Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 551 / 569Következő

Beszéltem Dopaminnal. Viszonylag jól van! A hangja teljesen nyugodt, tiszta, humorérzéke megvan. 🙂 A gyógyszereit állítják be/vissza. 

Idézet tőle: dopamin

Szia Kleő behalluztam elég keményen de màr nem vagyok a zàrton es valóban jobban vagyok csak nehéz ide a telómról bejutni meg nehéz pötyögni rajta en most egy kis plussz ketileptért jöttem a kocsmàba azt kezdik visszalöni emelgetni

Jobbulást! Mennyire emelik a keti-t?

Szia Kleő behalluztam elég keményen de màr nem vagyok a zàrton es valóban jobban vagyok csak nehéz ide a telómról bejutni meg nehéz pötyögni rajta en most egy kis plussz ketileptért jöttem a kocsmàba azt kezdik visszalöni emelgetni

Dopamin, mi történt? Tényleg jobban vagy már?

Bocsi mindenkinek de kórhàzban vagyok màr jobban tartsàtok nyitva a kocs.àt és vigyàzzatok egymàsra

Idézet tőle: Jolán

Antidepresszánst szedek, Zoloftot, de csak kis mennyiségben.

Az antipszicho-k kis dózisban, szubdózisban nagyon jók. A zoloft hízlal téged? Mennyit szedsz? Mást?

Antidepresszánst szedek, Zoloftot, de csak kis mennyiségben.

Még egy:

Amikor a férjem azt mondja, hogy "nem csinálok semmit", azt nem igazán a háztartási munkára mondja (bár azt is megjegyzi időnként, ha nincs kész), hanem arra, hogy nem teszek magamért semmit. Nem fejlődök, nem gyógyulok. Nem rajzolok, nem írok, pedig mindig mondom, hogy ezek jót tesznek, terápiás hatásuk van. Nem sportolok, csak panaszkodom, hogy le akarok fogyni. De közben zabálom a csokit. Van, amiben igaza van, de a fáradság, a bénító fáradság... azzal nem tudok mit kezdeni.

Milyen gyógyszert szedsz? Van olyan antipszichotikum, ami mellett az ember az édeset kívánja (olzin/parnassan/zyprexa) és van, ami mellett inkább a főtt, sós ételeket (serqoquel/ketilept/kventiax). Én az utóbbit szedem és rá sem bírok nézni az édességre. Én, aki gyerekkorom óta zabáltam az édességet. 

Neked most (ismétlem) leginkább SEMMIT nem kéne csinálni, csak pihenni. De azt orrvérzésig.

Még egy:

Amikor a férjem azt mondja, hogy "nem csinálok semmit", azt nem igazán a háztartási munkára mondja (bár azt is megjegyzi időnként, ha nincs kész), hanem arra, hogy nem teszek magamért semmit. Nem fejlődök, nem gyógyulok. Nem rajzolok, nem írok, pedig mindig mondom, hogy ezek jót tesznek, terápiás hatásuk van. Nem sportolok, csak panaszkodom, hogy le akarok fogyni. De közben zabálom a csokit. Van, amiben igaza van, de a fáradság, a bénító fáradság... azzal nem tudok mit kezdeni.

Sziasztok!

A múltkor megint elküldte háromszor a telefonom a posztot.

Dopamin, az első kérdést nem értem. Milyen bár? Lehet, hogy nővel sem lenne jó, és lehet, hogy tényleg az van, amit mondasz, hogy a szeretethiányom olyan erős, hogy már bármibe belemennék, csak szeressenek. És közben megölel a férjem is, főleg szex közben, de nem jó, nem tudom neki elmondani, mi van. Súlyos mély göndör van. Megint. Még mindig. Iszonyú fáradság. És felesleges létezés.

Nem tudom milyen papírok vannak a beteségemről, komolyan, most épp pszichiáterem sincs, az előző elment nyugdíjba, a következővel talán jövő hét után tudok találkozni. Magyar tébém már régóta nincs.

Csütörtökön találkozunk a nagyfiunk tanárnőjével. Hétfőtől téli szünet, a gyerekek a nagyszülőknél, én kezdek egy tanfolyamot, amihez nincs kedvem, amit egyszer már elcsesztem, és ami ha nem sikerül, akkor teljes kudarc a munkám (nagyjából így is). Nem tudom, mit csináljak...Ott lenni, koncentrálni, franciául megérteni és beszélni, részt venni, különben megjegyzik, hogy nem vagyok aktív, műmosolyogni, időben érkezni, jópofizni, 6 napig, napi 10 órában. Miközben igazából aludni akarok, mást nem. A saját gyerekeim is idegesítenek, nemhogy másoké.

És csak megy az idő, és egyre öregebb, értéktelenebb, szétesettebb vagyok, egyre kevesebb eséllyel, hogy egyszer még kijövök a fényre. Erős szuicid gondolataim vannak.

De inkább kérek egy koktélt.

Drága Jolán, Nem tudom ott felétek ez megszokott hogy elmentek bárba?

Tudodom néha nehéz felkelni szinte lehetetlen annyira rosszul vagy na ez a depresszió. Én mivel ghyűlölök tornázni edzeni és mert a családom nem viseli a nagy zajt el a fülembe dugok valami kedvencet és táncolok ugrálok rá mint king Kong mert táncolni sem tudok de tíz perc ográlás után amikor már levegőt se igen kapok jobban érzem magam mert megszeretem a DOPAMINT a szervezetembe ami depi ellen dzsal. Nem elég takarítani meg ilyesmi mert ez nem termeli meg AZT a dopamint. Hát 36 éves koromig én sem hittem el hogy egy férfi képes örömöt orgazmust adni addigra kipróbáltam nővel is az sem volt jó és az csalódás alapból azt hiszem a fiukat szeretem azóta se nagyon nézem úgy a lányokat Ezzel a hölgyel pedig már bántottátok egymást úgyhogy nem hiszem ebből boldogság lenne.

Mármint mit nem csinász a férjed szerint? Őszintén? Gondolom mosol főzöl takarítasz foglalkozol a gyerekeiddel viszed hozod őket és van munkahelyed ez a semmi? Vagy ezekben segítséget kapsz tőlle vagy méstól bejáró asszonyra ilyesmire gondolok.

Komolyan végig kell ezen menni Jolán és válaszolj kérlek akár priviben is. Egyszer már kérdeztem milyen orvosi papírok vannak a betegségedről .

Vagy van e magyar biztosításod be tudsz e jutni itten valahová ahol kezelnek belövik a gyógyszereid és therápiát is kapsz?

Megint kicsit OFF. Az otthon végzett házimunka (ami akár napi 4-5-6 órát is kitehet) MUNKA. Ahogy a gyerek(ek)kel való mindennemű foglalkozás is. Hihetetlen, hogy a 21. században ott tartunk, hogy ha nem mh-en végzel munkát, akkor NEM DOLGOZOL. Hát dehogynem b.ssza meg!

Én is mindig azt mondom, hogy nem dolgozom, mert nincs mh-em. És akkor tudatosítom magamban, hogy deeeeeeeee, dolgozom!

Sajnos csak angolul van meg, imádom ezt a cikket. I Want a Wife - Szeretnék egy feleséget, írja a cikk írónője.

http://www.columbia.edu/~sss31/rainbow/wife.html

Elég komoly dolgokat vet fel. Ha a drága jó nő nem csinálja meg a házimunkát és a gyerek(ek)kel foglalkozást és azt valaki mással kell(ene) elvégeztetni, a férj és feleség bevételének JELENTŐS része rámenne erre. Tehát ha mindketten dolgoznának mh-en és a bejárónő mosna, főzne, takarítana, gyerek(ek)et hozná-vinné... nagyon nagy tétel lenne a házi kasszában. 

Sajnos még csak nem is feltételes mód, hogy "mindketten dolgoznának mh-en", mert bizony mindketten dolgoznak. Csak ugye hazaérve anyucira még vár két műszak (a már mh-en lenyomott első műszak után). Második műszak: házimunka, gyerek(ek), harmadik műszak: szex a férjnek, aki hazaérve a kanapén terül el és várja, hogy anyuci végre befejezze a második műszakot és rátérjen a harmadikra. 

Drága Jolán, Nem tudom ott felétek ez megszokott hogy elmentek bárba?

Tudodom néha nehéz felkelni szinte lehetetlen annyira rosszul vagy na ez a depresszió. Én mivel ghyűlölök tornázni edzeni és mert a családom nem viseli a nagy zajt el a fülembe dugok valami kedvencet és táncolok ugrálok rá mint king Kong mert táncolni sem tudok de tíz perc ográlás után amikor már levegőt se igen kapok jobban érzem magam mert megszeretem a DOPAMINT a szervezetembe ami depi ellen dzsal. Nem elég takarítani meg ilyesmi mert ez nem termeli meg AZT a dopamint. Hát 36 éves koromig én sem hittem el hogy egy férfi képes örömöt orgazmust adni addigra kipróbáltam nővel is az sem volt jó és az csalódás alapból azt hiszem a fiukat szeretem azóta se nagyon nézem úgy a lányokat Ezzel a hölgyel pedig már bántottátok egymást úgyhogy nem hiszem ebből boldogság lenne.

Mármint mit nem csinász a férjed szerint? Őszintén? Gondolom mosol főzöl takarítasz foglalkozol a gyerekeiddel viszed hozod őket és van munkahelyed ez a semmi? Vagy ezekben segítséget kapsz tőlle vagy méstól bejáró asszonyra ilyesmire gondolok.

Komolyan végig kell ezen menni Jolán és válaszolj kérlek akár priviben is. Egyszer már kérdeztem milyen orvosi papírok vannak a betegségedről .

Vagy van e magyar biztosításod be tudsz e jutni itten valahová ahol kezelnek belövik a gyógyszereid és therápiát is kapsz?

Most megint nagyon szar. Pedig tegnap este voltam kint, ittam koktelt a barataimmal. Most csak fekszem az agyban, fogalmam sincs hogy mihez kedjek, ketsegbe vagyok esve a holnaptol es menekulnek a csaladom elol. Es szexre vagyom. Orgaamusra. Nem ferfival, Abban mar nem hiszek. Felvettem megint a kapcsolatot az online kalanddal, most csak semlegesen beszelgetunk, fogalmam sincs miert, abbol sem lesz semmi ugyse. Es a ferjem szerint azert vagyok rosszul, mert nem csinalok semmit. A munkam is szornyu es nem merem otthagyni. Ugy szeretnek mar elmenni egy masik bolygora, kirepulni terbol es idobol. Es LELKIFURDALAS nelkul pihenni. Amennyit csak akarok.

A csellengők régi zenéje magyar felirattal " véletlen szembejött velem"

Jolán, kedves,

Igen vannak rossz napjaim vagy inkább perceim leírom és kimondom. Valami olyasmi hogy nevezd meg a démonod és elveszti az erejét.

Senkinél nem vagyok itt erősebb csak vannak akik még ne találták meg azt az erőt ami bennük van amivel sokszor megvédhetik magukat, felállhatnak.

Jelenleg elég jól vagyok. Most húslevest főzök teli minden finom zöldséggel meg csontos húsos karajjal ( mert elcsesztem a bevásárlást )

Tudom, hogy sokszor bajban vagyok, de igyekszem a módszereimmel túljutni rajta.

Tegnap vagy mikor alabama bekérdezett miért vannak öngyilkos gondolataim ...lehet egyszerüen túl sok nekem már az élet vagy csak túlválaltam magam. Dehát én vállaltam szóval nincs siránkozás 🙂 Tarts ki és próbálj pihenni .

Bizony, hogy segíthetünk? 

Korábbi hsz-od, ahol arra válaszoltál, mi a baj:

"a fáradtság éz intézni való félelem és lásd álom c blogom ma írtam le de hóapja vagy több küzdök vele"

Kicsit kutass még, mi lehet a baj. Nem hiszem, hogy kedvesed nagylánya miatt lenne benned öngyi vágy. 

Dopamin, Dopamin, rossz látni, hogy ilyen rosszul vagy. Te képviseled itt az erőt! (Jó, ez most szar szöveg, tudom, de nem jutott eszembe más).

Láttam, hogy írtatok sokmindent az én témámban is, majd válaszolok. Most nem voltam egy darabig, megint nehéz, olyan fárasztó ez a hullámzás.

Neked hogyan tudunk segíteni?

Keresett ma telón többször a kedvesem  és a volt felesége is  de takarítási hajmosási lázban égtem a fülemben a republikkal

most értek utol a nagylány aki az apjánál él mindig problémás volt többször próbált öngyilkosságot tablettával vagy valami komolytalan vágóeszközzel sosem jutott pszichiáter  kezére. Ma délelőtt a rendőrök ébresztették fel a kedvest éjszakai müszakja után a hálószobában a rendőrök mert a nagylány benyakalt öt sört pengével falcolgatott (nem varták) aztán kihívta magára a rendőröket 28 éves az a lány

Na most egy hete vagdalni akarom magam jó mélyen és eléggé érdekes módon nem a nyakam hanem a kezem. Naponta végigtapintom a csuklóartériám futásást hogyha vágok legyen értelme gondoltam berajzolom, de hülyeség mert az ütöerek is mozognak.

Este bepakoltam az ágyamba a legélesebb kést.

értelmetlen több valódi orvosi nyeles szikém van és olyan is amihez nincs nyél csak a penge, ha vágni akarok vagy ezek vagy a kenyérvágó nagykés.

A történet elgondolkoztatott. Most pszicho és empata vagyok? A lányt éreztem így?

a fáradtság éz intézni való félelem és lásd álom c blogom ma írtam le de hóapja vagy több küzdök vele

ha a kés nem járna az eszembe ha nem készülnék halni, lassan mindennapossá válik a halálvágy amikor úgy érzem az élet nehéz és sötét és kevés benne az EMBER akkor halni készülök a 19 éves fiam olyan sokszor hozzámbúkil megszeretget ezt 5-17 éves koráig nem tette mert ő a többiekhez akart tartozni a csordába ahol ciki anya meg apa . Pedig neki megkönnyítettem csak egy oroszlánszívű anyaállat megspékelve az irgalmatlan nővérállattal meg a zománcos lavorral. Apja képzelt anyai nagyanyám Tatém nevét kapta. Érdekes hasonlít is rá viselkedésben gondolkozásban és toleranciában. Mindegy szeret engem mintha értené mennyire bajban vagyok pedig nem mondom. Este betettem a kést az ágyamba. Öngyilok elhalasztva sacc keddig. Ma adománykajáért megyek a hétvégét majd átviselem hétfőn meg egy csomó hivatali dolgot kell elintézni aztán ha nem jön közbe semmi mehetek. Én már nem másokért élek nem számít hogy sirnak e utánnam vagy mi van a temetéssel fogják e azt gondolni hogy hibásak, nem hibásak egyszerüen annyira elegem van. Ügyes vagyok sokmindent kivédek de ez kikészit a kedvesem sem érdekel szeretem de ez valahogy talén nem tart itt. Remélem csak a lelkem sérült része jétszik velem és felállok mindig vagy legtöbbször. Nem tudom honnan jön ez a hideg sötét nyálka amikor halni vágyom.

"... egyszerüen annyira elegem van. Ügyes vagyok sokmindent kivédek de ez kikészit..."

Miből van eleged? Mi készít ki? 

ha a kés nem járna az eszembe ha nem készülnék halni, lassan mindennapossá válik a halálvágy amikor úgy érzem az élet nehéz és sötét és kevés benne az EMBER akkor halni készülök a 19 éves fiam olyan sokszor hozzámbúkil megszeretget ezt 5-17 éves koráig nem tette mert ő a többiekhez akart tartozni a csordába ahol ciki anya meg apa . Pedig neki megkönnyítettem csak egy oroszlánszívű anyaállat megspékelve az irgalmatlan nővérállattal meg a zománcos lavorral. Apja képzelt anyai nagyanyám Tatém nevét kapta. Érdekes hasonlít is rá viselkedésben gondolkozásban és toleranciában. Mindegy szeret engem mintha értené mennyire bajban vagyok pedig nem mondom. Este betettem a kést az ágyamba. Öngyilok elhalasztva sacc keddig. Ma adománykajáért megyek a hétvégét majd átviselem hétfőn meg egy csomó hivatali dolgot kell elintézni aztán ha nem jön közbe semmi mehetek. Én már nem másokért élek nem számít hogy sirnak e utánnam vagy mi van a temetéssel fogják e azt gondolni hogy hibásak, nem hibásak egyszerüen annyira elegem van. Ügyes vagyok sokmindent kivédek de ez kikészit a kedvesem sem érdekel szeretem de ez valahogy talén nem tart itt. Remélem csak a lelkem sérült része jétszik velem és felállok mindig vagy legtöbbször. Nem tudom honnan jön ez a hideg sötét nyálka amikor halni vágyom

és most szóljon nekem ez a dal mag anak aki megszeretné hallgatni 

Jogos elcsesztem, kirugom a kocsmám falát a képpel devil

Kedvesek, szerkeszéttek át a képet, mert szétesik a kocsma fala.

Dehogy! Hanem azzal kinozta a hölgyet kettőnkkel egyszerre csetelt  (és versenyeztetni akart hogy versengjünk érte) hogy én milyen voltam mit tettem érte kvázi lealacsonyította  hóesés vagy egy elé lépett gyalogos  és JELEKET látott AMIK SZERINTE TŐLEM SZÁRMAZTAK egy falevél a kocsiján egy kékhalál a gépén egy Bármi, azt mind én csináltam tőle többszáz kilométerről erről mesélt az a hölgy és bánta hogy elvitte tőlem én pedig azt mondtam nem emlékszel azt mondtam mikor lerohadt az autója VIDD HAZA én akkor lemondtam róla tudtam utoljára látom és békességet éreztem az fájt ahogy te bántál velem. Ő meg erre nem emlékezett.

Nem kerestem pedig majdnem belepusztultam sőt tiltottam mindenhonnan noha nem adott rá igazán okot ha azt nem veszem figyelembe, hogy összejött egy másik nővel is miközben egy harmadik mint kiderült eltartotta....

Értem most már.

Idézet tőle: crazy

én valami baromi ütőset szeretnék kérni,ha lehet....

parancsolj 

ohh köszönöm..a fejembe látsz 🙂 gyorsan le is húzom mielőtt megmelegszik 😉

Idézet tőle: crazy

parancsolj 

Dehogy! Hanem azzal kinozta a hölgyet kettőnkkel egyszerre csetelt  (és versenyeztetni akart hogy versengjünk érte) hogy én milyen voltam mit tettem érte kvázi lealacsonyította  hóesés vagy egy elé lépett gyalogos  és JELEKET látott AMIK SZERINTE TŐLEM SZÁRMAZTAK egy falevél a kocsiján egy kékhalál a gépén egy Bármi, azt mind én csináltam tőle többszáz kilométerről erről mesélt az a hölgy és bánta hogy elvitte tőlem én pedig azt mondtam nem emlékszel azt mondtam mikor lerohadt az autója VIDD HAZA én akkor lemondtam róla tudtam utoljára látom és békességet éreztem az fájt ahogy te bántál velem. Ő meg erre nem emlékezett.

Nem kerestem pedig majdnem belepusztultam sőt tiltottam mindenhonnan noha nem adott rá igazán okot ha azt nem veszem figyelembe, hogy összejött egy másik nővel is miközben egy harmadik mint kiderült eltartotta....

kifogyott a 0,5 száztas kiszerelésű frontinom ( mert megint elfelejtette hogy kettessével szedem volt a zsebemben 30 forint a frontin kell,

otthon sincs pénz

az ember vagyis én lesülyedtem arra a szintre, hogy egy szimpatikus fiatalembernél bepróbálkoztam " kérem segítségre lenne szükségem 100 fr-ra gyógyszerre. Igazán sajnálkozva mondta, hogy nem tud adni. nyeltem egy nagyot a víz már vert mégegyszer megpróbálom odamentem egy hölgyhöz és ugyanígy a segítségét kértem belekotort a pénztárcájába és adott 200 ft. mondtam a 100 is elég elnevette magát mondta tudja nem alkoholra gyüjtöm nem hajléktalan vagyok neki megadatott hogy megkapja amit akar pénzben is szakmailag is és családilag is majd rám nézett " Te nem dolgogoztál Pesten X kórház Központi intenzív osztályán, de igen bóllintottam szégyenlősen erre megölelt és közölte az apukája életét mentettem, meg csak akkor még sovény voltam és hosszú szőke volt a hajam. Nagyon örül hogy,. találkoztunk szükségem lenne e párezer forintra mondtam nekem pont elég ez az összeg ez most az én életem menti meg"

...

és most ez a hölgy....

Nem nem véletlenek sosem voltak a sors törekszik kiegyenliteni a számlákat.

Jézusom, ez nagyon megható...

Alabama itten van e igyál csak 

Imádlak. 🙂 Csodásak. 🙂 Mindent ledöntöm.

kifogyott a 0,5 száztas kiszerelésű frontinom ( mert megint elfelejtette hogy kettessével szedem volt a zsebemben 30 forint a frontin kell,

otthon sincs pénz

az ember vagyis én lesülyedtem arra a szintre, hogy egy szimpatikus fiatalembernél bepróbálkoztam " kérem segítségre lenne szükségem 100 fr-ra gyógyszerre. Igazán sajnálkozva mondta, hogy nem tud adni. nyeltem egy nagyot a víz már vert mégegyszer megpróbálom odamentem egy hölgyhöz és ugyanígy a segítségét kértem belekotort a pénztárcájába és adott 200 ft. mondtam a 100 is elég elnevette magát mondta tudja nem alkoholra gyüjtöm nem hajléktalan vagyok neki megadatott hogy megkapja amit akar pénzben is szakmailag is és családilag is majd rám nézett " Te nem dolgogoztál Pesten X kórház Központi intenzív osztályán, de igen bóllintottam szégyenlősen erre megölelt és közölte az apukája életét mentettem, meg csak akkor még sovény voltam és hosszú szőke volt a hajam. Nagyon örül hogy,. találkoztunk szükségem lenne e párezer forintra mondtam nekem pont elég ez az összeg ez most az én életem menti meg"

Valahogy kicsi a világ. Az első öngyilkolászásomnál a mentőstiszttel együtt dolgoztam,nem abba a kórházba vitetett ahol a zárton kötök ki és lahazudták hogy mit vettem be

Az egyik korházi álláspályázaton egy volt betegem ( csontkovácsati akiről nem tudtam hogy eüs ) volt a személyzetis fel is vett (később pedig az általam dicsért kezdő orvost alig két két múéva már fel is vették és el is mondták hogy nekem köszönheti)

A leszázalékolós orvos fiával dolgoztam együtt régebben ez is segített

és most ez a hölgy....

Nem nem véletlenek sosem voltak a sors törekszik kiegyenliteni a számlákat.

Igaz, hogy ki lekk pihennie magát Jolánnak, de ahogy érzékelem ithon nem kepná meg a támogatást talán még azt sem, hogy végighallgassák és nyilván szégyeli és megalázottnak érzi magát és alkalmatlannak mindenre. Ráadásul ha hazajön a gyerekei nélkül azt a francia gyámügy nem veszi jó néven ujjabb adú a francia apuka előtt.

Istenemre mondom régen nem láttam ilyen kiszolgáltatott lehetetlen helyzetet a szívem szakad bele. Bármit tesz öngyilkosság, nagy vita, eljövés mint a férjének kedvez. Egy mocskos vállásnál meg 20 évvel ezelőtti történeteket is elővesznek az ilyen  férgek , minden telferdítenek. Jolán pedig lépned kell mert belepusztulsz, amugy szerintem nem vagy leszbi csak megkívántad hogy szeresenek egyszer hozzám nem nyúlt a párom öt évig sehogyan már könyörögtem neki egy kis szexért mindig azt mondta majd. AZtán jött egy csetes heves szerelem elmondtam neki merthát úgy áltünk mint most a testvéremmel szex nuku veszekedés hegyek wink Persze ez is bántalmazás volt szóval beleszerettem a csetes szép szavaiba  impozáns méretébe de főleg abba hogy kedves volt velem . Megkérdeztem az embert ha jön a faszi vigyáz e a gyerekre na kitört a világháború. Mindenesetre a környezetem rábeszélésére ELENGEDETT randizni abban az audi A4 ben éltem át életem első orgazmusát de akkorát hogy üvöltöttem csaikartam.  De neki nem mondtam el mi volt ez nem akartam hogy tudja hogy 35 évesen élveztem úgy először el hogy aktus közben aztán ennek is csunya vége lett a párom gyereket akart elperelni megalázott a munkahelyemen napokig ébren tartott és már akart szeretkezni. Háistennek azzal a csetessen nem jöttem össze helyettem a tanárnőt választotta tavalyelőtt decemberben hívott fel, hogy mennyire tönkretette, hogy mindent megadott és mindig én voltam emlegetve előtte szabályosan belémőrült ez a faszi sajnáltam a csajt mert rendes embernek látszott a faszi meg nem tünt pszichopatának annyira főleg nem hogyha levél esik a szévédőre azt én küldtem sokszor sokféle módon keresett iwiwen, fészen , twoon mail, skyp, de még a youtubon is új cimet kellett csinálni és bizony azóta is résen vagyok bár már össze nem tudna szedni. Csak azért mondom Jolán mert szerintem te a szeretetet keresed így a legkönnyebb egy új ragadozó karmaiba futni. Nagyon vigyázz magadra és  mindenről csinálj legalább telefonfelvételt  esetleg videőt is ha a férjed tesz valamit. És te ne adj információt neki mert vissza fog vele élni. Semmi jelszavadat ne tudja se a telefonát se a gépedét mert vígan csemegézik rajta a rajzaidra mondhatod hogy művészet kifejeződése, de innentől rejtened kell vagy csak virágot rajzolj meg a férjedet 🙂 Bocsi de az legyezgeti a hiúságát figyelmetlenebb lesz.

Bocsi, hogy tök off: "a faszi meg nem tünt pszichopatának annyira főleg nem hogyha levél esik a szévédőre azt én küldtem..."

Mármint te írtál neki valami búcsú levelet?

Szia Jolán!

Pár napig nem olvastam a Búrát. Itt nem vagy pária, ezen ne aggódj! 

Drukkolok Neked, próbáld meg kipihenni Magad és ne add fel!

Alabama itten van e igyál csak 

Kocsmárosné, piát kérek! Minden mennyiségben. 🙁 Ha lehet, koktél legyen, de tőlem aztán tulképpen lehet sör, bor, pálinka. (Bár a harmadikat nem szeretem.)

Igaz, hogy ki lekk pihennie magát Jolánnak, de ahogy érzékelem ithon nem kepná meg a támogatást talán még azt sem, hogy végighallgassák és nyilván szégyeli és megalázottnak érzi magát és alkalmatlannak mindenre. Ráadásul ha hazajön a gyerekei nélkül azt a francia gyámügy nem veszi jó néven ujjabb adú a francia apuka előtt.

Istenemre mondom régen nem láttam ilyen kiszolgáltatott lehetetlen helyzetet a szívem szakad bele. Bármit tesz öngyilkosság, nagy vita, eljövés mint a férjének kedvez.        Egy mocskos vállásnál meg 20 évvel ezelőtti történeteket is elővesznek az ilyen  férgek , minden telferdítenek. Jolán pedig lépned kell mert belepusztulsz, amugy szerintem nem vagy leszbi csak megkívántad hogy szeresenek egyszer hozzám nem nyúlt a párom öt évig sehogyan már könyörögtem neki egy kis szexért mindig azt mondta majd. AZtán jött egy csetes heves szerelem elmondtam neki merthát úgy áltünk mint most a testvéremmel szex nuku veszekedés hegyek wink Persze ez is bántalmazás volt szóval beleszerettem a csetes szép szavaiba  impozáns méretébe de főleg abba hogy kedves volt velem . Megkérdeztem az embert ha jön a faszi vigyáz e a gyerekre na kitört a világháború. Mindenesetre a környezetem rábeszélésére ELENGEDETT randizni abban az audi A4 ben éltem át életem első orgazmusát de akkorát hogy üvöltöttem csaikartam.  De neki nem mondtam el mi volt ez nem akartam hogy tudja hogy 35 évesen élveztem úgy először el hogy aktus közben aztán ennek is csunya vége lett a párom gyereket akart elperelni megalázott a munkahelyemen napokig ébren tartott és már akart szeretkezni. Háistennek azzal a csetessen nem jöttem össze helyettem a tanárnőt választotta tavalyelőtt decemberben hívott fel, hogy mennyire tönkretette, hogy mindent megadott és mindig én voltam emlegetve előtte szabályosan belémőrült ez a faszi sajnáltam a csajt mert rendes embernek látszott a faszi meg nem tünt pszichopatának annyira főleg nem hogyha kevél esik a szévédőre azt én küldtem sokszor sokféle módon keresett iwiwen, fészen , twoon mail, skyp, de még a youtubon is új cimet kellett csinálni és bizony azóta is résen vagyok bár már össze nem tudna szedni. Csak azért mondom Jolán mert szerintem te a szeretetet keresed így a legkönnyebb egy új ragadozó karmaiba futni. Nagyon vigyázz magadra és  mindenről csinálj legalább telefonfelvételt  esetleg videőt is ha a férjed tesz valamit. És te ne adj információt neki mert vissza fog vele élni. Semmi jelszavadat ne tudja se a telefonát se a gépedét mert vígan csemegézik rajta a rajzaidra mondhatod hogy művészet kifejeződése, de innentől rejtened kell vagy csak virágot rajzolj meg a férjedet 🙂 Bocsi de az legyezgeti a hiúságát figyelmetlenebb lesz.

Idézet tőle: akbar

Azta,ide velelaugh

Jolán: mindig olvaslak. Lehet,h.haza kéne jönnöd,hogy távolabbról tisztábban lásssad a helyzeted. A gyerekek el lesznek az apjukkal. Ha jól érzem jól ellátja őket. Érzelmileg is közel állnak hozzá. Talán itthon befeküdhetnél valahová és ha visszamész elmondhatnád az ottani gyámügyesnek hogy eztért jöttél Mo-ra,h.segíts magadon és ezt is meglépted a gyerekeidért.

Egyetértek. A fáradtság olyan fokán vagy Jolán, hogy lehetetlen így maradnod. Ki KELL pihenned magad.

Egészségedre alabama 😀

Ó, hát ez csodás!! Még egyszer köszi. 🙂

Azta,ide velelaugh

Jolán: mindig olvaslak. Lehet,h.haza kéne jönnöd,hogy távolabbról tisztábban lásssad a helyzeted. A gyerekek el lesznek az apjukkal. Ha jól érzem jól ellátja őket. Érzelmileg is közel állnak hozzá. Talán itthon befeküdhetnél valahová és ha visszamész elmondhatnád az ottani gyámügyesnek hogy eztért jöttél Mo-ra,h.segíts magadon és ezt is meglépted a gyerekeidért.

Egészségedre alabama 😀

Úúúú, ez túl szép, hogy igaz legyen, ilyet én is kérek!! Mivel tudom, hogy kapok, ezért meg is köszönöm szépen. 

🙂

nem vacakoltam rumos forralt bor melegedj 🙂

Sziasztok! Itt vagyok megint. Most egy kicsit jobb, esik a hó (ez itt ritka), ettől jobb kedvem lesz, nekem havat látni antidepresszáns. Olyan szép! És nagyot játszottunk a gyerekekkel, majd lefagyott a kezem.

Köszönöm, amit írtatok. Összeszedem magam, legalább elméletben. Sűrübben írok majd ide is blogot.

Kérek rumot gyümölcslével. Vagy forralt bort, hogy felmelegedjek?

Azt érzem hisztizésnek, hogy "nem reagál rám a Búra közönsége". Kicsit olyan, mintha figyelemért toporzékolnék. Szégyellem ezt az egészet. Azt is, hogy gyakran visszatáncolok, "nem is olyan rossz ez", nem hagyom el, sőt védem, az én saramat is belerakom, manipulatív vagyok, nem tudom, fura vagyok, nem értem magamat sem. Percenként változik a hozzáállásom a kérdéshez. És sokszor megbánom, hogy kinyitottam a számat. És közben nem teszek semmit azért, hogy elköltözzek. A munkámra fogom, de azért sem teszek semmit, hogy változzon. Jó nekem így. A francokat jó, de valahogy mégis kényelmes. Lassú halál, élve eltemetés. De ha megtaláltam a tévé távirányítóját, az már sikerélmény.

Fáradt vagyok, le vagyok bénulva. Egy hónapig csak az ágyon akarok feküdni, és hordja be nekem valaki a kaját. Mint egy súlyos mozgássérültnek. De attól is megőrülnék. És a mozgássérültek is megpróbálnak felállni egy idő után. Már amelyik...

-Tudod azért fáj neked az hogy szerinted nem reagál rád a Búra közössége mert annyira vágysz egy pici szeretetre vagy elismerésre egyrészt.

-Másrészt a búra beteg emberekből rakódott össze akik nem mindenre képesek megfelelő módon reagálni vagy épen bevették a lesz@rom tablettájukat.

Magam is éreztem azt az érdektelenságet nem válaszoltak vissza nem reagáltak és elbeszéltek a fejem felett sőt némelykor ha nem is név szerint de labasztak, hogy az együttérzéssel ki lehet törölni a.... és rosszul is esett. Kezdtem azt érezni üldözési mániám is van vagy "TÚLÉRZÉKENY VAGYOK"

Közben miután meg akartam magam ölni az összes blogom áthoztam ide majd egy hét múlva az egész rendszer törlődött. És én minden veszteségem ellenére létrehoztam a Vidám halottmosó topikot ahová bárki írhat , szinte bármit kérhet ( virtuálisan) és soha nem fogom ezért elitélni Állatok élete, emberélet tabú kivéve az öngyilkossági szándékot és sajnos a gyermekbántalmazás bármilyen fajtájának kiélése itt tiltott. amugy meg naplófélének párbeszédnek bárminek jó topik.

-Harmadrészt tehetetkenek vagyunk

-negyedrészt tényleg nincs benned elszántság. Megértem mert megalkuszol mert félted a gyerekeid főlént. Tegnap volt a híradóba hogy francia apuka megölte asszonykáját bünét elismerte majd 7 év helyet ült 3 évet és közben a magyar nagyszülők nyerték meg a gyámságot de a francia nagyszülök elperelték így a gyermek szépen cseperedik édesanyja megölője mellett ....nincsennek erre szavak

-Fogalmamnk sincs a francia családvédelmi törvényekről a lehetőségeidről.

Azután akár privátban is érdekelne mi a konkrét betegséged hányszor voltál kórházban ki kezel mit szedsz és hogy kerültél kórházba mert az a párod aduja

Így van Jolán, Dopamin minden szavával egyetértek és mélyen együttérzek veled!

Dopamin, neked meg köszönet és hála a Halottmosóért.

Azt érzem hisztizésnek, hogy "nem reagál rám a Búra közönsége". Kicsit olyan, mintha figyelemért toporzékolnék. Szégyellem ezt az egészet. Azt is, hogy gyakran visszatáncolok, "nem is olyan rossz ez", nem hagyom el, sőt védem, az én saramat is belerakom, manipulatív vagyok, nem tudom, fura vagyok, nem értem magamat sem. Percenként változik a hozzáállásom a kérdéshez. És sokszor megbánom, hogy kinyitottam a számat. És közben nem teszek semmit azért, hogy elköltözzek. A munkámra fogom, de azért sem teszek semmit, hogy változzon. Jó nekem így. A francokat jó, de valahogy mégis kényelmes. Lassú halál, élve eltemetés. De ha megtaláltam a tévé távirányítóját, az már sikerélmény.

Fáradt vagyok, le vagyok bénulva. Egy hónapig csak az ágyon akarok feküdni, és hordja be nekem valaki a kaját. Mint egy súlyos mozgássérültnek. De attól is megőrülnék. És a mozgássérültek is megpróbálnak felállni egy idő után. Már amelyik...

-Tudod azért fáj neked az hogy szerinted nem reagál rád a Búra közössége mert annyira vágysz egy pici szeretetre vagy elismerésre egyrészt.

-Másrészt a búra beteg emberekből rakódott össze akik nem mindenre képesek megfelelő módon reagálni vagy épen bevették a lesz@rom tablettájukat.

Magam is éreztem azt az érdektelenságet nem válaszoltak vissza nem reagáltak és elbeszéltek a fejem felett sőt némelykor ha nem is név szerint de labasztak, hogy az együttérzéssel ki lehet törölni a.... és rosszul is esett. Kezdtem azt érezni üldözési mániám is van vagy "TÚLÉRZÉKENY VAGYOK"

Közben miután meg akartam magam ölni az összes blogom áthoztam ide majd egy hét múlva az egész rendszer törlődött. És én minden veszteségem ellenére létrehoztam a Vidám halottmosó topikot ahová bárki írhat , szinte bármit kérhet ( virtuálisan) és soha nem fogom ezért elitélni Állatok élete, emberélet tabú kivéve az öngyilkossági szándékot és sajnos a gyermekbántalmazás bármilyen fajtájának kiélése itt tiltott. amugy meg naplófélének párbeszédnek bárminek jó topik.

-Harmadrészt tehetetkenek vagyunk

-negyedrészt tényleg nincs benned elszántság. Megértem mert megalkuszol mert félted a gyerekeid főlént. Tegnap volt a híradóba hogy francia apuka megölte asszonykáját bünét elismerte majd 7 év helyet ült 3 évet és közben a magyar nagyszülők nyerték meg a gyámságot de a francia nagyszülök elperelték így a gyermek szépen cseperedik édesanyja megölője mellett ....nincsennek erre szavak

-Fogalmamnk sincs a francia családvédelmi törvényekről a lehetőségeidről.

Azután akár privátban is érdekelne mi a konkrét betegséged hányszor voltál kórházban ki kezel mit szedsz és hogy kerültél kórházba mert az a párod aduja

Jolán ez nem nézőközönség van itt pár ember aki aggódik érted, sajnos nem sokat tudunk tenni. Mert ragaszkodsz a gyerekeidhez ami érthető. Biztos hogy a férjed egyre mélybre nyom és ebből nem bírsz kilábalni. Amúgy a férjed? Van arrafelé nőtartási fizetési kötelezettség. Nem tudom hogyan segítsek komolyan.

DE hogy hisztiznél az nagyon durván eéutasítom.

Köszönöm.

Bocsánat, tudom, hogy hisztizésnek tűnik most ez.

Ez?? Hisztinek?? Ez egy durva krízishelyzet.

Köszönöm.

Bocsánat, tudom, hogy hisztizésnek tűnik most ez.

ElőzőOldal 551 / 569Következő