OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.27., 09:26Idézet tőle: Angel to HellEz így ahogy van tökéletes.
Idézet tőle: Angel to Hell
Ez így ahogy van tökéletes.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.27., 09:25Idézet tőle: Angel to HellKöszönet! Az első három mondat tetszik!
Idézet tőle: Angel to Hell
Köszönet! Az első három mondat tetszik!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 23:57
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 23:52
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 20:37Nekem a teljes begubózás és alvás is segít.
Persze attól függ, mi a tünet.
Erre a becsavarodásra nekem bevált.
Visszatalálok magamhoz.
Az megy a legnehezebben, hogy kielemezzem, hogy hol romlottam el.
Nekem a teljes begubózás és alvás is segít.
Persze attól függ, mi a tünet.
Erre a becsavarodásra nekem bevált.
Visszatalálok magamhoz.
Az megy a legnehezebben, hogy kielemezzem, hogy hol romlottam el.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 20:33Idézet tőle: parrotEz tényleg már a border fórumba való lenne...Szóval nekem az lenne jó,ha egy életen át járnék terápiára,heti
rendszerességgel.Anno,sokat segített,viszont ter.nélkül,az évek során visszaestem.Előjöttek a border vonások...Minden fekete vagy fehér.A,gyógyszer valamelyest csökkenti a belső feszültséget,de a csírája a fesznek nincs átbeszélve,megrágva.A természetemben viszont megörököltem anyám hülyeségeit,eléggé negatív vagyok,kötözködő,a,kákan is csomót kereső.Nyughatatlan...Nem írnám a border számlájára ezt.
Ettől én is Félek.
Mi van, ha nem lesz terápia?
Én is szeretnék heti kettőt.
Vagy legalább heti egy egyénit.
Ugyanilyen minőségűt.
Max. Elmegyek önsegítő csoportra, vagy valami.
Bízom azért abban, hogy tudom majd alkalmazni azokat, amiket itt tanultam.
Lehet, hogy border is maradok, de sokkal kevesebb szenvedéssel.
Már az is nagyon jó.
A közvetlen környezetemnek is.
Idézet tőle: parrotEz tényleg már a border fórumba való lenne...Szóval nekem az lenne jó,ha egy életen át járnék terápiára,heti
rendszerességgel.Anno,sokat segített,viszont ter.nélkül,az évek során visszaestem.Előjöttek a border vonások...Minden fekete vagy fehér.A,gyógyszer valamelyest csökkenti a belső feszültséget,de a csírája a fesznek nincs átbeszélve,megrágva.A természetemben viszont megörököltem anyám hülyeségeit,eléggé negatív vagyok,kötözködő,a,kákan is csomót kereső.Nyughatatlan...Nem írnám a border számlájára ezt.
Ettől én is Félek.
Mi van, ha nem lesz terápia?
Én is szeretnék heti kettőt.
Vagy legalább heti egy egyénit.
Ugyanilyen minőségűt.
Max. Elmegyek önsegítő csoportra, vagy valami.
Bízom azért abban, hogy tudom majd alkalmazni azokat, amiket itt tanultam.
Lehet, hogy border is maradok, de sokkal kevesebb szenvedéssel.
Már az is nagyon jó.
A közvetlen környezetemnek is.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 20:29Nekem vasárnap szállt el az agyam, éreztem, kezdek becsavarodni belül. Aztán valahogy kijöttem belőle, impulzívkodás előtt, de éjszakába nyúlt. (Hideg víz, mindfulness-fürdés közben, tea)
Nekem vasárnap szállt el az agyam, éreztem, kezdek becsavarodni belül. Aztán valahogy kijöttem belőle, impulzívkodás előtt, de éjszakába nyúlt. (Hideg víz, mindfulness-fürdés közben, tea)
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 20:26De akkor ha jól értem, a problémáid egy része nem is a borderből ered, hanem alap személyiségvonásod vagy temperamentumod vagy mifene.
Sztem lehet, másnak, ugyanúgy borderrel, szelídebb vagy nyugisabb az alaptermészete(ahogy írtad is) vagy simán nyugira vágyik, emiatt mondjuk "jobban halad" a borderral is.
Nálam ez elég vacak, mert irrirálnak pl. a zajok, sokszor emberek viselkedése, elrontják a nyugit, amit amúgy sztem élveznék.
De akkor ha jól értem, a problémáid egy része nem is a borderből ered, hanem alap személyiségvonásod vagy temperamentumod vagy mifene.
Sztem lehet, másnak, ugyanúgy borderrel, szelídebb vagy nyugisabb az alaptermészete(ahogy írtad is) vagy simán nyugira vágyik, emiatt mondjuk "jobban halad" a borderral is.
Nálam ez elég vacak, mert irrirálnak pl. a zajok, sokszor emberek viselkedése, elrontják a nyugit, amit amúgy sztem élveznék.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 20:25Van, akiket ez motivál drága parrot, ezért is írom le. Meg, hogy bennem is tudatosodjon. Ha lesz rosszabb időszak, akkor eszembe fog jutni, hogy mit is írtam korábban, s hogy azt valóban így éreztem. Meg persze jó megosztani az örömömet.
Idézet tőle: parrotOk,ok!Tényleg nem az intellektusról van itt szó,elnézést.Inkább az zavar,s nem csak nálad,hogy néhányan nagyon gyógyultnak,jobban funkcionálónak stb.tartják magukat.
Van, akiket ez motivál drága parrot, ezért is írom le. Meg, hogy bennem is tudatosodjon. Ha lesz rosszabb időszak, akkor eszembe fog jutni, hogy mit is írtam korábban, s hogy azt valóban így éreztem. Meg persze jó megosztani az örömömet.
Idézet tőle: parrotOk,ok!Tényleg nem az intellektusról van itt szó,elnézést.Inkább az zavar,s nem csak nálad,hogy néhányan nagyon gyógyultnak,jobban funkcionálónak stb.tartják magukat.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 19:31Ez tényleg már a border fórumba való lenne...Szóval nekem az lenne jó,ha egy életen át járnék terápiára,heti rendszerességgel.Anno,sokat segített,viszont ter.nélkül,az évek során visszaestem.Előjöttek a border vonások...Minden fekete vagy fehér.A,gyógyszer valamelyest csökkenti a belső feszültséget,de a csírája a fesznek nincs átbeszélve,megrágva.A természetemben viszont megörököltem anyám hülyeségeit,eléggé negatív vagyok,kötözködő,a,kákan is csomót kereső.Nyughatatlan...Nem írnám a border számlájára ezt.
Ez tényleg már a border fórumba való lenne...Szóval nekem az lenne jó,ha egy életen át járnék terápiára,heti rendszerességgel.Anno,sokat segített,viszont ter.nélkül,az évek során visszaestem.Előjöttek a border vonások...Minden fekete vagy fehér.A,gyógyszer valamelyest csökkenti a belső feszültséget,de a csírája a fesznek nincs átbeszélve,megrágva.A természetemben viszont megörököltem anyám hülyeségeit,eléggé negatív vagyok,kötözködő,a,kákan is csomót kereső.Nyughatatlan...Nem írnám a border számlájára ezt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 19:29Kamionos törölte magát és azt üzeni nektek, hogy minden jót kíván nektek. Aki szeretne vele kapcsolatban maradni, az tudja az elérhetőségét.
Kamionos törölte magát és azt üzeni nektek, hogy minden jót kíván nektek. Aki szeretne vele kapcsolatban maradni, az tudja az elérhetőségét.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 19:24Róka azt írta, egy csomó dolgot jobban kezel, gondolom, ez megjelenik az életében is, nem is a tesztekben, amikre én se adnék annyira.
Nem tudom, jól olvastam-e, nem tudom visszanézni, mert elfelejtettem, hol írtad, de mintha azt írtad volna, rajtad kevésbé fogott a terápia(inkább a gyógyszerek, de azok viszont igen).
Nem lehet, ez van mögötte, mikor azt írod, nem javulnak érdemlegesen a terápiától?
Ez a vérmérséklet kérdés elég érdekes. Rólam sokszor azt hiszik, micsoda kis stréber bárányka vagyok, impulzív dolgokat nem néznek ki belőlem annyira. Szval nálam a látszat adott, már csak a viselkedést kéne mögépakolni, h hiteles legyen. 😀 Én pl. alapvetően melankolikus vagyok, de könnyen irritálható is. Ezzel elég sokat szenvedek.
Róka azt írta, egy csomó dolgot jobban kezel, gondolom, ez megjelenik az életében is, nem is a tesztekben, amikre én se adnék annyira.
Nem tudom, jól olvastam-e, nem tudom visszanézni, mert elfelejtettem, hol írtad, de mintha azt írtad volna, rajtad kevésbé fogott a terápia(inkább a gyógyszerek, de azok viszont igen).
Nem lehet, ez van mögötte, mikor azt írod, nem javulnak érdemlegesen a terápiától?
Ez a vérmérséklet kérdés elég érdekes. Rólam sokszor azt hiszik, micsoda kis stréber bárányka vagyok, impulzív dolgokat nem néznek ki belőlem annyira. Szval nálam a látszat adott, már csak a viselkedést kéne mögépakolni, h hiteles legyen. 😀 Én pl. alapvetően melankolikus vagyok, de könnyen irritálható is. Ezzel elég sokat szenvedek.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 19:11Vérmérséklet...Tüzesebb,robbanékonyabb...esetleg nyugodtabb,szelídebb vérm.Ezt azért sokszor megörököljük.Erre jön rá a szem.zavar.
Vérmérséklet...Tüzesebb,robbanékonyabb...esetleg nyugodtabb,szelídebb vérm.Ezt azért sokszor megörököljük.Erre jön rá a szem.zavar.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 19:08Mire írtad a genetikailag-ot?
A border genetikai betegség? vagy a vérmérsékletre?
Ez nem sitty-sutty folyamat, ez igaz, hanem évek eredménye lehet.
Mire írtad a genetikailag-ot?
A border genetikai betegség? vagy a vérmérsékletre?
Ez nem sitty-sutty folyamat, ez igaz, hanem évek eredménye lehet.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 19:06Bordernél nincs érdemleges javulás.Vannak kevésbé rossz időszakok,illetve más vérmérsékletű emberek.Genetikailag.A tesztek meg pláne komolytalanok.Egyik hónapban ennyit érek el,másik hónapban annyit.Egy személyiségzavaros sitty,sutty terápiával nem változik...Vannak kivételek,mint mindenhol.Persze.
Bordernél nincs érdemleges javulás.Vannak kevésbé rossz időszakok,illetve más vérmérsékletű emberek.Genetikailag.A tesztek meg pláne komolytalanok.Egyik hónapban ennyit érek el,másik hónapban annyit.Egy személyiségzavaros sitty,sutty terápiával nem változik...Vannak kivételek,mint mindenhol.Persze.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 19:01De rád nem is írt semmi rosszat. Miért ne írhatná le, hogy jobban van és fejlődött, ergo ez az igazság, hogy a korábbiakhoz képest javult? 🙂 Miért ne tarthatná magát annak, aminek, ha van is alapja? nem írta, h meggyógyult.
De rád nem is írt semmi rosszat. Miért ne írhatná le, hogy jobban van és fejlődött, ergo ez az igazság, hogy a korábbiakhoz képest javult? 🙂 Miért ne tarthatná magát annak, aminek, ha van is alapja? nem írta, h meggyógyult.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 18:56Ok,ok!Tényleg nem az intellektusról van itt szó,elnézést.Inkább az zavar,s nem csak nálad,hogy néhányan nagyon gyógyultnak,jobban funkcionálónak stb.tartják magukat.
Ok,ok!Tényleg nem az intellektusról van itt szó,elnézést.Inkább az zavar,s nem csak nálad,hogy néhányan nagyon gyógyultnak,jobban funkcionálónak stb.tartják magukat.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 18:46Idézet tőle: Angel to HellOlvasom ezt a törölte,kakásmaradt,más néven van....stb.
Kérdem én!!!Ha egy festő ,más néven kezd festeni,akkor az már nem Ő??
Mi a neved nem mindeggy.Lehetne sorozatszámod,vagy jegyzésiszámod,mint anno a 2.világháborúban.És??
Meg kell fejteni atti,nem atti,.Ezért mem bírsz aludni rendesen?Vágj téli tüzelőt a pecoban,és nem ezen jár az agyad éjszaka.
Olvasd,figyeld a stílusát,és légy boldog,hogy van valami olvasnivaló,a szórólapon kívül.Vagy járj könyvtárba,és olvass szépirodalmat.
Szét tudjátok az ember fejét bas... ni.Ha meg nem szeretnéd,tiltsd le.De ismerve téged,egy negy óra múlva ,már azon puffognál,hogyan kell a tiltást visszavonni.
Nektek semmi se jó! Azért tartotok itt,és itt is fogtok békében megöregedni.
De úgy meghalni,hogy Atti,vagy nem atti, azért ez csúnya.
Idézet tőle: Angel to HellOlvasom ezt a törölte,kakásmaradt,más néven van....stb.
Mi a neved nem mindeggy.Lehetne sorozatszámod,vagy jegyzésiszámod,mint anno a 2.világháborúban.És??
Meg kell fejteni atti,nem atti,.Ezért mem bírsz aludni rendesen?Vágj téli tüzelőt a pecoban,és nem ezen jár az agyad éjszaka.
Olvasd,figyeld a stílusát,és légy boldog,hogy van valami olvasnivaló,a szórólapon kívül.Vagy járj könyvtárba,és olvass szépirodalmat.
Szét tudjátok az ember fejét bas... ni.Ha meg nem szeretnéd,tiltsd le.De ismerve téged,egy negy óra múlva ,már azon puffognál,hogyan kell a tiltást visszavonni.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 18:44Idézet tőle: AvanaSztem nem úgy értette, ennek nincs köze az intellektushoz.
Erről a csoportosításról én is olvastam valahol-Ne lépkedjünk tojásokon" c könyvben. nem magasabbszintű vagy rendű, inkább jobban funkcionáló(vagy rosszabbul). Sztem ez így, ilyen formában mint megnevezés nem lenne sértő.
Igen, így van, köszi Avana,
lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Idézet tőle: AvanaSztem nem úgy értette, ennek nincs köze az intellektushoz.
Erről a csoportosításról én is olvastam valahol-Ne lépkedjünk tojásokon" c könyvben. nem magasabbszintű vagy rendű, inkább jobban funkcionáló(vagy rosszabbul). Sztem ez így, ilyen formában mint megnevezés nem lenne sértő.
Igen, így van, köszi Avana,
lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 18:43parrot!
Én nem az intellektusra értettem.
Elég távol áll tőlem az önmagam fényezése.
Amúgy nem mondta senki, hogy én melyikbe tartozom.
Én gondolom a magasabba magam.
De semmi bajom a másikkal sem.
Én úgy gondolom, hogy erősebb a kontrollom.
Nagyon megtanultam alkalmazkodni, kontrollálni.
Ezt értem ez alatt.
parrot!
Én nem az intellektusra értettem.
Elég távol áll tőlem az önmagam fényezése.
Amúgy nem mondta senki, hogy én melyikbe tartozom.
Én gondolom a magasabba magam.
De semmi bajom a másikkal sem.
Én úgy gondolom, hogy erősebb a kontrollom.
Nagyon megtanultam alkalmazkodni, kontrollálni.
Ezt értem ez alatt.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 18:43Sztem nem úgy értette, ennek nincs köze az intellektushoz.
Sztem nem úgy értette, ennek nincs köze az intellektushoz.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 18:41Róka!Egy világ omlott bennem össze a hozzászólásod alapján!A szerk.topikban írtad,hogy te a magasan funkcionáló kategóriába tartozol borderline-on belül...Tudod,én meg az alacsonyabba.Hagy döntse már el az olvasó,esetleg egy másik ember hova tartozunk.Igen,vannak az alacsonyabb intellektusú emberek,de ha magunkat fényezzük,s leírjuk,mi milyen okosak vagyunk stb.szerintem az már ekte röhej.Bölcs ember ne fényezze magát!Majd rájövünk mi,s eldöntjük.
Róka!Egy világ omlott bennem össze a hozzászólásod alapján!A szerk.topikban írtad,hogy te a magasan funkcionáló kategóriába tartozol borderline-on belül...Tudod,én meg az alacsonyabba.Hagy döntse már el az olvasó,esetleg egy másik ember hova tartozunk.Igen,vannak az alacsonyabb intellektusú emberek,de ha magunkat fényezzük,s leírjuk,mi milyen okosak vagyunk stb.szerintem az már ekte röhej.Bölcs ember ne fényezze magát!Majd rájövünk mi,s eldöntjük.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 17:07Aha!
Fájó valósegg show ??!!
Aha!
Fájó valósegg show ??!!
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.26., 16:41Pletyi pletyi lepetye, mi, ti ,ok, kivagy??? Ez a fontos nem a gondos, miezitt nyanyak a falupadjain már 30evesen???
Ha ovist törölték, lépek én is.
A konyvtarba vagy a fürdőbe egy forró zuhanyra aztán akkor már tényleg csakazenemarad még a horoszkóp meg a 80al száguldás két falu közt.... amitől érzed h élsz!
Tsok.
(Hell, remelem tetszett kis alkotasom!)
Pletyi pletyi lepetye, mi, ti ,ok, kivagy??? Ez a fontos nem a gondos, miezitt nyanyak a falupadjain már 30evesen???
Ha ovist törölték, lépek én is.
A konyvtarba vagy a fürdőbe egy forró zuhanyra aztán akkor már tényleg csakazenemarad még a horoszkóp meg a 80al száguldás két falu közt.... amitől érzed h élsz!
Tsok.
(Hell, remelem tetszett kis alkotasom!)
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 16:36Olvasom ezt a törölte,kakásmaradt,más néven van....stb.
Olvasom ezt a törölte,kakásmaradt,más néven van....stb.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 15:24https://www.youtube.com/watch?v=GKCVZfWzevM
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 14:08https://www.youtube.com/watch?v=a8IbBsEb6Yc
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2016.10.26., 14:00jók ezek a történetek, köszi a feltölésüket, továbbiakat is olvasnék
hiányérzetem van:
nincs családi anamnézis, kivéve szakács kolléga megemlítette, h. szülei ittak
gyerekkor
gyerekkori traumák
serdülőkor
fiatal felnőttkori traumák
annak a felismerése, hogy más mint a többi
diagnózis megkapása (a kettő között akár évtizedek is eltelhetnek)
kapott diagnózisok
kapott gyógyszerek
kapott terápiák, kórházak időtartama
életének jellemzői (dolgozik/tanul/vegetál)
dohányzás, alkohol, drog, szex, egyéb fügőségek
legutóbbi terápia leírása, ennek a szembeállítása a korábbi sikertelen terápiékkal
(példa (majdnem az enyém :)) igen, voltam tündérgyen 3 hónapot nem segített, elmentem XY-hoz lehúzott 8k/órára nem volt jobb, elmentem Z-hez hipno és művészetterápiára, na ez segített)
köszi
jók ezek a történetek, köszi a feltölésüket, továbbiakat is olvasnék
hiányérzetem van:
nincs családi anamnézis, kivéve szakács kolléga megemlítette, h. szülei ittak
gyerekkor
gyerekkori traumák
serdülőkor
fiatal felnőttkori traumák
annak a felismerése, hogy más mint a többi
diagnózis megkapása (a kettő között akár évtizedek is eltelhetnek)
kapott diagnózisok
kapott gyógyszerek
kapott terápiák, kórházak időtartama
életének jellemzői (dolgozik/tanul/vegetál)
dohányzás, alkohol, drog, szex, egyéb fügőségek
legutóbbi terápia leírása, ennek a szembeállítása a korábbi sikertelen terápiékkal
(példa (majdnem az enyém :)) igen, voltam tündérgyen 3 hónapot nem segített, elmentem XY-hoz lehúzott 8k/órára nem volt jobb, elmentem Z-hez hipno és művészetterápiára, na ez segített)
köszi
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 13:36jó a banán is igaz?
megvan a stílusod,Téged se kevernélek össze,mondjuk.........nem írom ki,
jó a banán is igaz?
megvan a stílusod,Téged se kevernélek össze,mondjuk.........nem írom ki,
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 12:49Sajnos nem változom.Ennyit a terápiámról.Írhatnék történetet,jó tanuló voltam,stb.A lényeg úgyis az eredmény...Dühöngök,kötekedek, s osztom az észt ezerrel.Border,nárciszt .személyiségzavar.Nem akarok történetet írni,ez hitelesebb.Ez vagyok,rajtam nem igazán lehet segíteni.Bár megmondom őszintén,itt a búrán sokat ,,fejlődtem,,.Pont azért,mert rámszóltatok,sokszor megértettetek....,sokszor lecsaptatok,hogy ejnye...Ez az igazi terápia számomra.De látjátok,milyen jó ember lettem,igaz?
Sajnos nem változom.Ennyit a terápiámról.Írhatnék történetet,jó tanuló voltam,stb.A lényeg úgyis az eredmény...Dühöngök,kötekedek, s osztom az észt ezerrel.Border,nárciszt .személyiségzavar.Nem akarok történetet írni,ez hitelesebb.Ez vagyok,rajtam nem igazán lehet segíteni.Bár megmondom őszintén,itt a búrán sokat ,,fejlődtem,,.Pont azért,mert rámszóltatok,sokszor megértettetek....,sokszor lecsaptatok,hogy ejnye...Ez az igazi terápia számomra.De látjátok,milyen jó ember lettem,igaz?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.26., 12:41Parrot,mintha magam hallanám!!esemény ,konfúzió,küldjük el gyufáért. tudod:pusza
Parrot,mintha magam hallanám!!esemény ,konfúzió,küldjük el gyufáért. tudod:pusza
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 11:56Rendben,ok.De akkor megerősítettél abban,amit feltételeztem,hogy a terapeuta ua.,jelen esetben Erci.Természetesen hálás vagyok,hogy önként segít itt a Búrán .....S mindenhol.
Rendben,ok.De akkor megerősítettél abban,amit feltételeztem,hogy a terapeuta ua.,jelen esetben Erci.Természetesen hálás vagyok,hogy önként segít itt a Búrán .....S mindenhol.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.26., 11:52ja és majd elfelejtettem:
ui:
ja és majd elfelejtettem:
ui:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.26., 11:51parrot megint kötekedsz de gondolom tisztában vagy vele te is és azért csinálod direkt. ÁMDE válaszolok igy is. TÖBB MINNT HARMINC történetünk van kint már és ez "csak" a történetek szekció, ott a saját fórumok, és nem utolsó sorban blogok tucatjai.
és ez csak három belőle.
természetesen egy adott alkalommal egy adott téma vagy személy körül sikerül történeteket felgöngyölíteni. most történetesen Erci készített interjúkat
volt hogy oszkár volt hogy én volt hogy eszter régebben irtak teljesen maguktol is emberkék
egy adott alakalommal tehát több történet is vagy ugyanattól a szerkeszőtől van vagy valami közös mindig van bennük.
PÉLDÁUL TE IS ÍGÉRTÉL SEGÍTSÉGET!
aztán nem lett belőle semmi.
úgyhogy hagyjállógva parrot
parrot megint kötekedsz de gondolom tisztában vagy vele te is és azért csinálod direkt. ÁMDE válaszolok igy is. TÖBB MINNT HARMINC történetünk van kint már és ez "csak" a történetek szekció, ott a saját fórumok, és nem utolsó sorban blogok tucatjai.
és ez csak három belőle.
természetesen egy adott alkalommal egy adott téma vagy személy körül sikerül történeteket felgöngyölíteni. most történetesen Erci készített interjúkat
volt hogy oszkár volt hogy én volt hogy eszter régebben irtak teljesen maguktol is emberkék
egy adott alakalommal tehát több történet is vagy ugyanattól a szerkeszőtől van vagy valami közös mindig van bennük.
PÉLDÁUL TE IS ÍGÉRTÉL SEGÍTSÉGET!
aztán nem lett belőle semmi.
úgyhogy hagyjállógva parrot
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 11:19OK.Jók,szépek ezek a történetek.Miért érzem úgy mégis,hogy ezek mind egyetlen terapeutához köthetők,aki így fényezi magát a sikertörténeteivel.
OK.Jók,szépek ezek a történetek.Miért érzem úgy mégis,hogy ezek mind egyetlen terapeutához köthetők,aki így fényezi magát a sikertörténeteivel.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.26., 09:22Három új sztori is felkerült ma délelőtt az oldalra!
Egy borderline kismama története
Egy nárcisztikus szakács története
Kellemes olvasgatást!
Szép napot mindenkinek!
Üdv,
Krisz
Három új sztori is felkerült ma délelőtt az oldalra!
Egy borderline kismama története
Egy nárcisztikus szakács története
Kellemes olvasgatást!
Szép napot mindenkinek!
Üdv,
Krisz
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.25., 10:07https://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.25., 09:33remélem érted !remélem tudja kinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem érted !remélem tudja kinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.25., 09:32https://www.youtube.com/watch?v=IDvrOZ8yqx4
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.25., 09:29dehogy sértelek!!!!!!!!!!!!!csak tudod,ha írok nem nézek semmit,bár nem írtam bántót,azt hiszem.Örülök ,hogy azon kevesek közé tartozol,ki használja az agyát
dehogy sértelek!!!!!!!!!!!!!csak tudod,ha írok nem nézek semmit,bár nem írtam bántót,azt hiszem.Örülök ,hogy azon kevesek közé tartozol,ki használja az agyát
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.10.25., 05:50ez a tuti, 16 dolog, amit sose felejts el
https://youtu.be/ExxPc33mRuY
ez a tuti, 16 dolog, amit sose felejts el
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.10.25., 05:34Holdfény vigyázz magadra! Szeretünk
Holdfény vigyázz magadra! Szeretünk
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.25., 00:32nem akartalak megsérteni, csak néha paranoid vagyok, persze nem betegesen és remélem te sem sértésnek szántad, amiket esetleg annak vettem, persze megint magamból indulok ki
nem akartalak megsérteni, csak néha paranoid vagyok, persze nem betegesen és remélem te sem sértésnek szántad, amiket esetleg annak vettem, persze megint magamból indulok ki