Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.06.03., 10:09A formáció neve és a szám címe már önmagáért beszél.(Tegnap már sok volt a haloperidol +rivotril+2,5liter kóla+ 10 óra internetezés kombó) Agyilag kiégtem.De most ezen méginkább.( "SZÜLINAPOS MEGBORÍTÓS KAZÁNAJTÓ CSAPDOSÓS")
A formáció neve és a szám címe már önmagáért beszél.(Tegnap már sok volt a haloperidol +rivotril+2,5liter kóla+ 10 óra internetezés kombó) Agyilag kiégtem.De most ezen méginkább.( "SZÜLINAPOS MEGBORÍTÓS KAZÁNAJTÓ CSAPDOSÓS")
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.02., 19:53Hát pont olyan, mint a mondás. Ha már a világra sz@rtak, játszani kell az életet.
Ripacskodni.
Hát pont olyan, mint a mondás. Ha már a világra sz@rtak, játszani kell az életet.
Ripacskodni.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.02., 17:48(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Во-первых, это смешно и прикольно. А, во-вторых, тут какая-то нереальная концентрация моих любимых артистов на одной сцене В общем. L'Arpeggiata Philippe Jaroussky - Page officielle Vincenzo Capezzuto Raquel Andueza Luciana Mancini Lucilla Galeazzi
Posted by Baroque4you on Sunday, July 16, 2017
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Во-первых, это смешно и прикольно. А, во-вторых, тут какая-то нереальная концентрация моих любимых артистов на одной сцене В общем. L'Arpeggiata Philippe Jaroussky - Page officielle Vincenzo Capezzuto Raquel Andueza Luciana Mancini Lucilla Galeazzi
Posted by Baroque4you on Sunday, July 16, 2017
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.02., 17:48"Van hozzá közöd,
mit csinálok?
És hogy mit gondolok?
Van hozzá közöm
mit csinálsz?
És hogy mit gondolsz?
Van közünk egymáshoz?
Hozzám, hozzád, mindenkihez,
aki véletlenül éppen itt él
épp most,
és akitől függ,
hogy mi lesz a világból?
Van közünk egymáshoz?
Talán igen."(Ingrid Sjöstrand - Van hozzá közöd?)
"Van hozzá közöd,
mit csinálok?
És hogy mit gondolok?
Van hozzá közöm
mit csinálsz?
És hogy mit gondolsz?
Van közünk egymáshoz?
Hozzám, hozzád, mindenkihez,
aki véletlenül éppen itt él
épp most,
és akitől függ,
hogy mi lesz a világból?
Van közünk egymáshoz?
Talán igen."
(Ingrid Sjöstrand - Van hozzá közöd?)
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.06.02., 16:54Ez már nekem fáj, a falat kaparnám,minek hallgatom,azt is mondhatnám,tedd be magadnak...:)
Off-oljuk már szét a komolyságot,mert EZ MÁR NEKEM FÁJ!
Ez már nekem fáj, a falat kaparnám,minek hallgatom,azt is mondhatnám,tedd be magadnak...:)
Off-oljuk már szét a komolyságot,mert EZ MÁR NEKEM FÁJ!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.02., 12:26Idézet tőle: murray headA R. teszt erdményét nem kaptam meg - mivel nem mentem el érte -, de eloljáróban három szót mondott a terap, persze csak egyre emlékszem. Na az totál rám illik és vicces volt, hogy úgy kommentálta, hogy ezt aztán abszolút nem gondolta volna rólam.
A Rosszzsákot én úgy 21 éves koromban csináltam először. Mindjárt meg is tanultam, hogy lehet befolyásolni. Amikor a harmadikra is valami anatómiai dolgot mondtam, a lógus leállított, hogy "jó, most ezt tanulja, de próbáljon egy kicsit elvonatkoztatni, mert így SOKKAL ROSSZABB EREDMÉNY FOG KIJÖNNI, mint a valóság. Azóta pl. az első ábra nálam nem csigolya (az), hanem pillangó. Csak egy aggaszt: hátha akkor lett volna igaz az eredmény, ha hagyja, hogy azt mondjam, amit. Mert hátha tényleg pszichopata vagyok? (Sok-sok évvel később, mivel tudtam, hogy baj van, "soron kívül" elmentem az áternőhöz. Elküldött, és az ambuláns lapra ráírta, hogy nem ön- és közveszélyes. Mondjuk nem ez volt az egyetlen tévedése, de én akkor bizony közveszélyes voltam.)
Idézet tőle: murray headA R. teszt erdményét nem kaptam meg - mivel nem mentem el érte -, de eloljáróban három szót mondott a terap, persze csak egyre emlékszem. Na az totál rám illik és vicces volt, hogy úgy kommentálta, hogy ezt aztán abszolút nem gondolta volna rólam.
A Rosszzsákot én úgy 21 éves koromban csináltam először. Mindjárt meg is tanultam, hogy lehet befolyásolni. Amikor a harmadikra is valami anatómiai dolgot mondtam, a lógus leállított, hogy "jó, most ezt tanulja, de próbáljon egy kicsit elvonatkoztatni, mert így SOKKAL ROSSZABB EREDMÉNY FOG KIJÖNNI, mint a valóság. Azóta pl. az első ábra nálam nem csigolya (az), hanem pillangó. Csak egy aggaszt: hátha akkor lett volna igaz az eredmény, ha hagyja, hogy azt mondjam, amit. Mert hátha tényleg pszichopata vagyok? (Sok-sok évvel később, mivel tudtam, hogy baj van, "soron kívül" elmentem az áternőhöz. Elküldött, és az ambuláns lapra ráírta, hogy nem ön- és közveszélyes. Mondjuk nem ez volt az egyetlen tévedése, de én akkor bizony közveszélyes voltam.)
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.02., 12:13A R. teszt erdményét nem kaptam meg - mivel nem mentem el érte -, de eloljáróban három szót mondott a terap, persze csak egyre emlékszem. Na az totál rám illik és vicces volt, hogy úgy kommentálta, hogy ezt aztán abszolút nem gondolta volna rólam.
A R. teszt erdményét nem kaptam meg - mivel nem mentem el érte -, de eloljáróban három szót mondott a terap, persze csak egyre emlékszem. Na az totál rám illik és vicces volt, hogy úgy kommentálta, hogy ezt aztán abszolút nem gondolta volna rólam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.02., 10:44Azért aki ezeket a válaszlehetőségeket kitalálta, annak az elmeállapotát is megnézetném! Még akkor is, ha a meghökkentés volt a célja.
Index... no comment.
Azért aki ezeket a válaszlehetőségeket kitalálta, annak az elmeállapotát is megnézetném! Még akkor is, ha a meghökkentés volt a célja.
Index... no comment.
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.06.02., 10:02Ajánlom figyelmébe minden kedves ártatalan rorschach teszt kitöltőnek,hogy ha valaki komolyan akar válaszolni a pszichológusok kérdéseire,akkor valószínűleg nincsen rendben vele valami! Hogy miért? Egy egészséges ember ezeket látja amikor a különös ábrákat nézi.Az anyagot az index.hu-ról szedtem össze.
Ajánlom figyelmébe minden kedves ártatalan rorschach teszt kitöltőnek,hogy ha valaki komolyan akar válaszolni a pszichológusok kérdéseire,akkor valószínűleg nincsen rendben vele valami! Hogy miért? Egy egészséges ember ezeket látja amikor a különös ábrákat nézi.Az anyagot az index.hu-ról szedtem össze.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.01., 16:01Idézet tőle: murray headDopamin üzeni, hogy megvan és puszil mindenkit, egyetek-igyatok, nyitva a kocsma.
Köszönet az értesítésért!
Igyunk valamit az egészségére!
Idézet tőle: murray headDopamin üzeni, hogy megvan és puszil mindenkit, egyetek-igyatok, nyitva a kocsma.
Köszönet az értesítésért!
Igyunk valamit az egészségére!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.31., 18:29Pistikének le kell írnia 50-szer, hogy "Nem beszélek csúnyán, és nem tegezem a tanár nénit". Leírja 100-szor. Mire a tanár néni: – Jaj, de szép, Pistike! De neked csak 50-szer kellett leírnod, miért írtad le 100-szor? – Hogy örüjjé, b.zdmeg!
Na, így voltam én a terapokkal...
Pistikének le kell írnia 50-szer, hogy "Nem beszélek csúnyán, és nem tegezem a tanár nénit". Leírja 100-szor. Mire a tanár néni: – Jaj, de szép, Pistike! De neked csak 50-szer kellett leírnod, miért írtad le 100-szor? – Hogy örüjjé, b.zdmeg!
Na, így voltam én a terapokkal...
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.05.29., 16:22Kb mint mikor beszélni tanítasz egy gyereket vagy angolul egy pár évest.
Csináltam és nem a sajátomon.
Így indult a mai reggelem....
A macskám előszedett/elkapott valahonnan/valahol egy vélhetően korábban gyönyörűen éneklő énekes madarat,amik a kedvenceim ha nyitott ablaknál ülök a szobámban.Én fekete rigónak néztem,és a felismerhetetlenségig szétszedte,majd szétszórta a házunk bejárati ajtaja előtt úgy,hogy még ki sem tudtam szinte nyitni az ajtót a madárka testének darabjaitól.Össze kellett takarítanom a véres darabokat,aztán a macskámat jól oldalba rúgtam.
Azóta nézem ezt a videót,és kezdek hozzászokni.
[/quote]
Kb mint mikor beszélni tanítasz egy gyereket vagy angolul egy pár évest.
Csináltam és nem a sajátomon.
A macskám előszedett/elkapott valahonnan/valahol egy vélhetően korábban gyönyörűen éneklő énekes madarat,amik a kedvenceim ha nyitott ablaknál ülök a szobámban.Én fekete rigónak néztem,és a felismerhetetlenségig szétszedte,majd szétszórta a házunk bejárati ajtaja előtt úgy,hogy még ki sem tudtam szinte nyitni az ajtót a madárka testének darabjaitól.Össze kellett takarítanom a véres darabokat,aztán a macskámat jól oldalba rúgtam.
[/quote]
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.28., 14:47Bartika, a zenével hadilábon állok (nagyon nehezen hallgatok meg új zenét), de persze, nagyon megköszönöm!
Bartika, a zenével hadilábon állok (nagyon nehezen hallgatok meg új zenét), de persze, nagyon megköszönöm!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.28., 11:54Idézet tőle: murray headViszonylag vidáman kivonultam kertészkedni. Viszonylag vidáman eltársalogtam egy vénasszonnyal, akit múltkor kedélyesen elküldtem a k.rva életbe és ezen viszonylag vidáman túltette magát. Megtudtam, hogy a lábdagadására nem jó a csalános lábfürdő, viszont a szódabikarbónás lábfürdő az a lázat viszi le. Megtudtam még egyet-s-mást a fekvőfenyőkről (ez izgi volt), aztán viszonylag vidáman búcsút intettünk egymásnak.
Murray: tegnap Rád gondoltam egy facebookos videó kapcsán, ahol növények zenélnek növényeknek, küldjem át?
Idézet tőle: murray headViszonylag vidáman kivonultam kertészkedni. Viszonylag vidáman eltársalogtam egy vénasszonnyal, akit múltkor kedélyesen elküldtem a k.rva életbe és ezen viszonylag vidáman túltette magát. Megtudtam, hogy a lábdagadására nem jó a csalános lábfürdő, viszont a szódabikarbónás lábfürdő az a lázat viszi le. Megtudtam még egyet-s-mást a fekvőfenyőkről (ez izgi volt), aztán viszonylag vidáman búcsút intettünk egymásnak.
Murray: tegnap Rád gondoltam egy facebookos videó kapcsán, ahol növények zenélnek növényeknek, küldjem át?
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.28., 11:46Viszonylag vidáman kivonultam kertészkedni. Viszonylag vidáman eltársalogtam egy vénasszonnyal, akit múltkor kedélyesen elküldtem a k.rva életbe és ezen viszonylag vidáman túltette magát. Megtudtam, hogy a lábdagadására nem jó a csalános lábfürdő, viszont a szódabikarbónás lábfürdő az a lázat viszi le. Megtudtam még egyet-s-mást a fekvőfenyőkről (ez izgi volt), aztán viszonylag vidáman búcsút intettünk egymásnak.
Viszonylag vidáman kivonultam kertészkedni. Viszonylag vidáman eltársalogtam egy vénasszonnyal, akit múltkor kedélyesen elküldtem a k.rva életbe és ezen viszonylag vidáman túltette magát. Megtudtam, hogy a lábdagadására nem jó a csalános lábfürdő, viszont a szódabikarbónás lábfürdő az a lázat viszi le. Megtudtam még egyet-s-mást a fekvőfenyőkről (ez izgi volt), aztán viszonylag vidáman búcsút intettünk egymásnak.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.27., 19:27na még egy zene CSAKAZÉRTIS!!!
na még egy zene CSAKAZÉRTIS!!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.27., 19:24NÚ! ( azaz: igyunk! )
persze ki, mit ..
addig is egy zeneszám:
NÚ! ( azaz: igyunk! )
persze ki, mit ..
addig is egy zeneszám:
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.05.27., 19:09"Egész életemet végig hülyéskedtem
Végül tiszta hülye maradtam"
Hát "ennyit tudok mondani Vietnámról"
"Egész életemet végig hülyéskedtem
Végül tiszta hülye maradtam"
Hát "ennyit tudok mondani Vietnámról"
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.27., 16:19https://starity.hu/magazin/68363-ilyen-amikor-egy-gyermekrol-kiderul-hogy-pszichopata-i-resz/
https://starity.hu/magazin/68926-ilyen-amikor-egy-gyermekrol-kiderul-hogy-pszichopata-ii-resz/
https://starity.hu/magazin/68363-ilyen-amikor-egy-gyermekrol-kiderul-hogy-pszichopata-i-resz/
https://starity.hu/magazin/68926-ilyen-amikor-egy-gyermekrol-kiderul-hogy-pszichopata-ii-resz/
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.27., 11:50Így indult a mai reggelem....
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.27., 08:00Idézet tőle: connie0510nee te is? volt egy haverom, az is ezt csinalta allandoan, pedig tudta hogy kell. de kikeszitette az is az embereket vele. engem nem zavar
🙂
Idézet tőle: connie0510nee te is? volt egy haverom, az is ezt csinalta allandoan, pedig tudta hogy kell. de kikeszitette az is az embereket vele. engem nem zavar
🙂
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.05.26., 19:22nee te is? volt egy haverom, az is ezt csinalta allandoan, pedig tudta hogy kell. de kikeszitette az is az embereket vele. engem nem zavar
nee te is? volt egy haverom, az is ezt csinalta allandoan, pedig tudta hogy kell. de kikeszitette az is az embereket vele. engem nem zavar
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.26., 19:07Idézet tőle: connie0510szerintem a "kulfoldizes" nekem szolt sracok. Mert szerinte attol magyarabb leszek, ha ilyeneket irok neki, hogy íóőúéáű....kihagytam valamit?
Ettol nem fogom hasznalni oket, mert ezek nelkul tudok gyorsan es vakon gepelni. Igen, ezt kulfoldon szoktam igy meg. Zavar valakit? (egyebkent mar kerdeztem ezt lejjebb-senki nem jelezte) de akkor vagy en nem irok, vagy az illeto nem olvassa el a hsz-eim. Melyik legyen?Már miért zavarna? Ennél nagyobb gond volt, mikor minden elipszilont j-vel írtam. Azt senki nem viselte el. Pedig nulla jelentősége van.
Idézet tőle: connie0510szerintem a "kulfoldizes" nekem szolt sracok. Mert szerinte attol magyarabb leszek, ha ilyeneket irok neki, hogy íóőúéáű....kihagytam valamit?
Ettol nem fogom hasznalni oket, mert ezek nelkul tudok gyorsan es vakon gepelni. Igen, ezt kulfoldon szoktam igy meg. Zavar valakit? (egyebkent mar kerdeztem ezt lejjebb-senki nem jelezte) de akkor vagy en nem irok, vagy az illeto nem olvassa el a hsz-eim. Melyik legyen?
Már miért zavarna? Ennél nagyobb gond volt, mikor minden elipszilont j-vel írtam. Azt senki nem viselte el. Pedig nulla jelentősége van.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.26., 18:08Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: bartikaJaj Tribute. 🙂 Ez de vicc. Szeretnék nevetni, de nem értem...
Valóban nem vicc,és nem hallottam,hanem úgy leírtam amit ÉN gondolok....Szerintem ez egy paradoxon inkább.Mint maga a skizofrénia fogalma, a betegség úgy egészben.Csak úgy eszembe jutott ez a szituáció,hogy meddig lehetne elmenni,ha valaki mondjuk tényleg meggyógyulna?
aki morbidnak találja, az dislike-olja,vagy bánom is én.....
aha, ezt a viccet te találtad ki?
Én naiv vagyok, azt hittem van valami poén, ami nekem nem esik le. Nem dislikeolok semmi szándékot, ami nevetettni akar, ma este kifejezetten szükségem van rá. Csiklintsatok.
Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: bartikaJaj Tribute. 🙂 Ez de vicc. Szeretnék nevetni, de nem értem...
Valóban nem vicc,és nem hallottam,hanem úgy leírtam amit ÉN gondolok....Szerintem ez egy paradoxon inkább.Mint maga a skizofrénia fogalma, a betegség úgy egészben.Csak úgy eszembe jutott ez a szituáció,hogy meddig lehetne elmenni,ha valaki mondjuk tényleg meggyógyulna?
aha, ezt a viccet te találtad ki?
Én naiv vagyok, azt hittem van valami poén, ami nekem nem esik le. Nem dislikeolok semmi szándékot, ami nevetettni akar, ma este kifejezetten szükségem van rá. Csiklintsatok.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.05.26., 18:05Voltam en korhazban tobbszor meg huzamosan is nem errol van szo. Irok Neked privatban. Nem akarom szet offolni.
Voltam en korhazban tobbszor meg huzamosan is nem errol van szo. Irok Neked privatban. Nem akarom szet offolni.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.26., 18:03Idézet tőle: connie0510En meg eleg sokat eltem kulfoldon, en sem szegyellem, sot. En is vallalom az alien szerepet ez legyen a legkevesebb, ha emiatt. Koszi, tegnap brutal napom volt, tegnapelott estetol tolom a kvetit vegulis bar valoszeg vizzel celszerubb lett volna kiserni. Mar nem birtam el a dolgokkal a fejemben, atmentem a szomszedhoz hogy zarja el a csapot mert a haz masik vegen hallom hogy csopog 3. napja stb. mindegy itt mindenki tudja hogy mi van velem (sajnos) vagy szerintem vagy mittudom en igazabol mit tudnak vagy mit hiszek hogy tudnak. Ma reggel a koltozest fontolgattam (1 honapja hogy megint itt lakom, de en nagyon szarul viselem ezt a helyet). Szoval tegnap meglatott az egyik szomszed es bevitt hazi orvoshoz kocsival, hat en meg nem szoltam semmit, most mit mondjak, mentot meg nehogy hivjon. A hazinal meg kaptam egy beutalot az atriara nyilvan de legalabb kerhettem az "enyemre" nem ter. illetekesbe. Egyelore meg nem eltem vele (nem birtam bemaszni, magamra meg elvbol nem hivok mentot, mentovel az jarjon aki siet). De a szomszed megnyugodott hogy "nem halok meg". Mondanam en neki, hogy nem olyan egyszeru az, csak azert mert igy nezek ki...
Connie, vízzel kísérd inkább. Melyik a te kórházad? Látod, szeretnek a szomszédok, segíteni akarnak. Engem is szeretnek szerencsére. Én is egyedül lakom, de én szeretem az otthonom, én már voltam kórházban 3 hete, azóta a szüleim vigyáznak rám felváltva naponta. Vajon Te nem lennél jobban és nagyobb biztonságban egy kórházban?
Idézet tőle: connie0510En meg eleg sokat eltem kulfoldon, en sem szegyellem, sot. En is vallalom az alien szerepet ez legyen a legkevesebb, ha emiatt. Koszi, tegnap brutal napom volt, tegnapelott estetol tolom a kvetit vegulis bar valoszeg vizzel celszerubb lett volna kiserni. Mar nem birtam el a dolgokkal a fejemben, atmentem a szomszedhoz hogy zarja el a csapot mert a haz masik vegen hallom hogy csopog 3. napja stb. mindegy itt mindenki tudja hogy mi van velem (sajnos) vagy szerintem vagy mittudom en igazabol mit tudnak vagy mit hiszek hogy tudnak. Ma reggel a koltozest fontolgattam (1 honapja hogy megint itt lakom, de en nagyon szarul viselem ezt a helyet). Szoval tegnap meglatott az egyik szomszed es bevitt hazi orvoshoz kocsival, hat en meg nem szoltam semmit, most mit mondjak, mentot meg nehogy hivjon. A hazinal meg kaptam egy beutalot az atriara nyilvan de legalabb kerhettem az "enyemre" nem ter. illetekesbe. Egyelore meg nem eltem vele (nem birtam bemaszni, magamra meg elvbol nem hivok mentot, mentovel az jarjon aki siet). De a szomszed megnyugodott hogy "nem halok meg". Mondanam en neki, hogy nem olyan egyszeru az, csak azert mert igy nezek ki...
Connie, vízzel kísérd inkább. Melyik a te kórházad? Látod, szeretnek a szomszédok, segíteni akarnak. Engem is szeretnek szerencsére. Én is egyedül lakom, de én szeretem az otthonom, én már voltam kórházban 3 hete, azóta a szüleim vigyáznak rám felváltva naponta. Vajon Te nem lennél jobban és nagyobb biztonságban egy kórházban?
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.26., 18:00Idézet tőle: bartikaJaj Tribute. 🙂 Ez de vicc. Szeretnék nevetni, de nem értem...
Idézet tőle: bartikaJaj Tribute. 🙂 Ez de vicc. Szeretnék nevetni, de nem értem...
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.05.26., 17:56En meg eleg sokat eltem kulfoldon, en sem szegyellem, sot. En is vallalom az alien szerepet ez legyen a legkevesebb, ha emiatt. Koszi, tegnap brutal napom volt, tegnapelott estetol tolom a kvetit vegulis bar valoszeg vizzel celszerubb lett volna kiserni. Mar nem birtam el a dolgokkal a fejemben, atmentem a szomszedhoz hogy zarja el a csapot mert a haz masik vegen hallom hogy csopog 3. napja stb. mindegy itt mindenki tudja hogy mi van velem (sajnos) vagy szerintem vagy mittudom en igazabol mit tudnak vagy mit hiszek hogy tudnak. Ma reggel a koltozest fontolgattam (1 honapja hogy megint itt lakom, de en nagyon szarul viselem ezt a helyet). Szoval tegnap meglatott az egyik szomszed es bevitt hazi orvoshoz kocsival, hat en meg nem szoltam semmit, most mit mondjak, mentot meg nehogy hivjon. A hazinal meg kaptam egy beutalot az atriara nyilvan de legalabb kerhettem az "enyemre" nem ter. illetekesbe. Egyelore meg nem eltem vele (nem birtam bemaszni, magamra meg elvbol nem hivok mentot, mentovel az jarjon aki siet). De a szomszed megnyugodott hogy "nem halok meg". Mondanam en neki, hogy nem olyan egyszeru az, csak azert mert igy nezek ki...
En meg eleg sokat eltem kulfoldon, en sem szegyellem, sot. En is vallalom az alien szerepet ez legyen a legkevesebb, ha emiatt. Koszi, tegnap brutal napom volt, tegnapelott estetol tolom a kvetit vegulis bar valoszeg vizzel celszerubb lett volna kiserni. Mar nem birtam el a dolgokkal a fejemben, atmentem a szomszedhoz hogy zarja el a csapot mert a haz masik vegen hallom hogy csopog 3. napja stb. mindegy itt mindenki tudja hogy mi van velem (sajnos) vagy szerintem vagy mittudom en igazabol mit tudnak vagy mit hiszek hogy tudnak. Ma reggel a koltozest fontolgattam (1 honapja hogy megint itt lakom, de en nagyon szarul viselem ezt a helyet). Szoval tegnap meglatott az egyik szomszed es bevitt hazi orvoshoz kocsival, hat en meg nem szoltam semmit, most mit mondjak, mentot meg nehogy hivjon. A hazinal meg kaptam egy beutalot az atriara nyilvan de legalabb kerhettem az "enyemre" nem ter. illetekesbe. Egyelore meg nem eltem vele (nem birtam bemaszni, magamra meg elvbol nem hivok mentot, mentovel az jarjon aki siet). De a szomszed megnyugodott hogy "nem halok meg". Mondanam en neki, hogy nem olyan egyszeru az, csak azert mert igy nezek ki...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.26., 17:53Jaj Tribute. 🙂 Ez de vicc. Szeretnék nevetni, de nem értem...
Jaj Tribute. 🙂 Ez de vicc. Szeretnék nevetni, de nem értem...
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.26., 17:43Linzer született Linz-ben,ezt írta a profiljára....
Ismeritek azt a viccet,amikor a gyógyult skizofrén felvételizik az orvosi egyetemre,és behívják a felvételi beszélgetésre?Megkérdezik tőle,hogy miért pont orvos szeretne lenni? Erre a gyógyult skizofrén azt válaszolja,hogy "Mert én tudok valamit,amit az orvosok még nem,és szeretném megmenteni az emberiséget!"...Mire a háttérből fehér köpenyben előlép valaki,és ennyit mond: na látják,visszaeső rögeszmés,kérek egy ampulla rivotrilt! 🙂
Linzer született Linz-ben,ezt írta a profiljára....
Ismeritek azt a viccet,amikor a gyógyult skizofrén felvételizik az orvosi egyetemre,és behívják a felvételi beszélgetésre?Megkérdezik tőle,hogy miért pont orvos szeretne lenni? Erre a gyógyult skizofrén azt válaszolja,hogy "Mert én tudok valamit,amit az orvosok még nem,és szeretném megmenteni az emberiséget!"...Mire a háttérből fehér köpenyben előlép valaki,és ennyit mond: na látják,visszaeső rögeszmés,kérek egy ampulla rivotrilt! 🙂
Idézet tőle: Tündėr ekkor: 2018.05.26., 17:43Nekem hol van hol nincs ékezet attól függ a telo mit ad ki. Hat ha nem teszik mélyen sajnalom, majd kihagyja... Sokat úgysem veszít velem :p
Nekem hol van hol nincs ékezet attól függ a telo mit ad ki. Hat ha nem teszik mélyen sajnalom, majd kihagyja... Sokat úgysem veszít velem :p
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.26., 17:41Mettalica nagyon jólesett! Magamtól nem tettem volna be magamnak.
Connie: nem zavar az ékezetmentesség, én ékezetekkel írok, de külföldről. 🙂 Szerintem én vagyok az Alien. Örömmel vállalom ezt a szerepet.
És Connie: egyre tisztábbak a gondolataid, örülünk, hogy bevetted a gyógyszert! Félóra múlva veszem én is, ha gondolod rádpittyenek.
Mettalica nagyon jólesett! Magamtól nem tettem volna be magamnak.
Connie: nem zavar az ékezetmentesség, én ékezetekkel írok, de külföldről. 🙂 Szerintem én vagyok az Alien. Örömmel vállalom ezt a szerepet.
És Connie: egyre tisztábbak a gondolataid, örülünk, hogy bevetted a gyógyszert! Félóra múlva veszem én is, ha gondolod rádpittyenek.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.05.26., 17:35szerintem a "kulfoldizes" nekem szolt sracok. Mert szerinte attol magyarabb leszek, ha ilyeneket irok neki, hogy íóőúéáű....kihagytam valamit?
Ettol nem fogom hasznalni oket, mert ezek nelkul tudok gyorsan es vakon gepelni. Igen, ezt kulfoldon szoktam igy meg. Zavar valakit? (egyebkent mar kerdeztem ezt lejjebb-senki nem jelezte) de akkor vagy en nem irok, vagy az illeto nem olvassa el a hsz-eim. Melyik legyen?
szerintem a "kulfoldizes" nekem szolt sracok. Mert szerinte attol magyarabb leszek, ha ilyeneket irok neki, hogy íóőúéáű....kihagytam valamit?
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.26., 17:17A témát jól lefagyasztottam úgy látom,akkor folytatnám valami vidámmal:
Amikor valaki paródiát készít egy otthoni stúdióban a világ egyik leghíresebb zenekaráról.
Csak az ének az eredeti,és aki eddig nem szerette a metal zenét,az megnyugodhat,hiszen ezúttal a Metallica jazz-t játszik?
A témát jól lefagyasztottam úgy látom,akkor folytatnám valami vidámmal:
Amikor valaki paródiát készít egy otthoni stúdióban a világ egyik leghíresebb zenekaráról.
Csak az ének az eredeti,és aki eddig nem szerette a metal zenét,az megnyugodhat,hiszen ezúttal a Metallica jazz-t játszik?
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.26., 15:34Idézet tőle: KleóIdézet tőle: LinzerMajd eldöntöm én mit csinálok
Tod, mi történt, amikor Mariska beleesett a meszesgödörbe?
Mész a p.csába?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: LinzerMajd eldöntöm én mit csinálok
Tod, mi történt, amikor Mariska beleesett a meszesgödörbe?
Mész a p.csába?