Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.02., 23:20Ha megjön ovi választási (malac) pénze, csináltatok még egy tetkót... Mámmá már beletörődött a 3.-nál.
Ha megjön ovi választási (malac) pénze, csináltatok még egy tetkót... Mámmá már beletörődött a 3.-nál.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.02., 22:38Vagyis a fosás. Az én fosásom az nem járványos fosás, hanem fosatós ételeket ettem hétfőn (tejföl, konzerv bogrács gulyás, thai chilis zacskós tészta). Meg 4 napig nem voltam potenciálisan fosós emberek között, akik rám fosták volna a fosásvírust, mármint nem rendes fosás formájában, hanem mondjuk úgy, hogy a fosos kezeikkel összefogdossák a dolgokat, amiket én is összefogdosok, és akkor a fosadék fosás vírus átfertőz és engem is megfosat fosul.
Vagyis a fosás. Az én fosásom az nem járványos fosás, hanem fosatós ételeket ettem hétfőn (tejföl, konzerv bogrács gulyás, thai chilis zacskós tészta). Meg 4 napig nem voltam potenciálisan fosós emberek között, akik rám fosták volna a fosásvírust, mármint nem rendes fosás formájában, hanem mondjuk úgy, hogy a fosos kezeikkel összefogdossák a dolgokat, amiket én is összefogdosok, és akkor a fosadék fosás vírus átfertőz és engem is megfosat fosul.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.02., 22:07Neked is jó éjszakát. 🙂 Azért próbáld meg, hátha valami relax zenével sikerül elálmosodni. 🙂
Neked is jó éjszakát. 🙂 Azért próbáld meg, hátha valami relax zenével sikerül elálmosodni. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.02., 21:59Jó éjt.
Nem csak a tervek elúszása a baj, hanem az is, hogy most nem leszek álmos és nem tudok elaludni hajnal 4-5ig.
Jó éjt.
Nem csak a tervek elúszása a baj, hanem az is, hogy most nem leszek álmos és nem tudok elaludni hajnal 4-5ig.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.02., 21:56Ha híg a széklet,
Egyszerű a képlet,
Home office-ban maradok,
Délután meg elalszok.
Tervek voltak délutánra,
De elúsztak már ezek mára.
Azt hiszem nekem meg éppen eljött az ideje, hogy lefeküdjek aludni. 😀
Ha híg a széklet,
Egyszerű a képlet,
Home office-ban maradok,
Délután meg elalszok.
Tervek voltak délutánra,
De elúsztak már ezek mára.
Azt hiszem nekem meg éppen eljött az ideje, hogy lefeküdjek aludni. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.02., 21:53Igaz. El is szégyelltem magam. Kellene egy lista, hogy Ivy szerint még miről szánalmas beszélni / írni, és akkor olyan dolgokat egyáltalán nem hozunk szóba.
Igaz. El is szégyelltem magam. Kellene egy lista, hogy Ivy szerint még miről szánalmas beszélni / írni, és akkor olyan dolgokat egyáltalán nem hozunk szóba.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.02., 21:41Ma itthon maradtam fosás miatt home officeban. 5kor gondoltam, lefexek valameddig mert álmosság tört rám. Erre felébredek most fél11kor. Hülye óra átállítás, biztos az miatt voltam álmos. Pedig voltak terveim délutánra.
Ma itthon maradtam fosás miatt home officeban. 5kor gondoltam, lefexek valameddig mert álmosság tört rám. Erre felébredek most fél11kor. Hülye óra átállítás, biztos az miatt voltam álmos. Pedig voltak terveim délutánra.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.02., 20:59Ahhoz képest, h mámmá elsőül még a törcsi szóra is kiakadt, sokat fejlődött. Mondom: kellene egy kis fosszilis energiaforrás. Erre rezzenéstelen arccal közölte: ott van a helyén, vegyél ki!
Ahhoz képest, h mámmá elsőül még a törcsi szóra is kiakadt, sokat fejlődött. Mondom: kellene egy kis fosszilis energiaforrás. Erre rezzenéstelen arccal közölte: ott van a helyén, vegyél ki!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 12:59Most bevettem az egész garnitúrát + Metospasmylt.
Most bevettem az egész garnitúrát + Metospasmylt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 12:50Nem tudom, hogy reggel bevettem-e a pszichó gyógyszereket.
Nem tudom, hogy reggel bevettem-e a pszichó gyógyszereket.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 12:39A több napja tartó görcsöléstől befordultam.
A több napja tartó görcsöléstől befordultam.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 12:30Idézet tőle: KleóAz attól függ, szánalmas-e? Szóval ide.
Akkor zsibbadnak az ujjaim. 1 db + 2 db nagyon picit. Szerintem megerőltettem. Tartottam a telefont, elzsibbadt, nem foglalkoztam vele és már késő volt. Nem átmenetinek bizonyult.
Idézet tőle: KleóAz attól függ, szánalmas-e? Szóval ide.
Akkor zsibbadnak az ujjaim. 1 db + 2 db nagyon picit. Szerintem megerőltettem. Tartottam a telefont, elzsibbadt, nem foglalkoztam vele és már késő volt. Nem átmenetinek bizonyult.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.02., 10:36A próféta szóljon belőled! 🙂 Csak ez a szédelgés borzalmas általános bizonytalanságérzést okoz és egy kicsit fokozottabb szorongást, pedig ahogy érzem a pánikomat és az agorámat mintha már most kezdené elnyomni a Paroxat, mert a szisztematikus deszenzitizációt ugyan úgy csinálom ahogy eddig, ami esetemben azt jelenti, hogy minden reggel nekiindulok bkv-zni össze-vissza+ sétálgatok egyet és azzal ma se volt gond, hiába nem tudtam kb egyenesen se menni.
A próféta szóljon belőled! 🙂 Csak ez a szédelgés borzalmas általános bizonytalanságérzést okoz és egy kicsit fokozottabb szorongást, pedig ahogy érzem a pánikomat és az agorámat mintha már most kezdené elnyomni a Paroxat, mert a szisztematikus deszenzitizációt ugyan úgy csinálom ahogy eddig, ami esetemben azt jelenti, hogy minden reggel nekiindulok bkv-zni össze-vissza+ sétálgatok egyet és azzal ma se volt gond, hiába nem tudtam kb egyenesen se menni.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.02., 10:11Na az szép baleset lenne. 😀 No alkohol amíg odáig el nem jutottam, hogy mondjuk csak a Paroxat megy, se xanax se semmi más és teljesen tünetmentes vagyok, ezt megfogadtam, tartom is, szerencsére ennyi idő után már nem esik nehezemre, január végén ittam utoljára. Egyébként érdekes egy gyógyszerkombináció ez ami jelenleg megy, bizonyos dolgokban jobb, mint eddig volt, másban rosszabb, gondolom majd idővel azért kiforrja magát ez az egész.
Na az szép baleset lenne. 😀 No alkohol amíg odáig el nem jutottam, hogy mondjuk csak a Paroxat megy, se xanax se semmi más és teljesen tünetmentes vagyok, ezt megfogadtam, tartom is, szerencsére ennyi idő után már nem esik nehezemre, január végén ittam utoljára. Egyébként érdekes egy gyógyszerkombináció ez ami jelenleg megy, bizonyos dolgokban jobb, mint eddig volt, másban rosszabb, gondolom majd idővel azért kiforrja magát ez az egész.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.02., 07:38Az "jó" lehet, sajnálom. 🙁 Én szédülök, mint aki félig részeg. Mások komoly összegeket költenek el arra, hogy piával elérjék ezt az állapotot, nekem legalább ingyen van... 😀
Az "jó" lehet, sajnálom. 🙁 Én szédülök, mint aki félig részeg. Mások komoly összegeket költenek el arra, hogy piával elérjék ezt az állapotot, nekem legalább ingyen van... 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.02., 06:50Nem tudom, hogy melyik topikba valo, hogy zsibbadnak az ujjaim.
Nem tudom, hogy melyik topikba valo, hogy zsibbadnak az ujjaim.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.01., 22:08Hí, majd' elfelejtettem. Tegnap akkor jött ki a Bámulós Bácsi cigizni, amikor mentem be a bóóótba. Hát akkora, mint egy sült krumpli felállítva...
Hí, majd' elfelejtettem. Tegnap akkor jött ki a Bámulós Bácsi cigizni, amikor mentem be a bóóótba. Hát akkora, mint egy sült krumpli felállítva...
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 20:22Azért Hypós Ferinek jó humora volt, már ha most ugyan arról beszélünk. 🙂
Azért Hypós Ferinek jó humora volt, már ha most ugyan arról beszélünk. 🙂
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 20:11Ő akkor nem volt ott. 🙂
Ő akkor nem volt ott. 🙂
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 19:56Madárlopásban csak egy élményem van. Debrecenbe mentünk meccsre egy elég komoly összetételű brigáddal és ahol megálltunk egy étteremben volt egy kitömött sas. Az egyik emberkének megtetszett és elhozta magával, kötött egy sálat a nyakába, így már zöld sas. 😀 A tulaj meg rohant utánunk, végül visszakerült hozzá, mert nem szerettünk volna rendőri felvezetéssel érkezni a meccsre. 😀
Madárlopásban csak egy élményem van. Debrecenbe mentünk meccsre egy elég komoly összetételű brigáddal és ahol megálltunk egy étteremben volt egy kitömött sas. Az egyik emberkének megtetszett és elhozta magával, kötött egy sálat a nyakába, így már zöld sas. 😀 A tulaj meg rohant utánunk, végül visszakerült hozzá, mert nem szerettünk volna rendőri felvezetéssel érkezni a meccsre. 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.01., 19:42... és a sündisznópörkölt meg milyen finom! (Én meg a tüskéket análisan adnám nekik.) Biztos olvastátok, amikor a közmorék ellopták a "házi" fácánt, megsütötték, és megzabálták! Kikek ezek, teee?
... és a sündisznópörkölt meg milyen finom! (Én meg a tüskéket análisan adnám nekik.) Biztos olvastátok, amikor a közmorék ellopták a "házi" fácánt, megsütötték, és megzabálták! Kikek ezek, teee?
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 19:42Szegény sünik. 🙁 Bodzát szedünk, bodzát szedünk és bmw-t veszünk...
Szegény sünik. 🙁 Bodzát szedünk, bodzát szedünk és bmw-t veszünk...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.01., 19:26Haveromnak volt 1 more ismerőse, az (állítólag) mondta, hogy gyerekkorukban megsütött sündisznót ettek.
Haveromnak volt 1 more ismerőse, az (állítólag) mondta, hogy gyerekkorukban megsütött sündisznót ettek.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 19:09Hörcsögöt! 😀
Hörcsögöt! 😀
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.01., 18:27Kapcsold ki, hogy buzi, akarom mondani busy 😀
Kapcsold ki, hogy buzi, akarom mondani busy 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.01., 17:34Előrébb hozom a 11 órás fürdést mostanra. Aztán a nap hátralevő részében majd próbálom elviselni, ahogy az idő tol a kedd szakadéka felé, mint valami lassú kotrógép.
Előrébb hozom a 11 órás fürdést mostanra. Aztán a nap hátralevő részében majd próbálom elviselni, ahogy az idő tol a kedd szakadéka felé, mint valami lassú kotrógép.