Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 563 / 569Következő
Idézet tőle: dopamin

Roxynak Lilla blogjából áthozva hogy ne offoljunk 🙂 

Köszi, hogy leírtad, nekem érdekes volt. 

*

Én olyan 11-12 éves korom körül nagy családfa kutatásba kezdtem. Egyik nagyapám nem akart valahogy emlékezni az édesanyja szüleinek a nevére. (Hüm, itt már ükszülőkről van szó.) Egyszer a volt mh-emen valakinek ezt ecseteltem, hogy mennyire fura, hogy ez az egy szál nincs meg. És erre hozzám fordul egy férfi és azt mondja, elnézést, de minden szót hallott akaratlanul is és ha tudom ennek a nagyapámnak a szül. idejét és az anyja nevét, akkor ő megírja nekem. És megírta. Az volt a nagy titok, hogy nagyapám édesanyjának az anyukája nem volt férjnél. Ugyanazt a vezetéknevet kapta dédanyám, mint ami ükanyám vezetékneve volt. Magyarán dédanyám zabigyerek volt. Nem nagy ügy, mondhatnánk, előfordul sok helyen. De nekem akkor is érdekes volt, nagyon megdöbbentő és érdekes volt látni ükanyám nevét végre. A keresztneve az volt, hogy Jozefa.

*

"Ja és van egy másik apai féltestvérünk de neki a nevét sem tudjuk csak azt hogy fiú és jelenleg kb 36 éves.

Hogy még bonyolultabb legyen engem ráfogtak egy fiatal srácra és ő lett bejegyezve apának de anyám egyszer  részegen elmondta ki az apám és hol él és mit csinál az hogy a féltesómal találkoztam totál véletlen behozta a mentő egyik ügyeletemben hozzám ő is tudott rólam csak azt nem hogy hol vagyok és mi a nevem."

Ez nagyon érdekes, ennek kicsit még utánajárnék.

Akkor hogy jöttetek rá, hogy féltestvérek vagytok? Miért nem lett folytatás? 

Sok időbe telt, hogy kiszúrjam, hogy a dobos és a táncosok közül kettő nő. 🙂 

A dobos csajszi nagyon tetszik. 🙂 

https://en.wikipedia.org/wiki/Hannah_Blilie

Holdfény nagyon drukkolok neked és szégyen, de ma elmaradt a Kleóval a kommunikáció Mindkettőjüknek gyógyulást és kitartást kívánok !!!  

Idézet tőle: Kiscsillag

Jó ez a kocsma. Virtuális alkoholfogyasztás lehetséges. Így nem károsítja az egèszségem. smiley

Kiscsillag 🙂 Bármit fogyaszthatsz virtuálisan sőt vannak nyugtatók is a pult alatt tudod jobbra második sor 😛

Erről az egészségről jut eszembe hogy az átrián két alkesz csajszival voltam egy szobába és mind azt mondta na ők nem dohányoznak ( én igen ) az nem egészséges ezt hallgattam egy napig aztán mondtam igazatok van halál a májra éljen a tüdő ezen jól el is röhögtek az első döbbenetük után még sokszor.

Aztán az egyik viziten ahol az én fogyásom merült fel az áternek mint fontos teendő mondtam itt van ez a két gizda vékony kis csaj mellettem alkeszok nem lehet hogy ha alkesz leszek lefogyok? erre lerogyott egy székre és halál tudományosan elmagyarázta mennyit kellene innom napi szinten hogy fogyjak a szobatársaim igaz ámulatára

aztán megegyeztünk a dokival hogy sajnos ezt nem tudom szponzorálni anyagilag igaz azóta attól is boldog ha nem hízok.

Roxynak Lilla blogjából áthozva hogy ne offoljunk 🙂 

dopamin írta:

A családom először anyámmal minimalizáltam a kapcsolatom nem volt nehéz 9 áves koromtól nagyanyámék neveltek de soha nem látogattam sacc 30 valahány évesen két hónapig vittem orvostól orvoshoz hogy ne 20 ezerből éljen és leszázalékolják viszont úgy érezte engem nevelnie kell talán jóvátenni vagy pótolni akart valamit fene se tudja de rohadt nehezen fogadtam el és piszok hamar el is távolodtam újra

Nagyanyám ugyan szeretett de egy állat volt vert üvöltöt és senki nem mert vele szembeszegülni csak én 14 éves koromtól aztán 17 évesen elvitorláztam egész 250 km pestre hogy nővér legyek meg távol legyek.

Lejártam hozzá meg keresztanyámhoz anyám testvéréhez. Míg nagyanyám megszelídült és sürű szóváltásainkból időnként rájött hogy igazam lehet őt utólag el is ismerte bement a szociba. Ott két hetente havonta látogattam pestről

Keresztanyámat szerettem anyám helyett is de állandóan elitélt pl egyszer méhenkivüli terhes voltam magam se tudtam de kirepedt a vezeték elkezdtem összerakni a tüneteket nagyanyám orvosért küldtem ott feküdtem szó szoros értelemben tudva hogy haldoklom ásítoztam mert nem jutott már vér az agyamba és elkezdődött oszt kivel voltál? oszt mikor voltál?  Késöbb ha jött belenézett a fazékba mit főzök megszámolta hány lábasom van végtelenül kicsinyes volt amikor éjszakból hazarohantam hozzá és mamámhoz és másnap délután visza kellett 4 kor indulnom dolgozni akkor azt mondta na a miniszter asszony villám látogatást tett. Volt egy rohadt évem 3 melóhelyem volt komolyan nem tudtam arccal merre megyek mindig néznem kellett a határidő naptáram külön szinekkel volt jelölve hová megyek éppen dolgozni hazajutottam 3 x abban az évben egyszer a gyerekem ballagására aztán az ő unokái szülinapja volt ott voltunk 4 órát ezalatt keresztanyám végig üvöltve beszélt lebaszott mindenkit ordított a gyerekekkel az enyémmel is akart akkor feláltam és mondtam na megyünk haza. Mert nem vagytok képesek ittmaradni ?!

És elkezdtem ordítani a saját családomat alig láttam ebben az évben idejövünk és veszekszel elegem van én nem fogom a gyerekem regulázni( nagyon is jól viselkedett)  hogy neked tetszen nem fogok órákon át szomszédokról szóló gonosz  pletykákat hallgatni nincs erre szükségem eddig is csak az unokatesóm miatt jöttem de azzal meg egy szót sem tudok beszélni mert megnyomorítottad és ugyanolyan sőtét bunkóvá tetted mint magad !!!! Ezek csak amik eszembe jutnak millió dolog volt. Nagyon küzdöttem hogy anyai családom utolsó darabjai meglegyenek felesleges volt ahogy lezártam őket bánkódtam még egy pár hónapig de ezerszer nyugodtabb az életünk a folyamatos kritizálások nélkül.

Egy férjjelőltet vittem haza annó bemutatni azt is úgy vérig sértette ráadásul akkor amikor ott sem voltam hogy megmondta őszintén ugyan engem venne el de ez a család nem kell neki hozományul egy percet sem bír ki velük.

Most igy sacc6-8 év múlva beszélnem kellett vele valamit letisztázni el is rohantam hozzá szemrehányni akart büntudatot akart támadni akart de én csak dolgokról kérdeztem tagadott hárított végül vallott .Nem haragszom de nem kell egy perc se belőlle mert borzalmas ember sok fájdalmat okozott igazából rosszabbá fejlődött mint nagyanyám

Az unokatesóm azt suttogta felhív azt várom mert ő is ott volt részben a beszélgetésünk alatt bár az anyja egyfolytában kizavarta ezért azért.

40 éves két gyerek anyja és nincs egy szava se otthon a keresztanyám még a volt párjának a csipszes zacskóba és papirzsepibe csomagolt óvszerét is kikukázta a nygkukából és erről be is számolt bárkinek. Brrr

szóval nem azt mondom szakíts a családoddal de tudatosíthatod hogy felnőttél dönthetsz hibázhatsz mert ugyis te javítod azt is ki és te nem élhetsz helyettük ahogy ők sem élhetik az életeset. 

Roxy válasza:

Bocsánat, ez is lényegtelen, de azt írod anyád lánytestvéréről /keresztanyádról/ nagynénédről, hogy "40 éves két gyerek anyja". És írsz az egyik unokatestvéredről. A másik unokatestvéreddel mi a helyzet? 

Na Roxykám belekeveredtél. Nem az anyám testvére 40 éves két gyerekkel hanem az ő gyereke aki az első unoka tesóm.

Kezdjük nagyanyám 15 évesen ment férjhez és fé év múlva egészséges 3,600 gr gyerekként szülte meg keresztanyámat (csak 35 évembe telt mire bevallotta hogy csak előbb készült az a gyerek) Anyámat a szerencsétlent 16 évesen szülte meg. ( ha nem RH negatív az anyám meg sem születhetet volna mert  a többi gyereket elvetélte mert a keresztanyám RH + volt így lettek ellenanyagok akkoriban meg ezt még nem tudták. szóval anyám a vércsoport azonosság miatt születhetet meg meg azért mert azt mondta nagyapám hogyha nem rí itt a gyerek 8 hónap múlva feljelenti nagyanyám mert az el akarta csináltatni anyámat. Nagyanyám asszem 39 ben született de két anyakönyvi kivonata volt az egyikben 39 április 1 a másikban 39 március 30 szerepelt Ő 66 évesen halt meg. Nagyapám 50 évesen.

Anyám engem nem egészen 14 éves korában szült meg zabigyerekként 1971 ben

mint mondtam én 71 évjáratú örök 36 éves vagyok.

Anyám 50 évesen halt meg vagy 49 nem tudom pontosan ezt ki kéne keresni de 50 nél nem lehetett öregebb.

Én  A fiam 29 éves koromban szültem meg jelenleg 18 éves egy gyerekem van.

Keresztanyám később szült 77 ben az ő gyereke 40 éves és egy 6 és egy 5 éves gyereke van ő az én első unokatesóm.

Aztán rengeteg másod unokatestvérem van olyanok is akiknek a nevét sem tudom csak hogy vannak mert szétszóródott a család magyarországon

A testvérem akivel élek apáról féltestvér 55 éves kerekesszékes rokkant utódja nincs

van viszont egy féltestvére anyai ágon de nem tartjuk a kapcsolatot próbáltuk de azt mondta hogy elgázolja a testvérem az autóval és vissza is tolat hogy biztos megdögöljön de az anyjáék örökségéből nem lesz jussa meg ehhez hasonló kedveséget mondott szóval kibasztam a lakásomból ahová vendégként jött ennyi.

Ja és van egy másik apai féltestvérünk de neki a nevét sem tudjuk csak azt hogy fiú és jelenleg kb 36 éves

Hogy még bonyolultabb legyen engem ráfogtak egy fiatal srácra és ő lett bejegyezve apának de anyám egyszer  részegen elmondta ki az apám és hol él és mit csinál az hogy a féltesómal találkoztam totál véletlen behozta a mentő egyik ügyeletemben hozzám ő is tudott rólam csak azt nem hogy hol vagyok és mi a nevem.

Mégegy apró érdekesség nagyapám apját valahonnan külföldről hozta át az anyja volt még egy kicsi baba is vele azt mondta a dédapámnak hogy várja meg a bolt előtt és soha többet nem látta az anyját az ő neve dédapámé Varon volt nem tudom hogy írják annyit tudok hogy amikor együtt járták a 8. osztályt nagyapám meg nagyanyám a nagy szocializmusban akkor nagyapámat Varonként hívták és nem ment be amúgy a neve magyarosítva lett valamikor Varga néven és úgy is vette el nagyanyámat Nagyapám részéről akik rendkivül szaporák voltak 16 tesója volt és azoknak is minimum 5 vagy több  gyerekük jellegzetes a sötét haj de kék szemmel és a kreolos bőr és sasorr a 16 Vargának ebből csak egy nő van és már egy sem él . Ja és a nagyapám anyja neve Weitzen Erzsébet Hanna volt erre ma emlékeztem vissza a buszmegállóban a Varon és a Weitzen név helyesírásában nem vagyok biztos a Weitzen azért pontosabb mert az ő sírját gyerekkoromban mindszentekkor meglátogattuk párszor nagyanyámmal. Ez a zsidó vagy roma származásos rákérdezésedre jutottt ma eszembe buszra várva meg is lepődtem mert ezt a Varon nevet kétszer mesélte el csak nagyanyám de kicsi voltam nem tulajdonítottam neki jelentőséget viszont mind a 16 tesó beszámolt arról hogy ők nem magyarországról származnak lehet hogy grófok 😀

Hú na ez jó hosszú baromság lett de a legjobb családfa felállításom ezt megosztom a fiammal .Hmm neki a Károly Dániel nevet adtam HMMMM

Jó ez a kocsma. Virtuális alkoholfogyasztás lehetséges. Így nem károsítja az egèszségem. smiley

Lillának írt ma hajnali válaszom, emlékeim jól felkavartak most a saját specialitásom fogom inni tejszinhabos presszó kávé ginnel hígítva ( imádom saját találmányom)

Mit gondoltok mit lehet tenni azokkal a rokonokkal akik bántanak minket de nem lehet tőllük elmenni pl nekem sikerült de sok együttél vagy túl közel egymáshoz és talán nem bántani akarnak de kurva szarul esik amiket mondana vagy elbizonytalanodunk?

Uh, sajnos élénken elképzeltem ezt a kávét ginnel... 🙂

Egészségedre. 🙂

*

Én most ezt gondolom:

Kábé: "Kibaszott kedves vagyok. Így ha azt látod, hogy bunkó voltam valakivel, akkor megérdemelte."

Hát így. 

Lillának írt ma hajnali válaszom, emlékeim jól felkavartak most a saját specialitásom fogom inni tejszinhabos presszó kávé ginnel hígítva ( imádom saját találmányom)

Mit gondoltok mit lehet tenni azokkal a rokonokkal akik bántanak minket de nem lehet tőllük elmenni pl nekem sikerült de sok együttél vagy túl közel egymáshoz és talán nem bántani akarnak de kurva szarul esik amiket mondana vagy elbizonytalanodunk?

Most ez van !

Dettó.

Most ez van !

"Mit csinál az ember, aki felhagy minden reménnyel? Megmondta Dante. Elmegy a pokolba."

Rejtő Jenő idézet mi más lehetne a mai nap.

Már nem emlékszem mit meséltem el ( hehe ezért jó őszintének lenni szar memóriával )

Szóval tegnap elcibáltam a kerekesszékes testvérem az önkormányzatba mert itt ahol lahunk albérletbe a tulaj szólt 2-3 hete hogy két hónap múlva hagyjuk el a lakást mert van rá vevője . Na megírtiuk a rinya levelet kértünk személyes elbeszélgetést na mert nem akadálymentesített az épület így a képviselő asszony nem fáradt ki hozzánk hanem a családsegítősök jöttek faggatni miért ilyen kevés a pénz nekem miért nincs jövedelmem stb stb mert hát nem tudjuk a 25 ezres önkormányzati lakbért kifizetni majdnem leestem a székről mondtam mi eddig 50 et fizettünk meg sacc 30 rezsit ezen ők estek seggre akkor mennyiből élünk mondtam max 10-15. Na mindegy kérték hogy legyek én aki beadja a kérvényt mert én tudok járni. Ja tudok csak úgy érzem infarktust kapok ha sok az ember azért ha meg hivatalos azért mert olyan hülye vagyok hogy nem értem már azt sem hogy mit kérdeznek tőlem.

Meg is aszonták hogy nincs akadálymentesített lakásuk se földszintes se 1+2 félszobás mindettől független 3 hete azzal idegesítem a tesóm hogy a karácsonyt nem itt fogjuk tölteni.

Konkrétan arra gondoltam leölöm magam ha már sehogy nem megy de ez nem tartozik rájuk.

Amikor írok ám nem panaszként mondom csak elmondom a történetem ne vegyétek sajnáltatásnak vagy ilyesminek .

Ma hajnali 8 kor hívott a sokszorosan kitikkasztott ( 8 hónapja dolgozik velünk de a tesómmal nem ért szót már háromszor találkozott velem is és végre örül hogy valaki megérti mit beszél ( ez is furcsa) családsegítősünk hogy csak csendben csak senki meg ne tudja de mondta merrefelé lesz lakhatás és hogy ez titok de két hét és beindul a gépezet gondolom akkor lesz bizottsági üllés.Reménykedem vagy megyek a pokolba de csak nem telózott volna ha ne tudná ezt

Aztán egy alapítványnak beadtam gyógyszersegély támogatás és élelmiszer támogatásra pályázatot azt is megtámasztotta a szerencsétlen családsegítőnk szóval beszélgettünk lefotóztak és majd meglátjuk 

És a Legjobb Kleónk már egy két lépést tud megtenni járókerettel megy másik kórházba rehabilitációs kezelésre komolyan annyira örülök neki!

Óhh és végre bejött a videómegosztás is erről a videóról és az emlékemről annyi, hogy Cipő az elején szinte nem volt képes énekelni annyira megrendítette az a sok torok aki neki énekelt ezért nemcsak hallgatni hanem nézni is jó én megkönnyezem mindig de ez boldog meghatott könny

Imádlak olvasni. 🙂 Ezeket az írásaidat meg kéne jelentetni.

Basszus, csaltak az önkormányzati lakás bérleti díjával??

Köszönjük a hírt Kleóról!!

"Mit csinál az ember, aki felhagy minden reménnyel? Megmondta Dante. Elmegy a pokolba."

Rejtő Jenő idézet mi más lehetne a mai nap.

Már nem emlékszem mit meséltem el ( hehe ezért jó őszintének lenni szar memóriával )

Szóval tegnap elcibáltam a kerekesszékes testvérem az önkormányzatba mert itt ahol lahunk albérletbe a tulaj szólt 2-3 hete hogy két hónap múlva hagyjuk el a lakást mert van rá vevője . Na megírtiuk a rinya levelet kértünk személyes elbeszélgetést na mert nem akadálymentesített az épület így a képviselő asszony nem fáradt ki hozzánk hanem a családsegítősök jöttek faggatni miért ilyen kevés a pénz nekem miért nincs jövedelmem stb stb mert hát nem tudjuk a 25 ezres önkormányzati lakbért kifizetni majdnem leestem a székről mondtam mi eddig 50 et fizettünk meg sacc 30 rezsit ezen ők estek segre akkor mennyiből élünk mondtam max 10-15. Na mindegy kérték hogy legyek én aki beadja a kérvényt mert én tudok járni. Ja tudok csak úgy érzem infarktust kapok ha sok az ember azért ha meg hivatalos azért mert olyan hülye vagyok hogy nem értem már azt sem hogy mit kérdeznek tőlem.

Meg is aszonták hogy nincs akadálymentesített lakásuk se földszintes se 1+2 félszobás mindettől független 3 hete azzal idegesítem a tesóm hogy a karácsonyt nem itt fogjuk tölteni.

Konkrétan arra gondoltam leölöm magam ha már sehogy nem megy de ez nem tartozik rájuk.

Amikor írok ám nem panaszként mondom csak elmondom a történetem ne vegyétek sajnáltatásnak vagy ilyesminek .

Ma hajnali 8 kor hívott a sokszorosan kitikkasztott ( 8 hónapja dolgozik velünk de a tesómmal nem ért szót már háromszor találkozott velem is és végre örül hogy valaki megérti mit beszél ( ez is furcsa) családsegítősünk hogy csak csendben csak senki meg ne tudja de mondta merrefelé lesz lakhatás és hogy ez titok de két hét és beindul a gépezet gondolom akkor lesz bizottsági üllés.Reménykedem vagy megyek a pokolba de csak nem telózott volna ha ne tudná ezt

Aztán egy alapítványnak beadtam gyógyszersegély támogatás és élelmiszer támogatásra pályázatot azt is megtámasztotta a szerencsétlen családsegítőnk szóval beszélgettünk lefotóztak és majd meglátjuk 

És a Legjobb Kleónk már egy két lépést tud megtenni járókerettel megy másik kórházba rehabilitációs kezelésre komolyan annyira örülök neki!

Óhh és végre bejött a videómegosztás is erről a videóról és az emlékemről annyi, hogy Cipő az elején szinte nem volt képes énekelni annyira megrendítette az a sok torok aki neki énekelt ezért nemcsak hallgatni hanem nézni is jó én megkönnyezem mindig de ez boldog meghatott könny

Idézet tőle: heartandsoul

Leila az arab démon A három testőr Afrikában c regényben van.

Kérek 2 deci vöröset 3 deci rummal hígítva! 

Köszönöm. Lehet, hogy el kéne olvasnom. Hál' istennek (?) kábé semmire nem emlékszem a sok-sok-sok olvasmányom közül.

Egyedül Örkény Glória c. kisregénye marad meg. Remélem, örökké.

Leila az arab démon A három testőr Afrikában c regényben van.

Kérek 2 deci vöröset 3 deci rummal hígítva! 

Taknyosan is lejtek Leilával az arab démonnal max taknyos lesz arra meg jó a rum gyógyszer 😛 

Ma viszem a kerekesszéken a tesómat a lakásigénylő istenasszonyhoz drukkoljatok sajnos a testvérem beszélni akar pedig ketten is megmondták hogy ő csak rezegjen a kereksszékben ahogy szokott semmit ne csináljon majd én beszélek. De jól meg is sértődött nehogy már ő ne mondja el a baját bla bla bla. Éppen csak a fejem teteje nem izzad pedig 10 -re megyünk majd Kleóval értekezek amikor nem zaklatottak a hullámaim. 

Magamnak egy kis biztatás 😀 

de nektek is biztató lehet.

Szemezgessetek csak a kocsma kínálatból van minden csak kutatni kell érte néha 🙂

Melyik könyvben van Leila? Elég sok Rejtőt olvastam.

Dopamin, zseniális képeket tudsz hozni. 🙂

Drukkolok a lakás-szerzési projekthez nagyon!!

Sört kérek és bort kérek és pálinkát kérek és asszem egyelőre ennyi. Akkor kiszolgálom magam. 

Taknyosan is lejtek Leilával az arab démonnal max taknyos lesz arra meg jó a rum gyógyszer 😛 

Ma viszem a kerekesszéken a tesómat a lakásigénylő istenasszonyhoz drukkoljatok sajnos a testvérem beszélni akar pedig ketten is megmondták hogy ő csak rezegjen a kereksszékben ahogy szokott semmit ne csináljon majd én beszélek. De jól meg is sértődött nehogy már ő ne mondja el a baját bla bla bla. Éppen csak a fejem teteje nem izzad pedig 10 -re megyünk majd Kleóval értekezek amikor nem zaklatottak a hullámaim. 

Magamnak egy kis biztatás 😀 

de nektek is biztató lehet.

Szemezgessetek csak a kocsma kínálatból van minden csak kutatni kell érte néha 🙂

Mindenki lebetegszik, ki fog táncolni Leilával, az arab démonnal?

(Rejtőfanok előnyben - a többiek nem biztos, hogy értik 🙂

Kleótol nincs új s nátha meg.dühöng

Jobbulást neked is!

Kleótol nincs új s nátha meg.dühöng

beteg vagyok kúrelem (álom) magam nem kell sajnálni azt én elintéztem 3 perc alatt 😀 

Jobbulást!

Köszi a híreket Kleóról. 

(Még mindig nátha??)

Annyit szeretnék inni, mint a Női szervek c. filmben Melissa McCarthy és Sandra Bullock együttvéve a kocsmában. 

beteg vagyok kúrelem (álom) magam nem kell sajnálni azt én elintéztem 3 perc alatt 😀 

Én is.

Dopamin köszönjük az infót !

Jobbulást kívánok Kleónak! 

Kleóval beszéltünk neurón vsn még nem tud lábrs álni egyedül mozogni nemem meg nettem nem volt holnsp ledzek

Tudja valaki, mi van Kleóval?

És hol jár dopamin?

https://www.google.hu/search?q=kocsma+vidám+kép&client=ms-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi7mszz4qfXAhVQ16QKHUjbCqEQ_AUIEigB&biw=360&bih=559#imgdii=WySRXu9_r5GLlM:&imgrc=FmuadQjvK76uTM:

A jóisten mindenkit megáldjon már. Hát senki nem akar/tud vidámkodni?

Kénytelen leszek egyedül sörözni.

Kocsmárosné, arany virág, hiányolom magát. 

Persze, örülni kell... de azért tisztább lenne, ha már nem élnénk együtt.

Idézet tőle: Jolán

Vaószínűleg az önbizalmam is a padlón van. Sőt, biztos. És igaz, amíg párkapcsolatban élek, addig a flörtölés erkölcstelen. Meg még az is, ha észreveszem, hogy én tetszem valakinek.

Ha észreveszed, hogy tetszel valakinek? Az baj? 

Ennek örülni kell, teeeeeee. smiley

Legyünk már vidámak egy kicsit.

Vaószínűleg az önbizalmam is a padlón van. Sőt, biztos. És igaz, amíg párkapcsolatban élek, addig a flörtölés erkölcstelen. Meg még az is, ha észreveszem, hogy én tetszem valakinek.

Halottak napja. 

Halottak napi google doodle (embléma).

http://hvg.hu/tudomany/20171102_halottak_napja_2017_day_of_the_dead_2017_el_dia_de_los_muertos_kutya_pillangok_halottak_kenyere_koromvirag_sir_tomjen

(Asszem a cikk írója kicsit elgondolkozott. Nem 9, hanem 10 országban látható az embléma és szerintem nem sír, hanem koporsó a helyes fordítás.)

https://www.google.com/doodles/day-of-the-dead-2017

Itt a 10 ország.

De az én tapasztalatom most az, hogy nem kellek a férfiaknak. Sőt, még a nőknek se...

(Lehet, hogy az arcomra írt depresszió/szorongás az, ami eltaszít mindenkit?) 40 múltam

Az, hogy 40 múltál, az ÉGVILÁGON semmit nem jelent. 

Igen, valószínűleg látszhat az arcodon a szorongás, depi. Nyilván nem vigasztal, hogy az enyémen nem látszik, mivel ennek elég sok hátránya van, ha nem pár/társkeresés a cél. (Nem veszi senki komolyan a bajomat.)

De most neked magyarázzam, hogy egy jó smink, egy jó frizura, egy csinos ruha csodákat művelhet? Én mondjuk ezeket fullosan kihagyom, napi megjelenésem egy kisebb divat katasztrófa (macinaci, pulcsi fordítva felvéve, nulla smink, kócos haj, hasonlók). 

Idézet tőle: Kiscsillag

kocsmai kellék:

/system/files/user-12241/big_0011250655_1_0.jpg

Pasiknak? Minek? Úgyis mellé megy. Nem is értem, minek nekik a pisiléshez wc. Úgyis a szabad ég alatt szeretik elvégezni. frown

kocsmai kellék:

/system/files/user-12241/big_0011250655_1_0.jpg

Jó...de még van férjed...így potenciális párként ki mer rád gondolni?? 

De az én tapasztalatom most az, hogy nem kellek a férfiaknak. Sőt, még a nőknek se...

(Lehet, hogy az arcomra írt depresszió/szorongás az, ami eltaszít mindenkit?) 40 múltam

Sajnos velem kib..ott a genetikám, szinte csak hasra meg tokára hízok. 25 kilót szedtem fel, abból már 10-12-t leadtam, de most elakadtam... utálom magam, szarul nézek ki (én amúgy nem voltam igazán jó nő fiatalon és soványan sem... nehezen tudtam megélni a nőiességemet)

Most nem igaz. Nem nézed meg A kém vagy a Női szervek c. filmet? Melissa McCarthy mindkettőben konkrétan 8 hós terhesnek tűnő hassal járkál és szerintem szép. Az első filmben egy ronda, szerencsétlen nőt játszik, akire a végén 3 pasi mozdul rá. A második filmben meg kis túlzással ő a végzet asszonya.

Férjnél van és két gyerek anyja. 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Melissa_McCarthy

Megint szomorú vagyok, jöttem koktélozni... de mostanában még a képregényemet sem rajzolom. Igaz, csinálok mást, próbálok pl. munkát keresni, de elakadok mindig a második lépcsőfoknál. Zombi vagyok, szerintem a Zolofttól, hiába mondja a pszichiáterem, hogy ez szinte homeopátiás adag 🙂 Idegesítenek a gyerekeim ést nagyon szégyellem. Késő ősz van, hideg van, kielégítetlenség van. Még a leszbibárokat is hanyagolom. Minek is csináljak hülyét magamból? Mindegy, most itt vagyok, lehet hogy váltok a Mochitóról. Sex in the Beach van? (khmm... a koktélra gondotlam)

Mekkora adagot kapsz?

KIBASZOTT, KIBASZOTT, KIBASZOTT, Írd csak ki magadból ezt a szót!

Sajnos velem kib..ott a genetikám, szinte csak hasra meg tokára hízok. 25 kilót szedtem fel, abból már 10-12-t leadtam, de most elakadtam... utálom magam, szarul nézek ki (én amúgy nem voltam igazán jó nő fiatalon és soványan sem... nehezen tudtam megélni a nőiességemet)

Szeretnék egy új identitással feltöltő frissítőt.

Zoloft előtt szedtem mindenfélét, de az Effexortol (ez nem tudom, van-e Magyarországon?) elhíztam. Egyébként azóta is megvan az evéskényszerem. Ezt is utálom. Ha nem fogyok vissza még vagy 10 kilót, nem leszek jó nő. Most nagyon utálom magam külsőleg is. Szettem még Deroxatot is rövid ideig. Meg nyugtatókat, de azt csak alkalmanként. Alapvetően utálom a pszichotróp gyógyszereket, és azt is, hogy a pszichiátereknek nincs más ötletük, csak a gyógyszerezés. (Újabb gyógyszer a másik gyógyszer mellékhatására....) És folyton fáradt vagyok!!

De most igyunk és mulassunk.... 🙂

Hüm, nem tudom, milyen súlyról indítottál, de ha normál súlyod volt, akkor csak a te női eszeddel vagy kövér. 

Hiszen ha nem csak a hasadra hízol (amit kétlek, túl nagy kibaszás lenne), akkor valószínű mellre, fenékre, combra is híztál, amit elárulok, rengeteg férfi klassznak tart. 

Én extravékony kategóriában nyomtam egész életemben (nem direkt, genetika) és amikor híztam 10-10 kilókat, mindig sokkal jobban megnéztek. Pedig nekem n/sem tetszett. 

Na igyunk. 🙂

Zoloft előtt szedtem mindenfélét, de az Effexortol (ez nem tudom, van-e Magyarországon?) elhíztam. Egyébként azóta is megvan az evéskényszerem. Ezt is utálom. Ha nem fogyok vissza még vagy 10 kilót, nem leszek jó nő. Most nagyon utálom magam külsőleg is. Szettem még Deroxatot is rövid ideig. Meg nyugtatókat, de azt csak alkalmanként. Alapvetően utálom a pszichotróp gyógyszereket, és azt is, hogy a pszichiátereknek nincs más ötletük, csak a gyógyszerezés. (Újabb gyógyszer a másik gyógyszer mellékhatására....) És folyton fáradt vagyok!!

De most igyunk és mulassunk.... 🙂

Megint szomorú vagyok, jöttem koktélozni... de mostanában még a képregényemet sem rajzolom. Igaz, csinálok mást, próbálok pl. munkát keresni, de elakadok mindig a második lépcsőfoknál. Zombi vagyok, szerintem a Zolofttól, hiába mondja a pszichiáterem, hogy ez szinte homeopátiás adag 🙂 Idegesítenek a gyerekeim ést nagyon szégyellem. Késő ősz van, hideg van, kielégítetlenség van. Még a leszbibárokat is hanyagolom. Minek is csináljak hülyét magamból? Mindegy, most itt vagyok, lehet hogy váltok a Mochitóról. Sex in the Beach van? (khmm... a koktélra gondotlam)

Hány gyógyszert szedtél eddig és milyen fajtákat és milyen adagban? Sok gyógyszer van.

Nem kell szégyellni, hogy idegesítenek a gyerekek. Fáradt vagy. Pihenned kéne.

Én is koktélt szeretnék. Nagyon rég egy barátnőm amerikai pasija (azóta összeházasodtak, lett egy gyerekük és elváltak...) meghívott minket a Fat Mo's-ba koktélra. Két koktél és az a nagyon nagyon kellemes részegség, csodálatos este volt. 

X nevű blogba áttettem a hsz-eket, hogy ne ebben a vidám kocsmában Off-oljak.

nyah ettől még a hótak is feltámadnak wink

Idézet tőle: roboman

segítő munkaköre volt, átszervezés történt

Ó, sajnálom. 

ElőzőOldal 563 / 569Következő