Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 11 / 569Következő

Hat ezek a forum jellegu oldalak tenyleg kihaltak a faceboktol. A másik oldal jobb de ott sincs nagy aktivitas.

megszunt

Hova tűnt a chat ablak?Nem mindeki megy discordra

Nincs chat?? 

nyah

a mai nap úgy módosult:

úszás

szauna

jakuzzi

juhúúúúúúúúúúúúúúúúú

tudjátok! holnap tali!

ja

na és persze

a heti rend

hetente ismételhető

elemei cserélhetőek időjárás függvényében XD

jesszz

na akkor fussunk neki mégegyszer!

szóval részemről:

eddigi megvalósult programok;

illetve, a hét hátralevő részére betervezett programok:

###

hétfő - pár kilométer kerékpározás a havas tájon, bocs a lódri széttört alattam már vagy 20 éve XD XD XD

kedd - súlyzós edzés végre hosszú idő óta először kondi teremben

szerda - pár hossz úszás uszodában, ez is régóta váratott magára

csütörtök - szaunázás wellness (most indulok mindjárt)

péntek - karácsonyi nagybevásár + BÚRÁS TALÁLKA !!!

szombat - disney plus, hbo max, apple tv plus, netflix és a többi és a többi ... giga mega filmezés !!!

vasárnap - marathoni alvás XD XD XD

###

egyéb kérdés?

juhúúú!!!

ui: 1 hete ethanol mentesen !!!!!!!!!!!!

Késik a téli depim. 🙂

Ezt leszámítva ramatyul. Hajat sikerült festeni. Tegnap iratokat csináltattam. 

el NE felejtsétek! Pénteken Búra Tali Budapest!

hétfő - kerékpár

kedd - gym

szerda - uszoda

egyéb kérdés?

XD XD XD

Ki hogy van lányok fiúk?

tegnap hosszu napom volt.

Anyu telefonált,hogy fellökték az Sztk-ban elesett vár a sebészeten.Reggel.

Aztán beküldtek Pestere a Szent Jánosban,csak ott  tudják rögziteni.

Este 6-ra végeztünk is.

Elrepedt a kulcs csontja.

Ez a rendelő katasztrófa,álli nincs hely,pláne nem ülni.

Ruhatár nincs,kb 30-an voltak elöttünk.

Koedukált wc  zár nincs.

5 óra alatt végezünk  talán.

taxi 10 000  oda 10 000 vissza..

Furi. Az ujjamról legördülő megvizesedett páracsepp felfele scrollozza a képernyőt. Miközben én egyre lejebb süllyedek.

Én huzamosabb vega kaja és egyéb elvonás után felfaltam egy fél marcipán tortát. Nagyon rosszul lettem. Vigyázni kell a cukorszintel is.

Ma jobban mint tegnap, de nem igazán tudom hogy mitől.. múló hóbort lehet..:') Jobbulást neked!

Ki hogy van?

Rámjött a depresszió vagy egy hete tart.

Hasam is fáj,sztem uj idöpontot kelll kérni a mammográfiára,hétfön nem tudok menni lehet.

Hó  jöhet Karikor meg szilveszterkor is,bár erre nem (szokás)  🙂

Az meg kit érdekel,hogy nem bírjuk az idöváltozást,évszakváltást stb  🙂

Na, a mai éjszakàt sem megerősíteni, sem càfolni nem tudom. Mármint alvásügyileg :-). Ma szabadságon voltam, de szinte egész nap aludtam . Most meg... 

Mi egy kicsit bízunkna hóban is, de ez csupàn nosztalgia. De lélelkmelenhető lenne. Az újdonsülteknek meg meglepetés. Na, legyen hó? 🙂

Jön a hó! Meg a csapadék. De lagalább nem halunk éhen szomjan. Istenem, de szédülök. De amúgy legalább lesz talajvízszint jövőre. Amúgy is szerintem örüljünk ennek. Kell a front/ csapadék. Máshogy nem lehet . 

Csak nekem fáj a fejem.és szédülök a fronttól?

Kéne valami gyógytea vagy vitamin...

Mint akit agyonütöttek,csak aludnék,de délután menni kell az Urológiára kb 3-4 óra várakozás.

Ráadásult telt hólyaggal kell  menni,ugyhogy nemtom mi lesz...

Nekem is össze-vissza

Hali!

Ki hogy van:

Csak nekem nem múködik a levelezés az oldalon?

Gyertek a discordra, tök jó!

Sziasztok gyertek a discordra

Gyertek,én is vagyok

gyertek discord

Igen én már harmadik napja szédülök 

Gyerekek front van vagy mi?

Szétesik a fejem,szédelgek,olyan vagyok mint a mosot xrrr  :/

Én teljesen túl. Kérdezz nyugodtan!

Nem tudtam aludni 6 és 7 közöttig, plusz Rivót kellett bevennem.

Apám rákos, de én, mint gonosz, érzéketlen fiú nem érzek semmit. 

Sokat bántott igaz lelkileg, DE attól függetlenül segítettem neki a múltban mikor nem tudott aludni, raktam neki zenét telójára, meg ajánlottam neki gyógyteát.

Semmi iránt nem érzek semmit, csak a halált várom, mert nem jó kazán sem teljesen, senki nem tudja mi baja.

Vagy az van, hogy non-stop fűt 5 perces megszakításokkal, vagy kézileg állítom úgy, hogy napi 4 köbméternél több ne legyen. 

Elegem van abból, hogy sokat kell várni orvosoknál, pláne gasztros.

Torkig vagyok a lekezelő, lenéző modorukkal. 

Az szeretném, hogy bár nő lennék, akkor kiírnám angolul ezt face-re, hogy:

No reason to live. At least not for me. (Nincs miért élnem. Legalábbis én esetemben,)

De mivel nőről beszélünk, máris ugrottak 25-en vigasztalni. Ha én kiírnám, akkor vagy nem lenne válasz, vagy még biztatnának is.

A sématerápia, a kognitív semmit nem érnek nekem, a KIP jó volt, de nő már nem vállal, akihez jártam.

A rendőrség nem büntette meg azokat, akik bántottak. A felnőtteknek, akik nem segítettek - azoknak se jár elszámoltatás - ez a végső bizonyíték, hogy vagy nem létezik Isten, vagy egy szadista, aki örömét leli abban, ha haldoklik és szenved valaki.

Ilyen mentális betegséges támogató külföldi ingyenes helyeken se panaszkodhatsz sokat, mert kiutálnak, kitagadnak jobb esetben, rosszabb esetben bizonyos időre kitiltatnak adminokkal.

Tulajdonképpen teljesen összeomlok gyakran.

Összeomlásaim krónikája:

- mikor 2004-ben megvertek, és sem felnőttek, sem senki nem segített - utána nem volt energiám tanulni érettségire, még így is jó lett, de nem vettek fel megjelölt helyre, ám fizetősre felvettek, amit anyám erőltetett, de én nem akartam menni, mégis 4,7 átlagom volt, írtam is, hogy vegyenek át államira, de nem vettek - igaz, 5 egésszel se szoktak, mert kell a pénzecske felsőoktatási intézményeknek - egy nő mondta, hogy őt 4,95-tel se vették

- visszataszító pofám, furcsa, titkolózó természetem van, ezért furcsa vagyok, így valóságban emberek nem szeretnek

- egyszer megnyíltam barátaim előtt, ők elmondták fősulinak, így testi tünetek, mint hasmenés és alvászavar, illetve szétcsúszás - akkor elmentem városból, soha nem mentem vissza

- utána jött Tündérhegy első alkalommal, ahol érthető módon senki nem kedvelte, hogy szuicid voltam és önpusztító - végül el kellett jönnöm, mert anyám beiratott egy másik fősuliba, ahova nem is akartam menni, de mentem, jegyeim se voltak rosszak tavaszi féléveben, viszont téliekben mindig reménytelenség volt és szinte semmit nem teljesítettem - ebből a híres SZTK-sok kitalálhatták volna, hogy ennek tiszta kétpólusú az éve, biztos bipoláris - de nem, erre a debreceniek nem képesek - amúgy országnak annyi, ha debreceni ellátásról mintázzák mindenütt egészségügyet, mert én abba vagyok, és hát majd mindenütt várnak a snecik 4 - 6 órát járóbetegként, műtétre is annyit vagy még többet, ha már van aznapra időpont

- utána jártam koncertekre, az jó volt, szerettem - egyedül a koncertek és zenék voltak jók életemben

- a pszichiátrián kipróbáltam mindegyik antidepit, de mindegyiknek rossz mellékhatása van, ember nem lehet folyton enervált, zavart, agresszív, fizikai fájdalommal teli tőlük, mást szedek, de nem elég, kéne antidepi - kínomban felvetettem nőcinek, hogy mi lenne, ha kiadagolt minimennyiségű ketamin-terápia vagy elektrosokk lenne, de nem vagyok elég súlyos eset - o-ké

- még verseimet párat elismerték meg audió drámáim, de nem veszik meg

- 2009-ben megint idegkimerültem

- 2013-ban is

- nem szerettem második fősulira se menni, ahova jártam és mert kidobott lógusnő, nem tudtam befejezni, mert szétcsúsztam, de 2 másik telón elutasított, 2 másik élőben, mert jajj, a gonosz border meg bipol, akik veszélyesek ám nagyon, mert hangulatingadoznak, tán meg is ölik maguk - ez nagyon veszélyes

- ekkor időnként párszor még derealizáltam meg deperszonalizáltam

- most már minden remény tovatűnt,a csillogás, az életöröm, a remény, már csak bágyadt, tompa gondolataim járnak körbe-körbe, illetve ernyedt szemeim megnyugvásra vágynak, de nincs kegyelem, nincs megváltás

- idén januárban öngyilkos akartam lenni, de nem tudok, odamehetek biztos helyekhez, oda is mentem, de nem tudom megtenni, a pirulákkal meg nem lehet meghalni

- anyám adagolja gyógyszert, pedig 2009 óta nem próbáltam pirulákkal véget vetni életemnek

- netes ismerőseim között volt egy nagyon kedves, életszerető epilepsziás, de meghalt - utána háromnegyed évig kivoltam - pedig élőben sosem láttam, mivel amcsi volt

- többi netes ismerős meg mind halad élettel, aki meg nem, az le van szedálva, mert ők bírják nagy mennyiségű gyógyszereket

- verseim és audió drámáim elismerik, de nem veszik meg

- ez a világ hanyatló, rothadó, minden érték a semmibe veszett, a tudomány sincs elég fejlett szinten ahhoz, hogy nekem segítsen

Hali lányok fiúk?

Ki hogy van?

Küzd valaki változókozzal épp mostanában,vagy valaki túl van már rajta?

priviben kérdeznék párat !  🙂

Én is kitöltöttem. Időm csak ilyenkor van.

Ez a szorongás - okozza ezt bármi - nálam is mindent visz. Minden bajomnak ez az oka. Mindenre kihat. 

Kitöltöttem.

Jár valami ajándék gyümis sajtkosár vagy valami? 

Borzalmas éjszakám volt, olyan nehéz volt, hogy átlag 3 gyógyszer (egy antipszichó, egy nyugtató, egy univerzális mindenre jó) mellé be kellett vennem még egy negyediket (plusz egy nyugtató).

Amúgy nagyon nem vagyok jól, nihil, hó, hideg, sötét és halál van.

Igazából lelki segély is elküldött francba, hogy csak akkor hívjam őket, ha nagyon muszáj és már hídon vagyok, anyám nem figyel oda, hanem folyton lekicsinyel és ítélkezik meg nem vesz komolyan.

A jelenlegi gyógyszerek nem elegendőek, de folyton nyomott, unott, kiábrándult, álmos vagyok és nem tetszik sem kül-, sem belpolitikai helyzet.

Én úgy vélem, hogy aki nagyon rottyon van, és sem terápia, sem gyógyszer nem gyógyítja meg, és még fizikai és mentális betegsége is van 8, azt kéne hagyni megfelelő számú támogatással élni.

Én nem tudok élni, szó szerint, ha egy nap reggel 7-kor kelek, akkor gyógyszerrel sem tudok aludni hamarabb, mint hajnal 1.....

Semmilyen gyógyszer nem jó nagy mennyiségben, mert mindegyiktől ingerült, öngyilkos hajlamú, agresszív vagy ágybavizelős leszek.

Szorongás level 100, depresszió level 1.000.000, hangulatingadozás legalább csak 25%.

2007 óta taposom a malmot, ezeket mind megjártam, és így sem lett semmi, és diagjaim és amiket kipróbáltam:

- borderline

- bipoláris

- szorongás és depresszió kevert

- colitis ulcerosa, azaz bélfekély - szorongásra aktivizálódik

- prosztatagyulladás egy szinten, amit nem tudnak kiiktatni - szorongásra ez is

- lichen sclerosis atrophicus - gyulladásos bőrbetegség - a stressz hatására

Nincs leírva, de van c-ptsd is, mert nem tudok utazni olyan útvonalon, ahol megvertek és aktívan üldöztek.

Szintén nincs leírva, de van enyhe ocd is, azaz ellenőrzés, hogy minden le van kapcsolva, nem folyik semmi stb.

2-szer voltam Tündérhegyen 2 hónapot (2007, 2009).

2-szer átrián (2007 - 2 hét nyílt, 1 nap zárt, 2009 - 3 nap zárt) 

4 és fél év magán pszichoterapeuta, aki kidobott, mert azt mondtam, hogy nem is tudja, hogy mi az igazi szenvedés, többi 4 nem vállalt (2 már telefonon is elhajtott, 2 meg élőben), volt egy TB-s aranyos, de szakképzetlen nőci, akinél 2 hónapot voltam - aranyosnak nagyon aranyos volt, de frissen jött ki egyetemről, és nem nagyon tudott mit kezdeni komoly kórképekkel.

Inkompetensek a gasztros-és-urológus-dokik is itt.

Jah, és volt a körberajongott sématerápia, de a debreceni egy nagy kalap f*s.

4-féle átriai gyógyszer, 1-féle fizikális gyógyszer, 1-féle homeopátia, 4-féle-bőrkrém a napi menüm 35 évesen.

Mivel kisvárosban lakok, és nem tudok elköltözni betegségek miatt, és valóságban senki nem tolerálja panaszkodó egyedeket, így egyedül maradtam.

Igazából alig várom már a sötétet és a halált, az egyedüli ami jó az a zene, éneklés meg pár sorozat, film, könyv.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmYUnvCyBxQa2MfHLCUKhMSJiPtQE5M-v7KIRgnn8InkNbsQ/viewform

Kitölteni való.Szakdolgozat elkészítéséhez kéne.

Hali!

Ki hogy van?

Nincs normális házi orvos rendelés nálunk,mindegyik betegeskedik,még a helyettesítok is...

Meg kéne mutatnom már a pajzsmirigy papírokat,nőgyógyit is.Mindig sokan vannak,lehetetlenség elmenni.

Ráadásul az endokrinológusom is elment,azt sem tudom mikor kihez kell majd menni...

Kevés a doki mindenhol....

De am. nem a te stílusoddal van probléma hanem máséval de az is csak annak okoz gondot aki problémát csinál belőleMajd elmagyarázom ha tudom:)

Kleó.Egy vicc a stílust szóba hozni mikor mindenki tudja,hogy  mi a dörgés,de majd személyesen megvitatjuk.

A stílus, lelkem, a stílus... És arról meg fogalmad sincs, mi az az agresszivitás pl. nálam... 😀 

De nem bántani akartalak, csak felhívni a figyelmed bizonyos dologra.

Háp, én is tervezek most menni, de én sem vagyok különb a deákné vásznánál. Számítok kritikára az itteni írásaimmal kapcsolatban, de ez van. Nem hiszem, hogy meg tudnék változni. De azért tényleg tervezek menni, remélem összejön. Ráaàsul már megint elveszítettem a hozzáférést ahhoz az emailhez, amivel regeltem. Nem is én lennék. A Szlovák jó hely, ha összejön, érezzük jól magunkat.

Én nem írok a búrán a bántással kapcsolatban  mert leoltottam a drogok miatt Kiscsillagot és amiatt meg én lettem jogosan kioktatva a búratalin(elég agresszívra sikeredett ez a fejtágítás)de egy másik embernek meg minden szarságát elnézik/elnézték...fasza minden gyerekek!

Írjál, az szokott egy kicsit segíteni.

kedvem lenne egyet blogolni, inspiráció és háttérmunka megvan már, hála ennek az elbaszott világnak....megint robbantott ábra vagyok basszameg, szerteszét mindenhol a szoftverem

Már működik az oldal? 🙂

Mindhármatoknak jobbulást!

Mindkettőtöknek jobbulást!

Én is beteg vagyok (még mindig).

Én is szédelgek, és nem akar múlni ez a nyavalya. Anyámnak már napokkal ezelőtt lecsengett.

Akkor javulást!

Ki hogy van?

Én tegnap óta szédelgek,picit nyom egy picit a mellkasom.

Megin kibicsaklott a bokám a lépcsön elestem megint.

Utálom már hogy ilyen idétlen vagyok.Front van vagy mi?

ElőzőOldal 11 / 569Következő