Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.26., 16:31Ma ugye itthon felejtettem a gyóccereket, és 2től már ment fel a lázam. Nem nyavajogtam, de a szemeimen látszik. Most is égnek, ez vagy 38.5 minimum.
Ma ugye itthon felejtettem a gyóccereket, és 2től már ment fel a lázam. Nem nyavajogtam, de a szemeimen látszik. Most is égnek, ez vagy 38.5 minimum.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.10.26., 00:37nem basztatok én saemmir se
nem lesz bura ha nem lesz penz oszt csá
ha valaki akarja vinni irjon eszetrnek
csá
nem basztatok én saemmir se
nem lesz bura ha nem lesz penz oszt csá
ha valaki akarja vinni irjon eszetrnek
csá
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.25., 22:06Igen, van ilyen önsanyargatós kényszer, vagy mi.
Én elásom mindig ha előkerül valami, de valaki meg kiássa aztán szétszórja a padlón, hogy beleakadjak.
Igen, van ilyen önsanyargatós kényszer, vagy mi.
Én elásom mindig ha előkerül valami, de valaki meg kiássa aztán szétszórja a padlón, hogy beleakadjak.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2021.10.25., 22:02ES-nek üzenem, hogy bármennyire is bírom, legközelebb is lebabázom ha ekkora fasságot mond!
ES-nek üzenem, hogy bármennyire is bírom, legközelebb is lebabázom ha ekkora fasságot mond!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.25., 22:01Olyan kedve kedvesen, h már 2,5 évesn derealizátam, persze akkor még nem tudtam, mi az, csak fura volt... És EMLÉKSZEM!
Olyan kedve kedvesen, h már 2,5 évesn derealizátam, persze akkor még nem tudtam, mi az, csak fura volt... És EMLÉKSZEM!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.25., 21:56Bacc, olyan bőghetnékem van... De 20 éve 2x sikerült, amikor elköltözött a lányom. Pedig még a dr. terap is idomított rá. Max. néhány csepp megy.
Bacc, olyan bőghetnékem van... De 20 éve 2x sikerült, amikor elköltözött a lányom. Pedig még a dr. terap is idomított rá. Max. néhány csepp megy.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.25., 21:48Haaaj, megint nézem, milyen cipőket hordtam 15-19 éves koromban... Mondjuk most már nem tudnám a kicsit bütykös lábammal... Na de 30 évig még igen (sírós smiley).
Haaaj, megint nézem, milyen cipőket hordtam 15-19 éves koromban... Mondjuk most már nem tudnám a kicsit bütykös lábammal... Na de 30 évig még igen (sírós smiley).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.25., 20:51Én zuhany/fürdi után, ha már nem ér a víz, akárhány fokban is rohadtul fázom. Brrr, a törülközés végéig. Persze ez is a hidrofóbia része lehet.
Én zuhany/fürdi után, ha már nem ér a víz, akárhány fokban is rohadtul fázom. Brrr, a törülközés végéig. Persze ez is a hidrofóbia része lehet.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.25., 20:4627 fokban fáztam meg szarul levés, lezuhanyoztam majdnemforró vízzel, erre még jobban fáztam, kénytelen voltam beülni 1 kád melegvízbe.
Lehet, hogy most nem kamu a szarullevés, csak hogy meglegyen a 2 szem NSAID (vettem panadol extrát és algoflex rapidot vagy mit).
27 fokban fáztam meg szarul levés, lezuhanyoztam majdnemforró vízzel, erre még jobban fáztam, kénytelen voltam beülni 1 kád melegvízbe.
Lehet, hogy most nem kamu a szarullevés, csak hogy meglegyen a 2 szem NSAID (vettem panadol extrát és algoflex rapidot vagy mit).
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.24., 19:42Nekem pont az ágy végénél van a falon felszerelve velem szemben egy 32 colos elég jó hangzással (beépített mélyláda a tv-ben), tiszta mozi feeling előtte fekve, légvonalban kb 2 méterre van így a fejemtől, az állvány dönthető enyhén lefele, úgyhogy pont jól van belőve. 🙂
Nekem pont az ágy végénél van a falon felszerelve velem szemben egy 32 colos elég jó hangzással (beépített mélyláda a tv-ben), tiszta mozi feeling előtte fekve, légvonalban kb 2 méterre van így a fejemtől, az állvány dönthető enyhén lefele, úgyhogy pont jól van belőve. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 19:35Miben nyilvánul meg az egészségtelenedés? Az ágy fölött még megértem, mert ha nem megfelelő a rögzítés, akkor ráesik az emberre.
Miben nyilvánul meg az egészségtelenedés? Az ágy fölött még megértem, mert ha nem megfelelő a rögzítés, akkor ráesik az emberre.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 19:34🙂
Pasik nem érdekelnek, nőnemű szerveződés az optimális. És nem is feltétlenül szexualizálni, hanem csak itt lenni mint társaság. Lehet, hogy elkezdett hatni a 800mg orbáncfű, 1-2 hete szedem újra, és emeltem az adagot
🙂
Pasik nem érdekelnek, nőnemű szerveződés az optimális. És nem is feltétlenül szexualizálni, hanem csak itt lenni mint társaság. Lehet, hogy elkezdett hatni a 800mg orbáncfű, 1-2 hete szedem újra, és emeltem az adagot
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 19:26Pedig az ágyból láthatóság praktikus. Főleg, ha szemben van, mert nekem eddig oldalt voltak a tvk, ami elgémberedés okozója volt elég hamar.
Pedig az ágyból láthatóság praktikus. Főleg, ha szemben van, mert nekem eddig oldalt voltak a tvk, ami elgémberedés okozója volt elég hamar.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 19:23Holnaphétfő.
Jövő héten szerdáig lesz bejárás. Csüt home office, péntek szabi. Így 4,5 nap fog otthonlevésnek számítani, mert hétfő ugye munkaszünet.
Csüt du - péntek de. időszakra be kellene szervezni valakit ittlevésre, hogy itt legyen. Na majd még meglátom.
Holnaphétfő.
Jövő héten szerdáig lesz bejárás. Csüt home office, péntek szabi. Így 4,5 nap fog otthonlevésnek számítani, mert hétfő ugye munkaszünet.
Csüt du - péntek de. időszakra be kellene szervezni valakit ittlevésre, hogy itt legyen. Na majd még meglátom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.24., 18:41Ja, de azért melós. Bevinni-kivinni, kaját, lavórt stb. És ráadásul nekem kell mosogatni. De az 2.-3.-napban rádió, most már eltrabantozik a tv elél (sosem volt az ágyból látható, apám hülyesége), de meg már nem is érnek el a vezik...
Ja, de azért melós. Bevinni-kivinni, kaját, lavórt stb. És ráadásul nekem kell mosogatni. De az 2.-3.-napban rádió, most már eltrabantozik a tv elél (sosem volt az ágyból látható, apám hülyesége), de meg már nem is érnek el a vezik...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 18:05Elfogyott az algopyrin.
Pszichoszimatikus rásegítéssel érzem magam egyre lázasabbnak meg fejfájósabbnak a gyszerhiány hatására.
Elfogyott az algopyrin.
Pszichoszimatikus rásegítéssel érzem magam egyre lázasabbnak meg fejfájósabbnak a gyszerhiány hatására.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 18:00Az jó, ha akív. Apám az utolsó hetekben kb. feküdni tudott. Nem is tudom, hogy ápoltuk volna anélkül, hogy valaki odaköltözik.
Az jó, ha akív. Apám az utolsó hetekben kb. feküdni tudott. Nem is tudom, hogy ápoltuk volna anélkül, hogy valaki odaköltözik.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 17:59A dunakeszibe kivisz - visszahoz a 104es, itt áll meg a ház előtt. 30/30 perc az út és 30percenként jár, szóval ki kell számolni, ha nem akar ottragadni az ember. Mondjuk van auchan + kisboltok, lehet nézelődni lemaradás esetén.
A dunakeszibe kivisz - visszahoz a 104es, itt áll meg a ház előtt. 30/30 perc az út és 30percenként jár, szóval ki kell számolni, ha nem akar ottragadni az ember. Mondjuk van auchan + kisboltok, lehet nézelődni lemaradás esetén.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.24., 17:43Megoldás: én nem iszom, hanem vedelek! Ezt a betegápolást másképp én nem bírom... A tehén picsájába undor nélkül benyúlok, de pl. egy emberi csak pisis pelenka, fuj hányós.
Megoldás: én nem iszom, hanem vedelek! Ezt a betegápolást másképp én nem bírom... A tehén picsájába undor nélkül benyúlok, de pl. egy emberi csak pisis pelenka, fuj hányós.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.24., 17:28Én azt mindig rendelem a smithboxer webshopjából. Amúgy ilyen feszülős boxernak csúfolt valamit soha nem tudnék felvenni. Akik olyat hordanak azok hova rakják benne a "csomagot"? 😀 Totál kényelmetlen. 😀
Én azt mindig rendelem a smithboxer webshopjából. Amúgy ilyen feszülős boxernak csúfolt valamit soha nem tudnék felvenni. Akik olyat hordanak azok hova rakják benne a "csomagot"? 😀 Totál kényelmetlen. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 16:12A nyugati dekatlonban kb. nincs semmi. Dunakeszire szoktam/tunk kimenni, az 20x akkora és van választék mindenből.
A nyugati dekatlonban kb. nincs semmi. Dunakeszire szoktam/tunk kimenni, az 20x akkora és van választék mindenből.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.24., 15:59Lusta vagyok zoknit mosni, inkább veszek holnap még 6 párat a dekatlonban.
Meg kellene alsógatyeszt is venni, de az ott asszem' nincs.
Lusta vagyok zoknit mosni, inkább veszek holnap még 6 párat a dekatlonban.
Meg kellene alsógatyeszt is venni, de az ott asszem' nincs.