OFF
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.20., 11:20Én is ehhez ragaszkodtam volna.. de privátban letilzzás van. Én kapok üzenetet... de visszaírni nem tudok a tiltás miatt... így maradt ez... tudom, tudom, nem szabad reagálni... mea culpa...
Én is ehhez ragaszkodtam volna.. de privátban letilzzás van. Én kapok üzenetet... de visszaírni nem tudok a tiltás miatt... így maradt ez... tudom, tudom, nem szabad reagálni... mea culpa...
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.10.20., 11:15Személyes vitákra ott a privát!
A Maunika Show egy idő után unalmas...
És ez egy közösség, ahol mások is vannak. Csak ezt egyesek nem veszik észre.
Személyes vitákra ott a privát!
A Maunika Show egy idő után unalmas...
És ez egy közösség, ahol mások is vannak. Csak ezt egyesek nem veszik észre.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.20., 11:08A vita érvek ütköztetése. Hát vita az nagyon nem volt. Voltak kérdések, meg volt terelés... de vita nem.
ha vita lenne, az konstruktív lenne, ez így meg nem volt az.
Én örülnék ha lehetne vitázni,de addig nem jut el a dolog...
A vita érvek ütköztetése. Hát vita az nagyon nem volt. Voltak kérdések, meg volt terelés... de vita nem.
ha vita lenne, az konstruktív lenne, ez így meg nem volt az.
Én örülnék ha lehetne vitázni,de addig nem jut el a dolog...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.20., 11:03Szerintem,ha veszi valaki a fáradtságot,s visszaolvas a két fórumban,akkor érti,mire gondolok.Kiscsillag,ne vegyél magadra mindent légyszi!
Szerintem,ha veszi valaki a fáradtságot,s visszaolvas a két fórumban,akkor érti,mire gondolok.Kiscsillag,ne vegyél magadra mindent légyszi!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.20., 10:59Sajnálom,hogy elvicceled,amit írtam.Nézz körül ,van elég topik,nekem is javasolták már ,mikor belemerülök egy vitába.
Sajnálom,hogy elvicceled,amit írtam.Nézz körül ,van elég topik,nekem is javasolták már ,mikor belemerülök egy vitába.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.20., 10:36A,skizo ill.a borderline fórum napok óta személyes veszekedésekkel van tele.Akkor ne csodálkozzunk,ha egy sorstárs inkább más oldalt keres problémájára.
A,skizo ill.a borderline fórum napok óta személyes veszekedésekkel van tele.Akkor ne csodálkozzunk,ha egy sorstárs inkább más oldalt keres problémájára.
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.10.17., 15:55Örülök, h tudod kontrollálni az fb-t. Nekem a mélyponton nem ment. Sőt ezt ki is használta pár "ismerős". Betettek olyan csoportba a tudtom és akaratomon kívűl, hogy elképesztő. Ráadásul én is irogattam olyasmit ki, amit késöbb megbántam.... szóval nekem így nélküle szép az élet. Arról nem is beszélve, hogy az fb leszűr mindent, és kilöki boldog-boldogtalannak (a google is teszi- keresel valamit és azt megjegyzi, rögtön reklámba dobja a következő oldal), de a többi nem teszi ezt egy olyan gusztustalan (elnézést) formában, mint az fb.....Linkedin párti vagyok. Egy oldal vagy legyen közösségi (igenis zárt csoportokkal- a munkáltató ne azzal fogalkozzon, már bocs) vagy legyen szakmai. Ugyanis sztem pl egy munkáltatónak semmi köze ahhoz, h mondjuk a Burán vagyok...de ez magánvélemény. Az FB gáz, h keveri a szezont a fazonnal.
Örülök, h tudod kontrollálni az fb-t. Nekem a mélyponton nem ment. Sőt ezt ki is használta pár "ismerős". Betettek olyan csoportba a tudtom és akaratomon kívűl, hogy elképesztő. Ráadásul én is irogattam olyasmit ki, amit késöbb megbántam.... szóval nekem így nélküle szép az élet. Arról nem is beszélve, hogy az fb leszűr mindent, és kilöki boldog-boldogtalannak (a google is teszi- keresel valamit és azt megjegyzi, rögtön reklámba dobja a következő oldal), de a többi nem teszi ezt egy olyan gusztustalan (elnézést) formában, mint az fb.....Linkedin párti vagyok. Egy oldal vagy legyen közösségi (igenis zárt csoportokkal- a munkáltató ne azzal fogalkozzon, már bocs) vagy legyen szakmai. Ugyanis sztem pl egy munkáltatónak semmi köze ahhoz, h mondjuk a Burán vagyok...de ez magánvélemény. Az FB gáz, h keveri a szezont a fazonnal.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.17., 07:54Idézet tőle: VadmeggyMálna megértelek, anno pont emiatt töröltem magam a facebook-ról. Nem tett jót...sőt. Elsőre hiányzott picit, aztán érdekes módon mindent lehet nélküle is.
Ó, a fb az más. Nagyon kevés ismerősöm van.
Véletelenül sem követek senkit, kizárólag a saját magam számára érdekes dolgokat teszem fel, ezek általában kutyás képek.
Egy kutyás csoportnak tagja vagyok, oda szoktam néha írogatni.
Idézet tőle: VadmeggyMálna megértelek, anno pont emiatt töröltem magam a facebook-ról. Nem tett jót...sőt. Elsőre hiányzott picit, aztán érdekes módon mindent lehet nélküle is.
Ó, a fb az más. Nagyon kevés ismerősöm van.
Véletelenül sem követek senkit, kizárólag a saját magam számára érdekes dolgokat teszem fel, ezek általában kutyás képek.
Egy kutyás csoportnak tagja vagyok, oda szoktam néha írogatni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.17., 07:51Idézet tőle: holdfénySziasztok igen írta hogy leveszi valahol olvastam.
Neked is. 🙂
Idézet tőle: holdfénySziasztok igen írta hogy leveszi valahol olvastam.
Neked is. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.17., 06:59Idézet tőle: holdfényKezdjük jól a reggelt feküdjünk vissza.
Általában hétvégén ezt teszem. 🙂
Idézet tőle: holdfényKezdjük jól a reggelt feküdjünk vissza.
Általában hétvégén ezt teszem. 🙂
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.10.16., 20:09Málna megértelek, anno pont emiatt töröltem magam a facebook-ról. Nem tett jót...sőt. Elsőre hiányzott picit, aztán érdekes módon mindent lehet nélküle is.
Málna megértelek, anno pont emiatt töröltem magam a facebook-ról. Nem tett jót...sőt. Elsőre hiányzott picit, aztán érdekes módon mindent lehet nélküle is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.16., 16:51Hol van az öntörlés gomb? Nem találom.
Hol van az öntörlés gomb? Nem találom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.16., 12:32Szia 🙂 nekem is hasznos volt valamilyen szinten.
Szia 🙂 nekem is hasznos volt valamilyen szinten.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.16., 12:12Idézet tőle: delia0https://www.youtube.com/watch?v=11NUcAqq3zE
Szia delia0!
Köszi, hogy megosztottad ezt a videót. Én személy szerint nem érzem egy szokványos napon azt, hogy megválaszthatom, hogy mikor érezzem magam a mennyben és mikor a pokolban. De annyiból számomra informatív volt, hogy látom a pszichiáterek/pszichológusok egy részének milyen a hozzáállása a betegségekhez.
Idézet tőle: delia0
Szia delia0!
Köszi, hogy megosztottad ezt a videót. Én személy szerint nem érzem egy szokványos napon azt, hogy megválaszthatom, hogy mikor érezzem magam a mennyben és mikor a pokolban. De annyiból számomra informatív volt, hogy látom a pszichiáterek/pszichológusok egy részének milyen a hozzáállása a betegségekhez.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.16., 11:36https://www.youtube.com/watch?v=InRDF_0lfHk
https://www.youtube.com/watch?v=fIn0d62Tybc
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.16., 11:32https://www.youtube.com/watch?v=11NUcAqq3zE
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.15., 21:29Nem jó tükörnek lenni, nem jó. Ha rajtad keresztül látják meg, milyen csúnya a lelkük, nem kellemes.
Nem jó tükörnek lenni, nem jó. Ha rajtad keresztül látják meg, milyen csúnya a lelkük, nem kellemes.
Idézet tőle: rbk-arny1984_v2.0 ekkor: 2016.10.15., 10:12Amúgy lehet hogy ezt csak a betegségem "diktálja" de mostanában majdnem mindenki kerül még a régi barátnak hitt emberek is ?! úgy veszem észre mintha itt a Búrán is lehet hogy csak én látom rosszul akkor bocs tudom töröltem magam "hirtelen felindulásból" de valahogy nem t'om remélem csak rosszul értelmezem a dolgokat akár Itt akár odakint a faluban....:(
Amúgy lehet hogy ezt csak a betegségem "diktálja" de mostanában majdnem mindenki kerül még a régi barátnak hitt emberek is ?! úgy veszem észre mintha itt a Búrán is lehet hogy csak én látom rosszul akkor bocs tudom töröltem magam "hirtelen felindulásból" de valahogy nem t'om remélem csak rosszul értelmezem a dolgokat akár Itt akár odakint a faluban....:(
Idézet tőle: Erci ekkor: 2016.10.14., 18:25Új csoportot indítunk, szorongás témával. Heti egyszer, minden csütörtökön 18 órától, 19.30-ig a VI. Kerületben. Kezdés November 3-án.
Bárki jöhet, aki valamilyen ok miatt gyakran szorong és szeretne ezen segíteni, változtatni. Az üléseken szorongásra irányuló megküzdési stratégiákkal foglalkozunk, egymást segítve abban, hogy kinek mi válik be, melyik technikával hogy halad. Megbeszéljük minden csoporttag aktuális nehézségeit, és a csoport közös problémaként keresi a startégiát a megoldáshoz vezető úton. Alapvető módszerünk egymás erős támogatása, a programban tartás segítése, törekvés a könnyedségre, jó hangulatra, öniróniára.
A csatlakozásnak más feltétele nincs, minthogy saját elhatározásból jelentkezz e-mailben vagy telefonon.
Kérdéseket nyugodtan tegyetek fel. Aki bátortalan, jöhet elötte egyszer egyéni konzultációra, vagy együtt is jöhettek.
Minden részletet megtaláltok a honlapon, ha nem, írjatok, kérdezzetek.
Új csoportot indítunk, szorongás témával. Heti egyszer, minden csütörtökön 18 órától, 19.30-ig a VI. Kerületben. Kezdés November 3-án.
Bárki jöhet, aki valamilyen ok miatt gyakran szorong és szeretne ezen segíteni, változtatni. Az üléseken szorongásra irányuló megküzdési stratégiákkal foglalkozunk, egymást segítve abban, hogy kinek mi válik be, melyik technikával hogy halad. Megbeszéljük minden csoporttag aktuális nehézségeit, és a csoport közös problémaként keresi a startégiát a megoldáshoz vezető úton. Alapvető módszerünk egymás erős támogatása, a programban tartás segítése, törekvés a könnyedségre, jó hangulatra, öniróniára.
A csatlakozásnak más feltétele nincs, minthogy saját elhatározásból jelentkezz e-mailben vagy telefonon.
Kérdéseket nyugodtan tegyetek fel. Aki bátortalan, jöhet elötte egyszer egyéni konzultációra, vagy együtt is jöhettek.
Minden részletet megtaláltok a honlapon, ha nem, írjatok, kérdezzetek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.14., 13:32Gratulálok! A közmunka is jobb, mint a semmi!
Leszázalékolós topik van, meg kéne keresni, engem is érdekel!
Gratulálok! A közmunka is jobb, mint a semmi!
Leszázalékolós topik van, meg kéne keresni, engem is érdekel!
Idézet tőle: rbk-arny1984_v2.0 ekkor: 2016.10.14., 13:29Sziasztok.
a "jó" hír hogy felvettek közmunkásnak, a rossz hír hogy majd miután beszéltem áteremmel és a fénymásolt x-elgetős papirt megmutatom neki fel fogom tenni a kérdést hogy leszázalékol tatnám-e magam sajna a rokonaim ill egy eüben (idegosztály).on dolgozó jó barátném is javasolta ezen lehetőséget ill még más(ok) is
ugyhogy majd beszélek háziorvosommal és megkérdezem hogy hogan működik..ill azt már nadjából tudom hanem hogy mik az esélyeim ez ügyben mert az üzemorvos nagyon szépen alámpakolt..mintha egy idiótával beszélt volna egy bolondal a zártról.....én úgy éreztem, amikor 2 dolgot 2x is ujra megkérdezett tőlem......
kérném Akinek van erről tapasztalata, ill. információja, akár privátban is az legyen szíves ossza meg velem...köszönöm
Sziasztok.
a "jó" hír hogy felvettek közmunkásnak, a rossz hír hogy majd miután beszéltem áteremmel és a fénymásolt x-elgetős papirt megmutatom neki fel fogom tenni a kérdést hogy leszázalékol tatnám-e magam sajna a rokonaim ill egy eüben (idegosztály).on dolgozó jó barátném is javasolta ezen lehetőséget ill még más(ok) is
ugyhogy majd beszélek háziorvosommal és megkérdezem hogy hogan működik..ill azt már nadjából tudom hanem hogy mik az esélyeim ez ügyben mert az üzemorvos nagyon szépen alámpakolt..mintha egy idiótával beszélt volna egy bolondal a zártról.....én úgy éreztem, amikor 2 dolgot 2x is ujra megkérdezett tőlem......
kérném Akinek van erről tapasztalata, ill. információja, akár privátban is az legyen szíves ossza meg velem...köszönöm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 22:10Hogy honnan tudtam? Sehonnan! Csak tettem egy nem célzott kijelentést,mire Iw.hevesen reagált,ennyi!
Hogy honnan tudtam? Sehonnan! Csak tettem egy nem célzott kijelentést,mire Iw.hevesen reagált,ennyi!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.13., 21:31Azért pedzegettem ezt, mert nekem azt javasolták, szedjek össze előre egy eszközkészletet feszültségcsökkentési célzattal(amihez lehet fordulni), hogy ne legyen belőle impulzív cselekedet(akár magam, akár mások ellen irányuló). A problémás helyzetet ugyan nem szünteti meg, de legalább nagyobb kár nem származik belőle.
Azért pedzegettem ezt, mert nekem azt javasolták, szedjek össze előre egy eszközkészletet feszültségcsökkentési célzattal(amihez lehet fordulni), hogy ne legyen belőle impulzív cselekedet(akár magam, akár mások ellen irányuló). A problémás helyzetet ugyan nem szünteti meg, de legalább nagyobb kár nem származik belőle.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 19:47Az asszony ütötte a gyereket,te meg az asszonyt? Mit élt meg az a gyerek?
Az asszony ütötte a gyereket,te meg az asszonyt? Mit élt meg az a gyerek?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 19:35Persze!
Persze!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 19:30Iszonyat feldühít ha valaki ver egy nőt vagy egy gyereket,biztos apámról jutnak eszembe szép emlékek,ha élne még a szart is kiverném belőle!
Iszonyat feldühít ha valaki ver egy nőt vagy egy gyereket,biztos apámról jutnak eszembe szép emlékek,ha élne még a szart is kiverném belőle!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 18:48Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: MálnaIdézet tőle: Magamba ZárvaSaját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Ez most hogy jött ide?
Csak úgy,hirtelen felindulásból 😀
Ja, úgy már más! ???? 🙂 (a kérdőjelek csak elgépelésből származnak)
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: MálnaIdézet tőle: Magamba ZárvaSaját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Ez most hogy jött ide?
Ja, úgy már más! ???? 🙂 (a kérdőjelek csak elgépelésből származnak)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 18:47.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 18:47Idézet tőle: rbk-arny1984_v2.0Sziasztok.
A mai napom tömören :
ha holnap az Ő orvosi véleménye, ixelgetései miatt nem vesznek fel, bemegyek és ráburítom az asztalt.......
Drukkolok, hogy felvegyenek!
Idézet tőle: rbk-arny1984_v2.0Sziasztok.
A mai napom tömören :
ha holnap az Ő orvosi véleménye, ixelgetései miatt nem vesznek fel, bemegyek és ráburítom az asztalt.......
Drukkolok, hogy felvegyenek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 18:46Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: Magamba ZárvaSaját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Ez most hogy jött ide?
Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: Magamba ZárvaSaját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Ez most hogy jött ide?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 18:32Idézet tőle: Magamba ZárvaSaját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Ez most hogy jött ide?
Idézet tőle: Magamba ZárvaSaját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Ez most hogy jött ide?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 18:17Saját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Saját magamat verném pofán ha vernék egy nőt!
Idézet tőle: rbk-arny1984_v2.0 ekkor: 2016.10.13., 13:56Sziasztok.
A mai napom tömören :
reggel bementem a munkaügyi központba mert ott adtak beutalót az orvosi alkalmasságira....
bementem az üzemorvoshoz, kérdezte 2x is hogy nem vagyok e vmire allergiás mondom én hogy nem ok....jeleztem felé hogy szeptemberben már voltam itt akkor egy más cég küldött de a lábam talpam nem bírta az állást na mind 1 megkérdezte hogy idegileg rendben vagyok e mondom igen szedem a kis gyógyszereimet ...ennyi
kiadta a papírt,utána gó pszihiátriai gondozó gyógyszert kiváltani....
amig ott vártam addig belenéztem a munkaügyi papiromba:
bár ne tettem volna
kizáró okok:
-nehéz fizikai munka,
-érzelmi megterheléssel járó munka,
-kéz vibrációjával, egész test vibrációjával járó munka,
-több müszakos munkarend,
-szűk helyeken, zárt helyeken, földalatt végzett munka...
(pedig nem is vagyok klausztrofóbiás ill. nem tudok róla?!)erre az utobbira azóta sem tudok gombot varrni ill nem tudom mire vélni...????
korlátozó okok:
-tartós, fokozott figyelmet igénylő munka
na most jön ill. holnap lessz a kérdés hogy ezekkel felvesznek-e? egy már bocs de,
egy vacak közmunkára?
eszem megáll.
még jó hogy a jogsimat nem cses.egette vagy nem vonta be.....
úgy érzem Ő engemet teljesen dilisnek, debilnek néz(ett)......
ha holnap az Ő orvosi véleménye, ixelgetései miatt nem vesznek fel
bemegyek és ráburítom az asztalt.......
Sziasztok.
A mai napom tömören :
reggel bementem a munkaügyi központba mert ott adtak beutalót az orvosi alkalmasságira....
bementem az üzemorvoshoz, kérdezte 2x is hogy nem vagyok e vmire allergiás mondom én hogy nem ok....jeleztem felé hogy szeptemberben már voltam itt akkor egy más cég küldött de a lábam talpam nem bírta az állást na mind 1 megkérdezte hogy idegileg rendben vagyok e mondom igen szedem a kis gyógyszereimet ...ennyi
kiadta a papírt,utána gó pszihiátriai gondozó gyógyszert kiváltani....
amig ott vártam addig belenéztem a munkaügyi papiromba:
bár ne tettem volna
kizáró okok:
-nehéz fizikai munka,
-érzelmi megterheléssel járó munka,
-kéz vibrációjával, egész test vibrációjával járó munka,
-több müszakos munkarend,
-szűk helyeken, zárt helyeken, földalatt végzett munka...
(pedig nem is vagyok klausztrofóbiás ill. nem tudok róla?!)erre az utobbira azóta sem tudok gombot varrni ill nem tudom mire vélni...????
korlátozó okok:
-tartós, fokozott figyelmet igénylő munka
na most jön ill. holnap lessz a kérdés hogy ezekkel felvesznek-e? egy már bocs de,
egy vacak közmunkára?
eszem megáll.
még jó hogy a jogsimat nem cses.egette vagy nem vonta be.....
úgy érzem Ő engemet teljesen dilisnek, debilnek néz(ett)......
ha holnap az Ő orvosi véleménye, ixelgetései miatt nem vesznek fel
bemegyek és ráburítom az asztalt.......
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.10.13., 12:57"boldoggá az tehet, aki boldogtalanná is.
van, akit azért gyűlölsz, mert szeretni is tudnád.
a biztos megöl, de túléled. a kétely éltet, de belehalsz.
az igazit elhagyjuk a többiért. a többit az igazi miatt.
a szép rögtön kell. az igazra alszunk egyet.
szívünk lebeszélhető. rá sosem.
hibái miatt nem kell, vagy nem kell s ezért hibás?
ha gyűlöljük, jósága is sért.
lelkünknek elég a kép. a testnek keret is kell.
testet lehet venni. lelket csak eladni.
ölel vagy fojt - a kígyónál egy fogás.
az erény művirág. a bűn valódi gaz.
a hűségben a vágy emészt. ha csalsz, az erkölcs.
a férfi addig él, míg kíván. a nő, amíg kívánják."
(Márai)
"boldoggá az tehet, aki boldogtalanná is.
van, akit azért gyűlölsz, mert szeretni is tudnád.
a biztos megöl, de túléled. a kétely éltet, de belehalsz.
az igazit elhagyjuk a többiért. a többit az igazi miatt.
a szép rögtön kell. az igazra alszunk egyet.
szívünk lebeszélhető. rá sosem.
hibái miatt nem kell, vagy nem kell s ezért hibás?
ha gyűlöljük, jósága is sért.
lelkünknek elég a kép. a testnek keret is kell.
testet lehet venni. lelket csak eladni.
ölel vagy fojt - a kígyónál egy fogás.
az erény művirág. a bűn valódi gaz.
a hűségben a vágy emészt. ha csalsz, az erkölcs.
a férfi addig él, míg kíván. a nő, amíg kívánják."
(Márai)
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.13., 12:30Próba, hogy látszik e a profilképem...
Próba, hogy látszik e a profilképem...
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.13., 11:53http://74nullanulla.hu/cikkek/2015/10/12/holnap-lesz-a-nemzetkozi-melltarto-nelkuli-nap.html
http://74nullanulla.hu/cikkek/2015/10/12/holnap-lesz-a-nemzetkozi-melltarto-nelkuli-nap.html
Idézet tőle: rbk-arny1984_v2.0 ekkor: 2016.10.12., 17:30most lepihenek mert nagyon elba.ott napom volt(még szerncse hogy otthon hagytam a kötelet:( ,de igy is gyalogoltam vagy20km-t a sárban)oka: hogy nagyon durván összevesztem a faterral...na mind1... majd a h.napi jobb lessz talán....
most lepihenek mert nagyon elba.ott napom volt(még szerncse hogy otthon hagytam a kötelet:( ,de igy is gyalogoltam vagy20km-t a sárban)oka: hogy nagyon durván összevesztem a faterral...na mind1... majd a h.napi jobb lessz talán....