Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 79 / 569Következő

Hmm, hát, végül is nem rossz ötlet, szerintem majd két hét múlva nekiállok, most hirtelen berendeltek még egy skorpiót, meg egy gyertyatartó is kívánságlistán van 🙂 Egy jó kis téli satyek mindig jól jön az olyanoknak, akik ekkora, loboncos hajjal kénytelenek elviselni a hideget 😆

Ez kedves, tényleg. 🙂 De csak úgy,  ha elfogadsz érte valamit cserébe. Pl. ha csinálsz nekem egy icipici cicát vagy kutyát, kötök érte egy sapkát. 

Este 11-kor aludtam el. Többször felébredtem rövid időkre. Utoljára most. 15 órát aludtam.

Van itt brutálisan bonyolult gyertyatartó is:

Itt még friss, ropogós, most lett meg a festés:

Nyugodtan, ha van valami ötleted, azt is megpróbálhatom megvalósítani, egyébként bárkinek szívesen csinálok bármi olyat, amivel feldobhatom a kedvét, meg el lehet postázni, meg fémből van 🙂 Persze, ha valaki nagyobbra vágyik, az bonyolultabb, vagy eljön érte Szegedre, vagy elviszem 50km-es körzetbe benzinpénzért. Fel kéne lendíteni a kézművesipart, mert sok anyagom van itthon, amivel nem tudok mit kezdeni 😆

Nekem soha nincs rémálmom. 🙁

Van új monitorom jól! Akkora hosszú, mint az asztalom 3/4 része.

Tégy úgy!

Holnap írok privit! 🙂

Már aludtam. Rémálomra ébredtem. Fexek vissza.

Ez 8s nagyom tetszik! 🙂

Borzalmas, hogy milyen emberek léteznek a világban 🙁

Ha el lehetne adni bélszín árban, biztos.

Ezekért a sorokért is jó ezt a fórumot olvasni. 🙂

Találtam még képet, ez is hasonló, ilyen kis méretű:

Amúgy, ha szeretnél, küldök neked postán valami hasonlót 🙂 Persze csak akkor, ha találok odabent elég hulladékot, ezeknek a tányér-része ilyen csővégzáró kupakból készül, azzal meg elég régen dolgoztunk, bár sanszos, hogy eldugtam egy-két darabot valahová...

Sokszor az is valami, ha legalább a húst látják az emberben. Vagy már azt se.

Igen, mondjuk én meg elvileg tanársegéd-biztonságiőr-kárpitos-hegesztő vagyok 😆 Ja, igen, most, hogy jobban megnéztem, vörösréznek tűnik, azt lehet hegeszteni is, alacsonyabb hőfokon az acéltól...nálunk főleg acél van a cégnél, meg alumínium, de azzal utálok dolgozni, nem tudtam még szép tárgyakat csinálni aluból...most olyan jutott eszembe, hogy a sárgarezet tudnám acéllal összekombinálni valahogy...hmm, majd hétvégén agyalok egy sort 🙂

Ejj, ejj, ez azért elég csúnya hozzáállás...de hiszen az ilyen hogyan áll pl. egy másik emberhez? Ez csak hús??? Vagy mi?

Hehe, ma felvittem az irodába, éppen az egyik nagyfőnökkel ücsörögtek bent, erre odaléptem az asztalához, a szobor el volt dugva a kezemben, a tenyeremet letettem az asztalra, aztán szép lassan felemeltem, és bumm, ott is állt a kis agresszív dög előtte...mondom, tessék, este nem tudtam aludni, így faragtam neked szülinapod alkalmából...hát, ilyen érzelmes reakciót még nem láttam tőle, majdnem a nyakamba ugrott, de visszafogta magát, a főnökasszony kicsit olyan irígykedve nézte...ezt úgy fél szemmel láttam, így csak annyit mondtam, hogy remélem feldobtam a napod, és kifordultam az irodából...van egy lépcsőforduló lefelé, ott kicsit megálltam, füleltem, és ilyen „úr isten, úr isten ,ez, ez, úúú, hallod...” 😆

A mai nap egy rakás gcis szrkupac volt, de ezért az élményért megérte 🙂

Ja, neki olyan nem volt, h alkotás. Volt egy szintén sárgaréz lófejes hamutartóm, a lovardában kovácsolták!, az is ott kötött ki. Réz: az csak réz.

😀 Kertépítő mérnök... Úgy tudom, hegeszti.

Idézet tőle: kuma33

Ja, meg amúgy a specialitásom a gyertyatartó, pl. ez az egyik legszebb, mécseshez való:

Nagyon tetszik!

Boldog lehet, akinek csináltad, igazi műalkotás!

Húha, ez jól néz ki, úgy nézem, hogy forrasztva van...gondolom bádogos az illető. Kivinni egy ilyesmi alkotást a méh-be, háát, elég csúnya dolog lenne...hmm, most, hogy mutatod, nekem is van valahol még egy kis tábla sárgaréz valahol...be kéne használni valamire... 🙂

Barinőm (amúgy barom) férje sárgarézzel dolgozik. Az ő pókja:

Nekem is volt, de "ezek" utálták, el is tűnt, mielőtt volt ét. vitte volna a MÉH-be...

Váá, most adtál ötletet egy kicsit nagyobbra 🙂

Nagyon jó, mint egy kis Scorpitron. 🙂

Ja, meg amúgy a specialitásom a gyertyatartó, pl. ez az egyik legszebb, mécseshez való:

Köszönöm 🙂 A bérszámfejtőnknek készül, holnap van szülinapja, ez ilyen csillagjegyes szobor...kapott már tőlen acéllemezből hegesztett vázát, meg hegesztődrótból hajtogatott virágot belevalónak, de azok nem voltak ennyire komolyak. Szép lányka, pont az esetem lenne, csak hát elvileg már foglalt, de amúgy meg nem árt, ha jóban vagyunk olyanokkal, akiktől a fizetésünk is függ 😆 Ez volt az első szobrocskám, meg hát ugye a kihívás, hogy ilyen szerszámokkal készítsem el...hegesztőpálcát hegeszteni úgy, hogy ne olvadjon meg teljesen, ráadásul ilyen kis méretben, gyorsan túlhevül, és megolvadhat...meg a normál esetben kétkezes sarokcsiszolóval, ami pár másodperc alatt átszalad a 2 centi vastag acélrúdon, egy kézzel befaragni a 2mm vastag pálca oldalát, szépen beirdalva, körbe...erre szokták odabent mondani, hogy egy hangyát is képes lennék körülmetélni egy láncfűrésszel 😆 Következőleg egy kutyát fogok csinálni, vagy pókot...

Nagyon kreatív! Jó a fantáziád is.

Szerintem király! 🙂

Mit szóltok? Összetevők: hegesztőpálca, lemezhulladék, meg egy törött csavar...egy 1500W-os sarokcsiszolóval faragtam, utána ráhegesztettem a lábakat...itthon meg felraktam a tűzhelyre a nagy égőre, hogy megkormoljam kicsit, nem volt kedvem se lefesteni, se felpolírozni...

Szülinapos ajándéknak lesz... 🙂

Most van limitált kiadás, narancsos és mandulás bevonóval, vettem is 1-1et.

Nincs otthon kaja, be kell mennem a boltba venni étcsokis + tejcsokis Mese kekszet. Meg talán a szörp is megivás tárgya lett.

Szép kotya!

Kapol tőlem egy gutyát.

Kíváncsi vagyok.

Én igen, szrok. A Pfizer oltás miatt vagyok itt, ha valaki kíváncsi rá miért, annak szívesen leírom holnap priviben...

Én majd ha jönnek a fehérje alapúak. Novavax és a Sanofi/GSK. Azok jók a mutációk ellen is. A jelenlegieket inkább nem minősítem.

Lukak a redőkben... Érdekes.

Addig engem be nem ojtanak, hiába oltogatnak, amíg bírósági kényszerintézkedés nem lesz...

Én ehhez eléggé szihócuciális fogyi lennék, de most lobogtassak mindenhol egy papírt, h kérem, én hülye vagyok???

Én se örülök neki. Egyrészt nem ezért oltattam be magam, hogy ugyan úgy szpjak, mint az oltatlanok, másrészt pánikosként amúgy is nehezebben kapok levegőt utazás közben, ha szorongok, ez még csak bőven rátesz egy jó nagy lapáttal és hiába fúrnék rá lyukakat, engem az is zavar, hogy az egész arcom el van takarva.

Hát ha nem eléggé értelmi vagy pszichoszociális fogyatékosságú az alany, akkor sajna kell. De tudsz rá szurkálni apró lyukakat a redőkbe ahol nem láccik, akkor jobban átmegy a levegő.

Hát, mit ne mondjak, qrva jó... hadd fuldokoljak.

Jó, hogy megint kell maszk, kevésbé zavarnak a bkv-n az ignoráns odavagyokérte nők, ha éppen odavagyokbárkiért állapotban vagyok. Főleg péntek du.

Én az őszi avart délelőtt "élveztem" amikor miután felvizesedett majdnem dobtam rajta egy tripla szaltót. 😀 Mi itt vagyunk és szeretünk, úgyhogy ha bármi bánt csak írd ki magadból nyugodtan. 🙂

Istenem, annyira unom már 24,5 év pszicho-iparát. Elfáradtam.
Anniyra szeretném mér ezt száműzni az agyam hátső fakkjába, és örülni másnak, a kutyáknak, a zenéknek, a ruháknak, az őszi avarnak stb.
Persze ez a fórum erről szól, félreértés ne essék, csak valahogy pl. a pia is azért jó, mert akkor tök mellékes a pszicho-izé, hiába van jelen.
Már kurvára utálom, hogy tudok-e enni, aludni, zsibbadok stb. mit szedjek, mikor, mi mit csinál, mennyi a GGT-m, milyen az áter, mekkora faszságokat mond ilyenek.
Elnézést a kifakadásért.

Köcce!

Gratula!

Juj, nem is írtam: az 1 pont híja után elszánta magát megint vizsgára, és megvan Dezsőnek (a lányom) a felsőfokúja!

ElőzőOldal 79 / 569Következő