844 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Offline

Sziasztok... nem tudom hogy kezdjem, de valahogyan én nem tudok beilleszkedni olyan jól az emberi társadalomba, ahogy más emberek, eléggé szorongok... Tegnap Anyukámék elvittek a strandra, és amúgy még örültem is, hogy de rendesek, hogy ilyen luxust megengednek nekem, hogy én velük a strandra elmehessek, és nem azt mondom, hogy ott rossz volt vagy valami, de eléggé elfogott a szorongás engem ott is, és ezért nem éreztem túl jól magam. Próbálok eltűnni valahogyan, de nem jó ez sem, mert a család ezt nehezteli. Inkább szeretek így a neten fent lenni, írni nemigen szoktam, és valahogy jobb lenne, ha valamit tudnék tenni annak érdekében, hogy elfogadjanak az emberek és én is őket.

Offline

Jaj istenem most eleg depresszios vagyok. Nem is akarom h felviditson valaki. Beledolnek a kardomba. Felek sose fog elmulni.... utalom ezt. Ertelmezlen az egesz elet.

Offline
szomorkodó monológ következik...
 
volt pár jó napom, már szinte kezdtem reménykedni, hogy ez a szédülés, szédelgés, furcsa érzés a fejemben talán elmúlhat magától, erre tegnap este megint rámtört az erős, forgó szédülés.
jövő hétfőn végre bejutok a neurológiára, csak abban bízom, hogy tud mondani valamit. (még októberben kaptam az időpontot amúgy, és augusztus óta szédülök, "csak" fél évbe telt, mire a megfelelő szakrendelésre hajlandóak voltak elküldeni és időpontot is kaptam... yaaay.)
jó lenne, ha az orvosok megértenék, hogy ne gyógyszereket adjanak, hanem azt mondják el, derítsék ki, mi okozza a tüneteimet. engem a bizonytalanság tesz tönkre.
ha le akarok szokni a rivotrilról, akkor tudnom kell, van-e bármilyen bajom, mert a leszokással együtt járó elvonási tüneteket csak akkor leszek képes elviselni. hogyan értessem ezt meg velük?
 
le kell szoknom. legvégső esetben, ha nem megy egészen, akkor is lecsökkenteni max. 1*0,25mg-ra a jelenlegi 2*0,5-ről, aztán beszélni egy teratológiai tanácsadóval, és találni egy nőgyógyászt, aki hajlandó segíteni nekem babát vállalni gyógyszer mellett is.
 
úgy érzem, mintha csak az akadályok sokasodnának előttem. az endo-doki szerint szubklinikus pajzsmirigy alulműködésem van, amit autoimmun gyulladás okozhat. ezt is kezelni kell majd. egyelőre csak normoxilt szedek meg d3-vitamint.
roncsnak érzem magam 34 évesen. és egyre telik az a rohadt idő.
 
szomorkodó monológ vége. 
Offline

Nekem a leg elkesseritobb hogy szűz vagyok 26 évesen,és nem tudom mi az a szex, nem vagyok kövér se csúnya. Nekem csak szeretet kell és hogy szeressenek miért ilyen nagy kérés,nem hiszem el hogy ilyen nehéz becsajozni,de tudom hogy egyszer talán lesz párkapcsolatom de már lehetetlennek érzem a várást,annyira kell.eddig egész életembe 1 barátnőm volt vele se volt szex mert nem akarta. Már amikor fekszem az ágyba is folyamatosan arra gondolok hogy szeretkezem egy nővel.Valószínű bennem van a baj,de valahol a nőkben is.Hamár minden kötél szakad én veszek egy rosszlányt karácsonyra igaz az csak 1 alkalom de több mint a semmi. Anyukám azt mondta ha majd az utcára kerülök nem ez lesz a legnagyobb gondom,hát igaza van meg nemis.nincs munkám nem is szeretnék nem tudok dolgozni. És már nem szeretetem ezeket a vigasztaló szövegeket hogy majd lesz nőd,helyes vagy te stb. ezek áltatások és lehet igy kell leélnem az életem egy skizofrén senkiként.

try
Offline

-

Offline

robi91 írta:

Azon gondolkodom,hogy itt az oldalon mindenki többre vitte mint én, jár iskolába, dolgozik én meg semmit se tudok magammal kezdeni. az én betegségem krónikus és lehet ezért vagy csak mert nem kapok terápiát az orvosomtól,múltkor is beszélt velem 3 percet hmm... Sad

Itt szinte mindenkinek krónikus a betegsége. 

Sztem próbálj olyan orvost v. helyet keresni, ahol egyéni v csoportos terápiára is van lehetőség. Ébredésekben vannak csoportok ill terápia is,.

Erci (Fiatalok Lelkiegyensúlyáért Alapítvány) is tart olcsón csoportterápiát. Úgy tudom, h ingyen is lehet menni. 

Lehet SOTERIÁ-s közösségi szolgáltatás is segítene, ott talán ismekedni is tudsz sorstársakkal.

Befekvős hellyel is próbálkozhatsz. Pl: Thalassa Házba skizofrén betegeket is felvesznek. 

Offline

Szia Robi!

Ne máshoz, hasonlítsd magad Te Te vagy, de ahhoz hogy változzon valami, tenned kéne érte. Nem fog a sült galamb a szádba repülni. Lehet ezt érzik rajtad, ezért viselkednek így veled. Régebben jártál valami csopotterápiára? Az sem segített?

Offline

Azon gondolkodom,hogy itt az oldalon mindenki többre vitte mint én, jár iskolába, dolgozik én meg semmit se tudok magammal kezdeni. az én betegségem krónikus és lehet ezért vagy csak mert nem kapok terápiát az orvosomtól,múltkor is beszélt velem 3 percet hmm... Sad

Offline

roxána2.0 írta:

Egy születésnap és egy halál-nap.

Remélem, nem túl felkavaró.

https://moly.hu/polcok/versek-jozsef-attilarol

köszi, roxy! 

Offline

Egy születésnap és egy halál-nap.

Remélem, nem túl felkavaró.

https://moly.hu/polcok/versek-jozsef-attilarol

Offline

Szia! Vippával régebben "beszéltem" egy másik oldalon . Ide most léptem be . Tudod sok mindenkit elveszítettem , fiatalokat .. s mind önként mentek ..De annak örülök , hogy Neked van táppont .Biztos megnyugszol , ha csak elolvasod József Attila művét . De gondolom Neked már fejből is megy . 

Offline

december 3. - minden évben elgondolkodtat ez a nap. józsef attila egész életemben sokat jelentett nekem. annyira, hogy 2003-ban ezen a napon részben az évforduló miatt is kerültem be a pszichiátriára. jó orvosom volt, akihez a szokásos havi kontrollra mentem, és tudta, mit jelent nekem j.a., tudta, hogy veszélyes volt számomra ez a dátum. no meg, kvázi stuporos állapotba kerültem a rendelésen, ezért az asszisztens egyenesen fel is kísért az osztályra. fura módon, akkor éreztem először, hogy talán tényleg van velem valami gond. 

20 éves voltam. azóta annyi minden változott. azóta ezen a napon nem csak j.a. jut eszembe, hanem egy csodás ember, akit annak idején a burának köszönhetően ismertem meg, aki ma ünnepelné a születésnapját, de már nincs köztünk: Vippa.

olyan sok veszteséget kell túlélnie egy embernek egy élet alatt. és vannak napok, amikor maga alá gyűr minket a felismerés és az ezzel járó fájdalom. ez egy ilyen nap. de nem bánom. fájjon. 

Offline

A terápia lehet segítene ebben is. Nagyon remélem, h tudom folytatni. Erről a blogomban írtam.

Megint kifüleltem valamit, aztán fura nagy fényt láttam. Megijedtem, kinéztem az ablakon. Mentő világított, elvitt valakit a házból. Anyut felkeltettem, hátha megint menekülni kell. Szerencsére nem szirénázott, sztem úgy megijedtem volna, hogy a következőt hozzám kellett volna kihívni. 

Offline

Kiscsillag írta:

roxána2.0 írta:

Kiscsillag írta:

roxána2.0 írta:

Kiscsillag írta:

Nagyon hiányoznak az eddig bevált szorongásoldó stratégiáim. A forró fürdő segített eddig a legjobban, az izületi fájdalmakat is jól oldotta. A Zene, relax zene és a relaxáció is jó volt. 

Fürdés közben rettegek, sokszor ki is szállok megnézni, h minden rendben van. A zenét is lekapcsolom, ha zajt hallok. Nem tudom folyamatosan hallgatni. Autogén tréning sem megy mert figyelem a külső zajokat. 

Új módszereket sem tudtam kialakítani. Ötletem sincs.

Sajnálom. Sad A forró fürdő tényleg elképesztően jó hatású. Nagyon jó az idegeknek (és nem utolsósorban a forró kádban nem fagy meg az ember ilyen hideg időben).

Nézz be a szorongás topikba, 5-ös hsz, "villám-relaxáció". Bár asszem említettem már neked. Tényleg jó. 

"Mivel a szorongás és indulati állapot bizonyos fokán már nem is tudnánk „ellazulni”, feszíteni azonban a legmagasabb belső feszültség esetén is képesek vagyunk, ez a technika jó lehetőség a bárhol/bármikor/bármilyen helyzetben lehetséges „ellazulás-reflex”-kiváltására." 

Na mondjuk nem hiszem, hogy az utcán végig fogom feszíteni a kar- és lábizmaimat, de otthonra igen jó gyakorlat. 

A kutyák és cicák is nyújtózkodnak, ha úgy vesszük, feszítenek (megfeszítik az izmaikat). 

Igen, jól át tudtam melegedni. Ez is jól esett. Hidegben befeszülök.

A nyújtozkodás is nagy jó. Régen volt madaram. Együtt nyújtózkodtunk reggel (utánzott)

Ez a technika szorongásra is jó? 

Ezek a módszerek most nem működnek, de cserébe a több éve tartó halálvágyam szűnt meg. A többi depressziós tünetem is enyhült. Szoc fób is. Hangot sem hallok és igazán dühös sem tudok lenni. Még nem értem, h pontosan miért, hogy tűntek el ezek egy pillanat. Évekig tartó gyszerszedés, lógushoz mászkálás sem segített és most hirtelen egy sokkoló élmény megoldotta.

Nagyon fura ez a változás. 

De hát ez nagyon jó hír! Vagy jó hírek!! Maradjon is így!

A sokk néha nagyon jó dolgokat tud okozni. Hallottam több olyan történetet is, hogy depressziós ember öngyilkossági kísérlet ill. agyvérzés után (fiatal, huszonéves emberekről van szó) teljesen megváltoztak és bár az egyikük tolókocsiba került, a másik lebénult, mindketten élvezik az életet! 

Örülök neki, de visszafogottan. Eleinte azt gondoltam, h pár nap alatt ez elmúlik, ahogy a sokkhatás lecseng, de tartósnak tűnik. Remélem sosem múlik el.

Nehezen tudom megfogalmazni, amit érzek, gondolok. Életemben először éreztem úgy, hogy pár mp választ el a haláltól és ez sok mindent felülírt. Évek óta nem jutott eszembe, hogy a halál (pontosabban annak a módja) szörnyű és félelmetes is lehet. Annyira mélyen érintett, hogy minden más rosszt a szokásos önmagamhoz képest alul reagálok le mert közelében sincs annak, amit átéltem. 

A jókat fokozottabban élem meg. Kisgyermeki örömmel. 

Nagyon szeretem és értékelem azoknak az embereknek a társaságát, akiket nem tartok "veszélyesnek". Pl kollégák. 

Érdekes, amit írsz! Azt hittem, h én reagálok szokásostól eltérő módon. Igaz az enyém nem teljesen sikersztori mert új tünetek keletkeztek. Amiket írtam. Itthon még félek. A rémálmok terén nincs változás. Nem lett jobb, de rosszabb sem.

Csillag, természetes, hogy félsz, hogy nem marad így. Majd kiderül.

És szerintem nem igaz, hogy (ha átmentetileg is esetleg) nem lett jobb... 

A terápia majd segít a szorongáson. 

Offline

A bungee jumping is hasonló volt. Akkor is nagyon féltem, hiába tudtam h nem vagyok veszélyben, hiába éreztem a kontrollt. Az összes többi rossz érzésem lefogta. Pár napig tartott a vàltozás.

Idén sokszor éreztem úgy, h meg kène ismételni mert a félelem, amivel jár, kiránthat minden más tünetből.

Offline

roxána2.0 írta:

Kiscsillag írta:

roxána2.0 írta:

Kiscsillag írta:

Nagyon hiányoznak az eddig bevált szorongásoldó stratégiáim. A forró fürdő segített eddig a legjobban, az izületi fájdalmakat is jól oldotta. A Zene, relax zene és a relaxáció is jó volt. 

Fürdés közben rettegek, sokszor ki is szállok megnézni, h minden rendben van. A zenét is lekapcsolom, ha zajt hallok. Nem tudom folyamatosan hallgatni. Autogén tréning sem megy mert figyelem a külső zajokat. 

Új módszereket sem tudtam kialakítani. Ötletem sincs.

Sajnálom. Sad A forró fürdő tényleg elképesztően jó hatású. Nagyon jó az idegeknek (és nem utolsósorban a forró kádban nem fagy meg az ember ilyen hideg időben).

Nézz be a szorongás topikba, 5-ös hsz, "villám-relaxáció". Bár asszem említettem már neked. Tényleg jó. 

"Mivel a szorongás és indulati állapot bizonyos fokán már nem is tudnánk „ellazulni”, feszíteni azonban a legmagasabb belső feszültség esetén is képesek vagyunk, ez a technika jó lehetőség a bárhol/bármikor/bármilyen helyzetben lehetséges „ellazulás-reflex”-kiváltására." 

Na mondjuk nem hiszem, hogy az utcán végig fogom feszíteni a kar- és lábizmaimat, de otthonra igen jó gyakorlat. 

A kutyák és cicák is nyújtózkodnak, ha úgy vesszük, feszítenek (megfeszítik az izmaikat). 

Igen, jól át tudtam melegedni. Ez is jól esett. Hidegben befeszülök.

A nyújtozkodás is nagy jó. Régen volt madaram. Együtt nyújtózkodtunk reggel (utánzott)

Ez a technika szorongásra is jó? 

Ezek a módszerek most nem működnek, de cserébe a több éve tartó halálvágyam szűnt meg. A többi depressziós tünetem is enyhült. Szoc fób is. Hangot sem hallok és igazán dühös sem tudok lenni. Még nem értem, h pontosan miért, hogy tűntek el ezek egy pillanat. Évekig tartó gyszerszedés, lógushoz mászkálás sem segített és most hirtelen egy sokkoló élmény megoldotta.

Nagyon fura ez a változás. 

De hát ez nagyon jó hír! Vagy jó hírek!! Maradjon is így!

A sokk néha nagyon jó dolgokat tud okozni. Hallottam több olyan történetet is, hogy depressziós ember öngyilkossági kísérlet ill. agyvérzés után (fiatal, huszonéves emberekről van szó) teljesen megváltoztak és bár az egyikük tolókocsiba került, a másik lebénult, mindketten élvezik az életet! 

Örülök neki, de visszafogottan. Eleinte azt gondoltam, h pár nap alatt ez elmúlik, ahogy a sokkhatás lecseng, de tartósnak tűnik. Remélem sosem múlik el.

Nehezen tudom megfogalmazni, amit érzek, gondolok. Életemben először éreztem úgy, hogy pár mp választ el a haláltól és ez sok mindent felülírt. Évek óta nem jutott eszembe, hogy a halál (pontosabban annak a módja) szörnyű és félelmetes is lehet. Annyira mélyen érintett, hogy minden más rosszat a szokásos önmagamhoz képest alul reagálok le mert közelében sincs annak, amit átéltem. 

A jókat fokozottabban élem meg. Kisgyermeki örömmel. 

Nagyon szeretem és értékelem azoknak az embereknek a társaságát, akiket nem tartok "veszélyesnek". Pl kollégák. 

Érdekes, amit írsz! Azt hittem, h én reagálok szokásostól eltérő módon. Igaz az enyém nem teljesen sikersztori mert új tünetek keletkeztek. Amiket írtam. Itthon még félek. A rémálmok terén nincs változás. Nem lett jobb, de rosszabb sem.

Offline

Kiscsillag írta:

roxána2.0 írta:

Kiscsillag írta:

Nagyon hiányoznak az eddig bevált szorongásoldó stratégiáim. A forró fürdő segített eddig a legjobban, az izületi fájdalmakat is jól oldotta. A Zene, relax zene és a relaxáció is jó volt. 

Fürdés közben rettegek, sokszor ki is szállok megnézni, h minden rendben van. A zenét is lekapcsolom, ha zajt hallok. Nem tudom folyamatosan hallgatni. Autogén tréning sem megy mert figyelem a külső zajokat. 

Új módszereket sem tudtam kialakítani. Ötletem sincs.

Sajnálom. Sad A forró fürdő tényleg elképesztően jó hatású. Nagyon jó az idegeknek (és nem utolsósorban a forró kádban nem fagy meg az ember ilyen hideg időben).

Nézz be a szorongás topikba, 5-ös hsz, "villám-relaxáció". Bár asszem említettem már neked. Tényleg jó. 

"Mivel a szorongás és indulati állapot bizonyos fokán már nem is tudnánk „ellazulni”, feszíteni azonban a legmagasabb belső feszültség esetén is képesek vagyunk, ez a technika jó lehetőség a bárhol/bármikor/bármilyen helyzetben lehetséges „ellazulás-reflex”-kiváltására." 

Na mondjuk nem hiszem, hogy az utcán végig fogom feszíteni a kar- és lábizmaimat, de otthonra igen jó gyakorlat. 

A kutyák és cicák is nyújtózkodnak, ha úgy vesszük, feszítenek (megfeszítik az izmaikat). 

Igen, jól át tudtam melegedni. Ez is jól esett. Hidegben befeszülök.

A nyújtozkodás is nagy jó. Régen volt madaram. Együtt nyújtózkodtunk reggel (utánzott)

Ez a technika szorongásra is jó? 

Ezek a módszerek most nem működnek, de cserébe a több éve tartó halálvágyam szűnt meg. A többi depressziós tünetem is enyhült. Szoc fób is. Hangot sem hallok és igazán dühös sem tudok lenni. Még nem értem, h pontosan miért, hogy tűntek el ezek egy pillanat. Évekig tartó gyszerszedés, lógushoz mászkálás sem segített és most hirtelen egy sokkoló élmény megoldotta.

Nagyon fura ez a változás. 

De hát ez nagyon jó hír! Vagy jó hírek!! Maradjon is így!

A sokk néha nagyon jó dolgokat tud okozni. Hallottam két olyan történetet is, hogy depressziós emberek öngyilkossági kísérlet ill. agyvérzés után (fiatal, huszonéves emberekről van szó) teljesen megváltoztak és bár az egyikük tolókocsiba került, a másik lebénult (bár már javul az állapota), mindketten élvezik az életet! 

Offline

roxána2.0 írta:

Kiscsillag írta:

Nagyon hiányoznak az eddig bevált szorongásoldó stratégiáim. A forró fürdő segített eddig a legjobban, az izületi fájdalmakat is jól oldotta. A Zene, relax zene és a relaxáció is jó volt. 

Fürdés közben rettegek, sokszor ki is szállok megnézni, h minden rendben van. A zenét is lekapcsolom, ha zajt hallok. Nem tudom folyamatosan hallgatni. Autogén tréning sem megy mert figyelem a külső zajokat. 

Új módszereket sem tudtam kialakítani. Ötletem sincs.

Sajnálom. Sad A forró fürdő tényleg elképesztően jó hatású. Nagyon jó az idegeknek (és nem utolsósorban a forró kádban nem fagy meg az ember ilyen hideg időben).

Nézz be a szorongás topikba, 5-ös hsz, "villám-relaxáció". Bár asszem említettem már neked. Tényleg jó. 

"Mivel a szorongás és indulati állapot bizonyos fokán már nem is tudnánk „ellazulni”, feszíteni azonban a legmagasabb belső feszültség esetén is képesek vagyunk, ez a technika jó lehetőség a bárhol/bármikor/bármilyen helyzetben lehetséges „ellazulás-reflex”-kiváltására." 

Na mondjuk nem hiszem, hogy az utcán végig fogom feszíteni a kar- és lábizmaimat, de otthonra igen jó gyakorlat. 

A kutyák és cicák is nyújtózkodnak, ha úgy vesszük, feszítenek (megfeszítik az izmaikat). 

Igen, jól át tudtam melegedni. Ez is jól esett. Hidegben befeszülök.

A nyújtozkodás is nagy jó. Régen volt madaram. Együtt nyújtózkodtunk reggel (utánzott)

Ez a technika szorongásra is jó? 

Ezek a módszerek most nem működnek, de cserébe a több éve tartó halálvágyam szűnt meg. A többi depressziós tünetem is enyhült. Szoc fób is. Hangot sem hallok és igazán dühös sem tudok lenni. Még nem értem, h pontosan miért, hogy tűntek el ezek egy pillanat. Évekig tartó gyszerszedés, lógushoz mászkálás sem segített és most hirtelen egy sokkoló élmény megoldotta.

Nagyon fura ez a változás. 

 

Offline

Kiscsillag írta:

Nagyon hiányoznak az eddig bevált szorongásoldó stratégiáim. A forró fürdő segített eddig a legjobban, az izületi fájdalmakat is jól oldotta. A Zene, relax zene és a relaxáció is jó volt. 

Fürdés közben rettegek, sokszor ki is szállok megnézni, h minden rendben van. A zenét is lekapcsolom, ha zajt hallok. Nem tudom folyamatosan hallgatni. Autogén tréning sem megy mert figyelem a külső zajokat. 

Új módszereket sem tudtam kialakítani. Ötletem sincs.

Sajnálom. Sad A forró fürdő tényleg elképesztően jó hatású. Nagyon jó az idegeknek (és nem utolsósorban a forró kádban nem fagy meg az ember ilyen hideg időben).

Nézz be a szorongás topikba, 5-ös hsz, "villám-relaxáció". Bár asszem említettem már neked. Tényleg jó. 

"Mivel a szorongás és indulati állapot bizonyos fokán már nem is tudnánk „ellazulni”, feszíteni azonban a legmagasabb belső feszültség esetén is képesek vagyunk, ez a technika jó lehetőség a bárhol/bármikor/bármilyen helyzetben lehetséges „ellazulás-reflex”-kiváltására." 

Na mondjuk nem hiszem, hogy az utcán végig fogom feszíteni a kar- és lábizmaimat, de otthonra igen jó gyakorlat. 

A kutyák és cicák is nyújtózkodnak, ha úgy vesszük, feszítenek (megfeszítik az izmaikat). 

Offline

Nagyon hiányoznak az eddig bevált szorongásoldó stratégiáim. A forró fürdő segített eddig a legjobban, az izületi fájdalmakat is jól oldotta. A Zene, relax zene és a relaxáció is jó volt. 

Fürdés közben rettegek, sokszor ki is szállok megnézni, h minden rendben van. A zenét is lekapcsolom, ha zajt hallok. Nem tudom folyamatosan hallgatni. Autogén tréning sem megy mert figyelem a külső zajokat. 

Új módszereket sem tudtam kialakítani. Ötletem sincs.

Offline

És hol találok olyan nőket akik szintén betegek mint én? a burán az a baj hogy nem nagyon szeretnének ismerkedni. Ma lett volna nekem egy védett munkahely,de el se mentem mert kicsit féltem bemenni. szóval a munka most felejtős. igen 50% az egészségkárosodásom és kapok pénzt 20 ezer forintot de hát az meg elmegy cigarettára az ára-

Offline

Nem egyet ajánlottam,több gyógyszert is.Neked anno a fevarin bevált,akkor érdemes rá visszatérni.Támogatás nélkül kb.3000ft.

Rengeteget írtam már neked is a kényszerről,s azt mondtam,teljesen nem tudják sztem.gyógyítani,egy stresszes időszakban simán visszajön.

Ezért javasoltam,hogy a rivo helyett minimális antipszicho több segítséget nyújthat,a qwentiax 25 mg nem hízlal annyira,mint nagyobb dózisban,sőt,van,aki egyáltalán nem hízik tőle.

Plusz az anafranilt is számtalanszor említettem,ez jó a depire,az idegbetegségre,s a kényszeresek elsőszámú gyógyszere.

Ha nagyon feszült vagy,a duloxetin nem biztos,hogy jó ötlet,mostanában adják kényszerre,vannak kisérletek,amik pozitívak voltak,de gyanús,hogy a gyógyszergyártók keze is benne van.

Én.pl.szedek qwentit,s 65 kiló vagyok,nem 80.De voltam előtte 75 is,csak elkezdtem sportolni,de ez legyen az én bajom.

El kell döntened,mit szeretnél,s mégegyszer,ha a fevarin bevált,szedd újra azt.

Offline

ne haragudjatok, hogy nem a témához kapcsolódik, de GYORS segítség kellene. 

 

nem múlik a kényszerbetegségem, újra tépem a hajam, ma megyek vissza a doktornőhöz, DULODET-et szedek, meg rivotrilt. térjünk át más gyógyszerre: ? parrot ajánlott egyet, de attól meg hízni lehet, olyat nem szeretnék....

 

Tipp? ötlet? vagy több rivotril? köszönöm

Offline

ne haragudjatok, hogy nem a témához kapcsolódik, de GYORS segítség kellene. 

 

nem múlik a kényszerbetegségem, újra tépem a hajam, ma megyek vissza a doktornőhöz, DULODET-et szedek, meg rivotrilt. térjünk át más gyógyszerre: ? parrot ajánlott egyet, de attól meg hízni lehet, olyat nem szeretnék....

 

Tipp? ötlet? vagy több rivotril? köszönöm

Offline

ne haragudjatok, hogy nem a témához kapcsolódik, de GYORS segítség kellene. 

 

nem múlik a kényszerbetegségem, újra tépem a hajam, ma megyek vissza a doktornőhöz, DULODET-et szedek, meg rivotrilt. térjünk át más gyógyszerre: ? parrot ajánlott egyet, de attól meg hízni lehet, olyat nem szeretnék....

 

Tipp? ötlet? vagy több rivotril? köszönöm

Offline

ne haragudjatok, hogy nem a témához kapcsolódik, de GYORS segítség kellene. 

 

nem múlik a kényszerbetegségem, újra tépem a hajam, ma megyek vissza a doktornőhöz, DULODET-et szedek, meg rivotrilt. térjünk át más gyógyszerre: ? parrot ajánlott egyet, de attól meg hízni lehet, olyat nem szeretnék....

 

Tipp? ötlet? vagy több rivotril? köszönöm

Offline

robi91 írta:

Igazad van kiscsillag,kicsit frusztrált voltam azért irtam ilyeneket. hogy vagy?

Köszi, megvagyok. 

Megértem, hogy zavar h nincs párod. Sztem próbálj sorstársakkal barátkozni, hasonló gondokkal küzdőkkel. Ők valószínűleg jobban megértik majd a gondjaidat és a munkavállalási nehézségedet.

Sztem ha szeretnél dolgozni ne 40 órás munkát keress, hanem olyat ahol csak heti pár napot vagy max heti 20-30 órát kell dolgoznod. Próbálj olyan helyet keresni, ahol leszázalékolt embereket foglalkoztatnak (jól tudom h le vagy százalékolva csak pénzt nem kapsz?), ott jobban megértik/elfogadják h  nem tudsz úgy teljesíteni mint egy egészséges, munkavégzésben már tapasztalt ember. 

Offline

Lány: Vegyél el feleségül.

Fiú: De nincs házam, autóm, jól fizető állásom és sok pénzem a bankban.

Lány: Azt szeretném, ha a férjem lennél, nem a bank automatám. 

Offline

Igazad van kiscsillag,kicsit frusztrált voltam azért irtam ilyeneket. hogy vagy?

Offline

robi91 írta:

elvagyok szomorodva hogy 26 évesen pszichiátrián kell meresztenem a seggem,ahelyett hogy élném az életem mint a többi értelmes ember,elegem van hogy nem tudok dolgozni és egy krónikus betegként élem le majd az életem egy otthonba,ki fog meglátogatni? senkise anyukám se lesz velem mindig velem mi lesz?? mert hogy az emberekre nem lehet számitani az biztos.nem beszélve ezekről a pénzéhes nőkröl,pózolni azt tudnak a tükörbe kacsa szájjal,meg ferdült gerincel,élősködni is nagyon jól tudnak de arra képtelenek hogy egy normális csóró csávóval össze jöjjenek,mert nekik a bmw meg a mercédesz kell.NEM ÉS NEM igy képzeltem el az életemet , álmodni jobb mint fent lenni és minden óra egy szenvedés egyszer ugyis meghalunk akkor meg minek dolgozzak vagy éljek normális életet??!!!! nem megyek korházba se zárt osztályra,sehovasem nem szedem mostantól a gyógyszereket vagyis csökkentem őket és elhagyom fokozatosan orvos utasitása nélkül,hátha élhetőbb életem lesz mint most ez a nyomor szar. az orvosom úgy beszélte velem mint egy utolsó senkivel , azt mondja manipulálok hát menjen minden orvos a fenébe nemtudom mit képzelnek magukról azért mert van szaros orvosi végzettsége még lehetnének kedvesebb az emberrel.

Itt nem a BMW-ről vagy a Mercédesről beszélünk. Ha valaki komoly kapcsolatot szeretne (egy idő után össze szoktak költözni, közös gyerek stb), akkor 3x is meggondolja valaki, h tartósan munkaképtelen, naphosszat semmittevő emberrel szeretne-e kapcsolatot. Nem biztos, h a másik fél lakhatást tud teremteni + eltartani saját magát, a férjét, gyereket + jut ideje arra is, h foglalkozzon a gyerekkel (v gyerekekkel) elvégezze az otthoni munkákat, stb. Nehéz a másik minden feladatát átvállalni, ezt kevés ember tudja megtenni. 

Ha jól tudom Anyudnak is ez a gondja veled, nehezen cipel egyedül minden terhet, ezért is szeretné h dolgozz.

Aki nem szeretne igazán komoly kapcsolatot, nem szeretne összeköltözni veled, esetleg csak alkalmi kalandot keres azt valszeg kevésbé fogja zavarni, h nem dolgozol, hisz nem fogja tervezgetni a jövőt, ha nem veled képzeli el. Nem ugyanaz egy moziba befizetni v eltartani. 

Te arról beszélsz, h nem tudsz másnak drága dolgot megvenni, én arról h egy közös programot is a nőnek kell állnia. 

De nem csak ez a szempont lézezik a nőknél. Ha valaki szimpatikus, vonzó, jól érzi magát a másik ember társaságában, szeret vele beszélgetni, szórakozni, fel tud rá nézni (a szemelyisége, műveltsége v bármi miatt) akkor ez lehet elég neki. Ha milliókat keresnél sem biztos h ragadnának rád a nők, ha a viselkedéseddel van bajuk.

Sztem ezt gondold át még egyszer mielőtt ÚJRA a nőket szidod. Biztos, h vannak akik élősködni szeretnének, de a többsége nem ilyen és valszeg nem ez a gondjuk veled. 

Offline

robi91 írta:

elvagyok szomorodva hogy 26 évesen pszichiátrián kell meresztenem a seggem,ahelyett hogy élném az életem mint a többi értelmes ember,elegem van hogy nem tudok dolgozni és egy krónikus betegként élem le majd az életem egy otthonba,ki fog meglátogatni? senkise anyukám se lesz velem mindig velem mi lesz?? mert hogy az emberekre nem lehet számitani az biztos.nem beszélve ezekről a pénzéhes nőkröl,pózolni azt tudnak a tükörbe kacsa szájjal,meg ferdült gerincel,élősködni is nagyon jól tudnak de arra képtelenek hogy egy normális csóró csávóval össze jöjjenek,mert nekik a bmw meg a mercédesz kell.NEM ÉS NEM igy képzeltem el az életemet , álmodni jobb mint fent lenni és minden óra egy szenvedés egyszer ugyis meghalunk akkor meg minek dolgozzak vagy éljek normális életet??!!!! nem megyek korházba se zárt osztályra,sehovasem nem szedem mostantól a gyógyszereket vagyis csökkentem őket és elhagyom fokozatosan orvos utasitása nélkül,hátha élhetőbb életem lesz mint most ez a nyomor szar. az orvosom úgy beszélte velem mint egy utolsó senkivel , azt mondja manipulálok hát menjen minden orvos a fenébe nemtudom mit képzelnek magukról azért mert van szaros orvosi végzettsége még lehetnének kedvesebb az emberrel.

Hova jársz most orvoshoz?

Offline

Red!Köszi,az idősebb nők nevében is!smiley

Red
Offline

Szia Robi!

Nagyon megértelek. Mikor 26 éves voltam, pont ugyanezt éreztem mint te.

Aztán ez sokat változott és most 33 évesen már másképp gondolom. De nehéz erre mit mondani, mert mindenkinek magának kell megtapasztalnia.

Szerintem minden ember eljut erre a pontra ahová most te. Szerintem jobb fiatalon eljutni ide, mert akkor van idő arra hogy helyre jöjjenek a dolgok. Igen helyre jöjjenek, ugyanis nem mi tesszük helyre őket, hanem maguktól megjavulnak.

Ui: Nőügyben meg: Kb 25-26 éves koromban váltottam az idősebb nőkre. Nekik teljesen más felfogásuk van mint a fiataloknak. Ennyi idősen már 35 körüli nőim voltak. A szex is milliószor jobb egy 35 éves nővel mint egy 20 éves kacsacsőrű emlőssel. Jobban lehet beszélgetni is és sokkal több szeretetet kap az ember. stb. Mondjuk komoly kapcsolatot viszont nem akarnak egy 10 évvel fiatalabbal, viszont még néhány év és korban beéred őket és akkor te is megtalálod majd a párod.

Offline

elvagyok szomorodva hogy 26 évesen pszichiátrián kell meresztenem a seggem,ahelyett hogy élném az életem mint a többi értelmes ember,elegem van hogy nem tudok dolgozni és egy krónikus betegként élem le majd az életem egy otthonba,ki fog meglátogatni? senkise anyukám se lesz velem mindig velem mi lesz?? mert hogy az emberekre nem lehet számitani az biztos.nem beszélve ezekről a pénzéhes nőkröl,pózolni azt tudnak a tükörbe kacsa szájjal,meg ferdült gerincel,élősködni is nagyon jól tudnak de arra képtelenek hogy egy normális csóró csávóval össze jöjjenek,mert nekik a bmw meg a mercédesz kell.NEM ÉS NEM igy képzeltem el az életemet , álmodni jobb mint fent lenni és minden óra egy szenvedés egyszer ugyis meghalunk akkor meg minek dolgozzak vagy éljek normális életet??!!!! nem megyek korházba se zárt osztályra,sehovasem nem szedem mostantól a gyógyszereket vagyis csökkentem őket és elhagyom fokozatosan orvos utasitása nélkül,hátha élhetőbb életem lesz mint most ez a nyomor szar. az orvosom úgy beszélte velem mint egy utolsó senkivel , azt mondja manipulálok hát menjen minden orvos a fenébe nemtudom mit képzelnek magukról azért mert van szaros orvosi végzettsége még lehetnének kedvesebb az emberrel.

Offline

Nem vettem magamra. Nem feltételezem, h bárki ezt nézné ki belőlem. Morbid számomra a nevem után ez a kérés. Ezért kértem, h itt stoppoljon.

Offline

Csillag, ne vedd magadra. Nyugalom van. 

Offline

Hallgatni is rossz! Nem vagyok antiszoc, h mást kínozzak vagy megöljek. Ne írj nekem ilyeneket!

Offline

kiscsillag belém döfsz egy kést,te ugyse szeretsz és a belemen keresztül huzd végig

Offline

Kharzak, Robi91!

Légyszi válassz egy nicket és azt használd, párhuzamosan 2 névvel ne írogass.

Offline

semmi kedvem élni,valaki gyilkoljon már meg hamár senki nem foglalkozik velem

Offline

szégyen és gyalázat ez a mai társadalom

Offline

Elvagyok keseredve hogy 26 évesen nincs senkim és semmim sem,napközbe annyit nem kérdeznek az emberek hogy vagyok,ne csodálkozzatok ha már nincs semmi mondanivalóm csak a provokálás,nem is számit mit mondasz a nőknek sem csak hogy milyen verdád van.egy kitaszitott valaki vagyok aki ha meghalna talán páran lennének ott a temetésemen

Offline

"Lil Peep Died From Suspected Xanax Overdose, Police Say"

 

https://www.msn.com/en-us/music/celebrity/lil-peep-died-from-suspected-xanax-overdose-police-say/ar-BBF3yhP?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp

 

700 szemet vettem be és túléltem. azt mondták az nem toxikus. hát akkor hogy a francba halt Ő bele? 21 évesen? szomiface Sad

Offline

.

Offline

Smallville írta:

Oké kösz megnéztem! Smile Érdekes videó volt hehe

Na ma is folytattam az edzéseket, ma edzettem szoba biciklin nővéreméknél 30 perc 12 km a vége.

Olyan kérdésem volt még itt a depresszióval kapcsolatban, hogyha valóban az vagyok akkor csak az antidepresszáns nyújthat gyógyulást?? Még régen 2009 táján mikor szedtem a prozacot, mikor kezdtem érezni hogy javulok újra van életkedvem leálltam a gyógyszerral mert megijedtem attól milyen normálisnak lenni. Túl idegen érzés volt, már megszoktam a depressziós léttet és idegen a normális forma. 
 

Mozgás/sport:

Szerintem a jógát és a tai chi-t nem biztos, hogy neked találták ki. Valami pörgősebb kell.

A séta nagyon jó (bár lassú, de feltehetőleg szép helyen, friss levegőn sétálsz).

Atti jól mondta, fontos lenne, hogy inkább olyan mozgást/sportot válassz, ahol legalább esély van arra, hogy más emberekkel találkozz (futás, szabadtéri kondigépek, úszás). 

*

Szerintem egészen pontosan xxx-t fog érni az omega 3 meg ezek a hasonló kegyszerek. Ha neked használt az antidepi a depid ellen, akkor szerencsés ember vagy!! (Nekem is használt rá.) Keressetek addig, amíg olyat nem találtok, ami igazán jó neked. 

 

Offline

Smallville írta:

Oké kösz megnéztem! Smile Érdekes videó volt hehe

Na ma is folytattam az edzéseket, ma edzettem szoba biciklin nővéreméknél 30 perc 12 km a vége.

Olyan kérdésem volt még itt a depresszióval kapcsolatban, hogyha valóban az vagyok akkor csak az antidepresszáns nyújthat gyógyulást?? Még régen 2009 táján mikor szedtem a prozacot, mikor kezdtem érezni hogy javulok újra van életkedvem leálltam a gyógyszerral mert megilyedtem attól milyen normálisnak lenni. Túl idegen érzés volt, már megszoktam a depressziós léttet és idegen a normális forma. 
 

Szia Smallville! Simán elfordul, hogy a gyógyszeres önmagunkra valahogy nem ismerünk rá, mert beleszoktunk a depressziós önmagunkba. Ezért javasolják, hogy a gyógyszeres kezelés mellé legyen valamilyen terápia is, ami segít eligazodni az esetleges változásokban. 
Drukkolok neked.

Offline

Oké kösz megnéztem! Smile Érdekes videó volt hehe

Na ma is folytattam az edzéseket, ma edzettem szoba biciklin nővéreméknél 30 perc 12 km a vége.

Olyan kérdésem volt még itt a depresszióval kapcsolatban, hogyha valóban az vagyok akkor csak az antidepresszáns nyújthat gyógyulást?? Még régen 2009 táján mikor szedtem a prozacot, mikor kezdtem érezni hogy javulok újra van életkedvem leálltam a gyógyszerral mert megilyedtem attól milyen normálisnak lenni. Túl idegen érzés volt, már megszoktam a depressziós léttet és idegen a normális forma. 
 

Offline

Zsolt2 írta:

Roxi, valóban kicsit keverted a dolgokat, mert az elsőben úgy jött le, hogy mindezek a gonosz férfiak elvárásai az áldozat nők felé. De ha úgy fogalmazod, hogy "amit a nők művelnek magukkal", az már így oké, ez közelebb van az igazsághoz. Ugyanis alig van férfi, akinek a csontváz nők tetszenek, a lányok mégis betegre fogyózzák magukat, a sok smink is inkább gúny, mint csodálat tárgya, és bár szép látvány egy miniszoknyás, formás láb, bizonyos szituációkban, például egy munkahelyen ez azért egy idő után zavaró, unalmas is tud lenni. 

(Lehet, hogy én is kicsit harapósabb vagyok a keleténél, de az elmúlt napokban ez a Sárosdi Lilla ügy kicsit megkavart, kicsit túltolja mindkét oldal, én meg férfiként minden férfival együtt kénytelen vagyok magam úgy érezni, mint egy erőszakos, rohadék ösztönállat, aki felelős a nők minden szomorúságáért, bajáért. )

Értem és köszi a háttérinfót, erről a Sárosdi ügyről semmit nem tudok. 

(Amúgy tényleg borzasztó szomorú, hogy az extravékony a divat. Oké, hogy nekem alapból ilyen a testalkatom, de nem sok hasznát vettem. Viszont sminkelni, parfümözni, csinin öltözni, magassarkúban járni nem vagyok hajlandó. Legalábbis hétköznap. Amúgy hétvégén sem.)

Offline

Roxi, valóban kicsit keverted a dolgokat, mert az elsőben úgy jött le, hogy mindezek a gonosz férfiak elvárásai az áldozat nők felé. De ha úgy fogalmazod, hogy "amit a nők művelnek magukkal", az már így oké, ez közelebb van az igazsághoz. Ugyanis alig van férfi, akinek a csontváz nők tetszenek, a lányok mégis betegre fogyózzák magukat, a sok smink is inkább gúny, mint csodálat tárgya, és bár szép látvány egy miniszoknyás, formás láb, bizonyos szituációkban, például egy munkahelyen ez azért egy idő után zavaró, unalmas is tud lenni. 

 

(Lehet, hogy én is kicsit harapósabb vagyok a keleténél, de az elmúlt napokban ez a Sárosdi Lilla ügy kicsit megkavart, kicsit túltolja mindkét oldal, én meg férfiként minden férfival együtt kénytelen vagyok magam úgy érezni, mint egy erőszakos, rohadék ösztönállat, aki felelős a nők minden szomorúságáért, bajáért. )

Offline

Smallville írta:

Rendben köszönöm mindenkitől a válaszokat. Ép ez a baj hogy nem egyszer kezdtem már bele ilyen depresszió elleni harcba. Elkezdtem már ezt 2013-ban is, többször próbáltam de mindig ugyan az volt a vége. 
Hát igazat megvalva már hónapok óta nem táncoltam, sőt nagyon ritkán csinálom.
Nyáron volt egy felépésem és nyertem egy kupát de kb ennyi.
Itt a fellépésem videóba, de a tánc alatt se mosolygok soha csak csinálom mint egy gép és kész. https://www.youtube.com/watch?v=IMpY1TQgkus

De nem adom fel, ma is folytatom az edzéseket, legnagyobb baj van pár gondolat ami sokszor az eszembe jut nyomaszt és egy állom világban élek, 24 éves vagyok még csak szóval van még esélyem is időm változtatni. 

Amúgy van egy cicám több mint 1 éve, vele szoktam aludni dorombol stb. Nagyon be van idomítva már talán az is segít egy kicsit. Sok kicsi sokra megy, egyenlőre be kell érnem az omega 3-al és a többi étrendkiegészítővel. 

Elég sok minden kipróbáltam már, omega 3, orbáncfű, citromfű. 

Nagyon ügyes vagy!!

Hátha ettől jobb kedved lesz. 

https://www.facebook.com/NiaTeachersHungaryNiaTanarokMagyarorszag/videos/850525271692172/

nia

Én végigröhögöm a nia órákat. 

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges