Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.26., 19:08Hát eddig egy nagyobb szatyor saját cuccom tudtam kiselejtezni abból is ki akart dolgokat szedni és ma sikerült rávennem hogy selejtezze.le a korsó gyüjteményét 3 korsóra adtam engedélyt megtartani de most hogy a magaspolcról leszedte ha rámjön a frusztráció födhözverem hiszen már lent csak müanyag cuccok vannak mert tartósan mosogattam a tányért poharat bögrét néha az ablakot is szóval ezt meg tudom oldani 😀 holnap a ruháinak esünk neki abból sokat akar adományozni meg a 40 kabátjából is csak 2 három marad állitólag meg és képzeljétek előszedett egy.zsák kengurúbőr mamusz szerü dolgot én egy párat használtam csizmának neki egyikbe aem megy bele a lába de AZT SENKINEK NEM ADOM NEM BAJ HOGY NEM BIROM FELVENNI MAJD A VENDÉGEINK FELVESZIK elképzeltem hogy nyáron rájuk huzom a bundás mamuszcsizmát szóval nehéz ez vele nem érdekli hogy évtizedek óta nem használja nem jó rá hogy másnak hasznos lenne... és a tárgyak nem értünk vannak azért szoktam le a főzött kávéról főként mert forrón azonnal mosni kellett nem a tárgy szolgált minket pl van ellemtöltőm de 25 éve nem érti meg hogy csak akumulátort tölthet azokat meg kidobta valamikor néha beleteszi az AA elemet de a büdös életbe nem fogja bevallani hogy igazam van sőt megmagyarázta az elektronikai boltosnak is az meg kinjában már ráhagyta....azt hiszem a tesóm betegebb mint én tuti nárcisztikus gyüjtögető mániás személyiségzavaros eddig azért nem tünt fel mert nem gondoltam végig mentségnek a bezártságát frusztrációit kiszolgáltatottságát vettem számba pl hetente egyszer hagyom hogy összevesszünk valami piti szarságon ezt hívom irányított therápiás dühkieresztésnek így én nem sérülök mert én hagyom veszekedni én provokálom ki de ehhez kelett kb két év mire magamtól rájöttem hogy ez így beválik tartható és hasznos
Hát eddig egy nagyobb szatyor saját cuccom tudtam kiselejtezni abból is ki akart dolgokat szedni és ma sikerült rávennem hogy selejtezze.le a korsó gyüjteményét 3 korsóra adtam engedélyt megtartani de most hogy a magaspolcról leszedte ha rámjön a frusztráció födhözverem hiszen már lent csak müanyag cuccok vannak mert tartósan mosogattam a tányért poharat bögrét néha az ablakot is szóval ezt meg tudom oldani 😀 holnap a ruháinak esünk neki abból sokat akar adományozni meg a 40 kabátjából is csak 2 három marad állitólag meg és képzeljétek előszedett egy.zsák kengurúbőr mamusz szerü dolgot én egy párat használtam csizmának neki egyikbe aem megy bele a lába de AZT SENKINEK NEM ADOM NEM BAJ HOGY NEM BIROM FELVENNI MAJD A VENDÉGEINK FELVESZIK elképzeltem hogy nyáron rájuk huzom a bundás mamuszcsizmát szóval nehéz ez vele nem érdekli hogy évtizedek óta nem használja nem jó rá hogy másnak hasznos lenne... és a tárgyak nem értünk vannak azért szoktam le a főzött kávéról főként mert forrón azonnal mosni kellett nem a tárgy szolgált minket pl van ellemtöltőm de 25 éve nem érti meg hogy csak akumulátort tölthet azokat meg kidobta valamikor néha beleteszi az AA elemet de a büdös életbe nem fogja bevallani hogy igazam van sőt megmagyarázta az elektronikai boltosnak is az meg kinjában már ráhagyta....azt hiszem a tesóm betegebb mint én tuti nárcisztikus gyüjtögető mániás személyiségzavaros eddig azért nem tünt fel mert nem gondoltam végig mentségnek a bezártságát frusztrációit kiszolgáltatottságát vettem számba pl hetente egyszer hagyom hogy összevesszünk valami piti szarságon ezt hívom irányított therápiás dühkieresztésnek így én nem sérülök mert én hagyom veszekedni én provokálom ki de ehhez kelett kb két év mire magamtól rájöttem hogy ez így beválik tartható és hasznos
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.26., 18:42Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopamintermészetes köszönöm a fizit is cupp
Milyen fizit? 🙂
Fizikoterápia? Fizika korrepetálás? Fizu?
Fizu ebben a kocsmában szinte bármi kapható mindenféle ital kávé tea nyugibogyó fáfdalom csillapító üindenért egy szép szó vicc kép vagy videó a fizettség 🙂
Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopamintermészetes köszönöm a fizit is cupp
Milyen fizit? 🙂
Fizu ebben a kocsmában szinte bármi kapható mindenféle ital kávé tea nyugibogyó fáfdalom csillapító üindenért egy szép szó vicc kép vagy videó a fizettség 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.26., 17:32Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopaminKiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Jesszus.
:))
Nálunk minimál design van...
Elképzelem a samponokat és tusfürdőket és röhögök. 🙂
Szobában TÉRELVÁLASZTÓ. Életmentő lesz.
🙂 Ez vicces és szomorú is.
Az egyik szomszédunk is gyűjtögető volt. Ő olyan szintre jutott, h nem fért be a lakásába. Sokáig nem ertettük h miért a pinceben alszik.
Egyik nap mikor hazaértem, negykézláb volt. Derékól bent, fenék résztől a folyosón. Azt hittem először, h követ súrol v valami hasonló tevèkenységet vegez. Pár nap múlva ugyanebben a pózban már csak nyaktól előre fért be. Aznap éjjel egy nagy csattanást hallott egy masik szomszéd, megijedt es mentőt hívott. Kiderült, hogy nincs baleset. Anyut is hivta, félt h lebassza a mentős téves riasztásert. Anyu mondta a mentősnek, hogy tulajdonképpen baleset nincs, de súlyos gond a gyűjtögetés is, vigyék pszichiátriára. Elvitték végül és fel is vették. Onnan otthonba került.
Jaj. 🙁
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopaminKiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Jesszus.
Az egyik szomszédunk is gyűjtögető volt. Ő olyan szintre jutott, h nem fért be a lakásába. Sokáig nem ertettük h miért a pinceben alszik.
Egyik nap mikor hazaértem, negykézláb volt. Derékól bent, fenék résztől a folyosón. Azt hittem először, h követ súrol v valami hasonló tevèkenységet vegez. Pár nap múlva ugyanebben a pózban már csak nyaktól előre fért be. Aznap éjjel egy nagy csattanást hallott egy masik szomszéd, megijedt es mentőt hívott. Kiderült, hogy nincs baleset. Anyut is hivta, félt h lebassza a mentős téves riasztásert. Anyu mondta a mentősnek, hogy tulajdonképpen baleset nincs, de súlyos gond a gyűjtögetés is, vigyék pszichiátriára. Elvitték végül és fel is vették. Onnan otthonba került.
Jaj. 🙁
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.26., 16:58Idézet tőle: dopamintermészetes köszönöm a fizit is cupp
Milyen fizit? 🙂
Idézet tőle: dopamintermészetes köszönöm a fizit is cupp
Milyen fizit? 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.26., 16:56Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopaminKiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Idézet tőle: roxána2.0Idézet tőle: dopaminKiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.11.24., 19:42Kellemes kocsmázást Mindenkinek!
Kérek egy Bloody Maryt, keverve, nem rázva!
Kellemes kocsmázást Mindenkinek!
Kérek egy Bloody Maryt, keverve, nem rázva!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.23., 19:16Idézet tőle: dopaminKiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Idézet tőle: dopaminKiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.23., 19:09Kiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Kiscsillag köszi. Azéer kellene szelektálni mert a testvérem gyüjtöget annyi ruhája van amiböl egy hajléktalan szállót felszerelnénk váltással kb 25 embert nöt ralán férfit is. Semmit nem dob ki mert majd jó lesz valamire de ezt vetitsd ki a tusfürdös flakonná is inkáb hagy benne egy ujnyit hogy ne lehessen kidobni minden fürdés elött sorrendben lepakolom a kva samponos tusfürdös flakonokat mert ugyanugy kell visszatenni nem ö ni cs diagnosztizálva pszichiátriailag nem is lesz mert szerinte semmi baja Én minimalista vagyok nem ragaszkodom tárgyakhoz haszontalan dolgokhoz de tök mindegy mert bepakol az én szobámba is mindenhová polcokat szereltet és arra csetreszeket rak én meg éljek benne egy nagyobb lakásba költözünk sajnos egy szobába kerülünk igaz hatalmas szoba de akkor is ezt a lakást sajnos eladta a föbérlönk ezért kell menni
Kleónak átadom
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.23., 16:44Kleónak jobbulást és kitartást kívánok! Kár, h nincs nála mobil v gép amin netezni lehet. Remélem a szobatársakkal jól elvan.
Dopamin!
Ez a 2 hét elröpül, utána rendezkedsz 1-2 hetet és nagy teher kerül le rólad! Ez kisebb lakás? Azért kell szelektálnod? Örülök nagyon, h sikerült elintézned! Addig is kitartást kívánok!
Már jobban tudsz aludni? Gyszerbeállításod hogy alakul?
Jolán!
Nem is tudom, h mit mondjak. Sztem nagyon ideje lenne elköltözni és egy JÓ terapot keresni.
Kleónak jobbulást és kitartást kívánok! Kár, h nincs nála mobil v gép amin netezni lehet. Remélem a szobatársakkal jól elvan.
Dopamin!
Ez a 2 hét elröpül, utána rendezkedsz 1-2 hetet és nagy teher kerül le rólad! Ez kisebb lakás? Azért kell szelektálnod? Örülök nagyon, h sikerült elintézned! Addig is kitartást kívánok!
Már jobban tudsz aludni? Gyszerbeállításod hogy alakul?
Jolán!
Nem is tudom, h mit mondjak. Sztem nagyon ideje lenne elköltözni és egy JÓ terapot keresni.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.23., 11:20Sajnálom Jolán de még a szex topikba irtam hogy a nök is nagyon meg tudnak bántani és velük sem feltétlen jó a szex .Erre a helyzetre szoktam magamnak mondani hogy kapd össze magad valami hasonló kellene neked is
Egyébként furcsa hogy oly sokmindent megbeszéltek a férjeddel és mégse juttok közös nevezőre beszélgethetnél vele a szexről is hogy mi a vágyad mit kivánnál hátha össze tudjátok hozni
Sajnálom Jolán de még a szex topikba irtam hogy a nök is nagyon meg tudnak bántani és velük sem feltétlen jó a szex .Erre a helyzetre szoktam magamnak mondani hogy kapd össze magad valami hasonló kellene neked is
Egyébként furcsa hogy oly sokmindent megbeszéltek a férjeddel és mégse juttok közös nevezőre beszélgethetnél vele a szexről is hogy mi a vágyad mit kivánnál hátha össze tudjátok hozni
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.23., 11:15Már más is kérdezte hol van egyszer mondta de elfeledtem aztán nem lett aktuális ugyhogy nem kérdeztem Roxi lehet irtál de nem láttam nem befolyásol a kérdezés semmiben szerintem csak hevesen kezdtem leirni a dolgaim és hülyén hangzott. Kidobtam volna már a fél házst de nem mi válogatunk mert ez erre az srra kell és tudod mennyire idegesitő hogy valamiket 25 éve hurcibálunk házról házra és nincs hadználva eéövéve ? Na mi degy majdcsak alakul
Már más is kérdezte hol van egyszer mondta de elfeledtem aztán nem lett aktuális ugyhogy nem kérdeztem Roxi lehet irtál de nem láttam nem befolyásol a kérdezés semmiben szerintem csak hevesen kezdtem leirni a dolgaim és hülyén hangzott. Kidobtam volna már a fél házst de nem mi válogatunk mert ez erre az srra kell és tudod mennyire idegesitő hogy valamiket 25 éve hurcibálunk házról házra és nincs hadználva eéövéve ? Na mi degy majdcsak alakul
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.11.23., 09:26Igen, ő írta. Bonyolult ez is. Mintha online féltékenykedne, hogy én mással is csetelek (pedig nem). Illetve tegnap volt egy hosszú telefonunk, amikor én küldtem szexi fotókat, és ő nem teljesen úgy reagált, mint eddig, meg ahogy vártam, és azt mondtam, hogy nevetségesnek érzem magam. Ezen megsértődött, hogy ő nem éreztette velem, hogy nevetséges vagyok, és hogy miért nem hiszek magamban meg benne. Na mindegy, nem akarok ide minden részletet kipakolni, tényleg egy kicsit nevetségesnek érzem magam, illetve szánalmasnak. Ha másra nem, arra jó volt ez, hogy nem fogom túlidealizálni a nőket sem, ugyanolyan bántó tud lenni egy ilyen visszautasítás meg félreértés, mint férfiaknál. Fájt minden tegnap, a férjem látta rajtam, ezért is mondtam el neki. Aztán reggel egy üzenet online, hogy csak szórakozok vele...Miközben szabályosan beleszerettem, de nem mertem bevallani magamnak sem. És állandóan az üzeneteit vártam. A férjem meg azt mondta, hogy váljunk el, ha úgy érzem, hogy leszbikus vagyok, vagy ha beleszerettem másba (akár férfi, akár nő). Mondjuk más miatt is felmerült régebben már a szakítás. Erről sokat írtam a blogomban. Most nem tudom mi lesz, de nagyon fáj, és szombatra össze kell hoznom egy kézműves foglalkozást 30 főre, teljesen el vagyok vele úszva. Ha ezt a hetet kibírom, hétfőn pezsgőt bontok itt, a kocsmába.
Olyan jó volt egy kicsit megint szexi, érdekes, szerethető nőnek éreznem magam. Annyira hiányzott ez, hogy pár nap alatt teljesen elvesztettem a fejem.... 🙁
Igen, ő írta. Bonyolult ez is. Mintha online féltékenykedne, hogy én mással is csetelek (pedig nem). Illetve tegnap volt egy hosszú telefonunk, amikor én küldtem szexi fotókat, és ő nem teljesen úgy reagált, mint eddig, meg ahogy vártam, és azt mondtam, hogy nevetségesnek érzem magam. Ezen megsértődött, hogy ő nem éreztette velem, hogy nevetséges vagyok, és hogy miért nem hiszek magamban meg benne. Na mindegy, nem akarok ide minden részletet kipakolni, tényleg egy kicsit nevetségesnek érzem magam, illetve szánalmasnak. Ha másra nem, arra jó volt ez, hogy nem fogom túlidealizálni a nőket sem, ugyanolyan bántó tud lenni egy ilyen visszautasítás meg félreértés, mint férfiaknál. Fájt minden tegnap, a férjem látta rajtam, ezért is mondtam el neki. Aztán reggel egy üzenet online, hogy csak szórakozok vele...Miközben szabályosan beleszerettem, de nem mertem bevallani magamnak sem. És állandóan az üzeneteit vártam. A férjem meg azt mondta, hogy váljunk el, ha úgy érzem, hogy leszbikus vagyok, vagy ha beleszerettem másba (akár férfi, akár nő). Mondjuk más miatt is felmerült régebben már a szakítás. Erről sokat írtam a blogomban. Most nem tudom mi lesz, de nagyon fáj, és szombatra össze kell hoznom egy kézműves foglalkozást 30 főre, teljesen el vagyok vele úszva. Ha ezt a hetet kibírom, hétfőn pezsgőt bontok itt, a kocsmába.
Olyan jó volt egy kicsit megint szexi, érdekes, szerethető nőnek éreznem magam. Annyira hiányzott ez, hogy pár nap alatt teljesen elvesztettem a fejem.... 🙁
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.23., 09:09Idézet tőle: JolánHajrá költözés, hajrá Kleó!
Én tegnap mindent elmondtam a páromnak (jó, a pikáns részleteket kihagytam), és erre ma reggel egy ronda szakítós levél fogad az LGBTQ..stb fórumon. Ezt hívják úgy, hogy két szék közül a földre esni? A szívem szanaszét, és még a jó dugást sem ismertem meg csak online. Hülye vagyok én? Szét fogunk költözni a párommal, bár ezt már többször megfogadtuk, nem tudom, egyszer lejutunk-e oda, hogy meg is tesszük. Amúgy megértő volt, azt mondta, hogy ha ez az utam, akkor ő nem akar a boldogságomnak keresztbe tenni. De ez az utam? Na jó, ez már fárasztó, leiszom magam a sárga földig, és sírva fogok vigadni, üvöltve fogok szakítós Edda számokat énekelni. Most szólok, hogy aki nem bírja, az vegyen füldugót.
Bocsánat, nem világos: "ma reggel egy ronda szakítós levél fogad az LGBTQ..stb fórumon". Ezt a csetpartnered írta?
Idézet tőle: JolánHajrá költözés, hajrá Kleó!
Én tegnap mindent elmondtam a páromnak (jó, a pikáns részleteket kihagytam), és erre ma reggel egy ronda szakítós levél fogad az LGBTQ..stb fórumon. Ezt hívják úgy, hogy két szék közül a földre esni? A szívem szanaszét, és még a jó dugást sem ismertem meg csak online. Hülye vagyok én? Szét fogunk költözni a párommal, bár ezt már többször megfogadtuk, nem tudom, egyszer lejutunk-e oda, hogy meg is tesszük. Amúgy megértő volt, azt mondta, hogy ha ez az utam, akkor ő nem akar a boldogságomnak keresztbe tenni. De ez az utam? Na jó, ez már fárasztó, leiszom magam a sárga földig, és sírva fogok vigadni, üvöltve fogok szakítós Edda számokat énekelni. Most szólok, hogy aki nem bírja, az vegyen füldugót.
Bocsánat, nem világos: "ma reggel egy ronda szakítós levél fogad az LGBTQ..stb fórumon". Ezt a csetpartnered írta?
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.11.23., 08:40Hajrá költözés, hajrá Kleó!
Hajrá költözés, hajrá Kleó!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.23., 07:38Idézet tőle: dopaminIgen, tegnap beszéltem Kleóval ugyanúgy van nehéz neki türelmesnek lenni. Köszöni az érdeklődést drukkolást.
Igen költözünk már max két hét a alkás romokban és mégsem haladunk a becsomagolással gyász érzete van bennem.
Olvastam a moderációs topicot nem tudom mit és ki írt de belegondoltam abba, hogy én hogy vagyok képes leírni azt ami történt velem, meglehet a büdös életben nem írok blogot erről mert hátha bánt hátha sokkol.
Már beszéltem az unoka tesómmal kitöltötte a hiányos részleteket amire nem emlékeztem kavarog bennem minden érzés
és dermedt vagyok
Iszom maradok a vodkánál naranccslével
Helyzet jelentés vége
Sajnálom. 🙁 És ne haragdj, hogy (priviben) kérdeztelek róla.
Kleó tud járni járókerettel? Csak nem az OORI-ban van?
Téged ismerve meglesz az a költözés oldva, ha más nem, a végén mindent kidobsz.
Idézet tőle: dopaminIgen, tegnap beszéltem Kleóval ugyanúgy van nehéz neki türelmesnek lenni. Köszöni az érdeklődést drukkolást.
Igen költözünk már max két hét a alkás romokban és mégsem haladunk a becsomagolással gyász érzete van bennem.
Olvastam a moderációs topicot nem tudom mit és ki írt de belegondoltam abba, hogy én hogy vagyok képes leírni azt ami történt velem, meglehet a büdös életben nem írok blogot erről mert hátha bánt hátha sokkol.
Már beszéltem az unoka tesómmal kitöltötte a hiányos részleteket amire nem emlékeztem kavarog bennem minden érzés
és dermedt vagyok
Helyzet jelentés vége
Sajnálom. 🙁 És ne haragdj, hogy (priviben) kérdeztelek róla.
Kleó tud járni járókerettel? Csak nem az OORI-ban van?
Téged ismerve meglesz az a költözés oldva, ha más nem, a végén mindent kidobsz.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.23., 07:21Igen, tegnap beszéltem Kleóval ugyanúgy van nehéz neki türelmesnek lenni. Köszöni az érdeklődést drukkolást.
és dermedt vagyok
Helyzet jelentés vége
Igen, tegnap beszéltem Kleóval ugyanúgy van nehéz neki türelmesnek lenni. Köszöni az érdeklődést drukkolást.
és dermedt vagyok
Helyzet jelentés vége
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.23., 06:03Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra….
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam….
Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra….
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam….
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.11.22., 13:26Kocsmatársak. Krízis van megint.... szétesés. Szerelmi bánat, vagy mi. Fáradtság és túl sok stressz. Valamit bevállaltam, amihez nincs kedvem, és egy csomó munka van vele. Szombatig. Vasárnap meg futóversenyre megyek, addig edzek. És várom az online szerető jelentkezését, függő módon, kétségbe esve. Le kéne tennem ezt a cuccot, semmi értelme. A férjem már rákérdezett, hogy mi van velem.
Amúgy nem fogok elmenni hozzá (a szeretőhöz), pedig ültem volna már fel a vonatra, de aztán lebeszélt: mind ketten sérülnénk, ha én csak úgy odamennék dugni, aztán haza a férjemhez. Miközben itthon azt hazudom, hogy wellness-hétvégézek, mert erre van szükségem... (amúgy tényleg lenne, na mindegy.) Lehet, hogy igaza van. Kifogtam egy lovagias macsót. Nem csoda, hogy nőből van. De az is lehet, hogy hülyére vett, és ez az egész neki csak online szórakozás.
Nem hiányzott ez most, nagyon nem... sok alkoholt kérek, mindegy hogy mit, csak ártson.
Kocsmatársak. Krízis van megint.... szétesés. Szerelmi bánat, vagy mi. Fáradtság és túl sok stressz. Valamit bevállaltam, amihez nincs kedvem, és egy csomó munka van vele. Szombatig. Vasárnap meg futóversenyre megyek, addig edzek. És várom az online szerető jelentkezését, függő módon, kétségbe esve. Le kéne tennem ezt a cuccot, semmi értelme. A férjem már rákérdezett, hogy mi van velem.
Amúgy nem fogok elmenni hozzá (a szeretőhöz), pedig ültem volna már fel a vonatra, de aztán lebeszélt: mind ketten sérülnénk, ha én csak úgy odamennék dugni, aztán haza a férjemhez. Miközben itthon azt hazudom, hogy wellness-hétvégézek, mert erre van szükségem... (amúgy tényleg lenne, na mindegy.) Lehet, hogy igaza van. Kifogtam egy lovagias macsót. Nem csoda, hogy nőből van. De az is lehet, hogy hülyére vett, és ez az egész neki csak online szórakozás.
Nem hiányzott ez most, nagyon nem... sok alkoholt kérek, mindegy hogy mit, csak ártson.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.21., 07:58Idézet tőle: dopaminJó reggelt 🙂 ez a kedvenc röhögtető vidim minél többször hallgatom anál jobban röhögök 🙂
Jééézus. 🙂
Idézet tőle: dopaminJó reggelt 🙂 ez a kedvenc röhögtető vidim minél többször hallgatom anál jobban röhögök 🙂
Jééézus. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.20., 05:42Jóreggelt kocsmlakók 🙂 Mai ébresztő :
A kávégép folyamatosan üzemel aki szeretne rumot wiszkit netán vodkát vagy gint a kávéba igény szerint töltsön
az időre való tekintettel elindult a forralt bor készítése is 🙂
Jóreggelt kocsmlakók 🙂 Mai ébresztő :
A kávégép folyamatosan üzemel aki szeretne rumot wiszkit netán vodkát vagy gint a kávéba igény szerint töltsön
az időre való tekintettel elindult a forralt bor készítése is 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.19., 22:03Idézet tőle: dopaminRoxy, remélem feléd nagyjából oké minden ha van 20 perced akkor ez neked szól meg annak aki nem ismeri
Köszönöm. Szuper volt!! 🙂
Idézet tőle: dopaminRoxy, remélem feléd nagyjából oké minden ha van 20 perced akkor ez neked szól meg annak aki nem ismeri
Köszönöm. Szuper volt!! 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 21:45Minden ital nyugibogyesz vizipipa falceszköz szexeszköz és bármi egyébb dolgok fájd csillapitók stb stb mindig egy kedves vagy szép szó egy vicc vagy vicces kép egy klassz videó a fizető eszköz ebben a kocsmában ez igy megy kékszakál adta utasitásba
Minden ital nyugibogyesz vizipipa falceszköz szexeszköz és bármi egyébb dolgok fájd csillapitók stb stb mindig egy kedves vagy szép szó egy vicc vagy vicces kép egy klassz videó a fizető eszköz ebben a kocsmában ez igy megy kékszakál adta utasitásba
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.11.19., 21:05Kocsmatársak! Kínszenvedés a (szex)csetfüggőség is, amikor nekem saját családom is lenne, meg egyéb dolgom is, ő meg nem mindig elérhető. Na jó, nem fogok állandóan erről beszélni, mégha kényszeres is vagyok (tényleg! erről papírom is van), ez egy idő után irtó uncsi lesz nektek.
Roxana: a borderline öndiagnosztika, orvos még nem mondta, akkor szoktam magam így hívni, amikor követhetetlenek az érzelmeim. Mint most.
Wiskykóla továbbra is, bár kezd lemerülni a pénztárcám. Az alkoholizmus még pluszban nem hiányzik, mint függőség. De azért szeretném mondani, hogy nagyon jó itt veletek, nem kell a krízistopicot telehánynom, és itt viccesen is lehet szenvedni. (Hányás a klotyóban, tudom, és aztán el is kell takarítanom magam után.) Köszönjük Dopamin, neved kirakjuk a falra, bekeretezve. És jelöllek madj Piszkos Fred díjra is.
Kocsmatársak! Kínszenvedés a (szex)csetfüggőség is, amikor nekem saját családom is lenne, meg egyéb dolgom is, ő meg nem mindig elérhető. Na jó, nem fogok állandóan erről beszélni, mégha kényszeres is vagyok (tényleg! erről papírom is van), ez egy idő után irtó uncsi lesz nektek.
Roxana: a borderline öndiagnosztika, orvos még nem mondta, akkor szoktam magam így hívni, amikor követhetetlenek az érzelmeim. Mint most.
Wiskykóla továbbra is, bár kezd lemerülni a pénztárcám. Az alkoholizmus még pluszban nem hiányzik, mint függőség. De azért szeretném mondani, hogy nagyon jó itt veletek, nem kell a krízistopicot telehánynom, és itt viccesen is lehet szenvedni. (Hányás a klotyóban, tudom, és aztán el is kell takarítanom magam után.) Köszönjük Dopamin, neved kirakjuk a falra, bekeretezve. És jelöllek madj Piszkos Fred díjra is.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.11.19., 20:24Idézet tőle: robomanhétvégi ivó lettem
Idézet tőle: robomanhétvégi ivó lettem
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.11.19., 15:54Idézet tőle: dopaminFeldmárt kedvelem, saját szavaim erről: az ember megkeményedik mint egy borostyán és addig van merev állapotban mig szét nem törik vagy ki nem olvasszák....
Érdekes ez a borostyán hasonlat,mert nekem a borostyán kapcsán az összetétele ugrikbe,mennyi minden rakódik rá(tapad rá) mire elnyeri formáját.
Ez ma a nagy felismerések napja!!!
Na erre inni kell!
Idézet tőle: dopaminFeldmárt kedvelem, saját szavaim erről: az ember megkeményedik mint egy borostyán és addig van merev állapotban mig szét nem törik vagy ki nem olvasszák....
Érdekes ez a borostyán hasonlat,mert nekem a borostyán kapcsán az összetétele ugrikbe,mennyi minden rakódik rá(tapad rá) mire elnyeri formáját.
Ez ma a nagy felismerések napja!!!
Na erre inni kell!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 15:14Feldmárt kedvelem, saját szavaim erről: az ember megkeményedik mint egy borostyán és addig van merev állapotban mig szét nem törik vagy ki nem olvasszák....
Feldmárt kedvelem, saját szavaim erről: az ember megkeményedik mint egy borostyán és addig van merev állapotban mig szét nem törik vagy ki nem olvasszák....
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.11.19., 15:08Idézet tőle: dopaminKiwi na majd te bevezetsz a chat rejtelmeibe
Nem tudom miért ösztönből teszem fel a képet videót neked ez jött.
Dopamin ! A chetre még visszatérünk .
klip: Basszus .Se köpni ,se nyelni nem tudtam a szöveg hallatán.
Hadd válaszoljak egy Feldmár idézettel:,,Nagyon nehéz, ha az ember átél valamit úgy, hogy nem engedik meg neki, hogy az érzéseit kifejezze. Ez olyan, mint egy megfagyott pillanat. Évtizedek múlhatnak el, és az a megfagyott pillanat mindig ott lesz. Valami történik majd, ha kiolvad. Ezt meg lehet érezni, és utána tovább lehet lépni. Addig, amíg ott van fagyottan, olyan, mintha az ember le lenne szögezve valahova."
Ja és az előadó kapcsán is beletrafáltál:foglalkoztam én is ilyen tevékenységgel,de nem az én világom volt.
Idézet tőle: dopaminKiwi na majd te bevezetsz a chat rejtelmeibe
Dopamin ! A chetre még visszatérünk .
klip: Basszus .Se köpni ,se nyelni nem tudtam a szöveg hallatán.
Hadd válaszoljak egy Feldmár idézettel:,,Nagyon nehéz, ha az ember átél valamit úgy, hogy nem engedik meg neki, hogy az érzéseit kifejezze. Ez olyan, mint egy megfagyott pillanat. Évtizedek múlhatnak el, és az a megfagyott pillanat mindig ott lesz. Valami történik majd, ha kiolvad. Ezt meg lehet érezni, és utána tovább lehet lépni. Addig, amíg ott van fagyottan, olyan, mintha az ember le lenne szögezve valahova."
Ja és az előadó kapcsán is beletrafáltál:foglalkoztam én is ilyen tevékenységgel,de nem az én világom volt.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 14:54A vidám halottmosó kocsmát azért hoztam létre hogy bárki bármiről beszélgetni jöjjön ami nem annyira tematikus. Igen próbálom összefogni a népeimet mint gyakorló virtuális alkeszek mulassunk vagy rijjunk mikor mi jön.
Ma egy vicc jutott eszembe Jószi bácsit bevitték a szociba elbeszélgetni ahogy folyik a beszélgetés Józsi bácsi elkezd jobbra dölni a fotejban odaugrik a nővér és egy párnával kitámasztja kis idő múlva józsi bácsi balra kezd dőlni odaugrik a nővér és kitámasztja gyorsan egy párnával eltelik egy kis idő Józsi bácsi elkezd előre dőlni természetesen a nővér azonnal vissza igazítja a fotelba.
Nah vége a beszélgetésnek a kint várakozó család kérdi Na Papa hogy tetszik a szoci?
-Egyenlőre sehogy szüri a fogai közt az öreg mert ezek nem hagytak fingani 😀
Megtörtént eset mikor nagyanyám aki már 30 éves korától a szociba készült kisértem be jöttek a nővérek fönökök udvarolgatták körbe én meg mint egy málhás tehén cipelktem a nagyanyám cucát csendesen átkozva a sok fehér ruhást hogy legalább egy szatyrot elvettek volna na akkor amikor a folyosón megyünk megkérdezte a foglalkoztató nővér J-Julika néni szokott maga horgolni?
Szerencsétlen megrettent nagyanyám büszkén kivágta szoktam hát !meg fingani is!!
röhögtem de megértetem hogy mennyire fél és gyorsan bavalja minden bűnét ha már nagyothallot félre
Jah és ha már telib-rakták a bótokat a mikulástól a karácsonyfáig ezt érdemes megnézni
Amig távol leszek vigyázzatok magatokra és egymásra és szorgalmasan járjatok a kocsmába 😀
A vidám halottmosó kocsmát azért hoztam létre hogy bárki bármiről beszélgetni jöjjön ami nem annyira tematikus. Igen próbálom összefogni a népeimet mint gyakorló virtuális alkeszek mulassunk vagy rijjunk mikor mi jön.
Ma egy vicc jutott eszembe Jószi bácsit bevitték a szociba elbeszélgetni ahogy folyik a beszélgetés Józsi bácsi elkezd jobbra dölni a fotejban odaugrik a nővér és egy párnával kitámasztja kis idő múlva józsi bácsi balra kezd dőlni odaugrik a nővér és kitámasztja gyorsan egy párnával eltelik egy kis idő Józsi bácsi elkezd előre dőlni természetesen a nővér azonnal vissza igazítja a fotelba.
Nah vége a beszélgetésnek a kint várakozó család kérdi Na Papa hogy tetszik a szoci?
-Egyenlőre sehogy szüri a fogai közt az öreg mert ezek nem hagytak fingani 😀
Megtörtént eset mikor nagyanyám aki már 30 éves korától a szociba készült kisértem be jöttek a nővérek fönökök udvarolgatták körbe én meg mint egy málhás tehén cipelktem a nagyanyám cucát csendesen átkozva a sok fehér ruhást hogy legalább egy szatyrot elvettek volna na akkor amikor a folyosón megyünk megkérdezte a foglalkoztató nővér J-Julika néni szokott maga horgolni?
Szerencsétlen megrettent nagyanyám büszkén kivágta szoktam hát !meg fingani is!!
röhögtem de megértetem hogy mennyire fél és gyorsan bavalja minden bűnét ha már nagyothallot félre
Jah és ha már telib-rakták a bótokat a mikulástól a karácsonyfáig ezt érdemes megnézni
Amig távol leszek vigyázzatok magatokra és egymásra és szorgalmasan járjatok a kocsmába 😀
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 14:39Kiwi na majd te bevezetsz a chat rejtelmeibe
Kiwi na majd te bevezetsz a chat rejtelmeibe
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 14:35Roxy, remélem feléd nagyjából oké minden ha van 20 perced akkor ez neked szól meg annak aki nem ismeri
Roxy, remélem feléd nagyjából oké minden ha van 20 perced akkor ez neked szól meg annak aki nem ismeri
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 14:32Idézet tőle: Gácsi Krisztiánszóval legelőször invisible vagy és offline állapotú.
ha csetelni akarsz és fel akarod fedni a jelenlétedet a cseten ezeket át kell váltani.
na ennyi most.
Édes drága Krisztián, úgy beszélsz hogy nem is értem 🙂 de értékelem mert meló és a tiedé is ( nem szerelem , szeretet, hála)
majd egyszer egy nyugisabb egyént ráveszek hogy oktasson mert kb értem én amit mondassz csak fel nem foghatom
Hálám jeléül a kedvencemtől ráadásul a végét megtoldotta egy gondolattal 😀 Érdemes végignézni ha van kedved hozzá azért az utsó sorokért
Idézet tőle: Gácsi Krisztiánszóval legelőször invisible vagy és offline állapotú.
ha csetelni akarsz és fel akarod fedni a jelenlétedet a cseten ezeket át kell váltani.
na ennyi most.
Édes drága Krisztián, úgy beszélsz hogy nem is értem 🙂 de értékelem mert meló és a tiedé is ( nem szerelem , szeretet, hála)
majd egyszer egy nyugisabb egyént ráveszek hogy oktasson mert kb értem én amit mondassz csak fel nem foghatom
Hálám jeléül a kedvencemtől ráadásul a végét megtoldotta egy gondolattal 😀 Érdemes végignézni ha van kedved hozzá azért az utsó sorokért
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 14:19Idézet tőle: KiscsillagKűűűdöőkkk.
Akinek nagyon sok van nekem is kűűggyö. Zsírpárnát, izmot, pénzt is elfogadok. 🙂
Haha Imádlak !
Szóval el van írva kb 70 kg a feleslegem kérek hét becsületes tulajt adom vissza 😀
Idézet tőle: KiscsillagKűűűdöőkkk.
Akinek nagyon sok van nekem is kűűggyö. Zsírpárnát, izmot, pénzt is elfogadok. 🙂
Haha Imádlak !
Szóval el van írva kb 70 kg a feleslegem kérek hét becsületes tulajt adom vissza 😀
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 14:16Jolán drágám, minden ami velünk történik tanítás tapasztalat beszarni és inkább nem élni annyi mintha máris halott lennél. Küdöm ezt a dalt és drukkolok hogy lépjél már 😀
Mert mi lehet? Csak annyi hogy megtudod a válaszod és onnan már lehet továbbmenni
Jolán drágám, minden ami velünk történik tanítás tapasztalat beszarni és inkább nem élni annyi mintha máris halott lennél. Küdöm ezt a dalt és drukkolok hogy lépjél már 😀
Mert mi lehet? Csak annyi hogy megtudod a válaszod és onnan már lehet továbbmenni
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.19., 14:07Kűűűdöőkkk.
Akinek nagyon sok van nekem is kűűggyön. Zsírpárnát, izmot, pénzt is elfogadok. 🙂
Kűűűdöőkkk.
Akinek nagyon sok van nekem is kűűggyön. Zsírpárnát, izmot, pénzt is elfogadok. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.11.19., 13:59Nah Holdfényünk és Kleónk küzd a betegséggel hol fentebb hol lentebb vannak szerintem ma mind jobban lett mert annyira hülye vagyok hogy attól csak javulni lehet ( remélem)
gyógyulásuk hosszadalmas és bonyolult szóval kiartóan kűgyétek az energiát
vigyázz mert kancsal vagyok szóval gyakorolj 😛
szerintem egyenlőre ennyi jah és csodálatos volt a mai nap a szinek és amiket láttal olyan élesek olyan hihetetlen csúfságban leltem gyönyörűket hogy ihaj
Nah Holdfényünk és Kleónk küzd a betegséggel hol fentebb hol lentebb vannak szerintem ma mind jobban lett mert annyira hülye vagyok hogy attól csak javulni lehet ( remélem)
gyógyulásuk hosszadalmas és bonyolult szóval kiartóan kűgyétek az energiát
vigyázz mert kancsal vagyok szóval gyakorolj 😛
szerintem egyenlőre ennyi jah és csodálatos volt a mai nap a szinek és amiket láttal olyan élesek olyan hihetetlen csúfságban leltem gyönyörűket hogy ihaj
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.11.19., 13:40Krisz ! Csak a magam nevében írom: A profi meg a bukdácsoló próbálkozó haladó amatőr közt azért van egy kis átmenet. HúúúúúúúFogok én még neked ordítani,(meg veled)De azért még mi jó barátok vagyunk!
Krisz ! Csak a magam nevében írom: A profi meg a bukdácsoló próbálkozó haladó amatőr közt azért van egy kis átmenet. HúúúúúúúFogok én még neked ordítani,(meg veled)De azért még mi jó barátok vagyunk!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.11.19., 13:20szóval legelőször invisible vagy és offline állapotú.
na ennyi most.
szóval legelőször invisible vagy és offline állapotú.
na ennyi most.