Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 61 / 202Következő

Akkor az a baj!Be kell venni,amit az orvos ír!

én nem szedek semmit és nekem is megvannak a problémáim

jah, biztos atti vagy, na csá, te nem vagy az én emberem:))))))  a humorod is elég szar, ha nem lenne az, érteném....de amúgy meg nem érdekelsz:)))

a mások leszólása és lebecsmérlése volt mindig a jellemző írásaidban....és lépek, mert alapból nincs jó kedvem, itt meg pont olyan emberbe futottam bele, aki még inkább lehúzott, van aki csak ahhoz ért

sajnálom,hogy nem vagy

azt hiszed,de nem tudod rohadt egy dolg ez!!ha gyógyszert kiváltottad,vagy

én nem!!! én nem !!2 kepi naponta szeda-kuka

szeretem az idióta nőket

miért akkor mire gondoltál?????....persze gondolom úgyse válaszol:)))...a lógusok engem nem tudnak megvezetni, ahhoz túl makacs vagyok és nem vagyok a tündéred

A lyánok a lyánok a lyánok angyalok........ vagy mégse

Dorena beleoffoltál az OFF-ba

hidd el itt is jöhet kedvesség ,szép szó vers zene,még ki sem kell érdemelni,csak fel kell nőni a témához,érteni az értenivalót,és szeretni a szeretnivalót.

A föld legszegényebb embere,kinek nincs humorérzéke,ja meg agya.

Ja,nő!Idióta vagyok...Görög eredetű női név.Bár a hozzászólásbólsmiley is gyorsan rájöttem.

a cukros bácsis dolog nem tetszett, de nincs ilyen tapasztalatom, de attól még felháborít, de lehet csak viccnek szánta, mondjuk még annak is rossz

ez a kép jó:)...atti itt a sztár???.......sose bírtam (ne sértődj meg), talán mert nem értettem, újabb bizonyíték, hogy változom, fejlődömwink, bár nem akarok én itt magasztalni senkit, az nem az én stílusom...

érdekes! valakit azonosítottak valakivel,és több bejegyzés van mint eddig volt a héten

ja és nem vettünk be ketit,meg a rohadás tudja mit,és felháborít?? miért,,mit gondoltál,

ezt hívják vezetésnek, rögtön arra gondolsz! pedofil?? hát nem tündérem NEM!! karóba húznám az összeset.Te mégis erre asszociáltál.így van ez a lúgusnál is ,arra gondolsz ,amire akarja.

Talán volt erre egy kötelező olvasmány a .....anno.Mi is ?Csippola,

Ennyi.

milyen jogon támadsz be engem???...amúgy Dorena, ki lehet következtetni, az idióta meg az aki mondja

Melyik mondatra gondolsz?Tudom,hogy nem idevaló a kérdésem,mégis...talán..Szóval megkérdezhetem,fiú vagy?Rossz így,az ember semmit nem tud meg a profilból.Régen legalább odaírták,idióta.

arra jöttem rá, hogy semmi sincs ingyen, nekem nem, senki nem tolja alám a jó érzéseket (kivéve a szülőanyám, ő feltétel nélkül jó hozzám), küzdeni kell mindenért, még jó szóért is, ajándék az, amikor vki színtiszta kedvességből mond egy kedves szót, színtiszta kedvességből kérdezi meg, hogy vagyok, ezeket pozitívként könyvelem el, mint egy galamb, aki örül, hogy elé dobnak egy morzsát

ez az utolsó mondat felháborító....belegondolni is rossz

Ja,tervezem,hogy felöltözök...Zavar már a nyári kép.sad

Hiányoztál!Most hirtelen itt vagy,ezt is fel kell dolgozni!!!smiley

imádom ezt a bő szavakkal leírt történeteket,parrot írhatsz hosszabban is

tudod:jól vagy,

jól

mondjál már többet

nem túl jól

Köszi!

https://www.youtube.com/watch?v=hkrS0-fxWQY

"dőt a baba?? atti-nematti-sanyika-béééci-blóóógerkarcsi,hoppá.anyósom!!

imádlak,de a fáma is azt tartja,az első gondolat a jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én vagyok a "jóó lajosbácsi" a gumicukorosztogató,aki az ölébe vesz,és...

Nem,ez nem lehet atti.Ő nem volt trágár...Ennyit erről.Krisz!Szép a vers!

Ez a zene szerinted tódor bonifácot jelzi???

mert ha igen ,a dunnának megyek

egyensúly megvan,válaszolatlan kérdés nincs,csak az::hogy tüntessünk,vagy felvonuljunk vásárnap .Döntsd el és tégy belátásod szerint okosan,vagy még okosabban,olvass,vagy tudod,...

állathangokat kell utánozni..Tantónéni,a "portásbácsi a baglyot tudja nagyon szépen.Megy az osztály a portásfülkéhez

"portásbácsi utánozza a baglyot

gyerekek én azt nem tudom

"tantónéni majd én megkérdezem

" portásbácsi mikor b.... utoljára  

Huhúúúúú

régi de lehet neked is mond újat

csináld amit szertnél a pároddal,sétálj,sörözz,bulizz,csak ébredj fel" csikejózsika álmodból

[quote=Kamionos]

Bloggernek lenni szvsz vacak. Saját tapasztalat! Évekkel később megtudod h uncsi volt, mert kiirtad, hogy reggelire ettel egy zsemlét 🙂

[/quote

Tudod,itt olvastam bbllógertől miről írjak?, any......

Ezzel kezdtem,húzzon csíkot Farkas Bercivel a srtatoszférában

Idézet tőle: parrot

Azért ,ha mégis atti lenne ,,angel,,akkor kérnék egy vállonveregetést,mert már tegnap,egyetlen mondata után ráhibáztam....No,kicsit fényezem magam.

Csúnyát írok!!! bocsika!!!

Pusza Picsa!!

TÓTH ÁRPÁD: RÍMES, FURCSA JÁTÉK

Szeszélyes, bús ajándék
E rímes, furcsa játék,
Oh, zokog, bár negédes -
Fogadd szivedbe édes!

Mert csupa szívbevert seb
Vérszínezi e verset
Mint halvány őszirózsa
Szirmát az őszi rozsda.

De lásd, egyebem nincsen,
Se birtokom, se kincsem,
Nem adhatok tenéked
Csak ily borús zenéket.

Szebb volna büszke kastély
Termén egy fényes estély,
Vagy lágy keréken zajló
Kocsidba drága pejló.

Vagy elrobajló fülke
Ringó pamlagján dűlve
Elnézni: merre foszlott
A sok távíró-oszlop...

Vagy űzni falka fürtjét,
Hallani hallali kürtjét,
Míg elfakúl porosra
A frakk finom pirossa.

Vagy tán az volna szebb lét:
Nézni istennők keblét,
Hol antik ívek árnyán
Mereng sok szelid márvány...

Vagy Svájcban lenni vendég,
Csodálni naplementét, -
Vagy vinne halk fedélzet
Hol a banános dél szebb...

Oh mind e rím mi kába,
Oh mind e vágy hiába,
Nekünk, két árva rabnak,
Csak sóhajok maradnak.

De hallgasd most e verset,
E torz kedvvel kevertet,
Zsongítson furcsa hangja,
Mint füstös képü banda:

Itt flóta, okarína
S hegedűk soka rí ma,
Száz hangszer, minden rím más,
S vén bánatom a prímás.

Izzék a dal duhajjá,
Csattanjon vad csuhajjá,
Majd haljon el sohajtón, -
Fejem öledbe hajtom.

Csönd. Ajkaim lezárvák.
Ringass: árva az árvát,
Igy, sírj csak, rámhajolva,
Meghalni volna jó ma...

Nyugat · / · 1916 · / · 1916. 10. szám

Azért ,ha mégis atti lenne ,,angel,,akkor kérnék egy vállonveregetést,mert már tegnap,egyetlen mondata után ráhibáztam....No,kicsit fényezem magam.

Bloggernek lenni szvsz vacak. Saját tapasztalat! Évekkel később megtudod h uncsi volt, mert kiirtad, hogy reggelire ettel egy zsemlét 🙂

Idézet tőle: Kamionos

Remelem atti vagy 🙂 

könnyet csaltál a szemembe

Remelem atti vagy 🙂 

Nekem nem kell pasi aztán mégis dorombolnek az ajtomon 🙂 inkább alszom. Néha még behivom.

Értem,köszönöm,jólesik nem mindjárt hábús helyzetekre felkészülni.

sajnos kevesen vagyunk,kik értik,de küzdünk,mint Papp Laci

Feleségemmel voltunk osztálytalálkozón.Hogy hány,nem evett rosszat!! meg mennyi??ez a titkos. Viszont ott hallottam,de sokszor :  " Kivagyok???? na kivagyok ?? én kivoltam ,de az É.. is!!Itt is ezt olvasom privátba : " kivagy??? Tőletek tényleg ki van az emberfia!!

Ja ui: mentünk be a találkozóra,és egy halom elba.... öregasszony,mondom az É.. ezek a tanáraid ?? Válasz : "legyémácsöndbe"(halkan) ezek az osztálytársaim!!

szerintem megállt rajtatok az idő,és csodálkoztok,hogy tényleg megállt.Nem haladtok sehova,semmire.Jó lenne egy pasi,csak ki kéne menni az ajtó elé,de miért nem jön be?,

leesett a kilincs ,még a múltkor,mikor rádvágta az ajtót,mert akkor is Csipkerózsika álmát aludtad,és a herceg elhúzott a pi.... ba

Idézet tőle: Angel to Hell

nem tudom hovatenni:fikázol,vagy megérted? Majd írsz megint valamit,és igérem,zsűriztetem.Félek,cinkelsz,ez ostobaságon múlik,vagy 70-s IQ.Ha nem örülök,hogy megérted,azokat a bölcsek által elhintett gondolatokat,amitől megy a villamos.

A gondolatnak teremtő ereje van! """"csak kevesen tudnak gondolkodni.Az a 8-10% agytevékenység szinte tényleg csak arra jó,hogy ne szanaszét sza... az udvaron,meg meg tudjon enni,egy üveg befőttet,természetesen,ha felbontják neki.Nem rád írtam,csak kiterjesztettem a a képet.

Gerinces? kerestem egy T-rex képet,de az eső elmosta

Ertem a képet, szép is okos is értelme is van, kar h nehéz betartani. Javaslatokat tettem amilyeneket latnek még szívesen. A 70es iqmmal 🙂

nem tudom hovatenni:fikázol,vagy megérted? Majd írsz megint valamit,és igérem,zsűriztetem.Félek,cinkelsz,ez ostobaságon múlik,vagy 70-s IQ.Ha nem örülök,hogy megérted,azokat a bölcsek által elhintett gondolatokat,amitől megy a villamos.

A gondolatnak teremtő ereje van! """"csak kevesen tudnak gondolkodni.Az a 8-10% agytevékenység szinte tényleg csak arra jó,hogy ne szanaszét sza... az udvaron,meg meg tudjon enni,egy üveg befőttet,természetesen,ha felbontják neki.Nem rád írtam,csak kiterjesztettem a a képet.

Gerinces? kerestem egy T-rex képet,de az eső elmosta

Idézet tőle: Kamionos

Angel, tok jó a kép! Még! Nem mindenki nyuszit állandóan, de vannak akik azt gondolják az a segítség hogy levellancban közvetítik ki tudja kiknek a véleményét.

Keress már egy olyan képet ami a gerincesseget szimbolizálja, nem a lekvárt annak helyen 🙂 

Olyat is szeretnék h "amit szabad jupiternek nem szabad a kisokornek" 

Végül egy olyan is hasznos lenne, ami azt szimbolizálja, h van véleményszabadság, csak mondjuk a szuklatokoruek arra keresik az ön igazolást, ami igazolja a nézeteiket . Vmi olyasmi h mondjuk hogy ha eldönti, h nem tetszik a képed, akkor sajna neked lottek és akkor jobb tovabballni. "Ne vitatkozz hulyekkel, mert legyőznek a rutinjukkal" 

Ismét saját magad bíztatod???  Mashol reklamalsz a privik miatt... akkor az befejezve... menjen minden nyiltban ok?  Figy. Megegyszer: nem terjesztek rólad semmit. Olvasd vissza a sajat hszeid miket hoztal fel magadrol...  az pedig amit masik topikoloval muvelsz mert te merges vagy...  no komment. Leirod gerinc, stb.. es nekiesel egy altalad ismeretlen embernek  irod segitesz nasoknak es olvasd mar miket irsz egy betegekkel teli forumon. .

Sajnalom hogy epp subod van lathatolag. Nehez az egeszet mas szamlajara irni, bar majd a dokid nyilvan okosabb lesz ha eljutsz hozza. 

Kerlek ne bantsd az itt irokat. Nem artottak neked. Inkabb irogass nekem, nekem elfer, en birom.

Angel, tok jó a kép! Még! Nem mindenki nyuszit állandóan, de vannak akik azt gondolják az a segítség hogy levellancban közvetítik ki tudja kiknek a véleményét.

Keress már egy olyan képet ami a gerincesseget szimbolizálja, nem a lekvárt annak helyen 🙂 

Olyat is szeretnék h "amit szabad jupiternek nem szabad a kisokornek" 

Végül egy olyan is hasznos lenne, ami azt szimbolizálja, h van véleményszabadság, csak mondjuk a szuklatokoruek arra keresik az ön igazolást, ami igazolja a nézeteiket . Vmi olyasmi h mondjuk hogy ha eldönti, h nem tetszik a képed, akkor sajna neked lottek és akkor jobb tovabballni. "Ne vitatkozz hulyekkel, mert legyőznek a rutinjukkal" 

Azoknak tettem föl,akik állandóan nyüszögnek a sorsuk miatt.Érdemes rajta elgondolkodni,és örülni az élet apró -nagy örömeinek.

Lépek,lefőtt a kávé.

Készülök a holnapi izgalmakra,meg veszek egy nagyobb hátteret,mert ez így hamar megtellik! Blogger??

Írok blgot,ez pont belevaló! Mármint ez a rengeteg hozzászólás,,stb. és jön a nagy szöveggel,miről is írjak??Sírjak,

nem Neked írtam Kiscsillag,nehogy magadra vedd

én csak halkan írtam,meg se merek szólalni

Ha nehezen is ,de majd megérted. Te vagy az első,aki jelzett,az én első írásomra.Ha matekból nem voltál valami erős,ez egy nehéz fejtörő lesz 

No,ez az első megszólalás! 

Üdvözöllek, no nem dicsó lovag, csak Kiscsillag !

Mint új bejelentkező,köszöntöm az itt élő,szenvedő Búralakókat.

Külön üdvözlöm azokat,kik azt hiszik ez a Szerencsejáték RT. lottózója,és találgatóznak ostobaságokat  külön üdvözlöm,azokat,kik csak akkor mernek megszólalni (rövidbe!!)ha már biztosak abban,hogy nem kapnak hathatós választ,nüszögésükre. HALI!!

Olvasok bloggereket,csak,megjegyzem az írjon,kinek van mondanivalója (érdemben!!!) 

Olvasgatok összezördüléseket,sőt mást sem.Az is olyan gagyi,hogy a búcsús se árulná.Hathatós érdemleges cikkről pedig csak ábrándozok.

Hiába,híg a lé!!

ElőzőOldal 61 / 202Következő