Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 538 / 569Következő

Tessetek szíves lenni klikkelgetni a REKLÁMOKRA, hogy tudjon nekünk segíteni a fiatal, lelkes szakember!!!

Írjál! De a hányást ki ne hagyd belőle.

buli-buli-bulimia ...

ilyen refrénnel nem lehetne egy számot írni?

Pina Colada jo lesz, koszonom 🙂

Akbar, fogalmam sincs, milyen sütit szerethetsz, ha megírod, akkor keresek neked szép képet róla. 

Addig ezeket tudom ajánlani:

Nem felejtkeztem el a kérésekről. 

Jolán, nem tudom, hogy szereted-e az ananászt és a kókuszt, meg a Pina Colada-t. Taln sikerült olyan képet és koktélt találni, aminek örülsz.

Ha nem nyomogatnék, itt állnék a bajban, hogy mit csináljak a prosztatarák-gyanús tüneteimmel! Ti meg nem nyomkodtok, aztán ugrik a doktornő, pedig annyi jó kérdésünk lenne hozzá...

Kedves akbar!

Nagyon sajnállak! Én a teljes kétségbeesésből jöttem ki a Fevarinnal, minden gyógyszert végigpróbáltunk, és már csak ez és a coaxil maradt. Egy SSRI sem hatott nálam, de a Fevarin mégis kihúzott a durva depresszióból! Azt gondoltam, hogy esélytelen vagyok, beterveztem az eutanáziát most nyárra, de jelenleg jól vagyok. Ne add fel te sem!

Ugyanezek. De végső kétségbeesésemben újra meg fogom próbálni júliusban,mert annyira sz@rul vagyok,h.már a lakásból is alig tudok kimenni. Az állapotom csak romlik,nincs megállás.

Kérek valami nagyon édes, krémes sütit!

Szia Jolán! 

Nekem is ilyen rossz mellékhatásokkal járt a Brintellix, szerintem kérd a pszichiátert, hogy adjon valami mást, mert kihozza belőled a kevert epizódot vagy a mániát. Én hánytam, dühös voltam, veszekedtem. 

Lehet, hogy sima szakmai féltékenység. Szerintem népszerűbb volt, mint a pszichiáterek.

Nem tudom mi bajuk volt vele, ő csak annyit mondott az utolsó találkozáskor, hogy sajnos nem folytathatja itt a munkát és ez a döntés nem rajta múlott. Több páciens is besokkolt ettől, nagyon jó pszi. Nem tudom sajnos hova ment, magánúton amúgy sem biztos, hogy meg tudnám fizetni. 5 év munkáját előről kezdeni nagyon nehéz. Neki MINDENT el tudtam mondani. És anno a gyámüggyel szemben is megvédett, direkt elment olyan értekezletre, ahol az ügyemet tárgyalták, és elmondta, hogy szerinte abszolút alkalmas vagyok a gyerekeim nevelésére.

Hááát, ne azt mondd, hogy nem jó a gyógyi, "csak" kezdd el sorolni a tüneteket. Hátha. Kár a lógusért. Mi bajuk lehetett vele?

Félek tőle, új pszichiáter, már így is volt többször, hogy nem mentem el az időpontra. Komolytalannak fog nyilvánítani, és kidob. Pedig rajta keresztül van ingyen pszichológus is. (Igaz, az is új, még nincs meg annyira a bizalom, mint az előzővel volt, aki 5 évig dolgozott velem, aztán kirakták valamiért ősszel. Az nagy sokk volt.)

Nem jó. Én ezt a ... Brintellixet évek óta szedem, és amikor hetekig nem adták a kórházban (gerincsérv-műtét), merthogy drága!, akkor jött elő a szuiciditás. Szóval ez nekem úgy nagyjából megszünteti a halálvágyat, de ha arra sem jó, akkor tényleg nem a te gyszered. Hányingert sok mindenkinek csinál, én nem tudom, arra is szedek amúgy is gyógyszert. A libidót szépen lecsökkenti, az tuti. Nem mered mondani az áternek, hogy nem jó, vagy nem akarod?

Nagyon rosszul vagyok fizikailag és lelkileg is. Hányinger, szorulás, folyamatos feszültség érzés, nem tudom pontosan megfogalmazni, egyfajta kellemetlen bizsergés a lábamban, kezeimben, folytonos fáradság, de ezzel párhuzamosan alvásképtelenség (csak fekszem az ágyon és nem csinálok semmit, de igazán pihenni sem tudok). Agyilag folyamatos kényszeres pörgés (mondjuk ez nálam sajnos alap) és nagyon erős halálvágy.

Szia. Mi a baj a gyógyszerrel? Brintellix volt, jól emlékszem?

Nagyon egyedül vagyok. 🙁 Szeretnék beszélgetni veletek. Kérek koktélt. Abbahagyom a gyógyszert.

Én is remélem. Jó lenne, ha itt lenne.

Idézet tőle: Kleó

Nagyon-nagyon köszönöm! Hiába, van, akiben még van szív! 😉

Szívesen. 

Remélem, Dopamin jól van. És siet vissza hozzánk. 

Nagyon-nagyon köszönöm! Hiába, van, akiben még van szív! 😉

Kleó, ha jól értem, ez 5 literes. Egy ideig elég lehet. 

Mondjátok már meg, mikor és kivel balhéztam itt, hogy nem kaphatok piát? Mert ha én magamnak próbálok hozni, tuti belinkelem valamelyik saját meghajtómat.
Szóval már ez sem. Virtuális pia sem... crying

Idézet tőle: murray head

Szétröhögtem magam a hülyeségeken. Mi van, mindenhol esett az eső, a kedélyek lenyugodtak?

Jégeső, dörgés, villámlás... anyám becsukatta az ablakot, mert az a dilije, hogy bejön a villám... (ja, meg a kanalam, a késem)

A Kis Gömböc az az Unicum... Ugye +szánsz, Murray? Csak egy félliterest kérek.

Szétröhögtem magam a hülyeségeken. Mi van, mindenhol esett az eső, a kedélyek lenyugodtak?

Jaj, az a jó kis McIntosh... akkor ugrott volna ki a vállam, amikor az utolsót levertem!

Kérek szépen Kis Gömböcöt, nagyot, ha Walaki beállna a pultba...

Mi az a Kis Gömböc?

Hát inkább, mint ezt. Lehet, hogy még sült sz@rt is előbb ennék.

Engem ebben a kocsmában mé' nem szolgálnak ki? Ki vagyok tiltva?

Kleó egyél frissen áztatott tavirózsát,ropogós füstölt templomi ostyával teliholdkor vadgesztenyefa alatt!

Mindent-mindent elhiszek, csak azt nem, hogy FINOM!!!!

Walaki, nem állna be a pultba?

"A fokhagymás sült répa az egyik legízletesebb fogyókúrás étel, amit önmagában, mártogatóssal vagy akár köretként is kínálhatsz. Mivel a zöldség sülés közben megkaramellizálódik, még édesebb lesz, így a gyerekek örömmel megeszik. Alig van vele munka, szinte magától elkészül."

Akkor lefordítom magyarra:A fokhagymás répa annyira egyszerű étel,hogy le sem kell írni a receptjét.Mivel a zöldség is élőlény,ezért jó érzésű emberek ne fogyasszák, a gyerekeknek meg be lehet adni mindent,csak cukor ízű legyen.Mint említettük munka vele nincsen,ezért  elkészíteni sem kell.

https://femina.hu/recept/fokhagymas-sult-repa/

Na, itt a nagyonfinom, nem a meghajtómról...

Sebaj, legalább még mindig röhögök.

Jaj, az a jó kis McIntosh... akkor ugrott volna ki a vállam, amikor az utolsót levertem!

Kérek szépen Kis Gömböcöt, nagyot, ha Walaki beállna a pultba...

Kinemszarjale.

file:///C:/Users/user/Desktop/finom%20r%C3%A9pa.htm

Én mindent elhiszek erről, csak azt nem, hogy ez finom...

Belinkelted a c meghajtót? 🙂 Anyám borogass! 🙂 

Liliomlány, félmaraton az szuper! 🙂 Én az 5 kilóméteremre is nagyon büszke voltam decemberben, igaz, hogy most kezdtem nemrég, 40 évesen, tehát eredmény. De most leálltam minden sporttal, utálom magam (emiatt is).

file:///C:/Users/user/Desktop/finom%20r%C3%A9pa.htm

Én mindent elhiszek erről, csak azt nem, hogy ez finom...

Na tessék... mondom, hogy ich eine pechvogel ist.

Tegnap palacsintáztam. Sógórnőm csinált..nyami. Kár,h.már elfogyott. Ez az egyik kaja amit én is el tudok készíteni.

Na, ez az én formám. Még a virtuális palacsintát is lekésem. crying

Ez neked időben????? Ma szólni, hogy ma??? Pont, mint anyám.

Egészségedre! Tied lehet az egész.

nekem ez kell,erre van szükségem:Egyébként pesten vagyok,ha akar valaki találkozni velem ,akkor még időben szólok.   2 0 9 9 0 7 9 2 6 

Hali! Jut még nekem abból a palacsintából? Most, hogy elfogyasztottam anyám ebédjét, igazán rám férne valami ehető is...

Csak el kell kezdeni, aztán rendszeresen csinálni 🙂

Nekem ő nagyon sokat segített futással kapcsolatban, sok motivációt és jó tanácsot kaptam tőle (nem személyesen, csak amit olvastam tőle/róla):
http://dagadtkocsog.hu/

Idézet tőle: bartika

Juj! Liliomlány. Irigykedem. Vágyom arra a kondícióra, ami neked van.

Idézet tőle: bartika

Gyere át Murray, megtanítalak! Szuperkönnyű.

Köszi. 🙂

Juj! Liliomlány. Irigykedem. Vágyom arra a kondícióra, ami neked van.

Én tegnap letekertem biciklin 60 km-t, ma lefutottam a félmaratont. Így kb csak arra maradt erőm, hogy titeket olvassalak.

Ebben amúgy az a jó, hogy ilyenkor a negatív gondolatokra sincs már energiám.

Gyere át Murray, megtanítalak! Szuperkönnyű.

ElőzőOldal 538 / 569Következő