Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 562 / 569Következő

a chat legelőször ki van kapcsolva ( ha jól állítottam be )

úgyhogy aki nem akar csetelni nem kell tenni semmit

aki meg csetelni akar annak be kell kapcsolnia magának a   csetet

kiwi roxy csillag már profik ebben , majd elmagyarázzák hogy kell 

Oksa, szóval beszéltem Krisszel és a köv. a nagy helyzet: havi kábé 21 pénzbe (21 ezer pengő forint) kerül a cset (kell hozzá net és a többi, Krisz tudja, hogy mi). 

2018. március 31-ig ki van fizetve.

Ha valaki hozzá tud járulni a költségekhez akármilyen kis összeggel, szerintem nem habozzon. 

Dopamin!

Örülök, h a lakásügyetek jól alakul! Kitartást a költözéshez!

Sziasztok!

Jöttem koccintani.

Kleóról van friss híretek?

Idézet tőle: Jolán

Dopamin, iszunk az onkormanyzati lakàsra! 🙂 (most nincs magyar klaviaturàm ez egy kicsit idegesito)

El fogok menni hozzà egy 'wellness hétvégére' - khmm... màr beadagoltam a férjemnek, hogy szuksegem van arra, hogy egy hétvégére elutazzak egyedul. Kicsit félek a lebukàstol, meg erkolcsileg elitélem magam, elsosorban a megcsalàs miatt, a 'nemvàltàs' csak hab a tortàn. de én annyit vàrtam és annyiszor probàltam elmagyaràzni... Egyébként egy ex szocmunkàsrol van szo, igen kemény élettel a hàta mogott. Lelkileg is sokat segit, tanàcsokat ad, hogyan tudnék kikerulni a helyzetembol, csak sajnos tovàbbra is gyàva vagyok hozzà. A borderlinet azert irtam, mert az mindenképp furcsa, hogy pàrnapos cset utàn beleszeretek valakibe, aztàn ettol megijedek, ledumàlom magam, valojàban ez nem is szerelem, csak felfutott szexuàlis vàgy, ilyet màr nagyon rég nem éreztem. Es rohannék a karjaiba, de aztàn meg beszarok, hogy ez nem normàlis dolog, ràkkattantam egy macso nore, ennyi erovel vehetnék egy vibràtort is, de az nem mond nekem ilyen szépeket. Szoval ez igy érzelmileg elég kovethetetlen.

"A borderlinet azert irtam"

Mármint hol írtad?

Nem mindent lehet rákenni a bordi-ra. Emberek vagyunk mi is, még ha kicsit mások is, mint az átlag. Ugyanolyan érzésekkel, érzelmekkel, örömökkel, bánatokkal, vágyakkal, reményekkel... Csak talán kicsit intenzívebben éljük meg. 

Te hogy gondolod?

Dopamin, iszunk az onkormanyzati lakàsra! 🙂 (most nincs magyar klaviaturàm ez egy kicsit idegesito)

El fogok menni hozzà egy 'wellness hétvégére' - khmm... màr beadagoltam a férjemnek, hogy szuksegem van arra, hogy egy hétvégére elutazzak egyedul. Kicsit félek a lebukàstol, meg erkolcsileg elitélem magam, elsosorban a megcsalàs miatt, a 'nemvàltàs' csak hab a tortàn. de én annyit vàrtam és annyiszor probàltam elmagyaràzni... Egyébként egy ex szocmunkàsrol van szo, igen kemény élettel a hàta mogott. Lelkileg is sokat segit, tanàcsokat ad, hogyan tudnék kikerulni a helyzetembol, csak sajnos tovàbbra is gyàva vagyok hozzà. A borderlinet azert irtam, mert az mindenképp furcsa, hogy pàrnapos cset utàn beleszeretek valakibe, aztàn ettol megijedek, ledumàlom magam, valojàban ez nem is szerelem, csak felfutott szexuàlis vàgy, ilyet màr nagyon rég nem éreztem. Es rohannék a karjaiba, de aztàn meg beszarok, hogy ez nem normàlis dolog, ràkkattantam egy macso nore, ennyi erovel vehetnék egy vibràtort is, de az nem mond nekem ilyen szépeket. Szoval ez igy érzelmileg elég kovethetetlen.

Idézet tőle: dopamin

10. emelet dupla lifttel szóval mindenképpen akadálymenteített mert a tesóm csak kijut végre az utcára 🙂

A 10. emeletet az agyamban átírom 1. emeletre... 

A többi szuper jól hangzik!

10. emelet dupla lifttel szóval mindenképpen akadálymenteített mert a tesóm csak kijut végre az utcára 🙂

Két hete adtuk be az igénylést akkor tudtuk meg hogy a tulaj eladja a lakást és menjünk ki két hónap mulva. Azt hiszem csoda történt mert mások hónapokig évekig várnak. valószinüleg 27. én kiköltözünk szóval lesz itt most mindenféle örjöngés. Most szedett ki egy szakadt tört végű sebészollót a szanálásomból a tesóm mert az még kellhet valamire könyörgöm van vagy 15 tökéletes szépen elcsomagolva.

Úgyhogy rohadt gyorsan levittem a szatyrot mielőtt megtalálja a 10 39 éves zsebszámolót ami nem müködik de sebaj van még 3 azt se használjuk. Vagy a 4 éve megdöglött tablettet amin senki nem tudott segíteni Ja és megtalálta a lábgomba írtó sprajt nagyanyámtól örököltem neki 10 évig volt meg mondtam kifelé de az jó kifelé mert már lerohad a lábad ha ráfújod izgi lesz  nagyon 

Nem tudom mi lesz a samponos habfürdős flakonjaival szerintem visszük mind a 27 darabot akkor is ha csak egy újnyi van benne de nem lehet öszeöntögetni

Kell mind a kb 140 törölköző meg a 40 garnitúra ágynemű amit sohse használtunk lehet már el is ért a szekrényben

szűzanyám innom kell devil

Túlélő készletem a költözésre wink

:))) Annyira örülök! 

Az ágyneműgarnitúrákból virtuálisan elfogadnék... 

Ez most földszinti/akadálymentesített lakás lesz?

Két hete adtuk be az igénylést akkor tudtuk meg hogy a tulaj eladja a lakást és menjünk ki két hónap mulva. Azt hiszem csoda történt mert mások hónapokig évekig várnak. valószinüleg 27. én kiköltözünk szóval lesz itt most mindenféle örjöngés. Most szedett ki egy szakadt tört végű sebészollót a szanálásomból a tesóm mert az még kellhet valamire könyörgöm van vagy 15 tökéletes szépen elcsomagolva.

Úgyhogy rohadt gyorsan levittem a szatyrot mielőtt megtalálja a 10 39 éves zsebszámolót ami nem müködik de sebaj van még 3 azt se használjuk. Vagy a 4 éve megdöglött tablettet amin senki nem tudott segíteni Ja és megtalálta a lábgomba írtó sprajt nagyanyámtól örököltem neki 10 évig volt meg mondtam kifelé de az jó kifelé mert már lerohad a lábad ha ráfújod izgi lesz  nagyon 

Nem tudom mi lesz a samponos habfürdős flakonjaival szerintem visszük mind a 27 darabot akkor is ha csak egy újnyi van benne de nem lehet öszeöntögetni

Kell mind a kb 140 törölköző meg a 40 garnitúra ágynemű amit sohse használtunk lehet már el is ért a szekrényben

szűzanyám innom kell devil

Túlélő készletem a költözésre wink

Megkaptuk az önkormányuati lakást !!!!!

Jipiáé!!!!!!!!!!!!

De örülök drága dopamin, ez nagyon jó hír, Te egy csoda vagy szeretlek.

Puszi ölelés.:-)

Megkaptuk az önkormányuati lakást !!!!!

Kedves kocsmatársak, halottmosó barátaim.

Jól beletenyereltem a vastag kakiba ezzel az online szerető, szexi cseteléssel. Mintha hiányzott volna még valami érzelmi vihar, basszus. Lett belőle jó kis egymásrakattanás, elég gyorsan, szerelmi vallomás, szenvedély, 5 órás szextelefon, megyek a vonathoz, nem mégsem, gyerekeim vannak, a férjem meg nézi, hogy éjszakákon át csetelek,de kivel, és mintha kivirultam volna. De közben függő lettem, most ezért stoppot kértem, de már bánom, mi lesz, ha nem jön vissza. Übergáz-e vagyok? De még sosem volt ilyen kattanásom, nem csak testileg, lelkileg is, de testileg nagyon. Mi lesz, ha nem jutunk el odáig, hogy élőben szexeljünk, ez is kimarad az életemből? Buzi-e vagyok? (Én kérek elnézést...) De ha meg komolyan gondoljuk, akkor hogyan fogom ezt felvállalni? Borderline-e vagyok?

Na jó, ezt a szex topicba kéne nyomnom, de arra már senki sem jár, tipikus, inkább iszunk a kocsmába. Maradok a wiskikólánál. Betegeknek gyógyulást! Gondolok rátok.

Szia Jolán,

Az nagyon izgi ha nyomjátok a chetet meg megy a szextelefon szerintem minden ember vonzódik a saját neméhez csak van akinél ez a vallás a társadalmi erkölcs vagy csak nem találkozott olyannal kiöli.

Csak szép sorban elébb az aktus egy vagy több randi aztán majd kitalálod hogy tartozik e ez másra 🙂 Ez a Bordeline nekem kicsit nehét téma maradjunk a szexel csak az legyen jó 🙂

Igyál csak ami belefér jobb alsó pult második sorában nyugibogyeszek a bal alsó második sorában fájdalom csillapítók bal alól vízipipa jobb legalsóba minden variációs szexkellék. az italok pedig a pulton és a polcokon vannak boxok csendes sarkok  fülhalgatós részek is hátha valaki másra vágyik mint ami épen szól szóval cigizni a fedett teraszon lehet ahol knyelmes fotelszerű űlőkék vannak . Amikor nem vagyok szolgáljátok ki magatokat bátran 🙂

smileywinkcheekylaugh nesze neked kedves Jolán 🙂 Jah És hajrá kihagyni valamit félelemből baromság

Idézet tőle: parrot

Azt hittem,ez a pörgés jele.Pl.mikor én írok,azzal a szótaggal kezdem,amivel befejeztem az előző szótsmiley.De mondom,nálunk,a gyerkőcnél úgy szólok,hogy tegyen pontot a mondat végére.S nagyon okos,jó matekos diákoknál láttam még ilyet.

Szia parrot,

Ha nekifogok írni akkor ömlik belőllem a szó és nem szakítom meg vesszővel ponttal nagybetűvel semmivel mert gyorsabbak a gondolataim mint ahogy írok ez van a kézírásommal is.

ha nagyon el akarom választani akkor próbálom 2-3 soros időnként hagyok egy üres szót, ha ez sem megy pontokat rakok 3-4 darabot.

2 is voltam nyelvtanból irodalomból meg 5  wink matekból eldöcögtem.

De pl töriből amikor esszét kellett írni vagy magyarból pont nélkül adtam be 3-4 oldalas írást magamnál sem voltam az volt az ihlet beletettem a tudást a korról és úgy írtam le mintha ott lettem volna. A tanárok beájultak rajta és szarták le a pontokat nagybetüket.

Ráadásul mióta írni tudok rengeteg dolgot leírtam de magamtól is megrémültem mert nem értettem amikor el akartam olvasni mi az. A kedvesem közvetítésnek hívta jóval többet írtam le mint amire képes vagyok tudásilag 

A papír alapú dolgaimat szétszaggattam . Sok esetben a gépen is kitöröltem megöltem az írásaim. Tudod milyen gáz amikor olvasod és jé ez milyen értelmes és aztán hogy befejezed az olvasást már nem is tudod mit olvasát pedig te írtad. Ezeket a kedvesem gondosan örzi pendrájvokon és csinált weboldalt is ezek főleg ezoterikus támájú dolgok

De néha jon egy ember egy története a semmiből és tudom hogy létezik ezt is automatán írom le 

Amikor van pont vagy ilyesmi átolvasom és igyekszem kirakni vagy a kedvesem lektorálja és javítja

Sokat filóztam azon mi a halucináció és mi az ami egyfajta képesség lassan külön tudom választani de nem könnyű

Kiskoromban a betegségeket észleltem aztán mivel azok meghaltqak mamám rámersztette a katolikus papot mondván hogy szemmel vertem őket na innentől nem beszéltem csak arról amit mások is látnak és én hiába láttam kéknek ha azt mondták sárga. 

Azt gondoltam elmúlik de így maradtam most is alig bírtam leírni a gondolataim  

kedvesem számtalanszor volt tanúja hogy sokkal gyorsabban gépelek ha valami más jön be rajtam által.

már 20 éve gondolom hogy hülye vagyok de valahogy nem jön az sem ki a kedves szerint ilyen összeszedett racionális hülye nincs.

Na ennyit az írásomról ezt is lezavartam 4 perc alatt direkt néztem az órát. Nem tudom segítettem e valamit de velem ez a helyzet

Kösziiiiii Commander Keen  imádom 

Ahonnan jöttél elillan,
Amerre tartasz sehol még.
Az élet a kettő között van,
A Sors furfangos ajándék.
Születsz, hogy mesés álmokat építs
De inkább leépülsz.
Ott állsz egy sorban feladni
Belehalni készülsz.

Szeretlek, bármit tehetnél,
Szeretlek-másképp mondani.
Nem lehet. Nem is tudom miért,
szeretnél többet hallani.
Bocsáss meg mindent magadnak!
Hisz egyszer úgyis elévül.
Semmi rossz nem tart örökké.
Végül megszépül…

Jó az, ha mindent ahogy van,
Úgy el tudsz fogadni!
A baj mindig múló állapot.
Nem kell folyton keresni!
Ha fejjel vagy a homokban,
Nem látszik, hogy milyen szép ez a nap,
Hogy milyen kék az ég.

Refrén:
Amilyen hülye vagy,
Én úgy szeretlek.
Tán nem is tudod,
Milyen csoda vagy.
Amilyen hülye vagyok,
Beleszerettem az életbe meg
Mindenbe, mit ad!

Születsz, hogy tanulj, amíg lehet.
Felnősz, azt mondod, hogy te már,
Túl vagy majdnem mindenen,
Rád már nem sok dolog vár.
Bocsáss meg mindent magadnak!
Hisz egyszer úgyis elévül.
Semmi rossz nem tart örökké
Végül megszépül…

Jó az, ha mindent ahogy van,
Úgy el tudsz fogadni!
A baj mindig múló állapot.
Nem kell folyton keresni!
Ha fejjel vagy a homokban,
Nem látszik, hogy milyen szép ez a nap,
Hogy milyen kék az ég.

Refrén:
Amilyen hülye vagy,
Én úgy szeretlek.
Tán nem is tudod,
Milyen csoda vagy.
Amilyen hülye vagyok,
Mindenbe, mit ad!

Már megint hülye vagy,
Én meg úgy szeretlek,
Tán nem is tudod,
Milyen csoda vagy.
Amilyen hülye vagyok,
Mindenbe, mit ad!

buleeeeeeee

"Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek" wink

Jól beletenyereltem a vastag kakiba ezzel az online szerető, szexi cseteléssel. Mintha hiányzott volna még valami érzelmi vihar, basszus. Lett belőle jó kis egymásrakattanás, elég gyorsan, szerelmi vallomás, szenvedély, 5 órás szextelefon, megyek a vonathoz, nem mégsem, gyerekeim vannak, a férjem meg nézi, hogy éjszakákon át csetelek,de kivel, és mintha kivirultam volna. De közben függő lettem, most ezért stoppot kértem, de már bánom, mi lesz, ha nem jön vissza. Übergáz-e vagyok? De még sosem volt ilyen kattanásom, nem csak testileg, lelkileg is, de testileg nagyon. Mi lesz, ha nem jutunk el odáig, hogy élőben szexeljünk, ez is kimarad az életemből? Buzi-e vagyok? (Én kérek elnézést...) De ha meg komolyan gondoljuk, akkor hogyan fogom ezt felvállalni? Borderline-e vagyok?

Na jó, ezt a szex topicba kéne nyomnom, de arra már senki sem jár, tipikus, inkább iszunk a kocsmába. Maradok a wiskikólánál. Betegeknek gyógyulást! Gondolok rátok.

Jolán, nyugi. Minden oké. Ha buzi vagy, akkor az vagy. Bár nőknél ez olyan szépen van mondva, hogy leszbikus. 🙂 Nem meleg és nem buzi.

Nem csak pontot, hanem vesszőt, gondolatjelet, zárójelet sem ír. 

Dopamin, ezért jók az ilyen írásaid, mert ki kell hámozni, hogy mit akartál írni. És utána ami összeáll, az olyan szép. 🙂

(Én meg "kissé" kényszeresen javítgatom magam.)

Azt hittem,ez a pörgés jele.Pl.mikor én írok,azzal a szótaggal kezdem,amivel befejeztem az előző szótsmiley.De mondom,nálunk,a gyerkőcnél úgy szólok,hogy tegyen pontot a mondat végére.S nagyon okos,jó matekos diákoknál láttam még ilyet.

Idézet tőle: parrot

Dopamin!Kérdezhetek valamit tőled?Olyan érdekes,hogy nem /igazán/ használod a pontot.Van pár diákom,akiknél hasonló a helyzet,sőt,a 15 éves nagylányom sem igazán tesz pontot a mondat végén.Ez miért van??????

Írta, hogy csak spontán jön belőle, amit írni akar és ilyenkor nem ér rá ilyen dolgokkal foglalkozni. Nekem ez tökre tetszik. 

De mintha olvastam volna (helyesebben: beleolvastam csak) tőle olyan írást, ahol teljesen korrekt volt a központozás.

Dopamin!Kérdezhetek valamit tőled?Olyan érdekes,hogy nem /igazán/ használod a pontot.Van pár diákom,akiknél hasonló a helyzet,sőt,a 15 éves nagylányom sem igazán tesz pontot a mondat végén.Ez miért van??????

Kleó küzd nehéz neki minden most lelkileg eléggé lent van therápia folytatódik.

Mindenkinek küldöm! 

Idézet tőle: roxána2.0

Gyaj! 

Eyet hozott a kórház azzal élek - egyet ismert ő mert részben egy ideig együt éltek főként a naygaszülőknél - egyről nem tudjuk hogy ,sincs merre s hogy hívják - és van a legidősbb fiú aki az apánk első házasságából van és nevelte.

Kvázi apáról vagyok én ,

a tesóm akivel élek

egy fiú gyerek akit lepasszoltak pénzért

és az első házaságból születet törvényes fia.

szóval azzal élerk együtt akivel a kórházban megtudtuk hogy tesők vagyunk

A kórházban megismert testvéremnek van egy anyja által férjhezment és a mostoha hozott egy lánytestvért na azzal nem tartjuk a kapcsolatot.

ha így saem tiszta felaaadtam 😀

Úristen, kezdem érteni!!!!!!!!!!!!!!

Szóval te azt a testvéred, akivel most együtt élsz, a kórházban szedted össze és azóta ápolod? Egyem a szíved, hát te egy nagyon rendes ember vagy. 

Vagy nagyon hülye de halálig felválaltam az nincs kikötve kinek a haláláig 😀

:)))

Fájdalom csillapitók a bal pult alatt.2. Sorban minden mennyiségben jobbulást gyors gyógyulás Holfény

Kérnék egy kis fájdalomcsillapítót .. köszönöm...

Idézet tőle: roxána2.0

Gyaj! 

Eyet hozott a kórház azzal élek - egyet ismert ő mert részben egy ideig együt éltek főként a naygaszülőknél - egyről nem tudjuk hogy ,sincs merre s hogy hívják - és van a legidősbb fiú aki az apánk első házasságából van és nevelte.

Kvázi apáról vagyok én ,

a tesóm akivel élek

A kórházban megismert testvéremnek van egy anyja által férjhezment és a mostoha hozott egy lánytestvért na azzal nem tartjuk a kapcsolatot.

Szóval te azt a testvéred, akivel most együtt élsz, a kórházban szedted össze és azóta ápolod? Egyem a szíved, hát te egy nagyon rendes ember vagy. 

Vagy nagyon hülye de halálig felválaltam az nincs kikötve kinek a haláláig 😀

Jolán, ne ítéld meg magad...egyedi vagy és tökéletes minden hibádnak vélt önmagad bántalmazással ki szerethetne téged legjobban ha nem te saját magad...hiszen addig te sem tudsz valós szeretetet adni másnak.

Picsába a másokhoz hasonlatgatással az erkölcs által felállított szabályokkal és önmagunk másokhoz hasonlitgatással. Te  VAGY TE! Mindeneddel együtt köss békét magaddal....

izé.... 😀 

Attól még, hogy orvos vagy,
beteg is lehetsz.
Attól még, hogy bíró vagy,
bűnös is lehetsz.
Attól még, hogy ember vagy,
boldog is lehetsz.

( Fodor Ákos) 

:)))

Attól még, hogy orvos vagy,
beteg is lehetsz.
Attól még, hogy bíró vagy,
bűnös is lehetsz.
Attól még, hogy ember vagy,
boldog is lehetsz.

( Fodor Ákos) 

Én azért egy kicsit megítélem magamat....

Hááát, régen írtak nekem ilyeneket, mint tegnap éjjel! 🙂 Nehezen is hittem el. Ééén? Tényleg? Ilyen hatással vagyok rád? Féltem is egy kicsit, hogy csak szórakozik. Fotót is küldtem neki, és hozzátettem: nehogy felrakd a netre! Férfiben nem tudnék ennyire megbízni.

Remélem nem ítéltek most meg ezért, ilyet még sosem csináltam. De mindegy, most nem fogok ezen moralizálni, tényleg örülök, hogy végre történt valami (jó, igazából semmi, vagy ezt hívják online -sexnek?), azért írtam le ide, hogy ne csak negatívkodjak.

Miért ítélnénk el? Ez a te életed. Úgy éled, ahogy tudod. 

Hááát, régen írtak nekem ilyeneket, mint tegnap éjjel! 🙂 Nehezen is hittem el. Ééén? Tényleg? Ilyen hatással vagyok rád? Féltem is egy kicsit, hogy csak szórakozik. Fotót is küldtem neki, és hozzátettem: nehogy felrakt a netre! Férfiben nem tudnék ennyire megbízni.

Remélem nem ítéltek most meg ezért, ilyet még sosem csináltam. De mindegy, most nem fogok ezen moralizálni, tényleg örülök, hogy végre történt valami (jó, igazából semmi, vagy ezt hívják online -sexnek?), azért írtam le ide, hogy ne csak negatívkodjak.

Dopamin, olyan szépeket írsz... Roxana, jók a sztorik az idős szexelőkről 🙂

Most jobb a kedvem, pedig alig aludtam, hajnali 5-ig cseteltem valakivel, aki nagyon meg akart volna... ismerni. 🙂 Csak kár, hogy az ország másik végén lakik.

Igen, nő. Eléggé férfias.

Ó, micsoda izgalmas hírek... Azta...

Dopamin, olyan szépeket írsz... Roxana, jók a sztorik az idős szexelőkről 🙂

Most jobb a kedvem, pedig alig aludtam, hajnali 5-ig cseteltem valakivel, aki nagyon meg akart volna... ismerni. 🙂 Csak kár, hogy az ország másik végén lakik.

Igen, nő. Eléggé férfias.

Sziasztok! Krízis van megint, illetve hát permanens, de már a krízistopicba nem is akarok írni, mert pár mondatváltás után úgyis kidobnak, hogy nem odavaló.

Befejezem a koktélos sznobulást egy darabig, lemegyek proliba, kérek egy nagyfröccsöt. Wiskykólával.

Nem látom értelmét az életemnek, hiába vannak hullámhegyek, aztán valami visszanyom a fekete szurokba. A hétköznapok.

Roxána, az a dobos lány ott lent.... ilyenkor mindig rájövök, hogy mi mindenből maradtam én ki. De legalább van két szép, egészséges gyerekem. (Az egyik épp az ölemben, nem akarja, hogy gépeljek.)

Neked is tetszik? 🙂

Még nem maradtál ki semmiből. Nyugalom van. 60-70 éves emberek is találnak partnert. Sőt, 80-90 évesek is. 

Egy nőgyógyász könyvében olvastam egy nőről, aki 70 évesen kezdte élvezni a szexet. 

Willam Wharton https://hu.wikipedia.org/wiki/William_Wharton egyik regényében egy ötven éves férfi és egy hetvenkét éves (szűz) nő szeretnek egymásba (és igen, szex is van 🙂 ). 

https://moly.hu/konyvek/william-wharton-bucsu-a-szerelemtol (angol címe Last Lovers)

Kocsmázz csak nyugodtan Jolán, Nagyfröccs és wiskey kóla az asztalodnál 🙂 

az életnek nem sok értelme van azon felül hogy élni kell jól-roszul de csinálni mert embernek lenni nagy betegség az élet céltalan ha vizsgálod és minél jobban vizsgálod annal értéktelenebb és céltalanabb, de mivel így is úgy meghalunk minek azt siettetni meg annnyit vizsgáéni néha elég a következő másodpercet túl élni és így tovább.... van az a mondás Ember küzdj és bizva bízzál. Meg a reményhal meg utoljára na az a ramény is jól kicseszett velünk de ott van csendesen ugrásra készen mindig.

Szerintem mindenkinek volt a fejében már az önkiirtás gondolata mindegy kezelt beteg vagy sem. A hétköznapok adják a legtöbb örömöt amikor elindul a mosógép nem önti ki a gyerek a haját és valahogy csak apróbb tragédiák vannak én ezelnek örülök

Na és ha kilépek a lakásból mindig felnézek az égre. Nem isten keresem csak a szépséget mert szép tisztán felhősen szutyukfeketén villámszaggatottan is.

Gyaj! 

Kvázi apáról vagyok én ,

a tesóm akivel élek

Gyaj! 

Eyet hozott a kórház azzal élek egyet ismert ő mert részben egy ideig együt éltek főként a naygaszülőknél egyről nem tudjuk hogy ,sincs merre s hogy hívják és van a legidősbb fiú aki az apánk első házasságából van és nevelte.

Kvázi apáról vagyok én ,

a tesóm akivel élek

Sziasztok! Krízis van megint, illetve hát permanens, de már a krízistopicba nem is akarok írni, mert pár mondatváltás után úgyis kidobnak, hogy nem odavaló.

Befejezem a koktélos sznobulást egy darabig, lemegyek proliba, kérek egy nagyfröccsöt. Wiskykólával.

Nem látom értelmét az életemnek, hiába vannak hullámhegyek, aztán valami visszanyom a fekete szurokba. A hétköznapok.

Roxána, az a dobos lány ott lent.... ilyenkor mindig rájövök, hogy mi mindenből maradtam én ki. De legalább van két szép, egészséges gyerekem. (Az egyik épp az ölemben, nem akarja, hogy gépeljek.)

Dopamin, ezt neked küldöm szeretettel. 🙂

Szia dopamin!

Újra olvastam az írásaidat.

Nagyon megrázó amiket írtál, és egyszerűen fogalmam sincs hogyan és mint tudtál átvergődni azon az időszakon.Amit meg főleg nem értek, miért bántak veled ilyen kegyetlenül.

Még ennyi év után is,és hogy unokatesód,hogy tudja,hogy bír így élni. Bár tudom,nagyon sok ember rá van kényszerülve, vagy ápolási indok miatt vagy anyagi okok miatt. És ilyenkor tűrűnk, csak a tűrés is véges,egyszer így borul a bili. Én régen voltam olyan, hogy nagyon sokáig tudtam nyelni, de volt egy pont amikor borult minden.

Nagyon sajnálom, hogy akaratlanul is felzaklattalak. Nem akartam hidd el. Sőt meg kell mondjam,azok után amit írtál befoghatom a számat. Szinte apró -cseprő problémának tűnnek amik velem történnek/történnek, mint amiket te átéltél/átélsz.

Nagyon remélem unokatesóddal tudsz majd beszélni,és valahogy kicsit helyre rázódnak a dolgok.

Nagyon jó kérdést tettél fel :" Mit gondoltok mit lehet tenni azokkal a rokonokkal akik bántanak minket de nem lehet tőllük elmenni pl nekem sikerült de sok együttél vagy túl közel egymáshoz és talán nem bántani akarnak de kurva szarul esik amiket mondana vagy elbizonytalanodunk? "

Én mondjuk 5 km-re lakom a rokonaimtól. És az a fura,hogy nálunk úgy van,hogy ők segítő szándékkal mondják amit mondanak.Legalábbis ők úgy gondolják. De én most kipróbálom azt, hogy nem mondok semmit. Pénteken,bármit is mondtam,morgás volt belőle, nem tudtam jót mondani.Pedig tök általános semleges dolgok voltak. De az idősek márcsak ilyenek,el kell fogadni.

Még annyit írnék, hogy tényleg nagyon sajnálom, hogy újra átérezted a múltad mikor leírtad nekem, és megvselt lelkileg. Őszintén sajnálom ami veled történt! Köszönöm,hogy leírtad nekem.!!

Szép estét kívánok neked!

lefizették egymillióval az apám által felcsinált nőt,  ha elfogadja többé szó nincs követeésről , gyerektartásról, ha nem fogadja el akkor ők elveszik tőle a gyereket ez az első házassága volt ahol már volt egy törvényes gyerek fiú és ők nevelik fel családban testvérekként de nem fizetnek érte semmit. A nő az egymilliót választotta és eltünt a féltesónkkal együtt ezért nem tudunk rólla azon kivül hogy fiú és sacc 36 éves

Na tesóm akivel élek annak az apja kétszer nősült összesen 4 gyereke van  szerte széjjel de egyik sem a tesóm anyjától és egyet szponzorálta nem is kicsit az az első feleségétől van

A mi apánk viszont meghalt 68 évesen.

de a tesóm anyja 3 szor volt férjnél neki lett a tesóm és én az első férjétől és egy féltesója (Akit elzavartam )pedig a középső férjétől azután még férjhez ment ott már nem született gyerek

még soha nem kinlódtam ennyit a családom összeszedésével 😛

Kész. Tökéletesen elvesztettem a fonalat... :)))

Anyukádnak csak te voltál a gyereke és apukádnak négy gyereke volt? Ebből egyikkel együtt élsz, másikkal találkoztál az ügyeleten és még van kettő?

Vagy mit nem bírok már felfogni?

Csak azért kérdezgetem ezeket, mert szerintem jó tudni, hogy hogy is vannak ezek a dolgok. 

De ha fáraszt vagy untat, akkor hagyd. 

A nátha még tart nem csoda egy napot sem feküdtem de nem vagyok lázas mert fekfáztam és szedek rá antibiotikumot köhögök mint egy aszhmás fóka és az orrom kiszámíthatatlan szelel dugul vagy csepeg 😛

Igen beszéltem Kleóval nem szeret ott lenni ágyban tornáztatják de már járókerettel kb 5 métert tud megtenni a baj az hogy az egyik vállával nem tud segíteni mert az beteg.

Holfényről sajnos semmit nem tudok aki tud valamit kérem jelezze !

lefizették egymillióval az apám által felcsinált nőt,  ha elfogadja többé szó nincs követeésről , gyerektartásról, ha nem fogadja el akkor ők elveszik tőle a gyereket ez az első házassága volt ahol már volt egy törvényes gyerek fiú és ők nevelik fel családban testvérekként de nem fizetnek érte semmit. A nő az egymilliót választotta és eltünt a féltesónkkal együtt ezért nem tudunk rólla azon kivül hogy fiú és sacc 36 éves

Na tesóm akivel élek   annak az apja kétszer nősült összesen 4 gyereke van  szerte széjjel de egyik sem a tesóm anyjától és egyet szponzorálta nem is kicsit az az első feleségétől van

A mi apánk viszont meghalt 68 évesen

de a tesóm anyja 3 szor volt férjnél neki lett a tesóm és én az első férjétől és egy féltesója (Akit elzavartam )pedig a középső férjétől azután még férjhez ment ott már nem született gyerek

még soha nem kinlódtam ennyit a családom összeszedésével 😛

Roxy a kórházban gel kellett vennem az adatait elöször az apja nevét és a várost ismertem fel majd két napig elmélkedtem megkérdeztem az apja foglalkozását stimmelt és akkor megmontam ki vagyok és hogy ő a nemző apám ő tudott rólam meg a városomról mert büszke volt hog egy fillért se kellett fozetnie érteü

A harmadik apai tesónkról a tesóm anyjától halottunk egy milliót adtak azért hogy a gyetek msradjon vagy elveszik tőle igy vesztettük  ja mert apánk is meghalt 68 évesen

Először készítettem egy családfát (a tiédet) és aztán nekiugrok a kérdésnek bátran:

"A harmadik apai tesónkról a tesóm anyjától halottunk egy milliót adtak azért hogy a gyetek msradjon vagy elveszik tőle igy vesztettük  ja mert apánk is meghalt 68 évesen"

Tessék? Ebből semmit nem értek. 

Jobbulást Kleónak és Holdfénynek! 

Dopamin, hogy állsz a náthával? Vagy ő veled?

Roxy a kórházban gel kellett vennem az adatait elöször az apja nevét és a várost ismertem fel majd két napig elmélkedtem megkérdeztem az apja foglalkozását stimmelt és akkor megmontam ki vagyok és hogy ő a nemző apám ő tudott rólam meg a városomról mert büszke volt hog egy fillért se kellett fozetnie érteü

A harmadik apai tesónkról a tesóm anyjától halottunk egy milliót adtak azért hogy a gyetek msradjon vagy elveszik tőle igy vesztettük  ja mert apánk is meghalt 68 évesen

ElőzőOldal 562 / 569Következő