OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 10:07Idézet tőle: Avanakell ezt az antidepresszánst szedni még?
Mondjuk elaludni-altatásra ennyi pont jó, én is ennyit szedtem(altatási célzattal). Fél napig szedált és tompa voltam tőle, ez ennyire egyéni, úgy tűnik. 😀
Én is gondolkozom rajta, de az sztk-s dokinő azt mondta, hogy ha ennyire bejött a remeron (márpedig bejött), akkor ugye tudom, hogy minimum fél évig kell szednem akkortól, hogy jobban lettem. Számoljunk... kábé augusztusban lettem jobban + fél év, na az olyan február vége.
Hihetetlen, hogy ilyen egyéni különbségek vannak, én még a 30 mg-tól sem voltam szedált egy kicsit sem.
Idézet tőle: Avanakell ezt az antidepresszánst szedni még?
Mondjuk elaludni-altatásra ennyi pont jó, én is ennyit szedtem(altatási célzattal). Fél napig szedált és tompa voltam tőle, ez ennyire egyéni, úgy tűnik. 😀
Én is gondolkozom rajta, de az sztk-s dokinő azt mondta, hogy ha ennyire bejött a remeron (márpedig bejött), akkor ugye tudom, hogy minimum fél évig kell szednem akkortól, hogy jobban lettem. Számoljunk... kábé augusztusban lettem jobban + fél év, na az olyan február vége.
Hihetetlen, hogy ilyen egyéni különbségek vannak, én még a 30 mg-tól sem voltam szedált egy kicsit sem.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.15., 09:47kell ezt az antidepresszánst szedni még?
kell ezt az antidepresszánst szedni még?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 09:42Idézet tőle: AvanaValamilyen antidepit is szedsz most vagy spontán pörögtél fel, esetleg a Lamolep elhagyás után?
A doki túltolta a remeront. Abból csak 7,5 mg-ot bírok, ő meg ragaszkodott ahhoz, hogy 15 mg legyen. Pár nap után vissza kellett mennem 7,5 mg-ra. A lamolep elhagyás nem hiszem, hogy durva lett volna, hiszen csak 50 mg-ot szedtem belőle kábé 2 hétig.
Szóval feltehetőleg az AD pörgetett fel. Meg hogy nem aludtam eleget már nagyon régóta. Most talán jobb lesz, ha bírni fogom a ketileptet.
Idézet tőle: AvanaValamilyen antidepit is szedsz most vagy spontán pörögtél fel, esetleg a Lamolep elhagyás után?
A doki túltolta a remeront. Abból csak 7,5 mg-ot bírok, ő meg ragaszkodott ahhoz, hogy 15 mg legyen. Pár nap után vissza kellett mennem 7,5 mg-ra. A lamolep elhagyás nem hiszem, hogy durva lett volna, hiszen csak 50 mg-ot szedtem belőle kábé 2 hétig.
Szóval feltehetőleg az AD pörgetett fel. Meg hogy nem aludtam eleget már nagyon régóta. Most talán jobb lesz, ha bírni fogom a ketileptet.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.01.15., 09:34Valamilyen antidepit is szedsz most vagy spontán pörögtél fel, esetleg a Lamolep elhagyás után?
Valamilyen antidepit is szedsz most vagy spontán pörögtél fel, esetleg a Lamolep elhagyás után?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 09:32Basszus, hasson már a lítium! Lehet, hogy emelem egy kicsit, nagy bajom nem lesz tőle.
Basszus, hasson már a lítium! Lehet, hogy emelem egy kicsit, nagy bajom nem lesz tőle.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 09:14gyorsaság fél egészség
gyorsaság fél egészség
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.15., 06:00Én nem unatkozom, hanem pörgök. 🙁 Francba. Miért pont télen? Még csak kimenni se nagyon lehet (persze a kutyák miatt kimegyek naponta háromszor, de csak 10-10 percekre.)
Amúgy nem kell mosómedve az unalom ellen, bőven elég két "fogyatékos" kutya (ahogy egyik gyermekem kedvesen és szókimondóan jellemezte az ebeket). 🙂
Én nem unatkozom, hanem pörgök. 🙁 Francba. Miért pont télen? Még csak kimenni se nagyon lehet (persze a kutyák miatt kimegyek naponta háromszor, de csak 10-10 percekre.)
Amúgy nem kell mosómedve az unalom ellen, bőven elég két "fogyatékos" kutya (ahogy egyik gyermekem kedvesen és szókimondóan jellemezte az ebeket). 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 23:22Nem mintha érdekelne. 😀
De a hangfájl azért megvan,amit skypon tetszett mondani. Csak viccelek,szivatni próbállak. 😀
Nem mintha érdekelne. 😀
De a hangfájl azért megvan,amit skypon tetszett mondani. Csak viccelek,szivatni próbállak. 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 22:40Unatkozik? Vásároljon mosómedvét! 😀
Unatkozik? Vásároljon mosómedvét! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:53
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:53Idézet tőle: georg77Akkor magasrkúban, áttetsző miniruhában ellenfénynél lehajolsz az öngyujtóért amit véletlenül leejtettél amikor meg akartad gyújtani a füstölőt 😀
De gondolom a miniruha alatt nincs semmi?!
Idézet tőle: georg77Akkor magasrkúban, áttetsző miniruhában ellenfénynél lehajolsz az öngyujtóért amit véletlenül leejtettél amikor meg akartad gyújtani a füstölőt 😀
De gondolom a miniruha alatt nincs semmi?!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:51Idézet tőle: mandula
Idézet tőle: mandula
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:46Akkor magasrkúban, áttetsző miniruhában ellenfénynél lehajolsz az öngyujtóért amit véletlenül leejtettél amikor meg akartad gyújtani a füstölőt 😀
Akkor magasrkúban, áttetsző miniruhában ellenfénynél lehajolsz az öngyujtóért amit véletlenül leejtettél amikor meg akartad gyújtani a füstölőt 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:42Idézet tőle: georg77Pezsgő, eper, tejszinhab legyen otthon, valamint a "Micsoda Nő" dvd-n bekészitve! 😀
ja ez a fiúknál kell... bocs
Persze, hogy anyuka befalja az epret meg benyakalja a pezsit, mi?
Idézet tőle: georg77Pezsgő, eper, tejszinhab legyen otthon, valamint a "Micsoda Nő" dvd-n bekészitve! 😀
Persze, hogy anyuka befalja az epret meg benyakalja a pezsit, mi?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:40
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:39Pezsgő, eper, tejszinhab legyen otthon, valamint a "Micsoda Nő" dvd-n bekészitve! 😀
Pezsgő, eper, tejszinhab legyen otthon, valamint a "Micsoda Nő" dvd-n bekészitve! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:35Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: CatEyeRóka,
Szerintem egy sütivel nem lőhetsz mellé. Bár Mandula azt gondolja, hogy én most a szexi fehérnemű, illatgyertya, bor kombót fogom mondani, de nem. Légy természetes, beszélgessetek sokat, mosolyogj, és add önmagad. Nem kell semmi hókusz pókusz.
Nem, nem. Tényleg az a jó, ha saját magunkat adjuk. Legalábbis ennyi idősen, nem?
Á, egy képet is be akartam tenni, de nem sikerül. Na majd talán legközelebb.
képet?
na most erről híres hírhedt kedvenc oldalam egyik releváns kérdése ugrott be,mégpedig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sal%E1ta+punci
aztán lehet,hogy ezért repülök is,de én megpróbáltam...
a lényeg,az.,hogy az ember eléggé vízuális típusú lény
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: CatEyeRóka,
Szerintem egy sütivel nem lőhetsz mellé. Bár Mandula azt gondolja, hogy én most a szexi fehérnemű, illatgyertya, bor kombót fogom mondani, de nem. Légy természetes, beszélgessetek sokat, mosolyogj, és add önmagad. Nem kell semmi hókusz pókusz.
Nem, nem. Tényleg az a jó, ha saját magunkat adjuk. Legalábbis ennyi idősen, nem?
képet?
na most erről híres hírhedt kedvenc oldalam egyik releváns kérdése ugrott be,mégpedig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sal%E1ta+punci
aztán lehet,hogy ezért repülök is,de én megpróbáltam...
a lényeg,az.,hogy az ember eléggé vízuális típusú lény
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 21:30Idézet tőle: CatEyeRóka,
Idézet tőle: CatEyeRóka,
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 20:51Idézet tőle: HedóniaHát de te mondottad nekem skypon.
Belinkeljem?
link alak vagy cse...k,link alak vagy
...sehol a neten nem fogod megtalálni azt az ominózus videót,ok?:)
Idézet tőle: HedóniaHát de te mondottad nekem skypon.
Belinkeljem?
link alak vagy cse...k,link alak vagy
...sehol a neten nem fogod megtalálni azt az ominózus videót,ok?:)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.01.14., 20:39A csoki jó jel.
Tényleg a legtöbb ember szereti, meg a marcipánt is, na én azzal is megszívtam.
A csoki jó jel.
Tényleg a legtöbb ember szereti, meg a marcipánt is, na én azzal is megszívtam.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 20:29Kleó!
Amúgy az édességet szereti, legalábbis vett nekem már csokit.
Viszont én is Hallottam már ilyet, hogy valaki nem szereti az édességet.
Akkor nagyon ledöbbentem.
Azért a legtöbb ember szereti, úgy tudom.
Kleó!
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 20:29Kleó!
Kleó!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.01.14., 20:19Az én anyámat nem vállalná be valaki? Tanár... magyar- és erő-szakos.
Hajrá, Róka! Ja, és ne sértődj meg, ha mégsem szereti az édességet. (Sajnos tapasztalat, és én teljesen letörtem ettől.)
Az én anyámat nem vállalná be valaki? Tanár... magyar- és erő-szakos.
Hajrá, Róka! Ja, és ne sértődj meg, ha mégsem szereti az édességet. (Sajnos tapasztalat, és én teljesen letörtem ettől.)
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2017.01.14., 19:48Róka,
Róka,
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 19:47De jó fejek vagytok
Röhögök.
Mandula, de kedves vagy!
Nekünk csak villanytűzhelyünk van, meg sütő.
Á, nem akarok kombinéval indítani.
De azért jól fogok kinézni.
Amúgy nekem a banán a kedvenc gyümölcsöm.
Remélem neki is.
De jó fejek vagytok
Röhögök.
Mandula, de kedves vagy!
Nekünk csak villanytűzhelyünk van, meg sütő.
Á, nem akarok kombinéval indítani.
De azért jól fogok kinézni.
Amúgy nekem a banán a kedvenc gyümölcsöm.
Remélem neki is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 19:30Idézet tőle: AvanaHát, izé...én is szívesebben vállalom be más anyusát, minthogy hozzám jöjjön valaki. 🙂
Avana, te nagyon tudsz! 🙂 Az enyémet is bevállalod?
Idézet tőle: AvanaHát, izé...én is szívesebben vállalom be más anyusát, minthogy hozzám jöjjön valaki. 🙂
Avana, te nagyon tudsz! 🙂 Az enyémet is bevállalod?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 19:10Idézet tőle: RókaNa, ez biztos nagyon finom valóban
Annyira finom, hogy lehet, hogy csinálok is most rögtön.
Annyi még (olyan vagyok, mint egy szülésznő vagy bába, itt tördelem a kezem, hogy mindent jól írtam-e le), hogy előmelegített sütőben kell csinálni!
Kábé 10 perc, mire bemelegszik a gázsütő, akkor lehet csak a hőmérsékletét szabályozni, mint ezt megtudtam vala egyszer egy mestertől. Tehát 10 perc után kell lecsavarni közepesre a lángot és akkor betenni a sütőbe a tésztát és onnantól kábé 45 perc.
Itt egy okos férfi azt mondja, hogy hagyd a fenébe a konyhai dolgokat, ehelyett illatgyertya, dögös csipkés kombiné.
Idézet tőle: RókaNa, ez biztos nagyon finom valóban
Annyira finom, hogy lehet, hogy csinálok is most rögtön.
Annyi még (olyan vagyok, mint egy szülésznő vagy bába, itt tördelem a kezem, hogy mindent jól írtam-e le), hogy előmelegített sütőben kell csinálni!
Kábé 10 perc, mire bemelegszik a gázsütő, akkor lehet csak a hőmérsékletét szabályozni, mint ezt megtudtam vala egyszer egy mestertől. Tehát 10 perc után kell lecsavarni közepesre a lángot és akkor betenni a sütőbe a tésztát és onnantól kábé 45 perc.
Itt egy okos férfi azt mondja, hogy hagyd a fenébe a konyhai dolgokat, ehelyett illatgyertya, dögös csipkés kombiné.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 18:53Idézet tőle: vérésaranyIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: RókaHű, mandula!
Jól hangzik! Átküldenéd nekem?
Összefut a nyál a számban nekem is
Adjak email címet privin?
Vagy valahogy.
Thanks
Küldöm priviben! 🙂
Nekem is, kérlek 🙂 De csak, ha nem gond 🙂
Küldöm, dehogy gond!
Idézet tőle: vérésaranyIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: RókaHű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Küldöm priviben! 🙂
Küldöm, dehogy gond!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 18:46Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: RókaHű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Küldöm priviben! 🙂
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: RókaHű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Küldöm priviben! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 18:34Idézet tőle: RókaHű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Küldöm priviben! 🙂
Idézet tőle: RókaHű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Küldöm priviben! 🙂
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 18:22Hű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Hű, mandula!
Vagy valahogy.
Thanks
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 18:16Isteni (bögrés, szóval nem kell mérni) banánkenyér receptem van. Mindenki elkérte eddig a receptet, aki evett belőle. Egyik unokatesóm - amíg még itthon dekkolt - rendszeresen vitt a munkahelyére (orvos) és mindenki két pofára tömte.
Isteni (bögrés, szóval nem kell mérni) banánkenyér receptem van. Mindenki elkérte eddig a receptet, aki evett belőle. Egyik unokatesóm - amíg még itthon dekkolt - rendszeresen vitt a munkahelyére (orvos) és mindenki két pofára tömte.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 18:14Idézet tőle: RókaAnyukámmal ambivalens a kapcsolatom.
Viszont inkább a lehető legtávolabb tartanám őket egymástól és minden magánéleti dolgot, mert lehúz, ellenbeszél.
Ha boldog vagyok, akkor ő elintézi, hogy óvatos legyek és ne bízzak, mert biztos átakarnak verni, nem szeret, vagy hazudik, vagy ilyenek.
Persze, ehhez nekem is közöm van, a borderline gondolom így tálalja az emberi kapcsolataimat anyu felé, ő meg csak visszajelez.
Eleinte szép és jó szokott lenni minden, utána meg minden rossz.
Na ezt valahogy máshogyan kellene csinálni.
Ráadásul félek attól is, hogy nehogy véletlenül majd idővel bántsam szavakkal, vagyis érzelmileg.
Úgyhogy bevagyok gyulladva nagyon.
Szeretném én is elkápráztatni, de tele vagyok félelmekkel és kisebbrendűségérzéssel.
Mivel nem kaptam nagyon támogatást és elfogadást.
Na nem akarom ragozni, összetett probléma.
Segítsetek, mit csináljak, mint nő?
Milyen legyek, vagy mit csináljak?
Főzzek, mossak, takarítsak?
Azt a képet nem adhatom tovább, ami itthon alakult ki rólam, hogy levagyok százalékolva, borderline vagyok és nem nagyon tudok főzni, meg fáradékony vagyok.
Az tetszik neki, hogy sportolok, meg kedves vagyok vele.
Szóval a pozitívumokat szeretném erősíteni most már.
Jaj, te lány. 🙂 Hát öööööö, mi lenne, ha sütnél egy egyszerű sütit (még én is tudok, pedig az össz repertoárom kábé kétféle főétel és kétféle süti), meg saját magad kicsinosítanád, azt annyi?
Idézet tőle: RókaAnyukámmal ambivalens a kapcsolatom.
Viszont inkább a lehető legtávolabb tartanám őket egymástól és minden magánéleti dolgot, mert lehúz, ellenbeszél.
Ha boldog vagyok, akkor ő elintézi, hogy óvatos legyek és ne bízzak, mert biztos átakarnak verni, nem szeret, vagy hazudik, vagy ilyenek.
Persze, ehhez nekem is közöm van, a borderline gondolom így tálalja az emberi kapcsolataimat anyu felé, ő meg csak visszajelez.
Ráadásul félek attól is, hogy nehogy véletlenül majd idővel bántsam szavakkal, vagyis érzelmileg.
Szeretném én is elkápráztatni, de tele vagyok félelmekkel és kisebbrendűségérzéssel.
Azt a képet nem adhatom tovább, ami itthon alakult ki rólam, hogy levagyok százalékolva, borderline vagyok és nem nagyon tudok főzni, meg fáradékony vagyok.
Jaj, te lány. 🙂 Hát öööööö, mi lenne, ha sütnél egy egyszerű sütit (még én is tudok, pedig az össz repertoárom kábé kétféle főétel és kétféle süti), meg saját magad kicsinosítanád, azt annyi?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 18:13Idézet tőle: KleóNem az a csillag, hanem az, hogy bevállal a srác egy otthon levő (akármilyen) anyukát.
Oké, értem. Bocs, Kleó, hogy ilyen értetlen voltam.
Idézet tőle: KleóNem az a csillag, hanem az, hogy bevállal a srác egy otthon levő (akármilyen) anyukát.
Oké, értem. Bocs, Kleó, hogy ilyen értetlen voltam.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 18:06Rohadt drága az albérlet, de el kell költöznöm minél előbb, hogy ne a régi mintákat kövessem és kiszálljak a körforgásból.
Rohadt drága az albérlet, de el kell költöznöm minél előbb, hogy ne a régi mintákat kövessem és kiszálljak a körforgásból.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 18:03Anyukámmal ambivalens a kapcsolatom.
Anyukámmal ambivalens a kapcsolatom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 17:54Idézet tőle: RókaIgen, holnap randi!
Eljön hozzám, úgyhogy már a kutyámat és azt hiszem anyukámat is megfogja ismerni.
Mondjuk nem így terveztem, csak félreértettem, mert azt mondta, hogy meglátogat és erre azt hittem, hogy ide eljön és megkérdeztem, hogy be is jössz?
Erre mondta, hogy szívesen bejön és megismeri a kutyámat.
Erre mondtam, hogy de itthon lesz anyu is, nem baj?
S azt válaszolta, hogy miért lenne baj? stb.
Elég gyors a dolog, de így alakult.
Pedig nem is ismerjük egymást.
Így viszont megfogjuk, úgy néz ki.
Végülis nem vagyunk annyira fiatalok, ki tudja mennyi időnk van és mire.
Hú, Róka, ez nagyon izgi!
Idézet tőle: RókaIgen, holnap randi!
Eljön hozzám, úgyhogy már a kutyámat és azt hiszem anyukámat is megfogja ismerni.
Mondjuk nem így terveztem, csak félreértettem, mert azt mondta, hogy meglátogat és erre azt hittem, hogy ide eljön és megkérdeztem, hogy be is jössz?
Hú, Róka, ez nagyon izgi!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 17:52Idézet tőle: KleóAz még jobb, mint a jópont! Egy anyuka??? Hogyne.
Jaj, Kleó. Róka kapcsolata az anyukájával aszem nem túl jó. Én meg nem is írok arról, hogy milyen anyám ill. a kapcsolatunk. Az biztos, hogy nem csillag.
Idézet tőle: KleóAz még jobb, mint a jópont! Egy anyuka??? Hogyne.
Jaj, Kleó. Róka kapcsolata az anyukájával aszem nem túl jó. Én meg nem is írok arról, hogy milyen anyám ill. a kapcsolatunk. Az biztos, hogy nem csillag.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 17:45Idézet tőle: KleóIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: KleóMiért, hogyan értette, hogy meglátogat?
A kutya jópont, édesanyád csillag.
Gyűjtöget a srác.
Mit gyűjtöget?
A jópontokat.
És a csillag jó vagy rossz?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: KleóMiért, hogyan értette, hogy meglátogat?
Gyűjtöget a srác.
Mit gyűjtöget?
A jópontokat.
És a csillag jó vagy rossz?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.01.14., 17:40Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: KleóMiért, hogyan értette, hogy meglátogat?
Gyűjtöget a srác.
Mit gyűjtöget?
A jópontokat.
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: KleóMiért, hogyan értette, hogy meglátogat?
Gyűjtöget a srác.
Mit gyűjtöget?
A jópontokat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.14., 17:39Idézet tőle: KleóMiért, hogyan értette, hogy meglátogat?
Gyűjtöget a srác.
Mit gyűjtöget?
Idézet tőle: KleóMiért, hogyan értette, hogy meglátogat?
Gyűjtöget a srác.
Mit gyűjtöget?
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.01.14., 17:13Igen, holnap randi!
Igen, holnap randi!