne fárasszam

Van friss híred? 

Köszönjük az infót!

Ha nincs ellenvetés letiltom a rubik kockát magamtól mert szétb@sz az ideg tőle 😀

Részemről oké. 🙂

Esetleg egy kis kötögetés? Fonogatás? 🙂 (Voltam egy fonókában és én voltam az egyetlen, aki nem tudott bakker 6 vagy 8 óra leforgása alatt megtanulni sem orsóval, sem rokkával.) 

http://www.szovohaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=86

Ha nincs ellenvetés letiltom a rubik kockát magamtól mert szétb@sz az ideg tőle 😀

Na akkor sorrendiségben , ugye vagy 4 héttel ezelőtt kértem a gyereknek vérvételi időpontot mert betöltötte a 18 évét átkerült a felnőtt tüdőgondozóba ahol már nem találták asztmásnak szerintük inkább szívproblémája van ( emelt családi és közgyógy megszüntetése)

A kardiológus elröhögte magát amikor kértem időpontot tőlle hogy milyen furcsák ezek a tüdőgondozók mihelyt 18 éves lesz a gyerek azonnal kardiológiára küldik őket ( hogy lefedjék magukat ) A gyerekem rengeteg dologra allergiás ezzel a gyógyszereléssel jól karban volt tartva.

A Kardiológusnak kell vérvételi eredmény amit mint írtam 4 hete megkértem mára kaptunk időpontot 7-7:30 ra az hogy a kisablakhoz csak háromnegyed 8 ra jutott ahol be kell jelentkezni sajnos oda nem tudtam kisérni mert teli volt emberekkel...aztán ballag vissza hozzám hogy nincs a rendszerben és új időpontot sem adtak neki elkezdtem a laborkérő telefonszámokat hívogatni kiderült egyik vérvételi helyen sincs beírva

kinyögtem a kórháznál hogy ott dolgozom (már nem de eleget lehúztam ott hogy hasznot szedjek belőle) csináljunk már valamit. Oké menjünk a kórházba futottunk mert pont jött az a busz amivel átszállás nélkül eljutottunk a rendelőintézethez aztán be a laborba az egy szép hatalmas nagy terem TELI VOLT EMBEREKKEL el sem lehetet köztük menni vert a víz fuldokoltam pánikoltam rendesen de mentem a gyerek örjöngött hogy ő nem marad itt sose kerülünk sorra .

Hát kb 9 perc volt adatfelvétellel sorszámhúzással és vérvétellel ( leletért mentem az a kórházi dolgozók kódja) Kiverekedtük magunkat a rengeteg ember közt azt hittem elájulok amíg a gyerek bent volt le is ültem felállítottam egy fiatalt mert féltem hogy elájulok.

Leletért persze holnap kell menni már ver a víz előre.

Még a másik helyen ahol vártam a gyerekre és félreültem beszélgettem Kleóval ( telón) már nincs fájdalma az egyik lábára rááll de a másik még mindig kifelé fordul talpélre kezdődik a gyógytorna neki a háti sebe se fáj neki altatva műtötték. Átadtam az üdvözleteket drukkolásokat neki. Még kicsit nevettünk is a saját hülyeségeinken. Őrült, hogy ennyien gondoltok rá köszöni.

Elég kalandos délelőttötök volt. :(((

Nagyon ügyes vagy, remélem, hogy nem találják ki tényleg, hogy a gyerek nem asztmás, ha az!! 

De jó, akkor biztos jól sikerült a műtét és remélem, a másik lábára is hamarosan jól fog tudni állni.

Na akkor sorrendiségben , ugye vagy 4 héttel ezelőtt kértem a gyereknek vérvételi időpontot mert betöltötte a 18 évét átkerült a felnőtt tüdőgondozóba ahol már nem találták asztmásnak szerintük inkább szívproblémája van ( emelt családi és közgyógy megszüntetése)

A kardiológus elröhögte magát amikor kértem időpontot tőlle hogy milyen furcsák ezek a tüdőgondozók mihelyt 18 éves lesz a gyerek azonnal kardiológiára küldik őket ( hogy lefedjék magukat ) A gyerekem rengeteg dologra allergiás ezzel a gyógyszereléssel jól karban volt tartva.

A Kardiológusnak kell vérvételi eredmény amit mint írtam 4 hete megkértem mára kaptunk időpontot 7-7:30 ra az hogy a kisablakhoz csak háromnegyed 8 ra jutott ahol be kell jelentkezni sajnos oda nem tudtam kisérni mert teli volt emberekkel...aztán ballag vissza hozzám hogy nincs a rendszerben és új időpontot sem adtak neki elkezdtem a laborkérő telefonszámokat hívogatni kiderült egyik vérvételi helyen sincs beírva

kinyögtem a kórháznál hogy ott dolgozom (már nem de eleget lehúztam ott hogy hasznot szedjek belőle) csináljunk már valamit. Oké menjünk a kórházba futottunk mert pont jött az a busz amivel átszállás nélkül eljutottunk a rendelőintézethez aztán be a laborba az egy szép hatalmas nagy terem TELI VOLT EMBEREKKEL el sem lehetet köztük menni vert a víz fuldokoltam pánikoltam rendesen de mentem a gyerek örjöngött hogy ő nem marad itt sose kerülünk sorra .

Hát kb 9 perc volt adatfelvétellel sorszámhúzással és vérvétellel ( leletért mentem az a kórházi dolgozók kódja) Kiverekedtük magunkat a rengeteg ember közt azt hittem elájulok amíg a gyerek bent volt le is ültem felállítottam egy fiatalt mert féltem hogy elájulok.

Leletért persze holnap kell menni már ver a víz előre.

Még a másik helyen ahol vártam a gyerekre és félreültem beszélgettem Kleóval ( telón) már nincs fájdalma az egyik lábára rááll de a másik még mindig kifelé fordul talpélre kezdődik a gyógytorna neki a háti sebe se fáj neki altatva műtötték. Átadtam az üdvözleteket drukkolásokat neki. Még kicsit nevettünk is a saját hülyeségeinken. Őrült, hogy ennyien gondoltok rá köszöni.

Kiscsillag, átadom neki. Tegnap műtötték Kleót,ma beszélek vele tegnap csak smseztünk. Hozom a friss hírt remélem nem szenved nagyon.

Aranyos vagy nagyon, hogy tartod vele a kapcsolatot, nagyon sokat jelenthet neki!

Most elviszem a gyereket vérvételre , aztán jövök és beszélünk 

Írtam mailt az orvosomnak es kértem, hogy tartson táppénzen a felmondási idő alatt. Remélem, hogy ebben tud/szeretne segíteni. 

Remélem a műtéttől helyre jön! Jobbulást és kitartàst kívánok neki! 

Szia dopamin!

Köszi már úgy aggódtam Kleó miatt.

Mondd meg neki légyszíves, hogy jobbulást és gyógyuljon meg. Meg puszilom.

Te hogy vagy dop? Köszönöm a kávét, rámfér szétmegy az agyam.

Kiscsillag remélem neked is van erőd ezt az egészet végigcsinálni.

Puszi mindenkinek.

Kiscsillag, átadom neki. Tegnap műtötték Kleót, ma beszélek vele tegnap csak smseztünk. Hozom a friss hírt remélem nem szenved nagyon.

Kleónak jobbulást kívánok!

Még mindig a keresztanyámmal való beszélgetést heverem ki .

Kleóról jelenleg frisset mondani nem tudok.

Itten a kocsmakészlet válasszatok bátran 🙂

Köszönjük szépen, igazán kellemes és vidám látvány. 🙂

Én sört iszom. 

Egészségemre. 

Még mindig a keresztanyámmal való beszélgetést heverem ki .

Kleóról jelenleg frisset mondani nem tudok.

Itten a kocsmakészlet válasszatok bátran 🙂

Lucylui és sTrZ bakker megyek palacsint sütni meg egy kis pipicicit palacsintésztába mert eléheztem mint a sován malac 

hat palacsinátval dühöt lefojtani - innen szép nyerni!

(nyami)

jah előtel ~6kg csípős kaja ~15ezer kcal!!! fúh, bele gondolni is izzasztó. laugh

日本人の癌の原因は肺癌が多く、喫煙が原因だと言われているように、韓国では咽頭癌が多いようです。原因は香辛料の多い食品の過剰接触もあるのでは…と言われています。 ですから、このように極度に香辛料の多い食品を摂取しすぎて、喉を傷めるのも無理は無いかと思います。

HAPPY HALLOWEEN!!! & Jó étvágyat az ebédhez!

+(~8000kcal süüüüüüti deszertnek) laugh

Kleóval beszéltem mevolt a gerinc MR a lumbális 4-5 porckorongja kiszakadt most vár szállítást az idegsebészetre műteni fogják pontosan nem tudom hogy abban a kórházban vagy egy másikban mindenkit puszil és üdvözöl

Millgammát igértem neki majd otthon nagygépen fel is teszem . Drukkolás van ezerrel neki hogy birja a streszt

Mit jelent, hogy a porckorong kiszakadt? Mitől történik ilyen?

Jobbulást kívánok neki!!!

Köszi kedves dopamin!

Hát ez nem lesz könnyű Kleónak....hosszú lesz a gyógyulás, remélem minden jól sikerül és nagyon szorítok neki....

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Funny Videos 2017

Extreme Fails

Posted by Funny Laughing World on Friday, October 13, 2017

ElőzőOldal 564 / 569Következő