Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 80 / 569Következő

Kutyatappancs, csukló külső.

Hova és mifélét?

Ha megjön ovi választási (malac) pénze, csináltatok még egy tetkót... Mámmá már beletörődött a 3.-nál.

Az enyém olyasmi, mint Cs-é, csak persze mensi nélkül.

Vagyis a fosás. Az én fosásom az nem járványos fosás, hanem fosatós ételeket ettem hétfőn (tejföl, konzerv bogrács gulyás, thai chilis zacskós tészta). Meg 4 napig nem voltam potenciálisan fosós emberek között, akik rám fosták volna a fosásvírust, mármint nem rendes fosás formájában, hanem mondjuk úgy, hogy a fosos kezeikkel összefogdossák a dolgokat, amiket én is összefogdosok, és akkor a fosadék fosás vírus átfertőz és engem is megfosat fosul.

A nem komilfo.

Az alvás vagy a fosás?

Jó éjt!

Neked is jó éjszakát. 🙂 Azért próbáld meg, hátha valami relax zenével sikerül elálmosodni. 🙂

Amúgy sztem ez vmi járvány, nekem is ilyesmi 3 napja.

Jó éjt.

Nem csak a tervek elúszása a baj, hanem az is, hogy most nem leszek álmos és nem tudok elaludni hajnal 4-5ig.

Ha híg a széklet,

Egyszerű a képlet,

Home office-ban maradok,

Délután meg elalszok.

Tervek voltak délutánra,

De elúsztak már ezek mára.

Azt hiszem nekem meg éppen eljött az ideje, hogy lefeküdjek aludni. 😀

És ha szerinte szánalmas megkérdezni, hogy szerinte mi a szánalmas? Nem kockáztatok.

Kérdjed meg tőle...

Igaz. El is szégyelltem magam. Kellene egy lista, hogy Ivy szerint még miről szánalmas beszélni / írni, és akkor olyan dolgokat egyáltalán nem hozunk szóba.

Fosásról szánalmas beszélni!!! Ivy megírta!

Ma itthon maradtam fosás miatt home officeban. 5kor gondoltam, lefexek valameddig mert álmosság tört rám. Erre felébredek most fél11kor. Hülye óra átállítás, biztos az miatt voltam álmos. Pedig voltak terveim délutánra.

Most Csillag lehetett, mert nekem is feljött... Vagy Matiri??? /verz.

Ahhoz képest, h mámmá elsőül még a törcsi szóra is kiakadt, sokat fejlődött. Mondom: kellene egy kis fosszilis energiaforrás. Erre rezzenéstelen arccal közölte: ott van a helyén, vegyél ki!

Ha a tükör előtt állva 3x kimondod hangosan a nevét, megjelenik.

Most bevettem az egész garnitúrát + Metospasmylt.

Nem tudom, hogy reggel bevettem-e a pszichó gyógyszereket.

A több napja tartó görcsöléstől befordultam. 

Lehetne "Mitől zsibbadnak az ujjaim?" topic.

Idézet tőle: Kleó

Az attól függ, szánalmas-e? Szóval ide. 

Akkor zsibbadnak az ujjaim. 1 db + 2 db nagyon picit. Szerintem megerőltettem. Tartottam a telefont, elzsibbadt, nem foglalkoztam vele és már késő volt. Nem átmenetinek bizonyult.

A próféta szóljon belőled! 🙂 Csak ez a szédelgés borzalmas általános bizonytalanságérzést okoz és egy kicsit fokozottabb szorongást, pedig ahogy érzem a pánikomat és az agorámat mintha már most kezdené elnyomni a Paroxat, mert a szisztematikus deszenzitizációt ugyan úgy csinálom ahogy eddig, ami esetemben azt jelenti, hogy minden reggel nekiindulok bkv-zni össze-vissza+ sétálgatok egyet és azzal ma se volt gond, hiába nem tudtam kb egyenesen se menni.

Jó lesz az! 😉

Na az szép baleset lenne. 😀 No alkohol amíg odáig el nem jutottam, hogy mondjuk csak a Paroxat megy, se xanax se semmi más és teljesen tünetmentes vagyok, ezt megfogadtam, tartom is, szerencsére ennyi idő után már nem esik nehezemre, január végén ittam utoljára. Egyébként érdekes egy gyógyszerkombináció ez ami jelenleg megy, bizonyos dolgokban jobb, mint eddig volt, másban rosszabb, gondolom majd idővel azért kiforrja magát ez az egész.

Most kell rá inni, mert félig berúgni csak pénzkidobás; az első fele meg ingyen van!

Az attól függ, szánalmas-e? Szóval ide. 

Az "jó" lehet, sajnálom. 🙁 Én szédülök, mint aki félig részeg. Mások komoly összegeket költenek el arra, hogy piával elérjék ezt az állapotot, nekem legalább ingyen van... 😀

Nem tudom, hogy melyik topikba valo, hogy zsibbadnak az ujjaim.

Vagyis törpe jellegű?

Hí, majd' elfelejtettem. Tegnap akkor jött ki a Bámulós Bácsi cigizni, amikor mentem be a bóóótba. Hát akkora, mint egy sült krumpli felállítva...

Már ha... 😀 

Én meg idézőjelben értettem, amit írtam.

Azért Hypós Ferinek jó humora volt, már ha most ugyan arról beszélünk. 🙂

Volt azért még ott néhány csoffadt, halk szavú, szép ízes magyar beszédű tag...

Ő akkor nem volt ott. 🙂

Hypos sas?

Madárlopásban csak egy élményem van. Debrecenbe mentünk meccsre egy elég komoly összetételű brigáddal és ahol megálltunk egy étteremben volt egy kitömött sas. Az egyik emberkének megtetszett és elhozta magával, kötött egy sálat a nyakába, így már zöld sas. 😀 A tulaj meg rohant utánunk, végül visszakerült hozzá, mert nem szerettünk volna rendőri felvezetéssel érkezni a meccsre. 😀

... és a sündisznópörkölt meg milyen finom! (Én meg a tüskéket análisan adnám nekik.) Biztos olvastátok, amikor a közmorék ellopták a "házi" fácánt, megsütötték, és megzabálták! Kikek ezek, teee?

Szegény sünik. 🙁 Bodzát szedünk, bodzát szedünk és bmw-t veszünk...

Haveromnak volt 1 more ismerőse, az (állítólag) mondta, hogy gyerekkorukban megsütött sündisznót ettek.

Hogyne! Hogy a kismorék megzabálják???

Hörcsögöt! 😀

Mit akar ez a more Matiritől???

Kapcsold ki, hogy buzi, akarom mondani busy 😀

Igen, minden.
Ezvan.

Előrébb hozom a 11 órás fürdést mostanra. Aztán a nap hátralevő részében majd próbálom elviselni, ahogy az idő tol a kedd szakadéka felé, mint valami lassú kotrógép.

Ez a popup meg last seen is ki vannak kapcsolva?

ElőzőOldal 80 / 569Következő