Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.01., 15:51Ha még egyszer kiírja nekem ez, hogy "Metalbody is offline", tömegmészárlást rendezek 🙂
Már mindent csináltam és mégis, mindig...
Légyszi, legyél online!
Megígérem, hogy nem szólok hozzád.
Ha még egyszer kiírja nekem ez, hogy "Metalbody is offline", tömegmészárlást rendezek 🙂
Már mindent csináltam és mégis, mindig...
Légyszi, legyél online!
Megígérem, hogy nem szólok hozzád.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.01., 15:30Hadd kötözködjek.
Nem Hallo, hanem Mindenszentek előestéje hivatalosan.
Holnap meg majd nagyon fülelünk, mert a Hallottak napja lesz.
Minden urbánus bölcsesség a buszon vagy a metrón kétszer akkora értékkel bír majd 🙂
Igen, még az " és erre figyelmeztessék utastársaikat" is!
Hadd kötözködjek.
Nem Hallo, hanem Mindenszentek előestéje hivatalosan.
Holnap meg majd nagyon fülelünk, mert a Hallottak napja lesz.
Minden urbánus bölcsesség a buszon vagy a metrón kétszer akkora értékkel bír majd 🙂
Igen, még az " és erre figyelmeztessék utastársaikat" is!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.01., 10:56Nekem nem volt mellékhatása a Pfizernek. Anyu kínait kapott, neki sem. Hangulatunk sem romlott utána.
Húzzuk az időt. Mutáns ellen is védő harmadik oltást szeretnénk.
Nekem nem volt mellékhatása a Pfizernek. Anyu kínait kapott, neki sem. Hangulatunk sem romlott utána.
Húzzuk az időt. Mutáns ellen is védő harmadik oltást szeretnénk.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.01., 10:51Tegnap láttam 2 embert akik tököket vittek, gondolom faragni. Szóval náluk Halloween.
Nekem minden nap ünnep, amikor nem kell dolgozni menni.
Tegnap láttam 2 embert akik tököket vittek, gondolom faragni. Szóval náluk Halloween.
Nekem minden nap ünnep, amikor nem kell dolgozni menni.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.11.01., 10:43Valaki érti akkor, hogy ma halottak napja vagy mindenszentek van? Ha mindenszentek, akkor miért a halottakat ünnepeljük, stb.?
"Általánossá a Tridentinummal újjászülető szentkultusz nyomán vált, de az utána következő halottak napja miatt elsorvadt, annak vigilijájává lett."
http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/3-1833.html
Valaki érti akkor, hogy ma halottak napja vagy mindenszentek van? Ha mindenszentek, akkor miért a halottakat ünnepeljük, stb.?
"Általánossá a Tridentinummal újjászülető szentkultusz nyomán vált, de az utána következő halottak napja miatt elsorvadt, annak vigilijájává lett."
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.01., 09:19Soha! Én az anafilaxiás sokktól sokkal jobban félek, mint a vérustól. (De asszem ezt már írtam.)
Soha! Én az anafilaxiás sokktól sokkal jobban félek, mint a vérustól. (De asszem ezt már írtam.)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.01., 09:17Én nem vagyok beoltva. Várom a Novavax vakcináját, az a mutációk ellen is véd. A jelenlegi vakcina kínálatot nem jellemzem, mert a véleményem büntetendő kategória. Engem a munkahelyen basztatnak, hogy oltassam be magam, de leszarom. Majd ha kötelező lesz.
Én nem vagyok beoltva. Várom a Novavax vakcináját, az a mutációk ellen is véd. A jelenlegi vakcina kínálatot nem jellemzem, mert a véleményem büntetendő kategória. Engem a munkahelyen basztatnak, hogy oltassam be magam, de leszarom. Majd ha kötelező lesz.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 09:10A koronavírus oltáshoz ki hogy áll? Én most kaptam a kedves kormányzati tájékoztatást, hogy mindenképpen adassam be a harmadik vakcinát is. Csak éppen nálam elég erős összefüggés van a betegségem kialakulása és az oltás közöt, úgyhogy én ezt inkább kihagyom, nekem sajnos ez a kettő is sok(k) volt.
A koronavírus oltáshoz ki hogy áll? Én most kaptam a kedves kormányzati tájékoztatást, hogy mindenképpen adassam be a harmadik vakcinát is. Csak éppen nálam elég erős összefüggés van a betegségem kialakulása és az oltás közöt, úgyhogy én ezt inkább kihagyom, nekem sajnos ez a kettő is sok(k) volt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 23:18Haafájás.
A 200 mg Tramadol kiütött, de már csökkent sajnos a szedáció.
Egyik sem csökkenti annyira a görcsöt, hogy ne lehetetlenítse el az alvást. Ha van szedáló hatása, akkor sikerülhet pár órát aludni.
Haafájás.
A 200 mg Tramadol kiütött, de már csökkent sajnos a szedáció.
Egyik sem csökkenti annyira a görcsöt, hogy ne lehetetlenítse el az alvást. Ha van szedáló hatása, akkor sikerülhet pár órát aludni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.31., 23:10Én már aludtam, de felkeltem.
Én már aludtam, de felkeltem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.31., 22:23Igen, csak néha halok meg, de a dupla rudotel miatt nem őrjöngök, csak káromkodok és játszok tovább.
Igen, csak néha halok meg, de a dupla rudotel miatt nem őrjöngök, csak káromkodok és játszok tovább.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.31., 21:06Aki a sátor tetején alszik annak a Sátoraljaújhely. Na jó éjszakát mindenkinek. 😀 Ilyen korán se feküdtem le mostanában, éljen az óratekergetés.
Aki a sátor tetején alszik annak a Sátoraljaújhely. Na jó éjszakát mindenkinek. 😀 Ilyen korán se feküdtem le mostanában, éljen az óratekergetés.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.31., 18:33Idézet tőle: Roxy.Elkéstél, elmentem a Jocóval.
Most egész éjjel éneklem majd az "Egy asszony miatt vagyok ilyen léha" c. zenei művet.
Idézet tőle: Roxy.Elkéstél, elmentem a Jocóval.
Most egész éjjel éneklem majd az "Egy asszony miatt vagyok ilyen léha" c. zenei művet.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.10.31., 03:10T2021. október 31. 4:10CET
T2021. október 31. 4:10CET
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.30., 22:39A terv az, hogy nem alszok el, mert kivi vagyok a mellékhatásokra nemelalvás esetén. Kerestem jó pszicho chill zenét is.
A terv az, hogy nem alszok el, mert kivi vagyok a mellékhatásokra nemelalvás esetén. Kerestem jó pszicho chill zenét is.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.30., 22:182-5 év a ráhagyás, de látszik is: ha lebomlott a megfelelő mennyiségű 6óanyag, megváltozik a színe.
2-5 év a ráhagyás, de látszik is: ha lebomlott a megfelelő mennyiségű 6óanyag, megváltozik a színe.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.30., 22:10Ja, gondolom van ilyen hatóanyag %, ami ha lemegy egy érték alá, akkor tekinthető lejártnak.
Ja, gondolom van ilyen hatóanyag %, ami ha lemegy egy érték alá, akkor tekinthető lejártnak.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.30., 21:56Lejárt májusban az egyik doboz stilnoksz, még volt benne 4,5 szem, elkezdem enni felesével, ne vesszen kárba.
Lejárt májusban az egyik doboz stilnoksz, még volt benne 4,5 szem, elkezdem enni felesével, ne vesszen kárba.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.30., 21:19Össze kell kötni az első lábát, meg a hátsóra is volt valami megoldás abban a filmben, amit egyszer láttam.
Össze kell kötni az első lábát, meg a hátsóra is volt valami megoldás abban a filmben, amit egyszer láttam.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 21:12Kár hogy nem volt tehenünk vagy kecskénk.
Kár hogy nem volt tehenünk vagy kecskénk.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.30., 21:05Én is az E-klubban nőttem fel. 🙂
Én is az E-klubban nőttem fel. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.30., 20:54Emléxek, az E-klubban dizsiztünk, mikor bemondta a DJ, h most nem 1 óra van, hanem 2. Sok hülye meg tapsolt...
Emléxek, az E-klubban dizsiztünk, mikor bemondta a DJ, h most nem 1 óra van, hanem 2. Sok hülye meg tapsolt...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 20:49Az őszi nem visel meg. A nyári igen.
Az őszi nem visel meg. A nyári igen.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.10.30., 19:58Igen, úgy hívták, meg volt a Bimbó, és volt egy paci is, neki Baba volt a neve. Volt 12 tehén, meg egy ló, de a tehenek nevére már nem emlékszek pontosan, a Rozi meg a Bimbó megmaradt...hehe, a tehénszrban töltöttem a gyerekkoromat, segítettem sokat Nagyapámnak, volt rendesen traktorozás is, mert volt szántóföld, legelő is, csak hát a végén el kellett adni...12 évesen már nagyban nyomattam az MTZ-vel, 2 pótkocsival 😆 Aztán, ahogy telt az idő, a technikai dolgok jobban izgattak, mint a föld, meg az állatok, de hát Apámat is kb. egy marék anyacsavarba szülték, és ugyanezek érdeklik...nem is szerette sosem a gazdálkodást, nekem mondjuk volt egy varázsa, de annyira nem, hogy azzal foglalkozzak...
Igen, úgy hívták, meg volt a Bimbó, és volt egy paci is, neki Baba volt a neve. Volt 12 tehén, meg egy ló, de a tehenek nevére már nem emlékszek pontosan, a Rozi meg a Bimbó megmaradt...hehe, a tehénszrban töltöttem a gyerekkoromat, segítettem sokat Nagyapámnak, volt rendesen traktorozás is, mert volt szántóföld, legelő is, csak hát a végén el kellett adni...12 évesen már nagyban nyomattam az MTZ-vel, 2 pótkocsival 😆 Aztán, ahogy telt az idő, a technikai dolgok jobban izgattak, mint a föld, meg az állatok, de hát Apámat is kb. egy marék anyacsavarba szülték, és ugyanezek érdeklik...nem is szerette sosem a gazdálkodást, nekem mondjuk volt egy varázsa, de annyira nem, hogy azzal foglalkozzak...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.30., 19:46Én a mostani óratekergetésnek örülök, most állítanak át minket a "normálisra" (t.i.: a Nap járása szerinti), nem 13-kor, hanem délben delel a Nap. De aztán maradhatna így... Amikor '79-ben a háború előtti után az első előretologatás volt, megmondtam: még a nyári estét is elvették, mert mire esteledés következik be, az már ugye éjszaka. Én ehhez most 1-2 nap alatt akklimatizálódok, a nyárihoz (haver szerint csak beképzelem) 2-3 heti szenvedés.
Én a mostani óratekergetésnek örülök, most állítanak át minket a "normálisra" (t.i.: a Nap járása szerinti), nem 13-kor, hanem délben delel a Nap. De aztán maradhatna így... Amikor '79-ben a háború előtti után az első előretologatás volt, megmondtam: még a nyári estét is elvették, mert mire esteledés következik be, az már ugye éjszaka. Én ehhez most 1-2 nap alatt akklimatizálódok, a nyárihoz (haver szerint csak beképzelem) 2-3 heti szenvedés.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.30., 19:36Azt kétlem, nem tűnt depressziósnak egyáltalán, inkább egy velejéig gonosz nő volt, aki magával szemben igénytelen, de mégis nárcisztikus vonásokkal rendelkezik.
Azt kétlem, nem tűnt depressziósnak egyáltalán, inkább egy velejéig gonosz nő volt, aki magával szemben igénytelen, de mégis nárcisztikus vonásokkal rendelkezik.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.30., 19:34Mehemed nem tudta, ő három félét számolt össze, aztán felrúgták, mert fogdosta a farkukat.
Szerk. Illetve, nem szól arról az esetleírás, hogy fizikailag tényállás szerűen meg is fogta a farkukat, lehet, hogy elég volt az, hogy a meg nem fogásáról hiányos ismeretekkel rendelkezett.
Mehemed nem tudta, ő három félét számolt össze, aztán felrúgták, mert fogdosta a farkukat.
Szerk. Illetve, nem szól arról az esetleírás, hogy fizikailag tényállás szerűen meg is fogta a farkukat, lehet, hogy elég volt az, hogy a meg nem fogásáról hiányos ismeretekkel rendelkezett.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.30., 19:34Na, ezt sosem lehet tudni... én gyes alatt! leadtam 17 kilót, és a férjemnek egyáltalán nem tetszettem úgy, még be is szólogatott, h "hízzá' mán, mert még feltörsz, mint a cipő". Ismertem mást is, aki a, hááát, a gömbölydedebb nőkre bukott; volt, aki el is mondta: egy duci kéne az ágyba, egy karcsú meg az utcára.
Na, ezt sosem lehet tudni... én gyes alatt! leadtam 17 kilót, és a férjemnek egyáltalán nem tetszettem úgy, még be is szólogatott, h "hízzá' mán, mert még feltörsz, mint a cipő". Ismertem mást is, aki a, hááát, a gömbölydedebb nőkre bukott; volt, aki el is mondta: egy duci kéne az ágyba, egy karcsú meg az utcára.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.10.30., 19:28Idézet tőle: John DoeÜgyesen kattintsatok naponta a reklámokra is jól.
ÉÉÉS! Nézzétek fönt, milyen fasza új reklámot csinált Krisz!
Idézet tőle: John DoeÜgyesen kattintsatok naponta a reklámokra is jól.
ÉÉÉS! Nézzétek fönt, milyen fasza új reklámot csinált Krisz!
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.10.30., 18:53Az egyik volt főnökasszonyomat Anettnek hívták, az ő esetében ez tehénnév volt. Mellettem ült az irodában, naponta nagyjából úgy fél kiló csokit evett meg munkaidőben és ezek után nem értette, hogy miért könnyebb átugrani, mint megkerülni. Nagyjából 1:1 arányú volt szélesség/magasságban.
Egyébként ő ráfogta arra, hogy szült egy gyereket, így innentől kezdve joga van gurulni. A férje biztos nagyon boldog lehet... 😀
Az egyik volt főnökasszonyomat Anettnek hívták, az ő esetében ez tehénnév volt. Mellettem ült az irodában, naponta nagyjából úgy fél kiló csokit evett meg munkaidőben és ezek után nem értette, hogy miért könnyebb átugrani, mint megkerülni. Nagyjából 1:1 arányú volt szélesség/magasságban.
Egyébként ő ráfogta arra, hogy szült egy gyereket, így innentől kezdve joga van gurulni. A férje biztos nagyon boldog lehet... 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.10.30., 18:38Vagy Riska, bár a riska az nem tehén személynév, hanem a kisméretű kisszarvú vöröses tehén elnevezése.
Vagy Riska, bár a riska az nem tehén személynév, hanem a kisméretű kisszarvú vöröses tehén elnevezése.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.10.30., 16:41Rozi tehén. 🙂
Rozi tehén. 🙂