Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 83 / 569Következő

Ma ugye itthon felejtettem a gyóccereket, és 2től már ment fel a lázam. Nem nyavajogtam, de a szemeimen látszik. Most is égnek, ez vagy 38.5 minimum.

Revalid, vagy élesztő evés, de az undi.

Mi a szent szart lehet csinálni olyan körömmel, ami állandóan beszakad? Hosszában.

nem basztatok én saemmir se

nem lesz bura ha nem lesz penz oszt csá

ha valaki akarja vinni irjon eszetrnek

csá

Mots írjatok,mert Krisz hamarosan bacctatni fog itten, és még el is veszhetnek dolgok! 

Hát, én nem bírom lenyomni, de ahol meg nem kéne, hárítok...

Nem te. 🙂 Valamelyik lakótárs a kettő közül.

🙂

Bocsi.

Nagy cicaharc volt a chaten, aztán Elijah is kapott, mert beleszólt.

Sajnos nem olvastam.., Asszam nem is pótlom!

Igen, van ilyen önsanyargatós kényszer, vagy mi.

Én elásom mindig ha előkerül valami, de valaki meg kiássa aztán szétszórja a padlón, hogy beleakadjak.

ES-nek üzenem, hogy bármennyire is bírom, legközelebb is lebabázom ha ekkora fasságot mond!

Olyan kedve kedvesen, h már 2,5 évesn derealizátam, persze akkor még nem tudtam, mi az, csak fura volt... És EMLÉKSZEM!

Muszáj. Nem tudom túltenni magam...

Bacc, olyan bőghetnékem van... De 20 éve 2x sikerült, amikor elköltözött a lányom. Pedig még a dr. terap is idomított rá. Max. néhány csepp megy.

Nem jó nézni a múltat, meg szomorkodni rajta.

Haaaj, megint nézem, milyen cipőket hordtam 15-19 éves koromban... Mondjuk most már nem tudnám a kicsit bütykös lábammal... Na de 30 évig még igen (sírós smiley).

Meg egy icike-picike hipokondria... Ami gyógyíthatatlan.

Szivacsos fajta.

Sőt! Agyvelőgyuszi.

Az, de az alapbetegség agyhártyagyulladás (minimum).

Ja, meg persze Covid!!!

Én zuhany/fürdi után, ha már nem ér a víz, akárhány fokban is rohadtul fázom. Brrr, a törülközés végéig. Persze ez is a hidrofóbia része lehet.

27 fokban fáztam meg szarul levés, lezuhanyoztam majdnemforró vízzel, erre még jobban fáztam, kénytelen voltam beülni 1 kád melegvízbe.

Lehet, hogy most nem kamu a szarullevés, csak hogy meglegyen a 2 szem NSAID (vettem panadol extrát és algoflex rapidot vagy mit).

Oda se nézz...

Szellem hangon: "meetalbodyy iiis offlineeeee...."

Metalbody is offline.
Ettől nem szabadulok meg, már álmodtam is evvel 😀 

Nekem pont az ágy végénél van a falon felszerelve velem szemben egy 32 colos elég jó hangzással (beépített mélyláda a tv-ben), tiszta mozi feeling előtte fekve, légvonalban kb 2 méterre van így a fejemtől, az állvány dönthető enyhén lefele, úgyhogy pont jól van belőve. 🙂

Miben nyilvánul meg az egészségtelenedés? Az ágy fölött még megértem, mert ha nem megfelelő a rögzítés, akkor ráesik az emberre.

🙂

Pasik nem érdekelnek, nőnemű szerveződés az optimális. És nem is feltétlenül szexualizálni, hanem csak itt lenni mint társaság. Lehet, hogy elkezdett hatni a 800mg orbáncfű, 1-2 hete szedem újra, és emeltem az adagot

Apám szerint egészségtelen...

Pedig az ágyból láthatóság praktikus. Főleg, ha szemben van, mert nekem eddig oldalt voltak a tvk, ami elgémberedés okozója volt elég hamar.

Szervezz vmi kumásat 😀

Holnaphétfő.

Jövő héten szerdáig lesz bejárás. Csüt home office, péntek szabi. Így 4,5 nap fog otthonlevésnek számítani, mert hétfő ugye munkaszünet.

Csüt du - péntek de. időszakra be kellene szervezni valakit ittlevésre, hogy itt legyen. Na majd még meglátom.

Ja, de azért melós. Bevinni-kivinni, kaját, lavórt stb. És ráadásul nekem kell mosogatni. De az 2.-3.-napban rádió, most már eltrabantozik a tv elél (sosem volt az ágyból látható, apám hülyesége), de meg már nem is érnek el a vezik...

Jaj, nem úgy értettem, hogy utolsó napok neki. Csak az önellátásra reflektáltam.

Nem is úgy fest, h uo napok... Apámon látszott. De tényleg jó, h van benne  akarat.

Elfogyott az algopyrin.

Pszichoszimatikus rásegítéssel érzem magam egyre lázasabbnak meg fejfájósabbnak a gyszerhiány hatására.

Az jó, ha akív. Apám az utolsó hetekben kb. feküdni tudott. Nem is tudom, hogy ápoltuk volna anélkül, hogy valaki odaköltözik.

A dunakeszibe kivisz - visszahoz a 104es, itt áll meg a ház előtt. 30/30 perc az út és 30percenként jár, szóval ki kell számolni, ha nem akar ottragadni az ember. Mondjuk van auchan + kisboltok, lehet nézelődni lemaradás esetén.

Hálisten, 2 nap után már tudta cserélni... és nem hagyja el magát.

Megoldás: én nem iszom, hanem vedelek! Ezt a betegápolást másképp én nem bírom... A tehén picsájába undor nélkül benyúlok, de pl. egy emberi csak pisis pelenka, fuj hányós.

Ffi tanga. 😀

Ja a nőit se bírom magamon...

Én azt mindig rendelem a smithboxer webshopjából. Amúgy ilyen feszülős boxernak csúfolt valamit soha nem tudnék felvenni. Akik olyat hordanak azok hova rakják benne a "csomagot"? 😀 Totál kényelmetlen. 😀

Ott sincs alsónaci 🙂

Kistarjtai, az is jó, Az örsről, hát 2 busz...

A nyugati dekatlonban kb. nincs semmi. Dunakeszire szoktam/tunk kimenni, az 20x akkora és van választék mindenből.

Olyan jó kis faszpasszentos lurex izéket biztos kapsz.

Lusta vagyok zoknit mosni, inkább veszek holnap még 6 párat a dekatlonban.

Meg kellene alsógatyeszt is venni, de az ott asszem' nincs.

ElőzőOldal 83 / 569Következő