Gyógyszer
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.10., 13:04
Füles,azért kell nyilván az antidepi,hogy kirúgdosson ebből az állapotból.Használni fog,biztos.Csak éld túl.Meglátod,már annak is örülsz majd,ha csökkennek a mellékhatások.
Füles,azért kell nyilván az antidepi,hogy kirúgdosson ebből az állapotból.Használni fog,biztos.Csak éld túl.Meglátod,már annak is örülsz majd,ha csökkennek a mellékhatások.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.10., 13:03Szerintem így fórumon keresztül tippelgetni lehet, de teljességgel felelőtlenség lenne bármit is kijelenteni.
nem tudom, mennyire problémás lenne háziorvoshoz eljutnod, de a vérvétellel nézik a nátriumszintet is, "nem nagy dolog". Csak úgy durrbele ne kezdjél semmit pluszban szedni!
Szerintem így fórumon keresztül tippelgetni lehet, de teljességgel felelőtlenség lenne bármit is kijelenteni.
nem tudom, mennyire problémás lenne háziorvoshoz eljutnod, de a vérvétellel nézik a nátriumszintet is, "nem nagy dolog". Csak úgy durrbele ne kezdjél semmit pluszban szedni!
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:57Idézet tőle: parrotÉn soha semmilyen gyógyszernél nem érzem,hogy jobban lennék.Azt érzem,mikor nem szedem.De azt nagyon.Szerelem kell,új kihívások,életcél stb.Tessék ismerkedni,ott a randivonal stb.
Igazad van 🙂 De épp ezekhez semmi kedvem..:-( azért kerültem ilyen helyzetbe, amiben vagyok. a Körülményeim nem indokolják egyáltalán, sőt! Ezért nem érti senki sem.... tényleg így ahogy olvsok többeket, nekem semmi problémám. De csinálok én magamnak mindenből viszont 🙁
Idézet tőle: parrotÉn soha semmilyen gyógyszernél nem érzem,hogy jobban lennék.Azt érzem,mikor nem szedem.De azt nagyon.Szerelem kell,új kihívások,életcél stb.Tessék ismerkedni,ott a randivonal stb.
Igazad van 🙂 De épp ezekhez semmi kedvem..:-( azért kerültem ilyen helyzetbe, amiben vagyok. a Körülményeim nem indokolják egyáltalán, sőt! Ezért nem érti senki sem.... tényleg így ahogy olvsok többeket, nekem semmi problémám. De csinálok én magamnak mindenből viszont 🙁
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.10., 12:52Én soha semmilyen gyógyszernél nem érzem,hogy jobban lennék.Azt érzem,mikor nem szedem.De azt nagyon.Szerelem kell,új kihívások,életcél stb.Tessék ismerkedni,ott a randivonal stb.
Én soha semmilyen gyógyszernél nem érzem,hogy jobban lennék.Azt érzem,mikor nem szedem.De azt nagyon.Szerelem kell,új kihívások,életcél stb.Tessék ismerkedni,ott a randivonal stb.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:51Idézet tőle: parrotPajzsmirigyműk.rendben?TSH?
Eddig sosem volt vele baj, most már régebben volt vérvétel. Tavasszal talán..
Idézet tőle: parrotPajzsmirigyműk.rendben?TSH?
Eddig sosem volt vele baj, most már régebben volt vérvétel. Tavasszal talán..
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:50Idézet tőle: parrotDe,a pánik,szorongás is belefér.Ezért adnak hozzá szorongásoldót.Általában két hét,de lehet 4-6.Nem mindegy ám,hogy egy 120 kilós izomtömegű férfi kap duloxetin 30-at,vagy egy vékonyka postmenop.-ás hölgy.Nagyon nem mindegy.
Igen, az egészen biztos, hogy így van. Holnap veszek Na-ot
Idézet tőle: parrotDe,a pánik,szorongás is belefér.Ezért adnak hozzá szorongásoldót.Általában két hét,de lehet 4-6.Nem mindegy ám,hogy egy 120 kilós izomtömegű férfi kap duloxetin 30-at,vagy egy vékonyka postmenop.-ás hölgy.Nagyon nem mindegy.
Igen, az egészen biztos, hogy így van. Holnap veszek Na-ot
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:48Idézet tőle: parrotJelen helyzetben igen.Bár hajlamos vagy vizesedésre,s emiatt hagytad abba a másik antidepit,most éppen fordított a helyzet.Hasmenés nincs?
Neked két hét volt, míg éreztél valami jótékony hatást? Az még nekem majdnem egy hét...:/
Idézet tőle: parrotJelen helyzetben igen.Bár hajlamos vagy vizesedésre,s emiatt hagytad abba a másik antidepit,most éppen fordított a helyzet.Hasmenés nincs?
Neked két hét volt, míg éreztél valami jótékony hatást? Az még nekem majdnem egy hét...:/
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.10., 12:47De,a pánik,szorongás is belefér.Ezért adnak hozzá szorongásoldót.Általában két hét,de lehet 4-6.Nem mindegy ám,hogy egy 120 kilós izomtömegű férfi kap duloxetin 30-at,vagy egy vékonyka postmenop.-ás hölgy.Nagyon nem mindegy.
De,a pánik,szorongás is belefér.Ezért adnak hozzá szorongásoldót.Általában két hét,de lehet 4-6.Nem mindegy ám,hogy egy 120 kilós izomtömegű férfi kap duloxetin 30-at,vagy egy vékonyka postmenop.-ás hölgy.Nagyon nem mindegy.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:46Idézet tőle: parrotJelen helyzetben igen.Bár hajlamos vagy vizesedésre,s emiatt hagytad abba a másik antidepit,most éppen fordított a helyzet.Hasmenés nincs?
Hááát, de igenis, meg nem is 😀 módjával, de most, hogy mondod... bár nálam nem túl ritka dolog az
Idézet tőle: parrotJelen helyzetben igen.Bár hajlamos vagy vizesedésre,s emiatt hagytad abba a másik antidepit,most éppen fordított a helyzet.Hasmenés nincs?
Hááát, de igenis, meg nem is 😀 módjával, de most, hogy mondod... bár nálam nem túl ritka dolog az
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.10., 12:42Jelen helyzetben igen.Bár hajlamos vagy vizesedésre,s emiatt hagytad abba a másik antidepit,most éppen fordított a helyzet.Hasmenés nincs?
Jelen helyzetben igen.Bár hajlamos vagy vizesedésre,s emiatt hagytad abba a másik antidepit,most éppen fordított a helyzet.Hasmenés nincs?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:39Idézet tőle: parrotNagyon óvatosan mondom,hogy valszeg hyponatremia-d van.Nátrium hiány lépett fel,ez gyakori tünet ,főleg középkorú,vékonyabb alkatú nőknél duloxetin szedésekor.Elvileg rendeződik,de nem teljesen.Érdemes körülnézni Bio Tech boltokban,nátrium stb-pótlás.
Szóval, szedjek nátriumot akkor szerinted. Amiket leírtam, az annak a jele?
Idézet tőle: parrotNagyon óvatosan mondom,hogy valszeg hyponatremia-d van.Nátrium hiány lépett fel,ez gyakori tünet ,főleg középkorú,vékonyabb alkatú nőknél duloxetin szedésekor.Elvileg rendeződik,de nem teljesen.Érdemes körülnézni Bio Tech boltokban,nátrium stb-pótlás.
Szóval, szedjek nátriumot akkor szerinted. Amiket leírtam, az annak a jele?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:39Idézet tőle: parrotAz egész sav-bázis egyensúlyt megbolygatják az antidepresszánsok,antipszichotikumok.Tul.képpen a szívritmuszavar is ehhez köthető.Ehhez is.Egyél sós ételeket,most hirtelen ezt tudom ajánlani.
Köszi Parrot! Akkor ezután sózni fogok 🙂
Idézet tőle: parrotAz egész sav-bázis egyensúlyt megbolygatják az antidepresszánsok,antipszichotikumok.Tul.képpen a szívritmuszavar is ehhez köthető.Ehhez is.Egyél sós ételeket,most hirtelen ezt tudom ajánlani.
Köszi Parrot! Akkor ezután sózni fogok 🙂
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.10., 12:37Az egész sav-bázis egyensúlyt megbolygatják az antidepresszánsok,antipszichotikumok.Tul.képpen a szívritmuszavar is ehhez köthető.Ehhez is.Egyél sós ételeket,most hirtelen ezt tudom ajánlani.
Az egész sav-bázis egyensúlyt megbolygatják az antidepresszánsok,antipszichotikumok.Tul.képpen a szívritmuszavar is ehhez köthető.Ehhez is.Egyél sós ételeket,most hirtelen ezt tudom ajánlani.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.10., 12:32Nagyon óvatosan mondom,hogy valszeg hyponatremia-d van.Nátriumhiány lépett fel,ez gyakori tünet ,főleg középkorú,vékonyabb alkatú nőknél duloxetin szedésekor.Elvileg rendeződik,de nem teljesen.Érdemes körülnézni Bio Tech boltokban,nátrium stb-pótlás.
Nagyon óvatosan mondom,hogy valszeg hyponatremia-d van.Nátriumhiány lépett fel,ez gyakori tünet ,főleg középkorú,vékonyabb alkatú nőknél duloxetin szedésekor.Elvileg rendeződik,de nem teljesen.Érdemes körülnézni Bio Tech boltokban,nátrium stb-pótlás.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 12:25Az is lehet vajon a probléma, hogy nem szedem mellé rendesen rendszeresen a xanaxot, csak este meg reggel, délben csak ha úgy érzem..és pláne nem 0.5-öst
Az is lehet vajon a probléma, hogy nem szedem mellé rendesen rendszeresen a xanaxot, csak este meg reggel, délben csak ha úgy érzem..és pláne nem 0.5-öst
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.10., 11:25Ma a 8. napon a Duloxetinemmel reggel 6 előtt felébredtem és olyan szorongás, izgatottság volt bennem, kivert a víz, szóval, minden ami kell..Azóta sem sokkal lett jobb :-/ Napokig a minimális Xanax-ra volt szükségem mellette, napközben be sem vettem, rengeteget aludtam. Sőt, két napja már a Stilnoxot sem vettem be az esti xanax mellé. Az összes leírt mellékhatás előjön mire végre hatni kezd? hatni kezd?
Ma a 8. napon a Duloxetinemmel reggel 6 előtt felébredtem és olyan szorongás, izgatottság volt bennem, kivert a víz, szóval, minden ami kell..Azóta sem sokkal lett jobb :-/ Napokig a minimális Xanax-ra volt szükségem mellette, napközben be sem vettem, rengeteget aludtam. Sőt, két napja már a Stilnoxot sem vettem be az esti xanax mellé. Az összes leírt mellékhatás előjön mire végre hatni kezd? hatni kezd?
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.11.10., 10:38Jelenleg szedem. Hááát,nem nagy szám. Van akinek nagyon beválik,van akinek nem....Mint minden gyógyszer
Jelenleg szedem. Hááát,nem nagy szám. Van akinek nagyon beválik,van akinek nem....Mint minden gyógyszer
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.10., 09:39Itt a topikja:
Én Paroxatot szedtem, azonos hatóanyag, vállalhatatlan rémálmaim voltak tőle, a depressziómra nem hatott.
Itt a topikja:
Én Paroxatot szedtem, azonos hatóanyag, vállalhatatlan rémálmaim voltak tőle, a depressziómra nem hatott.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.09., 17:21Idézet tőle: parrotFüles!Külön köszönet,hogy a cymbalta fórumon is írod a tapasztalataidat!Ne felejtsd el,az emberiségért teszed,sorstársaidért,a haza becsületéért!
Idézet tőle: parrotFüles!Külön köszönet,hogy a cymbalta fórumon is írod a tapasztalataidat!Ne felejtsd el,az emberiségért teszed,sorstársaidért,a haza becsületéért!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.09., 16:46Füles!Külön köszönet,hogy a cymbalta fórumon is írod a tapasztalataidat!Ne felejtsd el,az emberiségért teszed,sorstársaidért,a haza becsületéért!
Füles!Külön köszönet,hogy a cymbalta fórumon is írod a tapasztalataidat!Ne felejtsd el,az emberiségért teszed,sorstársaidért,a haza becsületéért!
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.08., 19:49Idézet tőle: holdfényFüles drukkolok Neked szeretettel.:-)
Köszönöm szépen 🙂 Viszont án Neked én is ! Neked nem lehet könnyű dolgod..:(
Idézet tőle: holdfényFüles drukkolok Neked szeretettel.:-)
Köszönöm szépen 🙂 Viszont án Neked én is ! Neked nem lehet könnyű dolgod..:(
Idézet tőle: vzs90 ekkor: 2016.11.08., 19:40Tapasztalt már itt valaki hajritkulást antidepresszáns hatására? A családban egyik részről sem jellemző a kopaszodás, ezért gondoltam, hogy esetleg a gyógyszer hatása miatt lehet.
Tapasztalt már itt valaki hajritkulást antidepresszáns hatására? A családban egyik részről sem jellemző a kopaszodás, ezért gondoltam, hogy esetleg a gyógyszer hatása miatt lehet.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.08., 11:43Szia Lilla,
Ez a depresszióval járó pszeudodemencia. Azt jelenti, hogy beszűkül az agyad, monomán lesz, csak eköré a betegség köré fókuszál. Nem a gyógyszerek okozzák. Azt jelenti, hogy súlyosbodott a depressziód. Ha kijössz belőle, akkor ez is visszaáll, ez a jó hír.
Szia Lilla,
Ez a depresszióval járó pszeudodemencia. Azt jelenti, hogy beszűkül az agyad, monomán lesz, csak eköré a betegség köré fókuszál. Nem a gyógyszerek okozzák. Azt jelenti, hogy súlyosbodott a depressziód. Ha kijössz belőle, akkor ez is visszaáll, ez a jó hír.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2016.11.08., 10:54Sziasztok!
A convulex vagy a Xanax okoz jobban feledékenységet? Nem is merek magamra az utóbbi napokban,elindulok valamiért, mire odaérek már nem tudom mi kellett volna.
De ez apróságoknál fordul elő. Mint pl. a mosógépbe még öblítőt kellene önteni,elindulok érte, és mikor odaérek nem tudom miért is mentem oda. És vissza kell vezetnem magamban, hogy mielőtt elindultam mi a csudát akartam Rém ijesztő és idegesítő. Mindig büszke voltam a memóriámra, most meg szanaszét van esve.Szerencsémre még nem sűrűn jelentkezik ez a tünet. Ez már az elbutulás lehet? Bár ahhoz meg még talán fiatal vagyok (36).
Sziasztok!
A convulex vagy a Xanax okoz jobban feledékenységet? Nem is merek magamra az utóbbi napokban,elindulok valamiért, mire odaérek már nem tudom mi kellett volna.
De ez apróságoknál fordul elő. Mint pl. a mosógépbe még öblítőt kellene önteni,elindulok érte, és mikor odaérek nem tudom miért is mentem oda. És vissza kell vezetnem magamban, hogy mielőtt elindultam mi a csudát akartam Rém ijesztő és idegesítő. Mindig büszke voltam a memóriámra, most meg szanaszét van esve.Szerencsémre még nem sűrűn jelentkezik ez a tünet. Ez már az elbutulás lehet? Bár ahhoz meg még talán fiatal vagyok (36).
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.08., 09:13Idézet tőle: KleóIdézet tőle: FülesIdézet tőle: KleóPersze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Jó volna, de általában több gyszert szedünk. A benzokat jobb elkerülni lehetőség szerint, de hát a többi nem okoz olxan függőséget.
Igen, az elsőre, ez a neve!
A xanax és társait kellene kerülni? Én lassan rászokom a rendszeres szedésére, mert a Scippa mellé, meg emellé is felírták és mondták, hogy szedjem rendszeresen. Eddig a 4 napig most csak akkor vettem be, amikor szükségét éreztem, de a mai nap, szinte szedette magát.
...és a többit, szerinted valaha is el lehet hagyni ? Remélem igen. Én ismerek olyanokat. Meg olyanokat is, akik évekig elhagyták, aztán újra / mint pl én is 20 évig nem szedtem. akkor is kb 1max 2 évig, de hosszú volt ott a keresgélés ideje, ezért nem is emlékszem melyik lett jó végülis. Hol orvost keresgéltem, hol meg az orvossal együtt gyógyszert /
Hát igen, a Xanax és társait, de most valóban szükséged van rá.
Van olyan, aki egy életre elhagyhatja a gyszereket, de attól tartok, ez a kevesebb. Valaki jól van csak terápiával is pl.
Én is szedtem fiatalon az akkori gyszereket, aztán 15 év szünet. Azóta viszont próbáltam ugyan elhagyni (eleve a "Xanax és társait" nem tudtam letenni), szóval mindig kiderül, hogy mégis kell. Ettől a francos lítiumtól szeretnék megszabadulni, bezavar a többi gyszerembe, és különben is mérgezést okozhat, de hát a dokik nem akarják, hogy letegyem.Én is el tudom képzelni, hogy egy nagyon jó terápával sokmindent el lehet érni. Én is szeretnék keresni egy jó terapeutát, de nem tudom hol találok. Jó lenne ha valaki tapasztalatból tudna javasolni valakit
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: FülesIdézet tőle: KleóPersze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Jó volna, de általában több gyszert szedünk. A benzokat jobb elkerülni lehetőség szerint, de hát a többi nem okoz olxan függőséget.
A xanax és társait kellene kerülni? Én lassan rászokom a rendszeres szedésére, mert a Scippa mellé, meg emellé is felírták és mondták, hogy szedjem rendszeresen. Eddig a 4 napig most csak akkor vettem be, amikor szükségét éreztem, de a mai nap, szinte szedette magát.
...és a többit, szerinted valaha is el lehet hagyni ? Remélem igen. Én ismerek olyanokat. Meg olyanokat is, akik évekig elhagyták, aztán újra / mint pl én is 20 évig nem szedtem. akkor is kb 1max 2 évig, de hosszú volt ott a keresgélés ideje, ezért nem is emlékszem melyik lett jó végülis. Hol orvost keresgéltem, hol meg az orvossal együtt gyógyszert /
Van olyan, aki egy életre elhagyhatja a gyszereket, de attól tartok, ez a kevesebb. Valaki jól van csak terápiával is pl.
Én is szedtem fiatalon az akkori gyszereket, aztán 15 év szünet. Azóta viszont próbáltam ugyan elhagyni (eleve a "Xanax és társait" nem tudtam letenni), szóval mindig kiderül, hogy mégis kell. Ettől a francos lítiumtól szeretnék megszabadulni, bezavar a többi gyszerembe, és különben is mérgezést okozhat, de hát a dokik nem akarják, hogy letegyem.
Én is el tudom képzelni, hogy egy nagyon jó terápával sokmindent el lehet érni. Én is szeretnék keresni egy jó terapeutát, de nem tudom hol találok. Jó lenne ha valaki tapasztalatból tudna javasolni valakit
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.07., 20:26Idézet tőle: FülesIdézet tőle: KleóPersze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Én is szedtem fiatalon az akkori gyszereket, aztán 15 év szünet. Azóta viszont próbáltam ugyan elhagyni (eleve a "Xanax és társait" nem tudtam letenni), szóval mindig kiderül, hogy mégis kell. Ettől a francos lítiumtól szeretnék megszabadulni, bezavar a többi gyszerembe, és különben is mérgezést okozhat, de hát a dokik nem akarják, hogy letegyem.
Idézet tőle: FülesIdézet tőle: KleóPersze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 19:51Idézet tőle: georg77Füles! Dobáljad mellé a Xanaxot szorgalmasan! 😉 Az első héten muszáj lesz.... Aztán majd visszaveszel belőle....
ok, akkor holnaptól bátrabban fogom már de holnap már a 6-at kapom be, szinte már egy hete lesz lassan...
Idézet tőle: georg77Füles! Dobáljad mellé a Xanaxot szorgalmasan! 😉 Az első héten muszáj lesz.... Aztán majd visszaveszel belőle....
ok, akkor holnaptól bátrabban fogom már de holnap már a 6-at kapom be, szinte már egy hete lesz lassan...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.07., 19:42Füles! Dobáljad mellé a Xanaxot szorgalmasan! 😉 Az első héten muszáj lesz.... Aztán majd visszaveszel belőle....
Füles! Dobáljad mellé a Xanaxot szorgalmasan! 😉 Az első héten muszáj lesz.... Aztán majd visszaveszel belőle....
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 18:46Idézet tőle: KleóPersze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Idézet tőle: KleóPersze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.07., 18:32Persze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Persze, szóval nem csak a hatóanyaga, ezen a néven van.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 18:27Idézet tőle: KleóUgyan, más is ismétli magát, van, hogy fel sem tűnik.
Értem már, hát lehet, hogy végül a Scippa is bevált volna, de most már ezzel (amire meg én nem jöttem rá, hogy melyik) bírd ki, hogy kb. két hét után mit csinál. Persze lehet, hogy ezt is lecseréli a dokid, de addig várjál, adhat mellé is valamit, ahogy Parrot írta a cimbi topicban.
Mindenesetre kívánom neked, hogy jobban legyél.
Köszi Kleó! De annyira szeretném ha csak egy gyógyszerrel sikerülne. Azért ott írta, meg írtunk, mert azt kaptam /Duloxetint/
Idézet tőle: KleóUgyan, más is ismétli magát, van, hogy fel sem tűnik.
Értem már, hát lehet, hogy végül a Scippa is bevált volna, de most már ezzel (amire meg én nem jöttem rá, hogy melyik) bírd ki, hogy kb. két hét után mit csinál. Persze lehet, hogy ezt is lecseréli a dokid, de addig várjál, adhat mellé is valamit, ahogy Parrot írta a cimbi topicban.
Köszi Kleó! De annyira szeretném ha csak egy gyógyszerrel sikerülne. Azért ott írta, meg írtunk, mert azt kaptam /Duloxetint/
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.07., 18:23Ugyan, más is ismétli magát, van, hogy fel sem tűnik.
Ugyan, más is ismétli magát, van, hogy fel sem tűnik.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 18:17Tulajdonképpen nem válttottam, csak a magánt nem merem már felhívni. Bekerültem egy spirálba, hogy a Scippától annyira rosszul voltam, hogy be nem tudtam volna menni innen egy külső kerületből a város belsejébe és elmondtam neki, hogy nem tudok bemenni. Ez a bajom, azóta is fennáll, de már olyan rég hívtam, hogy már nagyon kellemetlenül érzem magam. Írtam neki sms-t, de el sem olvasta. Ezt még akkor írtam, amikor leállította a Scippát, hogy jelentkezni fogok, amint tudok. Szóval így
A Scippa tüneteim ha jól belegondolok, biztos átmenetiek voltak, szinte ugyanez, mint ma is, csak sokkal-sokkal erősebben. Tényleg alig tudtam létezni az állandó öklendezéstől, vert a víz közben..egész álló nap, folyamatosan..meg még több dolog..szívem szaladt..
De ezeket már írtam, bocs, hogy ismétlem magam
Tulajdonképpen nem válttottam, csak a magánt nem merem már felhívni. Bekerültem egy spirálba, hogy a Scippától annyira rosszul voltam, hogy be nem tudtam volna menni innen egy külső kerületből a város belsejébe és elmondtam neki, hogy nem tudok bemenni. Ez a bajom, azóta is fennáll, de már olyan rég hívtam, hogy már nagyon kellemetlenül érzem magam. Írtam neki sms-t, de el sem olvasta. Ezt még akkor írtam, amikor leállította a Scippát, hogy jelentkezni fogok, amint tudok. Szóval így
A Scippa tüneteim ha jól belegondolok, biztos átmenetiek voltak, szinte ugyanez, mint ma is, csak sokkal-sokkal erősebben. Tényleg alig tudtam létezni az állandó öklendezéstől, vert a víz közben..egész álló nap, folyamatosan..meg még több dolog..szívem szaladt..
De ezeket már írtam, bocs, hogy ismétlem magam
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.07., 18:05Azért nem minden gyógyszer való mindenkinek. A tünetek jellegétől is függ, hogy átmenetiek-e. Ugye pl. az allergia sem átmeneti. Lehet, hogy a Scippa-s tüneteid is ilyenek voltak.
Tényleg, miért váltottál orvost?
Azért nem minden gyógyszer való mindenkinek. A tünetek jellegétől is függ, hogy átmenetiek-e. Ugye pl. az allergia sem átmeneti. Lehet, hogy a Scippa-s tüneteid is ilyenek voltak.
Tényleg, miért váltottál orvost?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 18:00Idézet tőle: KleóValamelyik gyógyszer csak beválik. Úgy tartják, hogy ha kezdetben kellemetlen hatásokat tapasztal az ember, az azért van, mert kezd hatni a gyógyszer.
Jó lett volna kibírnom a Scippát, már rég túl lennék ezen a mizérián. De attól ennél még sokkal rosszabbul voltam, már szinte az első szem után . Senki nem mondta, hogy várjak, bírjam ki jobb lesz. Talán ha így bíztat valaki akkor nem hagytam volna abba. De egy hét után azt mondta a doktornő, / nem a mostani SZTK-s / , hogy hagyjam abba ...
Idézet tőle: KleóValamelyik gyógyszer csak beválik. Úgy tartják, hogy ha kezdetben kellemetlen hatásokat tapasztal az ember, az azért van, mert kezd hatni a gyógyszer.
Jó lett volna kibírnom a Scippát, már rég túl lennék ezen a mizérián. De attól ennél még sokkal rosszabbul voltam, már szinte az első szem után . Senki nem mondta, hogy várjak, bírjam ki jobb lesz. Talán ha így bíztat valaki akkor nem hagytam volna abba. De egy hét után azt mondta a doktornő, / nem a mostani SZTK-s / , hogy hagyjam abba ...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.07., 17:08Valamelyik gyógyszer csak beválik. Úgy tartják, hogy ha kezdetben kellemetlen hatásokat tapasztal az ember, az azért van, mert kezd hatni a gyógyszer.
Valamelyik gyógyszer csak beválik. Úgy tartják, hogy ha kezdetben kellemetlen hatásokat tapasztal az ember, az azért van, mert kezd hatni a gyógyszer.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 16:20Köszi Kleó! Próbálok azért B-ket szedegetni, hátha. Igen, ma már nem voltam túl jól, el is szomorodtam, jó Füles-hez méltóan Vajon mik jönnek még....és meddig ...és jó lesz e ez nekem...ilyeneken morfondírozok..
Köszi Kleó! Próbálok azért B-ket szedegetni, hátha. Igen, ma már nem voltam túl jól, el is szomorodtam, jó Füles-hez méltóan Vajon mik jönnek még....és meddig ...és jó lesz e ez nekem...ilyeneken morfondírozok..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.07., 15:35Idézet tőle: FülesIdézet tőle: KleóNem baj, többször el kell mondani, mi nem jó, aztán csak leesik neki. Lehet külön is étvágygerjesztőt adni. Tényleg, a C-vitamin is csinál étvágyat, ismim Béres C-t szed, mondjuk neki pont nem kell, de csinál étvágyat.
A C vitamin? Erről még nem hallottam, csak C van abban a Béresben? Én Polibé-vel próbálkozom, de azt hiszem B12-vel kellene inkább.
Van olyan Béres, ami csak C. A B-vitaminok általában mind jók "nekünk".
Látom, kezd hatni a gyógyszer, csak ezt az átmeneti időt kell kibírnod...
Idézet tőle: FülesIdézet tőle: KleóNem baj, többször el kell mondani, mi nem jó, aztán csak leesik neki. Lehet külön is étvágygerjesztőt adni. Tényleg, a C-vitamin is csinál étvágyat, ismim Béres C-t szed, mondjuk neki pont nem kell, de csinál étvágyat.
A C vitamin? Erről még nem hallottam, csak C van abban a Béresben? Én Polibé-vel próbálkozom, de azt hiszem B12-vel kellene inkább.
Van olyan Béres, ami csak C. A B-vitaminok általában mind jók "nekünk".
Látom, kezd hatni a gyógyszer, csak ezt az átmeneti időt kell kibírnod...
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2016.11.07., 13:26Szia!
Nem ragaszkodom én hozzá, csak nem kapok olyan segítséget akár gyógyszer akár terápia formájában, ami enyhítené bennem ezt az elviselhetetlen szorongást vagy mit.Olyan mintha egy egy rongyot csavarnának a gyomromban, ettől vagyok feszült ideges. És néha kiabálással próbálom enyhíteni, ami nem tesz jót se a családnak, se nekem.
Utálom ezeket a mérgeket, de igazából már mindent. Az a baj, hogy a Tündérhegyről is nagyon sok jót hallottam, de akkor no állás no család. És nem csak pár nap.hanem hetek.Az pedig nem megoldható. Sajnos.
Szia!
Nem ragaszkodom én hozzá, csak nem kapok olyan segítséget akár gyógyszer akár terápia formájában, ami enyhítené bennem ezt az elviselhetetlen szorongást vagy mit.Olyan mintha egy egy rongyot csavarnának a gyomromban, ettől vagyok feszült ideges. És néha kiabálással próbálom enyhíteni, ami nem tesz jót se a családnak, se nekem.
Utálom ezeket a mérgeket, de igazából már mindent. Az a baj, hogy a Tündérhegyről is nagyon sok jót hallottam, de akkor no állás no család. És nem csak pár nap.hanem hetek.Az pedig nem megoldható. Sajnos.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 12:59Idézet tőle: parrotNézz jobbra le!Szakmai könyvoldal.
Friss hsz.
Köszi, meglett, elolvastam a mellékhatásokat..hááááát :-O 🙁
Idézet tőle: parrotNézz jobbra le!Szakmai könyvoldal.
Friss hsz.
Köszi, meglett, elolvastam a mellékhatásokat..hááááát :-O 🙁
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.07., 12:42Szia Lilla!Nagyon ragaszkodsz a hangulatstabilizátorhoz,pedig van más lehetőség is.Tündérhegy két gyerek,s munka mellett,hát....nem tudom.
Szia Lilla!Nagyon ragaszkodsz a hangulatstabilizátorhoz,pedig van más lehetőség is.Tündérhegy két gyerek,s munka mellett,hát....nem tudom.