Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

🙁

Idézet tőle: purify ekkor: 2023.09.02., 03:44
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20

Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.

Sajnálom. Mi történt vele?

Kórházban volt kivizsgáláson, és nem ébredt fel reggel, nem tudni a pontos okát.

Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.02., 01:59

Tisztelt John Doe!

Rákattintottam de nem enged írni

Hozz létre magadnak topikot (témakört), az "Új topik" gombbal.

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20

Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.

Sajnálom. Mi történt vele?

Tisztelt John Doe!

Rákattintottam de nem enged írni

Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.01., 02:08

Tisztelt tagok, szakemberek!

Hol lehet párkapcsolati problémával kapcsolatban írni?

Köszönettel: Zsolt

Szia! Itt egy új topic: https://bura.hu/forum/forum/parkapcsolati-problemak/

Tisztelt tagok, szakemberek!

Hol lehet párkapcsolati problémával kapcsolatban írni?

Köszönettel: Zsolt

Sziasztok!

Nem rossz ez a felület. Nekem új. A fejlesztő a régi?

Sziasztok!

Valaki jártas a Wattpadban? Nem engedi közzétenni a sztorimat. Állandóan hibaüzenet jelenik meg. 😞

Pedig már letöröltem az alkalmazást és újratelepítettem. Telefonon próbálkozok egyenlőre.

A meleget én szeretem, a 30+ fokot is. A rossz szomszéd valóban idegesítő és dühítő. 🙁

Ki  hogy  van ebben  a hőségben?

Án már kezdek besokallni az állandó sötétben kucorogni.Mert ugye a redőny csutkára lehúzva,így sem bírom a napot a meleget.

A szomszéd kislány reggeltől estig sikít.ordít kiabál.Délutántól késó estig bömböltetik a zenét,énkelnek rá mikrofonba.Éjszaa a kutyák ugatnak megállás  nélkül.

Tiszta ideg  vagyok  és  fáradt.

Nekem nem lenne probléma, ha nem kellene dolgozni menni hétfőn, és nem a szabimat aludnám át félig. Szerintem ez a rohadt pénzkeresés vagy pénznélküliség egy csomó depi meg szorongás alapja.

A kivizsgálások jók, pláne, hogy nem találtak semmit.

A papírokkal hol tudsz majd elhelyezkedni adott esetben?

Nekem is probléma a délig alvás. Remélem, szeptemberben beindul a segédkönytárosi képzés, és tudok rá jelentkezni. Lesz miért felkelni. Rehab. munkán is gondolkodom, de úgy érzem, még ráérek ezzel, nem hajt a tatár. Amúgy időközben egy sor kivizsgáláson estem túl, a gyomorbajom miatt (hasi ultrahang, gyomortükrözés, laborvizsgálatok, stb.). Egy pozitívum van az egészben, rákot nem találtak (eddig). 8 fajta gyógyszert kezdtem el szedni ettől az évtől. Eddig a havi 1 injekción kívül nem volt más. Kisebb katasztrófaként éltem meg, mint ahogy Krisz halálát is (még még egy pár emberét mostanában). Volt egy olyan gondolatom, hogy utánuk megyek, de aztán úgy döntöttem, magamtól nem. Inkább megpróbálom magam kihúzni a gödörből, amiben már megint vagyok. Pontosabban évek óta nem voltam ilyen mélyen. Könyvek, játékok, esetleg filmek segítenek. Visszaköltöztem anyámékhoz, egy kicsit vissza is önállótlanodtam (nem volt nehéz, hamar ment). Év elején kórházban is voltam, ahol azon pörögtem, intézet lesz a vége. Nem lett, egyelőre. A diplomám időközben meglett, úgy döntöttem elindulok én is a papírgyűjtés útján. Most is, ugye, ez a segédkönyvtárosi. Bocs, ha sokat írtam, a nyarat több-kevesebb alkohollal megúsztam, 2 napja abbahagytam, ennyi gyógyszerre nem kéne. Legyetek jók, én is próbálok.

John Doe és gb.kitty reagáltak erre.
John Doegb.kitty

Én csak két ufót láttam eddigi életemben, piros pötty formájában a felhőkben, pedig érdekelne.

Sziasztok!

Szép tiszta az égből, rengeteg csillag, 1-2 ufó. Kár, hogy a földön nincs értelmes életnek nyoma sem, vagy ha mégis akad egy kevés, az rejtőzködik.

John Doe és Kispalesaborz reagáltak erre.
John DoeKispalesaborz

Sziasztok !

No én is felpattantam az új Fórumra, sokkal letisztultabb, big like. Az altatóról lenne jó lejönni, de inkább nem tűnődöm ezen, hanem csupán hagyom  magam neki. Lassan vége a nyárnak, e z a pokoli hőség nem fog hiányozni, de most még pár nap pihi, kihasználom, úszni is elvonszolom magam.

Kispál

John Doe reagált erre.
John Doe

Szabin leszek jövő héten. Valami értelmes dolgot is kellene csinálni a délig alvás mellett...

Kiscsillag reagált erre.
Kiscsillag

Sziasztok! 

Én nem akarok megöregedni, nem akarok olyan sokáig élni. Ha Józsi (a párom) idővel meghal, én megyek utána.  Ezt már eldöntöttem.

Amúgy sokszor olyan fura minden. Mindenre sokkal érzékenyebben reagálok, sokszor nehezen fogom fel a dolgokat, vagy amit valaki mond. Sokszor olyanokat hallok, ami nincs is. Sokszor nem tudom, hogy ami történik az a valóság vagy csak én képzelem be. 

Sziasztok!

Szallóra költöztem. Nyugis hely. Gyógyszereket hagyok el. Túl sokfélét szedek. Xanaxot és Pregabalint hagyok el . 300 mg Lamolep, 150 mg Tiapridal és 30 mg Miagen marad meg.

Robo-san, John Doe és 2 mások reagáltak erre.
Robo-sanJohn DoeTörölt felhasználóTörölt felhasználó

Nem lenne bajom az öregséggel, ha milliárdos lennék, és nem kellene 65 éves koromig dolgozni.

Törölt felhasználó reagált erre.
Törölt felhasználó

Ki  hogy v an?

Én mostanában kezdtem el azon gondolkodni,hogy nem szeretnék öregednui,pedig elkezdődött 46  évesen.

Egyre nehezebben teszek veszek a kertben is,kevesebbet tudok gyalogolni,nagyon hamar elfáradok.Mondjuk az autoimmun miatt is...

Már az életem több mint felét,már le is éltem,még boldog sem voltam,..Nem akarok öreg  lenni ...Plusz a meleget sem bírom,hülye banyaláz  ...

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.10., 12:41

Ha bármi javaslatot, észrevételed van írd le nyugodtan.

Milyen gyógyszer volt? Hirtelen hagytad el? Doki nem írt valami helyette?

Az AP-t, Perdoxot (risperidon) hagytam abba 3 hónap alatt. De már újra szedem. Csak azóta nagyon levert vagyok. Alig élek. Előtte nem voltam ilyen. 

Ha bármi javaslatot, észrevételed van írd le nyugodtan.

Milyen gyógyszer volt? Hirtelen hagytad el? Doki nem írt valami helyette?

Sziasztok, beléptem, kicsit szétnézek. Még ismerkedem a felülettel. A gyógyszerelhagyáson nem jól sült el, eléggé nemjól vagyok azóta. 

Halika!

Nna, látom, hallom, hogy van búra. Köszönet annak, akit illet! 

John Doe, Törölt felhasználó és Törölt felhasználó reagáltak erre.
John DoeTörölt felhasználóTörölt felhasználó

Olyasmi. Szerintem orvoslátogató által szponzorált...

https://www.anxiocontrol.hu/

Hétfőn voltam Neurológusnál.

Csaj ajánlotta az Anxiocontrol tabit.De nem írta ki.

Nemtom,hogy a háziorvosnak,van az áternek mondjam,de oda csak szeptember végén megyek.

Talán valami gyógynövényes lehet.

Hogy lehet az ember gazdag? Lottót és egyebeket, meg rulettet próbáltam, azzal nem.

Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 10:07
Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.07., 09:37
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54
Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Szerintetek borderline személyiségzavarral le lehetne százalékolni? Mennyi ennek az esélye? 

Szia!

Sztem kérdezd meg a Lógusodat,vagy a házidokit.Biztos segitenek ebben.

Én le vagyok százalékolva de nekem 4 féle van ráírva a papírra.De más van nekem.majd jövő decemberbe megyek a bizottság elé megint.

Addig nem tudom mi lesz.Remélem sikerül hosszabítani.

Sajnos lógusom még nincs.

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Szerintetek borderline személyiségzavarral le lehetne százalékolni? Mennyi ennek az esélye? 

Szerintem kérj beutalót a házidokitol,vagy mondj el neki mindent biztos elküld akkor.

Köszi az lesz.

Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.07., 09:37

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Szia!

Én le vagyok százalékolva de nekem 4 féle van ráírva a papírra.De más van nekem.majd jövő decemberbe megyek a bizottság elé megint.

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Szerintem kérj beutalót a házidokitol,vagy mondj el neki mindent biztos elküld akkor.

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Szia!

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Szia!

soulborder reagált erre.
soulborder

Sziasztok! 

Hogy vagytok? 

Majd számolj be róla. 🙂

Törölt felhasználó
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 10:23

Nekem általános, fiatal koromtól. Ha el is alszok, fél óra múlva már felriadok.

Amit még ki akarok próbálni legközelebb, az a levendulaolaj-kivonat, jókat írnak a erről a silexan- ról. (lavekan kapszula)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28511598/

http://pharmaonline.hu/gyogyszerek/cikk/levendulaolaj__per_os_alkalmazva

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 22:06

Gyerekkori kórházas emlék miatt a labor stresszel (mandula, vakbél műtétek). 🙂 Idegen helyen ritkán alszok... Utoljára csapatépítőn szállodában - a szállodákat viszont szeretem.

Melatonin, meg macskagyökér citromfű valeriara komló tartalmú bogyók sem voltak jók. Viszont ha nem kell reggel felkelni, akkor sokkal nyugodtabban alszok. Vagy ha alszik velem valaki az ágyban, vagy csak a lakásban.

Egyszer valami volt az egyik szememmel, és kamilla teával borogattam, mire sokkal jobban begyulladt az egész. Mint kiderült allergén, és szembe nem jó tenni. 🙂

Ja, az más, érthető a laborstressz. 

Én is nyugodtabban alszom, ha reggel nem kell munkába kelni, vagyis inkább nyugodtabban nem alszom, mert olvashatok, és klassz érzés, hogy megtehetem, mert majd reggel úgyis aludhatok. Ha nem dolgoznék, akkor éjjel lennék fenn és délelőtt aludnék.

Igen, általában mindenkinek a kamilla jut eszébe szemborogatni, de nem annyira szuepr, mert ha nem is valt ki allergiás reakciót, de erősen szárít is. Sokkal jobb a szemvidítófű. 

Gyerekkori kórházas emlék miatt a labor stresszel (mandula, vakbél műtétek). 🙂 Idegen helyen ritkán alszok... Utoljára csapatépítőn szállodában - a szállodákat viszont szeretem.

Melatonin, meg macskagyökér citromfű valeriara komló tartalmú bogyók sem voltak jók. Viszont ha nem kell reggel felkelni, akkor sokkal nyugodtabban alszok. Vagy ha alszik velem valaki az ágyban, vagy csak a lakásban.

Egyszer valami volt az egyik szememmel, és kamilla teával borogattam, mire sokkal jobban begyulladt az egész. Mint kiderült allergén, és szembe nem jó tenni. 🙂

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 14:19

Telerakják az embert drótokkal, arcmaszk, idegen környezet, el sem tudnék aludni szerintem.

Értem. Nekem érdekes lenne, egyrészt szeretem a laborokat, ott minden nagyon steril, és amúgy imádok idegen helyeken aludni, mert amikor első reggel felébredek, nagyon fura élmény, hogy fogalmam sincs, hol vagyok.

Bármiféle gyógynövény, vagy gyógyszer, vagy akármi, amiket próbaltál, nem javított ezeken a felébredéseken? 

Nekem a viszonylag erős kamillatea segít, utánaolvastam, elvileg az apigenin tartalma miatt van ilyen nyugtató hatása. Szerencsére nekem csak időszakosan van 4-5 napig átalvási problémám. Ja, és akkor segített a kamilla, amikor a macskagyökér (3 db nervenpflege) + melatonin spray + magnézium + CBD olaj bevetésével azt értem csak el előző este, hogy hajnali 6-ig vártam az elalvást, de szerencsére hétvége volt és 7 körül elaludtam.

Telerakják az embert drótokkal, arcmaszk, idegen környezet, el sem tudnék aludni szerintem.

Törölt felhasználó
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 10:23

Alváslaborban sosem voltál kivizsgáláson? Biztos van valami oka ennek.

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43

Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.

A nemalvás ismerős...de nekem talán a pajzsmirigy is közrejátszik,meg a korai változó korom  stb  🙁

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 02:30
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59

Nem hat az orbáncfű? Komló talan jobb lenne

Nem orbáncfüvezek jó ideje. Maradt a rózsagyökér, de az az alvásra nem tudom, mennyire hat.

Rózsagyökeres, ginzenges valamit szedek.

Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59

Nem orbáncfüvezek jó ideje. Maradt a rózsagyökér, de az az alvásra nem tudom, mennyire hat.

Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.01., 08:41

Üdv újra itt,remélem viszajöttök ide 🙂

Én is!

ElijahShade és gb.kitty reagáltak erre.
ElijahShadegb.kitty

Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.01., 17:35

Sziasztok! 

Ki hogy van? 

Én nyomottan, semmihez nincs lelki erőm, se kedvem, se semmi. Csak írni meg Zsikét olvasni (most fejeztem be már vagy... nem tudom hanyadszorra). A múltkor megtaláltam az Index fórumon a legutolsó kb 2 oldalon amiket írkált ő is meg Vippa is... Szomorú, hogy nem ismerhettem őket... 😢

Bocsi most ilyen hangulatom van, lehet ez a szomorkás időjárás is tehet róla...

Majd ha úgy van, folytatom a blogot is (mármint amit itt írkálok nagy ritkán), csak egyenlőre a saját napló-blogomat bővítgetem (na meg van még egy két írásom amikkel foglalkozni ""kéne""...)

De azért örülök, hogy újra itt vagyunk egymásnak 🙂

Én is olvastam Zsikêt. Kár hogy nem tudtam megismerni.

ElijahShade reagált erre.
ElijahShade

Jó, hogy újra itt vagytok, vagyunk.

soulborder és ElijahShade reagáltak erre.
soulborderElijahShade