Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2023.08.01., 17:35Sziasztok!
Ki hogy van?
Én nyomottan, semmihez nincs lelki erőm, se kedvem, se semmi. Csak írni meg Zsikét olvasni (most fejeztem be már vagy... nem tudom hanyadszorra). A múltkor megtaláltam az Index fórumon a legutolsó kb 2 oldalon amiket írkált ő is meg Vippa is... Szomorú, hogy nem ismerhettem őket... 😢
Bocsi most ilyen hangulatom van, lehet ez a szomorkás időjárás is tehet róla...
Majd ha úgy van, folytatom a blogot is (mármint amit itt írkálok nagy ritkán), csak egyenlőre a saját napló-blogomat bővítgetem (na meg van még egy két írásom amikkel foglalkozni ""kéne""...)
De azért örülök, hogy újra itt vagyunk egymásnak 🙂
Sziasztok!
Ki hogy van?
Én nyomottan, semmihez nincs lelki erőm, se kedvem, se semmi. Csak írni meg Zsikét olvasni (most fejeztem be már vagy... nem tudom hanyadszorra). A múltkor megtaláltam az Index fórumon a legutolsó kb 2 oldalon amiket írkált ő is meg Vippa is... Szomorú, hogy nem ismerhettem őket... 😢
Bocsi most ilyen hangulatom van, lehet ez a szomorkás időjárás is tehet róla...
Majd ha úgy van, folytatom a blogot is (mármint amit itt írkálok nagy ritkán), csak egyenlőre a saját napló-blogomat bővítgetem (na meg van még egy két írásom amikkel foglalkozni ""kéne""...)
De azért örülök, hogy újra itt vagyunk egymásnak 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 13:13Gyógyszereim:
300 mg Lamolep
50-50-100 mg Tiapdidal
30 mg Miagen
Ez a 3 marad meg
Sokáig még 3*75 mg Pregabalin.
Elhagyás alatt 3*0,5 mg Frontin
Bevaltak. Nem ütnek ki.
Gyógyszereim:
300 mg Lamolep
50-50-100 mg Tiapdidal
30 mg Miagen
Ez a 3 marad meg
Sokáig még 3*75 mg Pregabalin.
Elhagyás alatt 3*0,5 mg Frontin
Bevaltak. Nem ütnek ki.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.01., 13:10Sziasztok!
Kórhazban voltam!
Jarok pszichológushou Orczy klubba.
Megyek a volt munkahelyelyem hajléktalanszallójara Érdre. Nincsenek bogarallk
Utana szobat bérelnék. Az önkéntes hely támogatna. Menhely Alapítvany
Havi 25 ezerrel fél évig
Nem vagyok leszázalékolva. 2-4 éves 40 órás munkaviszonyaim voltak mar betegem is. Évekig masodallásom is volt
Ritka a rövid. 250-300 ezret keresek általában. Ebből tudok majd szobát bérelni.
Diplomám és 3 OKJ-sem van.
Sziasztok!
Kórhazban voltam!
Jarok pszichológushou Orczy klubba.
Megyek a volt munkahelyelyem hajléktalanszallójara Érdre. Nincsenek bogarallk
Utana szobat bérelnék. Az önkéntes hely támogatna. Menhely Alapítvany
Havi 25 ezerrel fél évig
Nem vagyok leszázalékolva. 2-4 éves 40 órás munkaviszonyaim voltak mar betegem is. Évekig masodallásom is volt
Ritka a rövid. 250-300 ezret keresek általában. Ebből tudok majd szobát bérelni.
Diplomám és 3 OKJ-sem van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.01.17., 21:02Én jól vagyok mostanság, túl jól is, gyanúsan. Ha így maradok, akkor gyógyulttá (jobbára tünetmentessé) nyilvánítom magamat.
Én jól vagyok mostanság, túl jól is, gyanúsan. Ha így maradok, akkor gyógyulttá (jobbára tünetmentessé) nyilvánítom magamat.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.01.15., 10:19Írhatsz ha gondolod én elolvasom.
Bár tanácsot nem tudok adni,én is ugyanígy vegetálok.
Azért hátha jobb lesz ha kiírod magadbol.
Topikot én sem tudom hogy kell írni.
Én is szeretnék a leszázalékoltaknak egy toticot,de nem értek hozzá....
Írhatsz ha gondolod én elolvasom.
Bár tanácsot nem tudok adni,én is ugyanígy vegetálok.
Azért hátha jobb lesz ha kiírod magadbol.
Topikot én sem tudom hogy kell írni.
Én is szeretnék a leszázalékoltaknak egy toticot,de nem értek hozzá....
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.13., 21:07szia, mindenkinek írok erre, de neked is.
Mindent amit írsz, a pánikról, melegről pajzsmirigyről, detto.
Pont ezért szeretnék nyitni egy új topikot, mert nálam úgy bedurvult, hogy nem tudom végleg mit csináljak.
Hátha segítetek, írtok, vagy van így valaki ilyen, mert én így nem tudok élni--vegetálni. Talán kapok segítséget. Tőletek...
Mert itt fogok mumifikálódni a szobában 🙁
szia, mindenkinek írok erre, de neked is.
Mindent amit írsz, a pánikról, melegről pajzsmirigyről, detto.
Pont ezért szeretnék nyitni egy új topikot, mert nálam úgy bedurvult, hogy nem tudom végleg mit csináljak.
Hátha segítetek, írtok, vagy van így valaki ilyen, mert én így nem tudok élni--vegetálni. Talán kapok segítséget. Tőletek...
Mert itt fogok mumifikálódni a szobában 🙁
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.01.08., 09:04Nekem a pánikroham erős hányinger,hidegrázás,ájulásérzés,lábremegés,gyengeség,szédülés.
Borzasztó rossz érzés,jön,megy amikor akar.
A nyárral nekem az a gondomsajna a pajzsmirigy miatt nem bírom sem a meleget,sem a napot.
25 fok felett már rosszul vagyok.
Egész nyáron le van húzbva a redőny,és meg a ventilátor,d így is rossz 🙁
Nekem a pánikroham erős hányinger,hidegrázás,ájulásérzés,lábremegés,gyengeség,szédülés.
Borzasztó rossz érzés,jön,megy amikor akar.
A nyárral nekem az a gondomsajna a pajzsmirigy miatt nem bírom sem a meleget,sem a napot.
25 fok felett már rosszul vagyok.
Egész nyáron le van húzbva a redőny,és meg a ventilátor,d így is rossz 🙁
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2023.01.07., 18:02Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: Dr. JekyllIdézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van a az első héten ? 🙂
Mint Hófehérke a törpökkel... 🙂 Te hogy vagy? 🙂
Nem jól.
Tegnap rámjött egy pánikroham.
Olyan világvége hangulatom van Újév óta.
Olyan semmilyen sem vagyok...
Hát az tényleg nem jó. De majd jön a napsütés, meg a madárcsicsergés hamarosan.
Mar többször olvastam itt azt a kifejezést, hogy pánikroham, de még senki nem írta le pontosan,hogy mit kell alatta érteni. Vagy ez mindenkinél mást-mást jelent?
Milyen volt a szilveszteri buli? Nem lehet,hogy még az utóhatása alatt állsz?
(Látom, hogy valakinek nem jött be a Hófehérkés hasonlat. 🙂 )
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: Dr. JekyllIdézet tőle: gb.kittyHali!
Nem jól.
Hát az tényleg nem jó. De majd jön a napsütés, meg a madárcsicsergés hamarosan.
Mar többször olvastam itt azt a kifejezést, hogy pánikroham, de még senki nem írta le pontosan,hogy mit kell alatta érteni. Vagy ez mindenkinél mást-mást jelent?
Milyen volt a szilveszteri buli? Nem lehet,hogy még az utóhatása alatt állsz?
(Látom, hogy valakinek nem jött be a Hófehérkés hasonlat. 🙂 )
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.01.07., 14:21Idézet tőle: Dr. JekyllIdézet tőle: gb.kittyHali!
Nem jól.
Idézet tőle: Dr. JekyllIdézet tőle: gb.kittyHali!
Nem jól.
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2023.01.07., 13:04Idézet tőle: gb.kittyHali!
Idézet tőle: gb.kittyHali!
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2023.01.06., 20:46Idézet tőle: mostmerreéés nemtudom mit cseszakszi az oldal, nem tudok új jelszót beállítani, csetbe belépni széjjjelverem a gépemet:((((((((((((
szeretnék tőletek segítséget kérni, mert mart mértis hehe mert ti tudjátok ezeket:( de csesze4kszem még a jelszavakkal!!!
Milyen jellegű segítségre van szükséged? Ha a jelszóval kapcsolatos, akkor próbáld meg a 4db pöttyel, vagy ha erősebbet akarsz, akkor hattal. Egyébként meg Admin tud érdemben segíteni. 🙂
Idézet tőle: mostmerreéés nemtudom mit cseszakszi az oldal, nem tudok új jelszót beállítani, csetbe belépni széjjjelverem a gépemet:((((((((((((
szeretnék tőletek segítséget kérni, mert mart mértis hehe mert ti tudjátok ezeket:( de csesze4kszem még a jelszavakkal!!!
Milyen jellegű segítségre van szükséged? Ha a jelszóval kapcsolatos, akkor próbáld meg a 4db pöttyel, vagy ha erősebbet akarsz, akkor hattal. Egyébként meg Admin tud érdemben segíteni. 🙂
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2023.01.06., 20:38Te egy nagyon fajin gyerek vagy! Buék! 🙂
Te egy nagyon fajin gyerek vagy! Buék! 🙂
Idézet tőle: Butwhy ekkor: 2023.01.05., 20:23Itt ilyen tipikus vak vezet világtalant szitu van... a lelkisegélyhez nem tudok hozzászólni, de a barátokat ne engedd/engedjétek el... Tudom, nehéz, de én pl csak annyit szoktam, h felhívok valakit, ha nagyon rezeg a léc, hogy "légyszi, mondd, hogy jó ember vagyok" - és ez elég. Ha ennyi nincs benne, nem a barátod. Ennél többet meg (szerintem) nem fair rátenni az illetőre. De aztán persze attól függ. Az a baj, hogy manapság mindenkinek van nyomora, és emellett nagyon nehéz a másét befogadni, akkor is, ha amúgy szeretne segíteni.
Itt ilyen tipikus vak vezet világtalant szitu van... a lelkisegélyhez nem tudok hozzászólni, de a barátokat ne engedd/engedjétek el... Tudom, nehéz, de én pl csak annyit szoktam, h felhívok valakit, ha nagyon rezeg a léc, hogy "légyszi, mondd, hogy jó ember vagyok" - és ez elég. Ha ennyi nincs benne, nem a barátod. Ennél többet meg (szerintem) nem fair rátenni az illetőre. De aztán persze attól függ. Az a baj, hogy manapság mindenkinek van nyomora, és emellett nagyon nehéz a másét befogadni, akkor is, ha amúgy szeretne segíteni.
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.04., 21:49éés nemtudom mit cseszakszi az oldal, nem tudok új jelszót beállítani, csetbe belépni széjjjelverem a gépemet:((((((((((((
éés nemtudom mit cseszakszi az oldal, nem tudok új jelszót beállítani, csetbe belépni széjjjelverem a gépemet:((((((((((((
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.04., 21:39Idézet tőle: mostmerreÉn felhívtam. Kérdeztem, hogy ők szakemberek, vagy csak nagyon empatikus emberek. azt mondta is-is. kértem kérdezzen mert nehéz és telefonban is nehéz. ők nem kérdeznek, csak hallgatnak. kértem h de kérdezzen, de nem ők nem. mondtam pár dolgot, de nehéz volt h nem kérdezeett. Lejárt az időkorlát... szóval ha kinyírom magamat miután letettük, hát evven. de hehhh dejófej volt, adott egy másik ingyenes számot, amit hívjak fel esetleg.... ááááááááááááááááááááááááá
Régen nahyon régen 2004? kb hívtak őket, és anno nagyon jók voltak. De az régen volt.
Azért ha valaki nagyon ott van, hogy ez az utsó lehetőség, azért ajánlom, kituggya, nekem nem jött be, de nem is haltam meg, de csak magamnak köszönhetem. De! aztis kituggya, hogy épp melyik segítőt kapja el. Szóval inkább hívd ha olyan van. bármit is mondanak.
hja most látom itt az a szám, a 80-as amit megkaptam. de nem hívtam már.
Idézet tőle: mostmerreÉn felhívtam. Kérdeztem, hogy ők szakemberek, vagy csak nagyon empatikus emberek. azt mondta is-is. kértem kérdezzen mert nehéz és telefonban is nehéz. ők nem kérdeznek, csak hallgatnak. kértem h de kérdezzen, de nem ők nem. mondtam pár dolgot, de nehéz volt h nem kérdezeett. Lejárt az időkorlát... szóval ha kinyírom magamat miután letettük, hát evven. de hehhh dejófej volt, adott egy másik ingyenes számot, amit hívjak fel esetleg.... ááááááááááááááááááááááááá
Régen nahyon régen 2004? kb hívtak őket, és anno nagyon jók voltak. De az régen volt.
Azért ha valaki nagyon ott van, hogy ez az utsó lehetőség, azért ajánlom, kituggya, nekem nem jött be, de nem is haltam meg, de csak magamnak köszönhetem. De! aztis kituggya, hogy épp melyik segítőt kapja el. Szóval inkább hívd ha olyan van. bármit is mondanak.
hja most látom itt az a szám, a 80-as amit megkaptam. de nem hívtam már.
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.04., 21:35Idézet tőle: gb.kittyHát akkor én fel sem hívom,pedig jó párszpr akartam.
Régóta eltünt az összas barátom,lexxrom idáig is magamba tartottam mindent,most is menni fog,
Majd keresnek ha kell valami....
Hívd ha annyira durrva. Barátok? Ha kell nekik valami akkor hívnak hja, de ám itt rohadok meg ezért nem hívom barátoknak. Nem vagy egyedül.
Idézet tőle: gb.kittyHát akkor én fel sem hívom,pedig jó párszpr akartam.
Régóta eltünt az összas barátom,lexxrom idáig is magamba tartottam mindent,most is menni fog,
Hívd ha annyira durrva. Barátok? Ha kell nekik valami akkor hívnak hja, de ám itt rohadok meg ezért nem hívom barátoknak. Nem vagy egyedül.
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.04., 21:32Én felhívtam. Kérdeztem, hogy ők szakemberek, vagy csak nagyon empatikus emberek. azt mondta is-is. kértem kérdezzen mert nehéz és telefonban is nehéz. ők nem kérdeznek, csak hallgatnak. kértem h de kérdezzen, de nem ők nem. mondtam pár dolgot, de nehéz volt h nem kérdezeett. Lejárt az időkorlát... szóval ha kinyírom magamat miután letettük, hát evven. de hehhh dejófej volt, adott egy másik ingyenes számot, amit hívjak fel esetleg.... ááááááááááááááááááááááááá
Én felhívtam. Kérdeztem, hogy ők szakemberek, vagy csak nagyon empatikus emberek. azt mondta is-is. kértem kérdezzen mert nehéz és telefonban is nehéz. ők nem kérdeznek, csak hallgatnak. kértem h de kérdezzen, de nem ők nem. mondtam pár dolgot, de nehéz volt h nem kérdezeett. Lejárt az időkorlát... szóval ha kinyírom magamat miután letettük, hát evven. de hehhh dejófej volt, adott egy másik ingyenes számot, amit hívjak fel esetleg.... ááááááááááááááááááááááááá
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.01.03., 14:35Hát akkor én fel sem hívom,pedig jó párszpr akartam.
Hát akkor én fel sem hívom,pedig jó párszpr akartam.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2023.01.03., 13:05Olyan 10 perc szokott lenni. Tipikus sablon szöveg: szép az élet, nyugodjon meg, majd rendeződik a problémája(honnan tudja?) stb.. elsősorban meghallgatnak és próbál megnyugtatni hogy fogadhassa a következő hívást és így tovább.. Én becsülöm, hogy van ilyen lehetőség és biztos fárasztó munka lehet, de úgy igazából érdemlegesen nem tudnak segíteni max átmenetileg megnyugtatni.. ha sikerül.
Olyan 10 perc szokott lenni. Tipikus sablon szöveg: szép az élet, nyugodjon meg, majd rendeződik a problémája(honnan tudja?) stb.. elsősorban meghallgatnak és próbál megnyugtatni hogy fogadhassa a következő hívást és így tovább.. Én becsülöm, hogy van ilyen lehetőség és biztos fárasztó munka lehet, de úgy igazából érdemlegesen nem tudnak segíteni max átmenetileg megnyugtatni.. ha sikerül.
Idézet tőle: Holdfény27 ekkor: 2023.01.03., 12:56Miket szoktak mondani a lelkisegély szolgálatnál vagy csak meghallgatnak?Meg mennyi az időkorlát? Párszor felkartam hívni,de sosem mertem amúgy félek telefonálni csak kíváncsi vagyok
Miket szoktak mondani a lelkisegély szolgálatnál vagy csak meghallgatnak?Meg mennyi az időkorlát? Párszor felkartam hívni,de sosem mertem amúgy félek telefonálni csak kíváncsi vagyok
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2023.01.03., 09:18Ja amúgy tényleg nem tudnak sokmindent csinálni a lelkisegély szolgálatnál.. valamire biztosan jó, de ha nagyon kivan az ember, tök felesleges őket felhívni. Idáig kb 2x vagy 3x próbálkoztam náluk, a telefonostól is sok függ azért.
Ja amúgy tényleg nem tudnak sokmindent csinálni a lelkisegély szolgálatnál.. valamire biztosan jó, de ha nagyon kivan az ember, tök felesleges őket felhívni. Idáig kb 2x vagy 3x próbálkoztam náluk, a telefonostól is sok függ azért.
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.02., 21:29egy évig nem volt gépem bocsi most lett, meglássuk velem haldklik e mert használt..csak infó.
egy évig nem volt gépem bocsi most lett, meglássuk velem haldklik e mert használt..csak infó.
Idézet tőle: mostmerre ekkor: 2023.01.02., 21:28Ha öngyilkossági gondolatai vannak,
hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.
Sziasztok, talán van aki ismer régebb óta, ám mindenkinek üdvözlet!
Én felhívtam, és simán öngyilkos lettem majdnem utána. Ők nem kérdeznek, én mondjam el, de vártam volna kérdéseket, de ők nem kérdeznek, jahhh és idpkorlát van, és lekell tennünk, lejárt az idő. Köszönöm idióták:( totál inkopetensek.
Ha öngyilkossági gondolatai vannak,
hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.
Sziasztok, talán van aki ismer régebb óta, ám mindenkinek üdvözlet!
Én felhívtam, és simán öngyilkos lettem majdnem utána. Ők nem kérdeznek, én mondjam el, de vártam volna kérdéseket, de ők nem kérdeznek, jahhh és idpkorlát van, és lekell tennünk, lejárt az idő. Köszönöm idióták:( totál inkopetensek.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.12.31., 17:48Boldog Új Évet, mely Egészségben, Bőségben és klassz élményekben lesz teljes!
Boldog Új Évet, mely Egészségben, Bőségben és klassz élményekben lesz teljes!
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.12.30., 16:05Nekem nem tudom mi tart, de ma kifejezetten morcos hangulatban voltam..
Nekem nem tudom mi tart, de ma kifejezetten morcos hangulatban voltam..
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.12.27., 16:59Még tart a téli depresszió.
Anyunak eltört a válla,ügyhogy jó xar lett az ünnep,amúgy sem szeretem a Karácsonyt,nagyon elfáradtam,hosszu nehéz volt az év.
Tök egyedül érzem magam,olyan semmilyen a kedvem.
Még tart a téli depresszió.
Anyunak eltört a válla,ügyhogy jó xar lett az ünnep,amúgy sem szeretem a Karácsonyt,nagyon elfáradtam,hosszu nehéz volt az év.
Tök egyedül érzem magam,olyan semmilyen a kedvem.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.12.27., 16:38Megfájdult a rohadt fejem, hogy száradna le..:D amúgy nem lenne olyan rossz napom, igaz olyan hiper szuper sem. Tényleg Kiscsillag mostanában csendben vagy.
Megfájdult a rohadt fejem, hogy száradna le..:D amúgy nem lenne olyan rossz napom, igaz olyan hiper szuper sem. Tényleg Kiscsillag mostanában csendben vagy.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.12.27., 15:26Hogy vagytok?
Nem tudtam írni. Nagyon beteg voltam. Magas lázam volt. Izom és izületi fájdalommal. Sántítottam.
Anyu féltett. Ha kimentem telefonalni, mentővel és rendőrséggel félemlitett. Emiatt nem hagyhattam el a lakást. Orvosom szerint paranoid téveszmés.
Hogy vagytok?
Nem tudtam írni. Nagyon beteg voltam. Magas lázam volt. Izom és izületi fájdalommal. Sántítottam.
Anyu féltett. Ha kimentem telefonalni, mentővel és rendőrséggel félemlitett. Emiatt nem hagyhattam el a lakást. Orvosom szerint paranoid téveszmés.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.12.27., 14:19Idézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van az ünnep után?
Mintha kezdene lassan hatni a Reagila. Egy csöppet jobban mint múlthét ilyenkor.. Te hogy vagy?
Idézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van az ünnep után?
Mintha kezdene lassan hatni a Reagila. Egy csöppet jobban mint múlthét ilyenkor.. Te hogy vagy?
Idézet tőle: Rozmaring ekkor: 2022.12.27., 08:09Mier konkurencia ez egy alapitvany oldala ha jol ertem az meg egy altalanos oldal. Amugy meg az egy sokkal jobb hasznalhatobb oldal reklamok sincsenek. Reszemrol viszont maradok az angolnyelvu forumoknal azokon legalabb van elet.
Mier konkurencia ez egy alapitvany oldala ha jol ertem az meg egy altalanos oldal. Amugy meg az egy sokkal jobb hasznalhatobb oldal reklamok sincsenek. Reszemrol viszont maradok az angolnyelvu forumoknal azokon legalabb van elet.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.12.25., 16:18Jőjjenek át ide.. tök rossz hogy még konkurenciaharc is van az önsegítő fórumok között, legalább egy helyen lennénk már 🙂
Jőjjenek át ide.. tök rossz hogy még konkurenciaharc is van az önsegítő fórumok között, legalább egy helyen lennénk már 🙂
Idézet tőle: Rozmaring ekkor: 2022.12.25., 11:20Boldog Karacsonyt!
Tudtok meg ilyen oldalakat magyarul a neten? Itt alig van forgas a lelkibaj.net pedig be fog zarni.
Boldog Karacsonyt!
Tudtok meg ilyen oldalakat magyarul a neten? Itt alig van forgas a lelkibaj.net pedig be fog zarni.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.12.24., 13:15Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 🙂
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 🙂
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.12.24., 08:29Boldog Karácsonyt! 🙂
Boldog Karácsonyt! 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.12.21., 07:23Idézet tőle: WildflowerslostBizony, nehéz ügy. Annyi örömöm volt ma, hogy a gyogyszerész felhívta a figyelmemet, hogy egy dobozban 60 szem van, vagyis két havi. Így kicsit nyugottabb vagyok, mert nem márciusban fogy el, hanem sokkal később. Még itthon is volt tartalalékba valamennyi. Feleségemmel arra jutottunk, hogy ha nem lesz másik orvos, akkor is kitalálunk valamit, de nem hozzuk vissza a pszichotikus állapotot, mert az nagyon gáz volt.
Keressetek akkor valahogy valakit,tudom nehéz.
Kevés a dokimindenki magánba ment,gondolom az jobban fizet...
Bár ehez kapcsolódva ha valaki le van százalékolva,magándoki véleménye számít-e így papíron.
Idézet tőle: WildflowerslostBizony, nehéz ügy. Annyi örömöm volt ma, hogy a gyogyszerész felhívta a figyelmemet, hogy egy dobozban 60 szem van, vagyis két havi. Így kicsit nyugottabb vagyok, mert nem márciusban fogy el, hanem sokkal később. Még itthon is volt tartalalékba valamennyi. Feleségemmel arra jutottunk, hogy ha nem lesz másik orvos, akkor is kitalálunk valamit, de nem hozzuk vissza a pszichotikus állapotot, mert az nagyon gáz volt.
Keressetek akkor valahogy valakit,tudom nehéz.
Kevés a dokimindenki magánba ment,gondolom az jobban fizet...
Bár ehez kapcsolódva ha valaki le van százalékolva,magándoki véleménye számít-e így papíron.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.12.20., 10:52Bizony, nehéz ügy. Annyi örömöm volt ma, hogy a gyogyszerész felhívta a figyelmemet, hogy egy dobozban 60 szem van, vagyis két havi. Így kicsit nyugottabb vagyok, mert nem márciusban fogy el, hanem sokkal később. Még itthon is volt tartalalékba valamennyi. Feleségemmel arra jutottunk, hogy ha nem lesz másik orvos, akkor is kitalálunk valamit, de nem hozzuk vissza a pszichotikus állapotot, mert az nagyon gáz volt.
Bizony, nehéz ügy. Annyi örömöm volt ma, hogy a gyogyszerész felhívta a figyelmemet, hogy egy dobozban 60 szem van, vagyis két havi. Így kicsit nyugottabb vagyok, mert nem márciusban fogy el, hanem sokkal később. Még itthon is volt tartalalékba valamennyi. Feleségemmel arra jutottunk, hogy ha nem lesz másik orvos, akkor is kitalálunk valamit, de nem hozzuk vissza a pszichotikus állapotot, mert az nagyon gáz volt.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.12.20., 07:47Óóóó te szegény!
Nálunk a Házi Doki halt meg,de már rég beteg volt,nagy nehezen helyettesíti a másik 2 körzeti,de ők is betegek...
Sztem nem lesz új körzetink senki 🙁
Nincs orvos sehol...
Óóóó te szegény!
Nálunk a Házi Doki halt meg,de már rég beteg volt,nagy nehezen helyettesíti a másik 2 körzeti,de ők is betegek...
Sztem nem lesz új körzetink senki 🙁
Nincs orvos sehol...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.12.19., 15:18Most voltam a pszichiáteremnél ellenőrzésen, de rossz hírrel fogadott: felmondott, és nincs helyette más. Felírt 4 havi gyógyszert, és márciusban kell telefonálnom, hogy felvettek-e helyette valakit. Ha nem, akkor ennyi volt a kezelés, mert nincs más. Akkor marad az alternatív terápia, komló, orbáncfű, macskagyökér. Meg persze akkor nem lesz szükségem fejhallgatóra, lesz hang anélkül is. A Perdoxnak nagyon erősek az elvonási tünetei, azt sem lesz egyszerű abbahagyni. Meg ha lesz is másik orvos, vajon milyen lesz?
Most voltam a pszichiáteremnél ellenőrzésen, de rossz hírrel fogadott: felmondott, és nincs helyette más. Felírt 4 havi gyógyszert, és márciusban kell telefonálnom, hogy felvettek-e helyette valakit. Ha nem, akkor ennyi volt a kezelés, mert nincs más. Akkor marad az alternatív terápia, komló, orbáncfű, macskagyökér. Meg persze akkor nem lesz szükségem fejhallgatóra, lesz hang anélkül is. A Perdoxnak nagyon erősek az elvonási tünetei, azt sem lesz egyszerű abbahagyni. Meg ha lesz is másik orvos, vajon milyen lesz?