OFF
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.04., 18:50Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: heimweh.Idézet tőle: Zsolt2Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
"A pszichológia tudománya, illetve a média is azt sugallják, hogy az egyének depressziója, szorongása, egyéb lelki problémái saját hozzáállásuk, individuális pszichológiai képletük eredménye. Amennyiben képesek változtatni, rendbejönnek.
Mindeközben tudjuk, hogy az egyének be vannak ágyazva egy társas-társadalmi-gazdasági közegbe. Egyáltalán nem kizárt tehát, hogy a tömegtársadalmakban tömegessé váló szorongás, elidegenedés, atomizáltság, a figyelem képességének hiánya és számos egyéb lelki baj bizony társadalmi, azaz külső eredetű. A neoliberális társadalmak a személyiséget belekényszerítik az egyén mint vállalkozó sablonba, és kemény külső feltételekkel létrehozzák az ellentmondó elvárásokat, melyeknek az egyén képtelen megfelelni. A pszichológiai és a média által sugalt kép miatt azonban az egyén saját magát hibáztatja, főleg ha tartósan képtelen rendbejönni."
http://ujegyenloseg.hu/a-kritikai-pszichologia-programja-itthon/
erről a témáról egész könyvtárnyi tanulmányokat, esszéket lehetne, és kellene is írni! köszi a linket!
Nagyon jó cikk ,és végén van a végre !
Szerző: Éber Márk Áron
Baja, 1981. Szociológus, társadalmi és tudásszerkezetek összefüggéseivel foglalkozik. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karának adjunktusa, az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégiumának igazgatója, az Új Egyenlőség szerkesztőbizottságának tagja. A szerző írásai itt olvashatók. Bemutatkozó videója itt tekinthető meg.
Magyarán olyan írta, aki konkrétan, terepszinten ismeri a társadalom és az egyén problémakörét.
Más szemszögből: Sok, szakmailag is kiváló pszichológus létezik,de a pszichológia nem arról szól szerintem sokszor,hogy komplexen kezelje a kliens problémáját.Ebből kifolyólag sokszor látens marad akár az index személy,akár az ok-okozati valódi!összefüggés illetve elmarad a támogató közeg bevonása ami nagy segítséget jelenthetne a kliensnek.Enélkül szerintem az egyén csak önmaga által nehezen tud változtatni,vagy sok esetben az adott problémák újraismétlődhetnek, a tünetek kiújúlhatnak.
Jelige:Notorius visszaeső.De vajon miért?
Én már tudom miért.De a megoldás nemcsak bennem van. Tisztelet a kivételnek,de én Ezért nem akartam soha pszichológus lenni,hanem inkább szociális munkás
Kiegészítésként:Semmi bajom a pszichológiával,csak túl sterilnek tartom,vagy csak valóban velem van a baj.Megkeseredtem,belefáradtam a pszichiátria,pszichológia és én hármasba..
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: heimweh.Idézet tőle: Zsolt2Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
"A pszichológia tudománya, illetve a média is azt sugallják, hogy az egyének depressziója, szorongása, egyéb lelki problémái saját hozzáállásuk, individuális pszichológiai képletük eredménye. Amennyiben képesek változtatni, rendbejönnek.
Mindeközben tudjuk, hogy az egyének be vannak ágyazva egy társas-társadalmi-gazdasági közegbe. Egyáltalán nem kizárt tehát, hogy a tömegtársadalmakban tömegessé váló szorongás, elidegenedés, atomizáltság, a figyelem képességének hiánya és számos egyéb lelki baj bizony társadalmi, azaz külső eredetű. A neoliberális társadalmak a személyiséget belekényszerítik az egyén mint vállalkozó sablonba, és kemény külső feltételekkel létrehozzák az ellentmondó elvárásokat, melyeknek az egyén képtelen megfelelni. A pszichológiai és a média által sugalt kép miatt azonban az egyén saját magát hibáztatja, főleg ha tartósan képtelen rendbejönni."
erről a témáról egész könyvtárnyi tanulmányokat, esszéket lehetne, és kellene is írni! köszi a linket!
Baja, 1981. Szociológus, társadalmi és tudásszerkezetek összefüggéseivel foglalkozik. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karának adjunktusa, az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégiumának igazgatója, az Új Egyenlőség szerkesztőbizottságának tagja. A szerző írásai itt olvashatók. Bemutatkozó videója itt tekinthető meg.
Magyarán olyan írta, aki konkrétan, terepszinten ismeri a társadalom és az egyén problémakörét.
Más szemszögből: Sok, szakmailag is kiváló pszichológus létezik,de a pszichológia nem arról szól szerintem sokszor,hogy komplexen kezelje a kliens problémáját.Ebből kifolyólag sokszor látens marad akár az index személy,akár az ok-okozati valódi!összefüggés illetve elmarad a támogató közeg bevonása ami nagy segítséget jelenthetne a kliensnek.Enélkül szerintem az egyén csak önmaga által nehezen tud változtatni,vagy sok esetben az adott problémák újraismétlődhetnek, a tünetek kiújúlhatnak.
Én már tudom miért.De a megoldás nemcsak bennem van. Tisztelet a kivételnek,de én Ezért nem akartam soha pszichológus lenni,hanem inkább szociális munkás
Kiegészítésként:Semmi bajom a pszichológiával,csak túl sterilnek tartom,vagy csak valóban velem van a baj.Megkeseredtem,belefáradtam a pszichiátria,pszichológia és én hármasba..
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.04., 18:36Idézet tőle: heimweh.Idézet tőle: Zsolt2Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
Idézet tőle: heimweh.Idézet tőle: Zsolt2Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2017.03.04., 16:38Idézet tőle: Zsolt2Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
Idézet tőle: Zsolt2Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
Idézet tőle: zomebazam ekkor: 2017.03.04., 13:33Sokszor azt kívánom, hogy egy hülye, bamba, nyálcsorgatós idióta legyek, aki nem tudja, mi és ki van körülötte. Ezt a depressziót ép ésszel egyszerűen nem lehet elviselni 🙁
Sokszor azt kívánom, hogy egy hülye, bamba, nyálcsorgatós idióta legyek, aki nem tudja, mi és ki van körülötte. Ezt a depressziót ép ésszel egyszerűen nem lehet elviselni 🙁
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.03.04., 10:04Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
Mikor olvastam, olyan érzésem támadt mintha régen vártam volna ezt a cikket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.17., 13:30Idézet tőle: holdfényElég érdekeset álmodtam.....véres volt minden....
Nagyon rossz volt? Rémálom volt?
Idézet tőle: holdfényElég érdekeset álmodtam.....véres volt minden....
Nagyon rossz volt? Rémálom volt?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.17., 13:30Mell törölte magát?
Mell törölte magát?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.15., 07:53https://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.14., 18:52"Furcsa dolog a szív,a lélek,az élet...amikor már kezded feladni,történik valami...a semmiből berobban a Csoda..ja,hogy csodák nincsenek? Márpedig vannak,s megváltoztatják az egész életed...csak ki kell várni,s nem feladni akkor sem,ha úgy érzed nem megy tovább!S ezt én most,miért gondolom? Mert velem megtörtént!"
"Furcsa dolog a szív,a lélek,az élet...amikor már kezded feladni,történik valami...a semmiből berobban a Csoda..ja,hogy csodák nincsenek? Márpedig vannak,s megváltoztatják az egész életed...csak ki kell várni,s nem feladni akkor sem,ha úgy érzed nem megy tovább!S ezt én most,miért gondolom? Mert velem megtörtént!"
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.02.14., 15:18https://www.youtube.com/watch?v=d2Jm44Bo200
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.02.14., 15:16https://www.youtube.com/watch?v=84baerQDoYA
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.14., 14:00hi! is enybory in there? I'd like to törölni, remuve? my profile here.
Could you help sombory??? I never wannna come Back! 🙂
my heart has brocken. by the way magamnak kerestem a problem. 🙂
hi! is enybory in there? I'd like to törölni, remuve? my profile here.
Could you help sombory??? I never wannna come Back! 🙂
my heart has brocken. by the way magamnak kerestem a problem. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.14., 12:15Még mindig itt az óriási (szó szerint óriási) lehetőség!
A jó házból való úrilányok az igazi nagy ő gazdira várva. Fajtatiszta golden retriever anyuka (ő is látható a képen) és valószínűleg fajtatiszta újfoundlandi apuka.
Még mindig itt az óriási (szó szerint óriási) lehetőség!
A jó házból való úrilányok az igazi nagy ő gazdira várva. Fajtatiszta golden retriever anyuka (ő is látható a képen) és valószínűleg fajtatiszta újfoundlandi apuka.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.14., 04:57Idézet tőle: Zsolt2Tudjátok, hogy mi a jó két szép mellben? Hogy ha elég érett és szemfüles az ember, akkor pillanatokon belül talál hozzá egy jófej nőt is. És két nem annyira szép vagy tökéletes mellben is pontosan ez a csodálatos, mindig mindenhová cipelnek magukkal egy Nőt, aki lehet, hogy még annál is jobb fej.
Ez nagyon tetszik.
Idézet tőle: Zsolt2Tudjátok, hogy mi a jó két szép mellben? Hogy ha elég érett és szemfüles az ember, akkor pillanatokon belül talál hozzá egy jófej nőt is. És két nem annyira szép vagy tökéletes mellben is pontosan ez a csodálatos, mindig mindenhová cipelnek magukkal egy Nőt, aki lehet, hogy még annál is jobb fej.
Ez nagyon tetszik.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 18:16ez nagyon szép akár elölről nézem, akár hátulról! Mármint amit írtál, az nagyon szép!
ez nagyon szép akár elölről nézem, akár hátulról! Mármint amit írtál, az nagyon szép!
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.02.13., 17:42Tudjátok, hogy mi a jó két szép mellben? Hogy ha elég érett és szemfüles az ember, akkor pillanatokon belül talál hozzá egy jófej nőt is. És két nem annyira szép vagy tökéletes mellben is pontosan ez a csodálatos, mindig mindenhová cipelnek magukkal egy Nőt, aki lehet, hogy még annál is jobb fej.
Tudjátok, hogy mi a jó két szép mellben? Hogy ha elég érett és szemfüles az ember, akkor pillanatokon belül talál hozzá egy jófej nőt is. És két nem annyira szép vagy tökéletes mellben is pontosan ez a csodálatos, mindig mindenhová cipelnek magukkal egy Nőt, aki lehet, hogy még annál is jobb fej.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 14:28nálam is van evészavar, mert mindent megeszek, elsősorban a csokit.
nálam is van evészavar, mert mindent megeszek, elsősorban a csokit.
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.13., 14:08Így is kell! Azok a mellek sem teljesen genetikai adottságok 🙂 Igen, kondizok és diéta van (Meg evészavar, de az csak besegít)
Így is kell! Azok a mellek sem teljesen genetikai adottságok 🙂 Igen, kondizok és diéta van (Meg evészavar, de az csak besegít)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 13:57Igen, jól mondod, én is teszem a dolgom, amit tehetek azt megteszem. Egyébként neked biztosan sportos alkatod. Sportolsz valamit?
Igen, jól mondod, én is teszem a dolgom, amit tehetek azt megteszem. Egyébként neked biztosan sportos alkatod. Sportolsz valamit?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 13:55több képet nem lehet a melleimről feltenni, mert ez elég sötét.
több képet nem lehet a melleimről feltenni, mert ez elég sötét.
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.13., 13:44Hát mell, én nem látok semmit ... 🙁 Bocsánat!!! Annyit sajna én nem adok érte, több, mint a kocsim ára 🙁 Meg hát gondolom, nem véletlenül teremttettem így, valami oka csak van! Eddig ugyan nem derült ki, de várom a kulcsot 😀 Erről nem tehetek, amiről viszont igen, arról tettem is és teszek is mindig! 🙂
Hát mell, én nem látok semmit ... 🙁 Bocsánat!!! Annyit sajna én nem adok érte, több, mint a kocsim ára 🙁 Meg hát gondolom, nem véletlenül teremttettem így, valami oka csak van! Eddig ugyan nem derült ki, de várom a kulcsot 😀 Erről nem tehetek, amiről viszont igen, arról tettem is és teszek is mindig! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 13:33És szeretnél? Mert ha gyűjtenél rá esetleg... én most feltettem az enyémet ez sem mondható nagynak, de valami. na? lehet látni?
És szeretnél? Mert ha gyűjtenél rá esetleg... én most feltettem az enyémet ez sem mondható nagynak, de valami. na? lehet látni?
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.13., 13:22Idézet tőle: mellNe haragudj, de nem adományozom el, nekem is csak egy pár van belőlük! de hogyhogy nincs? nem értem. Úgy érted vanni van, csak kicsi? nekem se nagy, most épp keresem. Egyébként feltenném profilképként ha megengeded! 🙂
Én megengedem, Columbo viszont úgy láttam, nem ! 🙂 Sajnos nem láttam, de biztos vagyok benne, ha büszke vagy rá, szépe lehet és gratulálok is! 🙂 Nem, jól olvastad, ez NINCS, nem létezik, szerintem a tesóm kapta az enyémet is vagy nem tudom, hogy maradt ki a gyártásból. Jó, zsírszázalékom nagyon kicsi, fiús, szálkás alkatot értem el, szóval vélhetőleg erről már le kell mondani 😀
Idézet tőle: mellNe haragudj, de nem adományozom el, nekem is csak egy pár van belőlük! de hogyhogy nincs? nem értem. Úgy érted vanni van, csak kicsi? nekem se nagy, most épp keresem. Egyébként feltenném profilképként ha megengeded! 🙂
Én megengedem, Columbo viszont úgy láttam, nem ! 🙂 Sajnos nem láttam, de biztos vagyok benne, ha büszke vagy rá, szépe lehet és gratulálok is! 🙂 Nem, jól olvastad, ez NINCS, nem létezik, szerintem a tesóm kapta az enyémet is vagy nem tudom, hogy maradt ki a gyártásból. Jó, zsírszázalékom nagyon kicsi, fiús, szálkás alkatot értem el, szóval vélhetőleg erről már le kell mondani 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 13:17Ne haragudj, de nem adományozom el, nekem is csak egy pár van belőlük! de hogyhogy nincs? nem értem. Úgy érted vanni van, csak kicsi? nekem se nagy, most épp keresem. Egyébként feltenném profilképként ha megengeded! 🙂
Ne haragudj, de nem adományozom el, nekem is csak egy pár van belőlük! de hogyhogy nincs? nem értem. Úgy érted vanni van, csak kicsi? nekem se nagy, most épp keresem. Egyébként feltenném profilképként ha megengeded! 🙂
Idézet tőle: Zsuzsi82 ekkor: 2017.02.13., 13:14Idézet tőle: mellKöszi Gácsi Krisztián! én a felhasználók kedvéért visszaraknám a melleimet, nincs abban semmi rossz! oké. 3 éve készült a melleimről, azért az én melleim felett is eljár az idő 🙂 egyébként még arra gondoltam, ha nem engedi Calambo, akkor ha rajzolok két mellet azt talán! lerajzolnám a melleimet legjobb tudásom szerint. Egyenként a felhasználóknak nem áll módomban küldözgetni a melleimet. ( ahogyan van ghog tette a fülével meg plán háháhá 😉
Kedves mell,
Adományozásban nem gondolkodsz? Ugyanis nekem nincs és helyben nem tudok hozzájutni sem 😀
Idézet tőle: mellKöszi Gácsi Krisztián! én a felhasználók kedvéért visszaraknám a melleimet, nincs abban semmi rossz! oké. 3 éve készült a melleimről, azért az én melleim felett is eljár az idő 🙂 egyébként még arra gondoltam, ha nem engedi Calambo, akkor ha rajzolok két mellet azt talán! lerajzolnám a melleimet legjobb tudásom szerint. Egyenként a felhasználóknak nem áll módomban küldözgetni a melleimet. ( ahogyan van ghog tette a fülével meg plán háháhá 😉
Kedves mell,
Adományozásban nem gondolkodsz? Ugyanis nekem nincs és helyben nem tudok hozzájutni sem 😀
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.02.13., 08:54Szia Nap!Aurorának a chat-en írtam,egyből a blogja után.Nem is válaszolt.Anno a régebbi blogjához is írtam,de úgy vettem észre,csak a számára ,,fontos,,embereknek válaszolt.Rosszul is esett,de csak magamban duzzogtam.
Szia Nap!Aurorának a chat-en írtam,egyből a blogja után.Nem is válaszolt.Anno a régebbi blogjához is írtam,de úgy vettem észre,csak a számára ,,fontos,,embereknek válaszolt.Rosszul is esett,de csak magamban duzzogtam.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2017.02.13., 08:16Idézet tőle: robomanremélem, a "farok" nick még szabad! stipi-stopi!
Csak ha képet is teszel hozzá! De csak sajátot ér.
Idézet tőle: robomanremélem, a "farok" nick még szabad! stipi-stopi!
Csak ha képet is teszel hozzá! De csak sajátot ér.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 07:29Köszi Gácsi Krisztián! én a felhasználók kedvéért visszaraknám a melleimet, nincs abban semmi rossz! oké. 3 éve készült a melleimről, azért az én melleim felett is eljár az idő 🙂 egyébként még arra gondoltam, ha nem engedi Calambo, akkor ha rajzolok két mellet azt talán! lerajzolnám a melleimet legjobb tudásom szerint. Egyenként a felhasználóknak nem áll módomban küldözgetni a melleimet. ( ahogyan van ghog tette a fülével meg plán háháhá 😉
Köszi Gácsi Krisztián! én a felhasználók kedvéért visszaraknám a melleimet, nincs abban semmi rossz! oké. 3 éve készült a melleimről, azért az én melleim felett is eljár az idő 🙂 egyébként még arra gondoltam, ha nem engedi Calambo, akkor ha rajzolok két mellet azt talán! lerajzolnám a melleimet legjobb tudásom szerint. Egyenként a felhasználóknak nem áll módomban küldözgetni a melleimet. ( ahogyan van ghog tette a fülével meg plán háháhá 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.13., 07:21https://www.ipetitions.com/petition/koveteljuk-vissza-hazikuszmacskusz-melleit
https://www.ipetitions.com/petition/koveteljuk-vissza-hazikuszmacskusz-melleit
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.02.13., 07:21Én is emlékszem egy Csetnikes blogra, amihez CatEyel hozzászóltunk(nem ez a megszólítós), az is törlődött jó hamar. A "sértett fél" szégyellős és nem tud vagy mer valamiért írni?
Én is emlékszem egy Csetnikes blogra, amihez CatEyel hozzászóltunk(nem ez a megszólítós), az is törlődött jó hamar. A "sértett fél" szégyellős és nem tud vagy mer valamiért írni?
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2017.02.13., 07:11Kedves Nap:)
Igaza van Mandulának. Csetnik mi a f*szt akar, amikor leír millió problémát a blogjába, megszólítva embereket, aztán a segítőkész emberek válaszolnak neki, utána egy gombnyomással kitörli az egészet, mert jön egy olyanja. Minek töri magát itt az ember, hogy segítsen neki, ha leszarja. Mit várt? Hogy utána idejön és mindenki buksisimizi, hogy ejj Csetnik ajj Csetnik de sajnálunk, hogy összeakadtál Zomborival?
Kedves Nap:)
Igaza van Mandulának. Csetnik mi a f*szt akar, amikor leír millió problémát a blogjába, megszólítva embereket, aztán a segítőkész emberek válaszolnak neki, utána egy gombnyomással kitörli az egészet, mert jön egy olyanja. Minek töri magát itt az ember, hogy segítsen neki, ha leszarja. Mit várt? Hogy utána idejön és mindenki buksisimizi, hogy ejj Csetnik ajj Csetnik de sajnálunk, hogy összeakadtál Zomborival?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 06:43Idézet tőle: NapÚgy hallottam, hogy megoldódott itt egy problémás és rizikós konfliktus békésen. Azt üzente velem a sértett fél, hogy addig szeretne fenn maradni az oldalon, míg meg nem gyógyul (1-2 hónap). Utána viszont szeretné magát letörölni az itteni dolgok miatt és nyilván nem lesz szüksége az oldalra, amelly betöltötte neki a vákuumot. Nem esik neki jól, hogy senki nem válaszolt a blogjára. Úgy érzi, hogy ezen az oldalon ridegséggel álltok hozzá. Ő Aurora21. Már nem meri leírni a problémáit sem, pedig kutya rosszul van a testi tünetei miatt. Én úgy látom, hogy le is záródott ez a dolog.
Mi van?????????????????????
Aurora21 egy korábbi nicken, amire senki nem emlékszik, a Csetnik és a Hedónia nickjei után egy szintén fura hangzású nicken írt egy kábé 5 oldalas blogbejegyzést, B. Eszternek, CatEye-nak, nekem és IWA-nak címezve, amire válaszoltunk, majd ezt a blogot és a nikcet is törölte!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudatkiesés?
Idézet tőle: NapÚgy hallottam, hogy megoldódott itt egy problémás és rizikós konfliktus békésen. Azt üzente velem a sértett fél, hogy addig szeretne fenn maradni az oldalon, míg meg nem gyógyul (1-2 hónap). Utána viszont szeretné magát letörölni az itteni dolgok miatt és nyilván nem lesz szüksége az oldalra, amelly betöltötte neki a vákuumot. Nem esik neki jól, hogy senki nem válaszolt a blogjára. Úgy érzi, hogy ezen az oldalon ridegséggel álltok hozzá. Ő Aurora21. Már nem meri leírni a problémáit sem, pedig kutya rosszul van a testi tünetei miatt. Én úgy látom, hogy le is záródott ez a dolog.
Mi van?????????????????????
Aurora21 egy korábbi nicken, amire senki nem emlékszik, a Csetnik és a Hedónia nickjei után egy szintén fura hangzású nicken írt egy kábé 5 oldalas blogbejegyzést, B. Eszternek, CatEye-nak, nekem és IWA-nak címezve, amire válaszoltunk, majd ezt a blogot és a nikcet is törölte!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudatkiesés?
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.02.12., 22:19Úgy hallottam, hogy megoldódott itt egy problémás és rizikós konfliktus békésen. Azt üzente velem a sértett fél, hogy addig szeretne fenn maradni az oldalon, míg meg nem gyógyul (1-2 hónap). Utána viszont szeretné magát letörölni az itteni dolgok miatt és nyilván nem lesz szüksége az oldalra, amelly betöltötte neki a vákuumot. Nem esik neki jól, hogy senki nem válaszolt a blogjára. Úgy érzi, hogy ezen az oldalon ridegséggel álltok hozzá. Ő Aurora21. Már nem meri leírni a problémáit sem, pedig kutya rosszul van a testi tünetei miatt. Én úgy látom, hogy le is záródott ez a dolog.
Nem tudjátok mi a helyzet Szerelmes hercegnővel vagy Reménykével? Aggódok érte, mert már régen beszéltem vele. Tudtok róla vmit?
Úgy hallottam, hogy megoldódott itt egy problémás és rizikós konfliktus békésen. Azt üzente velem a sértett fél, hogy addig szeretne fenn maradni az oldalon, míg meg nem gyógyul (1-2 hónap). Utána viszont szeretné magát letörölni az itteni dolgok miatt és nyilván nem lesz szüksége az oldalra, amelly betöltötte neki a vákuumot. Nem esik neki jól, hogy senki nem válaszolt a blogjára. Úgy érzi, hogy ezen az oldalon ridegséggel álltok hozzá. Ő Aurora21. Már nem meri leírni a problémáit sem, pedig kutya rosszul van a testi tünetei miatt. Én úgy látom, hogy le is záródott ez a dolog.
Nem tudjátok mi a helyzet Szerelmes hercegnővel vagy Reménykével? Aggódok érte, mert már régen beszéltem vele. Tudtok róla vmit?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 18:56Idézet tőle: mellMeg szeretném kérdezni, hogy borderfiúról valaki tud e valamit? aki mindig ürességet érzett és kissé suicid is volt ilyesmiket írt... de nagyon jókat cseteltem vele, hiányzik. Tudom, hogy lett valami összeveszés, de nem tudja e valaki, hogy másik nick kel nem jött e vissza. mert keresem, hiányzik nekem.
Sajnos nem tudok róla semmit.
Idézet tőle: mellMeg szeretném kérdezni, hogy borderfiúról valaki tud e valamit? aki mindig ürességet érzett és kissé suicid is volt ilyesmiket írt... de nagyon jókat cseteltem vele, hiányzik. Tudom, hogy lett valami összeveszés, de nem tudja e valaki, hogy másik nick kel nem jött e vissza. mert keresem, hiányzik nekem.
Sajnos nem tudok róla semmit.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 18:26Meg szeretném kérdezni, hogy borderfiúról valaki tud e valamit? aki mindig ürességet érzett és kissé suicid is volt ilyesmiket írt... de nagyon jókat cseteltem vele, hiányzik. Tudom, hogy lett valami összeveszés, de nem tudja e valaki, hogy másik nick kel nem jött e vissza. mert keresem, hiányzik nekem.
Meg szeretném kérdezni, hogy borderfiúról valaki tud e valamit? aki mindig ürességet érzett és kissé suicid is volt ilyesmiket írt... de nagyon jókat cseteltem vele, hiányzik. Tudom, hogy lett valami összeveszés, de nem tudja e valaki, hogy másik nick kel nem jött e vissza. mert keresem, hiányzik nekem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 18:25Idézet tőle: mellpedig az készül!
Kínzás. 🙂 (Én is akartam ma halat venni, de be volt zárva a bolt. De amúgy is az bolti mélyhűtött vacak lett volna. Halászlevet akarok és sushit és birkapörköltet és kelkáposztafőzeléket és babgulyást!)
Idézet tőle: mellpedig az készül!
Kínzás. 🙂 (Én is akartam ma halat venni, de be volt zárva a bolt. De amúgy is az bolti mélyhűtött vacak lett volna. Halászlevet akarok és sushit és birkapörköltet és kelkáposztafőzeléket és babgulyást!)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 18:21pedig az készül!
pedig az készül!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 18:12Hogy elvesz a párom? a próféta beszéljen belőled!!!
Hogy te milyen beleérző vagy a máik helyzetébe, most beletaláltál!
Szerinted tényleg elkelek idén??? Akkor imádkoznék minden este hogy köszönöm Atyáma férjemet, mert szeretném ha elvenne, ha már egyszer szexelünk rendületlenül és közös gyerekünk 13 lesz hamarosan.
A tepsiskrumpli tök nyers visszajöttem.
Hogy elvesz a párom? a próféta beszéljen belőled!!!
Hogy te milyen beleérző vagy a máik helyzetébe, most beletaláltál!
Szerinted tényleg elkelek idén??? Akkor imádkoznék minden este hogy köszönöm Atyáma férjemet, mert szeretném ha elvenne, ha már egyszer szexelünk rendületlenül és közös gyerekünk 13 lesz hamarosan.
A tepsiskrumpli tök nyers visszajöttem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 18:11Ne, könyörgöm neeeee. Csak kajáról ne beszéljünk, mert éhen halok. Ááááááá, imádom a halat.
Ne, könyörgöm neeeee. Csak kajáról ne beszéljünk, mert éhen halok. Ááááááá, imádom a halat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 17:55igaz, de senki kárán nem röhögök. komolyan. mikor íroma sorokat magamban pukkadozok csak, mert most rámjött az 5 perc, hol ha nem itt, és köszi Katának a DG-t. imádom, ha a betegtársak diagnosztizálni akarnak. ja hogy értsétek a szomorkodó hely fórumon.de most néhány napra le kell majd lépjek sok a dolgom.. és most sült ki a tespsis kaja sült hekk tepsis krimpli. nyámi Szeretek itt lenni, és megköszönném, ha a stílusom miatt, ami egyáltalán nem bántó szeretne lenni, inkább meghökkentő, hogy figyeljetek rám és foglalkozzatok velem.. szóval ha vkit bántottam bocsánat, Kata vagy holdfény, vagy avana mindenkitől bocsi, most mennem kell.
igaz, de senki kárán nem röhögök. komolyan. mikor íroma sorokat magamban pukkadozok csak, mert most rámjött az 5 perc, hol ha nem itt, és köszi Katának a DG-t. imádom, ha a betegtársak diagnosztizálni akarnak. ja hogy értsétek a szomorkodó hely fórumon.de most néhány napra le kell majd lépjek sok a dolgom.. és most sült ki a tespsis kaja sült hekk tepsis krimpli. nyámi Szeretek itt lenni, és megköszönném, ha a stílusom miatt, ami egyáltalán nem bántó szeretne lenni, inkább meghökkentő, hogy figyeljetek rám és foglalkozzatok velem.. szóval ha vkit bántottam bocsánat, Kata vagy holdfény, vagy avana mindenkitől bocsi, most mennem kell.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 17:45Lenne egy olyan kérdésem, szerintetek minden ádott nap ugyanolyan az ember a hangulata és a gondolatai is egyaránt? mert gyakran az az érzésem, mintha itt a búrán ez lenne az elvárás... no persze lehet hogy tévedek, hiszen nem vagyok tökéletes, sőt! de komolyan érdekel, hogy meghökkentésnek itta búrán helye tényleg nincs mert mindent komolyan veszetk és csak fúll komoly tőmondatokban lehet a mérhető igazat leírni, pl. az alam piros, a mell az legyen kerek... ;.-) szóval baj, ha az ember, kicsit szórakozni jön fel??? de komolyan, mert ha baj, akkor máshova tolom az arcom.
Lenne egy olyan kérdésem, szerintetek minden ádott nap ugyanolyan az ember a hangulata és a gondolatai is egyaránt? mert gyakran az az érzésem, mintha itt a búrán ez lenne az elvárás... no persze lehet hogy tévedek, hiszen nem vagyok tökéletes, sőt! de komolyan érdekel, hogy meghökkentésnek itta búrán helye tényleg nincs mert mindent komolyan veszetk és csak fúll komoly tőmondatokban lehet a mérhető igazat leírni, pl. az alam piros, a mell az legyen kerek... ;.-) szóval baj, ha az ember, kicsit szórakozni jön fel??? de komolyan, mert ha baj, akkor máshova tolom az arcom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.12., 15:38Köszönöm, hogy válaszoltatok fiúk-lányok. 🙂
Köszönöm, hogy válaszoltatok fiúk-lányok. 🙂
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2017.02.12., 14:36Idézet tőle: mandulaMi volt annak a nicknek a neve, aki nagyon hosszan leírta egy blogbejegyzésben a problémáit, az volt a bejegyzés címe, hogy "CatEye, mandula, B. Eszter, IWA tudtok-e segíteni?". Köszi.
Csetnik blogja volt, de aztán törölte. Magát és a blogot is. Aztán visszajött más néven 2 hétig bírta off.
Idézet tőle: mandulaMi volt annak a nicknek a neve, aki nagyon hosszan leírta egy blogbejegyzésben a problémáit, az volt a bejegyzés címe, hogy "CatEye, mandula, B. Eszter, IWA tudtok-e segíteni?". Köszi.
Csetnik blogja volt, de aztán törölte. Magát és a blogot is. Aztán visszajött más néven 2 hétig bírta off.