708 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Online

26 éves vagyok nincs senkim,nem szeretnek a nők,elítélnek,utálnak,kihasználnak cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

Tényleg igaz,amit a posztomban írtam,abban az egyetlen blogban.

Magamra ismerek benned,de nem a szűzességben,hanem a viselkedésben. Laughing out loud

Na,többet nem sírok,ha éppen nincs feminin humanoidom(kivéve:lmbtq hímek),teljesen férfiatlan,de még jó hogy feljöttem most ide,és megtanítottál)

(Betegtájékoztató: Saját felelősségre olvassa az írásomat,az írás hatóanyaga néhány sor szarkazmus. Mint minden írásnak, Aurora21 kommentnek is vannak valószínűsíthető mellékhatásai,melyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. 1,000,000ból 1 betegnél előfordulhat   enyhe sértés,letargia,melankólia,súlyosabb esetben major depresszió. Egyéb kérdésével forduljon a területileg illetékes pszichiáterhez,pszichológushoz,más esetben a területileg illetékes andrológushoz. )

Nota BENE: Bocs,ez kijött belőlem. Laughing out loud Mi a baj? Még a legrondább pali is talál valahogy (barát)nőt.

Offline

Mi történt? Hogy használnak ki?

Az összes Rivotrilt hagyjad, kell az még apránként. Amúgy ezek a gyszerek már úgy vannak megcsinálva, hogy nagy mennyiséget eltűr a szervezet... aztán csak az újabb problémák jönnek.

Csajozni még ráérsz. Meglesz az idejében, de most inkább magaddal törődj.

Offline

kharzak írta:

Nem számítok senkinek, mindenki levegőnek néz hiába probálok kedves lenni az emberekkel nem viszonyoznak semmit,mindenki csak kihasznál nekem,beveszem az itthon található összes rivotrilt azt cső

Azért ez kérlek ne. Nem vagyok otthon a gyógyszer témakörben, de kémiát tanulok. Szóval kérlek ne

Offline

Nem számítok senkinek, mindenki levegőnek néz hiába probálok kedves lenni az emberekkel nem viszonyoznak semmit,mindenki csak kihasznál nekem,beveszem az itthon található összes rivotrilt azt cső

Offline

Nem kellek egy nőnek se, 26 éves vagyok és szűz. elvagyok keseredve depressziós lettem a gyógyszerek mostanába nem segítenek

Offline

Mi történt mandulával? Törölte magát? Miért? :( 

Offline

Sztem én  leizzadnék a stressztől annak eldöntése során, mikor "csak" fantáziál és mikortól másokat veszélyeztető az ember beszűkült állapotában. Ez elég cseppfolyós.

Még ha az embernek nincs is családja(gyereke, férje, kutyája, egyebe, tehát nincs közeli motiváció), nem árt, ha valami kis ablakon át beszűrődik ilyen cselekedetekről való agyalás(fantáziálás) közben, hogy rajtunk és a közelebbi környezetünkön kívül is akadnak emberek, akár idegenek is, akikhez ugyan semmi közünk, de  nem ártottak nekünk, mi se ártsunk nekik. Smile

 

 

Offline

Sziasztok! Kérlek, ne bántsátok egymást!

Amikor az ember öngyilkosságról fantáziál, mindenféle eszébe jut. Ez normális. A Búrán ezeket a dolgokat le is lehet írni. 

Én úgy érzem, hogy teljesen jól kezeltetek itt egy helyzetet, és nagyon büszke vagyok rátok (ha lehet ilyet mondani). Én is úgy gondolom, hogy Balázsnak szakemberhez kellene mennie, aki segíthet kibogozni, hogy mi a probléma gyökere, és merre kereshet megoldást.

A kamionos fantáziáról azt gondolom, hogy érthető, de nem fair -- nem fair egy másik embert veszélybe sodorni. Ugyanakkor amikor nagyon be vagyunk szűkülve, akkor ilyesmi is eszünkbe juthat, tehát én ezért nem ítélek el senkit. Az a fontos, hogy tudjuk, hogy most be vagyunk szűkülve, és adjunk időt arra, hogy találjunk kiutat.

Mindenkinek lehetnek rossz napjai, és felkaphatja a vizet, ha úgy érzi, hogy kritizálják. Ezt is bocsássuk meg szerintem egymásnak.

Ha külső szemmel olvasnátok ezt a topikot, azt látnátok, hogy mindenki iszonyú rendes, segíteni akar, és mivel a helyzet éles, ezért türelmetlenebb.  

Offline

De ráfékeztél, ez a lényeg. Smile

 

Offline

Köszönöm kedves Avana!

Megpróbálok nem gondolni rá.. de múltkor is ahogy a busz elémvágott ilyesztő volt, főleg a körforgalomban...ha nem fékezek rá alágyűrődöm mint állat...

Offline

Ez szerintem azért gáz mert ha legközelebb száguldozok megfordul majd ez az eszemben, ami eddig talán nem is jutott volna eszembe....de most már fog és majd nézem az aktuális helyeket..helyzeteket.....erről ennyit....Sad

Offline

Én csak hírekre kerestem rá, elég random; kamionsofőr+öngyilkosság+nekimegy szavakkal(és hasonlókkal) és tényleg olyanok jöttek ki, ahol megsérült a sofőr. :S Sajnos ez nem helytálló, hogy nem szenved sérülést.

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/ongyilkos_akart_lenni_ezert_ittasan...

http://tuzoltosag.info/hir/baleset/20130523_kamionnak_hajtott_az_ongyilk...

 

Gyilkosságnak túlzás nevezni, sztem ez nem jogos, mert nem ez a szándék, de hogy ilyen állapotban nem való az ember autóba, az eléggé valószínű...

Mentségnek szerintem se felel meg, magyarázatnak igen.

Mindneki képzelje bele a saját szerettét, hogy eszköznek használják egy ilyen veszélyes helyzetben; az én fejemben megfordulna, miért nem "oldotta meg " máshogy.

Offline

parrot írta:

Nem értem,miért kell belekötni azokba,akik valamiképpen segíteni akarnak?sad

Nyilván ez valamiféle frusztráció levezetése.  Tegnap szegény Akbar kapott, aki jóindulatúan segíteni próbált. Erről egy mondás jut eszembe. "Adj hatalmat az embernek, megtudod milyen valójában". 

Offline

Nem értem,miért kell belekötni azokba,akik valamiképpen segíteni akarnak?sad​​​​​​​

Offline

Nem terveztem másokat megölni. Szerencsére a gyerekeim akiket nevelek átlendítettek a krízisen. Értük, velük muszáj. Én nem féltem segítséget kérni.

 

Offline

Kedves Balázs!

Köszönöm szépen Neked, értelek.....írd ki magadból nagyon sokat fog segíteni remélem....én már szerintem százszor kiírtam, olyankor mintha megkönnyebülnék, hátha ez Neked is beválik...

Drukkolok szeretettel és kitartást kívánok....

Offline

Drága Crazy....nem tudlak nem szeretni....de igen megérdemled, mert most így érzed,majd jobb lesz tarts ki légyszíves, én is szoktam így érezni hogy egy hasznavehetetlen senki vagyok.

Te egy jó és kedves ember vagy bármit gondolsz is magadról, nem így van...

Puszi ölelés szeretettel....

Offline

köszönöm ismeretlenül is,  nem áll szándékomban csak az ember néha leírja ,kimondja, gondolkodik rajta.

Offline

Kedves Balázs !

Én is nagyon sokmindenen átmentem, most nem írom le mert nagyon hosszú lenne, sok fizikai dolog is van benne, ami lelkileg meggyötört, most műtöttek és még újabb műtétek, én is nagyon sokszor fel akartam adni de még mindig itt vagyok.

Ne add fel bírd ki ha nehéz is van kiút a fiad és a család miatt, kérlek szépen légyszíves.

Jó most nem ezt gondolod, erőt és kitartást kívánok Neked nagyon nagy szeretettel, puszi ölelés holdfény....

Offline

mindent elrontok..egy szar alak vagyok..gyűlölöm magam a hülyeségeim miatt...aranyos vagy holdfény,de ne szeress,nem érdemlem meg... Sad

Offline

Crazy valamelyik nap olyan boldog voltál...mi történt?

Én szeretlek nagyon....és biztos más is...

Puszi ölelés szeretettel.

Offline

most úgy érzem,ha nem tudok ebből (extrém szorongás,feszültség,meg még van más is), hamarosan felállni,feladom....akkor nincs értelme semminek

Offline

Egy kamionnak is lehet olyan rakománya( szállíthat veszélyes anyagot, szétszóródós cuccot), kisodródik az ütközéstől(vagy a rémülettől félrerántja a sofőr), összetorlódnak a járművek, hogy másokra is közvetlen  veszélyt jelent. 

Legalábbis én biztosan nem szeretnék egy ilyen esemény közvetlen  közelében lenni. 

(Update: rákerestem ilyen hírekre-bár keveset találtam, de sajnos ilyen esetekben(három hírt néztem) a  kamion vagy teherautósofőr is kórházba került, könnyebb sérülésekkel, volt, aki árokba csúszott,  közúti veszélyeztetés.  Persze kinek-kinek lelkiismerete szerint, meg vgülis aki halott, annak mindegy, kivel mi történik, mekkora kárt okozott más testi épségében.  Az ilyen hírek alá érkezett kommentek egy részéből se a tolerancia árad, speciel itt ezt most pont meg is értem, miért nem. Egy élő embernek tervezetten nekimenni, akármekkora kasztni is van alatta, úgy, hogy egyéb szereplők is vannak, számomra teljességgel elfogadhatatlan. )

Kihalt terepen próbálkozni hasonlókkal tényleg veszélytelen. 

 

Offline

Avana írta:

Én értem, hogy van az a szenvedés, csak a mód problematikus.

A depressziós repülőgéppilóta is "nagyon szenvedett", de attól még kinyírt jópár embert....ilyesmire(mások életének veszélyeztetése) nincsen mentség sztem.

 

Hát az nem ugyanaz szerintem, hogy utasszállító repülő pilóta vagy, vagy egyedül egy saját autóban és fának vagy kamionnak húzod.

 

Offline

balazs45 írta:

Cat !Elváltál?  Hány gyermeked van?

Nem váltam el, házasságban élek, és iker fiaim vannak.

Offline

Én értem, hogy van az a szenvedés, csak a mód problematikus.

A depressziós repülőgéppilóta is "nagyon szenvedett", de attól még kinyírt jópár embert....ilyesmire(mások életének veszélyeztetése) nincsen mentség sztem.

 

 

Offline

Cat !Elváltál?  Hány gyermeked van?

Offline

Avana,

Szerencsére ez teoretikus kérdés, de ha nekihajtunk egy kamionnak, akkor a kamionsofőr azon túl, hogy lelkileg megszenvedi, nem szenved fizikai sérülést. Következik ez a 2 autó méretének, súlyának stb. eltéréséből. Sajnos van az a szenvedés aminél már erről gondolkozik az ember. De megáll a gondolat szintjén, szerencsére.

Offline

A másik sáv nálam a 10-es út sokat járok arra ,ha áthajtanék egy fának mennék, egysávos.....ne aggódj.

Offline

A másik sáv nálam a 10-es út sokat járok arra ,ha áthajtanék egy fának mennék, egysávos.....ne aggódj.

Offline

Nekem is eszembe jutott a másik sáv hogy áthajtok , de a fiam képe ilyenkor mindig elém ugrik s azt mondom nem tehetem meg , addig kell küzdeni amig lehet és tudsz.

 

Remélem, a többi vétlen ember is eszedbe jut ilyenkor, nem csak a fiad képe...akinek tönkretennéd az életét, mert másnak is van gyereke, szerelme, szülője, aki nem szeretné, ha elgázolnák a szülőjét...

ha nem akarsz küzdeni(persze ne legyen ilyen!), plíz, ne mások kárára(bőrére)  "vess véget a szenvedéseidnek". :S

Offline

Kívánom Balázs, hogy apránként szabadulj meg a kínoktól, téveszméktől! Igen, én is így fogtam fel, hogy a gyerekek miatt muszáj, nem lehetünk önzőek, ha már ők ide születtek.

Nekem már jobb. Nem az igazi még, de már élhető. Csak te tudod ezt megváltoztatni, más nem fog ezért tenni egy lépést sem. Segítünk itt kicsit támaszt adni virtuálisan.smiley

 

 

Offline

Ismerős:)) Tavaly 3 gyomor és 1 vastagbéltükrözésem volt, egyszer véreztem 1 hétig (fekete széklet) , ami miatt 2 hét kórház. Nem találták a forrást!!  2 CT-m volt egy koponya és egy vékonybél  CT ,ahol egy csövet az orrodon dugnak le és a vékonybeleidbe vezetnek. Miután levezették kb 20 perc, a doki nem tudta kihúzni belőle a a drotot ezért a vizsgálatot meg kellett ismételni. Folyamatosan fogytam havi 1.5 kilókat hiába ettem. Ezért is voltak a vizsgálatok 2015- 2016 ban. Tavaly novemberben Takáts doki aki professzor az 1 belklinikán azt mondta " Gábor elérte a kritikus súlyhatárt egyen és ne stresszeljen". Közben napi 5 étkezés és nyugatón vagyok. Mondtam neki doki akkor az hogy?? Ennél többet hova egyek és hány nyugtató kell még?   A nyugtatót az orvosok találták ki két éve ,mert köldöktáji fájdalmaim voltak ami semmilyen gyógyszerre nem reagált ,sőt felírtak savcsökkentőt amitől késöbb (tavaly derült ki ) teljesen lepusztult a bélflórám. A savtalanság miatt 2 helikobakter fertőzésem volt 1 évem belül 2016- ban ,2x2 hétig nagy dózisú antibiotikum kúrával ölték ki.  Most idén megint antibiotikum kúra mert egy fogam inye be van gyulladva amit nem lehet kezelni csak ha a gyulladás lement. Közben meg van egy olyan otthoni életem és élethelyzetem ami nem segít a gyógyulásban. Ezzel nemhogy sportolni nem tudok de menni is alig. Mindenhova kocsival megyek mert a sétálás is fáraszt állandóan fázok még otthon is pulóverben. Közben minden leletem negatív. Persze tudom tisztában vagyok vele a gyógyszer és a pszhiés háttér miatt van ez. Nyáron "kivirágzom" néhány hétre  mert utazunk olasz, horvát, spanyol, de "tiszavirágéletű" az egész. Nekem is eszembe jutott a másik sáv hogy áthajtok , de a fiam képe ilyenkor mindig elém ugrik s azt mondom nem tehetem meg , addig kell küzdeni amig lehet és tudsz.

Igen, a feleségem ovónő, mikor még egézséges voltam már akkor is zavarta ha problémám volt. Ma már eszembe sincs traktálni vele. Tulajdonképpen 20 gyerrekkel birkózik egész nap mikor hazajön hullafáradt , mos, főz takarít.....ez "maradt belőle....belőlem meg ez. Talán meg is értem valahol. Voltak szép éveink .....néha azon merengek hol fordult ekkorát a dolog.

 

mandula

CatEye írta:

Szia Balázs,

Ugyanezeken a stációkon végigmentem én is 2 éve: teljes motiválatlanság, életkedv elvesztése, üresség érzés, lelki fájdalom stb. Fizikai síkon kerestem a problémát, és orvostól orvosig jártam. A fogaimmal küzdöttem én is. Volt egy többször gyökérkezelt fogam, amit azt éreztem, hogy fáj. 13!! fogorvoshoz mentem el, hogy biztos rosszul gyökérkezelték, 13 mondta, hogy nem látnak gócot a fogban, nem hittem nekik. De kezeltek IBS-el, lyme kórral, refluxszal, hiperventilláltam stb. Saját lábon mentem szakemberhez, mert addig jutottam, hogy minden nap kacérkodtam a gondolattal, hogy az autópályán  nekirántom a  kormányt egy kamionnak, és végre vége lesz. 

A szupportív terápiával illetve a diagnózissal megszünt minden korábbi fizikai problémám.

Erőltettem a sportot, kimozdulást itthonról és apránként jobb lett. Nem tökéletes, de sokkal jobb.

Az én családom is értetlenül állt előtte, és persze jöttek a szedd össze magad, minden agyban dől el, légy erős, frázisok, majd mindenki kerülte a témát, nem tudtam beszélni velük erről. A gyerekeim meg halálra rémültek. Ezért jó ha van egy szakember, Na meg végtelenségig nem nyaggathatjuk akaszhatjuk rá szeretteinkre ezt a terhet. Meg egy kívülállónak nehéz is ezt elfogadni, hogy ez egy betegség.

Itt el tudod mondani mi a bajod, már ez is sokat segít, ha kiírod magadból.

Hú, Cat, azért te is megjártad a hadak útját. Nagyon ügyes és erős vagy!

Offline

Szia Balázs,

Ugyanezeken a stációkon végigmentem én is 2 éve: teljes motiválatlanság, életkedv elvesztése, üresség érzés, lelki fájdalom stb. Fizikai síkon kerestem a problémát, és orvostól orvosig jártam. A fogaimmal küzdöttem én is. Volt egy többször gyökérkezelt fogam, amit azt éreztem, hogy fáj. 13!! fogorvoshoz mentem el, hogy biztos rosszul gyökérkezelték, 13 mondta, hogy nem látnak gócot a fogban, nem hittem nekik. De kezeltek IBS-el, lyme kórral, refluxszal, hiperventilláltam stb. Saját lábon mentem szakemberhez, mert addig jutottam, hogy minden nap kacérkodtam a gondolattal, hogy az autópályán  nekirántom a  kormányt egy kamionnak, és végre vége lesz. 

A szupportív terápiával illetve a diagnózissal megszünt minden korábbi fizikai problémám.

Erőltettem a sportot, kimozdulást itthonról és apránként jobb lett. Nem tökéletes, de sokkal jobb.

Az én családom is értetlenül állt előtte, és persze jöttek a szedd össze magad, minden agyban dől el, légy erős, frázisok, majd mindenki kerülte a témát, nem tudtam beszélni velük erről. A gyerekeim meg halálra rémültek. Ezért jó ha van egy szakember, Na meg végtelenségig nem nyaggathatjuk akaszhatjuk rá szeretteinkre ezt a terhet. Meg egy kívülállónak nehéz is ezt elfogadni, hogy ez egy betegség.

Itt el tudod mondani mi a bajod, már ez is sokat segít, ha kiírod magadból.

 

Offline

Sajnos a tél nem kedvez a kinti sétáknak, ha nincs kedved terembe menni, ez is kizáva, de..

 

Most ne nevess ki, de:10 perces jógagyakorlatok (és a párja, egy kék és rózsaszín DVD)

https://bookline.hu/product/home.action?_v=10_perces_gyakorlatok_Joga_ke...

 

Ezt lehet otthon is csinálni vagy próbálkozni vele(10-20 percet), igaz, férfiaknak kötöttebb az izomzata. 

 

 

 

Offline

Mell! Köszönöm ,remélem lesz kiút, azt mondják mindenből van:) Igen könnyebb lenne gyógyszer nélkül de 8 éve szedem....le kéne szoknom....de most nem tudok. Talán ha megerősődöm főleg fizikálisan. Látod a pénz nem sokat ér ha az ember ramatyul érzi magát. Odaadnám mindenemet egy igaz ölelésért és azért hogy ne fájjon semmim. Talán egyszer még ez is meglehet.

 

Offline

Szia CatEye! Szakember nem tud most rajtam segiteni. Szerintem. A szervezetem annyira le van pusztulva hogy néha két villamosmegállót is nehéz megtennem. Per pillanat nagyon nehéz bármit is tennem főleg  a pszhiémet illetően mivel fogorvosi kezelés közben vagyok feltettek egy hidat amit 3 hete fájdalmat okoz. Csak fájdalomcsillapitókkal tudok létezni 2 hete. Igy is a gyomor és fekély problámám miatt az elmúlt 1 évben 10 kilót fogytam s elértem a kritikus határt. A fekélyem és a gyulladás kigyógyuláa után én hülye ,miután jobban lettem elmentem a fogorvoshoz mert azt mondták a fogaimtól is lehetnek problémáim....hát ez lett a vége. Pedig régóta vágytam arra hogy rendben legyenek. A legborzasztobb az van egy szép fogpótlásom ami fáj és a doki sem tudja miért. Erre mondják ..pech...balszerencse...Szóval sportolás kizárva mivel elég ramaty vagyok . Előtte sem voltam fitt ,mert azért az évek óta szedett nyugatatók és "bezártság szomorúság " sajnos nagyon erőtlenné tett. 

 

Igen a munkámat szeretem bár monoton és sajnos nincsenek barátaim sem munkatársam. Egyedül dolgozom. Ez is probléma nálam... talán. A fiamon kivül nincs kivel beszélgessek meg persze a feleségemen kivül ,de az nem ugyanaz ugye.Sokat vagyok velük, betegségeimben támaszok de ugyanakkor betegségeim okozója is. Grotezsk egy kép. Most azon vagyok valahogy meggyógyuljak (újra:) és legyen erőm a folytatáshoz. 

Világ életemben erős voltam nem féltem semmitől ,de az elmúlt 2 évben annyi betegség támadt meg hogy most már félek....sok mindentől.... félek élni de már meghalni is.....borzalmas érzés. Tanácstalan vagyok vagy inkább reményvesztett ,mert bármerre indulok falakba ütközök....lehúznak....nem sikerül. Elég sirósan hangzik de tényleg így van. Nem azért írok hogy sajnáljanak nincs szükségem rá ,talán azért hogy kíírjam magamból vagy hogy azért hátha valami változik ,valakinek elmondhatom. Van mamám ,testvérem , de nem értik, mint egy pestis menekülnek ha szóba kerül a problémám. Olyan emberek közé születtem és kerültem akikben nem találtam lelki békét....de lehet bennem van a hiba.

 

mandula

akbar írta:

Szia mandula!

Remélem nincs nagy bajsadJobbulást Neked!

Köszi Akbar, aranyos vagy. Jól esik.

Offline

Szia mandula!

Remélem nincs nagy bajsadJobbulást Neked!

mandula

Airin írta:

Mia  baj mandula? Sad

Megírom priviben. De nyugtass meg, hogy valamennyit tudsz enni - aludni, ezek kellenek azért az életben maradáshoz.

Offline

Mia  baj mandula? Sad

mandula

Airin írta:

Sziasztok!

Pár hete írtam ide,hogy az egyik családtagom nagyon beteg. Sajnos meg halt :( 
Hétfőn temettük el. Nagyon megviselt a dolog, kimerültnek,érzékenynek érzem magam mindenre. :( 
Múlthéten dolgoztam még végig...ugye írtam már előzőleg,hogy hányásfóbiám van,ami miatt sokat van hányingerem meg nem eszek. Nem merek enni... egyre vékonyabb vagyok. Már a munkahelyemen is megjegyzik. Szerintetek megérné fizetős pszichológushoz járni?
Ingyeneshez nehéz bejutni. Hónapokat kell várni és ki se engednek a melóhelyemről.

Drága Airin!

Nagyon sajnálom. Sad

Azt is, hogy meghalt valaki, akit szerettél és amiatt is, hogy rossz a fóbiád. Én sem nagyon tudtam enni az említett fóbiám miatt szinte semmit. Nagyon rossz volt. Fura módon az ember a legváratlanabbul kevés táplálékon elvan, én például csak csokit és túró rudit, meg némi kenyeret ettem. Ehhez képest csak pár kilót fogytam.

Kitartás, kitartás, kitartás. Én is nagyon magam alatt vagyok. Sad (Bár ez téged nem vigasztal.)

Offline

Igen közel állt hozzám. Sad Így megviselt nagyon.
Szeretnék lépni,de annyi pénzbe kerül,amit sajnálok nagyon...de,ha meg nem változtatok még gyerekem se lesz,mert félek,hogy hányok is. 

mell

esetleg, ha nem óckodsz tőle a helyi családsegítőben - ahol élsz - ingyenes a pszichológus, mint minden családsegítőben. 

Offline

Szia Arin!

Őszinte részvétem! Közel állt hozzád az elhunyt?

Természetes amin keresztül mész,(mármint a gyász) hidd el, lesz jobb is (legalábbis remélem).Jó ötlet a magánorvos,ha el tudod magad kötelezni mellette, mind anyagilag, mind lelkileg. Egy jó pszichológus nagyon sokat segíthet. Az étkezési zavar nagyon veszélyes. Azt javaslom lépj mielőbb!

Szorítok!

Offline

Sziasztok!

Pár hete írtam ide,hogy az egyik családtagom nagyon beteg. Sajnos meg halt :( 
Hétfőn temettük el. Nagyon megviselt a dolog, kimerültnek,érzékenynek érzem magam mindenre. :( 
Múlthéten dolgoztam még végig...ugye írtam már előzőleg,hogy hányásfóbiám van,ami miatt sokat van hányingerem meg nem eszek. Nem merek enni... egyre vékonyabb vagyok. Már a munkahelyemen is megjegyzik. Szerintetek megérné fizetős pszichológushoz járni?
Ingyeneshez nehéz bejutni. Hónapokat kell várni és ki se engednek a melóhelyemről.

Offline

Szia Balázs!

Úgy tűnik neked nem válik be a gyógyszeres út, de van ilyen. Ahogy látom tudod mi a gondod. Pár és/vagy családterápia? Számíthatsz valakire( barát,tesó,,stb) ?

Offline

Csak vicceltem mell....

mell

sztem Cateye nem diagnosztizált. nagyon kedves stílusban javasolta, amit javasolt. és nem karegorikusan jelentette ki, hogy neked ezt kell, azt kell....

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
//