Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 82 / 569Következő

Kisbaba. 😀:bigsmile::8)

Mikor kiderült a betegségem, csináltam magamnak egy faliórát, dupla óraszerkezet volt belerakva, így volt rajta mindkét időszámítás...már kidobtam, az új lakásba már nem passzolt, az óraszerkezetet mentettem ki belőle, az van most az újban, igaz, az csak egyféle időt mutat...

Ejj, most jutott eszembe, a munkahelyen is van pár óra a műhelyben, amit majd át kell tekerni...hehe, ott is van egy egyedi számlapos, ott a 9-es helyett a reggelizős szünet végi beszólás van odaírva, amit akkor mondott a volt művezetőnk, mikor késett valaki (Tán halat öttéé??) 😆

Ahol laktunk régen, élt egy elég bolondos néni. Köntösben, hajcsavarókkal kijött az erkélyére, és kiordított az utcára, hogy hány óra van?!
Aztán hozzátette, hogy: és reggel vagy este?

Nekem konkrét jet-lag-em van ettől egy hétig legalább. Még ha altatóval is alszom.
Így is volt, hogy már fél nyolckor lefeküdtem.
Most akkor majd hatkor fogok?!?

Az emberi szervezetnek az a jó, ha egy fix ritmusra áll be ébredés, kaja, mozgás, stb. alapján. Egyesek szerint ezt az állítgatást azért találták ki, hogy ártsanak az embereknek, ez ilyen összeesküvés elmélet-szerű megközelítés, de akárhogy is van, a biológia törvényeit megzavarja, tehát nem jó...a hozzám hasonlóknak meg főleg nem, éppen ezért is vagyok úgy berágva. Ilyenkor pl. előbb van vacsora, meg reggeli, ami bezavar a munkámba, az ügyintézésbe, stb. Ha nem ugyanakkor kajálok, vagy lövök, akkor be tud hülyülni az amúgy is eléggé problémás vércukrom, de mikor pl. családi gazdaságban tejjel foglalkoztunk, akkor baj volt ez a teheneknél is, mert ha 4-kor van fejés, akkor 4-kor, a Rozinak meg nem tudtam elmagyarázni, hogy most én később fogom rácuppantani a gépet, mert most éppen időállítás van...

Megzavarja a bioritmust rendesen. Egyébként sem értettem soha mennyivel jobb az, hogy már délután 4től majd sötét lesz mintha mondjuk reggel 8kor világosodna.

Na neee 😆 Igen, kb. ilyen pofát vágtam, mikor olvastam reggel a cikket, ami arról szólt, hogy mégsem lesz elfelejtve ez a hülye állítgatás, pedig azt hazudták, hogy ez az év lesz az utolsó, utána megszűnik...mindig ez a hazudozás, meg a sok balhé, ejj, de idegállapotba vagyok má, pedig múlt hétvégén „kipihentem” magam...

https://c.tenor.com/iOT_mg5smsgAAAAC/bud-spencer-bud.gif

Rohadjon meg, most jöttem rá, hogy holnap tekergetni kell az órát...be vagyok állva a nyárira, ez alapján kajálok, meg lövöm magamat inzulinnal, meg ilyenek, erre meg most jól beleszrnak a napirendembe...na, ilyenkor szokott lenni, hogy felmegy a pumpa, aztán bepüfölöm a dühöngőbe, hogy KKKUUURRR...na, nem, most nem, inkább pattintok egy üveg bort, meg van még 3 szivarom a hétvégére, egyet el is lövök mellé...közben meg semmitteszek itten a monitor előtt...

Szombat van, lottót kell tölteni.

Mintha sütne a nap, Roxy készülődj, megyek érted a talicskával. 🙂

Hát azt vizsgálták 2015-16 között a budapestiben, hogy a felnőttkori ADHD miben kapcsolódik a bűnözői hajlamhoz és magatartáshoz.

Bíró: Az ön büntetése 12 év fegyház, a közügyektől való eltiltás, és kötelezem 5 év pszichoterápiára!
Vádlott: Bíró úr, én enyhítésért fellebezem. 17 év fegyház, a közügyektől való eltiltás.
Bíró: Valamit nem értett jól! Ön 12 év fegyházbüntetést kapott, és köteleztem 5 év pszichoterápiára!
Vádlott: Hát ez az! Ezt kérném enyhíteni 17 év fegyházra!

Hát nem tudnak ügyintézni, mert nincs felhatalmazásom apámtól, meg halotti a.k. sincs még. Ellenben nov 30-ig nem kell fizetni, és nagyon csinos volt az ügyintéző lány, odavagyokérte még legalább negyed óráig. Az olyan lányokért jobban oda tudok lenni, akikkel személyes kontakt is van a ránézésen kívül.

A boltban vettem mindent is, kaján felül domesztoszt meg corsodylt.

Mehetek digibe szolgáltatás szünetet kérni, mert a félörökösök nem bírják megtenni. Én meg pont nem vagyok az az ügyintézős jelenleg, fel is baszódtam. Eladnám a fél lakást, ha lenne olyan, aki fél lakást venne. Nekik nulla pénzük van, most is célozgattak rá, hogy mennyi a gázszámlájuk az albérletben. Le. Sza. Rom.

Veszek még kaját ma, aztán bezárom magam kedd reggelig.

Fáj a hasam.

Nem kaptam valamit valakitől, aki pedig mondta, hogy ad. 🙁

Én ha tényleg nystagmusos vagyok, akkor nem tudok szemüveget csináltatni. Nekem is van ilyen plasztik, de nem szívesen hordom.

Idézet tőle: John Doe

Nem ér hozzá a szememhez

Vicces fickó vagy te Johnny 🙂

A pupillatávolság is fontos szemüvegnél. Dioptria is különbözhet. Cylinder is kellhet. 

De ha jól látsz vele mindkét szemeddel, szerintem bajt nem okozhat.

Nem ér hozzá a szememhez, meg nekem csak egy szemüveg kell.

Az nem cseszi szét a szemet? Mi van, ha különböző dioptria a kettő?

Itt még +makka is van...

Milyen igaz. 🙂 Pont a múltkor beszéltük, hogy szeretnék egy kutyust. 🙂

Nálam most csak hanygya volt, de lefújtam őket.

Peronoszpóra.

Liposzóma. És mi lesz holnap? 😀

Kedves sportsorstársak! Örömmel közlöm, hogy liposzómátlanítottam a konyhát!

Gazdaságosat.

Leveszi az ember a tartóról, megnéz vele valamit 5 cm-ről, és ha jó akkor a kosárba teszi. Ezek ilyen előregyártott szemüvegek.

Tecsóban milyen szemüveget adnak?

Ma el kellene mennem a teszkóba, ott van zokni meg alsógatyó, meg talán valami jópofa kabát (a mostani meleg az enyhe télhez), meg szemüveg.

Idézet tőle: Kiscsillag

Terápiám lesz holnap. Hazafele veszek megint Indiai kaját. 

Majd írd meg, mi volt a terápon. 🙂

Vannak valamicske tüneteim, de a teszt érvényes és negatív. Persze, tudjuk: nem megbízható a teszt. 

Apám miatt aggódom: asztmás, magas vérnyomás, 71 éves, tegnap óta tudjuk, hogy covidos. Az éjjel nagyon lázas volt. Reggel szerencsére jobban. 

Szeretett volna venni pelenkát az unokának, aki épp itthon van, megkért, hogy vegyek a nevében két nagy csomaggal. Drága ember. 

Nem kényelmetlen, sőt egyenes háttartást követel meg.

Jó reggelt, sziasztok. Köszi Krisztián, megbeszéltük telefonon, a kérdéseimet. 

Valaki csinált már magának egyedül covid antigén gyorstesztet? Az orrba dugós pálcikát meg lehet oldani segítség nélkül? 

bartika

kérdezted hogyan érsz el

így:

+36302286784

NE rejtett számról hivj mert HA ÉPPEN nem tudom felkapni a telefont utána nem tudlak VISSZAHÍVNI

csáó

Eszegetem a volt apám Rudoteljét, amit elhoztam. 10mg, de nem igazán érzek semmit. Lehet emelem 30ra pénteken kísérletező kedvemben. Jó lenne tudni, hogy mit kell érezni ha hat. Inni kell rá?

Fáj megint a fejem, de a kombi nsaid-ban van koffein is, az meg nemalvást okoz. A Donalgin jó vajon fejfájásra? Régen duplán szedtem, de no effect. A dagadt csaj anyja meg megevett egyet, és ketten kisérték be a lakásba, mert nem tudott járni tőle. Mondjuk abban nincs lázcsillapító, nekem meg most az is kellene.

Idézet tőle: John Doe

Múltkor vettem drága thai tészta porlevest azt az elméletet követve, hogy ha drága akkor finom, és tényleg finom volt. Felírom, hogy most is kell venni. Remélem a lajos hal már megy felírás nélkül is. Néha olyan a lakás a cetliktől, mintha valami alzheimer-kóros lakna itt.

🙂

Én holnap tervezek sok zöldséget és más alacsony kalóriatartalmú ételeket venni.

Terápiám lesz holnap. Hazafele veszek megint Indiai kaját. 

Idézet tőle: Kleó

Szép, de nagyon kényelmetlen és káros is a gerincre. Tyúkszemet, bőrkeményedést is okozhat. Fakír, aki ilyet hord.

Balesetveszélyes is.

Múltkor vettem drága thai tészta porlevest azt az elméletet követve, hogy ha drága akkor finom, és tényleg finom volt. Felírom, hogy most is kell venni. Remélem a lajos hal már megy felírás nélkül is. Néha olyan a lakás a cetliktől, mintha valami alzheimer-kóros lakna itt.

Idézet tőle: Kiscsillag

Elegem van abból, hogy éhes vagyok.

Nekem most abból, h kicsit sem... Tele a hűtő, lesz még kidobás is liposzóma miatt.

Tűsarkú körömcipők, leginkább fekete, ill. nyárra ui szandi drappban.

Nem szokott. Önhipnotikus terápiára sem reagált. 🙁

Milyen cipellők tetszenek?

Elegem van abból, hogy éhes vagyok.

Nem szokott. Önhipnotikus terápiára sem reagált. 🙁

A sírásról jut eszembe, amióta beteg vagyok nem tudok sírni, de még ingerem sincs rá, nem tudom mi kattant ki bennem vagy mi okozza ezt. Korábban bőven tudtam, férfi létemre is, nem szégyen ez, úgyhogy bevallom.

Haaaj, megint nézem, milyen cipőket hordtam 15-19 éves koromban... Mondjuk most már nem tudnám a kicsit bütykös lábammal... Na de 30 évig még igen (sírós smiley).

Ne szomorkodj! 

Vagy most sírni volna jó? Akkor drukkolok, hogy sikereggyen.

Egy hatalmas kandúr...

Katzenjammer?

Nagyon gyötör a cicamicabaj, és egész nap... Régen 5-6 óra felé elmúlt.

Esetleg külsődlegesen olivaolaj vagy egyéb tartalmas pakolás rá.

ElőzőOldal 82 / 569Következő