Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 541 / 569Következő

Jó neked. Már elértél az életben valamit.​​​​​

Jaj te, hat nézzed mar meg az a tündér ember Tribute mennyit torodik veled! Látod nem csak a nyonor megy, van itt szeretet, beke boldogság. Linzert sütni meg tök jo moka! 

Idézet tőle: Linzer

Majd eldöntöm én mit csinálok

Tod, mi történt, amikor Mariska beleesett a meszesgödörbe?

Linzer,ezt neked küldöm! 

Majd eldöntöm én mit csinálok

Én magyar vagyok és rendesen is írok magyarul 

E má megint mié lett dupla?angry

Csak nem külföldi vagy?

Du bist auslander meine freundin! 🙂

Menj,süss inkább linzertésztát! Azzal mind jobban járunksmiley

Menj,süss inkább linzertésztát! Azzal mind jobban járunksmiley

Csak nem külföldi vagy?

Mégis kihez legyen ha a támadás fogadott egyből? Mit vársz akkor? Hogy nyaljam ki a seggetek? Azt lesheted

Nem én szedem ezeket a gyógyszereket hanem ti és ti kerültök be a pszichiátriára. Emiatt még dolgozni se tudtok, én viszont igen és tanulok os mellette. 

Igen en is ki akartam kerni a "mindenki" szot, Teged se lattalak Rad vonatkozon akutan ilyet irni. De ugy latom ez mindenhol borzalmas egy tema, felhozni sem szabad ha akut ha nem akut kerdes vagy emlites tok mindegy.. en csak multbol felideztem egyszer mit olvastam. a sajat szemelyes kiserleteim se mult se jovobeli nem egy forumon fogom megvitatni foleg nem nyilvanosan reszleteiben. DE az hogy a temat mint olyat igy kell kezelni meg egy ilyen helyen is, mint ez a "mento+zart". hm. ok. ez is egy megkozelites.

Idézet tőle: Kleó

Ciánkapszula. Erre az áter is csak annyit mondott: na ezért kell a lítium...

A metró vezetője, amelyik átment a lábfejemen, annyit mondott, hogy "ilyen hülye emberek vannak, akik a metró elé ugrálnak". Semmi sokk, stressz, életre szóló élmény. Rá se fékezett, mert tudta, hogy késő, és minek essenek egymásra az utasok. Na, ilyen való mozdonyvezetőnek!

Én is erre jutottam. 

"Na, ilyen való mozdonyvezetőnek!"

🙂

Hüm, milyen jó kis történet. Jó, de te azért nem haltál meg. Lehet, ha meghaltál volna, kicsit megkönnyezte volna a dolgot, mondjuk 2 percig. 

nem vegeztem felmerest. nekem is megfelelne felre ertes ne essek.

Nagy baj az agybaj / és fő baj, hogy nem gyógyítható.

Úgy ismerem, hogy "nagy baj az agybaj, de ha már megvan, nem baj".

Saját magammal? Jobb az hogy itt mindenki öngyilkos akar lenni meg sajnáltatja magát? De majd biztos te is kerülsz olyan helyre ahol semmibe vesznek. Hát fogj egy köteket végy bátorságot és tedd meg ha már leírod ide nyilvánosan h erre készülsz. Nem ide kéne kiteregetni az ilyeneket. Rád kéne hívni a mentőket és a zártra vinni...

Igen, talán ez egy jó visszajelzés neked, hgoy saját magaddal társalogsz. Jobb tudni az ilyet, nem?

Ki vesz téged semmibe? Volt bárki felé egy ép gesztusod? Kérdeztél? Segítettél? Megköszöntél vmit? 

Nem tudom, kiről beszélsz a továbbiakban, én speciel per pill nem készülök öngyi lenni.

Ciánkapszula. Erre az áter is csak annyit mondott: na ezért kell a lítium...

A metró vezetője, amelyik átment a lábfejemen, annyit mondott, hogy "ilyen hülye emberek vannak, akik a metró elé ugrálnak". Semmi sokk, stressz, életre szóló élmény. Rá se fékezett, mert tudta, hogy késő, és minek essenek egymásra az utasok. Na, ilyen való mozdonyvezetőnek!

Idézet tőle: connie0510

a szivroham sokaknak nem a preferalt valasztasuk lenne gondolom

De. Elég sokunknak.

Nagy baj az agybaj / és fő baj, hogy nem gyógyítható.

Saját magammal? Jobb az hogy itt mindenki öngyilkos akar lenni meg sajnáltatja magát? De majd biztos te is kerülsz olyan helyre ahol semmibe vesznek. Hát fogj egy köteket végy bátorságot és tedd meg ha már leírod ide nyilvánosan h erre készülsz. Nem ide kéne kiteregetni az ilyeneket. Rád kéne hívni a mentőket és a zártra vinni...

a szivroham sokaknak nem a preferalt valasztasuk lenne gondolom

Nem kell ehhez se méreg se dr. Zacher, egy ismerősöm siman Mo-on fellelheto növény fozetevel ment biztosra. Azt nem tudhatom tényleg olyan gyorsan zajlott-e mint gondolta, de a boncolás alatamasztotta a szivrohamot. Na ennyit erről. Lehet ezt is törölnöm kene. 

Idézet tőle: Tribute78

A Zacher Gábor-nak van egy cikke fent neten,most nem akarom és nem is fogom megkeresni, de konkrétan említ olyan itthon is meglévő -szobanövényt-,aminek  csak le kell önteni  az alatta lévő vizet,ha már jól kiázott,és megállítja a szívét az embernek ha éppen allergiás rá.Ha éppen az.Zacher is írja,hogy ő tudja az atombiztos receptet,de nem fogja elmondani.Talán a világ legerősebb mérgét még le lehet írni,az egy apró trópusi békafaj bőrében van elvileg,ha jól emlékszem.Erről a deep web-es sztoriról nekem az a véleményem,hogy valami emberrablásdi lehetett volna a vége valószínűleg.Mikor elmész X helyre a pénzeddel,nagyon kedvesek lennének, beülnél egy autóba,megnéznék nálad van-e a pénz,és utána meg a leggyorsabban eltűntetnének téged.Ez a -küldjük majd még az sms-t a családodnak,hogy ne tűnjön fel,hogy nem vagy életben-,ez nem tudom kinek okozna örömöt,és csak nehezítené a helyzetét az illegális akció kivitelezésének egyébként is,nem?Ez olyan mézes madzag szintű csaló-fogás.Van erre is egy mondásom:

nem tudsz mit kezdeni az életeddel? majd mások fognak tudni vele mit kezdeni!

(ez most pozitív gondolat?)

Nagyon pozitív. 

🙂

"nem tudsz mit kezdeni az életeddel? majd mások fognak tudni vele mit kezdeni!"

Kicsit átírva: Nem tudsz mit kezdeni a szerveiddel? Majd mások ... satöbbi.

abszolut. mint mondtam: en csak leirtam amit egyszer olvastam. Volt egy benyomasom, hogy ott valamifajta tevekenyseg valoban folyik, de hogy hogy ernek veget azok akik elkoszonnek es eltunnek arra sose jon ra senki tenyleg. Az altalad feltett kerdeseket ott is nekik szegeztek, volt is ra elfogadhatonak tuno valaszuk de se nem emlekszem annyira konkretan se nem akarom hogy ugy tunjon vedek valamit ami szerintem is egy lehetseges kamu. Amiket viszont oda irtak szerek es infok (ameddig az en informatikai tudasom tart) utana neztem, nem a hasukra utottek akik azt ott szerkesztgettek. Viszont kemiahoz mit sem konyitvan nekem aztan a tovabbiakrol amikrol ott ment a szo fogalmam nincsen. En csak kiirogattam magamnak ami akkor erdekelt azt jonapot. A Zacher meg nana hogy nem fogja elmondani. 

A Zacher Gábor-nak van egy cikke fent neten,most nem akarom és nem is fogom megkeresni, de konkrétan említ olyan itthon is meglévő -szobanövényt-,aminek  csak le kell önteni  az alatta lévő vizet,ha már jól kiázott,és megállítja a szívét az embernek ha éppen allergiás rá.Ha éppen az.Zacher is írja,hogy ő tudja az atombiztos receptet,de nem fogja elmondani.Talán a világ legerősebb mérgét még le lehet írni,az egy apró trópusi békafaj bőrében van elvileg,ha jól emlékszem.Erről a deep web-es sztoriról nekem az a véleményem,hogy valami emberrablásdi lehetett volna a vége valószínűleg.Mikor elmész X helyre a pénzeddel,nagyon kedvesek lennének, beülnél egy autóba,megnéznék nálad van-e a pénz,és utána meg a leggyorsabban eltűntetnének téged.Ez a -küldjük majd még az sms-t a családodnak,hogy ne tűnjön fel,hogy nem vagy életben-,ez nem tudom kinek okozna örömöt,és csak nehezítené a helyzetét az illegális akció kivitelezésének egyébként is,nem?Ez olyan mézes madzag szintű csaló-fogás.Van erre is egy mondásom:

nem tudsz mit kezdeni az életeddel? majd mások fognak tudni vele mit kezdeni!

(ez most pozitív gondolat?)

Idézet tőle: connie0510

szet tagoljam neked? szivesen.. csak nekem irni egyszrubb omlesztve.. kint meg en nagyon megszoktam ekezet nelkul ezert az idgesito szokasert utolag es elore is bocsanat mindenkitol

Nekem most ez így tök követhető volt. 

szet tagoljam neked? szivesen.. csak nekem irni egyszrubb omlesztve.. kint meg en nagyon megszoktam ekezet nelkul ezert az idgesito szokasert utolag es elore is bocsanat mindenkitol

Végre sikerült elolvasnom egyben Connie. 🙂 

Na ez érdekes volt.

ezt nem is  tudom hogyan irjam ide,mert lehet hogy fake. persze az is lehet hogy nem, akkor meg illegalis mint a szar. na megprobalkozom vele.. evekkel ezelott mikor nagyon nagyon foglalkoztatott hogy menjek biztosra (mint lathato meg mindig nem sikerult), de akkoriban az valos elhatarozas volt, egyik ejjel addig nyomultam mig talaltam egy forumot a "deep web"-en. Amikor azt megtalaltam vilagossa valt szamomra, hogy meg lehet tenni ugy hogy a csalad- rokonok-szerettek- hatosagok mindenki azt higgye elutaztal a vilag masik vegere es ott uj eletet kezdtel (a dolog ugy kezdodik hogy tenyleg el kell utaznod a vilag masik vegere, nyilvan nem magyar forumrol beszelek).  Ahhoz hogy kivitelezd tetted is van segitseg, pl mivel mehetsz teljesen biztosra 0 fajdalommal es nagyon gyorsan, pontosan megvan leirva hova kell elmenni a szerert (de pontos cim szinten ahol az adott orsazgban levo adott patikaba tudnak receptet kiallitani szamodra, hogy megkaphatod "azt"- en egy fuzetben orzom mi az, mivel kell es milyen aranyban keverni. De mar reg elkonyveltem h a dolog vagy kamu vagy nem jutok ugyse hozza sose. A lenyeg h ha es amiutan megtetted, belotted amit bekellett, mindent inteznek neked tovabb. Csak elotte fizesd ki oket nyilvan- ami huzos-de ugye aki halni akar annak mind1. Ezutan az alapjan amit olvastam hivasokat krealnak, uzeneteket kuldenek, kepeslapokat hogy a csalad nyugiba legyen, aztan szepen lassan eltunsz egy jo 1-1.5 ev utan ahogy le epitik a csaladoddal a kapcsolat tartast. de ugy hogy mindenkiben az a kep marad hogy jol vagy csak ugy dontottel te marpedig elvonultan akarsz elni vagy masik foldreszen. Az hogy a hullaval mi tortenik arrol nem szolt a dolog, de en inkabb a szerre es annak beszerzesere voltam kihegyezve nem pedig a tobbire. En a fo szkeptikus persze ehhez is szkeptikusan alltam, de azt a forumot olvasva valahogy (szerkeszteni nem tudtam es igy hogy olvastam is 4-5 nap utan nyomtalanul eltunt sose talaltam ujra soha) nekem eleg valosnak tunt csak egy erzes. Valos emberekkel ugy ahogy mi itt beszelunk csak epp ott konkret dolgok mentek es konkret elkoszonesek ahogy visszaolvastam meg a felulet minden sokkal anonimabb. Konkretan megnevezett szerekkel, helyszinekkel, mennyisegekkel, mindezekre amikrol itt beszeltetek az elobb: megoldasokkal. En nem jutottam el arra a szintre hogy irni tudjak oda. Tobb nem derult ki, nehany dolgot felirtam egy lapra ami erdekelt szerek neveit leginkabb meg mennyisegeket de aztan eltunt az egesz ugy ahogy volt. Lehet kamu, nem tudhatom- nem kardoskodom, ha lehurrogtok, hogy ez nagy kamu az ilyen. lehet. en csak elmondtam. 

Popper Péternek van egy könyve, a Hogyan öljük meg magunkat? Biztos ismered.

"És utána több száz méteren keresztül szedegetik össze addigi életem értelmét, a vas,és acél tonnák által kegyetlenül meggyalázott testemet?"

Miért lenne ez eddig életed értelme a tested? A test, a lélek és a szellem a miénk ezen a földön. És nem hiszem, hogy ez a hármas lenne az életünk értelme. Mert múlandóak... kivéve ugye talán a lelket. 

Fontos kérdés, hogy mi az értelme az életünknek, de például Keleten nem feszegetik ezt a kérdést.

*

Állítólag mindenkinek megvan a fejében az, hogy hogyan lenne öngyilkos. Én semmit nem tudok elképzelni, mert akárhogy is történik, akik megtalálnak, azoknak örök bánat és sokk lesz. Múltkor ajánlotta Tündér a Lekapcsolódás c. filmet. (Köszönet érte, nagyon jó film.) Abban a fiatal srác öngyilkos akar lenni és felakasztja magát, a nővére találja meg. Na az a pár másodperc, amíg mutatják, hogy a lány hogyan próbál segíteni és hogyan hívja a pont ott levő barátnőjét hogy segítsen levágni a srácot a kötélről... hát én elbőgtem magam. 

Gondold el, nem az a lényeg, hogy a szent erdőben kötöd fel magad (nem ironizálok), attól még egy emberi lény találna meg, nem egy állat. Neki kéne levágnia, mentőt, rendőrt, hullaszállítót hívnia és egy életen át vinni ezeket a képeket... 

Láttam már halott embert kettőt is, közvetlen közelről, megérintettem őket. Természetes halállal haltak meg, idős nők voltak. Örülök, hogy láthattam őket így, mert az a néni, akit ismertem és nagyon szerettem, szép és természetes volt. A másik, aki egy volt kolleganőm anyukája volt, számomra ő nem volt szép és természetes, de ugye én élve nem láttam, a halálban valószínűleg ő is megszépült. Öröm volt ott ülni mellettük és érezni, tudni, hogy véget ért az életük - természetesen. 

Nagyanyám ugye öngyilkos lett... mondanom sem kell, hogy az ilyet szinte lehetetlen kiheverni.

.

Sajnálom, jobbulást neked is!

A vonatosban egyetértünk, van mozdonyvezető ismerős aki átélt ilyet...amikor vészfék megránt, ember elfordul hogy legalább ne lássa, de a kép beég az agyába a sínen fekvőről...aztán fél év  kényszer"szabadság", pszichológus, önvád, és vagy visszatérés a szakmába, vagy elmegy péknek, ott talán senki nem veti magát a kemencébe...:(

Látom,szinte mindenki  maga alatt van.Én magam alatt vagyok szintúgy.Ma jöttem haza a vásárlásból , az utcánkba fordulva bal kéz felé ott a "végeláthatatlan" erdőbe vezető út.Csak egy kötél kéne,csak egy kis bátorság.Szinte játszi könnyedséggel menne minden.Vagyis mégsem.Valami visszatart.Ha az emberek közé születtem,és emberek közt éltem le az életemet,akkor miért menjek az állatok birodalmába meghalni?Valami ilyesmi.A vonatosdi,meg József Attila,bármilyen megrázó ,és gyönyörű formában lett ez megjelenítve általa,szóval nekem nem az életcélom.Gondoljatok bele,hogy mekkora fennakadást okoz egy vonat alá ugrás,kezdve a vonatvezető utolsó reakciójával ,ahogyan a vészfékre ráhúz,az ezzel párhuzamosan  felszabaduló stresszre,mennyi gondot jelent az embereknek ,akik igyekeznek valahova,és most amiatt késik le életük (talán egyik) (leg)fontos(abb) eseményét,mert -én- akkor és ott eldöntöm,hogy véget vetek az életemnek?Nagyon költséges halál ez,valami egyszerűbb nincsen?És utána több száz méteren keresztül szedegetik össze addigi életem értelmét, a vas,és acél tonnák által kegyetlenül meggyalázott testemet?Majd leszórják mésszel ami még ottmaradt,hogy ne a bogarak falatozzák az utolsó vércseppjeimet,és húscafatjaimat?

Mondjuk a bumm a fejbe?És halott vagyok?Az nem lenne jobb?

Tegnap megfogalmazódott bennem egy vicc,vagyis egy végtelenül morbid valami,egy elferdített tanmese.Leírom:

Szóval:

Az Özönvíz után Noé bárkája elindul,de az állatok közt feszültség keletkezik.A zsiráf pár, mókusék,és a két krokodil elhatározza,hogy  a hajó egyik szegletébe félre vonulva csoportszexbe kezdenek,mintegy levezetendő a feszültséget.A tervnek azonban híre megy,és Noé fülébe kerül ,hogy mire készül ez a hat elvetemült állat.Rögvest magához hívatja  őket,és közli velük: A tényállás az,hogy ha megpróbáltok itt a hajón szexelni,akkor ki lesztek hajítva a tengerbe,és nektek annyi.

És az állatok elgondolkodtak,és végül az ösztöneiket legyőzve a túlélést választották.

Azóta is van krokodil,mókus,és zsiráfok.

(A mese tanulsága az,hogy mindig megéri erkölcsösen élni az életünket,még ha nagy bajban vagyunk,akkor is.)

Tr78 "Napi fárasztó" eddig...

😀

Mint a kocsmárosné virágszál távollétében megbízott helyettes kocsmárosné virágszál bátran mondhatom neked, hogy az asztrológiát, focistákat, grafológiát nyugodtan megbeszélheted saját magaddal az OFF-ban. 

Hogy neked mi minek tűnik, az a te dolgod.

Idézet tőle: murray head

A kocsma alapjában véve arra van, hogy sírva örüljünk vagy örülve sírjunk és egymásra reagáljunk. 

Szerintem az OFF pont megfelelő a focisták és a grafológia megtárgyalására. 

Ez is elég OFF-nak tűnik ez a topic

A kocsma alapjában véve arra van, hogy sírva örüljünk vagy örülve sírjunk és egymásra reagáljunk. 

Szerintem az OFF pont megfelelő a focisták és a grafológia megtárgyalására. 

Mit jelent ha valaki kevésbé nyomja bele a tollat íráskor?

Tehát a négy emberből egy valaki volt akinek halványabb volt az írása. Ha végig simítom az újjam a papíron, érezhető hogy hárman belenyomták a tollat, az az egy nem. Szemmel láthatóan is halványabb az övé. Mit jelenthet ez? Miben különbözhet a halványabban író? Régebben olvastam erről valamit de már nem emlékszem és sehol nem találom

Hozzáteszem, hogy ugyanott ugyanolyan körülmények közt írtak ugyanazzal a tollal ugyanarra a papírra ugyanabban az időben

.

A szenvedőknek jobbulást!

Először is egy 🙁 Dopaminnak.

Másodszor is ,csak azért is ökörséggel folytatom a pályafutásomat itt,mert annyira depressziós vagyok,hogy egy elgondolkodtató művészfilm végignézése során többször jutnék szuicid állapotba,inkább nem teszem,sőt verset sem tudok írni :(.Tehát biztonsági öveket becsatolni,ilyen is van:

Egyébként ez a dal hozzá,aminek ez a promója,ha valaki nem ismerné.

Nem szomorú ?

Jobbulást!!

Szia Dopamin!

Kedves vagy, köszönjük! 🙂

Annyira rossz a helyzet, hogy muszáj a kh.?

Holnap befekszema kórházba mert lement az agyam meg én is a 0 alá foglek olvasni titeket de nem biztos hogy tudok írni, Kocsma kulcs a gangon az ekólső oszlopnál felakasztva egyetek-igyatok bátran és perzse beszélgesetek,

Jók legyetek 🙂 és vigyázzatok magatokra.! 🙂

Aha, telóról vagy. 🙂 Én tudok 😛

Bakker, tök ügyes vagy!! 

Bartika, érdekes, a szürke tényleg jó!! Soha nem gondoltam volna. 

Elhárító mechanizmusok

.

.

.

Humor

Kellemetlen vagy éles helyzetek "tompítása" derűs hangulat keltésével.

Aha, telóról vagy. 🙂 Én tudok 😛

ElőzőOldal 541 / 569Következő