Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 81 / 569Következő

Ha még egyszer kiírja nekem ez, hogy "Metalbody is offline", tömegmészárlást rendezek 🙂
Már mindent csináltam és mégis, mindig...
Légyszi, legyél online!
Megígérem, hogy nem szólok hozzád.

Hadd kötözködjek.
Nem Hallo, hanem Mindenszentek előestéje hivatalosan.
Holnap meg majd nagyon fülelünk, mert a Hallottak napja lesz.
Minden urbánus bölcsesség a buszon vagy a metrón kétszer akkora értékkel bír majd  🙂
Igen, még az " és erre figyelmeztessék utastársaikat" is!

31. Hallo

1. Mindenszentek

2. Halottak napja

Nekem nem volt mellékhatása a Pfizernek. Anyu kínait kapott, neki sem. Hangulatunk sem romlott utána.

Húzzuk az időt. Mutáns ellen is védő harmadik oltást szeretnénk.

Tegnap láttam 2 embert akik tököket vittek, gondolom faragni. Szóval náluk Halloween.

Nekem minden nap ünnep, amikor nem kell dolgozni menni.

Valaki érti akkor, hogy ma halottak napja vagy mindenszentek van? Ha mindenszentek, akkor miért a halottakat ünnepeljük, stb.?

"Általánossá a Tridentinummal újjászülető szentkultusz nyomán vált, de az utána következő halottak napja miatt elsorvadt, annak vigilijájává lett."

http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/3-1833.html

Ja, ha kötelező lesz, csináltatok. Nem oltást...

Soha! Én az anafilaxiás sokktól sokkal jobban félek, mint a vérustól. (De asszem ezt már írtam.)

Én nem vagyok beoltva. Várom a Novavax vakcináját, az a mutációk ellen is véd. A jelenlegi vakcina kínálatot nem jellemzem, mert a véleményem büntetendő kategória. Engem a munkahelyen basztatnak, hogy oltassam be magam, de leszarom. Majd ha kötelező lesz.

A koronavírus oltáshoz ki hogy áll? Én most kaptam a kedves kormányzati tájékoztatást, hogy mindenképpen adassam be a harmadik vakcinát is. Csak éppen nálam elég erős összefüggés van a betegségem kialakulása és az oltás közöt, úgyhogy én ezt inkább kihagyom, nekem sajnos ez a kettő is sok(k) volt.

Undok hasfájás. 🙁

Haafájás.

A 200 mg Tramadol kiütött, de már csökkent sajnos a szedáció. 

Egyik sem csökkenti annyira a görcsöt, hogy ne lehetetlenítse el az alvást. Ha van szedáló hatása, akkor sikerülhet pár órát aludni.  

Valamire, pisilni, hasfájás, vagy csak úgy?

Én már aludtam, de felkeltem.

Igen, csak néha halok meg, de a dupla rudotel miatt nem őrjöngök, csak káromkodok és játszok tovább.

Jól haladsz?

Nem, én zombikat irtok.

Mindenki átment órásba?

Aki a sátor tetején alszik annak a Sátoraljaújhely. Na jó éjszakát mindenkinek. 😀 Ilyen korán se feküdtem le mostanában, éljen az óratekergetés.

Ne énekelj! A cseten talizunk!

Idézet tőle: Roxy.

Elkéstél, elmentem a Jocóval.

Most egész éjjel éneklem majd az "Egy asszony miatt vagyok ilyen léha" c. zenei művet.

Elkéstél, elmentem a Jocóval.

Hát aztán elaludtam. Nem vettem észre semmiben tartalmi változást.

T2021. október 31. 4:10CET

A terv az, hogy nem alszok el, mert kivi vagyok a mellékhatásokra nemelalvás esetén. Kerestem jó pszicho chill zenét is.

2-5 év a ráhagyás, de látszik is: ha lebomlott a megfelelő mennyiségű 6óanyag, megváltozik a színe.

Ja, gondolom van ilyen hatóanyag %, ami ha lemegy egy érték alá, akkor tekinthető lejártnak.

Az tuti jó még!

Lejárt májusban az egyik doboz stilnoksz, még volt benne 4,5 szem, elkezdem enni felesével, ne vesszen kárba.

Csizmaszárba húzni...

Össze kell kötni az első lábát, meg a hátsóra is volt valami megoldás abban a filmben, amit egyszer láttam.

Jól felrúgott/megdöfött volna...

Kár hogy nem volt tehenünk vagy kecskénk.

Mi elsősorban a Közgáz-bárba jártunk, de E meg KEK is.

Én is az E-klubban nőttem fel. 🙂

Emléxek, az E-klubban dizsiztünk, mikor bemondta a DJ, h most nem 1 óra van, hanem 2. Sok hülye meg tapsolt...

Az őszi nem visel meg. A nyári igen.

Igen, úgy hívták, meg volt a Bimbó, és volt egy paci is, neki Baba volt a neve. Volt 12 tehén, meg egy ló, de a tehenek nevére már nem emlékszek pontosan, a Rozi meg a Bimbó megmaradt...hehe, a tehénszrban töltöttem a gyerekkoromat, segítettem sokat Nagyapámnak, volt rendesen traktorozás is, mert volt szántóföld, legelő is, csak hát a végén el kellett adni...12 évesen már nagyban nyomattam az MTZ-vel, 2 pótkocsival 😆 Aztán, ahogy telt az idő, a technikai dolgok jobban izgattak, mint a föld, meg az állatok, de hát Apámat is kb. egy marék anyacsavarba szülték, és ugyanezek érdeklik...nem is szerette sosem a gazdálkodást, nekem mondjuk volt egy varázsa, de annyira nem, hogy azzal foglalkozzak...

Én a mostani óratekergetésnek örülök, most állítanak át minket a "normálisra" (t.i.: a Nap járása szerinti), nem 13-kor, hanem délben delel a Nap. De aztán maradhatna így... Amikor '79-ben a háború előtti után az első előretologatás volt, megmondtam: még a nyári estét is elvették, mert mire esteledés következik be, az már ugye éjszaka. Én ehhez most 1-2 nap alatt akklimatizálódok, a nyárihoz (haver szerint csak beképzelem) 2-3 heti szenvedés.

Azt kétlem, nem tűnt depressziósnak egyáltalán, inkább egy velejéig gonosz nő volt, aki magával szemben igénytelen, de mégis nárcisztikus vonásokkal rendelkezik.

Mehemed nem tudta, ő három félét számolt össze, aztán felrúgták, mert fogdosta a farkukat.

Szerk. Illetve, nem szól arról az esetleírás, hogy fizikailag tényállás szerűen meg is fogta a farkukat, lehet, hogy elég volt az, hogy a meg nem fogásáról hiányos ismeretekkel rendelkezett.

Na, ezt sosem lehet tudni... én gyes alatt! leadtam 17 kilót, és a férjemnek egyáltalán nem tetszettem úgy, még be is szólogatott, h "hízzá' mán, mert még feltörsz, mint a cipő". Ismertem mást is, aki a, hááát, a gömbölydedebb nőkre bukott; volt, aki el is mondta: egy duci kéne az ágyba, egy karcsú meg az utcára.

Ja, én írtam is neki, hogy ki az, mit keres ott és miért. 🙂

Magyar tarka. Az a fajtája.

Idézet tőle: John Doe

Ügyesen kattintsatok naponta a reklámokra is jól.

ÉÉÉS! Nézzétek fönt, milyen fasza új reklámot csinált Krisz!

Depressziós lett a gyerexüléstől, és ezt próbálta meg csokievéssel enyhíteni?

Az egyik volt főnökasszonyomat Anettnek hívták, az ő esetében ez tehénnév volt. Mellettem ült az irodában, naponta nagyjából úgy fél kiló csokit evett meg munkaidőben és ezek után nem értette, hogy miért könnyebb átugrani, mint megkerülni. Nagyjából 1:1 arányú volt szélesség/magasságban.

Egyébként ő ráfogta arra, hogy szült egy gyereket, így innentől kezdve joga van gurulni. A férje biztos nagyon boldog lehet... 😀

Ügyesen kattintsatok naponta a reklámokra is jól.

Vagy Riska, bár a riska az nem tehén személynév, hanem a kisméretű kisszarvú vöröses tehén elnevezése.

Rozi tehén. 🙂

ElőzőOldal 81 / 569Következő