Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.07., 00:09Hmm, hát, végül is nem rossz ötlet, szerintem majd két hét múlva nekiállok, most hirtelen berendeltek még egy skorpiót, meg egy gyertyatartó is kívánságlistán van 🙂 Egy jó kis téli satyek mindig jól jön az olyanoknak, akik ekkora, loboncos hajjal kénytelenek elviselni a hideget 😆
Hmm, hát, végül is nem rossz ötlet, szerintem majd két hét múlva nekiállok, most hirtelen berendeltek még egy skorpiót, meg egy gyertyatartó is kívánságlistán van 🙂 Egy jó kis téli satyek mindig jól jön az olyanoknak, akik ekkora, loboncos hajjal kénytelenek elviselni a hideget 😆
Idézet tőle: martian ekkor: 2021.11.06., 15:47Ez kedves, tényleg. 🙂 De csak úgy, ha elfogadsz érte valamit cserébe. Pl. ha csinálsz nekem egy icipici cicát vagy kutyát, kötök érte egy sapkát.
Ez kedves, tényleg. 🙂 De csak úgy, ha elfogadsz érte valamit cserébe. Pl. ha csinálsz nekem egy icipici cicát vagy kutyát, kötök érte egy sapkát.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.06., 13:14Este 11-kor aludtam el. Többször felébredtem rövid időkre. Utoljára most. 15 órát aludtam.
Este 11-kor aludtam el. Többször felébredtem rövid időkre. Utoljára most. 15 órát aludtam.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.06., 12:52Van itt brutálisan bonyolult gyertyatartó is:
Itt még friss, ropogós, most lett meg a festés:
Van itt brutálisan bonyolult gyertyatartó is:
Itt még friss, ropogós, most lett meg a festés:
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.06., 12:50Nyugodtan, ha van valami ötleted, azt is megpróbálhatom megvalósítani, egyébként bárkinek szívesen csinálok bármi olyat, amivel feldobhatom a kedvét, meg el lehet postázni, meg fémből van 🙂 Persze, ha valaki nagyobbra vágyik, az bonyolultabb, vagy eljön érte Szegedre, vagy elviszem 50km-es körzetbe benzinpénzért. Fel kéne lendíteni a kézművesipart, mert sok anyagom van itthon, amivel nem tudok mit kezdeni 😆
Nyugodtan, ha van valami ötleted, azt is megpróbálhatom megvalósítani, egyébként bárkinek szívesen csinálok bármi olyat, amivel feldobhatom a kedvét, meg el lehet postázni, meg fémből van 🙂 Persze, ha valaki nagyobbra vágyik, az bonyolultabb, vagy eljön érte Szegedre, vagy elviszem 50km-es körzetbe benzinpénzért. Fel kéne lendíteni a kézművesipart, mert sok anyagom van itthon, amivel nem tudok mit kezdeni 😆
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.06., 00:17Holnap írok privit! 🙂
Már aludtam. Rémálomra ébredtem. Fexek vissza.
Holnap írok privit! 🙂
Már aludtam. Rémálomra ébredtem. Fexek vissza.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.05., 18:48Találtam még képet, ez is hasonló, ilyen kis méretű:
Amúgy, ha szeretnél, küldök neked postán valami hasonlót 🙂 Persze csak akkor, ha találok odabent elég hulladékot, ezeknek a tányér-része ilyen csővégzáró kupakból készül, azzal meg elég régen dolgoztunk, bár sanszos, hogy eldugtam egy-két darabot valahová...
Találtam még képet, ez is hasonló, ilyen kis méretű:
Amúgy, ha szeretnél, küldök neked postán valami hasonlót 🙂 Persze csak akkor, ha találok odabent elég hulladékot, ezeknek a tányér-része ilyen csővégzáró kupakból készül, azzal meg elég régen dolgoztunk, bár sanszos, hogy eldugtam egy-két darabot valahová...
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.05., 18:39Igen, mondjuk én meg elvileg tanársegéd-biztonságiőr-kárpitos-hegesztő vagyok 😆 Ja, igen, most, hogy jobban megnéztem, vörösréznek tűnik, azt lehet hegeszteni is, alacsonyabb hőfokon az acéltól...nálunk főleg acél van a cégnél, meg alumínium, de azzal utálok dolgozni, nem tudtam még szép tárgyakat csinálni aluból...most olyan jutott eszembe, hogy a sárgarezet tudnám acéllal összekombinálni valahogy...hmm, majd hétvégén agyalok egy sort 🙂
Igen, mondjuk én meg elvileg tanársegéd-biztonságiőr-kárpitos-hegesztő vagyok 😆 Ja, igen, most, hogy jobban megnéztem, vörösréznek tűnik, azt lehet hegeszteni is, alacsonyabb hőfokon az acéltól...nálunk főleg acél van a cégnél, meg alumínium, de azzal utálok dolgozni, nem tudtam még szép tárgyakat csinálni aluból...most olyan jutott eszembe, hogy a sárgarezet tudnám acéllal összekombinálni valahogy...hmm, majd hétvégén agyalok egy sort 🙂
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.05., 18:34Ejj, ejj, ez azért elég csúnya hozzáállás...de hiszen az ilyen hogyan áll pl. egy másik emberhez? Ez csak hús??? Vagy mi?
Ejj, ejj, ez azért elég csúnya hozzáállás...de hiszen az ilyen hogyan áll pl. egy másik emberhez? Ez csak hús??? Vagy mi?
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.05., 18:30Hehe, ma felvittem az irodába, éppen az egyik nagyfőnökkel ücsörögtek bent, erre odaléptem az asztalához, a szobor el volt dugva a kezemben, a tenyeremet letettem az asztalra, aztán szép lassan felemeltem, és bumm, ott is állt a kis agresszív dög előtte...mondom, tessék, este nem tudtam aludni, így faragtam neked szülinapod alkalmából...hát, ilyen érzelmes reakciót még nem láttam tőle, majdnem a nyakamba ugrott, de visszafogta magát, a főnökasszony kicsit olyan irígykedve nézte...ezt úgy fél szemmel láttam, így csak annyit mondtam, hogy remélem feldobtam a napod, és kifordultam az irodából...van egy lépcsőforduló lefelé, ott kicsit megálltam, füleltem, és ilyen „úr isten, úr isten ,ez, ez, úúú, hallod...” 😆
A mai nap egy rakás gcis szrkupac volt, de ezért az élményért megérte 🙂
Hehe, ma felvittem az irodába, éppen az egyik nagyfőnökkel ücsörögtek bent, erre odaléptem az asztalához, a szobor el volt dugva a kezemben, a tenyeremet letettem az asztalra, aztán szép lassan felemeltem, és bumm, ott is állt a kis agresszív dög előtte...mondom, tessék, este nem tudtam aludni, így faragtam neked szülinapod alkalmából...hát, ilyen érzelmes reakciót még nem láttam tőle, majdnem a nyakamba ugrott, de visszafogta magát, a főnökasszony kicsit olyan irígykedve nézte...ezt úgy fél szemmel láttam, így csak annyit mondtam, hogy remélem feldobtam a napod, és kifordultam az irodából...van egy lépcsőforduló lefelé, ott kicsit megálltam, füleltem, és ilyen „úr isten, úr isten ,ez, ez, úúú, hallod...” 😆
A mai nap egy rakás gcis szrkupac volt, de ezért az élményért megérte 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.05., 09:24Ja, neki olyan nem volt, h alkotás. Volt egy szintén sárgaréz lófejes hamutartóm, a lovardában kovácsolták!, az is ott kötött ki. Réz: az csak réz.
Ja, neki olyan nem volt, h alkotás. Volt egy szintén sárgaréz lófejes hamutartóm, a lovardában kovácsolták!, az is ott kötött ki. Réz: az csak réz.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.05., 08:21Idézet tőle: kuma33Ja, meg amúgy a specialitásom a gyertyatartó, pl. ez az egyik legszebb, mécseshez való:
Nagyon tetszik!
Idézet tőle: kuma33Ja, meg amúgy a specialitásom a gyertyatartó, pl. ez az egyik legszebb, mécseshez való:
Nagyon tetszik!
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.05., 04:08Húha, ez jól néz ki, úgy nézem, hogy forrasztva van...gondolom bádogos az illető. Kivinni egy ilyesmi alkotást a méh-be, háát, elég csúnya dolog lenne...hmm, most, hogy mutatod, nekem is van valahol még egy kis tábla sárgaréz valahol...be kéne használni valamire... 🙂
Húha, ez jól néz ki, úgy nézem, hogy forrasztva van...gondolom bádogos az illető. Kivinni egy ilyesmi alkotást a méh-be, háát, elég csúnya dolog lenne...hmm, most, hogy mutatod, nekem is van valahol még egy kis tábla sárgaréz valahol...be kéne használni valamire... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.04., 22:24Barinőm (amúgy barom) férje sárgarézzel dolgozik. Az ő pókja:
Nekem is volt, de "ezek" utálták, el is tűnt, mielőtt volt ét. vitte volna a MÉH-be...
Barinőm (amúgy barom) férje sárgarézzel dolgozik. Az ő pókja:
Nekem is volt, de "ezek" utálták, el is tűnt, mielőtt volt ét. vitte volna a MÉH-be...
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.04., 19:44Köszönöm 🙂 A bérszámfejtőnknek készül, holnap van szülinapja, ez ilyen csillagjegyes szobor...kapott már tőlen acéllemezből hegesztett vázát, meg hegesztődrótból hajtogatott virágot belevalónak, de azok nem voltak ennyire komolyak. Szép lányka, pont az esetem lenne, csak hát elvileg már foglalt, de amúgy meg nem árt, ha jóban vagyunk olyanokkal, akiktől a fizetésünk is függ 😆 Ez volt az első szobrocskám, meg hát ugye a kihívás, hogy ilyen szerszámokkal készítsem el...hegesztőpálcát hegeszteni úgy, hogy ne olvadjon meg teljesen, ráadásul ilyen kis méretben, gyorsan túlhevül, és megolvadhat...meg a normál esetben kétkezes sarokcsiszolóval, ami pár másodperc alatt átszalad a 2 centi vastag acélrúdon, egy kézzel befaragni a 2mm vastag pálca oldalát, szépen beirdalva, körbe...erre szokták odabent mondani, hogy egy hangyát is képes lennék körülmetélni egy láncfűrésszel 😆 Következőleg egy kutyát fogok csinálni, vagy pókot...
Köszönöm 🙂 A bérszámfejtőnknek készül, holnap van szülinapja, ez ilyen csillagjegyes szobor...kapott már tőlen acéllemezből hegesztett vázát, meg hegesztődrótból hajtogatott virágot belevalónak, de azok nem voltak ennyire komolyak. Szép lányka, pont az esetem lenne, csak hát elvileg már foglalt, de amúgy meg nem árt, ha jóban vagyunk olyanokkal, akiktől a fizetésünk is függ 😆 Ez volt az első szobrocskám, meg hát ugye a kihívás, hogy ilyen szerszámokkal készítsem el...hegesztőpálcát hegeszteni úgy, hogy ne olvadjon meg teljesen, ráadásul ilyen kis méretben, gyorsan túlhevül, és megolvadhat...meg a normál esetben kétkezes sarokcsiszolóval, ami pár másodperc alatt átszalad a 2 centi vastag acélrúdon, egy kézzel befaragni a 2mm vastag pálca oldalát, szépen beirdalva, körbe...erre szokták odabent mondani, hogy egy hangyát is képes lennék körülmetélni egy láncfűrésszel 😆 Következőleg egy kutyát fogok csinálni, vagy pókot...
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.04., 18:42Szerintem király! 🙂
Szerintem király! 🙂
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.11.04., 18:36Mit szóltok? Összetevők: hegesztőpálca, lemezhulladék, meg egy törött csavar...egy 1500W-os sarokcsiszolóval faragtam, utána ráhegesztettem a lábakat...itthon meg felraktam a tűzhelyre a nagy égőre, hogy megkormoljam kicsit, nem volt kedvem se lefesteni, se felpolírozni...
Szülinapos ajándéknak lesz... 🙂
Mit szóltok? Összetevők: hegesztőpálca, lemezhulladék, meg egy törött csavar...egy 1500W-os sarokcsiszolóval faragtam, utána ráhegesztettem a lábakat...itthon meg felraktam a tűzhelyre a nagy égőre, hogy megkormoljam kicsit, nem volt kedvem se lefesteni, se felpolírozni...
Szülinapos ajándéknak lesz... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.04., 15:29Nincs otthon kaja, be kell mennem a boltba venni étcsokis + tejcsokis Mese kekszet. Meg talán a szörp is megivás tárgya lett.
Nincs otthon kaja, be kell mennem a boltba venni étcsokis + tejcsokis Mese kekszet. Meg talán a szörp is megivás tárgya lett.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.11.04., 13:29Szép kotya!
Szép kotya!
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.03., 22:02Én igen, szrok. A Pfizer oltás miatt vagyok itt, ha valaki kíváncsi rá miért, annak szívesen leírom holnap priviben...
Én igen, szrok. A Pfizer oltás miatt vagyok itt, ha valaki kíváncsi rá miért, annak szívesen leírom holnap priviben...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.03., 21:54Én majd ha jönnek a fehérje alapúak. Novavax és a Sanofi/GSK. Azok jók a mutációk ellen is. A jelenlegieket inkább nem minősítem.
Én majd ha jönnek a fehérje alapúak. Novavax és a Sanofi/GSK. Azok jók a mutációk ellen is. A jelenlegieket inkább nem minősítem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.03., 21:44Én ehhez eléggé szihócuciális fogyi lennék, de most lobogtassak mindenhol egy papírt, h kérem, én hülye vagyok???
Én ehhez eléggé szihócuciális fogyi lennék, de most lobogtassak mindenhol egy papírt, h kérem, én hülye vagyok???
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.03., 21:41Én se örülök neki. Egyrészt nem ezért oltattam be magam, hogy ugyan úgy szpjak, mint az oltatlanok, másrészt pánikosként amúgy is nehezebben kapok levegőt utazás közben, ha szorongok, ez még csak bőven rátesz egy jó nagy lapáttal és hiába fúrnék rá lyukakat, engem az is zavar, hogy az egész arcom el van takarva.
Én se örülök neki. Egyrészt nem ezért oltattam be magam, hogy ugyan úgy szpjak, mint az oltatlanok, másrészt pánikosként amúgy is nehezebben kapok levegőt utazás közben, ha szorongok, ez még csak bőven rátesz egy jó nagy lapáttal és hiába fúrnék rá lyukakat, engem az is zavar, hogy az egész arcom el van takarva.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.03., 21:29Hát ha nem eléggé értelmi vagy pszichoszociális fogyatékosságú az alany, akkor sajna kell. De tudsz rá szurkálni apró lyukakat a redőkbe ahol nem láccik, akkor jobban átmegy a levegő.
Hát ha nem eléggé értelmi vagy pszichoszociális fogyatékosságú az alany, akkor sajna kell. De tudsz rá szurkálni apró lyukakat a redőkbe ahol nem láccik, akkor jobban átmegy a levegő.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.11.03., 20:40Jó, hogy megint kell maszk, kevésbé zavarnak a bkv-n az ignoráns odavagyokérte nők, ha éppen odavagyokbárkiért állapotban vagyok. Főleg péntek du.
Jó, hogy megint kell maszk, kevésbé zavarnak a bkv-n az ignoráns odavagyokérte nők, ha éppen odavagyokbárkiért állapotban vagyok. Főleg péntek du.
Idézet tőle: Charlie Firpo ekkor: 2021.11.03., 16:56Én az őszi avart délelőtt "élveztem" amikor miután felvizesedett majdnem dobtam rajta egy tripla szaltót. 😀 Mi itt vagyunk és szeretünk, úgyhogy ha bármi bánt csak írd ki magadból nyugodtan. 🙂
Én az őszi avart délelőtt "élveztem" amikor miután felvizesedett majdnem dobtam rajta egy tripla szaltót. 😀 Mi itt vagyunk és szeretünk, úgyhogy ha bármi bánt csak írd ki magadból nyugodtan. 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.11.03., 16:48Istenem, annyira unom már 24,5 év pszicho-iparát. Elfáradtam.
Anniyra szeretném mér ezt száműzni az agyam hátső fakkjába, és örülni másnak, a kutyáknak, a zenéknek, a ruháknak, az őszi avarnak stb.
Persze ez a fórum erről szól, félreértés ne essék, csak valahogy pl. a pia is azért jó, mert akkor tök mellékes a pszicho-izé, hiába van jelen.
Már kurvára utálom, hogy tudok-e enni, aludni, zsibbadok stb. mit szedjek, mikor, mi mit csinál, mennyi a GGT-m, milyen az áter, mekkora faszságokat mond ilyenek.
Elnézést a kifakadásért.
Istenem, annyira unom már 24,5 év pszicho-iparát. Elfáradtam.
Anniyra szeretném mér ezt száműzni az agyam hátső fakkjába, és örülni másnak, a kutyáknak, a zenéknek, a ruháknak, az őszi avarnak stb.
Persze ez a fórum erről szól, félreértés ne essék, csak valahogy pl. a pia is azért jó, mert akkor tök mellékes a pszicho-izé, hiába van jelen.
Már kurvára utálom, hogy tudok-e enni, aludni, zsibbadok stb. mit szedjek, mikor, mi mit csinál, mennyi a GGT-m, milyen az áter, mekkora faszságokat mond ilyenek.
Elnézést a kifakadásért.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.11.02., 23:37Juj, nem is írtam: az 1 pont híja után elszánta magát megint vizsgára, és megvan Dezsőnek (a lányom) a felsőfokúja!
Juj, nem is írtam: az 1 pont híja után elszánta magát megint vizsgára, és megvan Dezsőnek (a lányom) a felsőfokúja!