Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 539 / 569Következő

Én, én, én!! Én kérek! Nem is tudok palacsintát sütni. 13-14 éves korom körül Balatonfelvidéken festői tájon frissen házasodott unokatesóm és férje ott hagytak minket a nálam egy évvel fiatalabb fiú  unokatesómmal és kisebb testvérekkel. J.vel (fiú unokatesó) egész nap palacsintát sütöttünk, szuper jól ment. Azóta egyszer-kétszer próbálkoztam, atomvillanás jobbról, katasztrófa lett. A tűzhelyre kentem. Mármint nem szó szerint, hanem ráfogtam. Hogy az nem jó. 

Hagyd a tornát! Ma vasárnap van. Holnap újra megpróbálhatod. Hozok délután palacsintát a kávéházba. Ki csatlakozik?

Idézet tőle: bartika

tehéntúrós palacsintát. (apropó lendületes fogyókúra. és hőguta)

Hú nyami!

Én tornázni szeretnék, de nem bírom rávenni magam. Évekkel ezelőtt vettem egy pilates könyvet és egész jó gyakorlatok vannak benne. 

tehéntúrós palacsintát. (apropó lendületes fogyókúra. és hőguta)

Ki mit csinál?? Hol vagytok?

Idézet tőle: Jolán

Nem tudom mi ez a gyógyszer, Brintellix a neve, lehet hogy ilyen Magyarországon nincs is. Azért adta a pszichiáter, mert mondtam, hogy semmiképp sem szeretnék tovább hízni. Ez valami új csodaszer, de én nagyon rosszul vagyok tőle.

Blogot írok, kiírom magamból a kínt. Vagy legalábbis megpróbálom.

Van itthon ilyen. Nézd, itt a topikja.

https://bura.hu/szakmai-informaciok/gyogyszerek/antidepresszansok/brintellix-vortioxetine

Most felraktam a blogomra kettőt is. Nem vidám írások.

Nem tudom mi ez a gyógyszer, Brintellix a neve, lehet hogy ilyen Magyarországon nincs is. Azért adta a pszichiáter, mert mondtam, hogy semmiképp sem szeretnék tovább hízni. Ez valami új csodaszer, de én nagyon rosszul vagyok tőle.

Blogot írok, kiírom magamból a kínt. Vagy legalábbis megpróbálom.

Idézet tőle: Jolán

Sziasztok! Megint szanaszét esett minden. És nincs remény... új gyógyszer van, amitől rosszabbul vagyok, mint eddig bármikor, és már nem is merem mondani a pszichiáternek, mert csak lecsesz, hogy hisztizek, vagy egy újabb valamivel fog próbálkozni, amitől megint nagyon rosszul leszek. Nincs értelme. Elcsesztem az életemet. De legalább nekiálltam írni, majd valamikor végre felrakom ide. Vagy nem. Na most ez nem egy vidám bejelentkezés 🙁

Szia!

Új áter van, ugye? Mit kaptál tőle, ha szabad tudni?

És mit írsz? 

Ne felejsetek el a reklámokra kattintani! 🙂 Én szorgosan kattintgatok, remélem, ti is megteszitek!!

Sziasztok! Megint szanaszét esett minden. És nincs remény... új gyógyszer van, amitől rosszabbul vagyok, mint eddig bármikor, és már nem is merem mondani a pszichiáternek, mert csak lecsesz, hogy hisztizek, vagy egy újabb valamivel fog próbálkozni, amitől megint nagyon rosszul leszek. Nincs értelme. Elcsesztem az életemet. De legalább nekiálltam írni, majd valamikor végre felrakom ide. Vagy nem. Na most ez nem egy vidám bejelentkezés 🙁

Bocsi Kleó, ez csak egy vacak Chrysler. 

Kárpótlásul a Chrysler Building, amit saját szememmel láttam réges rég.

Idézet tőle: Tribute78

Idézet tőle: Kleó

Mercedes, Mercedes, Mercedes, Lincoln Continental, Ferrari +SOFŐR

Ez már majdnem "Vladimir Putin" style,de ő ferrari nélkül nyomja,és csak az egyik autóban ül.:)

Miért ukránul írod? Az orosz lágyít, Vlagyimir Putyin, és kész. Na, ebből is látszik, hogy van ízlése, nem Volgával jár, mint a Szu vezetői!

Ez angol átírás. Magyar átírás kiejtés szerinti, és mivel lágyít az orosz, magyarul Putyin. (Az ukrán Putinnak ejti.)

Léci léci fotózd le!

A sofjőr mindegyikhez jár...

Persze!

Ez már majdnem "Vladimir Putin" style,de ő ferrari nélkül nyomja,és csak az egyik autóban ül.:)

Miért ukránul írod? Az orosz lágyít, Vlagyimir Putyin, és kész. Na, ebből is látszik, hogy van ízlése, nem Volgával jár, mint a Szu vezetői!

Beleolvastam (megint) a gazdagság fejben dől el c. reklámanyagba. Rögvest eszembe jutott Robert Zend filozófus mondása: MINDEN MEGOLDÁSRA TALÁLOK PROBLÉMÁT!

Léci léci fotózd le!

A sofjőr mindegyikhez jár...

Hú Kleó, szerintem egy Lincoln Continental áll itt az udvaron, de majd csekkolom.

A Ferrari + sofőr nem hangzik rosszul, idáig nem terjedt a fantáziám.

🙂

Murray.Most már minden világos,egyértelmű.De egyébként egy BKK bérlet felmutatása csinos ellenőrnőnek, közben kacsintás a mozgólépcső szélén,az nem macsós?

🙂

Naggyon macsós. 

Ennél már csak az bátrabb, ha lejárt a BKK bérlet. 

🙂

Murray.Most már minden világos,egyértelmű.De egyébként egy BKK bérlet felmutatása csinos ellenőrnőnek, közben kacsintás a mozgólépcső szélén,az nem macsós?

Nem tudjátok, mi a jó. Felsorolom: volvo, jaguár, dzsip (jeep/land rover), vmi jófajta nissan, porsche. 

Panda63! Lamborghini, Hummer,Lexus már volt,általában Justin Beaber a profilképem,és David Beckham is az ismerősöm,erre különösen figyelek.

Küldj egy képet magadról,amin egy Lamborghinin ücsörögsz. Lehet akkor válaszol0

Tegnap ráírtam valakire facebook-on,már régóta követem a csaj-t ,minden fotóját like-olom fél éve.De nem írt vissza,pedig láttam ,hogy elolvasta.Ilyenkor ezt szoktam érezni. 

Tegnap ráírtam valakire facebook-on,már régóta követem a csaj-t ,minden fotóját like-olom fél éve.De nem írt vissza,pedig láttam ,hogy elolvasta.Ilyenkor ezt szoktam érezni. 

Köszi, de nem sokat tettem érte, tulajdonképpen 5 maradt, de a –29 a célérték. A képen kb. 6 kilóval voltam több, mint most.

Az a baj, hogy a cariprazine-ról is olvasom, hogy hizlalhat, meg akathisiát is okozhat. Hízni meg nem szabad, mert nem bírják a csavarok a derekamban. Még így is van rajtam 4 kiló (az olanzapinos 30-ból).

Sikerült! A lámpát felgyújtani, nem az ablakot becsukni.

Húha, csak 4 kiló maradt?? Ez fantasztikus *felkiáltójelek*.

Gratula.

smiley

Mert költök. Főleg kocsmára, taxira...

Az is benne van a kalapban, mittudni, mire hogy reagálok. Na és h arra mit reagálnak mások.

Ó, értem.

Most loptam!:

Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
- Manifesztáció
- Innovatív
- Prejudikáció

Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:
- Dezoxiribonukleinsav
- Individualizmus
- Cogito ergo sum
- Termékspecifikáció

Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
- Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.
- Nem kérek több italt, köszönöm.
- Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim.
- Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?
- Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.

Jaj istenem, itt rohogok *felkiáltójel és f.ck a billentyűzetbe*. 

Most loptam!:

Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
- Manifesztáció
- Innovatív
- Prejudikáció

Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:
- Dezoxiribonukleinsav
- Individualizmus
- Cogito ergo sum
- Termékspecifikáció

Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
- Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.
- Nem kérek több italt, köszönöm.
- Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim.
- Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?
- Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.

Az a baj, hogy a cariprazine-ról is olvasom, hogy hizlalhat, meg akathisiát is okozhat. Hízni meg nem szabad, mert nem bírják a csavarok a derekamban. Még így is van rajtam 4 kiló (az olanzapinos 30-ból).

Sikerült! A lámpát felgyújtani, nem az ablakot becsukni.

Mert költök. Főleg kocsmára, taxira...

Az is benne van a kalapban, mittudni, mire hogy reagálok. Na és h arra mit reagálnak mások.

Ráadásul olyankor a tetteimre emlékezni szoktam. A történésekre nem mindig, de arra, hogy mit pofáztam össze, amit nem kellett volna, na, arra nem, de arra, hogy kinek, igen.

Nem is lenne olyan nagy baj a pörgés, csak
1.) Sokba kerül.
2.) Nem vagyok olyan fizikai állapotban, hogy a böriben vagy az IMEI-ben verekedni bírnék a cigánylányokkal, lenyomok egy jobbegyenest, és kiugrik a vállam. A zárt még elmegy, ott ballal is felkenek a falra bárkit, ha muszáj. (Volt rá precedens.)

Még erre visszatérve.

És miért kerül sokba?

Na de csak nem kerülsz IMEI-be vagy boribe...

Cariprazin?Várom,mint a messiást. Ha az sem válik be nekem végem.

Haladok a mánia felé...

Igen, meg kéne próbálni, haverom is mindjárt azt mondta – amikor tájékoztattam róla –, hogy na, ez kell nekünk! Majd elővezetem az áternek.
De ez is hizlal(hat)...

Magyarán szólva hipománia/mánia gyanú van?

Ez elég szomorú.

Meg az is, hogy a gyógyik nem jók.

Meg kéne szerezni ezt a cariprazine-t.

Ráadásul olyankor a tetteimre emlékezni szoktam. A történésekre nem mindig, de arra, hogy mit pofáztam össze, amit nem kellett volna, na, arra nem, de arra, hogy kinek, igen.

Nem is lenne olyan nagy baj a pörgés, csak
1.) Sokba kerül.
2.) Nem vagyok olyan fizikai állapotban, hogy a böriben vagy az IMEI-ben verekedni bírnék a cigánylányokkal, lenyomok egy jobbegyenest, és kiugrik a vállam. A zárt még elmegy, ott ballal is felkenek a falra bárkit, ha muszáj. (Volt rá precedens.)

Persze, de olyankor tudatmódosult állapotban voltam. Ez meg most kb. alaphelyzetben történt.

Ráadásul f10-kor arra ébredtem, hogy most jól aludtam. Ilyenkor jön utána a hajnal 7, meg a pörgés. Jövő héten doki, csak mit tud adni? Hangstabik kilőve, az AP-ket meg úgy tűnik, nem tolerálja a szervezetem.

Áh, olyan előfordul bárkivel, csak aki 20 éves és egészséges, nem tulajdonít neki jelentőséget. Na de hogy mást csinálok, mint amit akartam?

Bocsánat, de még mindig nevetek rajta. Már tegnap is ez volt. 

Am. bizonyára rossz, de Kleó, nyilván volt már pár élményed ezen a fold nevű helyen.

Akkor mondok mást: ma kovetkezetesen gardróbot mondtam - mint helyiség - a komód helyett. És ez sajnos mindennapos. Mármint a szavak tévesztése. 

Áh, olyan előfordul bárkivel, csak aki 20 éves és egészséges, nem tulajdonít neki jelentőséget. Na de hogy mást csinálok, mint amit akartam?

Nem gáz.

Én naponta többször is eljátszom, hogy vissza kell mennem oda, ahol eredetileg kitaláltam, hogy mi a köv. teendő, aztán álldigálok és vagy eszembe jut, vagy nem. Általában nem.

Akkor csinálok vmi mást és később vagy eszembe jut vagy nem. Általában nem. 

Figyu, skacok, az nagyon gáz, hogy felálltam, hogy felgyújtsam a lámpát, és aztán becsuktam az ablakot? :O

Dede. Mit lát még?, az volt... Pedig már többedszerre igyekeztem pozitív lenni. Ha túlságosan "egy körből" látsz dolgokat, az is baj.

Legelőször csináltattak egy jellemző-nem jellemző kártyaválogatós tesztet (ma már nem használnak igen-nem típusúakat, merthogy nem elég adekvát), ott egyre jöttem rá, amik a vallási tébolyra vonatkoztak...

A Szondi akkoriban épp tiltott volt, de "magánban" megcsináltam, abban meg az a faramuci, hogy nincs jó választás. Minden személyiségtorzulást (személyiségjegyet?!) mutat.

Egyébként is az a bizonyos első áter elárulta, hogy az, hogy hol húzzák meg a normális-kóros határvonalat, szubjektív. Emlékszem, még a vércukor v a koleszterinszint normális felső határa is mennyit csökkent 40 év alatt. Mindegy, hol a határ, csak minél több gyógyszert el lehessen adni.

A smilek a bűnösök....

Miért,miért és hogy került az előző hsz mellé a 4db kérdőjel????

Én mindig csikóhalakat láttam szinte mindegyik ábrában????

Hat na ez! Komolyanmondom. Meg Rosszzsak!!!!! Amugy igen, nekem is hasonlokat mondtak. Nekem ezt a tea fozo edenyekre (teas kanna?) mondtak. Mar nem tudom mi volt veluk de ott volt valami gebasz hogy azt latom. Azt mar abbol tudod mikor elkezdik a "biztos? mit lat meg? nezze meg jobban"-t... nem? pff

murray már a látvány is sok nekem...én közben haladok a sűrűjében,de már be sem linkelem,csak egy képet

ElőzőOldal 539 / 569Következő