Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 42 / 202Következő
Idézet tőle: Kleó

http://www.noiportal.hu/main/npnews-4429.html

- azt hiszem, nem az én pályám -

Tök jó, hogy betetted, de hát ez a leírás ásítóan unalmas. Még elolvasni sincs kedve az embernek, nemhogy kipróbálni.

http://www.noiportal.hu/main/npnews-4429.html

- azt hiszem, nem az én pályám -

Idézet tőle: rottenchrist

mandula!

én nem szexeltem azzal a csajjal és úgy volt jó

a tantrikus szeretkezés meg több mint érintés úgy tudom

Nem igaz, nem olvastok a szexről? A tantrikus szex azt jelenti, hogy megtörténik a behatolás (férfi-nő, hímvessző a hüvelyben) és nem mozognak. A férfi megtartja a merevedését, a nő meg valahogy nedves marad. És így ringatóznak. Vagymi.

Hát de te mondottad nekem skypon.

Belinkeljem?

Idézet tőle: Hedónia

Rottenchrist,jobban vagy már?

Fáj még a gerinced?Vagyis,tényleg,hogy jutottál hozzá 600 rivotrilhoz?

Ezt kérdeztem tőled,de nem válaszoltál. 😀 Kis mini drogbáró. 😀

a gerincem sajnos tropa lett az antipszichotikum + térdelő meditáció kombótól amire rátett a  a risperdal consta depo amit jóindulatból belém vágtak (ettől lettem ilyen hülye)

NEKEM TISZTELT BÍRÓSÁG SOSEM VOLT HATSZÁZ RIVOTRILOM,HALJAK MEG HA NEM ÍGY VAN

🙂

Rottenchrist,jobban vagy már?

Fáj még a gerinced?Vagyis,tényleg,hogy jutottál hozzá 600 rivotrilhoz?

Ezt kérdeztem tőled,de nem válaszoltál. 😀 Kis mini drogbáró. 😀

mandula!

én nem szexeltem azzal a csajjal és úgy volt jó

a tantrikus szeretkezés meg több mint érintés úgy tudom

Idézet tőle: rottenchrist

akkor férfiként hozzászólok

39 éves vagyok,két nővel volt eddig szexuális kapcsolatom, egyikkel mondjuk 500 szor, a másikkal meg egyszer..

volt csókolózós barátnőm is,vele csak csókolóztunk...ő szeretett volna elveilg többet,de nekem nem volt egyértelmű,hogy valóban

(én elfogadtam,hogy csak ennyi lehet,de sajnos a gyógyszerek miatt rajtam is múlott,hogy nem lehetett semmi)

ezen kívűl utoljára volt egy olyan nő,akivel a találkozásunk után kb. egy órával csókolóztam,feküdtünk egymáson az ágyon ..ez háromszor még így volt,negyedik alkalommal

levetkőztettem meztelenre, átmasszíroztam olajjal a testét,minden testrészéhez hozzáérhettem,de izgatni nem szabadott,nem engedte

de követelte ,hogy masszírozzam meg ,feküdjek rá,mert annyira de annyira jó érzés neki (és nekem sem volt rossz!!! ez volt a durva az egészben,hogy a testünk ahogyan egymáshoz ért,valami olyan dolog játszódott le,amit 20 év meditállással sem tudtam elérni..

és sík hülye a csaj,meg mániás ,meg 5 percenként félrebeszél....arra jutottam,hogy van ,hogy két ember találkozik,én inkább a férfi-nő találkozásra gondolok itt,és olyan szinten hatnak egymásra,amire nincsenek szavak..ez valószínűleg így van kitalálva,itt megáll minden tudomány.)

...én osztottottam szoroztam ,és arra a következtetésre jutottam,hogy

nem a szex az élet értelme...ennyi

hogy ki mikor hol kivel miért mennyiért

az ott és abban a pillanatban dől el (szerintem az abszolút gyönyört nem lehet előre eltervezni,és ha tervezzük akkor már nem az igazi)

meg még annyi jutott eszembe

a tantrikus szeretkezés meg véleményem szerint végtelenül beteg dolog

ezt gondolom,tennék rá egy nagy összeget,hogy így van

Hüm. (Basszus, tényleg mondom, hogy hüm.) Érdekes volt olvasni. Mire gondolsz a tantrikus szex alatt? Mármint úgy értem, hogy nem kell, hogy alatta legyél és úgy gondolj rá, úgy értem, hogy mit jelent szerinted?

akkor férfiként hozzászólok

39 éves vagyok,két nővel volt eddig szexuális kapcsolatom, egyikkel mondjuk 500 szor, a másikkal meg egyszer..

volt csókolózós barátnőm is,vele csak csókolóztunk...ő szeretett volna elveilg többet,de nekem nem volt egyértelmű,hogy valóban

(én elfogadtam,hogy csak ennyi lehet,de sajnos a gyógyszerek miatt rajtam is múlott,hogy nem lehetett semmi)

ezen kívűl utoljára volt egy olyan nő,akivel a találkozásunk után kb. egy órával csókolóztam,feküdtünk egymáson az ágyon ..ez háromszor még így volt,negyedik alkalommal

levetkőztettem meztelenre, átmasszíroztam olajjal a testét,minden testrészéhez hozzáérhettem,de izgatni nem szabadott,nem engedte

de követelte ,hogy masszírozzam meg ,feküdjek rá,mert annyira de annyira jó érzés neki (és nekem sem volt rossz!!! ez volt a durva az egészben,hogy a testünk ahogyan egymáshoz ért,valami olyan dolog játszódott le,amit 20 év meditállással sem tudtam elérni..tehát:vele nem volt szex)

és sík hülye a csaj,meg mániás ,meg 5 percenként félrebeszél....arra jutottam,hogy van ,hogy két ember találkozik,én inkább a férfi-nő találkozásra gondolok ,és olyan szinten hatnak egymásra,amire nincsenek szavak..ez valószínűleg így van kitalálva,itt megáll minden tudomány.)

...én osztottottam szoroztam ,és arra a következtetésre jutottam,hogy

nem a szex az élet értelme...ennyi

hogy ki mikor hol kivel miért mennyiért

az ott és abban a pillanatban dől el (szerintem az abszolút gyönyört nem lehet előre eltervezni,és ha tervezzük akkor már nem az igazi)

meg még annyi jutott eszembe

a tantrikus szeretkezés meg véleményem szerint végtelenül beteg dolog

ezt gondolom,tennék rá egy nagy összeget,hogy így van

Idézet tőle: Róka

Még az előző "szexes" témához kár, hogy nem szólt hozzá a másik nem.

Kíváncsi lettem volna.

A panaszkodást pedig én sem bírom és a rossz hangulat keltését, meg a szidalmazást.

Jah, jó lenne, ha a férfiak is hozzászólnának.

Holnap randi? 🙂

Idézet tőle: CatEye

Egyébként igazad van Mandula. Csak jót nevettem ezen a mondatodon, megütötte a szemem.Én sem bírom a keserű embereket. Én depressziós vagyok, de kerülöm a keserűséget, mert mégjobban lenyom. Szeretem ha megnevettetnek, és szeretem az olyan  emberek társaságát is, akiknek lenne oka a keserűségre, de mégis vidámak, kikarikírozzák a saját nyomorúságukat és előre néznek.

Nagyon jól teszed, Cat.

Még az előző "szexes" témához kár, hogy nem szólt hozzá a másik nem.

Kíváncsi lettem volna.

A panaszkodást pedig én sem bírom és a rossz hangulat keltését, meg a szidalmazást.

Egyébként igazad van Mandula. Csak jót nevettem ezen a mondatodon, megütötte a szemem.Én sem bírom a keserű embereket. Én depressziós vagyok, de kerülöm a keserűséget, mert mégjobban lenyom. Szeretem ha megnevettetnek, és szeretem az olyan  emberek társaságát is, akiknek lenne oka a keserűségre, de mégis vidámak, kikarikírozzák a saját nyomorúságukat és előre néznek.

Idézet tőle: mandula

Márpedig szeretem, ha valaki optimista.

Mondja ezt egy depressziós.:):)

Visszatérve a szexre Mandula. Te abból indulsz ki, hogy csak a férfi akarhat dugni. A nő nem. Pedig de. Miért legyenek türelmesek, miért éljenek elfojtással, mert azt mondják neki, hogy csak a 4. alkalommal lehet. Az elfojtás frusztrációt okoz. 

Másrészt olyan rövid az élet, ha valami nem passzol, akkor ne raboljuk egymás idejét tovább. A szexből meg annyi minden kiderül a másikról, önzetlenség, tolerancia, odaadás, gyengédség stb. 

Jól van, megadom magam. 🙂

Amúgy szerencsére nem vagyok depressziós. Mivel voltam, tudom, hogy milyen. És az, ami nekem volt, még csak nem is volt súlyos, "csak" középsúlyos. (A középsúlyos olyan, hogy soha, senkinek nem kívánnám egy percre sem.)

És igen, nagyon fontos nekem, hogy valaki ne legyen negatív. Én eléggé magam alá tudok zuhanni mostanában, de hát pszichés/pszichiátriai betegséggel, 17 éve, kőkeményen nyomtam/nyomom egyedül a gyereknevelés témát, meg olyan apróságokat, hogy miből veszünk ennivalót, meg miből fizetjük ki a rezsit és hasonlók. Most csak annyi a gond, hogy 6 órában dolgozom és emellett sok (nekem) a feladat, hiszen itthon is vár a háztartás és a gyerekekről való gondoskodás édes terhe. 🙂

De nem bírom a "milyen sz.r hely Magyarország" (akkor költözz el, apukám/anyukám)(a politikai nézeteim esetleg ennek alapján félrevezetőek, de akkor így jártunk), "de sz. r az élet" hozzáállást. Igenis, hogy nagyon apró dolgokban lehet és kell változtatni. Csak a saját hatáskörünkben, miniatűr lépésekben.

Én se tudtam eképzelni ezt a hamar ágybabújósat, ennek ellenére megesett, ma már úgy érzem,a  saját káromra, az alap vérmérsékletemen túl  nem szeretnék alkalmazkodni. 🙂

Hosszú évek tapasztalata, hogy ha a szex nem stimmel, az egészből nem lesz semmi. Hogy mennyire "jön be" emberileg, az már két óra beszélgetés alatt nagyjából kiderül. Mondjuk vérmérséklet kérdése is, én nem vagyok ellene még az egy éjszakás(nak induló) kapcsolatnak sem. Most lehet mondani, hogy ez a Kleó néni mekkora kurva (volt). Vállalom.

Márpedig szeretem, ha valaki optimista.

Mondja ezt egy depressziós.:):)

Visszatérve a szexre Mandula. Te abból indulsz ki, hogy csak a férfi akarhat dugni. A nő nem. Pedig de. Miért legyenek türelmesek, miért éljenek elfojtással, mert azt mondják neki, hogy csak a 4. alkalommal lehet. Az elfojtás frusztrációt okoz. 

Másrészt olyan rövid az élet, ha valami nem passzol, akkor ne raboljuk egymás idejét tovább. A szexből meg annyi minden kiderül a másikról, önzetlenség, tolerancia, odaadás, gyengédség stb. 

B+++++++, itt mindenki olvas, senki nem ír? Tiszta idiótának érzem magam, mindenhol az én hozzászólásaim vannak. Mi ez a passzivitás emberek? (Persze biztos ebédeltek. Jó étvágyat.)

Idézet tőle: Avana

Igen, szerintem is így van, hogy más fontosságúnak tartják, akinél ez a rész nagyon számít vagy erős örömforrás, persze hogy hamar tesztelné.

Hát igen. Lehet, hogy én állok hülyén a dologhoz. Simán lehet. Lehet, hogy ez olyan, mintha nekem azt mondanák, hogy nem beszélgethetek a nekem tetsző "fiatalemberrel", mert az nem illendő. Nekem pedig muszáj "látnom", hogy van-e közös témánk, egy hullámhosszon vagyunk-e.

Akiről itt írtam pölö, hogy talán mintha alakulna valami... Hát biztos, hogy nem. Mert az első beszélgetésünket követte egy második, és abban olyan negatív volt, hogy csak na. Márpedig szeretem, ha valaki optimista.

Igen, szerintem is így van, hogy más fontosságúnak tartják, akinél ez a rész nagyon számít vagy erős örömforrás, persze hogy hamar tesztelné.

Marha ügyesen tudok a búrán keresni. Van olyan topik, hogy pszichológus / pszichiáter? Mert nem találok ilyet, csak wbf blogbejegyzését (pszichiáter címmel).

Valahol mindig ahhoz térünk vissza, hogy eltérés van köztünk a libidónkban, a szex fontosságának pozicionálásában, és a vágyainkban, minden erre vezethető vissza. Az a szerencsés ha ez passzol két emberben. Vannak szex nélküli házasságok, ahol tök jól megvannak anélkül is. Ebben sincs semmi megvetendő, ha ebben egymásra találtak.

Szívesen rámondanám végre, hogy igen, egyetértünk, de még mindig nem jött el a pillanat. (Lehet, hogy azért, mert pörgök.) Szóval szerintem nem kell elsietni a dolgot, több okból sem. 1. Ha tényleg tetszenek egymásnak a felek, akkor még egy egész élet vár rájuk, hogy akár minden nap alaposan szemügyre vegyék egymást, amilyen közelről csak lehet. 🙂 2. Valahol (valahol, de ehhez az  kéne, hogy egy hímnemű egyed is hozzászóljon) szerintem arról is szól a dolog, hogy egy nőnél ez egyfajta teszt is: mennyire könnyen kapható? Ez nem akar sértés lenni, ez az én személyes véleményem. Elképzelni nem tudom, hogy első randin valakivel ágyba bújjak. Oké, elképzelni el tudom, mert volt olyan, hogy ISZONYATOSAN tetszett valaki egy sítáborban, nem volt az égvilágon semmi, aztán hónapok múltán összetalálkoztunk egy diszkóban, mindketten alkoholos befolyásoltság alatt voltunk. És ráadásul még csókolóztunk is, mert ... ez egy vicces sztori. Na, ezzel a fiúval elmentem volna akkor és ott ágyra, de hangsúlyozom, én őt korábban már kinéztem, epekedtem utána hónapokat és amikor ez a diszkós ügy volt, akkor mindketten kicsit be voltunk rúgva.

Magánéleti részhez(Búrás eszmecsere). Szerintem az a baj, vagyis ott a gond, ha vki másnak mutatja magát, mint ami. 

Ágyba ugrik, mert tudja, hogy "ez az elvárás", ne tűnjön fapicsának vagy éppenséggel visszafogja magát, várakoztat, csak hogy illedelmesnek tűnjön, nem azért, mert így esik jól. 

"Légy hű magadhoz..."

Valahol mindig ahhoz térünk vissza, hogy eltérés van köztünk a libidónkban, a szex fontosságának pozicionálásában, és a vágyainkban, minden erre vezethető vissza. Az a szerencsés ha ez passzol két emberben. Vannak szex nélküli házasságok, ahol tök jól megvannak anélkül is. Ebben sincs semmi megvetendő, ha ebben egymásra találtak.

Magánéleti részhez(Búrás eszmecsere). Szerintem az a baj, vagyis ott a gond, ha vki másnak mutatja magát, mint ami. 

Ágyba ugrik, mert tudja, hogy "ez az elvárás", ne tűnjön fapicsának vagy éppenséggel visszafogja magát, várakoztat, csak hogy illedelmesnek tűnjön, nem azért, mert így esik jól. 

Az a röhej, hogy ebből az egészből tök világosan lejön, hogy mennyire komolyak a férfi szándékai. Ha erőlteti a tapi, simi, szex témát, akkor nem akar semmit (csak dugni).

Én nem gondolom ezt így. Egészséges embernek vannak vágyai, akár férfi akár nő. Főleg ha valaki nagyon tetszik neked, vonzódsz hozzá, van kémia, akkor bizony hamar eljöhet a szex. Attól még lehet, hogy komoly kapcsolat válik belőle, ha hamar van szex.

Azért negyven x évesen már kinőtt az ember belőle, hogy hónapokig a Margitszigeten sétáljon kézenfogva, szemlesütve.

Cat, egyrészt nem mindenkinek ugyanolyan a libidója, tehát ez az egészséges férfi, egészséges nő jelentheti azt, hogy naponta 3x és azt is, hogy három hetente 1x. 🙂 Másrészt nekem igen komoly meglepetéseket okoztak férfiak ezen a téren és nem jó irányban.

Mandula, nekem más a tapasztalatom. Nálam a kapcsolat jövője sosem azon ment vagy nem ment el, hogy első alkalommal ágyban voltunk, vagy csak harmadikra. Megjegyzem a férjemmel az első randin volt szex, és 18 éve együtt élünk.cheeky

Tudtam, hogy ezt fogod írni!!!!!!!!!!!!!! 🙂 (Az apróbetűs részre gondolok.) Amúgy már korábban érzékeltem, hogy tulképpen nem arra válaszoltam, amit te felvetettél. Nyilván egyesek szerint nem számít, hogy két egymásnak nagyon tetsző ember az első vagy az ötödik randin fekszik-e le egymással, mások szerint meg számít. Én vállalom, hogy szerintem számít.

Úgy gondoltam az alkalmazkodást, hogy eleinte kis összebújás, csók, utána ölelkezés, utána (..), majd (...), végül (..), szóval nah, kölcsönös kívánás esetén is van játéktér.

De van, akinek ez totál irreleváns, akkor felesleges.

Igen. Szerintem is kábé erről van szó. Ha a kávéd forró, bármennyire is szeretnéd meginni, várnod kell egy kicsit. (Pedig NAGYON szeretnéd meginni.) Vagy ha meglátsz egy gyönyörű ruhát, lehet, hogy azt gondolod, megőrülsz, ha nem veheted meg, de várnod kell, mert előbb a csekkeket kell kifizetni. És várnod kell. Szerintem ezzel a szex dologgal is így van. Hát hadd tudjam már meg, hogy tényleg én tetszem-e a másiknak vagy csak dugni akar. Hát hadd tudjam már meg, hogy milyen ember. Hát hadd tudja már ő meg, hogy én milyen ember vagyok.

Ezzel nem azt mondom, hogy könnyűvérű az, aki azonnal ágyba bújik a neki tetsző emberrel. Nem, nem gondolok ilyet. Váljék egészségükre. És tényleg egy csomószor lesz belőle tartós kapcsolat. Csak éppen a várakozás, a türelem marad el a dologból.

(Olvastam egy nőről, aki azt írta, hogy 40 éves kora körül jöttek össze a pasijával, majd' megőrültek egymásért és közös megegyezéssel vártak 3 hónapot a szex-szel. Azt mondta, eszméletlen, földöntúli élmény volt ezek után az első szex.

Másik zárójeles sztori: A kóser szex c. könyv szerzője (fura módon) zsidó és abban a hagyományban, amelyiket ő követ, szóval náluk az a szokás, hogy bemutatnak egy férfinek x nőt (és egy nőnek x férfit). Beszélgetnek, megnézik egymást, tudni lehet ugye, hogy kinek mi a foglalkozása (vagy mit tanul), mekkora vagyona van a szülőknek. Ha kölcsönös a szimpátia és vonzódás, jöhet az esküvő!!! Egy hét múlva ők már férj és feleség!)

Idézet tőle: Kleó

Agyonragozzátok ezt a ba...s dolgot. Ha van kémia, van szex, és bármi lehet a kapcsolatból. Ha nincs meg a kémia, akármi is legyen, nem lesz kapcsolat.

Kleó. Ez tök igaz. Csak arról ne felejtkezz el, hogy mondjuk van olyan nő (én), akinek annyira kicsi az önbizalma, hogy azt sem tudja, most tulajdonképpen fiú-e vagy lány. Akar-e szexet vagy nem. Tetszik-e egyáltalán neki a másik vagy sem. Kisebb gondja is nagyobb ennél. Mert lehet, hogy nem is tetszik neki a másik, meg lehet, hogy más sem stimmel, de annyira szeretne egy partnert, hogy mindenbe belemegy. (Na ez is érdekes, hogy mindenbe-e. Mert tök egészséges nők között is van, aki elnézi, hogy a pasija/élettársa/férje félrejár, mert "hát férfi". Na én ezt nem valószínű, hogy elnézném.)

Úgy gondoltam az alkalmazkodást, hogy eleinte kis összebújás, csók, utána ölelkezés, utána (..), majd (...), végül (..), szóval nah, kölcsönös kívánás esetén is van játéktér.

De van, akinek ez totál irreleváns, akkor felesleges.

Egyébként amit Kleó írt utána, azzal is egyetértek.

Szerintem ez is  járható, én is hallottam ilyen valós történeteket, ez típus kérdése.

Agyonragozzátok ezt a ba...s dolgot. Ha van kémia, van szex, és bármi lehet a kapcsolatból. Ha nincs meg a kémia, akármi is legyen, nem lesz kapcsolat.

Úgy tapasztaltam, a "legkanosabb kan" is tud kicsit várni és alkalmazkodni

Szerintem is így van Avana, de minek alkalmazkodni ha a női fél is kívánja a dolgot?

Az a röhej, hogy ebből az egészből tök világosan lejön, hogy mennyire komolyak a férfi szándékai. Ha erőlteti a tapi, simi, szex témát, akkor nem akar semmit (csak dugni).

Én nem gondolom ezt így. Egészséges embernek vannak vágyai, akár férfi akár nő. Főleg ha valaki nagyon tetszik neked, vonzódsz hozzá, van kémia, akkor bizony hamar eljöhet a szex. Attól még lehet, hogy komoly kapcsolat válik belőle, ha hamar van szex.

Azért negyven x évesen már kinőtt az ember belőle, hogy hónapokig a Margitszigeten sétáljon kézenfogva, szemlesütve.

Cat, egyrészt nem mindenkinek ugyanolyan a libidója, tehát ez az egészséges férfi, egészséges nő jelentheti azt, hogy naponta 3x és azt is, hogy három hetente 1x. 🙂 Másrészt nekem igen komoly meglepetéseket okoztak férfiak ezen a téren és nem jó irányban.

Mandula, nekem más a tapasztalatom. Nálam a kapcsolat jövője sosem azon ment vagy nem ment el, hogy első alkalommal ágyban voltunk, vagy csak harmadikra. Megjegyzem a férjemmel az első randin volt szex, és 18 éve együtt élünk.cheeky

Mekkora poén ez a rész. 🙂

http://jobbmintatv.hu/online/Igy_jartam_anyatokkal/3_evad/3_resz/

Egyébként korábban alkalmazkodóbb voltam(őszintén...öröm nem sok keletkezett ebből), nálam az öregedéssel megfordult a tendencia(visszafogottabb lettem; igaz, ebből se :D). 

Szerintem egyszerűbb az élet, ha nem kezdek egy sperminátorral, de nekik is, hogy nem kell vesződni velem. 🙂

Ha én szárnyalok, anyám biztos visszaránt a Földre.

Kár. Mert így lehet, hogy sok mindent "csakazértis" csinálsz. (Ezt nem a te hibának érzem.)

Úgy tapasztaltam, a "legkanosabb kan" is tud kicsit várni és alkalmazkodni(persze ez csak akkor érdekes, hogyha a lány pedig hezitálós), hogyha tetszik neki az ember lánya.

Jókat írsz, Avana. Igen, valami ilyesmit akartam kinyögni. Nyilván az egészséges lelkű embereknek nincs gondjuk a szex-szel, nem gondolják túl, nem hezitálnak. (Bár akkor vajon miért volt akkor hatalmas siker az az amerikai könyv, ahol előírták a nőknek, hogy csak a HATODIK randin lehet szex?) (Eszembe jutott az Így jártam anyátokkal egyik része, ahol Robin direkt nem borotválja le a szőrt az alsó lábszáráról, hogy ne bújjon rögtön ágyba a szexis randipartnerével. Majd nem bír magával, kivonul az éttermi vacsora végén a női mosdóba és jobb híján vajjal keni be a lábát, és a pincérnőt kéri meg, hogy szerezzen neki borotvát. Majd annyit látni, hogy a mosdóban hatalmasat esik, a pincérnő meg vidáman távozik a jóképű férfivel. 🙂 )

Úgy tapasztaltam, a "legkanosabb kan" is tud kicsit várni és alkalmazkodni(persz ez csak akkor érdekes, hogyha a lány pedig hezitálós), hogyha tetszik neki az ember lánya.

Mostanság már úgy gondolom, hogy ahol ezen a  téren nagyban alkalmazkodni kell(begyorsulni vagy éppenséggel lassulni), ott nem illik össze a két fél, oszt" nem kell erőltetni. 🙂

Ha én szárnyalok, anyám biztos visszaránt a Földre.

Igen, vannak beteg emberek.

Mondom ezt én, méghozzá ezen az oldalon.

Én egy ideje Félek, hogy olyat fogok ki.

Bár, nem baj az, csak jó irányba vezessen.

Írt a fiú!

Chat-eltünk Facebookon.

Gyakorlatilag szerelmet vallott.

Mondjuk lehidaltam, de boldog vagyok!

Sőt függő!

Csak óvatosan. Biztos nagyon tetszetek egymásnak meg minden, de azért ne éld bele magad. A badoo és a twoo elég egyértelműen szexpartnerkereső helyek és ha neked ez oké, akkor oké, de akkor a szerelem témát óvatosan kezeljétek. Szerintem.

Na, csak hogy teljesen kerek és érthető legyen a sztori: pont az a két férfi, aki kierőszakolta a szexet, a későbbiekben (az egyik gyakorlatilag ahogy megkapott, akkortól, a másik pár hónap utántól) nagyon hanyagolt szexuálisan. A röhej az, hogy az egyik még feleségül is el akart venni. Tehát nem is arról volt szó, hogy mittómén, nem tervezett velem, vagy nem érdekeltem. Kihurcolt valamelyik budai oldalon levő kis faluba, mutatta, hogy hol van telke, mutatta, hogy milyen házat álmodott rá és ... most jön a jópofa rész ... mutatta, hogy hol lesz a hálószobánk!! Ahol mit csináltunk volna? 🙂 A másik meg az élettársam volt, tehát ott sem arról volt szó, hogy a szeretője voltam vagy ilyesmi.

Nem a telken mutatta, hogy hol lesz a hálószobánk, hanem a tervrajzon. 🙂

Na, csak hogy teljesen kerek és érthető legyen a sztori: pont az a két férfi, aki kierőszakolta a szexet, a későbbiekben (az egyik gyakorlatilag ahogy megkapott, akkortól, a másik pár hónap utántól) nagyon hanyagolt szexuálisan. A röhej az, hogy az egyik még feleségül is el akart venni. Tehát nem is arról volt szó, hogy mittómén, nem tervezett velem, vagy nem érdekeltem. Kihurcolt valamelyik budai oldalon levő kis faluba, mutatta, hogy hol van telke, mutatta, hogy milyen házat álmodott rá és ... most jön a jópofa rész ... mutatta, hogy hol lesz a hálószobánk!! Ahol mit csináltunk volna? 🙂 A másik meg az élettársam volt, tehát ott sem arról volt szó, hogy a szeretője voltam vagy ilyesmi.

Idézet tőle: Gébépé

Ez nem feltétlenül igaz, márrmint a mondat első része. Amikor a férfi nagyon szerelmes, és mindent gyorsan akar, akkor bizony sokszor elveti a sulykot. De, ha amúgy rendes a pali, ezért önmagában nem kell haragudni rá. Szerintem. ( 41 éves férfi)

Figyelj, biztos igazad van. Csak nekem ugye volt olyan, hogy szó szerint rám erőltette a szexet a partnerem első alkalommal (és ez nem egy partner volt, hanem kettő). Nulla türelem, nulla tolerancia. Nem vagyok jó véleménnyel a férfiakról... De a nőkről sem... 🙂

jupíhé!

Vasárnap találkozunk.

Sokat dolgozik. Eljön hozzám.

Randi mikor, hol? 😉

Írt a fiú!

Chat-eltünk Facebookon.

Gyakorlatilag szerelmet vallott.

Mondjuk lehidaltam, de boldog vagyok!

Sőt függő!

ElőzőOldal 42 / 202Következő