Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 40 / 202Következő

Kata! Jobban vagy?

Nem a feltámadásról írtam,hanem arról,hogy a francia halottak fontosabbak,mint a magyarok.Remélem ,így már megérti egyszerűbb,és nehezebb is.

Fesztnyitva Webbót fényképe.

Videó Kergebirka fényképe.

Hát ez nagyon szar... D:

Jó lenne ha még visszajönne 

jó volt vele beszélni....

Mi történt véresarannyal?

x

.

Ha Lenny Kravitz, akkor ez: https://www.youtube.com/watch?v=TmENMZFUU_0

Lenny Kravitz-The Chamber magyarul HUN lyrics

LennyKravitz  érzi hogy kell a nőkkel bánni asszem

lányok ,vélemény?

Idézet tőle: Huligán

Idézet tőle: rottenchrist

hulit már az sem tartja vissza ha a böriben kezelésbe veszik szerintem azért ilyen bátor 🙂

A böriben ésszel vannak az emberkék, mert nem akarnak valami szarért bűnvádit kapni és elveszíteni a kedvezménnyel való szabadulás lehetőségét. 

Csupa jó ember van ott,akik azért vannak ott mert mind ártatlanok,tévedések sorozata vezetett oda,hogy éppen rosszkor voltak rossz helyen.Mind talpig becsületes aranyos,kedves megértő türelmes jóindulatú segítőkész jólelkű  csupaszív ember,akik biztosan maguk közé fogadnának 🙂

Idézet tőle: mandula

Mitől olyan nagy öröm, ha lekocázol? Csak a világ lesz több a fattyatokkal, de nosza rajta. 

Embert hamarabb ölnék mint állatot, az ember megérdemli, az állat nem. Nem leszek katona, pénzért nem akkora buli gyilkolni. 

Te fejlődsz vagy lebegsz a szarban? 

Baszok én a világra, mi vagyok én hogy változtatni akarjak? Tőlem fel is fordulhat mindenki

Hát igen, tudjuk, hogy a disznó kifejezetten okos. Fogalmam nincs ugyan, hogy miért kocázna le valaki, honnan tudod, hogy felnőtt lányai születnek? Általában a kocának születnek kismalacai, akik lehetnek mindkét neműek.

Elgondolkodtam, hogyan élhetted túl, mikor ledobtak a Taügetosról...laugh

Szegénykém. De sz.r lehet így élni.

Ezt nézzétek meg, ha élniakarást és küzdőképességet akartok látni.

https://www.facebook.com/thedodosite/videos/990690567732285/

hulit már az sem tartja vissza ha a böriben kezelésbe veszik szerintem azért ilyen bátor 🙂

Mitől olyan nagy öröm, ha lekocázol? Csak a világ lesz több a fattyatokkal, de nosza rajta. 

Embert hamarabb ölnék mint állatot, az ember megérdemli, az állat nem. Nem leszek katona, pénzért nem akkora buli gyilkolni. 

Te fejlődsz vagy lebegsz a szarban? 

Baszok én a világra, mi vagyok én hogy változtatni akarjak? Tőlem fel is fordulhat mindenki

Hát igen, tudjuk, hogy a disznó kifejezetten okos. Fogalmam nincs ugyan, hogy miért kocázna le valaki, honnan tudod, hogy felnőtt lányai születnek? Általában a kocának születnek kismalacai, akik lehetnek mindkét neműek.

Köszönjük Huli! Igazán kedves vagy!  🙂 

Olyanok vagytok, mint a csótányok. Mindent túlélnek, de fejlődni képtelenek. Nagy kár, hogy az embereket nem lehet halomszámra gyilkolni laugh

a csótány egy intelligens állat, ezeket meg az orruknál fogva vezetik a pszichiáterek kedves d

a gyilkolással meg magadhoz veszed annak a léleknek a terheit akit megöltél,én úgy gondolom.Én már állatot sem nagyon ölök,nemhogy embert.

De ha nagyon rá vagy állva a témára,akkor menj el katonának.Egyszer mindenki meg tudja húzni a ravaszt.Vannak most itt ezek az arab terroristák európában,azokért nem kár elvileg,de azokat nem te fogod vszínű megölni.

fejlődni két irányba lehet

ha te úgy gondolod,hogy  meg tudod változtatni a világot,akkor nosza rajta

Olyanok vagytok, mint a csótányok. Mindent túlélnek, de fejlődni képtelenek. Nagy kár, hogy az embereket nem lehet halomszámra gyilkolni laugh

Igen, Huligán. Az az ember, aki éppen egy másik ember életét menti meg, az egy csótány. Az az ember, aki éppen egy kutyának az életét menti meg, az egy csótány. Az a nő, aki éppen kínok között gyermeket szül a világra, majd életének egyik legnagyobb örömét éli meg, az egy csótány. Bizony, így megy ez.

Idézet tőle: Hedónia

Üdv,

Nem tudja esetleg valaki,hogy az "AA",vagyis az anonim alkoholisták,illetve más anonim csoportoknak milyen JOGi vonatkozása van? Ezek bejegyzett civil szervezetek valamilyen formátumai?

Ha azt nézzük,beteg emberekről van szó,akikkel való foglalkozás úgy tudom,nagyon szigorú szabályok szerint kell történjen(elviekben). Ezért kérdezem.

Olvasd el a neten vagy hívj fel valakit az AA-ból és kérdezd meg, hogy ki tud neked erről tájékoztatást adni.

Üdv,

Nem tudja esetleg valaki,hogy az "AA",vagyis az anonim alkoholisták,illetve más anonim csoportoknak milyen JOGi vonatkozása van? Ezek bejegyzett civil szervezetek valamilyen formátumai?

Ha azt nézzük,beteg emberekről van szó,akikkel való foglalkozás úgy tudom,nagyon szigorú szabályok szerint kell történjen(elviekben). Ezért kérdezem.

Mandula ez a kutyákon is túlmutat ez a barátság,láttál már ilyet?

Cat Befriends A Dolphin

olyan megható ahogyan ez a két tökéletes állat reagál egymás közelségére

Tényleg nagyon cukik.

De nekem a kutyák az örök szerelem (a cicákat és a delfineket is szeretem, meg az elefántokat, nagymacskákat).

A kutyák azok, akik egy beteg embernek tudnak segíteni. Senki nem bírná azt a strapát, amit ők kibírnak. Gondold el, egy vakvezető kutya. Micsoda munka, micsoda felelősség! Nagyon kemény.

Az anekdoták és városi legendák szerint egy nukleáris háborúban a csótányok maradnának az utolsó túlélők. Több hétig képesek élelem és víz nélkül létezni, emellett hetekig képesek fej nélkül is életben maradni. Körülbelül 300 millió éve jelen vannak, régebb óta, mint a dinoszauruszok. A Discovery tévécsatorna Állítólag... (Mythbusters) című műsorában különböző kísérleteket végeztek a rovarokkal, hogy megnézzék, igaz-e a sugárzás legenda. A kutatócsoport megállapította, hogy a vizsgált csótányok több mint fele életben maradt 1000 rados sugárzás után, ami egy egészséges embert 10 perc alatt megölt volna. Ennél is megdöbbentőbb, hogy 10 százalékuk a 10.000 rados sugárzást is túlélte – ami a hirosimai atomkatasztrófa erősségének felel meg. Sajnos, egyikük sem élte túl a 100.000 rados sugárzást.

A medveállatka minden bizonnyal a legellenállóbb élőlény a földön. Ezek az apró, ruhába öltözöttnek tűnő édesvízi állatkák bármit képesek túlélni, legyen az rendkívüli forróság, vagy extrém hideg, magas nyomás vagy sugárzás. Az űrbe is kidobhatjátok – hogy aztán még mindig életben találjátok őket. A szélsőséges körülmények túlélésére az élőlény egy dehidratált állapotba süllyed, amiben 100 évig is képes életben maradni – élelem nélkül. Ha ezután vízbe tesszük, újra aktív lesz– egy apokalipszis sem tudná elpusztítani.

b.sszus félelmetes ez a kis dög,komolyan.

Szerintem inkább érdekes, mint félelmetes.Bár én alapból fordítva vagyok bekötve ,ilyen dolgok tekintetében.

Jó neki.

Ezek után minek alapján mondjuk egy ilyen állatra, hogy fejletlen? A csótánynak pl. 8 agydúca van. (Mégsem lesz depressziós :S )

Cat Befriends A Dolphin

Tényleg nagyon cukik.

De nekem a kutyák az örök szerelem (a cicákat és a delfineket is szeretem, meg az elefántokat, nagymacskákat).

A kutyák azok, akik egy beteg embernek tudnak segíteni. Senki nem bírná azt a strapát, amit ők kibírnak. Gondold el, egy vakvezető kutya. Micsoda munka, micsoda felelősség! Nagyon kemény.

Az anekdoták és városi legendák szerint egy nukleáris háborúban a csótányok maradnának az utolsó túlélők. Több hétig képesek élelem és víz nélkül létezni, emellett hetekig képesek fej nélkül is életben maradni. Körülbelül 300 millió éve jelen vannak, régebb óta, mint a dinoszauruszok. A Discovery tévécsatorna Állítólag... (Mythbusters) című műsorában különböző kísérleteket végeztek a rovarokkal, hogy megnézzék, igaz-e a sugárzás legenda. A kutatócsoport megállapította, hogy a vizsgált csótányok több mint fele életben maradt 1000 rados sugárzás után, ami egy egészséges embert 10 perc alatt megölt volna. Ennél is megdöbbentőbb, hogy 10 százalékuk a 10.000 rados sugárzást is túlélte – ami a hirosimai atomkatasztrófa erősségének felel meg. Sajnos, egyikük sem élte túl a 100.000 rados sugárzást.

A medveállatka minden bizonnyal a legellenállóbb élőlény a földön. Ezek az apró, ruhába öltözöttnek tűnő édesvízi állatkák bármit képesek túlélni, legyen az rendkívüli forróság, vagy extrém hideg, magas nyomás vagy sugárzás. Az űrbe is kidobhatjátok – hogy aztán még mindig életben találjátok őket. A szélsőséges körülmények túlélésére az élőlény egy dehidratált állapotba süllyed, amiben 100 évig is képes életben maradni – élelem nélkül. Ha ezután vízbe tesszük, újra aktív lesz– egy apokalipszis sem tudná elpusztítani.

b.sszus félelmetes ez a kis dög,komolyan.

Idézet tőle: holdfény

Szia kedves mandula szép kutyusok igazán, de nekünk három is van, egy az anyunál kettő itthon..sajnálom......

De elgyöngyöngültem a rohadt kurva fájdalomtól....b@ssza meg... k...... élet....

Jobbulást, Holdfény!

Milyen kutyusaid vannak?

Nekünk most már kettő, két keverék.

Cat Befriends A Dolphin

Tényleg nagyon cukik.

Cat Befriends A Dolphin

Még mindig nem gyöngült el senki kutya ügyileg? A két fekete kutyabébi nagyon várja, hogy szerető gazdijuk legyen és ne menjenek menhelyre. (Fajtatiszta goldie anyuka, feltehetőleg németjuhász apuka.)

Holdfény!

Gondolunk rád! Jobbulást!

Vigyázz magadra és gyógyulj!

Kösz, én megvagyok, meg itt is a többség.

Szia holdfény! heart

Idézet tőle: holdfény

Sziasztok puszi ölelés szeretettel mindenkinek....

Szia Holdfény!

Gyógyulj hamar, gyors regenerálódást neked!

Puszi,

Szia Holdfény! Puszi-ölelés.
Hogy vagy?

Idézet tőle: CatEye

Idézet tőle: heimweh.

mit gondoltok erről? hasznos lehet, haszontalan, vagy esetleg káros? és vajon mennyire jó ötlet a jelenlegi hazai viszonyok közepette ezt bevállalni?

http://hvg.hu/elet/20170109_Jelvenyekkel_harcolhatunk_a_megbelyegzes_ellen

Szerintem ez káros inkább. Már sokszor beszéltük, hogy a lelki zavar stigma. Csak a magához legközelebb állókkal osztja meg az ember. Ha meg fel is cimkézi magát vele az ember, akkor ország-világ látja. Nézzük csak egy munkáltató szemszögéből. Két jelöltje van, megnézi mindkettőt az fb-n, az egyiken ott a bipol jel, nyilván a másikat, a szerinte problémamentesebbet választja. Udvariasan valami másra hivatkozva elutasítja a bipolt.

maximálisan egyetértek veled CatEye! tegnap én már kifejtettem ezzel kapcsolatban a véleményemet másutt, aztán dobtam be ide is ezt a témát. nem túl elegáns ugyan, de most akkor be "kopipésztelem" amit tegnap írtam ezzel kapcsolatban. szóval idézem saját magamat:

nem vagyok benne biztos, hogy ez annyira jó ötlet. egyes országokban működhet, de nálunk szerintem inkább veszélyes lehet mint hasznos, idehaza ugyanis a legtöbb esetben egy nyíltan vállalt mentális probléma egészen konkrét hátrányokat jelent azoknak akik nem szeretnek vagy tudnak óvatoskodni ezzel. ugye az meg van, hogy már nálunk is bevett szokás, hogy a hr-esek lecsekkolják az állásra jelentkezők facebook profilját? és akkor ehhez kapcsolódva van egy rövid de annál tanulságosabb történetem. még jó sok évvel ezelőtt kellett a munkaügyi központba járnom ilyen borzasztóan "izgalmas" és persze "hasznos" előadásokra, amik a többségében hót hülye állástalanok információkhoz juttatását, okítását segítették elvileg. szóval az egyik ilyen előadáson az előadó a különböző jellegű és mértékű egészségkárosodottak esélyeit és lehetőségeit taglalta, arra, hogy a munkaerőpiacon elhelyezkedjenek. elmondta, hogy tapasztalata szerint bárki el tud helyezkedni, és bárki meg is tudja állni a helyét, csak a megfelelő munkát kell neki megtalálni, egyetlen egy kivétel van, a pszichés betegek (!), na tőlük rettegnek a munkáltatók még akkor is ha millióféle kedvezményt kapnak az állambácsitól abban az esetben ha alkalmazzák őket! szóval lényeg a lényeg, szerintem mi ebben az országban sajnos még nem tartunk ott, hogy ilyen könnyedén ország-világ előtt felvállalhassuk azt ami van!

szépek a lovak mandula! jó látni őket! 🙂

Köszi.

szépek a lovak mandula! jó látni őket! 🙂

Képek Kincsemről.

Na tessék. Íme egy remek példa, amibe teljesen véletlenül botlottam bele ma reggel.

"A vakvezető kutyánál problémát okozhat, ha például nem mer végigmenni egy függőfolyosón. Radarral Zsuzsi néha kimegy a korlát mellé, hogy lássa, hogy tériszonyos-e, ki mer-e menni a szélére, ki mer-e nézni, kidugni a fejét. Szerencsére Radarnál nincs ezzel gond."

Hát hogy lenne már tériszonyos? Max. magasságfóbiája lehet.

Képek dolgozó lovakról.

Idézet tőle: CatEye

mit gondoltok erről? hasznos lehet, haszontalan, vagy esetleg káros? és vajon mennyire jó ötlet a jelenlegi hazai viszonyok közepette ezt bevállalni?

Szerintem ez káros inkább. Már sokszor beszéltük, hogy a lelki zavar stigma. Csak a magához legközelebb állókkal osztja meg az ember. Ha meg fel is cimkézi magát vele az ember, akkor ország-világ látja. Nézzük csak egy munkáltató szemszögéből. Két jelöltje van, megnézi mindkettőt az fb-n, az egyiken ott a bipol jel, nyilván a másikat, a szerinte problémamentesebbet választja. Udvariasan valami másra hivatkozva elutasítja a bipolt.

Tény, hogy nem írnám ki sem a pólómra, sem a fb oldalamra, hogy "szorongásos problémám van".

De az jó lenne, ha az emberek erről nyíltabban beszélhetnének és sokkal felvállalhatóbb lenne az összes pszichés/pszichiátriai jellegű baj.

delia rosszat fogok álmodni a zombicsajos fotód miatt

ugye ennél azért klasszabbul nézel ki?:)

nekem se tetszik.

De nekem semmiféle "demonstrálás" nem jön be. ha fizetnének, se tennék ki ilyet. Én én vagyok, nem csak egy akármilyen depressziós vagy kitudja milyen betegséggel rendelkező.

Idézet tőle: delia0

Előző képed jobban tetszett, de csak magánvélemény. Örülük, hogy itt vagy. 🙂

Solid Stone & Jennifer Rene - Heart Call (Jerome Isma-Ae Remix)

Idézet tőle: Hedónia

Mondd azt hogy van egy kis pánikbetegséged,azokat még szeretik is. 😀

"F40 Fóbiás szorongás rendellenességek

• F40.0 Agorafóbia
  • F40.1 Szociális fóbia" (wiki)

Egy szakember szerint:

"Nincs alapvető különbség {ti. az agorafóbia és a szoc. fóbia között}. A szoc.fóbiás az emberekben nem bízik, "paranoiás", de végső soron az agoraf. is a kapcsolat zavarára, a szeparációs szorongásra és -traumára vezethető vissza."

Az agorafóbia magyarul tériszony. Tehát jól el lehet magyarázni, hogy ha valaki fél a magas helyektől, az nem tériszonyban szenved, hanem magasságfóbiája van.

Mondd azt hogy van egy kis pánikbetegséged,azokat még szeretik is. 😀

Szerintem nem kell ehhez jelvény. Akivel beszélgetek és úgy érzem, annak elmondom, hogy agorafóbiás vagyok. A bipol-t nem szoktam mondani. Minek? Úgysem tudják, mi az. Ha meg mániás depit mondok, akkor megijednek. Ráadásul nekem bipol2-m van. Arról végképp nem tudják, hogy mi.

Idézet tőle: Avana

Nálam garantált 10-12 óra alvást okozott.

Igen, 30 mg-nál én is jól aludtam vele (kábé 8-9 órát), de semmi tompaság nem volt. Plusz ugye amit már beszéltünk, nem csak altat, etet is. Az utóbbiból a 7,5 mg-nál már semmi nincs. Sőt, édességet alig eszem egy ideje. Én, aki egész életemben tömtem magamba a csokit, sütit, gumicukit.

ElőzőOldal 40 / 202Következő