Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.18., 18:10🙂
🙂
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.06.18., 18:08Idézet tőle: CsakRólam ez lepereg. Bárcsak más is így lenne...
Ez fèlreérthető.
Úgy értem, hogy bárcsak más dolgok is így leperegnének rólam.
Persze másnak is azt kívánom, hogy az ilyen ne b@ssza fel az agyát.
Idézet tőle: CsakRólam ez lepereg. Bárcsak más is így lenne...
Ez fèlreérthető.
Úgy értem, hogy bárcsak más dolgok is így leperegnének rólam.
Persze másnak is azt kívánom, hogy az ilyen ne b@ssza fel az agyát.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.18., 18:03Párom az meg szinte várja, hogy valaki belekössön. Aztán az illető kb. azt is megbánja, hogy a világra született, úgy kikészíti. Én pl. rühellek garanciás időn belül visszavinni tönkrement termékeket helyekre, mert nem elég, hogy én vagyok a károsult, még úgy is néznek rám, mintha én vágtam volna tönkre, direkt, azt a terméket, amit visszaviszek. És ez mindig rohadtul felbasz. Párom meg, ha valaki így viselkedik vele, azonnal elkezdi megbosszulni. Pl. visszavisz egy cipőt, ügyintéző beszól, hogy ne tegye a pultra, közben foghegyről beszél vele, párom erre reakcióként még húsz dologra rárakja azt a cipőt, ártatlan pofával, mint aki mindig csak belefeledkezik a gondolataiba, és jaj, véletlenül már megint rossz helyre tette. 😀
Párom az meg szinte várja, hogy valaki belekössön. Aztán az illető kb. azt is megbánja, hogy a világra született, úgy kikészíti. Én pl. rühellek garanciás időn belül visszavinni tönkrement termékeket helyekre, mert nem elég, hogy én vagyok a károsult, még úgy is néznek rám, mintha én vágtam volna tönkre, direkt, azt a terméket, amit visszaviszek. És ez mindig rohadtul felbasz. Párom meg, ha valaki így viselkedik vele, azonnal elkezdi megbosszulni. Pl. visszavisz egy cipőt, ügyintéző beszól, hogy ne tegye a pultra, közben foghegyről beszél vele, párom erre reakcióként még húsz dologra rárakja azt a cipőt, ártatlan pofával, mint aki mindig csak belefeledkezik a gondolataiba, és jaj, véletlenül már megint rossz helyre tette. 😀
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.18., 17:15Idézet tőle: PhilCÉn emiatt volt már, hogy az egész városból is elköltöztem. Nem bírtam elviselni a paraszt kiszolgálást. Bemegyek két helyre, hozzá kell szólnom két agyonstresszelt, cinikus, baszogatós bolti dolgozóhoz, aztán már a harmadik helyen üvöltök az idegességtől én is.
Hehe. Én a környékbeli boltosok kiskedvence vagyok. Na persze most nem ecsetelem, hogy ez milyen körzetet (hány métert) és hány embert takar, de kedvencem a vásárlás. Olyankor egy jó fél órát is akár elmaradok otthonról, mindenhol édelgek egy kicsit.
Idézet tőle: PhilCÉn emiatt volt már, hogy az egész városból is elköltöztem. Nem bírtam elviselni a paraszt kiszolgálást. Bemegyek két helyre, hozzá kell szólnom két agyonstresszelt, cinikus, baszogatós bolti dolgozóhoz, aztán már a harmadik helyen üvöltök az idegességtől én is.
Hehe. Én a környékbeli boltosok kiskedvence vagyok. Na persze most nem ecsetelem, hogy ez milyen körzetet (hány métert) és hány embert takar, de kedvencem a vásárlás. Olyankor egy jó fél órát is akár elmaradok otthonról, mindenhol édelgek egy kicsit.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.18., 17:12Idézet tőle: KleóA vevők, az eladók; mindig valaki vagy beszól, vagy csinál valamit. Három helyből kettőn tuti frusztrálnak.
De remélem, te is beszólsz nekik.
Idézet tőle: KleóA vevők, az eladók; mindig valaki vagy beszól, vagy csinál valamit. Három helyből kettőn tuti frusztrálnak.
De remélem, te is beszólsz nekik.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.18., 17:02Én emiatt volt már, hogy az egész városból is elköltöztem. Nem bírtam elviselni a paraszt kiszolgálást. Bemegyek két helyre, hozzá kell szólnom két agyonstresszelt, cinikus, baszogatós bolti dolgozóhoz, aztán már a harmadik helyen üvöltök az idegességtől én is.
Én emiatt volt már, hogy az egész városból is elköltöztem. Nem bírtam elviselni a paraszt kiszolgálást. Bemegyek két helyre, hozzá kell szólnom két agyonstresszelt, cinikus, baszogatós bolti dolgozóhoz, aztán már a harmadik helyen üvöltök az idegességtől én is.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.18., 13:24A vevők, az eladók; mindig valaki vagy beszól, vagy csinál valamit. Három helyből kettőn tuti frusztrálnak.
A vevők, az eladók; mindig valaki vagy beszól, vagy csinál valamit. Három helyből kettőn tuti frusztrálnak.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.18., 12:42Idézet tőle: KleóHaj, és akkor most tanulmányt fogok írni a perfekcionizmus és az OCD, valamint a látens alkoholizmus és a hisztrionikus személyiségzavar összefüggéseiről.
Ezenkívül mondja má' meg valaki, hogy miért nem lehet egyszer, csak egyszer úgy bevásárolni, hogy ne frusztrálják az embert?!
Kik frusztrálnak és mivel?
Idézet tőle: KleóHaj, és akkor most tanulmányt fogok írni a perfekcionizmus és az OCD, valamint a látens alkoholizmus és a hisztrionikus személyiségzavar összefüggéseiről.
Ezenkívül mondja má' meg valaki, hogy miért nem lehet egyszer, csak egyszer úgy bevásárolni, hogy ne frusztrálják az embert?!
Kik frusztrálnak és mivel?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.18., 10:22Haj, és akkor most tanulmányt fogok írni a perfekcionizmus és az OCD, valamint a látens alkoholizmus és a hisztrionikus személyiségzavar összefüggéseiről.
Haj, és akkor most tanulmányt fogok írni a perfekcionizmus és az OCD, valamint a látens alkoholizmus és a hisztrionikus személyiségzavar összefüggéseiről.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.06.17., 13:16Ja, "les jours de gloire est arrivée", bár arra még várni kell, és egyáltalán nem biztos... 🙂
Ma van a születésnapom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal végigszenvedtem. De írtam megint blogot, mindjárt begépelem.
Ja, "les jours de gloire est arrivée", bár arra még várni kell, és egyáltalán nem biztos... 🙂
Ma van a születésnapom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal végigszenvedtem. De írtam megint blogot, mindjárt begépelem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.16., 16:01Köszi 🙂 A spanyol-portugált láttam! Most megyek Peru-Dániára. A horvát-nigériai meccs ugrik a vitaműsor miatt 🙁
Köszi 🙂 A spanyol-portugált láttam! Most megyek Peru-Dániára. A horvát-nigériai meccs ugrik a vitaműsor miatt 🙁
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.06.16., 15:07Kleó, a tegnapi spanyol-protugál tök jó volt, biztos megtalálod a neten. A mai francia-ausztál nem volt túl jó, de néztük, mert azért mégiscsak "hazai" drukkerek vagyunk (mármint franciák... de ha lenne magyar csapat, nekik drukkolnék). Az argentinok szenvednek Izlanddal. Eredményeket nem mondok, legyen meglepi 🙂
Kleó, a tegnapi spanyol-protugál tök jó volt, biztos megtalálod a neten. A mai francia-ausztál nem volt túl jó, de néztük, mert azért mégiscsak "hazai" drukkerek vagyunk (mármint franciák... de ha lenne magyar csapat, nekik drukkolnék). Az argentinok szenvednek Izlanddal. Eredményeket nem mondok, legyen meglepi 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.16., 10:14Kösz, Murray! Az a körte, hát nem rossz ötlet! De lehet, hogy eperpálesz lesz, az naggggyon jó. (A zex sem szerette a pálinkát (egyebet mindent), úgyhogy bárhol kínálták, az én feladatom volt elfogyasztani... ... ...
Kösz, Murray! Az a körte, hát nem rossz ötlet! De lehet, hogy eperpálesz lesz, az naggggyon jó. (A zex sem szerette a pálinkát (egyebet mindent), úgyhogy bárhol kínálták, az én feladatom volt elfogyasztani... ... ...
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.16., 07:48Idézet tőle: Panda63Én maradnék az Ír kávénál ha kérhetek.
Kleó Hogy alakul a meccs nézős dolog?
Tessék, ez is keksszel. 🙂
Idézet tőle: Panda63Én maradnék az Ír kávénál ha kérhetek.
Kleó Hogy alakul a meccs nézős dolog?
Tessék, ez is keksszel. 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.16., 07:43Idézet tőle: KleóKérek szépen hp-t, cseresznyét!
Kleó, mivel itthon nincs (egyetlen egyszer volt, még kisebb gyerek apukájánk az apukája, aki már meghalt, csinált pálinkát, asszem nálunk évekig !! állt egy körte, amit végül nagy kegyesen megittam, fú, de rossz volt, mármint én utálom a pálinkát, különben valószínű nagoyn is jó volt), ezért nem tudok képet csinálni.
De némi fantáziával ennek hasznát láthatod.
https://palinka.online/Centurio-palinkasuveg
Na, mit teszel bele? 🙂
Idézet tőle: KleóKérek szépen hp-t, cseresznyét!
Kleó, mivel itthon nincs (egyetlen egyszer volt, még kisebb gyerek apukájánk az apukája, aki már meghalt, csinált pálinkát, asszem nálunk évekig !! állt egy körte, amit végül nagy kegyesen megittam, fú, de rossz volt, mármint én utálom a pálinkát, különben valószínű nagoyn is jó volt), ezért nem tudok képet csinálni.
De némi fantáziával ennek hasznát láthatod.
https://palinka.online/Centurio-palinkasuveg
Na, mit teszel bele? 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.15., 16:35Erre a "Fundimini"-re regelnem kéne. Óvodás szinttől tanítja, hogy kell bánni a pénzzel. Hátha... hátha mire nagy leszek, én is megtanulnám.
Erre a "Fundimini"-re regelnem kéne. Óvodás szinttől tanítja, hogy kell bánni a pénzzel. Hátha... hátha mire nagy leszek, én is megtanulnám.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.15., 15:26Ha 8-kor kezdődik, nem mindegyik, meg nem teljesen. Anyám politikai aktivitásától függ. Mert ha olyat hall a híradóban, amiről érdekli, hogy mit mondanak a szakértők, akkor meccsnek lőttek!
Kéjemszípen a hp-t!
Ha 8-kor kezdődik, nem mindegyik, meg nem teljesen. Anyám politikai aktivitásától függ. Mert ha olyat hall a híradóban, amiről érdekli, hogy mit mondanak a szakértők, akkor meccsnek lőttek!
Kéjemszípen a hp-t!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.15., 15:20Idézet tőle: KleóKöszi, tv a hülyével. Valamiért nem tölt be az a vacak lepitopi.
De/és akkor az esti meccsek ugranak?
Idézet tőle: KleóKöszi, tv a hülyével. Valamiért nem tölt be az a vacak lepitopi.
De/és akkor az esti meccsek ugranak?
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.06.14., 16:47Idézet tőle: babarczyeszterMaga az eljárás ingyenes, ha van valakinek európai biztosítási kártyája. Csak az odautazás, ott tartózkodás, míg beszerzed az engedélyeket, kerül pénzbe.
Jobbulást!
Idézet tőle: babarczyeszterMaga az eljárás ingyenes, ha van valakinek európai biztosítási kártyája. Csak az odautazás, ott tartózkodás, míg beszerzed az engedélyeket, kerül pénzbe.
Jobbulást!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.06.14., 14:55Maga az eljárás ingyenes, ha van valakinek európai biztosítási kártyája. Csak az odautazás, ott tartózkodás, míg beszerzed az engedélyeket, kerül pénzbe.
Maga az eljárás ingyenes, ha van valakinek európai biztosítási kártyája. Csak az odautazás, ott tartózkodás, míg beszerzed az engedélyeket, kerül pénzbe.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.06.14., 14:47Köszönöm szépen Murray
Idézet tőle: murray headTessék parancsolni:
És Kleó milyen koktélt szeretnél? Vagy inkább legyen valami tömény?
Köszönöm szépen Murray
Idézet tőle: murray headTessék parancsolni:
És Kleó milyen koktélt szeretnél? Vagy inkább legyen valami tömény?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.14., 14:43Idézet tőle: murray headIdézet tőle: KleóHa az Opera nevű böngészőn bejön az m4, anyám laptopján tudok meccset nézni! Kellett hozzá furfang, de ő ajánlotta fel. 😉
Na és kiderült már, hogy bejön-e??
Kösz a káktélt.
Mingyá mék.
Idézet tőle: murray headIdézet tőle: KleóHa az Opera nevű böngészőn bejön az m4, anyám laptopján tudok meccset nézni! Kellett hozzá furfang, de ő ajánlotta fel. 😉
Kösz a káktélt.
Mingyá mék.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.14., 14:39Idézet tőle: KleóHa az Opera nevű böngészőn bejön az m4, anyám laptopján tudok meccset nézni! Kellett hozzá furfang, de ő ajánlotta fel. 😉
Idézet tőle: KleóHa az Opera nevű böngészőn bejön az m4, anyám laptopján tudok meccset nézni! Kellett hozzá furfang, de ő ajánlotta fel. 😉
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.14., 14:37Mennyire drága?
Én már rég elhatároztam, hogy ha nagy fájdalmaim lennének vagy olyan betegségem, ami a teljes személyiségem elvesztésével járna, akkor biztos elmennék ilyenre.
Magyar állampolgár is kérheti? És ki engedélyezi? Magyarország ÉS Belgium / Svájc?
Mennyire drága?
Én már rég elhatároztam, hogy ha nagy fájdalmaim lennének vagy olyan betegségem, ami a teljes személyiségem elvesztésével járna, akkor biztos elmennék ilyenre.
Magyar állampolgár is kérheti? És ki engedélyezi? Magyarország ÉS Belgium / Svájc?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.06.14., 14:24Kedves Jolán!
Úgy értem, hogy öngyilkos akartam lenni, de családi beleegyezéssel. Álmodoztam arról is, hogy Belgiumban vagy Svájcban végzem be a pályafutásom, de az túl drága és bonyolult lenne, úgyhogy csak az öngyilkosság járható út. Csak nagyon idegesítene, ha nem tudnék elbúcsúzni, napokig nem találnának meg, nem lenne a macskának mit ennie, nem lennének elrendezve a dolgok, stb. Ebben mondjuk csak az egyik (nevelt) gyerekemre számíthattam. Én semmivel nem vagyok jobb állapotban, mint te vagy általában a Búralakók, csak nem szoktam itt panaszkodni.
Kedves Jolán!
Úgy értem, hogy öngyilkos akartam lenni, de családi beleegyezéssel. Álmodoztam arról is, hogy Belgiumban vagy Svájcban végzem be a pályafutásom, de az túl drága és bonyolult lenne, úgyhogy csak az öngyilkosság járható út. Csak nagyon idegesítene, ha nem tudnék elbúcsúzni, napokig nem találnának meg, nem lenne a macskának mit ennie, nem lennének elrendezve a dolgok, stb. Ebben mondjuk csak az egyik (nevelt) gyerekemre számíthattam. Én semmivel nem vagyok jobb állapotban, mint te vagy általában a Búralakók, csak nem szoktam itt panaszkodni.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2018.06.14., 13:58Idézet tőle: KleóHalika! Kérek egy(?) Blady Maryt!
Ha az Opera nevű böngészőn bejön az m4, anyám laptopján tudok meccset nézni! Kellett hozzá furfang, de ő ajánlotta fel. 😉
na ez szuper! én meg a nyitómeccs idején pont csoporton leszek, izgulj helyettem is!
Idézet tőle: KleóHalika! Kérek egy(?) Blady Maryt!
Ha az Opera nevű böngészőn bejön az m4, anyám laptopján tudok meccset nézni! Kellett hozzá furfang, de ő ajánlotta fel. 😉
na ez szuper! én meg a nyitómeccs idején pont csoporton leszek, izgulj helyettem is!
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.06.14., 13:43Eszter, hogy-hogy az eutanáziát fontolgattad? Magyarországon nem is legális. Vagy külföldre mentél volna? Mindenesetre örülök, hogy most jobban vagy, sokkoló olvasni, amit írsz. Te egy sikeres, értékes ember vagy! Mindenkiért kár, de ha te döntesz így, még értelmetlenebb. Én vagy 20 éve ismerem a nevedet, még a Magyar Narancsból, és amikor megtudtam, hogy művészettörténész vagy, még inkább csodáltalak. Én kétszer jelentkeztem az ELTÉ-re, nem nagy sikerrel (igaz, nem is vettem komolyan a felkészülést). Jó tudom, ez a fajta hizelkedés nem változtat a te fájdalmadon, de azért mégis szerettem volna leírni. Főleg azért, mert nekem az egyik fő fájdalmam, hogy nem sikerült megvalósítanom magam, hogy elpazaroltam valamit, és emiatt "büntetem" magam öngyűlölettel. Ma megint megszégyenített egy kolléga, úgy visszaszóltam volna neki, de nem tettem. Ilyenkor is dühös vagyok. Miért nyelek le mindent? Úgyis utálom már ezt a munkát, nincs miért kapaszkodnom bele. Na mindegy, most kocsmázzunk! Én is szeretnék majd meccseket nézni. Minden normális kocsmában van meccsnézés, nem? És hozzá búzasör jár, a koktél túl sznob meccsnézéshez szerintem. Dopaminról tud valaki valamit?
Eszter, hogy-hogy az eutanáziát fontolgattad? Magyarországon nem is legális. Vagy külföldre mentél volna? Mindenesetre örülök, hogy most jobban vagy, sokkoló olvasni, amit írsz. Te egy sikeres, értékes ember vagy! Mindenkiért kár, de ha te döntesz így, még értelmetlenebb. Én vagy 20 éve ismerem a nevedet, még a Magyar Narancsból, és amikor megtudtam, hogy művészettörténész vagy, még inkább csodáltalak. Én kétszer jelentkeztem az ELTÉ-re, nem nagy sikerrel (igaz, nem is vettem komolyan a felkészülést). Jó tudom, ez a fajta hizelkedés nem változtat a te fájdalmadon, de azért mégis szerettem volna leírni. Főleg azért, mert nekem az egyik fő fájdalmam, hogy nem sikerült megvalósítanom magam, hogy elpazaroltam valamit, és emiatt "büntetem" magam öngyűlölettel. Ma megint megszégyenített egy kolléga, úgy visszaszóltam volna neki, de nem tettem. Ilyenkor is dühös vagyok. Miért nyelek le mindent? Úgyis utálom már ezt a munkát, nincs miért kapaszkodnom bele. Na mindegy, most kocsmázzunk! Én is szeretnék majd meccseket nézni. Minden normális kocsmában van meccsnézés, nem? És hozzá búzasör jár, a koktél túl sznob meccsnézéshez szerintem. Dopaminról tud valaki valamit?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.14., 10:27Halika! Kérek egy(?) Blady Maryt!
Halika! Kérek egy(?) Blady Maryt!
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.06.14., 08:53Kérek szépen egy Ír kávét, ha lehet és Kleónak is keverjetek lécci valamilyen koktélt 5-re, ha már meccset nem tud nézni, ha megoldotta akkor azért
Kérek szépen egy Ír kávét, ha lehet és Kleónak is keverjetek lécci valamilyen koktélt 5-re, ha már meccset nem tud nézni, ha megoldotta akkor azért
Idézet tőle: akbar ekkor: 2018.06.12., 19:04Madártej,nyami. Mintha megérezted volna
Eszter: köszönöm igyekszem kitartani. Örülök,hogy jobban vagy.
Madártej,nyami. Mintha megérezted volna
Eszter: köszönöm igyekszem kitartani. Örülök,hogy jobban vagy.
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.06.12., 18:07Idézet tőle: murray headIdézet tőle: KleóHelyes.
Na, hogy ne offolgassak. Ezek a dokik már teljesen szakbarbárok, csak a saját szakterületükhöz konyítanak (eltekintve azoktól, akik ahhoz sem). Például az összes vénségnek a háziorvosok protokoll szerint estére Frontint írnak fel. Merthogy az altatókhoz hozzá lehet szokni! ("Ezt szoktuk adni.") Szóval gőzük sincs a benzókról: 1.) nem altatók (függetlenül attól, hogy a lazító hatás miatt megkönnyíthetik az elalvást, de az a 0,25 Frontin éveken át ehhez édeskevés); 2.) ezekhez is hozzá lehet szokni, sőt!
De az is jó, amikor a háziorvos (am. nagyon édes) asszisztensével konzultálhatod meg, hogy igen, tényleg szeretnél xanax-ot feliratni, mivel nem jutottál el az áteredhez. És hirtelen kiderül, hogy MÉGSEM osztogatják azokat a rohadt benzo-kat csak úgy. Mert egy tízperces beszélgetés kerekedik abból, hogy most felírják-e vagy sem. Áááááááááá.
Engem házidoki elhajtott a faszba, mikor nyugtatót kértem tőle. Kh beutalót sem adott egy másik esetben.
Idézet tőle: murray headIdézet tőle: KleóHelyes.
Na, hogy ne offolgassak. Ezek a dokik már teljesen szakbarbárok, csak a saját szakterületükhöz konyítanak (eltekintve azoktól, akik ahhoz sem). Például az összes vénségnek a háziorvosok protokoll szerint estére Frontint írnak fel. Merthogy az altatókhoz hozzá lehet szokni! ("Ezt szoktuk adni.") Szóval gőzük sincs a benzókról: 1.) nem altatók (függetlenül attól, hogy a lazító hatás miatt megkönnyíthetik az elalvást, de az a 0,25 Frontin éveken át ehhez édeskevés); 2.) ezekhez is hozzá lehet szokni, sőt!
De az is jó, amikor a háziorvos (am. nagyon édes) asszisztensével konzultálhatod meg, hogy igen, tényleg szeretnél xanax-ot feliratni, mivel nem jutottál el az áteredhez. És hirtelen kiderül, hogy MÉGSEM osztogatják azokat a rohadt benzo-kat csak úgy. Mert egy tízperces beszélgetés kerekedik abból, hogy most felírják-e vagy sem. Áááááááááá.
Engem házidoki elhajtott a faszba, mikor nyugtatót kértem tőle. Kh beutalót sem adott egy másik esetben.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.12., 18:03Ha jársz áterhez (és tudják), akkor f.snak, hogy nehogy ott is felírasd meg velük is, mert az e-receptnél kiderül, és akkor őket "előveszik". Amíg nem volt e-recept, nem problémáztak rajta. Anyámnak vmi szívgyógyszert nem adott ki a patika, merthogy ua. dátummal már egy ilyet kiváltott. Ugyanakkor azt írják, hogy túl sok az orvos-beteg találkozás, de ha minden krónikus betegség gyszeréért havonta kell menni, hogy a pitliben legyen kevesebb?
Ha jársz áterhez (és tudják), akkor f.snak, hogy nehogy ott is felírasd meg velük is, mert az e-receptnél kiderül, és akkor őket "előveszik". Amíg nem volt e-recept, nem problémáztak rajta. Anyámnak vmi szívgyógyszert nem adott ki a patika, merthogy ua. dátummal már egy ilyet kiváltott. Ugyanakkor azt írják, hogy túl sok az orvos-beteg találkozás, de ha minden krónikus betegség gyszeréért havonta kell menni, hogy a pitliben legyen kevesebb?
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.12., 17:52Idézet tőle: KleóHelyes.
Idézet tőle: KleóHelyes.
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.06.12., 17:44Idézet tőle: babarczyeszterKedves akbar!
Nagyon sajnállak! Én a teljes kétségbeesésből jöttem ki a Fevarinnal, minden gyógyszert végigpróbáltunk, és már csak ez és a coaxil maradt. Egy SSRI sem hatott nálam, de a Fevarin mégis kihúzott a durva depresszióból! Azt gondoltam, hogy esélytelen vagyok, beterveztem az eutanáziát most nyárra, de jelenleg jól vagyok. Ne add fel te sem!
Jó ég!!!!
Hallani is rossz, rémisztő és kétségbeejtő, hogy eutanáziát terveztél.
🙁
Idézet tőle: babarczyeszterKedves akbar!
Nagyon sajnállak! Én a teljes kétségbeesésből jöttem ki a Fevarinnal, minden gyógyszert végigpróbáltunk, és már csak ez és a coaxil maradt. Egy SSRI sem hatott nálam, de a Fevarin mégis kihúzott a durva depresszióból! Azt gondoltam, hogy esélytelen vagyok, beterveztem az eutanáziát most nyárra, de jelenleg jól vagyok. Ne add fel te sem!
Jó ég!!!!
Hallani is rossz, rémisztő és kétségbeejtő, hogy eutanáziát terveztél.
🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.12., 17:12Helyes.
Helyes.