Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.03.29., 19:00A koktélok mellé, a kokaint felszolgálja nektek: Krisztián bácsi!
A koktélok mellé, a kokaint felszolgálja nektek: Krisztián bácsi!
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2018.03.29., 15:41Idézet tőle: dopaminÉÉÉÉsss itthon vagyok végre! SZerdán még volt bírói szemlém 9 től örjöngeni akartam mert megint egybe esett a pszichológussal helyette mozgósítottam a segítséget főnővér helyettesest megcserélődtek az időpontok a pszich áttette 10-re mikor viszajöttem a birói szemlén vizit volt az orvosom nézett a szemembe én meg az övébe erősen közben kommunikáltam hogy mikor találkozunk -egy hónap múlva stb egyszercsak megszólalt a pszichiáterem mostmár kiváncsi meddig birunk farkasszemet nézni és ki győz ....hát leszakadt a pofám... pont azért nézek a szemébe mert abból kapom az infót mondtam nekem nem fontos győzni és más pislogtam is elnézést kértem és elmondtam, hogy figyelmeztettek ne nézzel farkasszemet veszélyes állatokkal mert támadásnak vehetik....lett vihogás a nővérek abba sem tudtál hagyni.....de Ő is fel -fel röhögött.
Majd felrohantam a pszichológushoz jó ötleteket adott meg a telefonszámát konzultáció
s beszélgetésre.( térítéses)
Visszafelé épp a papíromat írta az áter beültem a szobába fürkészőn rámnézett és megérdeklődte jól vagyok e valóban mert nem érzi azt a lendületet amit szoktam kiadni magamból bevalodtam 3x buktam el már nem hiszem hogy minden golyót kikerülök de azért jól vagyok csak nem pörgök.
Kaptam gyógyszert mert nem tudom kiváltani addig mig jön a lóvé az egyik fajtát..... akkor recept írás közben megkérdezte, hogy miért nem szedem a lamolepet mondtam szedtem, de elvette erre lehülyézte magát és felírta azt is
Megérdeklődte hogy áruljam el ennyire hülye tudok lenni vagy ennyire okos vagyok?( utalás a viziten le veszélyes állatoztam) Ezt a kérdést kb ugyanebben a formában két főnővérem is feltette máe régen mondtam neki majd eldönti. Én csak én vagyok,
pár fotó onnan.
1 kép macska simogatóhely bár most nem voltak ott a kedvenc macsekok,
2. kép dohányzó
3. kép bejárat
Haha és haha. Nem tudom most per pill. kiemelni a humoros részeket, de marha jó sztorik. A képeket lehet újra kérni? Mind a hármat szeretném látni. Majd. Ráér. {Bocs, az elsőt nem lehetett látni, amikor először írtam.} És gratula, hogy kint vagy és jól (jobban) vagy!! Akkor fogsz járni a lógushoz??
Idézet tőle: dopaminÉÉÉÉsss itthon vagyok végre! SZerdán még volt bírói szemlém 9 től örjöngeni akartam mert megint egybe esett a pszichológussal helyette mozgósítottam a segítséget főnővér helyettesest megcserélődtek az időpontok a pszich áttette 10-re mikor viszajöttem a birói szemlén vizit volt az orvosom nézett a szemembe én meg az övébe erősen közben kommunikáltam hogy mikor találkozunk -egy hónap múlva stb egyszercsak megszólalt a pszichiáterem mostmár kiváncsi meddig birunk farkasszemet nézni és ki győz ....hát leszakadt a pofám... pont azért nézek a szemébe mert abból kapom az infót mondtam nekem nem fontos győzni és más pislogtam is elnézést kértem és elmondtam, hogy figyelmeztettek ne nézzel farkasszemet veszélyes állatokkal mert támadásnak vehetik....lett vihogás a nővérek abba sem tudtál hagyni.....de Ő is fel -fel röhögött.
Majd felrohantam a pszichológushoz jó ötleteket adott meg a telefonszámát konzultáció
Visszafelé épp a papíromat írta az áter beültem a szobába fürkészőn rámnézett és megérdeklődte jól vagyok e valóban mert nem érzi azt a lendületet amit szoktam kiadni magamból bevalodtam 3x buktam el már nem hiszem hogy minden golyót kikerülök de azért jól vagyok csak nem pörgök.
Kaptam gyógyszert mert nem tudom kiváltani addig mig jön a lóvé az egyik fajtát..... akkor recept írás közben megkérdezte, hogy miért nem szedem a lamolepet mondtam szedtem, de elvette erre lehülyézte magát és felírta azt is
Megérdeklődte hogy áruljam el ennyire hülye tudok lenni vagy ennyire okos vagyok?( utalás a viziten le veszélyes állatoztam) Ezt a kérdést kb ugyanebben a formában két főnővérem is feltette máe régen mondtam neki majd eldönti. Én csak én vagyok,
pár fotó onnan.
2. kép dohányzó
3. kép bejárat
Haha és haha. Nem tudom most per pill. kiemelni a humoros részeket, de marha jó sztorik. A képeket lehet újra kérni? Mind a hármat szeretném látni. Majd. Ráér. {Bocs, az elsőt nem lehetett látni, amikor először írtam.} És gratula, hogy kint vagy és jól (jobban) vagy!! Akkor fogsz járni a lógushoz??
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.29., 06:09ÉÉÉÉsss itthon vagyok végre! SZerdán még volt bírói szemlém 9 től örjöngeni akartam mert megint egybe esett a pszichológussal helyette mozgósítottam a segítséget főnővér helyettesest megcserélődtek az időpontok a pszich áttette 10-re mikor viszajöttem a birói szemlén vizit volt az orvosom nézett a szemembe én meg az övébe erősen közben kommunikáltam hogy mikor találkozunk -egy hónap múlva stb egyszercsak megszólalt a pszichiáterem mostmár kiváncsi meddig birunk farkasszemet nézni és ki győz ....hát leszakadt a pofám... pont azért nézek a szemébe mert abból kapom az infót mondtam nekem nem fontos győzni és más pislogtam is elnézést kértem és elmondtam, hogy figyelmeztettek ne nézzel farkasszemet veszélyes állatokkal mert támadásnak vehetik....lett vihogás a nővérek abba sem tudtál hagyni.....de Ő is fel -fel röhögött.
pár fotó onnan.
2. kép dohányzó
3. kép bejárat
ÉÉÉÉsss itthon vagyok végre! SZerdán még volt bírói szemlém 9 től örjöngeni akartam mert megint egybe esett a pszichológussal helyette mozgósítottam a segítséget főnővér helyettesest megcserélődtek az időpontok a pszich áttette 10-re mikor viszajöttem a birói szemlén vizit volt az orvosom nézett a szemembe én meg az övébe erősen közben kommunikáltam hogy mikor találkozunk -egy hónap múlva stb egyszercsak megszólalt a pszichiáterem mostmár kiváncsi meddig birunk farkasszemet nézni és ki győz ....hát leszakadt a pofám... pont azért nézek a szemébe mert abból kapom az infót mondtam nekem nem fontos győzni és más pislogtam is elnézést kértem és elmondtam, hogy figyelmeztettek ne nézzel farkasszemet veszélyes állatokkal mert támadásnak vehetik....lett vihogás a nővérek abba sem tudtál hagyni.....de Ő is fel -fel röhögött.
pár fotó onnan.
2. kép dohányzó
3. kép bejárat
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.29., 06:05ÉÉÉÉsss itthon vagyok végre! SZerdán még volt bírói szemlém 9 től örjöngeni akartam mert megint egybe esett a pszichológussal helyette mozgósítottam a segítséget főnővér helyettesest megcserélődtek az időpontok a pszich áttette 10-re mikor viszajöttem a birói szemlén vizit volt az orvosom nézett a szemembe én meg az övébe erősen közben kommunikáltam hogy mikor találkozunk -egy hónap múlva stb egyszercsak megszólalt a pszichiáterem mostmár kiváncsi meddig birunk farkasszemet nézni és ki győz ....hát leszakadt a pofám... pont azért nézek a szemébe mert abból kapom az infót mondtam nekem nem fontos győzni és más pislogtam is elnézést kértem és elmondtam, hogy figyelmeztettek ne nézzel farkasszemet veszélyes állatokkal mert támadásnak vehetik....lett vihogás a nővérek abba sem tudtál hagyni.....de Ő is fel -fel röhögött.
pár fotó onnan.
1 kép macska simogató bár most nem voltak ott a macsekok, 2. kép dohányzó 3. kép bejárat
ÉÉÉÉsss itthon vagyok végre! SZerdán még volt bírói szemlém 9 től örjöngeni akartam mert megint egybe esett a pszichológussal helyette mozgósítottam a segítséget főnővér helyettesest megcserélődtek az időpontok a pszich áttette 10-re mikor viszajöttem a birói szemlén vizit volt az orvosom nézett a szemembe én meg az övébe erősen közben kommunikáltam hogy mikor találkozunk -egy hónap múlva stb egyszercsak megszólalt a pszichiáterem mostmár kiváncsi meddig birunk farkasszemet nézni és ki győz ....hát leszakadt a pofám... pont azért nézek a szemébe mert abból kapom az infót mondtam nekem nem fontos győzni és más pislogtam is elnézést kértem és elmondtam, hogy figyelmeztettek ne nézzel farkasszemet veszélyes állatokkal mert támadásnak vehetik....lett vihogás a nővérek abba sem tudtál hagyni.....de Ő is fel -fel röhögött.
pár fotó onnan.
1 kép macska simogató bár most nem voltak ott a macsekok, 2. kép dohányzó 3. kép bejárat
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2018.03.26., 18:44Idézet tőle: dopaminszóval kimenőn vagyok a kórházból már nem sokáig csak estig , de este képtelen vagyok otthagyni a családot és regel sem megy ezért hogyx ne szakadjon bele a lelkem olyam 3 körül indulok vissza ki tudok pakolni és közben hozzászokom a bentléthez. Ha isten és a Doki is úgy akarja bizony húsvétra kiszabadulok 🙂
Tegnap kellemes napom volt találkoztam egy ismerőssel jót dumcsiztunk, barátkoztunk , nem is volt meglepő nem is volt váratlan olyan természetes volt....ritka az ilyen első találkozó...
majd visszavánszorogtam pesten a gyerek tanfolyamára és még ültem 4-5 órát mire szabadult viszont legközelebb egyedül megy (hála az égnek) este fél 8 ra otthon is voltunk szóval kimerültem rendesen.
Na de ma új nap meg a kuva óraátállítás megest megzavart hagynák már békiben azt a szerencsétlen órát most vagy 3 hétig küzdök míg megszokom. Lehet egy falu világitását megsporóljuk egy kissebb faluért ahol esetleg nincs annyi elektromos herkentyü de közben belehal néhány ember ez vajon nem számít? Kik azok akik évek óta játszanak az amúgy is beteg biorítmusunkkal?
Az óraátállítás borzalmas valóban.
De jó hír, hogy szabadulsz! 🙂 És pont Húsvétra hazamehetsz.
Idézet tőle: dopaminszóval kimenőn vagyok a kórházból már nem sokáig csak estig , de este képtelen vagyok otthagyni a családot és regel sem megy ezért hogyx ne szakadjon bele a lelkem olyam 3 körül indulok vissza ki tudok pakolni és közben hozzászokom a bentléthez. Ha isten és a Doki is úgy akarja bizony húsvétra kiszabadulok 🙂
Tegnap kellemes napom volt találkoztam egy ismerőssel jót dumcsiztunk, barátkoztunk , nem is volt meglepő nem is volt váratlan olyan természetes volt....ritka az ilyen első találkozó...
majd visszavánszorogtam pesten a gyerek tanfolyamára és még ültem 4-5 órát mire szabadult viszont legközelebb egyedül megy (hála az égnek) este fél 8 ra otthon is voltunk szóval kimerültem rendesen.
Na de ma új nap meg a kuva óraátállítás megest megzavart hagynák már békiben azt a szerencsétlen órát most vagy 3 hétig küzdök míg megszokom. Lehet egy falu világitását megsporóljuk egy kissebb faluért ahol esetleg nincs annyi elektromos herkentyü de közben belehal néhány ember ez vajon nem számít? Kik azok akik évek óta játszanak az amúgy is beteg biorítmusunkkal?
Az óraátállítás borzalmas valóban.
De jó hír, hogy szabadulsz! 🙂 És pont Húsvétra hazamehetsz.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2018.03.26., 18:42A kép, drága Dopamin, aki kép! Bár kétségkívül nagoyn finom az after eight.
A kép, drága Dopamin, aki kép! Bár kétségkívül nagoyn finom az after eight.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.25., 04:57szóval kimenőn vagyok a kórházból már nem sokáig csak estig , de este képtelen vagyok otthagyni a családot és regel sem megy ezért hogyx ne szakadjon bele a lelkem olyam 3 körül indulok vissza ki tudok pakolni és közben hozzászokom a bentléthez. Ha isten és a Doki is úgy akarja bizony húsvétra kiszabadulok 🙂
szóval kimenőn vagyok a kórházból már nem sokáig csak estig , de este képtelen vagyok otthagyni a családot és regel sem megy ezért hogyx ne szakadjon bele a lelkem olyam 3 körül indulok vissza ki tudok pakolni és közben hozzászokom a bentléthez. Ha isten és a Doki is úgy akarja bizony húsvétra kiszabadulok 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.23., 08:12Bocsáss meg Jolán de közben be vltaím zárva és nem tudtam feljönni. Még mindig ennyire rosz a helyzet vagy javult valamennyit. Ez amugy csontmasszív depressziónak tünik. Írj hogy hol tartassz mi vaaaan veled és mit érzek.Ölellek
Bocsáss meg Jolán de közben be vltaím zárva és nem tudtam feljönni. Még mindig ennyire rosz a helyzet vagy javult valamennyit. Ez amugy csontmasszív depressziónak tünik. Írj hogy hol tartassz mi vaaaan veled és mit érzek.Ölellek
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.03.18., 12:42Sziasztok. Iszonyu mely orveny huz le. Volt mar ilyen, de most sulyosabbnak tunik. Tuti hogy szetmegyunk. Mar azt sem birja, hogy ott vagyok a lakasban es kerulgetnie kell. Ilyen is volt mar, de ez most komolynak tunik. Mondjuk maskor is komolynak tunt. Nem tudom hova menjek, hogyan szervezem ezt meg? Mibol fogok elni. Deliriumban vagyok, hetek ota megint (ezt majd kesobb elmagyarazom, nem alkohol, bar inni is szoktam), most annyira nem vagyok magamnal, hogy fogalmam sincs hogyan szervezem meg az elkoltozest. A munkamat nem birom elviselni, ebbol katasztrofa lesz, neki fogok esni egyszer a gyerekeknek okollel es akkor tuti bezarnak. A pszichiaterrel es à pszichologussal is megszakadt a kapcsolatom, gyogyszert nem szedem rendszeresen, munkaugyi segitseget sem varhatok. A barataimat nem hivom, a talalkozokat lemondom. A testemet tejesen elhanyagoltam, napokig nem mosakszom, ugyanabba a ruhakba jarok, zabalok mint a diszno, a sportot abbahagytam (fizikailag), szerintem visszahiztam 80 kilora minimum. Nem merek merlegre allni. Undorodom magamtol. Szex nincs, ami van, az nekem nem jo. A gyerekekre sem figyelek. Erdekes, hogy emlitettetek az adrenalinfuggest: en mostanaban folyton extremsport videokat nezek es gondolatban ott snowboardozok a hegyen. Cool vagyok, mar vilagbajnoksagot nyertem. Ezt csinalom egesz ejszaka, alvas helyett, meg napkozben is, amikor csak tudom, amikor nem zavar be a valosagom. (Ez az amit deliriumnak hivok fent, szoktak ilyenjeim is lenni, ujabb kenyszer de ez most nem szorongasos.) A sajat eletembol menekulnek, alig viselem el, de most ramdol az egesz, annyira beborultam. A szuleim szerint en vagyok a hibas, hogy ennyire megromlott a kapcsolatunk. Szerintem lassan elvesztem a maradek jozan eszem is, es mots kell elkoltoznom, komolyan veheto munka nelkul. Lehet hogy most kene ezt az egeszet befejezni, de ugyse merem.
Sziasztok. Iszonyu mely orveny huz le. Volt mar ilyen, de most sulyosabbnak tunik. Tuti hogy szetmegyunk. Mar azt sem birja, hogy ott vagyok a lakasban es kerulgetnie kell. Ilyen is volt mar, de ez most komolynak tunik. Mondjuk maskor is komolynak tunt. Nem tudom hova menjek, hogyan szervezem ezt meg? Mibol fogok elni. Deliriumban vagyok, hetek ota megint (ezt majd kesobb elmagyarazom, nem alkohol, bar inni is szoktam), most annyira nem vagyok magamnal, hogy fogalmam sincs hogyan szervezem meg az elkoltozest. A munkamat nem birom elviselni, ebbol katasztrofa lesz, neki fogok esni egyszer a gyerekeknek okollel es akkor tuti bezarnak. A pszichiaterrel es à pszichologussal is megszakadt a kapcsolatom, gyogyszert nem szedem rendszeresen, munkaugyi segitseget sem varhatok. A barataimat nem hivom, a talalkozokat lemondom. A testemet tejesen elhanyagoltam, napokig nem mosakszom, ugyanabba a ruhakba jarok, zabalok mint a diszno, a sportot abbahagytam (fizikailag), szerintem visszahiztam 80 kilora minimum. Nem merek merlegre allni. Undorodom magamtol. Szex nincs, ami van, az nekem nem jo. A gyerekekre sem figyelek. Erdekes, hogy emlitettetek az adrenalinfuggest: en mostanaban folyton extremsport videokat nezek es gondolatban ott snowboardozok a hegyen. Cool vagyok, mar vilagbajnoksagot nyertem. Ezt csinalom egesz ejszaka, alvas helyett, meg napkozben is, amikor csak tudom, amikor nem zavar be a valosagom. (Ez az amit deliriumnak hivok fent, szoktak ilyenjeim is lenni, ujabb kenyszer de ez most nem szorongasos.) A sajat eletembol menekulnek, alig viselem el, de most ramdol az egesz, annyira beborultam. A szuleim szerint en vagyok a hibas, hogy ennyire megromlott a kapcsolatunk. Szerintem lassan elvesztem a maradek jozan eszem is, es mots kell elkoltoznom, komolyan veheto munka nelkul. Lehet hogy most kene ezt az egeszet befejezni, de ugyse merem.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.18., 04:57
Szép reggelt 🙂 Ma forralt borra szavazok meg egy kevés vagyis tábla lind csokira egy hatalmas bögre teára és vanilliás szivarkára a leszarom tabit már bevettem most kirámolom a kocsmát há mért? Mert már a jattból futja amit adtatok
Szép reggelt 🙂 Ma forralt borra szavazok meg egy kevés vagyis tábla lind csokira egy hatalmas bögre teára és vanilliás szivarkára a leszarom tabit már bevettem most kirámolom a kocsmát há mért? Mert már a jattból futja amit adtatok
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.16., 12:10több mint fele életemben gyorsreagálású osztályon dolgoztam ahol észen kellett lenni és gyorsan cselekedni utánna ha ráértem remegett kezem lábam és kész voltam a következő harcra az életért mert ha egyet megmentesz az a csoda az csúcs olyankor lomha testem nem ismert akadályt az agyam pedig bármilyen számítógépet kenterbe vágott imádat érzés végén pedig a sikernél boldogság
Az adrenalinfüggők is betegek, még akkor is, ha közülük sokan nagy népszerűségnek örvendenek, társadalmunk vagy a saját közösségük elismert tagjai. Az adrenalinfüggők ugyanis nem ismerik a félelmet, és a veszélyt kihívásnak értelmezik. Életük jelentős része kockázatkeresésből áll, amely során sokszor lephetik meg környezetüket bátorságukkal. Sőt, nemes tettel is. Valami olyannal, amelyre senki más nem lenne képes.
Az adrenalinfüggő emberekkel az élet számos területén találkozhatunk, ám mi most az extrém sportokat űző személyekre tettük a hangsúlyt.
A halhatatlanság illúziójában
Mi történik extrémsport űzése (bungee-jumping, ejtőernyőzés, barlangászás, búvárkodás, hegymászás) közben? A veszély, sokszor a konkrét életveszély hatására a mellékvese adrenalint, vagyis egy speciális hormont kezd el termelni. Az adrenalinszint megemelkedése közben az agyműködés felfokozódik, az elme élessé válik, az idegrendszer éberré és hiperérzékennyé. Olyan belső energia és szellemi források nyílnak meg, amelynek létezéséről nem sokat tudunk. A szervezet felkészül a veszélyre, és turbó üzemmódra kapcsolva lázasan azon dolgozik, hogy életben maradjon.
Úgy működik, mint a drog
Mindeközben a "beteg" az adrenalin mellé bónuszként érkező endorfin miatt hihetetlen eufóriát él át. Minden pillanatát élvezi létezésének és tevékenységének, nem érzékeli a fájdalmat, a hideget vagy a forróságot. Nem érez éhséget vagy szomjúságot. Nem érez félelmet.
Extra adrenalin-endorfin löket hatására a személy akár halhatatlannak is érezheti magát. Örömmel, mámorral teli perceket, órákat élhet át, ám a függés éppen azért veszélyes, mert a szervezet képes hozzászokni a megemelkedett adrenalinszinthez, és legközelebb már az azonos tevékenység nem hozza az elvárt boldogságot. Egyre nagyobb és veszélyesebb kihívásokra van szükség ahhoz, hogy a várva várt mámor bekövetkezzen.
Másrészt az eufóriát mélyrepülés követi. A hétköznapokat, vagyis azokat a más számára természetes élethelyzeteket az adrenalinfüggő ember unalmasnak, szinte elviselhetetlennek érzi. Ha nincs kézzelfogható veszély és kihívás, nincs meghódítandó csúcs, akkor élete üresnek, monotonnak és értelmetlennek tűnik számára. És amilyen magas eufóriát él át, olyan mélységű, szinte depressziós szakadékba zuhanhat a lélek.
több mint fele életemben gyorsreagálású osztályon dolgoztam ahol észen kellett lenni és gyorsan cselekedni utánna ha ráértem remegett kezem lábam és kész voltam a következő harcra az életért mert ha egyet megmentesz az a csoda az csúcs olyankor lomha testem nem ismert akadályt az agyam pedig bármilyen számítógépet kenterbe vágott imádat érzés végén pedig a sikernél boldogság
Az adrenalinfüggők is betegek, még akkor is, ha közülük sokan nagy népszerűségnek örvendenek, társadalmunk vagy a saját közösségük elismert tagjai. Az adrenalinfüggők ugyanis nem ismerik a félelmet, és a veszélyt kihívásnak értelmezik. Életük jelentős része kockázatkeresésből áll, amely során sokszor lephetik meg környezetüket bátorságukkal. Sőt, nemes tettel is. Valami olyannal, amelyre senki más nem lenne képes.
Az adrenalinfüggő emberekkel az élet számos területén találkozhatunk, ám mi most az extrém sportokat űző személyekre tettük a hangsúlyt.
A halhatatlanság illúziójában
Mi történik extrémsport űzése (bungee-jumping, ejtőernyőzés, barlangászás, búvárkodás, hegymászás) közben? A veszély, sokszor a konkrét életveszély hatására a mellékvese adrenalint, vagyis egy speciális hormont kezd el termelni. Az adrenalinszint megemelkedése közben az agyműködés felfokozódik, az elme élessé válik, az idegrendszer éberré és hiperérzékennyé. Olyan belső energia és szellemi források nyílnak meg, amelynek létezéséről nem sokat tudunk. A szervezet felkészül a veszélyre, és turbó üzemmódra kapcsolva lázasan azon dolgozik, hogy életben maradjon.
Úgy működik, mint a drog
Mindeközben a "beteg" az adrenalin mellé bónuszként érkező endorfin miatt hihetetlen eufóriát él át. Minden pillanatát élvezi létezésének és tevékenységének, nem érzékeli a fájdalmat, a hideget vagy a forróságot. Nem érez éhséget vagy szomjúságot. Nem érez félelmet.
Extra adrenalin-endorfin löket hatására a személy akár halhatatlannak is érezheti magát. Örömmel, mámorral teli perceket, órákat élhet át, ám a függés éppen azért veszélyes, mert a szervezet képes hozzászokni a megemelkedett adrenalinszinthez, és legközelebb már az azonos tevékenység nem hozza az elvárt boldogságot. Egyre nagyobb és veszélyesebb kihívásokra van szükség ahhoz, hogy a várva várt mámor bekövetkezzen.
Másrészt az eufóriát mélyrepülés követi. A hétköznapokat, vagyis azokat a más számára természetes élethelyzeteket az adrenalinfüggő ember unalmasnak, szinte elviselhetetlennek érzi. Ha nincs kézzelfogható veszély és kihívás, nincs meghódítandó csúcs, akkor élete üresnek, monotonnak és értelmetlennek tűnik számára. És amilyen magas eufóriát él át, olyan mélységű, szinte depressziós szakadékba zuhanhat a lélek.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.16., 12:00Francba. Eltűnt a Tündérhegyes hsz-om??
https://bura.hu/forum/beszelgessunk/elet-tunderhegyen?page=10
Jó olvasgatást.
Francba. Eltűnt a Tündérhegyes hsz-om??
https://bura.hu/forum/beszelgessunk/elet-tunderhegyen?page=10
Jó olvasgatást.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.16., 11:17Idézet tőle: dopaminAszongya a sok Intenzívszerű állásom miatt adrenalin függő lettem és ha nincs elég adrenalinom kiakadok szerinte adrenalin függő vagyok. De tőlem persze belefér a noradrenalin 😀
Ó, értem, bocsi, ez simán lehet. Csak megtaláltam egy nagyon régi privát üzenetváltásomat egy fórumon és bekopiztam a "depi" és "szorongás és depi" topikokba. Ott írják a noradrenalint. De simán lehet, hogy neked tényleg adrenalin függőséged van! Az viszont más, mert a dopamin, szerotonin és noradrenalin vmik, amiket nem tudok, hogy mik. 🙂
Idézet tőle: dopaminAszongya a sok Intenzívszerű állásom miatt adrenalin függő lettem és ha nincs elég adrenalinom kiakadok szerinte adrenalin függő vagyok. De tőlem persze belefér a noradrenalin 😀
Ó, értem, bocsi, ez simán lehet. Csak megtaláltam egy nagyon régi privát üzenetváltásomat egy fórumon és bekopiztam a "depi" és "szorongás és depi" topikokba. Ott írják a noradrenalint. De simán lehet, hogy neked tényleg adrenalin függőséged van! Az viszont más, mert a dopamin, szerotonin és noradrenalin vmik, amiket nem tudok, hogy mik. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.16., 10:59Aszongya a sok Intenzívszerű állásom miatt adrenalin függő lettem és ha nincs elég adrenalinom kiakadok szerinte adrenalin függő vagyok. De tőlem persze belefér a noradrenalin 😀
Aszongya a sok Intenzívszerű állásom miatt adrenalin függő lettem és ha nincs elég adrenalinom kiakadok szerinte adrenalin függő vagyok. De tőlem persze belefér a noradrenalin 😀
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.16., 10:55Idézet tőle: dopaminMég kórházban.
A két mániás elment végre. Gáz volt a lét én középen feküdök az egyik szélén a kiscsaj 10 percig tornázik az ágy minden fekvő felületét felhasználva, majd 10 percig kaját készít elő és eszik. Ilyenkor ablakot nyit mosogat ablakot csuk tornázik nem lehet nem figyelni rá annál inkább mert a másik meg szaladgál a szobában be az ágyak közzé is számolom engem már 20x megkerült mire belefáradtam a számolásba is ezek folyamatosan nyüzsögtek mint zsizsik a babban ( hehe én vagyok a bab)
Következő lakótársam 61 éves erősen hazudik mivel hozták be nos nekem tök mindegy de a zártra nem véletlen kerülnek vagy bekattant vagy öngyilkos lett jogos 2 hónapja vesztette el a férjét úgy csinál mintha nem fájna mintha inkább haragudna közben pedig megeszi a kávém a túlélő kenyerem a cukrom a cigim aztán kitörök mint egy bika és elmondom hogy amit behozat lesz szives visszaprezentálni nekem mert nem akarok éhezni cigitlen lenni sőt szedje csak elő a cigit kávét és szerváljuk vissza belőle nekem is.
Sosem jutott eszembe a kávéholista szó addig amíg Őt meg nem ismertem, minden cigihez eliszik egy bögre erős kávét....kb 24 szál cigit szív el egy nap reggel 5 este 10 ig de néha passzióból is kávézik.
Azt reméli hazamehetett szerdán, de szerintem a fia nem akarja hazavinni mert félti. Majd meglátom ha visszaérek.
Másik érkező szobatárs éppen elvesztette az állásást őnmagamon erőt véve végigjárom vele a sétáló utat leszámolásügyileg , közben ver a víz hányingerem van nem voltam itt azóta hogy megszüntették a szerződésem leszámolni is a fiam számolt le nem bírtam a kórház ezen részébe bemenni. Nem mondom neki mennyire kimerített ez a két nap. Elkapta az infulenzát dögledezik.
És panaszkodik elviselhető szinten. Nem tudja bezárni a szekrényét ezért az értéket énhozzám pakolja. Nincs hova mennie a nővérszálló megszünt. Csak imádkozom érte csendesen hogy meglegyen az ideje a leszázalékoláshoz. Az már tuti hogy az utolsó 5 évben nincs meg a 3 év de a 15 éven belül 3650 napon át biztos volt munkaviszonya. Ha azt a 22 ezret vagy mennyit kapja soha nem áll fel nem tud kijutni. Még kétszer hagyom magam berántani hogy bevásároljak neki irgalmas cselekedet tőlem utálok. Úgy vávárolok neki mint magamnak olcsóért ami meg drága az nincs. Kb 3 hónap mire járadékot kap erre figyelmeztetem valamint arra hogy a munkahely megszünése napjától jár neki a járadék úgy kérje majd..
Megpróbált védekezni a csak a másé elég finom kávéholista kunyizását nem volt elég sikeres...kávéholista fiacskája napi 10 ezer forintnyi cuccot hoz be neki azt gondosan eldugja mert majd hazaviszi. Tölünk meg kunyiz. Csúcs! Vannak olyan pofátlan emberek akiket muszáj tisztelnem.
Szóval hétfő óta van állandó kimenőm. Egyezség a pszichiáterrel, hogy elmegyek a piacig gyalog ( hatalmas túra a dopamin termelés végett) Ebből két nap koldultam mert a családnak nem volt mit enni az emberek adakoztak látták sem alkesz sem hajlesz nem vagyok egy egy ezres becsúszott apróban a zsebembe ha ezt elmesélném neki hátast dobna attól is hátast dobott hogy összeszedtem az üres boros üvegeket amiket a átria lakói meggondolatlanul bokrokban épületek háta mögött hagytak. 480 ft lett belőle
Egyezség a testvéremmel hogy elviszem, feladom ügyintézek amit kér és van neki ilyenje majd mindennap. Az áter ideges lett rám azt mondta keressek másik orvost mert az ő módszere nem müködik egy pár de keressen de nem keresek de keressen de nem keresek után elröhögi magát szeme világosssa visszaváltozik sötétté. Mostmár tudom mikor haragszik. Mindenki azt mondja szexi a pszichiáterem de engem csak a tekintete érdekel az szkennel a találkozásunk esetén bármikor és bizony aznap már tudja hogy vagyok.
Ragaszkodik hozzá, hogy nem vagyok beteg. Nem is hallucinálok ezek mindenkiben megvannak különben meg termeljek dopamint. (innen a nicnév)
A Pszichológus akivel most csak kétszer tudtam lenni azt mondja a poszt traumás stressz azok az álmaim néha a hallucinációim melett diszociatív személyiségzavarnak gondolja ami velem van. Pff és meg is lőtte magát hogy szinte képtelen terápiával kezelni. Viszont ez a diagnózis eléggé befedne egy csomó másba nem illő tünetemet. Nagy kár, hogy a pszichiáterem leszarja amit a pszichológusom mond neki.
Hogy miért ragaszkodok ehhez a pszichiáterhez?
Mert ritkán hülye,
mert lehet vele félszavakkal is beszélni,
mert segít, ha őszintén beszélsz vele.
A terápiákat hülyeségnek tartja szerinte az a lényeg most mi történt velem halucinálok bazdmeg!
ő meg lefordítja / elhagytam- elköltöztem egy új lakásba ez stressz és még gyászolom a melóhelyem ez is stressz./
Az Ő szájából ez logikus is.Tudományos is főleg mikor jön a szerotonin, adrenalin, dopamin cuccal meg hogy mi mit csinál nekem tornázni kell mondtam én inkább szexelnék vagy ennék ez nem alternatíva? Szerinte annyit nem lehet se enni se szexelni..erről ennyit.
Sokat várok attól hogy ebben a hónapban még bent tart elsősorban a pszichológusra várok.
Jah volt az áternek egy szar napja is mindenkit leordított a fejéről nekem azt mondta mindegy hogy itt szenvedek vagy otthon mondtam nem mindegy-de mindegy-de nem mindegy mert itt nem vágom ki a szivem
elkussolt aznap egyedül nállam továbbhaladva kevésbé tombolt ahogy a nővérek mesélték.
Jó pszichiáterem van de kellene valami más hely ahol jobb a terápia a tündérhegyre gondolok de lehet öreg vagyok hozzá vagy nem beteg mittudomén már.
Lényeg, hogy jobban vagyok, lényeg hogy csak néha hallucinálok mondjuk másnaponta amivel nem bírok. Többen írtatok privátot hogy hiányzom.szar a telefonom nem tudok fellépni ide.... Csak bezártak de nyitva vagyok 🙂
Köszi a beszámolót, további kitartást és jobbulást kívánok!! A szobatársakhoz türelmet!
Csak annyi, hogy noradrenalin, de remélem, nem kapsz agybajt, hogy leírtam.
Idézet tőle: dopaminMég kórházban.
A két mániás elment végre. Gáz volt a lét én középen feküdök az egyik szélén a kiscsaj 10 percig tornázik az ágy minden fekvő felületét felhasználva, majd 10 percig kaját készít elő és eszik. Ilyenkor ablakot nyit mosogat ablakot csuk tornázik nem lehet nem figyelni rá annál inkább mert a másik meg szaladgál a szobában be az ágyak közzé is számolom engem már 20x megkerült mire belefáradtam a számolásba is ezek folyamatosan nyüzsögtek mint zsizsik a babban ( hehe én vagyok a bab)
Következő lakótársam 61 éves erősen hazudik mivel hozták be nos nekem tök mindegy de a zártra nem véletlen kerülnek vagy bekattant vagy öngyilkos lett jogos 2 hónapja vesztette el a férjét úgy csinál mintha nem fájna mintha inkább haragudna közben pedig megeszi a kávém a túlélő kenyerem a cukrom a cigim aztán kitörök mint egy bika és elmondom hogy amit behozat lesz szives visszaprezentálni nekem mert nem akarok éhezni cigitlen lenni sőt szedje csak elő a cigit kávét és szerváljuk vissza belőle nekem is.
Sosem jutott eszembe a kávéholista szó addig amíg Őt meg nem ismertem, minden cigihez eliszik egy bögre erős kávét....kb 24 szál cigit szív el egy nap reggel 5 este 10 ig de néha passzióból is kávézik.
Azt reméli hazamehetett szerdán, de szerintem a fia nem akarja hazavinni mert félti. Majd meglátom ha visszaérek.
Másik érkező szobatárs éppen elvesztette az állásást őnmagamon erőt véve végigjárom vele a sétáló utat leszámolásügyileg , közben ver a víz hányingerem van nem voltam itt azóta hogy megszüntették a szerződésem leszámolni is a fiam számolt le nem bírtam a kórház ezen részébe bemenni. Nem mondom neki mennyire kimerített ez a két nap. Elkapta az infulenzát dögledezik.
És panaszkodik elviselhető szinten. Nem tudja bezárni a szekrényét ezért az értéket énhozzám pakolja. Nincs hova mennie a nővérszálló megszünt. Csak imádkozom érte csendesen hogy meglegyen az ideje a leszázalékoláshoz. Az már tuti hogy az utolsó 5 évben nincs meg a 3 év de a 15 éven belül 3650 napon át biztos volt munkaviszonya. Ha azt a 22 ezret vagy mennyit kapja soha nem áll fel nem tud kijutni. Még kétszer hagyom magam berántani hogy bevásároljak neki irgalmas cselekedet tőlem utálok. Úgy vávárolok neki mint magamnak olcsóért ami meg drága az nincs. Kb 3 hónap mire járadékot kap erre figyelmeztetem valamint arra hogy a munkahely megszünése napjától jár neki a járadék úgy kérje majd..
Megpróbált védekezni a csak a másé elég finom kávéholista kunyizását nem volt elég sikeres...kávéholista fiacskája napi 10 ezer forintnyi cuccot hoz be neki azt gondosan eldugja mert majd hazaviszi. Tölünk meg kunyiz. Csúcs! Vannak olyan pofátlan emberek akiket muszáj tisztelnem.
Szóval hétfő óta van állandó kimenőm. Egyezség a pszichiáterrel, hogy elmegyek a piacig gyalog ( hatalmas túra a dopamin termelés végett) Ebből két nap koldultam mert a családnak nem volt mit enni az emberek adakoztak látták sem alkesz sem hajlesz nem vagyok egy egy ezres becsúszott apróban a zsebembe ha ezt elmesélném neki hátast dobna attól is hátast dobott hogy összeszedtem az üres boros üvegeket amiket a átria lakói meggondolatlanul bokrokban épületek háta mögött hagytak. 480 ft lett belőle
Egyezség a testvéremmel hogy elviszem, feladom ügyintézek amit kér és van neki ilyenje majd mindennap. Az áter ideges lett rám azt mondta keressek másik orvost mert az ő módszere nem müködik egy pár de keressen de nem keresek de keressen de nem keresek után elröhögi magát szeme világosssa visszaváltozik sötétté. Mostmár tudom mikor haragszik. Mindenki azt mondja szexi a pszichiáterem de engem csak a tekintete érdekel az szkennel a találkozásunk esetén bármikor és bizony aznap már tudja hogy vagyok.
Ragaszkodik hozzá, hogy nem vagyok beteg. Nem is hallucinálok ezek mindenkiben megvannak különben meg termeljek dopamint. (innen a nicnév)
A Pszichológus akivel most csak kétszer tudtam lenni azt mondja a poszt traumás stressz azok az álmaim néha a hallucinációim melett diszociatív személyiségzavarnak gondolja ami velem van. Pff és meg is lőtte magát hogy szinte képtelen terápiával kezelni. Viszont ez a diagnózis eléggé befedne egy csomó másba nem illő tünetemet. Nagy kár, hogy a pszichiáterem leszarja amit a pszichológusom mond neki.
Mert ritkán hülye,
A terápiákat hülyeségnek tartja szerinte az a lényeg most mi történt velem halucinálok bazdmeg!
ő meg lefordítja / elhagytam- elköltöztem egy új lakásba ez stressz és még gyászolom a melóhelyem ez is stressz./
Az Ő szájából ez logikus is.Tudományos is főleg mikor jön a szerotonin, adrenalin, dopamin cuccal meg hogy mi mit csinál nekem tornázni kell mondtam én inkább szexelnék vagy ennék ez nem alternatíva? Szerinte annyit nem lehet se enni se szexelni..erről ennyit.
Sokat várok attól hogy ebben a hónapban még bent tart elsősorban a pszichológusra várok.
Jah volt az áternek egy szar napja is mindenkit leordított a fejéről nekem azt mondta mindegy hogy itt szenvedek vagy otthon mondtam nem mindegy-de mindegy-de nem mindegy mert itt nem vágom ki a szivem
elkussolt aznap egyedül nállam továbbhaladva kevésbé tombolt ahogy a nővérek mesélték.
Jó pszichiáterem van de kellene valami más hely ahol jobb a terápia a tündérhegyre gondolok de lehet öreg vagyok hozzá vagy nem beteg mittudomén már.
Lényeg, hogy jobban vagyok, lényeg hogy csak néha hallucinálok mondjuk másnaponta amivel nem bírok. Többen írtatok privátot hogy hiányzom.szar a telefonom nem tudok fellépni ide.... Csak bezártak de nyitva vagyok 🙂
Köszi a beszámolót, további kitartást és jobbulást kívánok!! A szobatársakhoz türelmet!
Csak annyi, hogy noradrenalin, de remélem, nem kapsz agybajt, hogy leírtam.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.16., 10:39Még kórházban.
Másik érkező szobatárs éppen elvesztette az állásást őnmagamon erőt véve végigjárom vele a sétáló utat leszámolásügyileg , közben ver a víz hányingerem van nem voltam itt azóta hogy megszüntették a szerződésem leszámolni is a fiam számolt le nem bírtam a kórház ezen részébe bemenni. Nem mondom neki mennyire kimerített ez a két nap.És hogy magamért nem tudtam megtenni Elkapta az infulenzát dögledezik.
és panaszkodik elviselhető szinten.Annyi gyógyszert kap akkora adagban hogy lehidalok tőle. Kívánom a gyógyszereit 2 napra kiütne egy esti adagja. Nem tudja bezárni a szekrényét ezért az értéket énhozzám pakolja. Nincs hova mennie a nővérszálló megszünt a munkahelyével együtt. Utálja magát és mindent reménytelennek tart, úgy gondolja többé nem áll fel... Csak imádkozom érte csendesen hogy meglegyen az ideje a leszázalékoláshoz. Az már tuti hogy az utolsó 5 évben nincs meg a 3 év de a 15 éven belül 3650 napon át biztos volt munkaviszonya. Ha azt a 22 ezret vagy mennyit kapja soha nem áll fel nem tud kijutni. Még kétszer hagyom magam berántani hogy bevásároljak neki irgalmas cselekedet tőlem utálok vásárolni. Úgy vávárolok neki mint magamnak olcsóért ami meg drága az nincs. Kb 3 hónap mire járadékot kap erre figyelmeztetem valamint arra hogy a munkahely megszünése napjától jár neki a járadék úgy kérje majd..Egyébként medvét játszik döglik délelőtt délután éjjel kevésbé pánikrohamai vannak hogy elveszik a gyógyszereit. Szal függő meg pánikoló és ha alszik kussoljunk nekem nem megy nehezemre de a kávéholista nyüzsög. Annyi kávétól én folyamatosan mennék és beszélnék 3 napig is.
Megpróbálta kivédeni a kávéholista kunyizását nem volt elég sikeres...kávéholista fiacskája napi 10 ezer forintnyi cuccot hoz be neki azt gondosan eldugja mert majd hazaviszi. Tölünk meg kunyiz. Csúcs! Vannak olyan pofátlan emberek akiket muszáj tisztelnem.
Mert ritkán hülye,
Még kórházban.
Másik érkező szobatárs éppen elvesztette az állásást őnmagamon erőt véve végigjárom vele a sétáló utat leszámolásügyileg , közben ver a víz hányingerem van nem voltam itt azóta hogy megszüntették a szerződésem leszámolni is a fiam számolt le nem bírtam a kórház ezen részébe bemenni. Nem mondom neki mennyire kimerített ez a két nap.És hogy magamért nem tudtam megtenni Elkapta az infulenzát dögledezik.
és panaszkodik elviselhető szinten.Annyi gyógyszert kap akkora adagban hogy lehidalok tőle. Kívánom a gyógyszereit 2 napra kiütne egy esti adagja. Nem tudja bezárni a szekrényét ezért az értéket énhozzám pakolja. Nincs hova mennie a nővérszálló megszünt a munkahelyével együtt. Utálja magát és mindent reménytelennek tart, úgy gondolja többé nem áll fel... Csak imádkozom érte csendesen hogy meglegyen az ideje a leszázalékoláshoz. Az már tuti hogy az utolsó 5 évben nincs meg a 3 év de a 15 éven belül 3650 napon át biztos volt munkaviszonya. Ha azt a 22 ezret vagy mennyit kapja soha nem áll fel nem tud kijutni. Még kétszer hagyom magam berántani hogy bevásároljak neki irgalmas cselekedet tőlem utálok vásárolni. Úgy vávárolok neki mint magamnak olcsóért ami meg drága az nincs. Kb 3 hónap mire járadékot kap erre figyelmeztetem valamint arra hogy a munkahely megszünése napjától jár neki a járadék úgy kérje majd..Egyébként medvét játszik döglik délelőtt délután éjjel kevésbé pánikrohamai vannak hogy elveszik a gyógyszereit. Szal függő meg pánikoló és ha alszik kussoljunk nekem nem megy nehezemre de a kávéholista nyüzsög. Annyi kávétól én folyamatosan mennék és beszélnék 3 napig is.
Megpróbálta kivédeni a kávéholista kunyizását nem volt elég sikeres...kávéholista fiacskája napi 10 ezer forintnyi cuccot hoz be neki azt gondosan eldugja mert majd hazaviszi. Tölünk meg kunyiz. Csúcs! Vannak olyan pofátlan emberek akiket muszáj tisztelnem.
Mert ritkán hülye,
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.03.09., 21:18Dopaminnak minden jót!
Végre sikerült innom egy kicsit, olyan 3 dl vodkát. Akkor iszom itt még egyszer ennyit! 😉
Dopaminnak minden jót!
Végre sikerült innom egy kicsit, olyan 3 dl vodkát. Akkor iszom itt még egyszer ennyit! 😉
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.09., 18:03Dopamin üdvözletét küldi mindenkinek, különösképpen Jolánnak. 🙂
Most éppen beteg, hétvégén és jövő héten még bent lesz.
Azt is üzeni, hogy fogyasszunk kedvünkre bármit.
🙂
Dopamin üdvözletét küldi mindenkinek, különösképpen Jolánnak. 🙂
Most éppen beteg, hétvégén és jövő héten még bent lesz.
Azt is üzeni, hogy fogyasszunk kedvünkre bármit.
🙂
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.09., 09:59Humor, ráadásul a kedvenc filmem zenéjével és Mr. Bean-nel.
The London Symphony Orchestra With Mr. Bean (Rowan Atkinson) - Chariots of Fire
Humor, ráadásul a kedvenc filmem zenéjével és Mr. Bean-nel.
The London Symphony Orchestra With Mr. Bean (Rowan Atkinson) - Chariots of Fire
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.07., 16:44Idézet tőle: dopaminAlabama Alakulok bekaptam még 3x2 risperdalt úgy néz ki kevésbé hallucinálok viszont a pszichológus elkedseredetten mondta hogy szerinte főként disszociatív személyiség vagyok és hogy annak a terápiája igen nehéz.. Én a jövő héten ki szeretnék jönni majd meglátjuk. Ma is hazaszaladtam maszírozni egy kicsit egy beteg embert gyógíyítani. állandó a kilépőm 🙂
A kocsma nyitva vegyetek vigyetek igyatok. 🙂 üdv Dopamin
Ajaj. Azt olvastam, hogy annak tényleg nagyon nehéz a terápiája.
Pihenjél, legyél jobban!
Szobatársak még pörögnek? 🙂
Idézet tőle: dopaminAlabama Alakulok bekaptam még 3x2 risperdalt úgy néz ki kevésbé hallucinálok viszont a pszichológus elkedseredetten mondta hogy szerinte főként disszociatív személyiség vagyok és hogy annak a terápiája igen nehéz.. Én a jövő héten ki szeretnék jönni majd meglátjuk. Ma is hazaszaladtam maszírozni egy kicsit egy beteg embert gyógíyítani. állandó a kilépőm 🙂
Ajaj. Azt olvastam, hogy annak tényleg nagyon nehéz a terápiája.
Pihenjél, legyél jobban!
Szobatársak még pörögnek? 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.07., 13:05Alabama Alakulok bekaptam még 3x2 risperdalt úgy néz ki kevésbé hallucinálok viszont a pszichológus elkedseredetten mondta hogy szerinte főként disszociatív személyiség vagyok és hogy annak a terápiája igen nehéz.. Én a jövő héten ki szeretnék jönni majd meglátjuk. Ma is hazaszaladtam maszírozni egy kicsit egy beteg embert gyógíyítani. állandó a kilépőm 🙂
Alabama Alakulok bekaptam még 3x2 risperdalt úgy néz ki kevésbé hallucinálok viszont a pszichológus elkedseredetten mondta hogy szerinte főként disszociatív személyiség vagyok és hogy annak a terápiája igen nehéz.. Én a jövő héten ki szeretnék jönni majd meglátjuk. Ma is hazaszaladtam maszírozni egy kicsit egy beteg embert gyógíyítani. állandó a kilépőm 🙂
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.03., 17:18Jó szórakozást ehhez, csajok!
http://www.valloagnes.hu/test/view/quiz:Notipusok-bennunk-elo-Istennok/p:22-23-24
A bennünk élő istennők.
A teszt legalább fél órás.
Fontos, hogy NEM KELL minden oldalon 5-3-1 pontot adni, akkor is érvényes a teszt.
Jó szórakozást ehhez, csajok!
http://www.valloagnes.hu/test/view/quiz:Notipusok-bennunk-elo-Istennok/p:22-23-24
A bennünk élő istennők.
A teszt legalább fél órás.
Fontos, hogy NEM KELL minden oldalon 5-3-1 pontot adni, akkor is érvényes a teszt.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.28., 10:41Idézet tőle: JolánSziasztok kocsmatársak. Nincs is főoldalon a kocsma, kiürültünk... 🙁 Hiányoztok!
Végülis befejeztem a tanfolyamot, úgy néz ki, sikerült (még nincs a kezemben a diploma), de nem tudtam sokáig örülni neki, csak max. egy napig, most megint visszazuhanás van, mély depi, totális egisztenciális (és női) csőd. Ugyanazok a gondok, mint eddig, csak egyre mélyebben.. Kétségbeesés, hogy itt tartok 40 évesen. Ezzel a papírral nem sok mindent tudok kezdeni, csak olyan munkába, amit már nem akarok csinálni, gyomorgörcsöm van már most attól, hogy jövőhéten visszamegyek dolgozni, olyan gyerekek közé, akik szarnak rám, az egész foglalkozás csak egy küzdelem. Valami mást kéne csinálni, de mit? Még egy papír? De akkor csak késleltetem az önállóságomat (anyagilag). Meg a karrierépítésemet. És ha nem vagyok önálló, nem tudok elköltözni. Akkor maradunk együtt? De nem jó vele. Se lelkileg, se testileg. Csaljam meg? De az aljasság, ő tart el, lelkileg támogat (amikor jó passzban van). És különben sem vagyok egy vonzó nő, megint elhíztam, el vagyok hanyagolva, a hajamat sem mosom meg, a ruháim össze-vissza állnak. Beteg is vagyok, köhögök, fáj a fejem és nagyon mély fáradság van rajtam. Csak aludni akarok egész nap. De a gyerekeim itt vannak most már, és az agyamra mennek. Szégyenlem ezt az érzést. És a lakás is szét van esve, iszonyú kupi van. A hivtalos papírok itt röpködnek az asztalon, van amit hónapok óta nem intéztem el. Olyan rohadt bonyolult itt élni ebben az országban! Azt sem tudom, mikor van a találkozóm a pszichológussal. Új pszichológus és új pszichiáter van, meg kell őket szoknom. Szét vagyok esve. Fáj a fejem, ALUDNI AKAROK. És hétvégén elmegyünk kirándulni Brüsszelbe, férjem szerint jó ötlet, szükségünk van egy kis kikapcsolódásra. NEM AKAROM. Aludni akarok! Egyedül akarok lenni!! De közben a kényszer-gondolataim is megint nagyon erősek, álmodozom egy másik életről, regényeket írok a fejemben. Meg fogok őrülni. Lehet, hogy már megőrültem. Régóta. Lehet, hogy tényleg súlyosabb a helyzet, mint gondolom? Lehet, hogy borderline vagyok? Lehet, hogy egy kórházban kéne lennem?
Vagy csak egy lusta, hisztis, gyáva liba vagyok?
Inni kérek! Hol a kocsmáros?
A kocsmáros egyelőre lábadozik. Reméljük, napról napra jobban van. Ugye, Dopamin??
Nem vagy lusta hisztis gyáva liba.
Attól nagyon lehet félni, hogy megőrülsz, de nem fogsz.
És mi van, ha bordi vagy?? Itt kábé minden második ember az. 🙂
Igen, valahol lenned kéne, lehetőleg nem kórházban, hanem valahol AHOL KI TUDOD PIHENNI MAGAD. De ha csak a kórházban megy, akkor ott!
Idézet tőle: JolánSziasztok kocsmatársak. Nincs is főoldalon a kocsma, kiürültünk... 🙁 Hiányoztok!
Végülis befejeztem a tanfolyamot, úgy néz ki, sikerült (még nincs a kezemben a diploma), de nem tudtam sokáig örülni neki, csak max. egy napig, most megint visszazuhanás van, mély depi, totális egisztenciális (és női) csőd. Ugyanazok a gondok, mint eddig, csak egyre mélyebben.. Kétségbeesés, hogy itt tartok 40 évesen. Ezzel a papírral nem sok mindent tudok kezdeni, csak olyan munkába, amit már nem akarok csinálni, gyomorgörcsöm van már most attól, hogy jövőhéten visszamegyek dolgozni, olyan gyerekek közé, akik szarnak rám, az egész foglalkozás csak egy küzdelem. Valami mást kéne csinálni, de mit? Még egy papír? De akkor csak késleltetem az önállóságomat (anyagilag). Meg a karrierépítésemet. És ha nem vagyok önálló, nem tudok elköltözni. Akkor maradunk együtt? De nem jó vele. Se lelkileg, se testileg. Csaljam meg? De az aljasság, ő tart el, lelkileg támogat (amikor jó passzban van). És különben sem vagyok egy vonzó nő, megint elhíztam, el vagyok hanyagolva, a hajamat sem mosom meg, a ruháim össze-vissza állnak. Beteg is vagyok, köhögök, fáj a fejem és nagyon mély fáradság van rajtam. Csak aludni akarok egész nap. De a gyerekeim itt vannak most már, és az agyamra mennek. Szégyenlem ezt az érzést. És a lakás is szét van esve, iszonyú kupi van. A hivtalos papírok itt röpködnek az asztalon, van amit hónapok óta nem intéztem el. Olyan rohadt bonyolult itt élni ebben az országban! Azt sem tudom, mikor van a találkozóm a pszichológussal. Új pszichológus és új pszichiáter van, meg kell őket szoknom. Szét vagyok esve. Fáj a fejem, ALUDNI AKAROK. És hétvégén elmegyünk kirándulni Brüsszelbe, férjem szerint jó ötlet, szükségünk van egy kis kikapcsolódásra. NEM AKAROM. Aludni akarok! Egyedül akarok lenni!! De közben a kényszer-gondolataim is megint nagyon erősek, álmodozom egy másik életről, regényeket írok a fejemben. Meg fogok őrülni. Lehet, hogy már megőrültem. Régóta. Lehet, hogy tényleg súlyosabb a helyzet, mint gondolom? Lehet, hogy borderline vagyok? Lehet, hogy egy kórházban kéne lennem?
A kocsmáros egyelőre lábadozik. Reméljük, napról napra jobban van. Ugye, Dopamin??
Nem vagy lusta hisztis gyáva liba.
Attól nagyon lehet félni, hogy megőrülsz, de nem fogsz.
És mi van, ha bordi vagy?? Itt kábé minden második ember az. 🙂
Igen, valahol lenned kéne, lehetőleg nem kórházban, hanem valahol AHOL KI TUDOD PIHENNI MAGAD. De ha csak a kórházban megy, akkor ott!
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.02.27., 08:13Sziasztok kocsmatársak. Nincs is főoldalon a kocsma, kiürültünk... 🙁 Hiányoztok!
Sziasztok kocsmatársak. Nincs is főoldalon a kocsma, kiürültünk... 🙁 Hiányoztok!
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.24., 08:08Idézet tőle: JolánSziasztok, borzalom van megint, egy tanfolyam utolso napjan vagyok, nagyon fontos lenne befejeznem, illetve hat egy csomo penzt es munkat bukok, ha nem fejezem be, beteg vagyok, iszonyuan faj a fejem, el fogok kesni, nem tudtam kinyomtatni amit kellett volna, ma reggel mar megint olyan durvan osszevesztem a ferjemmel, hogy kidobalta a ruhaimat a folyosora, es annyit orditottam, hogy a szomszed atjott. Megint en basztam el. Szerethetetlen vagyok es ertektelen. Szegyelem magam a vilag elott. Meg akarok halni 🙁
Értsd már meg kérlek, hogy nem élhetsz mások elvárásai szerint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM KELL MEGCSINÁLOD A TANFOLYAMOT, NEM KELL SZEXELNED A FÉRJEDDEL, NEM KELL MÉG A GYEREKEIDET SEM FELNEVELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://szemlelek.blog.hu/2018/02/20/szilagyi_liliana_vallomas
Idézet tőle: JolánSziasztok, borzalom van megint, egy tanfolyam utolso napjan vagyok, nagyon fontos lenne befejeznem, illetve hat egy csomo penzt es munkat bukok, ha nem fejezem be, beteg vagyok, iszonyuan faj a fejem, el fogok kesni, nem tudtam kinyomtatni amit kellett volna, ma reggel mar megint olyan durvan osszevesztem a ferjemmel, hogy kidobalta a ruhaimat a folyosora, es annyit orditottam, hogy a szomszed atjott. Megint en basztam el. Szerethetetlen vagyok es ertektelen. Szegyelem magam a vilag elott. Meg akarok halni 🙁
Értsd már meg kérlek, hogy nem élhetsz mások elvárásai szerint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM KELL MEGCSINÁLOD A TANFOLYAMOT, NEM KELL SZEXELNED A FÉRJEDDEL, NEM KELL MÉG A GYEREKEIDET SEM FELNEVELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://szemlelek.blog.hu/2018/02/20/szilagyi_liliana_vallomas
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.02.24., 07:44Sziasztok, borzalom van megint, egy tanfolyam utolso napjan vagyok, nagyon fontos lenne befejeznem, illetve hat egy csomo penzt es munkat bukok, ha nem fejezem be, beteg vagyok, iszonyuan faj a fejem, el fogok kesni, nem tudtam kinyomtatni amit kellett volna, ma reggel mar megint olyan durvan osszevesztem a ferjemmel, hogy kidobalta a ruhaimat a folyosora, es annyit orditottam, hogy a szomszed atjott. Megint en basztam el. Szerethetetlen vagyok es ertektelen. Szegyelem magam a vilag elott. Meg akarok halni 🙁
Sziasztok, borzalom van megint, egy tanfolyam utolso napjan vagyok, nagyon fontos lenne befejeznem, illetve hat egy csomo penzt es munkat bukok, ha nem fejezem be, beteg vagyok, iszonyuan faj a fejem, el fogok kesni, nem tudtam kinyomtatni amit kellett volna, ma reggel mar megint olyan durvan osszevesztem a ferjemmel, hogy kidobalta a ruhaimat a folyosora, es annyit orditottam, hogy a szomszed atjott. Megint en basztam el. Szerethetetlen vagyok es ertektelen. Szegyelem magam a vilag elott. Meg akarok halni 🙁
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.23., 09:21Idézet tőle: dopaminszép napot , ma megyek egyénileg pszichológushoz, régen is ő volt a lóguom remélem most is jól müködünk együtt.
Csak haza nem akarok menni úgy érzem nagyon sok volt az elmúlt két hónap
Hát akkor ne menj haza még!!
Idézet tőle: dopaminszép napot , ma megyek egyénileg pszichológushoz, régen is ő volt a lóguom remélem most is jól müködünk együtt.
Hát akkor ne menj haza még!!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.02.23., 08:34szép napot , ma megyek egyénileg pszichológushoz, régen is ő volt a lóguom remélem most is jól müködünk együtt.
szép napot , ma megyek egyénileg pszichológushoz, régen is ő volt a lóguom remélem most is jól müködünk együtt.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.02.19., 14:08Drága dopamin, nagyon örülök, hogy jobban vagy már!
Drága dopamin, nagyon örülök, hogy jobban vagy már!
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.19., 09:55Idézet tőle: dopaminSzépet napot
mindenkit üdvözlök a rehab osztályról 🙂 ahonnan beszöktem a kocsmába a telefonomon nem ment ez az opció sajnos.
Remélem mindenki megvan, köszönöm a telefon beszélgetéseket jólestek 🙂
kezdem kihúzni magam a gödörből , talán azért estem bele mert az utóbbi időben a déli gyógyszereim nem vettem be mert késve érkeztem haza valami elintézni valóból. De lényegében ez valóban majdnem mindennap megtörtént bekerülésem előtt.
Most jobban vagyok.
Mindenkinek nagyölelés, Jolán tarts ki!
Alabama kösz a nyitvatartást még kicsit szükséges a besegítés sajnos tényleg nehéz ha be is jutok a telómról navigálni de az én telefonom kissé megbonyolítja a dolgokat.
Egyetek igyatok nasizzatok kezdjetek el élni !! Én is azt teszem nagyölelés azoknak akik elbírják fogadni.
De jóóó hallani rólad! És főleg, hogy jó híreket. 🙂
Idézet tőle: dopaminSzépet napot
mindenkit üdvözlök a rehab osztályról 🙂 ahonnan beszöktem a kocsmába a telefonomon nem ment ez az opció sajnos.
kezdem kihúzni magam a gödörből , talán azért estem bele mert az utóbbi időben a déli gyógyszereim nem vettem be mert késve érkeztem haza valami elintézni valóból. De lényegében ez valóban majdnem mindennap megtörtént bekerülésem előtt.
Most jobban vagyok.
Alabama kösz a nyitvatartást még kicsit szükséges a besegítés sajnos tényleg nehéz ha be is jutok a telómról navigálni de az én telefonom kissé megbonyolítja a dolgokat.
Egyetek igyatok nasizzatok kezdjetek el élni !! Én is azt teszem nagyölelés azoknak akik elbírják fogadni.
De jóóó hallani rólad! És főleg, hogy jó híreket. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.02.19., 09:27Szépet napot
Most jobban vagyok.
Szépet napot
Most jobban vagyok.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.19., 07:30Idézet tőle: JolánEszembe jutott: Effexor (nem biztos, hogy igy irjak )
Aha, venlafaxin, SNRI típusú antidepi. Ezt szedtem én is, tök hülye lettem tőle (és/vagy a vele pontosan egy időben szedett olzin nevű antipszicho-tól). Én olwexya néven szedtem.
Idézet tőle: JolánEszembe jutott: Effexor (nem biztos, hogy igy irjak )
Aha, venlafaxin, SNRI típusú antidepi. Ezt szedtem én is, tök hülye lettem tőle (és/vagy a vele pontosan egy időben szedett olzin nevű antipszicho-tól). Én olwexya néven szedtem.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.17., 07:41Idézet tőle: JolánMást nem szedek a Zolofton kívül, és azt is csak kis mennyiségben. Nem attól híztam el, hanem az előző antidepresszánstól, ami valami Seduxan volt, vagy mi. Akkoriban nyugtatókat is szedtem.
Kicsit gondolkozz kérlek, hogy mi volt az előző AD neve. A seduxen egy benzo családba tartozó nyugtató.
Idézet tőle: JolánMást nem szedek a Zolofton kívül, és azt is csak kis mennyiségben. Nem attól híztam el, hanem az előző antidepresszánstól, ami valami Seduxan volt, vagy mi. Akkoriban nyugtatókat is szedtem.
Kicsit gondolkozz kérlek, hogy mi volt az előző AD neve. A seduxen egy benzo családba tartozó nyugtató.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.02.17., 00:11Mást nem szedek a Zolofton kívül, és azt is csak kis mennyiségben. Nem attól híztam el, hanem az előző antidepresszánstól, ami valami Seduxan volt, vagy mi. Akkoriban nyugtatókat is szedtem.
Mást nem szedek a Zolofton kívül, és azt is csak kis mennyiségben. Nem attól híztam el, hanem az előző antidepresszánstól, ami valami Seduxan volt, vagy mi. Akkoriban nyugtatókat is szedtem.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.16., 10:37Idézet tőle: JolánMegint nagyon szuk a cellam , es elrettent a gondolat, hogy eletfogytiglan itt kell maradnom. Miert? Nincs kegyelem?
Jolán. Valamerre mozdulj el. Mindegy merre. (Azért ne az önpusztítást vagy öngyilkosságot válaszd.)
A gyógyszerekkel sokat javulhatnál.
Nem válaszoltál, mit szedsz a zoloft-on kívül?
Idézet tőle: JolánMegint nagyon szuk a cellam , es elrettent a gondolat, hogy eletfogytiglan itt kell maradnom. Miert? Nincs kegyelem?
Jolán. Valamerre mozdulj el. Mindegy merre. (Azért ne az önpusztítást vagy öngyilkosságot válaszd.)
A gyógyszerekkel sokat javulhatnál.
Nem válaszoltál, mit szedsz a zoloft-on kívül?
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.02.16., 08:07Megint nagyon szuk a cellam , es elrettent a gondolat, hogy eletfogytiglan itt kell maradnom. Miert? Nincs kegyelem?
Megint nagyon szuk a cellam , es elrettent a gondolat, hogy eletfogytiglan itt kell maradnom. Miert? Nincs kegyelem?
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.02.16., 08:07Megint nagyon szuk a cellam , es elrettent a gondolat, hogy eletfogytiglan itt kell maradnom. Miert? Nincs kegyelem?
Megint nagyon szuk a cellam , es elrettent a gondolat, hogy eletfogytiglan itt kell maradnom. Miert? Nincs kegyelem?
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.15., 16:30Idézet tőle: KleóKöszi az infót!
Akkor viszonylag rendben szerencsére. A gyógyszerbeállítás uncsi nagyon. Legalábbis a Klinikán az volt, nem történt semmi más, nem voltak foglalkozások.Dopamin éppen nagycsopiról jött, úgy látszik, ahol van, ott van(nak) foglalkozás(ok).
Idézet tőle: KleóKöszi az infót!
Akkor viszonylag rendben szerencsére. A gyógyszerbeállítás uncsi nagyon. Legalábbis a Klinikán az volt, nem történt semmi más, nem voltak foglalkozások.
Dopamin éppen nagycsopiról jött, úgy látszik, ahol van, ott van(nak) foglalkozás(ok).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.02.15., 16:00Köszi az infót!
Akkor viszonylag rendben szerencsére. A gyógyszerbeállítás uncsi nagyon. Legalábbis a Klinikán az volt, nem történt semmi más, nem voltak foglalkozások.
Köszi az infót!