OFF
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.22., 15:02https://www.youtube.com/watch?v=2146A3Hpikc
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.22., 14:49https://www.youtube.com/watch?v=dyrzuJ_aa40
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.22., 14:47A tegnap esti Pál Utcai Fiuk koncert után szabadon! megkövetve az Ati nevű volt felhasználót,közszemlére adom ezt a PUF dalt.Tetszett a koncert,nem gondolná az ember,hogy van még igazi zene .
A tegnap esti Pál Utcai Fiuk koncert után szabadon! megkövetve az Ati nevű volt felhasználót,közszemlére adom ezt a PUF dalt.Tetszett a koncert,nem gondolná az ember,hogy van még igazi zene .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 18:58egyik kedvenc
egyik kedvenc
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 18:20jó, rendben, nem is veled volt most a probléma, csak rajtad ütött ki:(
jó, rendben, nem is veled volt most a probléma, csak rajtad ütött ki:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 18:15van elég bajom a vita nélkül is:(
van elég bajom a vita nélkül is:(
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 18:10nem balhézok!! a szívem tetszett!! ha szar a jó írj ide oda ,amoda. (privi)
nem balhézok!! a szívem tetszett!! ha szar a jó írj ide oda ,amoda. (privi)
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 18:09https://www.youtube.com/watch?v=OA1V7cI28hI
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 17:55https://www.youtube.com/watch?v=RMFR9ZJZdrs
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 17:46Szívem!!!!!!! ez szép volt (igaz alattomos egy k. nagyon
Szívem!!!!!!! ez szép volt (igaz alattomos egy k. nagyon
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 17:21enyém az utolsó szó Margit!!! Igen anyukám!
enyém az utolsó szó Margit!!! Igen anyukám!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 17:20azért jót beszélgettünk:)
azért jót beszélgettünk:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 17:18nem tudom, milyen végére gondolsz, de a raktapasz nem neked szólt, alapból ilyen vagyok, érzem, mikor kell abbahagyni:))))...de látom Szívem te szereted, ha tiéd az utolsó szó, én is csak húzlak
nem tudom, milyen végére gondolsz, de a raktapasz nem neked szólt, alapból ilyen vagyok, érzem, mikor kell abbahagyni:))))...de látom Szívem te szereted, ha tiéd az utolsó szó, én is csak húzlak
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 17:10sokan olvastatok,de sokan nem láttatok,
pusza ölelés,anyósodnak gurulos W.C-t,apósodnak kevesebb szénmonokszidot,a pincébenelég volt mára
blogot írok : itt ülök a véce lécén,és lesem a legyeket! "aHell"
sokan olvastatok,de sokan nem láttatok,
pusza ölelés,anyósodnak gurulos W.C-t,apósodnak kevesebb szénmonokszidot,a pincébenelég volt mára
blogot írok : itt ülök a véce lécén,és lesem a legyeket! "aHell"
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 17:02A drágám,az Győzikés (gyökeres) nem írom többet ,csak húztalak.
No az írás vége tetszett,picit éreztem azt,hogy látod,miért ugatom a holdat
még a végén úgy leszünk mint a mesében,:boldogan éltek,míg el nem fogyott a bor
A drágám,az Győzikés (gyökeres) nem írom többet ,csak húztalak.
No az írás vége tetszett,picit éreztem azt,hogy látod,miért ugatom a holdat
még a végén úgy leszünk mint a mesében,:boldogan éltek,míg el nem fogyott a bor
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 16:51a részegeket haza kell vkinek szállítani:)....mondjuk körülményfüggő...de nyilván hülye hülyék között, részeg részegek között érzi jól magát:)
Tündérem, vhogy a Drágám-nak jobban örülnék, még az is jobb, na de ragtapaszt teszek a számra inkább
a részegeket haza kell vkinek szállítani:)....mondjuk körülményfüggő...de nyilván hülye hülyék között, részeg részegek között érzi jól magát:)
Tündérem, vhogy a Drágám-nak jobban örülnék, még az is jobb, na de ragtapaszt teszek a számra inkább
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 16:39mi ez No!?
mi ez No!?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 16:36Tudom,ezt nem bírod! Tündérem:nem oktatlak,félre ne érts!!!!!!!!!!ezt megteszi anyád,stb, én csak azokat a versokat soroltam,miktől halad az idő.
megjegyzem,a részegek közt egy józan??,olyan mint a marslakók közt egy magyar obama
ez igaz a többire is. Én még nem láttam olyan hölgykoszorút,ahol volt egy súnya(nekem)a szépek közt ,vagy fordítva
Tudom,ezt nem bírod! Tündérem:nem oktatlak,félre ne érts!!!!!!!!!!ezt megteszi anyád,stb, én csak azokat a versokat soroltam,miktől halad az idő.
megjegyzem,a részegek közt egy józan??,olyan mint a marslakók közt egy magyar obama
ez igaz a többire is. Én még nem láttam olyan hölgykoszorút,ahol volt egy súnya(nekem)a szépek közt ,vagy fordítva
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 16:29No!
No!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 16:24Csaj!! Tudod van olyan vicc,ami komoly.Van ami hidegen valós.Ez az,azért írtam kettőt.Igenis rohadtul pengeélesen megmondom,oszt majd tiltanak.
Most is azért jelöltem,mert a tartozásaimat rendezem,meg sajnáltam ezt a :--egy kúpot dugtam fef,de az orromból kilógott a vége óriási blogot!
Várjál,fejlődtem::: bocsika (vissza)
lehet elmult a humorérzékem?
nem,csak tudom,én vagyok ,én!!
Csaj!! Tudod van olyan vicc,ami komoly.Van ami hidegen valós.Ez az,azért írtam kettőt.Igenis rohadtul pengeélesen megmondom,oszt majd tiltanak.
Most is azért jelöltem,mert a tartozásaimat rendezem,meg sajnáltam ezt a :--egy kúpot dugtam fef,de az orromból kilógott a vége óriási blogot!
Várjál,fejlődtem::: bocsika (vissza)
lehet elmult a humorérzékem?
nem,csak tudom,én vagyok ,én!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 16:13Van itt olyan, aki saját magát diagnosztizálta, egyáltalán lehetséges ez és ha igen, akkor minek menjen az ember orvoshoz? Jó, oké, azért megy el valaki, mert nem érzi jól magát, és segítséget vár és akkor megkérdezi az orvos, hogy "Mit szeretne elérni?"...ettől kiráz a hideg....hát mit, szeretnék jobban lenni, de én diagnózist szeretnék, nem pedig azt, hogy megkérdezzék, mit szeretnék elérni...hülye kérdés? Az is bosszant, hogy néha egészségesnek érzem magam, néha meg nem, néha tudok uralkodni magamon, néha nem. Tudom, hogy ezt nem ide kéne írnom, meg amúgyis van már időpontom. Voltam egyébként régebben, adtak is diagnózist, de nekem annál nagyobb a problémám szerintem és kicsit bosszant, hogy csak ennyit vett észre belőlem az orvos. Igaz, csak gyógyszert megyek feliratni, egyébként arra sincs sztem szükségem mindig vagy fene tudja, csak itt olvasom, hogy ki milyen diagnózisokkal ír ide és nekem meg nincs, pedig tudom, hogy van.
Van itt olyan, aki saját magát diagnosztizálta, egyáltalán lehetséges ez és ha igen, akkor minek menjen az ember orvoshoz? Jó, oké, azért megy el valaki, mert nem érzi jól magát, és segítséget vár és akkor megkérdezi az orvos, hogy "Mit szeretne elérni?"...ettől kiráz a hideg....hát mit, szeretnék jobban lenni, de én diagnózist szeretnék, nem pedig azt, hogy megkérdezzék, mit szeretnék elérni...hülye kérdés? Az is bosszant, hogy néha egészségesnek érzem magam, néha meg nem, néha tudok uralkodni magamon, néha nem. Tudom, hogy ezt nem ide kéne írnom, meg amúgyis van már időpontom. Voltam egyébként régebben, adtak is diagnózist, de nekem annál nagyobb a problémám szerintem és kicsit bosszant, hogy csak ennyit vett észre belőlem az orvos. Igaz, csak gyógyszert megyek feliratni, egyébként arra sincs sztem szükségem mindig vagy fene tudja, csak itt olvasom, hogy ki milyen diagnózisokkal ír ide és nekem meg nincs, pedig tudom, hogy van.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 15:57nem akarok összejönni senkivel, legalábbis nem most, "Hülye a hülyék között, részeg a részegek közöttt, szebb a szépek között"- miért is? Megsúgom, tudok alkalmazkodni, engem nem kell kioktatni, de itt nem akarok és nem is kell és egybéként máshol sem kell túlzásba vinni. Hülyék között nem árt, ha van egy okos, részegek között egy józan, szépek meg, haha, úgyis az a legszebb, akit úgy hozott össze az élet.....ez a fura jelző nagyon tetszett, ennek is csak egy fura tud örülni
van képességem meglátni a jót néha abban is, akit nem bírok, benned pl., de inkább nem folytatom....mert semmi célom ezzel az írással, csak úgy kijött belőlem
nem akarok összejönni senkivel, legalábbis nem most, "Hülye a hülyék között, részeg a részegek közöttt, szebb a szépek között"- miért is? Megsúgom, tudok alkalmazkodni, engem nem kell kioktatni, de itt nem akarok és nem is kell és egybéként máshol sem kell túlzásba vinni. Hülyék között nem árt, ha van egy okos, részegek között egy józan, szépek meg, haha, úgyis az a legszebb, akit úgy hozott össze az élet.....ez a fura jelző nagyon tetszett, ennek is csak egy fura tud örülni
van képességem meglátni a jót néha abban is, akit nem bírok, benned pl., de inkább nem folytatom....mert semmi célom ezzel az írással, csak úgy kijött belőlem
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.21., 15:31Ez a hozzászólás mindent elmond,amit nekem sajnos, eddig nem sikerült.Jó lenne,ha sokan elolvasnák.
Ez a hozzászólás mindent elmond,amit nekem sajnos, eddig nem sikerült.Jó lenne,ha sokan elolvasnák.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 15:14Furcsa egy szerkezet van Dorena! Nem miattam léptél be gondolom,vagy mégis? nem! Viszont Te is azzal a problémával küzdesz,mint itt sokan.Ja meg máshol.Én kegyetlen vagyok sajnálom,ez vagyok,Parrotnak is 2 fekete pont.
Lásd lássátok: az a cél,hogy kommunikálj,és kibillenj a depiből.Ezért bevállalok szaralaktól kezdve mindent.Viszont ,már nem egy pár itt jöött össze.Na ez nem házasságközvetítő ,tudom,de beszélsz még ,ha valakin keresztül is valakivel.Azt írtad van humorod,lehet aranyos is vagy meg csinos is.Meg nem nyanya,meg öregasszony.Akkor meg,engem nem bírsz,Jó( le is szar...nám),de most nem teszem,de nézd meg mennyi írat jött!!! Egy sem a szar gyógyszerét kaapta be!Tee is beszéltél mással stb.Biztos bejön valami fa... is aki lehet Neked kedvesebb lesz mint én.Én nős vagyok,bár szeretem a csinos nőket az É.-t el nem hagynám,még érted sem.De valakinek biztos bejössz,lehet itt ,máshol,csak legyél olyan ,mint lenni kellene.Hülye a hülyék között,részeg a részegek között,szebb a szépek között,stb.,de mindíg TE legyél!
Én lesza...,ki mit formál rólam,és a nevem sem fontos,lehetnék a "jószívűlacibácsi" is,de érdekes,nézd mennyi komment ment el,és nem az volt a lényeg,hogy kivagyok.
Szerintem faterod se dumált ennyit Neked az életről.
Valaki szereti a halapeniot valaki sír tőle,valaki utálja,de mégis tudja mindenki miről beszélsz.
Furcsa egy szerkezet van Dorena! Nem miattam léptél be gondolom,vagy mégis? nem! Viszont Te is azzal a problémával küzdesz,mint itt sokan.Ja meg máshol.Én kegyetlen vagyok sajnálom,ez vagyok,Parrotnak is 2 fekete pont.
Lásd lássátok: az a cél,hogy kommunikálj,és kibillenj a depiből.Ezért bevállalok szaralaktól kezdve mindent.Viszont ,már nem egy pár itt jöött össze.Na ez nem házasságközvetítő ,tudom,de beszélsz még ,ha valakin keresztül is valakivel.Azt írtad van humorod,lehet aranyos is vagy meg csinos is.Meg nem nyanya,meg öregasszony.Akkor meg,engem nem bírsz,Jó( le is szar...nám),de most nem teszem,de nézd meg mennyi írat jött!!! Egy sem a szar gyógyszerét kaapta be!Tee is beszéltél mással stb.Biztos bejön valami fa... is aki lehet Neked kedvesebb lesz mint én.Én nős vagyok,bár szeretem a csinos nőket az É.-t el nem hagynám,még érted sem.De valakinek biztos bejössz,lehet itt ,máshol,csak legyél olyan ,mint lenni kellene.Hülye a hülyék között,részeg a részegek között,szebb a szépek között,stb.,de mindíg TE legyél!
Én lesza...,ki mit formál rólam,és a nevem sem fontos,lehetnék a "jószívűlacibácsi" is,de érdekes,nézd mennyi komment ment el,és nem az volt a lényeg,hogy kivagyok.
Szerintem faterod se dumált ennyit Neked az életről.
Valaki szereti a halapeniot valaki sír tőle,valaki utálja,de mégis tudja mindenki miről beszélsz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 14:40Nem Pottom, nem kötekedni léptem be a burára, csak szemet szúrt itt nekem vki, akit sose bírtam, de ez az én bajom, na de az életben sem szimpatikus mindenki
Nem Pottom, nem kötekedni léptem be a burára, csak szemet szúrt itt nekem vki, akit sose bírtam, de ez az én bajom, na de az életben sem szimpatikus mindenki
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.21., 14:39Idézet tőle: Angel to Hellérdekes! valakit azonosítottak valakivel,és több bejegyzés van mint eddig volt a héten
ja és nem vettünk be ketit,meg a rohadás tudja mit,és felháborít?? miért,,mit gondoltál,
ezt hívják vezetésnek, rögtön arra gondolsz! pedofil?? hát nem tündérem NEM!! karóba húznám az összeset.Te mégis erre asszociáltál.így van ez a lúgusnál is ,arra gondolsz ,amire akarja.
Talán volt erre egy kötelező olvasmány a .....anno.Mi is ?Csippola,
Ennyi.
Ha kiderülne h mondjuk Friderikusz vagy Rogan ír ide alneven, vagy csak ramondanak ő még nem tagadna le, hát jönne még a Bors,a Blikk még ki tudja ki. Ahogy évekkel ezelőtt Robit a tvbe akartak citalni... csak egyről feledkezik még sok ember: sok kossuth díjas színész halt már éhen, mert a szereplés pusztán szereplés és nem egyenes út a walhallaba vagy a rozsadombra. És ki akar bulvár lenni? Ide hobbiból vagy segitseget kérni adni ír az ember nem mert fizetnek érte.
Idézet tőle: Angel to Hellérdekes! valakit azonosítottak valakivel,és több bejegyzés van mint eddig volt a héten
ja és nem vettünk be ketit,meg a rohadás tudja mit,és felháborít?? miért,,mit gondoltál,
ezt hívják vezetésnek, rögtön arra gondolsz! pedofil?? hát nem tündérem NEM!! karóba húznám az összeset.Te mégis erre asszociáltál.így van ez a lúgusnál is ,arra gondolsz ,amire akarja.
Talán volt erre egy kötelező olvasmány a .....anno.Mi is ?Csippola,
Ennyi.
Ha kiderülne h mondjuk Friderikusz vagy Rogan ír ide alneven, vagy csak ramondanak ő még nem tagadna le, hát jönne még a Bors,a Blikk még ki tudja ki. Ahogy évekkel ezelőtt Robit a tvbe akartak citalni... csak egyről feledkezik még sok ember: sok kossuth díjas színész halt már éhen, mert a szereplés pusztán szereplés és nem egyenes út a walhallaba vagy a rozsadombra. És ki akar bulvár lenni? Ide hobbiból vagy segitseget kérni adni ír az ember nem mert fizetnek érte.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 14:37Köszi szépen Parrot:) most megmelengetted a szívem, jó lenne ha más se látna unalmasnak, mondjuk hogy azt állítottam magamról, hogy kedves vagyok, az is önfényezés sztem, na mindegy
Köszi szépen Parrot:) most megmelengetted a szívem, jó lenne ha más se látna unalmasnak, mondjuk hogy azt állítottam magamról, hogy kedves vagyok, az is önfényezés sztem, na mindegy
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 14:33és most írnék még, csak minek, rám jött a depi meg a szétcsúszás, na mindegy, próbálom a dolgok jó oldalát nézni, de most totál szét vagyok esve és gáznak érzem, hogy a sirámaimat leírom ide:(....ilyenkor kéne vki, aki felkarol és megvigasztal, de általában én vigasztalok....erős akarok maradni, felépülni, csak még nem tudom itthon-e vagy máshol, még ezt sem tudom eldönteni, pedig néha nagyon vágyom rá, hogy ne kelljen küzdenem, bejárni dolgozni....na és most szét offoltam itt a helyet, amit blogba is írhattam volna
és most írnék még, csak minek, rám jött a depi meg a szétcsúszás, na mindegy, próbálom a dolgok jó oldalát nézni, de most totál szét vagyok esve és gáznak érzem, hogy a sirámaimat leírom ide:(....ilyenkor kéne vki, aki felkarol és megvigasztal, de általában én vigasztalok....erős akarok maradni, felépülni, csak még nem tudom itthon-e vagy máshol, még ezt sem tudom eldönteni, pedig néha nagyon vágyom rá, hogy ne kelljen küzdenem, bejárni dolgozni....na és most szét offoltam itt a helyet, amit blogba is írhattam volna
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.21., 14:32Idézet tőle: DorenaBocs parrot, túlzásba vittem itt a kötekedést egy bizonyos vki miatt
Kifejezettem valaki miatt kötekedni léptél be a búrára??
Mi van ma, front??
Idézet tőle: DorenaBocs parrot, túlzásba vittem itt a kötekedést egy bizonyos vki miatt
Kifejezettem valaki miatt kötekedni léptél be a búrára??
Mi van ma, front??
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.21., 14:30Na,már ehhez is bátorság kell,hogy leírd,unalmas vagy!S hoppá,ezt 10-ből 9 nem írná le magáról.Megy az önfényezés,jó vagyok,okos vagyok stb.Te bevállaltad!Egyből nem is vagy unalmas.
Na,már ehhez is bátorság kell,hogy leírd,unalmas vagy!S hoppá,ezt 10-ből 9 nem írná le magáról.Megy az önfényezés,jó vagyok,okos vagyok stb.Te bevállaltad!Egyből nem is vagy unalmas.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:30Nekem sajnos az az egyik nagy problémám hogy ha írok akkor megbánom és úgy érzem elrontottam a "szűz tiszta csendet", és így ez bánt hogy nincs önkontrollom pedig az olyan ha valaki semmit nem csinál mintha nem is élne de én szerettem volna csendben maradni mert nekem az tetszik / tetszene ha kibírnám úgy mint ahogy Remény... csak fáj hogy én nem vagyok elég jó mert nem vagyok olyan erős de majd ezután ki fogom bírni remélem, csak megint elrontottam sajnos 🙁
Nekem sajnos az az egyik nagy problémám hogy ha írok akkor megbánom és úgy érzem elrontottam a "szűz tiszta csendet", és így ez bánt hogy nincs önkontrollom pedig az olyan ha valaki semmit nem csinál mintha nem is élne de én szerettem volna csendben maradni mert nekem az tetszik / tetszene ha kibírnám úgy mint ahogy Remény... csak fáj hogy én nem vagyok elég jó mert nem vagyok olyan erős de majd ezután ki fogom bírni remélem, csak megint elrontottam sajnos 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 14:24nem volt kár, semmi nem kár, nyilván nem csak az az egyetlen problémám, a többit nem írtam ki, lehet én is border vagyok, csak még nem diagnosztizált ezzel senki és annyira vágyom a lelki egyensúlyra, van amikor sikerül elérnem, de úgy utálom már, hogy küzdenem kell minden kapcsolatért, hogy állandóan le kell tennem vmit az asztalra,hogy szeressenek, pedi alapból kedves vagyok a kinti életben, de ez csak annyit ér, de ez nem sokat ér, mindegy, van egy csomó problémám....már gondoltam arra is, ha nem keresnék senkit, vajon keresne engem vki?...hát nem, mert olyan unalmas vagyok, hogy fel se tűnne a legtöbb embernek ha nem léteznék, egy érdektelen senki, aki meg keres, úgy érzem érdekből
nem volt kár, semmi nem kár, nyilván nem csak az az egyetlen problémám, a többit nem írtam ki, lehet én is border vagyok, csak még nem diagnosztizált ezzel senki és annyira vágyom a lelki egyensúlyra, van amikor sikerül elérnem, de úgy utálom már, hogy küzdenem kell minden kapcsolatért, hogy állandóan le kell tennem vmit az asztalra,hogy szeressenek, pedi alapból kedves vagyok a kinti életben, de ez csak annyit ér, de ez nem sokat ér, mindegy, van egy csomó problémám....már gondoltam arra is, ha nem keresnék senkit, vajon keresne engem vki?...hát nem, mert olyan unalmas vagyok, hogy fel se tűnne a legtöbb embernek ha nem léteznék, egy érdektelen senki, aki meg keres, úgy érzem érdekből
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.21., 14:20Most elkaptad a lényeget!Én is úgy érzem,nem írhatok semmiről,mert tuti,valahol,valaki megsértődik.
Most elkaptad a lényeget!Én is úgy érzem,nem írhatok semmiről,mert tuti,valahol,valaki megsértődik.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:19Idézet tőle: parrot
Nem is kell mindig elszaladni,hercegnő,mert akkor nincs fejlődés.Nem biztos,hogy a,másik feltétlenül bántani akar,csak sután fejezi ki magát.Atti kivétel,ő igenis bántani akar mindenkit,ühm,ühm.
Köszi kedves parrot 🙂
Idézet tőle: parrot
Nem is kell mindig elszaladni,hercegnő,mert akkor nincs fejlődés.Nem biztos,hogy a,másik feltétlenül bántani akar,csak sután fejezi ki magát.Atti kivétel,ő igenis bántani akar mindenkit,ühm,ühm.
Köszi kedves parrot 🙂
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:18Szerintetek lehet itt beszélgetni Reménnyel mert olyan rossz hogy nem foglalkozik velem annyira csak egy picit...
Szerintetek lehet itt beszélgetni Reménnyel mert olyan rossz hogy nem foglalkozik velem annyira csak egy picit...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.21., 14:17
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:16Néha szeretnék én is beszélgetni csak lehet hogy aztán megijedek valakitől aki haragszik rám ok nélkül.
Néha szeretnék én is beszélgetni csak lehet hogy aztán megijedek valakitől aki haragszik rám ok nélkül.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:14Én mondjuk szeretném ha itt inkább Mennyország lenne ahol az ember rendesen tud élni és nem szenvedni de nem tudom hogy kinek mi jön be és mi nem, a festményeket nem szeretem de valahogy élni kell vagy nem...? Csak úgy mondom mert ez a normális szerintem de ezt rendesen mondom hogy nehogy valakit megsértsek mert sokszor nem írhatok semmiről mert akkor az valakinek lehet hogy baj.
Én mondjuk szeretném ha itt inkább Mennyország lenne ahol az ember rendesen tud élni és nem szenvedni de nem tudom hogy kinek mi jön be és mi nem, a festményeket nem szeretem de valahogy élni kell vagy nem...? Csak úgy mondom mert ez a normális szerintem de ezt rendesen mondom hogy nehogy valakit megsértsek mert sokszor nem írhatok semmiről mert akkor az valakinek lehet hogy baj.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.21., 14:13De a túlérzékenység szerintem itt mindenkire jellemző.Csak máshogy nyilvánul meg.Na,most marha értelmeset írtam,ezért kár volt hozzászólnom.
De a túlérzékenység szerintem itt mindenkire jellemző.Csak máshogy nyilvánul meg.Na,most marha értelmeset írtam,ezért kár volt hozzászólnom.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:10Köszi, én jól vagyok komolyan 🙂
Én annak a híve vagyok hogy legyünk rendesek de ha valaki bánt akkor elmenekülök (ha van hová menekülni) 🙂
<3
Köszi, én jól vagyok komolyan 🙂
Én annak a híve vagyok hogy legyünk rendesek de ha valaki bánt akkor elmenekülök (ha van hová menekülni) 🙂
<3
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 14:07Bocs parrot, túlzásba vittem itt a kötekedést egy bizonyos vki miatt
Bocs parrot, túlzásba vittem itt a kötekedést egy bizonyos vki miatt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 14:05hát csak nevetni tudok rajtad:))))).....nekem van humorérzékem, csak nem rád
ja bocs, nem nyaliztam, biztos megsértődtél...., imádsz kötekedni:))))
sajnállak is, egy olyan emberről írsz véleményt, akit nem ismersz, ne gondold már magad olyan okosnak, én nem sértődtem be, de mi van ha ezt egy olyan írja, akit éppen molesztáltak, vigyázni kell itt, mit ír az ember, tanulj toleranciát, megértést, milyen valót írsz le?:))).....azért majd nyugodj meg, vannak itt akik bírnak téged
hát csak nevetni tudok rajtad:))))).....nekem van humorérzékem, csak nem rád
ja bocs, nem nyaliztam, biztos megsértődtél...., imádsz kötekedni:))))
sajnállak is, egy olyan emberről írsz véleményt, akit nem ismersz, ne gondold már magad olyan okosnak, én nem sértődtem be, de mi van ha ezt egy olyan írja, akit éppen molesztáltak, vigyázni kell itt, mit ír az ember, tanulj toleranciát, megértést, milyen valót írsz le?:))).....azért majd nyugodj meg, vannak itt akik bírnak téged
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 13:58unalmas a lelki béke???? miért? a veszekedés és szenvedés jobb??:)
unalmas a lelki béke???? miért? a veszekedés és szenvedés jobb??:)
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.21., 13:57Szia! örülök ,hogy beszéltünk,ha keveset is ,meg feleslegesen
nem szeretnék lenni az embered,eddig sem voltam
a "humorom"csak azoknak humor, kiknek van humorérzéke,és nem sértődnek be minden sza.....n.Ja és rögtöm magukat találják a célkeresztben.Az igazság néha fáj,a tükör azt az arcot mutatja,aki belenéz.
Állj háttal ,és már jó is lesz 2 kepi,meg 4 frontin+havi 25 Dr.lógusnak
ez fáj,hogy leírom a valót?? Elhiszem.Hiába mázolod magad,az alap nem változik,és ha össze fut a festék,Dhali-ra emlékeztető kép tárul eléd.
Hogy atti vagyok?vagy nem?
Szia! örülök ,hogy beszéltünk,ha keveset is ,meg feleslegesen
nem szeretnék lenni az embered,eddig sem voltam
a "humorom"csak azoknak humor, kiknek van humorérzéke,és nem sértődnek be minden sza.....n.Ja és rögtöm magukat találják a célkeresztben.Az igazság néha fáj,a tükör azt az arcot mutatja,aki belenéz.
Állj háttal ,és már jó is lesz 2 kepi,meg 4 frontin+havi 25 Dr.lógusnak
ez fáj,hogy leírom a valót?? Elhiszem.Hiába mázolod magad,az alap nem változik,és ha össze fut a festék,Dhali-ra emlékeztető kép tárul eléd.
Hogy atti vagyok?vagy nem?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 13:57ennek örülök:)
ennek örülök:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.21., 13:56sztem ne diagnosztizáljuk itt egymást, nem ismersz kedves parrot, én tudom mi a bajom és fogok gyógyszert szedni, de attól még a véleményem nem fog változni bizonyos dolgokról....béke és szeretet, más úgyse vezet semmire....
sztem ne diagnosztizáljuk itt egymást, nem ismersz kedves parrot, én tudom mi a bajom és fogok gyógyszert szedni, de attól még a véleményem nem fog változni bizonyos dolgokról....béke és szeretet, más úgyse vezet semmire....
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 13:53Nekem még megvan a lelki egyensúlyom szerencsére...
Nekem még megvan a lelki egyensúlyom szerencsére...