OFF
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2017.02.11., 18:14Idézet tőle: mandulaMi volt annak a nicknek a neve, aki nagyon hosszan leírta egy blogbejegyzésben a problémáit, az volt a bejegyzés címe, hogy "CatEye, mandula, B. Eszter, IWA tudtok-e segíteni?". Köszi.
Arra emlékszem, még válaszoltam is rá, azt hiszem, de nemsokkal a megírása után törölte magát.
Idézet tőle: mandulaMi volt annak a nicknek a neve, aki nagyon hosszan leírta egy blogbejegyzésben a problémáit, az volt a bejegyzés címe, hogy "CatEye, mandula, B. Eszter, IWA tudtok-e segíteni?". Köszi.
Arra emlékszem, még válaszoltam is rá, azt hiszem, de nemsokkal a megírása után törölte magát.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.11., 06:49Mi volt annak a nicknek a neve, aki nagyon hosszan leírta egy blogbejegyzésben a problémáit, az volt a bejegyzés címe, hogy "CatEye, mandula, B. Eszter, IWA tudtok-e segíteni?". Köszi.
Mi volt annak a nicknek a neve, aki nagyon hosszan leírta egy blogbejegyzésben a problémáit, az volt a bejegyzés címe, hogy "CatEye, mandula, B. Eszter, IWA tudtok-e segíteni?". Köszi.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.10., 20:23.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.10., 19:34.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.10., 07:32aki esetleg nem tud csetre belépni (ahogy én) mindenképp le kell törölnie az előzményeit, és azon belül is az összes kockát bejelölni, szóval tényleg mindent. nálam bejött 🙂 mindegyik böngészőmben jó lett így.
köszi Krisz 🙂
aki esetleg nem tud csetre belépni (ahogy én) mindenképp le kell törölnie az előzményeit, és azon belül is az összes kockát bejelölni, szóval tényleg mindent. nálam bejött 🙂 mindegyik böngészőmben jó lett így.
köszi Krisz 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.10., 06:42Idézet tőle: Avananem tesszük be ezt a terápia topikba? 🙂
De (és pont erre gondoltam). 🙂
Idézet tőle: Avananem tesszük be ezt a terápia topikba? 🙂
De (és pont erre gondoltam). 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.09., 16:34Idézet tőle: Avana
Egyészségügyi dokumentáció: ambuláns lap és összefoglaló vélemény.
esetleg így?
Igen. Én is pont erre gondoltam.
Idézet tőle: Avana
Egyészségügyi dokumentáció: ambuláns lap és összefoglaló vélemény.
esetleg így?
Igen. Én is pont erre gondoltam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.09., 16:30Idézet tőle: mandulaNa, érdekes dologra derült fény. A magán terápiáimon kellett volna eü-i dokumentációt kapnom (amit nem kaptam és amikor kértem, ki-ki vérmérséklete szerint a) nem reagált b) hisztérikusan kiabált a telefonban c) hisztérikusan kikérte magának email-ben d) normálisan reagált).
Itt van, hogy mit írt a szakértő.
"Az egészségügyi dokumentáció vezetése, ambuláns lap és összefoglaló
vélemény kiadása minden egészségügyi szolgáltató törvényi kötelezettsége,
függetlenül attól, hogy az ellátás magán vagy közfinanszírozású ellátásban
történt."Most ez három dolog (1. eü-i dokumentáció 2. ambuláns lap 3. összefoglaló vélemény) vagy kettő (a második és a harmadik)?
Idézet tőle: mandulaNa, érdekes dologra derült fény. A magán terápiáimon kellett volna eü-i dokumentációt kapnom (amit nem kaptam és amikor kértem, ki-ki vérmérséklete szerint a) nem reagált b) hisztérikusan kiabált a telefonban c) hisztérikusan kikérte magának email-ben d) normálisan reagált).
Itt van, hogy mit írt a szakértő.
"Az egészségügyi dokumentáció vezetése, ambuláns lap és összefoglaló
vélemény kiadása minden egészségügyi szolgáltató törvényi kötelezettsége,
függetlenül attól, hogy az ellátás magán vagy közfinanszírozású ellátásban
történt."
Most ez három dolog (1. eü-i dokumentáció 2. ambuláns lap 3. összefoglaló vélemény) vagy kettő (a második és a harmadik)?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.09., 15:55Na, érdekes dologra derült fény. A magán terápiáimon kellett volna eü-i dokumentációt kapnom (amit nem kaptam és amikor kértem, ki-ki vérmérséklete szerint a) nem reagált b) hisztérikusan kiabált a telefonban c) hisztérikusan kikérte magának email-ben d) normálisan reagált).
Na, érdekes dologra derült fény. A magán terápiáimon kellett volna eü-i dokumentációt kapnom (amit nem kaptam és amikor kértem, ki-ki vérmérséklete szerint a) nem reagált b) hisztérikusan kiabált a telefonban c) hisztérikusan kikérte magának email-ben d) normálisan reagált).
Idézet tőle: layuda ekkor: 2017.02.09., 15:47http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20170208/pszichiatria-apolo-elmondom-nev-nelkul/
http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20170208/pszichiatria-apolo-elmondom-nev-nelkul/
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.02.07., 19:512017, február 7 - 19:23 (új)
Segítség! Szerelmes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017, február 7 - 19:23 (új)
Segítség! Szerelmes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2017.02.07., 17:03Sohonyai Attila - Sehogyan a minden
Néha hagyod menni magad, s néha nem.
Néha elfújhat a szél, néha kikötöd a kötelet.
Vannak szép napok, mert van akitől szép lehet:
egyszer minden vagy, egyszer semmisem.S mégis, valaki mindig zenél, akár a forgó szélben,
néha ő is hagyja elmenni magát, nem kéri a köteled.
Ettől vannak szép napok, s ugyanettől nem:Néha semminek kell lenned ahhoz,
hogy ugyanott te lehess a minden.
Sohonyai Attila - Sehogyan a minden
Néha hagyod menni magad, s néha nem.
Néha elfújhat a szél, néha kikötöd a kötelet.
Vannak szép napok, mert van akitől szép lehet:
egyszer minden vagy, egyszer semmisem.
S mégis, valaki mindig zenél, akár a forgó szélben,
néha ő is hagyja elmenni magát, nem kéri a köteled.
Ettől vannak szép napok, s ugyanettől nem:
Néha semminek kell lenned ahhoz,
hogy ugyanott te lehess a minden.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.06., 18:53internet explorerben is működik. nem tudom a többi böngészővel mi van. mára ennyi.
internet explorerben is működik. nem tudom a többi böngészővel mi van. mára ennyi.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.06., 18:07kaptam visszajelzést hogy nem látszik semmi a devbúrán.
nos nálam ilyen a cset ott.
persze böngészőtől is függhet mert ez edge böngészőben van.
addig is megnézzük mi lehet a különbség más böngészőkben.
kaptam visszajelzést hogy nem látszik semmi a devbúrán.
nos nálam ilyen a cset ott.
persze böngészőtől is függhet mert ez edge böngészőben van.
addig is megnézzük mi lehet a különbség más böngészőkben.
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.06., 06:17Idézet tőle: KleóZsuzsi, addig ne hagyd ott a munkahelyed, amíg nem találsz egy másikat! De mást keresni ajánlatos ilyen helyzetben, ha ennyire utálod.
A betegségek lelki hátteréről olvastam is könyveket, úgyhogy tudom, miről írsz. Lenne természetgyógyász is (a barátnőmé), elfogadható áron, de egyrészt oda is el kell jutni, másrészt még bizonyos vonatkozásain gondolkodnom kell, mert ez szellemgyógyászat. Az illetőnek már a neten is utánaolvastam, elég meggyőző.
Igen, gondolom, nem egyszerű csak úgy bejelentkezni és elmenni, át tudom érezni! Viszont ha olvasgatsz róla, az is sokat segíthet! A derekadra esetleg otthonra elsajátítható gyógytorna, vagy TB alapon gyógytornász is lehet hatásos, ha olyan a gond, hogy az izommunka kivitelezhető és segíthet - persze nem feltételezem, hogy nem jártál végig már minden eshetőséget!!! Szóval okoskodni abszolút nem szeretnék, csak nagyon-nagyon szurkolni Neked!
A munkahelyváltás nálam nagy patthelyzet, tudod, van ez a "felértékelés" az elején, minden jó, minden szuper és megfelel, majd az idő múlásával "nullára írom". Ez az előző 15-20 munkahelyemnél is így volt, tehát inkább szenvedek itt, ahol már megszoktam, minthon ebben az állapotban küzdjek a beilleszkedéssel. Nyáron felvettek egy sokkal jobb helyre, visszamondtam, mert éreztem, hogy nem beilleszkedni, hanem jó képet vágni nem tudnék ott se ... Úgyhogy maradok, itt-ott táppénzen, ilyen-olyen kibúvókkal, de bliccelgetek ... talán ha meglelem a megoldást, könnyebb lesz vagy itt, vagy máshol! 🙂
Idézet tőle: KleóZsuzsi, addig ne hagyd ott a munkahelyed, amíg nem találsz egy másikat! De mást keresni ajánlatos ilyen helyzetben, ha ennyire utálod.
A betegségek lelki hátteréről olvastam is könyveket, úgyhogy tudom, miről írsz. Lenne természetgyógyász is (a barátnőmé), elfogadható áron, de egyrészt oda is el kell jutni, másrészt még bizonyos vonatkozásain gondolkodnom kell, mert ez szellemgyógyászat. Az illetőnek már a neten is utánaolvastam, elég meggyőző.
Igen, gondolom, nem egyszerű csak úgy bejelentkezni és elmenni, át tudom érezni! Viszont ha olvasgatsz róla, az is sokat segíthet! A derekadra esetleg otthonra elsajátítható gyógytorna, vagy TB alapon gyógytornász is lehet hatásos, ha olyan a gond, hogy az izommunka kivitelezhető és segíthet - persze nem feltételezem, hogy nem jártál végig már minden eshetőséget!!! Szóval okoskodni abszolút nem szeretnék, csak nagyon-nagyon szurkolni Neked!
A munkahelyváltás nálam nagy patthelyzet, tudod, van ez a "felértékelés" az elején, minden jó, minden szuper és megfelel, majd az idő múlásával "nullára írom". Ez az előző 15-20 munkahelyemnél is így volt, tehát inkább szenvedek itt, ahol már megszoktam, minthon ebben az állapotban küzdjek a beilleszkedéssel. Nyáron felvettek egy sokkal jobb helyre, visszamondtam, mert éreztem, hogy nem beilleszkedni, hanem jó képet vágni nem tudnék ott se ... Úgyhogy maradok, itt-ott táppénzen, ilyen-olyen kibúvókkal, de bliccelgetek ... talán ha meglelem a megoldást, könnyebb lesz vagy itt, vagy máshol! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.02.05., 20:37Zsuzsi, addig ne hagyd ott a munkahelyed, amíg nem találsz egy másikat! De mást keresni ajánlatos ilyen helyzetben, ha ennyire utálod.
Zsuzsi, addig ne hagyd ott a munkahelyed, amíg nem találsz egy másikat! De mást keresni ajánlatos ilyen helyzetben, ha ennyire utálod.
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.05., 20:17Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Zsuzsi82Sajnálom, Kleó, remélem, jól vagy a körülményekhez képest! És élhetővé tetted az életed ennyi megpróbáltatás után is!
Köszönöm, Zsuzsi.
Bizonyos fokig, de csak a körülményekhez képest, most nem vagyok nagyon rosszul. Azért ezt élhető életnek nevezni túlzás, az öreg szüleimmel lakom, és ők látnak el, anyám nélkül pl. egy hajmosás sem megy. Már annyi helyen elnyavalyogtam, de a testi betegségek is hátráltatnak, amikkel nemigen tud az orvostudomány mit kezdeni, sőt már csontkovácsot is próbáltam.Nagyon ügyes vagy, hogy dolgozol, az mindenképp ad egy tartást az embernek. Csak így tovább!
Rajtam sajnos már látszott is, hogy sok minden nem stimmel, de dolgozni rendesen tudtam, ezért is telt 3 hónap és fél óra hisztimbe, hogy kirúgjanak. Tulajdonképpen valamit félreértettem, és ahelyett, hogy kérdeztem volna, olyan borderline-osan megsértődtem. Most már nagyon bánom. Még a közösség sem volt rossz úgy nagy általánosságban.
Drága Kleó,
Nagyon sok erőt kívánok mindehhez, nagyon kemény a lelki szenvedés mellett a testi panaszokkal is együtt élni, még jó, hogy a szüleid segítenek Neked!
Viszont arra esetleg gondoltál már, hogy a betegségeknek van lelki oka is? Tudom, elvont elméletnek hangzik, de nekem gyógyultak spontán olyan örökölt és genetikai betegségeim, amire nincs magyarázat, csak utóbb beláttam, valami megoldódott, amikor az is megszűnt. Egy természetgyógyász próbát megérne szerinted? Nem tudom, mennyibe kerülhet és nem akarok felelőtlenül ajánlgatni, mindenesetre a neten megnézni enneka lexikonát nem kerül semmibe, hátha segítene Neked!
A munkára visszatérve, jelenleg azt élem meg, hogy a legnagyobb teher az életemben és bárhol lennék, csak ott nem! Minden erőm felemészti, hogy ne tegyek olyat, amit később megbánnék - akár tettlegesen is és ez azért kivesz az emberből. Korábban hirtelen B-felindulásból álltam fel a helyemről és hagytam ott mindent gondolkodás nélkül ... Most is közel vagyok ehhez! 🙂
De nagyon köszönöm, csak megküzdök vele!
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Zsuzsi82Sajnálom, Kleó, remélem, jól vagy a körülményekhez képest! És élhetővé tetted az életed ennyi megpróbáltatás után is!
Köszönöm, Zsuzsi.
Bizonyos fokig, de csak a körülményekhez képest, most nem vagyok nagyon rosszul. Azért ezt élhető életnek nevezni túlzás, az öreg szüleimmel lakom, és ők látnak el, anyám nélkül pl. egy hajmosás sem megy. Már annyi helyen elnyavalyogtam, de a testi betegségek is hátráltatnak, amikkel nemigen tud az orvostudomány mit kezdeni, sőt már csontkovácsot is próbáltam.Nagyon ügyes vagy, hogy dolgozol, az mindenképp ad egy tartást az embernek. Csak így tovább!
Rajtam sajnos már látszott is, hogy sok minden nem stimmel, de dolgozni rendesen tudtam, ezért is telt 3 hónap és fél óra hisztimbe, hogy kirúgjanak. Tulajdonképpen valamit félreértettem, és ahelyett, hogy kérdeztem volna, olyan borderline-osan megsértődtem. Most már nagyon bánom. Még a közösség sem volt rossz úgy nagy általánosságban.
Drága Kleó,
Nagyon sok erőt kívánok mindehhez, nagyon kemény a lelki szenvedés mellett a testi panaszokkal is együtt élni, még jó, hogy a szüleid segítenek Neked!
Viszont arra esetleg gondoltál már, hogy a betegségeknek van lelki oka is? Tudom, elvont elméletnek hangzik, de nekem gyógyultak spontán olyan örökölt és genetikai betegségeim, amire nincs magyarázat, csak utóbb beláttam, valami megoldódott, amikor az is megszűnt. Egy természetgyógyász próbát megérne szerinted? Nem tudom, mennyibe kerülhet és nem akarok felelőtlenül ajánlgatni, mindenesetre a neten megnézni enneka lexikonát nem kerül semmibe, hátha segítene Neked!
A munkára visszatérve, jelenleg azt élem meg, hogy a legnagyobb teher az életemben és bárhol lennék, csak ott nem! Minden erőm felemészti, hogy ne tegyek olyat, amit később megbánnék - akár tettlegesen is és ez azért kivesz az emberből. Korábban hirtelen B-felindulásból álltam fel a helyemről és hagytam ott mindent gondolkodás nélkül ... Most is közel vagyok ehhez! 🙂
De nagyon köszönöm, csak megküzdök vele!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.02.05., 17:03Idézet tőle: Zsuzsi82Sajnálom, Kleó, remélem, jól vagy a körülményekhez képest! És élhetővé tetted az életed ennyi megpróbáltatás után is!
Köszönöm, Zsuzsi.
Idézet tőle: Zsuzsi82Sajnálom, Kleó, remélem, jól vagy a körülményekhez képest! És élhetővé tetted az életed ennyi megpróbáltatás után is!
Köszönöm, Zsuzsi.
Bizonyos fokig, de csak a körülményekhez képest, most nem vagyok nagyon rosszul. Azért ezt élhető életnek nevezni túlzás, az öreg szüleimmel lakom, és ők látnak el, anyám nélkül pl. egy hajmosás sem megy. Már annyi helyen elnyavalyogtam, de a testi betegségek is hátráltatnak, amikkel nemigen tud az orvostudomány mit kezdeni, sőt már csontkovácsot is próbáltam.
Nagyon ügyes vagy, hogy dolgozol, az mindenképp ad egy tartást az embernek. Csak így tovább!
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.05., 16:26Idézet tőle: babarczyeszterSzia Zsuzsi!
A leszázalékolást rendkívül megszigorították. Ha "rehabilitálható" csoportba sorolnak -- ami nálad esélyes --, akkor csak rehab járadékot kapsz, azt is csak rövid ideig, és mindenféle munkahelyekre kell menned, ahol majd jól rehabilitálnak...
70%-os egészségkárosodás fölött kaphatsz csak rokkantsági ellátást, FELTÉVE, ha az előző 3 évben volt legalább x nap bejelentett, tb-s munkaviszonyod (elfelejtettem, pontosan mennyi kell, de könnyű utána nézni). Ha nem volt, akkor semmit nem kapsz.
Köszönöm, Eszter 🙂
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy valaha leszázalékolhatnak, mert normálisabb állapotomban nevetve ellátom a munkámat, meg ránézésre, úgy, ahogy orvosilag se tudok felmutatni semmi komolyabbat - ami nem is nagy baj!
Úgyhogy ebből csak az utolsó feltételt tudom teljesíteni, 12 évre visszamenőleg egyetlen napot se lógtam el biztosításon kívül 🙂
Nagyon szépen köszönöm 🙂
Idézet tőle: babarczyeszterSzia Zsuzsi!
A leszázalékolást rendkívül megszigorították. Ha "rehabilitálható" csoportba sorolnak -- ami nálad esélyes --, akkor csak rehab járadékot kapsz, azt is csak rövid ideig, és mindenféle munkahelyekre kell menned, ahol majd jól rehabilitálnak...
70%-os egészségkárosodás fölött kaphatsz csak rokkantsági ellátást, FELTÉVE, ha az előző 3 évben volt legalább x nap bejelentett, tb-s munkaviszonyod (elfelejtettem, pontosan mennyi kell, de könnyű utána nézni). Ha nem volt, akkor semmit nem kapsz.
Köszönöm, Eszter 🙂
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy valaha leszázalékolhatnak, mert normálisabb állapotomban nevetve ellátom a munkámat, meg ránézésre, úgy, ahogy orvosilag se tudok felmutatni semmi komolyabbat - ami nem is nagy baj!
Úgyhogy ebből csak az utolsó feltételt tudom teljesíteni, 12 évre visszamenőleg egyetlen napot se lógtam el biztosításon kívül 🙂
Nagyon szépen köszönöm 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.02.05., 15:24Szia Zsuzsi!
Szia Zsuzsi!
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.05., 15:15Sajnálom, Kleó, remélem, jól vagy a körülményekhez képest! És élhetővé tetted az életed ennyi megpróbáltatás után is!
Sajnálom, Kleó, remélem, jól vagy a körülményekhez képest! És élhetővé tetted az életed ennyi megpróbáltatás után is!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.02.05., 14:58Igazad van, ha nincs két lába, akkor is nehezen. Nem volt nekem sem elegendő a pszichés betegség, kellettek hozzá testiek is. Pl. valamit differált ortopédiai probléma, magas vérnyomás, ilyenek.
Igazad van, ha nincs két lába, akkor is nehezen. Nem volt nekem sem elegendő a pszichés betegség, kellettek hozzá testiek is. Pl. valamit differált ortopédiai probléma, magas vérnyomás, ilyenek.
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.05., 14:33Sziasztok,
Nem tudom, segít-e, ha elmondom, hogy egy helyen, ahol nehéz fizikai munkán voltam, de szerettem, volt ez az éves vizsgálta és már mindenféle trükk és támaszték volt a porckorongsérv okozta fájdalmak ellen, tehát a vetkőzésnél szemet szúrt, nem is voltam szégyenlős, elmondtam, mennyire fáj, meg hogy mennyi gyógyszert kell szednem emiatt.
Annyira rendes volt a doki, hogy megkérdezte, felvegyük-e ezt a kartonra, mert ha igen, megütöm a bokám. Mondtam, hogy akkor inkább ne és abban maradtunk, hogy nem is beszélgettünk erről 🙂
Az idén esedékes vizsgálaton lenne érdekes nálam is ez a pár diag meg a gyógyszerek, de én nem fogom szóba hozni, gondolom, messziről meg nem látszik rajtam semmi - főleg, ha jó napom van! 🙂
Egyébként ilyen és hasonló állapotokra leszázalékolnak valakit? Jó tudni, eddig abban a hitben éltem, hogy akkor is nehezen, ha nincs két lába valakinek ...
Sziasztok,
Nem tudom, segít-e, ha elmondom, hogy egy helyen, ahol nehéz fizikai munkán voltam, de szerettem, volt ez az éves vizsgálta és már mindenféle trükk és támaszték volt a porckorongsérv okozta fájdalmak ellen, tehát a vetkőzésnél szemet szúrt, nem is voltam szégyenlős, elmondtam, mennyire fáj, meg hogy mennyi gyógyszert kell szednem emiatt.
Annyira rendes volt a doki, hogy megkérdezte, felvegyük-e ezt a kartonra, mert ha igen, megütöm a bokám. Mondtam, hogy akkor inkább ne és abban maradtunk, hogy nem is beszélgettünk erről 🙂
Az idén esedékes vizsgálaton lenne érdekes nálam is ez a pár diag meg a gyógyszerek, de én nem fogom szóba hozni, gondolom, messziről meg nem látszik rajtam semmi - főleg, ha jó napom van! 🙂
Egyébként ilyen és hasonló állapotokra leszázalékolnak valakit? Jó tudni, eddig abban a hitben éltem, hogy akkor is nehezen, ha nincs két lába valakinek ...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.02.05., 14:31Nálunk is "házhoz jött", egyik helyen meg nem is volt, csak felvételkor néhány unott kérdés.
Mellette dolgozni? Hát nagyon kicsit lehet, mert a több kereset mellett "ugrik" a rokkantsági ellátás.
Nálunk is "házhoz jött", egyik helyen meg nem is volt, csak felvételkor néhány unott kérdés.
Mellette dolgozni? Hát nagyon kicsit lehet, mert a több kereset mellett "ugrik" a rokkantsági ellátás.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.05., 13:15Idézet tőle: KleóSemmi nincs, nem az számít, hanem pl. a kh.-i zárók. De hidd el, jobb ha dolgozol, ha bírod. Én már nagyon megbántam, hogy leszázalékoltattam magam annak idején, de most már mindegy.
Lehet, hogy kérdezni fogja a szedett gyszereidet, azt is gondold át, mit mondasz meg. Én annak idején megmondtam a Seroxatot, Tiaprdalt, aztán az az üzemorvos minden évben "elsütötte", hogy ilyen sokáig szedem, "ez nem frutti". Aztán nemfrutti helyett jött egy pasi, az meg mindenkinek meghallgatta a tüdejét.
Tényleg kellett volna próbaidő alatt is menned, aztán évente. Ott is attól függ minden, milyen a doki.
Köszönöm. Én dolgozni szeretnék a leszázalékolás mellett. Nem arra gondoltam, hogy nem dolgoznék.
Oké, akkor a gyógyszereket átgondolom.
Azt sem tudom, hogy fogok eljutni oda. Áááááááá. Az előző mh-emen "házhoz jött" az üzemorvos.
Idézet tőle: KleóSemmi nincs, nem az számít, hanem pl. a kh.-i zárók. De hidd el, jobb ha dolgozol, ha bírod. Én már nagyon megbántam, hogy leszázalékoltattam magam annak idején, de most már mindegy.
Lehet, hogy kérdezni fogja a szedett gyszereidet, azt is gondold át, mit mondasz meg. Én annak idején megmondtam a Seroxatot, Tiaprdalt, aztán az az üzemorvos minden évben "elsütötte", hogy ilyen sokáig szedem, "ez nem frutti". Aztán nemfrutti helyett jött egy pasi, az meg mindenkinek meghallgatta a tüdejét.
Tényleg kellett volna próbaidő alatt is menned, aztán évente. Ott is attól függ minden, milyen a doki.
Köszönöm. Én dolgozni szeretnék a leszázalékolás mellett. Nem arra gondoltam, hogy nem dolgoznék.
Oké, akkor a gyógyszereket átgondolom.
Azt sem tudom, hogy fogok eljutni oda. Áááááááá. Az előző mh-emen "házhoz jött" az üzemorvos.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.02.05., 11:57Semmi nincs, nem az számít, hanem pl. a kh.-i zárók. De hidd el, jobb ha dolgozol, ha bírod. Én már nagyon megbántam, hogy leszázalékoltattam magam annak idején, de most már mindegy.
Semmi nincs, nem az számít, hanem pl. a kh.-i zárók. De hidd el, jobb ha dolgozol, ha bírod. Én már nagyon megbántam, hogy leszázalékoltattam magam annak idején, de most már mindegy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.05., 10:38Idézet tőle: AvanaSztem ne mondj semmit.
Előnyöd nem hiszem, h származik belőle.
Köszi. Az agorafóbiát mondani fogom, a két b betűset meg nem.
Csak ugye itt van egy kis kérdés: mi van, ha később le akarom százalékoltatni magam és az üzemorvosnál nyoma sincs a két b-nek?
Idézet tőle: AvanaSztem ne mondj semmit.
Előnyöd nem hiszem, h származik belőle.
Köszi. Az agorafóbiát mondani fogom, a két b betűset meg nem.
Csak ugye itt van egy kis kérdés: mi van, ha később le akarom százalékoltatni magam és az üzemorvosnál nyoma sincs a két b-nek?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.05., 10:26Ezzel az erővel bordinak is mondanom kéne magam, mert Tündérhegyen azt diagolták (az viszont talán hivatalosnak számít?). De amúgy szinte 100 százalék, hogy nem vagyok az. Csináltam egy bordi csajjal egy nagyon jó bordi tesztet és neki talán 25 pontból 19 jött ki, nekem meg 9 pontom lett, 10 ponttól számítottam volna annak.
Mi számít hivatalos diagnak?
Ezzel az erővel bordinak is mondanom kéne magam, mert Tündérhegyen azt diagolták (az viszont talán hivatalosnak számít?). De amúgy szinte 100 százalék, hogy nem vagyok az. Csináltam egy bordi csajjal egy nagyon jó bordi tesztet és neki talán 25 pontból 19 jött ki, nekem meg 9 pontom lett, 10 ponttól számítottam volna annak.
Mi számít hivatalos diagnak?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.05., 10:23Üzemorvos topikot nem találok...
Szóval üzemorvoshoz kell mennem jövő héten, ó je.
Még a próbaidő alatt kellett volna mennem (ez tényleg így van, tudja valaki?), de elmismásolódott a dolog, először nem miattam, aztán miattam. Aztán véglegesítettek és most mindenkinek el kell mennie az üzemorvoshoz.
Mit mondjak? Mit ne mondjak? Az agorafóbiát tudják a főnökeim (és a kollegáim) és naná, hogy bevallom. De a bipol2-t? Lehet, hogy ha megmondom, akkor bajban leszek? Nem is hivatalos úgymond a bipol2. Egy magán áter diagolta.
Üzemorvos topikot nem találok...
Szóval üzemorvoshoz kell mennem jövő héten, ó je.
Még a próbaidő alatt kellett volna mennem (ez tényleg így van, tudja valaki?), de elmismásolódott a dolog, először nem miattam, aztán miattam. Aztán véglegesítettek és most mindenkinek el kell mennie az üzemorvoshoz.
Mit mondjak? Mit ne mondjak? Az agorafóbiát tudják a főnökeim (és a kollegáim) és naná, hogy bevallom. De a bipol2-t? Lehet, hogy ha megmondom, akkor bajban leszek? Nem is hivatalos úgymond a bipol2. Egy magán áter diagolta.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 19:00neeem.. emlékezz 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=yas8TTSvCMc
neeem.. emlékezz 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=yas8TTSvCMc
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 18:41táp táp táp tárááááp 🙂
táp táp táp tárááááp 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 15:38https://www.youtube.com/watch?v=jvdCeKCNxfs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 15:32ez milyen? bár ebben van minden.. 😀
http://videa.hu/videok/film-animacio/szemelyisegcsere-teljes-film-bxHEdBGvGo69s5fb
ez milyen? bár ebben van minden.. 😀
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.29., 15:23Én szívesebben néznék vmi sci-fit, thrillert. Első körben azt kéne tudni, milyen jellegű film legyen.
Én szívesebben néznék vmi sci-fit, thrillert. Első körben azt kéne tudni, milyen jellegű film legyen.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 15:19Idézet tőle: RókaÉn nem kedvelem Mandula.
Asszem.
Nem baj, van új ötletem.
Förtelmes főnökök 1.
Förtelmes főnökök 2.
A kém
Női szervek
Családi üzelmek
Ezek ISZONYATOSAN viccesek.
Idézet tőle: RókaÉn nem kedvelem Mandula.
Asszem.
Nem baj, van új ötletem.
Förtelmes főnökök 1.
Förtelmes főnökök 2.
A kém
Női szervek
Családi üzelmek
Ezek ISZONYATOSAN viccesek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 14:19jáh, de jó lenne egy profi által összeállított útmutató az élethez... 🙂
jáh, de jó lenne egy profi által összeállított útmutató az élethez... 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.29., 13:42Idézet tőle: RókaCsőváz!
Tudnátok ajánlani valami jó filmet, vagy sok jó filmet?
Olyat, amit pasival lehet megnézni, tehát nem unja halálra magát, meg én sem alszom be tőle.
Viszont ne legyen nyálas, de romantikus attól még lehet, meg pornó se legyen azért
Ne legyen benne senki beteg, mármint pszichésen.
Köszi
Jacki. Chan? Szup.r filmj.i vannak.
Van 1 tök vicc.s, ahol b.l.sz.r.t a szomszéd nőb., akin.k van 2 v. 3 gy.r.k. (pont) Az anyuka .lm.gy valahova, Jacki. Chan m.g bébiszitt.l, közb.n jönn.k őt kinyírni.
Idézet tőle: RókaCsőváz!
Olyat, amit pasival lehet megnézni, tehát nem unja halálra magát, meg én sem alszom be tőle.
Viszont ne legyen nyálas, de romantikus attól még lehet, meg pornó se legyen azért
Köszi
Jacki. Chan? Szup.r filmj.i vannak.
Van 1 tök vicc.s, ahol b.l.sz.r.t a szomszéd nőb., akin.k van 2 v. 3 gy.r.k. (pont) Az anyuka .lm.gy valahova, Jacki. Chan m.g bébiszitt.l, közb.n jönn.k őt kinyírni.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.29., 12:26Csőváz!
Köszi
Csőváz!
Köszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.24., 20:46.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.22., 20:04Idézet tőle: RókaÖrülök Kata!
Legyél még sokkal jobban!
Köszönöm Róka ,nem lesz gond.Van már rutinom benne.
Idézet tőle: RókaÖrülök Kata!
Legyél még sokkal jobban!
Köszönöm Róka ,nem lesz gond.Van már rutinom benne.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.22., 20:03Idézet tőle: KiscsillagTörtént valami, ami kiváltotta ezt?
Igen,általában sikerül jól kezelnem az ilyen szituációt,most nem.
Idézet tőle: KiscsillagTörtént valami, ami kiváltotta ezt?
Igen,általában sikerül jól kezelnem az ilyen szituációt,most nem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.22., 18:51Történt valami, ami kiváltotta ezt?
Történt valami, ami kiváltotta ezt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.22., 18:37Örülök, hogy jobban vagy. Remélem hamar kikerülsz a mélypontról.
Örülök, hogy jobban vagy. Remélem hamar kikerülsz a mélypontról.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.22., 18:22Köszönöm Kiscsillag!
Valamivel már könnyebb. Elmúlik.Nem lesz itt gond .
Köszönöm Kiscsillag!
Valamivel már könnyebb. Elmúlik.Nem lesz itt gond .