Gyógyszer
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 12:42Idézet tőle: parrotFüles!A duloxetin fórumban írtam!
Jól eldugtad nem találom Az merre van? Lapoztam itt már a harmadik oldalra, de ott sem volt még..
Idézet tőle: parrotFüles!A duloxetin fórumban írtam!
Jól eldugtad nem találom Az merre van? Lapoztam itt már a harmadik oldalra, de ott sem volt még..
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 12:39Parrot! amit lentebb írtam, azon kívül azt sem értem, hogy miért nem egy másik gyógyszerre váltottatok ? Vagy a Cymbalta ez azért jó Neked, amire kellett?
Parrot! amit lentebb írtam, azon kívül azt sem értem, hogy miért nem egy másik gyógyszerre váltottatok ? Vagy a Cymbalta ez azért jó Neked, amire kellett?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 12:36Lilla! Miért törölted ki amit írtál ? Tündérhegyeről nekem nincs tapasztalatom. Meg tudnád oldani, hogy elmenj?
Lilla! Miért törölted ki amit írtál ? Tündérhegyeről nekem nincs tapasztalatom. Meg tudnád oldani, hogy elmenj?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 12:33[quote=parrot] "Viszont ennél a gyógyszernél kaptam meg az első antipszichot, Amit azóta sem tudtam letenni, hiába váltottam álmosító antidepire." Ezt nem értem..miért kellett? Nem tudtál tőle aludni? és most melyik az? A Keti? Attól legalább enni lehet ..tudom, Neked nem hiányzik. és ez jobb, mint egy altató? Vagy miért nem altatót? Olyan hülye vagyok én ezekhez , bocsánat ha hülyeségeket kérdezek
[quote=parrot] "Viszont ennél a gyógyszernél kaptam meg az első antipszichot, Amit azóta sem tudtam letenni, hiába váltottam álmosító antidepire." Ezt nem értem..miért kellett? Nem tudtál tőle aludni? és most melyik az? A Keti? Attól legalább enni lehet ..tudom, Neked nem hiányzik. és ez jobb, mint egy altató? Vagy miért nem altatót? Olyan hülye vagyok én ezekhez , bocsánat ha hülyeségeket kérdezek
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.07., 12:22Igen.Most kezd el hatni,ezek a durva dolgok elmúlnak valószínűleg,az alvásod lesz a lényeg.Arra milyen hatással lesz...Az étvágytalanság ,mint írtam,nálam megmaradt.Viszont ennél a gyógyszernél kaptam meg az első antipszichot,amit azóta sem tudtam letenni,hiába váltottam álmosító antidepire.Ezt sosem bocsájtom meg a cymbaltának.Most is ezt szedem,a 60 mg-ot már nem bírta el a szervezetem.30- on maradtam.
Igen.Most kezd el hatni,ezek a durva dolgok elmúlnak valószínűleg,az alvásod lesz a lényeg.Arra milyen hatással lesz...Az étvágytalanság ,mint írtam,nálam megmaradt.Viszont ennél a gyógyszernél kaptam meg az első antipszichot,amit azóta sem tudtam letenni,hiába váltottam álmosító antidepire.Ezt sosem bocsájtom meg a cymbaltának.Most is ezt szedem,a 60 mg-ot már nem bírta el a szervezetem.30- on maradtam.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 12:06Ma az 5. gyógyszert vettem be, háát, nem dicsérhetem . Nem vagyok túl jól, szakad rólam a víz, kezem lábam tiszta víz, kezd hányingerem is lenni..nem tudom, olyan pánik szerű mindenféle tünet.
Ez lehet még normális dolog?
Ma az 5. gyógyszert vettem be, háát, nem dicsérhetem . Nem vagyok túl jól, szakad rólam a víz, kezem lábam tiszta víz, kezd hányingerem is lenni..nem tudom, olyan pánik szerű mindenféle tünet.
Ez lehet még normális dolog?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.07., 09:20Idézet tőle: KleóNem baj, többször el kell mondani, mi nem jó, aztán csak leesik neki. Lehet külön is étvágygerjesztőt adni. Tényleg, a C-vitamin is csinál étvágyat, ismim Béres C-t szed, mondjuk neki pont nem kell, de csinál étvágyat.
A C vitamin? Erről még nem hallottam, csak C van abban a Béresben? Én Polibé-vel próbálkozom, de azt hiszem B12-vel kellene inkább.
Idézet tőle: KleóNem baj, többször el kell mondani, mi nem jó, aztán csak leesik neki. Lehet külön is étvágygerjesztőt adni. Tényleg, a C-vitamin is csinál étvágyat, ismim Béres C-t szed, mondjuk neki pont nem kell, de csinál étvágyat.
A C vitamin? Erről még nem hallottam, csak C van abban a Béresben? Én Polibé-vel próbálkozom, de azt hiszem B12-vel kellene inkább.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.06., 21:21Nem baj, többször el kell mondani, mi nem jó, aztán csak leesik neki. Lehet külön is étvágygerjesztőt adni. Tényleg, a C-vitamin is csinál étvágyat, ismim Béres C-t szed, mondjuk neki pont nem kell, de csinál étvágyat.
Nem baj, többször el kell mondani, mi nem jó, aztán csak leesik neki. Lehet külön is étvágygerjesztőt adni. Tényleg, a C-vitamin is csinál étvágyat, ismim Béres C-t szed, mondjuk neki pont nem kell, de csinál étvágyat.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.06., 21:08Idézet tőle: KleóAkkorra gyűjtsd össze az összes hiányosságot, és zúdítsd a nyakába.
Ez az allergia car dolog, van, amit én is azért nem szedhetek, pedig amúgy valószínűleg jobb lenne.
Igen, megpróbálom, de gondolom az lesz a válasz, hogy várjak, jó lesz mindenre majd...
Idézet tőle: KleóAkkorra gyűjtsd össze az összes hiányosságot, és zúdítsd a nyakába.
Ez az allergia car dolog, van, amit én is azért nem szedhetek, pedig amúgy valószínűleg jobb lenne.
Igen, megpróbálom, de gondolom az lesz a válasz, hogy várjak, jó lesz mindenre majd...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.06., 21:04Akkorra gyűjtsd össze az összes hiányosságot, és zúdítsd a nyakába.
Akkorra gyűjtsd össze az összes hiányosságot, és zúdítsd a nyakába.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.06., 20:51Idézet tőle: KleóLátod, a Yarocen is majdnem jó volt... Még tényleg legyél türelmes, adj a gyogyónak 2 hetet. Mikorra rendelt vissza az áter?
11-én megyek .A Yarocent nagyon sajnálom
Idézet tőle: KleóLátod, a Yarocen is majdnem jó volt... Még tényleg legyél türelmes, adj a gyogyónak 2 hetet. Mikorra rendelt vissza az áter?
11-én megyek .A Yarocent nagyon sajnálom
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.06., 20:42Látod, a Yarocen is majdnem jó volt... Még tényleg legyél türelmes, adj a gyogyónak 2 hetet. Mikorra rendelt vissza az áter?
Látod, a Yarocen is majdnem jó volt... Még tényleg legyél türelmes, adj a gyogyónak 2 hetet. Mikorra rendelt vissza az áter?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.06., 20:30Idézet tőle: KleóAz orvosokkal kicsit "erőszakosabbnak" kell lenni, rákérdezni pl. arra: hogy ez javít az étvágyamon? Segít az álmatlanságon? Aztán persze többnyire vagy kidumálják, vagy megsértődnek.
Hát ez az Szóval, nem vagyok biztos, abban, hogy eltalálta ..
Idézet tőle: KleóAz orvosokkal kicsit "erőszakosabbnak" kell lenni, rákérdezni pl. arra: hogy ez javít az étvágyamon? Segít az álmatlanságon? Aztán persze többnyire vagy kidumálják, vagy megsértődnek.
Hát ez az Szóval, nem vagyok biztos, abban, hogy eltalálta ..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.06., 20:26Az orvosokkal kicsit "erőszakosabbnak" kell lenni, rákérdezni pl. arra: hogy ez javít az étvágyamon? Segít az álmatlanságon? Aztán persze többnyire vagy kidumálják, vagy megsértődnek.
Az orvosokkal kicsit "erőszakosabbnak" kell lenni, rákérdezni pl. arra: hogy ez javít az étvágyamon? Segít az álmatlanságon? Aztán persze többnyire vagy kidumálják, vagy megsértődnek.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.06., 20:11Idézet tőle: parrotA letaglózottság ismerős,kezdetben megvolt.Van,aki este veszi be,a fene tudja.De később ez elmúlt.Az étvágytalanság viszont tényleg nagyon gyakori mellékhatás.A doki is tudhatja.Nekem az a fura,hogy álmatlanság s csökkent étvágy tünetekre ezt a gyógyszert írta.
Nekem is fura ahogy olvastam róla... és, nem is vagyok most boldog ettől..
Idézet tőle: parrotA letaglózottság ismerős,kezdetben megvolt.Van,aki este veszi be,a fene tudja.De később ez elmúlt.Az étvágytalanság viszont tényleg nagyon gyakori mellékhatás.A doki is tudhatja.Nekem az a fura,hogy álmatlanság s csökkent étvágy tünetekre ezt a gyógyszert írta.
Nekem is fura ahogy olvastam róla... és, nem is vagyok most boldog ettől..
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.06., 19:56A letaglózottság ismerős,kezdetben megvolt.Van,aki este veszi be,a fene tudja.De később ez elmúlt.Az étvágytalanság viszont tényleg nagyon gyakori mellékhatás.A doki is tudhatja.Nekem az a fura,hogy álmatlanság s csökkent étvágy tünetekre ezt a gyógyszert írta.
A letaglózottság ismerős,kezdetben megvolt.Van,aki este veszi be,a fene tudja.De később ez elmúlt.Az étvágytalanság viszont tényleg nagyon gyakori mellékhatás.A doki is tudhatja.Nekem az a fura,hogy álmatlanság s csökkent étvágy tünetekre ezt a gyógyszert írta.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.06., 19:48Idézet tőle: parrotAz már pozitív,hogy a fejed kevésbé fáj.Két hét biztos kell,hogy érezd a pozitív hatását.Ha nincs hányinger,étvágytalanság,lehet ,ez a te gyógyszered!
Szóval, legyek türelmes, az a lényeg. Ebből még kisülhet jó is? Egyelőre letaglózott vagyok.
Most a legszomorúbb nekem, hogy igen, az étvágyam az már nem nagyon van. Még a Yarocen hatás talán tegnap is volt, ma már egyáltalán nem éreztem éhséget..
Idézet tőle: parrotAz már pozitív,hogy a fejed kevésbé fáj.Két hét biztos kell,hogy érezd a pozitív hatását.Ha nincs hányinger,étvágytalanság,lehet ,ez a te gyógyszered!
Szóval, legyek türelmes, az a lényeg. Ebből még kisülhet jó is? Egyelőre letaglózott vagyok.
Most a legszomorúbb nekem, hogy igen, az étvágyam az már nem nagyon van. Még a Yarocen hatás talán tegnap is volt, ma már egyáltalán nem éreztem éhséget..
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.06., 19:43Az már pozitív,hogy a fejed kevésbé fáj.Két hét biztos kell,hogy érezd a pozitív hatását.Ha nincs hányinger,étvágytalanság,lehet ,ez a te gyógyszered!
Az már pozitív,hogy a fejed kevésbé fáj.Két hét biztos kell,hogy érezd a pozitív hatását.Ha nincs hányinger,étvágytalanság,lehet ,ez a te gyógyszered!
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.06., 19:20Köszi, hááát, ma egész nap hevertem, hol aludtam, hol olvasgattam. A fejem délelőtt még kicsit fájt, most már nem fáj . De semmi jobbat nem érzek, inkább lecsapottabb vagyok , még annál is jobban, mint voltam. Ma a 4. kapszulát vettem be.
Köszi, hááát, ma egész nap hevertem, hol aludtam, hol olvasgattam. A fejem délelőtt még kicsit fájt, most már nem fáj . De semmi jobbat nem érzek, inkább lecsapottabb vagyok , még annál is jobban, mint voltam. Ma a 4. kapszulát vettem be.
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.06., 06:07Elég érdekes gondolatok vannak ebben a két rövidfilmben.Nem állítom azt,hogy készpénznek kell venni ami ezekben elhangzik.De gondoljunk arra,hogy volt egy olyan kor,amikor ha valaki azt állította,hogy a Föld gömbölyű ,akkor máglyára ítélték...
az élesztő gombákról
https://youtu.be/LUbXTXE5o-4
https://youtu.be/QvcuNvXGBJs
Elég érdekes gondolatok vannak ebben a két rövidfilmben.Nem állítom azt,hogy készpénznek kell venni ami ezekben elhangzik.De gondoljunk arra,hogy volt egy olyan kor,amikor ha valaki azt állította,hogy a Föld gömbölyű ,akkor máglyára ítélték...
az élesztő gombákról
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.05., 17:55Ez a nem kikelés nálam is megvan. Aztán meg visszafekszem. Állítólag ilyenkor programokat kell csimálni, és minél többet kimozdulni. Hát én már jóformán csak orvosokhoz mozdulok ki... na jó, azért még van néhány más is.
Ez a nem kikelés nálam is megvan. Aztán meg visszafekszem. Állítólag ilyenkor programokat kell csimálni, és minél többet kimozdulni. Hát én már jóformán csak orvosokhoz mozdulok ki... na jó, azért még van néhány más is.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:50Én is ugyenezt évek óta húzom, hol jobb lett, aztán már nem , hogy cél nélkül, már egyáltalán ki sem kelek reggelente.. Pedig én társasági, ismerkedős, jó kedélyű voltam mindig is.
Én is ugyenezt évek óta húzom, hol jobb lett, aztán már nem , hogy cél nélkül, már egyáltalán ki sem kelek reggelente.. Pedig én társasági, ismerkedős, jó kedélyű voltam mindig is.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.05., 17:48Én egyszer nem mentem el, a házidoki kezelt, és néhány hónap alatt kijöttem a mélyből. Most meg dokizok szorgalmasan, de marad a közepes depi a velejáróival. Mindkétszer AD-t szedtem/ek.
Te most nem szedsz semmit?
Én egyszer nem mentem el, a házidoki kezelt, és néhány hónap alatt kijöttem a mélyből. Most meg dokizok szorgalmasan, de marad a közepes depi a velejáróival. Mindkétszer AD-t szedtem/ek.
Te most nem szedsz semmit?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:46Pedig annyi , 140-150/ 90 van amikor majdnem 100 a per...az a nagyobb probléma. Aztán volt már hogy felugott magasabbra is. De általában ennyi
Pedig annyi , 140-150/ 90 van amikor majdnem 100 a per...az a nagyobb probléma. Aztán volt már hogy felugott magasabbra is. De általában ennyi
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.05., 17:44De mennyi a magas?Nekem évtizedekig 90/70 volt.Aztán 150/90 lett.Erre nem adnak még gyógyszert nekem.Ráadásul a dokinál 120/70 volt,várakoztam kb.1 órát,valszeg azért.Délután 4- re emelkedik meg,de érzem,mert ez másfajta fejfájást okoz.Olyan,mintha a hajamat húznák,s a homloktájékon érzem főleg.
De mennyi a magas?Nekem évtizedekig 90/70 volt.Aztán 150/90 lett.Erre nem adnak még gyógyszert nekem.Ráadásul a dokinál 120/70 volt,várakoztam kb.1 órát,valszeg azért.Délután 4- re emelkedik meg,de érzem,mert ez másfajta fejfájást okoz.Olyan,mintha a hajamat húznák,s a homloktájékon érzem főleg.
Idézet tőle: eumate ekkor: 2016.11.05., 17:43Na most van az a pont hogy be kell menjek megint dokihoz. Mikor eljön az időpont, mikor érzi az ember hogy "na, megint jön..." akkor menni kell. nem érez elégedettséget, örömöt valaki, a gondolataim össze visszák, nem fókuszáltak, nem tudok elmélyülni dolgokban. Aludni se tudok jól. Mikor felkelek, nem ugrok ki az ágyból örömömben, vagy valami cél felé húzva... Tudom hogy ez az, amikor már önmagam nem tudom kihúzni magam. Már a saját gondolataimat csekkolom reggeltől estig, de egyszerűen arra kell rájöjjek, hogy NEM LEHET ÖNMAGAD KIHÚZNI A DEPRESSZIÓBÓL. Egyszerűen NEM. Egy embert mutasson valaki, akinek sikerült már. Szerintem minden esetben valami külső dolog az, ami kimozdít ilyenkor. Nekem eddig a gyógyszer volt az a tényező, de elképzelhető h van más is. Valakinek volt itt olyan esete, hogy hasonlóan érezte hogy na, itt az idő, de mégsem ment el, és jobban lett?
Na most van az a pont hogy be kell menjek megint dokihoz. Mikor eljön az időpont, mikor érzi az ember hogy "na, megint jön..." akkor menni kell. nem érez elégedettséget, örömöt valaki, a gondolataim össze visszák, nem fókuszáltak, nem tudok elmélyülni dolgokban. Aludni se tudok jól. Mikor felkelek, nem ugrok ki az ágyból örömömben, vagy valami cél felé húzva... Tudom hogy ez az, amikor már önmagam nem tudom kihúzni magam. Már a saját gondolataimat csekkolom reggeltől estig, de egyszerűen arra kell rájöjjek, hogy NEM LEHET ÖNMAGAD KIHÚZNI A DEPRESSZIÓBÓL. Egyszerűen NEM. Egy embert mutasson valaki, akinek sikerült már. Szerintem minden esetben valami külső dolog az, ami kimozdít ilyenkor. Nekem eddig a gyógyszer volt az a tényező, de elképzelhető h van más is. Valakinek volt itt olyan esete, hogy hasonlóan érezte hogy na, itt az idő, de mégsem ment el, és jobban lett?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:41Hahahaha igen , szombati programot adok 😀 A várakozásaimmal szemben, egész normális az alvás. Azért, órákba telik míg elalszom, meg fent vagyok többször, de mégis alszom azért. Szóval, mintha valamitől kicsikét javult volna /persze a xanax + stilnox, fél /
Hahahaha igen , szombati programot adok 😀 A várakozásaimmal szemben, egész normális az alvás. Azért, órákba telik míg elalszom, meg fent vagyok többször, de mégis alszom azért. Szóval, mintha valamitől kicsikét javult volna /persze a xanax + stilnox, fél /
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.05., 17:37Nekem most kellett emelni a csökkentőt, de valszeg a COPD-gyszer miatt.
Nálunk is úgy van, hogy X éves korig alacsony, és egyszer csak magas lesz, illetve eleinte ugrál. Az enyém most is ugrál, lehet, hogy még az Arisppa is közrejátszik, azt kb. egyszerre kezdtem a másikkal.
Nekem most kellett emelni a csökkentőt, de valszeg a COPD-gyszer miatt.
Nálunk is úgy van, hogy X éves korig alacsony, és egyszer csak magas lesz, illetve eleinte ugrál. Az enyém most is ugrál, lehet, hogy még az Arisppa is közrejátszik, azt kb. egyszerre kezdtem a másikkal.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:33Szóval, lemerült a vérnyomásmérőben a 4 elem, a kijelzőn is jelzi.
Pedig minden reggel beveszem a csökkentőt. Lehet már a csökkentőm sem az igazi? :-O Én is mindig alacsony vérnyomású voltam, sőt a család is. De pl a fiamnak már most írtak fel csökkentőt 🙁
Szóval, lemerült a vérnyomásmérőben a 4 elem, a kijelzőn is jelzi.
Pedig minden reggel beveszem a csökkentőt. Lehet már a csökkentőm sem az igazi? :-O Én is mindig alacsony vérnyomású voltam, sőt a család is. De pl a fiamnak már most írtak fel csökkentőt 🙁
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.04., 11:04Amúgy ebben igazad van, hogy van egy tendencia, hogyan hatnak, de mindig vannak kivételek(mint ahogy te is az elalvással -Yarocen) és ilyen megjelenHET, de nem kötelezően mellékhatások. 🙂
Amúgy ebben igazad van, hogy van egy tendencia, hogyan hatnak, de mindig vannak kivételek(mint ahogy te is az elalvással -Yarocen) és ilyen megjelenHET, de nem kötelezően mellékhatások. 🙂
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.04., 10:57Én is imádtam...főleg a "hot" csípős csirkéset és marhahúsosat, összefut a számban a nyáál... 😀
OFF
Én is imádtam...főleg a "hot" csípős csirkéset és marhahúsosat, összefut a számban a nyáál... 😀
OFF
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.04., 10:55Sajnálom, hogy olyan egészségtelen, mert én szeretem 🙂 Bár már rég ettem. A fiam is nagyon szerette, sok évvel ezelőtt.
Sajnálom, hogy olyan egészségtelen, mert én szeretem 🙂 Bár már rég ettem. A fiam is nagyon szerette, sok évvel ezelőtt.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.04., 10:54Igen, ez a xanax ügy azért ritka , bár már nem csak Tőled, de én is hallottam ilyet. Mondjuk, azt már ismerem, úgyhogy megbízom benne 🙂
Nem csak a Búrán, máshol is ezek a tapasztalatok, ahogy olvasom nagytöbbségben. Mint ahogy a Remeronról is tudni lehet, hogy az esteket nagy százalékában étvágyat csinál. Sőt, olyat nem is olvastam, hallottam akinek nem, de biztos van olyan is persze. Mint ahogy engem egyáltalán nem altatott..és másnap is teljesen friss voltam. Ettem sokat, jól éreztem magam, és az egy hetes szedés végén már jobbak is voltak az éjszakáim, persze az állandó rásagítőimmel együtt.
Igen, ez a xanax ügy azért ritka , bár már nem csak Tőled, de én is hallottam ilyet. Mondjuk, azt már ismerem, úgyhogy megbízom benne 🙂
Nem csak a Búrán, máshol is ezek a tapasztalatok, ahogy olvasom nagytöbbségben. Mint ahogy a Remeronról is tudni lehet, hogy az esteket nagy százalékában étvágyat csinál. Sőt, olyat nem is olvastam, hallottam akinek nem, de biztos van olyan is persze. Mint ahogy engem egyáltalán nem altatott..és másnap is teljesen friss voltam. Ettem sokat, jól éreztem magam, és az egy hetes szedés végén már jobbak is voltak az éjszakáim, persze az állandó rásagítőimmel együtt.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.04., 10:53A legjobb étvágygerjesztő egyébként a Smack kínai leves. Tele van ízfokozóval, aromákkal, "finom és egészséges"(muhahaha), de legalább eteti magát. :))
A legjobb étvágygerjesztő egyébként a Smack kínai leves. Tele van ízfokozóval, aromákkal, "finom és egészséges"(muhahaha), de legalább eteti magát. :))
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.04., 10:51Én is ugyanígy voltam testsúly ügyileg(sőt, elfújt kb a szél, de gyárilag ilyen vagyok), viszont pár hónap múlva kapálóztam az abbahagyásért, annyit zabáltam a mirtazapinnal(vagy amúgy is jobban építette be a szervezetem a kaját?) Ki tudja....
Totál fellángolt a bulímiám tőle.
Én is ugyanígy voltam testsúly ügyileg(sőt, elfújt kb a szél, de gyárilag ilyen vagyok), viszont pár hónap múlva kapálóztam az abbahagyásért, annyit zabáltam a mirtazapinnal(vagy amúgy is jobban építette be a szervezetem a kaját?) Ki tudja....
Totál fellángolt a bulímiám tőle.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.04., 10:41Ha én leírom, hogy az esetenként bevett esetileg fogyasztott xanaxtól reggelente jobban szorongok, mintha semmit se szedtem volna be, akkor mérges leszel az orvosodra, miért írt neked Xanaxot, mert XY random "senki"(én) a Búrán rosszul ébred tőle?
Totál egyéniek lehetnek a mellékhatások.
Ha én leírom, hogy az esetenként bevett esetileg fogyasztott xanaxtól reggelente jobban szorongok, mintha semmit se szedtem volna be, akkor mérges leszel az orvosodra, miért írt neked Xanaxot, mert XY random "senki"(én) a Búrán rosszul ébred tőle?
Totál egyéniek lehetnek a mellékhatások.