Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 59 / 202Következő

megyek dolgozni nincs időm több.

nem röhhögök,sőt boldog vagyok ,hogy írtál

azért dolgoztatom ,mert van,akinek nincs,meg lessen ki a fejéből

Bari János képeket vettem,órákig lesem,mi van a képen ( magyar  Shagal) dolgozik az agy boldogsággal tölt el 

jól érzed

nem lehet az érzéseket bizonyos határok fölé emelni,nem azért vagyunk,vannak itt

bár tényleg nehéz néha,és ki mondja mutatja meg a határt,az a valaki aki tényleg röhög ezen?kerüljön ilyen helyzetbe,és megtudja.de nem fogja,mert egy jelentéktelen észrevehetetlen....stb

Nem tudom, nekem tetszenek az írásaid, igaz kicsit megdolgoztatják az agyat, mint egy absztrakt kép:)

-

Nem értettem, de asszem már igen. Én személy szerint senki életébe nem szeretek beleszólni, bár tudom nem kérdezted a véleményem. Ha kérdeznek, próbálok tanácsot adni, persze az se biztos hogy jó tanács. Mindenki a maga sorsának a kovácsa, de néha nem árt, ha valaki segít megtalálni a megoldást számára, persze nem erőszakkal.

Simán félreérthetik a kommunikációt, embertől függ, nős vagy és egy másik nővel beszélgetsz tisztán jószándékból? A feleségeden múlik, hogy kezeli ezt......hát én úgy érzem, hogy itt az oldalon érzéseket táplálsz vki iránt? Az élet lutri, vagy bejön az a láthatatlan illető vagy nem. Na de úgyis leszarod, mit zagyválok, meg lehet nem is ilyenről van szó, csak úgy kedvem volt válaszolni, fogalmam sincs miért..surprisecsak úgy

úgy érzem elég nagy teher nyomja most a lelked, ......de közben meg lehet röhögsz a markodban, mit zagyvál ez itt össze

Sajnálom!

Kivétel erősíti a szabályt.

Lehet nincs is akkora nagy durranás,csak én gondolom.

Viszont tényleg van egy kis mozgás,ami tény.

Ebben hiszek,ezzel,ezért küzdök

109_460197_87106_n_986813_22130_n

Hidd el nem vagyok az,csak azzá tesznek,Írtam velem mérközik mindenki,kinek rossz napja van,én meg veszem a kesztyűt,csak egy idő után begurulok.No nem a laptopba..Csak az OFF-ba írtam,nagyon ritkán máshová.

Idézet tőle: Angel to Hell

Na elkaptam mindenkit, nem vagyok rossz hangulatba,és macskaszem is jobb ha tudja,nemvagyok skzo sem.Mint találgattál anno.

Csak föltettem egy kopott régi lemezt,ami ha recsegve is,de Neked szól hangosan,nagy dinamikával.

Szia,

Welcome back. Értem én, hogy nem vagy skizo. Csak sokszor morózus, kötekedő. Szerintem régebben a skizo topikba írtál, azért azonosítottalak annak.

Örülök, hogy jól vagy! Peace.:)

Nem mertek,vagy nem tudtok ,vagy nem is akartok válaszolni a kérdésekre.Csak akkor nagy a szátok,mikor tudjátok ,már nincs ellenfél?Nem hiszem,hogy rossz,és válaszolhatatlan kérdéseket lőttem fel. A tollhuszárok is csak fakardocskával lehetnek,azt meg a szú eszi.A nagy faszú!!Ide tegyél bloggert öcsi!Van nem is mert hozzányúlni a témához? Elég néhány sületlen kérdés,sorszámszerinti válasszal? 1 igen,0nem. 1001 0010 és már meg is van digitesen.Mindent tudunk,csak kérdezni nem,rossz kérdésre csak rossz válasz lehet,esetleg valami dilinyós rontja el,és jó választ ad.

Bosszant,az számít,hogy 2kiti + egy cuci milyen hatással van rád,Az nem számít ,hogy miért szeded be?A ok,a kiváltó ok.Neked elég az okozat. havi 10000+ recept kiváltás + 4000 rendkívüli hangulatjavító.

Mérges vagyok,hogy még most is csak szűkösen sehogy kommonikáltok.Itt!! Ha privizel,már jó,csak nyugtass meg,hogy nemcsak ennyitelik tőled egész héten.

Jól van nyuszómuszó! Jól,Bővebben,nem túl jól.!!

Na elkaptam mindenkit, nem vagyok rossz hangulatba,és macskaszem is jobb ha tudja,nemvagyok skzo sem.Mint találgattál anno.

Csak föltettem egy kopott régi lemezt,ami ha recsegve is,de Neked szól hangosan,nagy dinamikával.

érted Te,csak meg akarsz bizonyosodni az igazadról.

pusza ,lépek aludni,eddigg is csak gondolkodtam azon,hogy szabad-e embernek egy másik ember útját "igazgatni"? beleszólni? kritizálni? ha igen .........ha nem........

és ha nem szólsz bele,jó ember vagy e? és ha beleszólsz,rossz? vagy.??

mit kell a lelkiismeretnek kibírni!

És ha az a másik párkapcsolatban él,félre érthetik -e ,a kommunikációt?

és szerethetsz-e vakon,nem látott v.kit.

és ugtanál.e érte?

és ha találkoznál vele,és nem tetszik,változna .e a véleményed,

No besokaltam,lelkis lettem,mint egy beteg .ÉN?!! 

ki válaszol ezekre? egy psziho?a fele hülyébb mint én ,egy tudatlan gyökér?leszarom mit mond!! AKKOR????

ja értem:)....királyság van akkoryes...de az összetört szívet nem értem:S....na de nem viszem túlzásba a faggatódzást:)

jó értelembe vedd az idegelést!!!!!!!!!!! boldog voltam miatta,csk nagyon meglepett.

Legalább úgy mikor elmész csajozni,és a végén kiderül,hoggy egy csaj imitátor! köpni nyelni nem tuszd,és a szíved szét akarja kalapálni a mellkasod.  heart broken heart laugh

hát sajnálom, hogy felidegelt téged vki:(.....őszintén, .....a nagyszájú manust gondolomm magadra értetted?

Írtam,gyorsan változik a világ,és ezt nem tudjuk feldolgozni.

Olyan történések következhetnek,amikre az ember nem tud,akar bír felkészülni.Most én is így jártam,az a nagyszájú stb. manus majdnem lefagyott.Na ne kárörvendj,nem sexuálisan!!!!!Csengett  a tel.fon és egy halk bemutatkozás,230-ra nyomta a vérnyomásom.Halk,szelíd,bátortalan hang.Azért beszélekk így rébuszokban,mert innen a Búralakók közül. Hogy téged már hívtak 1000-n,engem nem mert tartottam az inkognitómat,de vannak határok,miket át kell lépni,vállalva a kockázatát a fejleményeknek.

Azt hiszem,keresek egy vérnyomáscsökkentőt,vagy kérek egy frontint.

Ja amúgy meg örülök,de hiszem,8 óra is kevés lett volna,

hát inkább kerültem őt nagy ívben, de lehet ő vagy csak más köntösben, és változtam én is, meg mások a körülmények is

Ja, de én nő vagyok, úgyhogy a csajok nem stimmel. De én nem remete életre gondoltam, hanem vmi pszichiátriai intézményre, ahol talán jobban rendbe jönnék, mert nem kéne "egészséges" emberekhez alkalmazkodnom, ami néha elég nyomasztó tud lenni. Gyors változások, elgondolkodtató, van egy-két ötletem gyors változtatásokra.

KÁR!

nem rég !!

nem emlékszem már pontosan atti reakcióira, de nem bírtam őt, és nem tudom, te ő vagy-e, de talán nem is számít.....szóval akkor régebben már írtál ide a burára? mert én úgy látom, nem régen regisztráltál

Ne mástól várd az irányt!!!!Csak a lehetőséget!!!

A lógus lógjon állva.

A gyors változások gyors eredményeket hoznak.Ezek feldolgozása ami lassabb,ezért áll be egy torlódás,ami összezavarja az embert A log.ezt próbálja bontani.

A remete élet nem valami jó lehet,se csajok,se buli,csak néha egy sün.Az meg szúr.És a s...gből kiszedni a sztüskéket segítség és tükör nélkül elég nagy kihívás.Meg ne bántsalak!!!Ez is egy lehetőség.Vagy találkozni Jancsi és Juliskával,és hármasban a csipkebokor alatt!! Hááát???!

Nekem mindíg mindenkivel meg kell harcolnom! Ilyen volt atti is.Hogy miért nem tudom,lehet megmérnek mint a halat! Csak én nem tátogok,és jön a szájkarate.Ja,meg a "babarcieszter"

yessmiley

Igen, tudom, hogy lehet, már megbékéltem veled. Az a baj, ha fenn van a kerék, még azt is elrontom.:))), mintha belém lenne kódolva. Van, amikor túl gyorsan pörög, De igazad van, majdcsak lesz vmi. Bár most szívem szerint elmenkülnék egy nyugodt helyre, ahol nem kell alkalmazkodnom, robotolnom, de nem tudom jó ötlet lenne-e, de majd talán a lógus megmondja.

Idézet tőle: Dorena

szép ez a kép, talán még jól jöhet (nem nyalizok)

profilképnek akartam,nem sikerült föltenni.Pedig így nézek ki,csak ez a ruhám a tisztítóban van,és vörösben vagyok

Engem is lehet,bár elgondolkodtató. Szeretni lehet a savanyút,a keserűt,csak mindenki máshogy szereti.

Nem kell a Dunának menni,még ha nehéz is.Eljön a pillanat,mikor bánnád ,hogy megtetted.

Egyszer lenn a kerék egyszer fenn.Nem közhelyből írom,tudom.Nem úgy látlak,mint aki két dobókockával eggyest dobna.Csak az emberfia türelmetlen,ha élni kell azért,ha halni meg azért.Mindíg siettettnéd az időt,pedig pörög a homok elég gyorsan.Tudod,ha csaj vagy pusza,ha pasi,léptem

szép ez a kép, talán még jól jöhet (nem nyalizok)

ebben jó vagyok, különben már rég kinyírtam volna magam. Néha még a szart is muszáj szeretni.

Azért írtam!!!

a dolgokat kéne szeretni?....hmm, elgondolkodtató

Idézet tőle: Magamba Zárva

Szeretem mikor a dolgokba "csak úgy" beletrafálok! 😀

A dolgokat kéne szeretned ,és nem a beletrafálást.Lehet az életed is dologirányú lenne,és nem véletlenszerű!! üdv:MZ -nek : aHell

Jaa,lehet hogy én is(alkalmi) netfüggő vagyok... 😀

Szeretem mikor a dolgokba "csak úgy" beletrafálok! 😀

Bocsi Holdfény! Ezt a macskuszt nagyon benéztem! Első ránézésre azt hittem hogy nyújtózkodik... de nem... Bocsi ...Nem akarattal volt!

Lehet,szórakoztatja magát,mert itt,rengeteg a besavanyodott felhasználó,meg az unalom!!

Lesi a gépét,és várja ,mikor köhöghet egy rövidet,mert hosszan nem mer ,nehogy feltünjön valakinek ..Utána hetekig,csak azon hízik a feje,hogy ez igen!!Ezt is megcsináltan!!Írtam egy fél sort Tényleg drogos vagyok! Csak más az anyag.Egy nagy husáng,amivel ezeket kéne kicsit átformálni.Kikalapálni a fejéből kort,ja a kórt.Mert ez az élt Babolcsai néni!Lesni,lesni,várni naphosszat a gép előtt,és "szíjni" a bagót 1000 szám.Na ki is a drogos? Ha nő vagy :pusza,ha pasi léptem.

Mhttp://kissemese.cafeblog.hu/files/2015/04/anigif_enhanced-21422-1395072591-3.gifhttp://kissemese.cafeblog.hu/files/2015/04/anigif_enhanced-21422-1395072591-3.gif

Hátha az egyik elveszik! 😀

Idézet tőle: holdfény

M Z!

Hát kapsz egy nagy ölelést.:-)

Jöhet.... 😀

Köszönöm MZ most igen, :-)dorombolok, szeretem ha a hátam simizik csak a farkam nem tudom csóválni.:-)

Te jól vagy?

Hozod a formád ez a lényeg.:-)

Tudod,a nagy öleléshez jár a hátsimi! :,D Na meg persz stb.....

Idézet tőle: Magamba Zárva

Idézet tőle: Bori

értem

Persze,kb. ez is akkora baromság mint amit ebben a topikban olvastam! 😀

Mármint amit én írtam! 😀

mi a baj Mz?

értem

Persze,kb. ez is akkora baromság mint amit ebben a topikban olvastam! 😀

Magamba Zárva!

Imádlak, ha nem lennél ki kéne találni.:-)

Köszönöm Neked.

Nagy hátsimi neked is,remélem jól vagy.

értem

honnan veszed, hogy magának írogat egy ember vagyis miből gondolod?

Az istenek súgták a 800Mhz frekvencián!! Ez titok! Psssszt!

honnan veszed, hogy magának írogat egy ember vagyis miből gondolod?

😀

Drogger és Droggerina,szép kis páros! Főleg ha kettő egy és ugyanaz! Az ökör írogat magának esete! Szép!

Te jóó ég,kik keveredtek ide,ez valami elbaszott drogos fórum??????

ElőzőOldal 59 / 202Következő