Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.09.02., 14:26Idézet tőle: purify ekkor: 2023.09.02., 03:44Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.
Sajnálom. Mi történt vele?
Kórházban volt kivizsgáláson, és nem ébredt fel reggel, nem tudni a pontos okát.
Idézet tőle: purify ekkor: 2023.09.02., 03:44Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.
Kórházban volt kivizsgáláson, és nem ébredt fel reggel, nem tudni a pontos okát.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.09.02., 14:25Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.02., 01:59Tisztelt John Doe!
Rákattintottam de nem enged írni
Hozz létre magadnak topikot (témakört), az "Új topik" gombbal.
Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.02., 01:59Tisztelt John Doe!
Rákattintottam de nem enged írni
Hozz létre magadnak topikot (témakört), az "Új topik" gombbal.
Idézet tőle: purify ekkor: 2023.09.02., 03:44Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.09.01., 03:08Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.01., 02:08Tisztelt tagok, szakemberek!
Hol lehet párkapcsolati problémával kapcsolatban írni?
Köszönettel: Zsolt
Szia! Itt egy új topic: https://bura.hu/forum/forum/parkapcsolati-problemak/
Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.01., 02:08Tisztelt tagok, szakemberek!
Szia! Itt egy új topic: https://bura.hu/forum/forum/parkapcsolati-problemak/
Idézet tőle: Zsolt1989 ekkor: 2023.09.01., 02:08Tisztelt tagok, szakemberek!
Tisztelt tagok, szakemberek!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 16:20Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.
Nem, Krisz (a régi fejlesztő) meghalt Július elején. Ide csak a januári Búra mentés adatai lettek áthozva.
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2023.08.30., 13:36Sziasztok!
Valaki jártas a Wattpadban? Nem engedi közzétenni a sztorimat. Állandóan hibaüzenet jelenik meg. 😞
Pedig már letöröltem az alkalmazást és újratelepítettem. Telefonon próbálkozok egyenlőre.
Sziasztok!
Valaki jártas a Wattpadban? Nem engedi közzétenni a sztorimat. Állandóan hibaüzenet jelenik meg. 😞
Pedig már letöröltem az alkalmazást és újratelepítettem. Telefonon próbálkozok egyenlőre.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.25., 12:35Ki hogy van ebben a hőségben?
Án már kezdek besokallni az állandó sötétben kucorogni.Mert ugye a redőny csutkára lehúzva,így sem bírom a napot a meleget.
A szomszéd kislány reggeltől estig sikít.ordít kiabál.Délutántól késó estig bömböltetik a zenét,énkelnek rá mikrofonba.Éjszaa a kutyák ugatnak megállás nélkül.
Tiszta ideg vagyok és fáradt.
Ki hogy van ebben a hőségben?
Án már kezdek besokallni az állandó sötétben kucorogni.Mert ugye a redőny csutkára lehúzva,így sem bírom a napot a meleget.
A szomszéd kislány reggeltől estig sikít.ordít kiabál.Délutántól késó estig bömböltetik a zenét,énkelnek rá mikrofonba.Éjszaa a kutyák ugatnak megállás nélkül.
Tiszta ideg vagyok és fáradt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.25., 01:10Nekem nem lenne probléma, ha nem kellene dolgozni menni hétfőn, és nem a szabimat aludnám át félig. Szerintem ez a rohadt pénzkeresés vagy pénznélküliség egy csomó depi meg szorongás alapja.
A kivizsgálások jók, pláne, hogy nem találtak semmit.
A papírokkal hol tudsz majd elhelyezkedni adott esetben?
Nekem nem lenne probléma, ha nem kellene dolgozni menni hétfőn, és nem a szabimat aludnám át félig. Szerintem ez a rohadt pénzkeresés vagy pénznélküliség egy csomó depi meg szorongás alapja.
A kivizsgálások jók, pláne, hogy nem találtak semmit.
A papírokkal hol tudsz majd elhelyezkedni adott esetben?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2023.08.24., 23:28Nekem is probléma a délig alvás. Remélem, szeptemberben beindul a segédkönytárosi képzés, és tudok rá jelentkezni. Lesz miért felkelni. Rehab. munkán is gondolkodom, de úgy érzem, még ráérek ezzel, nem hajt a tatár. Amúgy időközben egy sor kivizsgáláson estem túl, a gyomorbajom miatt (hasi ultrahang, gyomortükrözés, laborvizsgálatok, stb.). Egy pozitívum van az egészben, rákot nem találtak (eddig). 8 fajta gyógyszert kezdtem el szedni ettől az évtől. Eddig a havi 1 injekción kívül nem volt más. Kisebb katasztrófaként éltem meg, mint ahogy Krisz halálát is (még még egy pár emberét mostanában). Volt egy olyan gondolatom, hogy utánuk megyek, de aztán úgy döntöttem, magamtól nem. Inkább megpróbálom magam kihúzni a gödörből, amiben már megint vagyok. Pontosabban évek óta nem voltam ilyen mélyen. Könyvek, játékok, esetleg filmek segítenek. Visszaköltöztem anyámékhoz, egy kicsit vissza is önállótlanodtam (nem volt nehéz, hamar ment). Év elején kórházban is voltam, ahol azon pörögtem, intézet lesz a vége. Nem lett, egyelőre. A diplomám időközben meglett, úgy döntöttem elindulok én is a papírgyűjtés útján. Most is, ugye, ez a segédkönyvtárosi. Bocs, ha sokat írtam, a nyarat több-kevesebb alkohollal megúsztam, 2 napja abbahagytam, ennyi gyógyszerre nem kéne. Legyetek jók, én is próbálok.
Nekem is probléma a délig alvás. Remélem, szeptemberben beindul a segédkönytárosi képzés, és tudok rá jelentkezni. Lesz miért felkelni. Rehab. munkán is gondolkodom, de úgy érzem, még ráérek ezzel, nem hajt a tatár. Amúgy időközben egy sor kivizsgáláson estem túl, a gyomorbajom miatt (hasi ultrahang, gyomortükrözés, laborvizsgálatok, stb.). Egy pozitívum van az egészben, rákot nem találtak (eddig). 8 fajta gyógyszert kezdtem el szedni ettől az évtől. Eddig a havi 1 injekción kívül nem volt más. Kisebb katasztrófaként éltem meg, mint ahogy Krisz halálát is (még még egy pár emberét mostanában). Volt egy olyan gondolatom, hogy utánuk megyek, de aztán úgy döntöttem, magamtól nem. Inkább megpróbálom magam kihúzni a gödörből, amiben már megint vagyok. Pontosabban évek óta nem voltam ilyen mélyen. Könyvek, játékok, esetleg filmek segítenek. Visszaköltöztem anyámékhoz, egy kicsit vissza is önállótlanodtam (nem volt nehéz, hamar ment). Év elején kórházban is voltam, ahol azon pörögtem, intézet lesz a vége. Nem lett, egyelőre. A diplomám időközben meglett, úgy döntöttem elindulok én is a papírgyűjtés útján. Most is, ugye, ez a segédkönyvtárosi. Bocs, ha sokat írtam, a nyarat több-kevesebb alkohollal megúsztam, 2 napja abbahagytam, ennyi gyógyszerre nem kéne. Legyetek jók, én is próbálok.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.22., 02:20Én csak két ufót láttam eddigi életemben, piros pötty formájában a felhőkben, pedig érdekelne.
Én csak két ufót láttam eddigi életemben, piros pötty formájában a felhőkben, pedig érdekelne.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.21., 23:48Sziasztok!
Szép tiszta az égből, rengeteg csillag, 1-2 ufó. Kár, hogy a földön nincs értelmes életnek nyoma sem, vagy ha mégis akad egy kevés, az rejtőzködik.
Sziasztok!
Szép tiszta az égből, rengeteg csillag, 1-2 ufó. Kár, hogy a földön nincs értelmes életnek nyoma sem, vagy ha mégis akad egy kevés, az rejtőzködik.
Idézet tőle: Kispalesaborz ekkor: 2023.08.21., 21:56Sziasztok !
No én is felpattantam az új Fórumra, sokkal letisztultabb, big like. Az altatóról lenne jó lejönni, de inkább nem tűnődöm ezen, hanem csupán hagyom magam neki. Lassan vége a nyárnak, e z a pokoli hőség nem fog hiányozni, de most még pár nap pihi, kihasználom, úszni is elvonszolom magam.
Kispál
Sziasztok !
No én is felpattantam az új Fórumra, sokkal letisztultabb, big like. Az altatóról lenne jó lejönni, de inkább nem tűnődöm ezen, hanem csupán hagyom magam neki. Lassan vége a nyárnak, e z a pokoli hőség nem fog hiányozni, de most még pár nap pihi, kihasználom, úszni is elvonszolom magam.
Kispál
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.19., 01:31Szabin leszek jövő héten. Valami értelmes dolgot is kellene csinálni a délig alvás mellett...
Szabin leszek jövő héten. Valami értelmes dolgot is kellene csinálni a délig alvás mellett...
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2023.08.18., 08:25Sziasztok!
Én nem akarok megöregedni, nem akarok olyan sokáig élni. Ha Józsi (a párom) idővel meghal, én megyek utána. Ezt már eldöntöttem.
Amúgy sokszor olyan fura minden. Mindenre sokkal érzékenyebben reagálok, sokszor nehezen fogom fel a dolgokat, vagy amit valaki mond. Sokszor olyanokat hallok, ami nincs is. Sokszor nem tudom, hogy ami történik az a valóság vagy csak én képzelem be.
Sziasztok!
Én nem akarok megöregedni, nem akarok olyan sokáig élni. Ha Józsi (a párom) idővel meghal, én megyek utána. Ezt már eldöntöttem.
Amúgy sokszor olyan fura minden. Mindenre sokkal érzékenyebben reagálok, sokszor nehezen fogom fel a dolgokat, vagy amit valaki mond. Sokszor olyanokat hallok, ami nincs is. Sokszor nem tudom, hogy ami történik az a valóság vagy csak én képzelem be.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.14., 17:47Sziasztok!
Szallóra költöztem. Nyugis hely. Gyógyszereket hagyok el. Túl sokfélét szedek. Xanaxot és Pregabalint hagyok el . 300 mg Lamolep, 150 mg Tiapridal és 30 mg Miagen marad meg.
Sziasztok!
Szallóra költöztem. Nyugis hely. Gyógyszereket hagyok el. Túl sokfélét szedek. Xanaxot és Pregabalint hagyok el . 300 mg Lamolep, 150 mg Tiapridal és 30 mg Miagen marad meg.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.14., 11:01Nem lenne bajom az öregséggel, ha milliárdos lennék, és nem kellene 65 éves koromig dolgozni.
Nem lenne bajom az öregséggel, ha milliárdos lennék, és nem kellene 65 éves koromig dolgozni.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.14., 09:31Ki hogy v an?
Én mostanában kezdtem el azon gondolkodni,hogy nem szeretnék öregednui,pedig elkezdődött 46 évesen.
Egyre nehezebben teszek veszek a kertben is,kevesebbet tudok gyalogolni,nagyon hamar elfáradok.Mondjuk az autoimmun miatt is...
Már az életem több mint felét,már le is éltem,még boldog sem voltam,..Nem akarok öreg lenni ...Plusz a meleget sem bírom,hülye banyaláz ...
Ki hogy v an?
Én mostanában kezdtem el azon gondolkodni,hogy nem szeretnék öregednui,pedig elkezdődött 46 évesen.
Egyre nehezebben teszek veszek a kertben is,kevesebbet tudok gyalogolni,nagyon hamar elfáradok.Mondjuk az autoimmun miatt is...
Már az életem több mint felét,már le is éltem,még boldog sem voltam,..Nem akarok öreg lenni ...Plusz a meleget sem bírom,hülye banyaláz ...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.11., 12:22Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.10., 12:41Ha bármi javaslatot, észrevételed van írd le nyugodtan.
Milyen gyógyszer volt? Hirtelen hagytad el? Doki nem írt valami helyette?
Az AP-t, Perdoxot (risperidon) hagytam abba 3 hónap alatt. De már újra szedem. Csak azóta nagyon levert vagyok. Alig élek. Előtte nem voltam ilyen.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.10., 12:41Ha bármi javaslatot, észrevételed van írd le nyugodtan.
Az AP-t, Perdoxot (risperidon) hagytam abba 3 hónap alatt. De már újra szedem. Csak azóta nagyon levert vagyok. Alig élek. Előtte nem voltam ilyen.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.10., 12:41Ha bármi javaslatot, észrevételed van írd le nyugodtan.
Ha bármi javaslatot, észrevételed van írd le nyugodtan.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.10., 12:16Sziasztok, beléptem, kicsit szétnézek. Még ismerkedem a felülettel. A gyógyszerelhagyáson nem jól sült el, eléggé nemjól vagyok azóta.
Sziasztok, beléptem, kicsit szétnézek. Még ismerkedem a felülettel. A gyógyszerelhagyáson nem jól sült el, eléggé nemjól vagyok azóta.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2023.08.09., 21:07Halika!
Nna, látom, hallom, hogy van búra. Köszönet annak, akit illet!
Halika!
Nna, látom, hallom, hogy van búra. Köszönet annak, akit illet!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.09., 13:31Hétfőn voltam Neurológusnál.
Csaj ajánlotta az Anxiocontrol tabit.De nem írta ki.
Nemtom,hogy a háziorvosnak,van az áternek mondjam,de oda csak szeptember végén megyek.
Talán valami gyógynövényes lehet.
Hétfőn voltam Neurológusnál.
Csaj ajánlotta az Anxiocontrol tabit.De nem írta ki.
Nemtom,hogy a háziorvosnak,van az áternek mondjam,de oda csak szeptember végén megyek.
Talán valami gyógynövényes lehet.
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2023.08.07., 11:09Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 10:07Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.07., 09:37Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szerintetek borderline személyiségzavarral le lehetne százalékolni? Mennyi ennek az esélye?
Szia!
Sztem kérdezd meg a Lógusodat,vagy a házidokit.Biztos segitenek ebben.
Én le vagyok százalékolva de nekem 4 féle van ráírva a papírra.De más van nekem.majd jövő decemberbe megyek a bizottság elé megint.
Addig nem tudom mi lesz.Remélem sikerül hosszabítani.
Sajnos lógusom még nincs.
Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szerintetek borderline személyiségzavarral le lehetne százalékolni? Mennyi ennek az esélye?
Szerintem kérj beutalót a házidokitol,vagy mondj el neki mindent biztos elküld akkor.
Köszi az lesz.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 10:07Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.07., 09:37Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Én le vagyok százalékolva de nekem 4 féle van ráírva a papírra.De más van nekem.majd jövő decemberbe megyek a bizottság elé megint.
Hogy vagytok?
Szerintem kérj beutalót a házidokitol,vagy mondj el neki mindent biztos elküld akkor.
Köszi az lesz.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 10:07Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.07., 09:37Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Hogy vagytok?
Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.07., 09:37Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Hogy vagytok?
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2023.08.07., 09:37Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.07., 08:54Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Hogy vagytok?
Szia!
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2023.08.06., 12:41Sziasztok!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.04., 22:53Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 10:23Nekem általános, fiatal koromtól. Ha el is alszok, fél óra múlva már felriadok.
Amit még ki akarok próbálni legközelebb, az a levendulaolaj-kivonat, jókat írnak a erről a silexan- ról. (lavekan kapszula)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28511598/
http://pharmaonline.hu/gyogyszerek/cikk/levendulaolaj__per_os_alkalmazva
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 10:23Nekem általános, fiatal koromtól. Ha el is alszok, fél óra múlva már felriadok.
Amit még ki akarok próbálni legközelebb, az a levendulaolaj-kivonat, jókat írnak a erről a silexan- ról. (lavekan kapszula)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28511598/
http://pharmaonline.hu/gyogyszerek/cikk/levendulaolaj__per_os_alkalmazva
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.04., 22:37Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 22:06Gyerekkori kórházas emlék miatt a labor stresszel (mandula, vakbél műtétek). 🙂 Idegen helyen ritkán alszok... Utoljára csapatépítőn szállodában - a szállodákat viszont szeretem.
Melatonin, meg macskagyökér citromfű valeriara komló tartalmú bogyók sem voltak jók. Viszont ha nem kell reggel felkelni, akkor sokkal nyugodtabban alszok. Vagy ha alszik velem valaki az ágyban, vagy csak a lakásban.
Egyszer valami volt az egyik szememmel, és kamilla teával borogattam, mire sokkal jobban begyulladt az egész. Mint kiderült allergén, és szembe nem jó tenni. 🙂
Ja, az más, érthető a laborstressz.
Én is nyugodtabban alszom, ha reggel nem kell munkába kelni, vagyis inkább nyugodtabban nem alszom, mert olvashatok, és klassz érzés, hogy megtehetem, mert majd reggel úgyis aludhatok. Ha nem dolgoznék, akkor éjjel lennék fenn és délelőtt aludnék.
Igen, általában mindenkinek a kamilla jut eszébe szemborogatni, de nem annyira szuepr, mert ha nem is valt ki allergiás reakciót, de erősen szárít is. Sokkal jobb a szemvidítófű.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 22:06Gyerekkori kórházas emlék miatt a labor stresszel (mandula, vakbél műtétek). 🙂 Idegen helyen ritkán alszok... Utoljára csapatépítőn szállodában - a szállodákat viszont szeretem.
Melatonin, meg macskagyökér citromfű valeriara komló tartalmú bogyók sem voltak jók. Viszont ha nem kell reggel felkelni, akkor sokkal nyugodtabban alszok. Vagy ha alszik velem valaki az ágyban, vagy csak a lakásban.
Egyszer valami volt az egyik szememmel, és kamilla teával borogattam, mire sokkal jobban begyulladt az egész. Mint kiderült allergén, és szembe nem jó tenni. 🙂
Ja, az más, érthető a laborstressz.
Én is nyugodtabban alszom, ha reggel nem kell munkába kelni, vagyis inkább nyugodtabban nem alszom, mert olvashatok, és klassz érzés, hogy megtehetem, mert majd reggel úgyis aludhatok. Ha nem dolgoznék, akkor éjjel lennék fenn és délelőtt aludnék.
Igen, általában mindenkinek a kamilla jut eszébe szemborogatni, de nem annyira szuepr, mert ha nem is valt ki allergiás reakciót, de erősen szárít is. Sokkal jobb a szemvidítófű.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 22:06Gyerekkori kórházas emlék miatt a labor stresszel (mandula, vakbél műtétek). 🙂 Idegen helyen ritkán alszok... Utoljára csapatépítőn szállodában - a szállodákat viszont szeretem.
Gyerekkori kórházas emlék miatt a labor stresszel (mandula, vakbél műtétek). 🙂 Idegen helyen ritkán alszok... Utoljára csapatépítőn szállodában - a szállodákat viszont szeretem.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.04., 21:49Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 14:19Telerakják az embert drótokkal, arcmaszk, idegen környezet, el sem tudnék aludni szerintem.
Értem. Nekem érdekes lenne, egyrészt szeretem a laborokat, ott minden nagyon steril, és amúgy imádok idegen helyeken aludni, mert amikor első reggel felébredek, nagyon fura élmény, hogy fogalmam sincs, hol vagyok.
Bármiféle gyógynövény, vagy gyógyszer, vagy akármi, amiket próbaltál, nem javított ezeken a felébredéseken?
Nekem a viszonylag erős kamillatea segít, utánaolvastam, elvileg az apigenin tartalma miatt van ilyen nyugtató hatása. Szerencsére nekem csak időszakosan van 4-5 napig átalvási problémám. Ja, és akkor segített a kamilla, amikor a macskagyökér (3 db nervenpflege) + melatonin spray + magnézium + CBD olaj bevetésével azt értem csak el előző este, hogy hajnali 6-ig vártam az elalvást, de szerencsére hétvége volt és 7 körül elaludtam.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 14:19Telerakják az embert drótokkal, arcmaszk, idegen környezet, el sem tudnék aludni szerintem.
Értem. Nekem érdekes lenne, egyrészt szeretem a laborokat, ott minden nagyon steril, és amúgy imádok idegen helyeken aludni, mert amikor első reggel felébredek, nagyon fura élmény, hogy fogalmam sincs, hol vagyok.
Bármiféle gyógynövény, vagy gyógyszer, vagy akármi, amiket próbaltál, nem javított ezeken a felébredéseken?
Nekem a viszonylag erős kamillatea segít, utánaolvastam, elvileg az apigenin tartalma miatt van ilyen nyugtató hatása. Szerencsére nekem csak időszakosan van 4-5 napig átalvási problémám. Ja, és akkor segített a kamilla, amikor a macskagyökér (3 db nervenpflege) + melatonin spray + magnézium + CBD olaj bevetésével azt értem csak el előző este, hogy hajnali 6-ig vártam az elalvást, de szerencsére hétvége volt és 7 körül elaludtam.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.04., 14:19Telerakják az embert drótokkal, arcmaszk, idegen környezet, el sem tudnék aludni szerintem.
Telerakják az embert drótokkal, arcmaszk, idegen környezet, el sem tudnék aludni szerintem.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.04., 14:00Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 10:23Nekem általános, fiatal koromtól. Ha el is alszok, fél óra múlva már felriadok.
Alváslaborban sosem voltál kivizsgáláson? Biztos van valami oka ennek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 10:23Nekem általános, fiatal koromtól. Ha el is alszok, fél óra múlva már felriadok.
Alváslaborban sosem voltál kivizsgáláson? Biztos van valami oka ennek.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.02., 09:53Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
A nemalvás ismerős...de nekem talán a pajzsmirigy is közrejátszik,meg a korai változó korom stb 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
A nemalvás ismerős...de nekem talán a pajzsmirigy is közrejátszik,meg a korai változó korom stb 🙁
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.02., 08:06Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 02:30Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
Nem hat az orbáncfű? Komló talan jobb lenne
Nem orbáncfüvezek jó ideje. Maradt a rózsagyökér, de az az alvásra nem tudom, mennyire hat.
Rózsagyökeres, ginzenges valamit szedek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 02:30Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
Nem orbáncfüvezek jó ideje. Maradt a rózsagyökér, de az az alvásra nem tudom, mennyire hat.
Rózsagyökeres, ginzenges valamit szedek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.02., 02:30Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.01., 08:41Üdv újra itt,remélem viszajöttök ide
Én is!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.08.01., 08:41Üdv újra itt,remélem viszajöttök ide
Én is!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.01., 19:43Nálam a szokásos nemalvás, amúgy funkcionálok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 21:57Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.01., 17:35Sziasztok!
Ki hogy van?
Én nyomottan, semmihez nincs lelki erőm, se kedvem, se semmi. Csak írni meg Zsikét olvasni (most fejeztem be már vagy... nem tudom hanyadszorra). A múltkor megtaláltam az Index fórumon a legutolsó kb 2 oldalon amiket írkált ő is meg Vippa is... Szomorú, hogy nem ismerhettem őket...
Bocsi most ilyen hangulatom van, lehet ez a szomorkás időjárás is tehet róla...
Majd ha úgy van, folytatom a blogot is (mármint amit itt írkálok nagy ritkán), csak egyenlőre a saját napló-blogomat bővítgetem (na meg van még egy két írásom amikkel foglalkozni ""kéne""...)
De azért örülök, hogy újra itt vagyunk egymásnak
Én is olvastam Zsikêt. Kár hogy nem tudtam megismerni.
Idézet tőle: csilla96 ekkor: 2023.08.01., 17:35Sziasztok!
Ki hogy van?
Én nyomottan, semmihez nincs lelki erőm, se kedvem, se semmi. Csak írni meg Zsikét olvasni (most fejeztem be már vagy... nem tudom hanyadszorra). A múltkor megtaláltam az Index fórumon a legutolsó kb 2 oldalon amiket írkált ő is meg Vippa is... Szomorú, hogy nem ismerhettem őket...
Bocsi most ilyen hangulatom van, lehet ez a szomorkás időjárás is tehet róla...
Majd ha úgy van, folytatom a blogot is (mármint amit itt írkálok nagy ritkán), csak egyenlőre a saját napló-blogomat bővítgetem (na meg van még egy két írásom amikkel foglalkozni ""kéne""...)
De azért örülök, hogy újra itt vagyunk egymásnak
Én is olvastam Zsikêt. Kár hogy nem tudtam megismerni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 20:20Jó, hogy újra itt vagytok, vagyunk.
Jó, hogy újra itt vagytok, vagyunk.